20231020 Over de schepping

van Herstel de Republiek zie daar links, afbeeldingen

Natuur in Cijfers 25 SEPTEMBER 2023 / ADMINISTRATOR 780Waardering

De oude gebouwen en wonderbaarlijke constructies is niet het enige wat ons is nagelaten. De bouwers lieten ons de meest wonderbaarlijke constructies na. Onze Oorsprong liet ons de Natuur na. Na de invasie van de parasieten moeten beide kapot en van de aardbodem worden weggevaagd. Voor de echte, authentieke mens is dat de hel op aarde. Wie dat niet ziet is definitief verloren.

Wie niet wordt geraakt door onderstaand (simulatie)filmpje van 3 minuten is geen natuurlijk mens meer of nooit geweest. Dat is geheel buiten zijn of haar schuld om. Wat er niet is kan er nooit zijn. Wat er ooit was komt onverbiddelijk terug.

link

De Ouden van de Voortijd wisten exact hoe ze moesten bouwen. De eenvoud van hun redenatie leverde de onvoorstelbare complexiteit van hun bouwwerken op. Symmetrisch, in balans, in combinatie met water en de perfecte nabootsing van de natuur met haar Gulden Snede.

link

Delen

Algemeen nieuws

25 SEPTEMBER 2023 OM 08:32

Alles is gebasseerd op slechts enkele basis principes. Dat duidt onomstotelijk op een creator in plaats van puur toeval na een “big bang”.

Geliked door 1 persoon

250Rate This

blackpeat

25 SEPTEMBER 2023 OM 13:47

De oerknal: Eerst was er helemaal niets en dat ontplofte toen ook nog eens.

Geliked door 4 people

91Rate This

Moe van deze wereld

25 SEPTEMBER 2023 OM 20:08

Exactemundo!

Eerst was er niets. Helemaal niets!

Mja, er kwam steeds meer niets bij. En nog meer niets, en nog meer niets, en nog meer…

En ja, toen kon het niet anders dan dat al dat niets ergens heen moest.

Zpveel niets kun je niet bewaren in het niets, nl.

En dus was er maar 1 optie: al dat niets moest exploderen in een bubbel (ja u leest het goed een bubbel) waarin al dat niets (bij toeval> waar lezen we dat tegenwoordig meer….?) opeens alles werd.

En nadat onze “aardbal” was gevormd, onstonden er, wederom bij toeval, zee-amoebes.

En deze “evolueerde” zich uiteindelijk in visjes.

Maar er leefden toen ook eigenwijze visjes. Echt waar hoor!

En die visjes wilde op het land leven.

Dus zij schuurde zich de hele dag aan het strand.

En opeens miljoenen jaren later, “evolueerde”deze visjes zich tot een vis met 1 pootje.

Eindelijk! Hij kon op het land komen.

Mja, op een pootje is het lastig meters te maken op het land.

Dus miljoenen jaren later wist die eenpotige vissoort zich te evolueren in een 2-potige vissoort.

Nu kon hij eindelijk meters maken!

Mja, dat voortslepen van de rest van zijn vis-lichaam: erg vermoeiend allemaal.

Mja, daar voorzag “onze” evolutie-god ook in, want wederom miljoenen en miljoenen jaren verder was daar de 4-potige vis.

Nuja, vis… beter gezegd: de eerste landrot was geboren.

En zo kwam het dat vanuit het niets onze geschiedenis begon.

Denk nog eens terug aan die amoebe en dat visje met een visie.

Het zijn onze roots!

Echt hoor 🙂

Geliked door 2 people

50Rate This

René

25 SEPTEMBER 2023 OM 16:05

Awesome!

The mighty hand of almighty God visibly at work in nature!

Watching these impressive video’s gave me goosebumps!

Geliked door 1 persoon

60Rate This

SuzanneW

25 SEPTEMBER 2023 OM 09:40

Dank voor de films!

