20231023 Over het ontwaken van het geweten

(Ed.: ik deel dit omdat hij het natuurlijk ook tegen ons heeft. Voor wie het niet weten: Aartsbisschop Carlo Maria Viganò is lang geleden in ongenade gevallen bij het Vaticaan en leeft sindsdien ondergedoken. Met hem leven leven priesters ondergedoken.)

Van lifesitenews zie daar links en afbeeldingen, google translate

Aartsbisschop Viganò tegen de Amerikanen: vecht terug tegen de satanische globalistische elite die de VS gegijzeld houdt

In deze geestelijke strijd gehoorzaamt de globalistische elite, hoe machtig deze ook mag lijken, Satan – de Tegenstander, degene die vanaf het begin een moordenaar is – terwijl Wij het Volk, met al onze zwakheden, op één lijn staan ​​met de Almachtige God.

Ma 16 oktober 2023 – 10:38 EDT

( LifeSiteNews ) – Het volgende is een boodschap van aartsbisschop Carlo Maria Viganò voor de ReAwaken America Tour, gepubliceerd op 14 oktober 2023.

Kom naar voren, in de naam van God!

Bericht voor de Reawaken America Tour – 14 oktober 2023

Lieve vrienden,

Geprezen zij Jezus Christus!

Staat u mij toe u allereerst toe te spreken om u te bedanken voor het getuigenis dat u aan uw mede-Amerikanen geeft. Het ontwaken van het geweten is de eerste stap naar bevrijding van het subversieve leiderschap dat zich de hoogste plaatsen in zowel nationale als internationale instellingen heeft toegeëigend. Omdat het openen van de ogen en het kijken naar de werkelijkheid essentieel is als je wilt begrijpen wat er werkelijk gebeurt, de globalistische staatsgreep aan de kaak wilt stellen en de nationale soevereiniteit en fundamentele vrijheden wilt herwinnen die je zijn ontnomen.

Jullie zijn de afgelopen jaren allemaal getuige geweest van een radicale verandering in de samenleving. Een verandering gepland door mensen zonder enig electoraal mandaat en opgelegd door uitverkochte heersers. De Verenigde Staten van Amerika worden, net als veel andere landen die gegijzeld zijn door de Agenda 2030, geconfronteerd met een zeer ernstige crisis: inflatie, een uit de hand gelopen, zelf veroorzaakte migratiecrisis, mensen- en kinderhandel, welig tierende misdaad en de verzwakking van de wetshandhaving. , de liberalisering van misdaad en straffeloosheid, overal sociale degradatie, nieuwe drugs die de mensen die ze gebruiken ruïneren, de afwijkingen van de ontwaakte ideologie, de LGBTQ+-agenda die op scholen wordt opgelegd, discriminatie van blanken. En er is nog meer: ​​de oorlog tegen president Donald Trump, de verkiezingsfraude bij de presidentsverkiezingen , de Great Reset-plannen die soepel lijken te verlopen, en de bodemloze put van financiering en militaire hulp die het conflict in Oekraïne probeert te verlengen. waardoor de misdaden van de familie Biden en de Democraten worden verdoezeld. En tot slot een zeer verontrustend nieuw oorlogsscenario in het Midden-Oosten. Deze veelzijdige belegering heeft alle kenmerken van een onconventionele oorlog die veel verwoestender is dan een gewapend conflict.

Deze elite wil ons laten geloven dat de veranderingen die zij ons opleggen zonder enige democratische legitimiteit voor ons bestwil zijn. Dit ogenschijnlijk onverbiddelijke proces is al tientallen jaren gepland, en degenen die dit hebben gewenst en het implementeren behoren tot openlijk antichristelijke en antichristelijke lobby’s. Echtscheiding, abortus, euthanasie, ‘gendertransitie’, pedofilie, morele corruptie, ‘cultuur annuleren’, immigratie en gemanipuleerde crises, een manier om elk spoor van de christelijke moraal uit onze samenlevingen uit te roeien en om doelbewust de verarming van de bevolking te creëren en de burgerbevolking te bevoordelen. oorlog. Hun doel is om ons te verdelen, ons tot vijanden van elkaar te maken en ons tegen elkaar te zien vechten in plaats van ons te verenigen en tegen hen te vechten . En uiteindelijk dient al deze chaos als voorwendsel om protesten met nieuwe beperkingen te onderdrukken. Deze subversieve elementen willen ons koste wat het kost doen denken dat er geen alternatief is, dat de crises die ze veroorzaken – de pandemische farce, de klimaatcrisis, de energie- en watercrisis, de proxy-oorlogen – onomkeerbaar en onvermijdelijk zijn.