Like

160Rate This

BEANTWOORDEN

Pingback: Natuur in Cijfers – altnews.org

Nicole Rosez

26 SEPTEMBER 2023 OM 07:22

I read the books of Drunvalo Melchizedek where he discribes this phenomen; The Flower of Life I and II.

Geliked door 2 people

40Rate This

lees ook: Mens en natuur 27 SEPTEMBER 2023 / ADMINISTRATOR

570Waardering (Ed.: ik deel dit omdat ik het het voor een deel kan onderschrijven. Maar ik onderschrijf niet alles. Zoals iemand in het commentaar schrijft dat de mens een experiment is en een evoluerend wezen onderschrijf ik niet. Er is een creator en dat is God. Wat God schept is volmaakt. Het onvolmaakte komt door het Kwaad, de satan. Mensen willen daar niet aan. Het is de grootste truc van de satan om de mens te laten geloven dat hij niet bestaat. Waarom hij bestaat leren we uit de bijbel. Zolang mensen God niet noemen is het voor mij maar half.)

Wie naar de twee filmpjes van het vorige artikeltje heeft gekeken zou nu moeten weten dat de natuur geen toevallige samenloop van omstandigheden is, maar een doelbewust ontwerp.

Het ontwerp is na te rekenen en na te meten, controleerbaar dus. Maar wáár het voor is ontworpen is voor velen een raadsel, voor anderen een zekerheid en voor de meesten van ons niet interessant genoeg (meer).

Ook de organische mens heeft eigenschappen die we deels in de natuur terug kunnen vinden, maar ook deels niet. Alsof we na wat aanpassingen op aarde zijn geparachuteerd “om ons ding te doen”. Wat dat is kunnen we het beste de Ouden van de Voortijd vragen. Maar ze zijn verdwenen en de resterende mensheid is overgenomen. Na die overname heeft het er alle schijn van dat we zijn ingezet om de natuur te elimineren. Machines hebben geen natuur nodig, alleen brandstof in de vorm van hetgeen wij lossen aan levenskracht.

De natuur is een gebalanceerde situatie van rust en orde. Deze wordt verstoord door het weer, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en …. menselijk gedrag.

Zet het maar eens rustig op een rijtje, door eerst de belangen van natuur en mens gelijk te schakelen en vervolgens te constateren wat daar niet aan klopt. Tegenstrijdig en saboterend.

De “moderne mens” wordt van de natuur vervreemd. (Ed.: en hij is van God vervreemd. We zijn verlegen gemaakt met God.)

In de eerste plaats door zijn gedrag jegens de natuur en in de tweede plaats door de mutatie van organische mens naar een op afstand bestuurbare transhumaan of cyborg. Dit laatste is bedoeld om aan te geven dat we één met de machine worden, weg van de natuur. De vijand van de machine is de natuur en de heilige geometrie die is toegepast. Dat proces is misschien nog na te bootsen, maar het is onmogelijk gebleken om het op te starten. Daar is veel meer voor nodig dan waar een machine toe in staat is.

De eerste stelregel van de parasitaire overnemende partij is dan ook: “Wat je niet kunt kopiëren moet je kapot maken.” De mensheid is eerst in de sloopoperatie getrokken om nu uiteindelijk zelf te worden gesloopt. Wat er overblijft is een dor maanlandschap, het enige wat daar nog beweegt, inclusief de gemodificeerde mens, wordt op afstand bediend. De mensen worden de zwaar gecontroleerde steden in gejaagd, zoals dat altijd al is gebeurd in de historie.