Tegenwoordig weten we dat dit niet zo is. We hebben het vermogen om uit deze hel op aarde te ontsnappen – en dat moeten we ook – maar we kunnen dit alleen doen als we twee belangrijke en onderling verbonden dingen begrijpen.

Ten eerste: de globalisten zijn zeker heel goed georganiseerd en beschikken over enorme economische middelen, maar dat zijn er maar heel weinig, en de leden van deze tirannieke elite hebben een naam en een gezicht, te beginnen met de Rothschilds en de Rockefellers, met Bill Gates, George Soros, en Klaus Schwab. Al hun rijkdom en winsten komen voort uit de uitbuiting van de volkeren en de medeplichtigheid van de heersers die gecorrumpeerd en uitgekocht zijn. Ook hier zijn de namen bekend: veel politici en vertegenwoordigers van de leidende instellingen in verschillende landen hebben deelgenomen aan het ‘ Young Global Leaders for Tomorrow’-programma, de school van subversie, gerund door het World Economic Forum. Hoe verschillen de exponenten van supranationale organisaties wier doel hun eigen verrijking en onze slavernij is, van de maffia? Wat weerhoudt ons ervan tegen hen in opstand te komen op dezelfde manier als we tegen maffialeiders zouden rebelleren?

Het tweede belangrijke ding om in gedachten te houden is dat in deze geestelijke strijd de globalistische elite, hoe machtig deze ook mag lijken, Satan, de Tegenstander, degene die vanaf het begin een moordenaar is, gehoorzaamt, terwijl Wij het Volk, met al onze zwakheden, zijn afgestemd op de Almachtige God. Geloven wij dat hun meester, Satan, machtiger is dan de Heer God? Onze Heer Jezus Christus, de eniggeboren Zoon van God, werd vleesgeworden en confronteerde zijn lijden en dood aan het kruis juist om de ketenen van zonde en dood te verbreken waarmee Satan ons gevangen houdt. Door de verlossing zijn we vrijgekocht van het juk van de duivel, en door genade hebben we bovennatuurlijke hulp bij het voeren van de heilige strijd tegen de tegenstander van de mensheid. Als we begrijpen dat de overwinning al behaald is en dat God waarlijk Almachtig is, begrijpen we ook dat als we de kant van de Heer kiezen en met Hem strijden tegen Zijn en onze vijanden, we zullen delen in de overwinning. De vraag is niet “of” God Satan zal overwinnen – Zijn overwinning is zeker omdat Satan al aan het kruis is overwonnen. De vraag is of we met God willen winnen of onverbiddelijk willen verliezen met Satan.

Het is God, de Almachtige God, die het lot van de wereld in zijn handen heeft. Hij is de Heer, de Gever van leven. We moeten Hem en Hem alleen gehoorzamen, omdat Hij een goede Vader is die ons welzijn wil, tot het punt dat Hij het leven van Zijn eniggeboren Zoon voor ons geeft! We moeten alleen in God geloven, omdat Hij de Waarheid is en Hij ons niet misleidt!

Kom naar voren, in de naam van God! Kom tevoorschijn uit dit verschrikkelijke helse theater, opgezet door subversieve criminelen die ons dood willen! Laat niet toe dat het bedrog van dit huis van verschrikkingen een dystopische realiteit wordt. Laat u niet naar lichaam en ziel doden door degenen die alles haten wat goed, waar en mooi is, omdat het een beeld is van God en Zijn grootheid! Reageer en sta op!

Word wakker, lieve vrienden. Ontwaak uit uw slaap en herontdek de trots van het dienen van het Goede, wetende dat God aan uw zijde staat en dat, hoe machtig Zijn en onze vijanden ook mogen lijken, Hij al heeft gewonnen, maar Hij wil dat wij allemaal deelnemen aan deze geestelijke strijd in om ons deelgenoten te maken in Zijn overwinning en triomf.

En als u in deze strijd ook de priesters en religieuzen wilt helpen die zich moedig verzetten tegen de tirannie van een corrupte en afvallige katholieke hiërarchie, dan kan dat met een donatie aan Exsurge Domine, de door mij opgerichte internationale vereniging die gelovigen helpt tot Christus en strijdt zodat het Woord van God niet tot zwijgen wordt gebracht, zodat het licht van het Evangelie schijnt in de duisternis, zodat er altijd priesters mogen zijn die het Heilig Misoffer opdragen aan de Goddelijke Majesteit. Mogen de Heilige Maagd Maria, Onze Lieve Vrouw en Koningin, en de Aartsengel Michaël, de Prins van de Hemelse Schare, ons bij dit streven helpen.

Laat u niet misleiden, beste vrienden: Christus wint, Christus regeert, Christus gebiedt!

En moge God jullie allemaal zegenen.

+ Carlo Maria Viganò, aartsbisschop

, voormalig apostolisch nuntius in de Verenigde Staten van Amerika