Er wordt al eeuwen gewerkt aan de val van de organische mens. Daar werken we aan mee, zonder het te beseffen. De wet vraag en aanbod is een omgekeerde simulatie. Er wordt vraag gecreëerd, nadat het Apparaat het aanbod heeft gemonopoliseerd. Alles is gericht op het afsplitsen van de mens van de natuur. Vergelijk het met het massaal afschieten van de bizons van Noord Amerika om de oorspronkelijke bewoners te kunnen uithongeren en daarmee te onderwerpen. Zo wordt ook onze natuurlijke wereld vernietigd om ons ervan te kunnen isoleren, uithongeren, onderwerpen en gedeeltelijk op te ruimen.

Dat is al eeuwen aan de gang.

Mensen die dicht bij de natuur staan zijn een bedreiging voor de machine. Er is koortsachtig gewerkt om de natuur te repliceren. Vaak op de meest geniepige manier. De roofbouw op de aarde noemden we vooruitgang. het manipuleren van voedsel was een verbetering. We lopen rond in kleding van plastic. We vervuilen de atmosfeer met nanofijnstof. Er worden pesticiden gebruikt om gemodificeerde gewassen te beschermen. Verkeersvliegtuigen vliegen op chemtrails, niet op brandstof. Alles wordt vergiftigd, of het nu de atmosfeer, het water of ons voedsel is. Zelfs de aether en gluidstrillingen worden gemanipuleerd om ons uit balans te krijgen. Als bezegeling van ons (nood)lot worden er totalitaire vaccinatieprogramma’s opgetuigd. Ik zie dat als het genadeschot van de huidige “beschaving”.

Dus wie krijgt de schuld?

De slachtoffers krijgen de schuld. De natuur moet worden beschermd tegen de barbaarse bevolking. Alle regels zijn bedoeld om het Apparaat volmacht te geven. Alle problemen worden verzonnen naar aanleiding van wat de mensen zouden hebben aangericht. Klimaatverandering, CO-2 en stikstofproblemen, alles veroorzaakt door overbevolking. Dus niet door het manipuleren van het weer en de menselijke psyche door het toepassen van een ultra lage frequentie van 4 Hz door de 16 HAARP-stations. Ook daar heeft niemand om gevraagd.

De mens zou zijn ergste vijand zijn?

Niets is minder waar. Door het corrupte aanbod –> vraag systeem lijkt het alsof we overal om hebben gevraagd. Dit is de wereld op zijn kop: mensen vragen NERGENS om. Dat heet de simulatie, waarin het Apparaat alles omdraait, waardoor wij mensen (als vragende/eisende partij) als schuldigen kunnen worden aangewezen.

Na de vorige RESET kwamen we vanuit een redelijk paradijselijke toestand in een complete ravage terecht. Na drie generaties zijn alle herinneringen verdrongen. De vierde generatie kan dan vanuit het niets met een verzonnen achtergrondverhaal worden geïnstalleerd. Er worden wat kruimels in de vorm van de stoommachine en de computer verdeeld, niets nieuws onder de zon, ook het zogenaamde A.I.-verhaal is niets nieuws. Die hoog intelligente parasiet was er al direct na de RESET en heeft onze “realiteit” gecreëerd en keer op keer gerepliceerd. Dat kan alleen maar in een 3D-wereld van materie en massa.

De natuur is de aartsvijand van het Apparaat. De mens heeft zich laten gebruiken om het te vernietigen. Want de mens heeft vanuit een toestand van evenwicht nooit ergens om gevraagd. Steeds is de mens uit balans gebracht door allerlei “problemen”, “oorlogen” en “natuurrampen”. We hebben nooit stilgestaan bij de oorzaak, altijd bij de gevolgen. Nu weten we wel beter.

Delen

← Natuur in Cijfers

4 gedachtes over “Mens en natuur”

Martin vdf Brinckman

27 SEPTEMBER 2023 OM 13:58

Dit goedgekozen en knappe artikel geeft een gedegen voorstelling van zaken en daarvan ook de vreselijke gevolgen, maar wat is er nog meer bekend over de oorzaken ? Dat is dat de mens grotendeels zelf de oorzaak is van al die mechanisaties, omdat er te weinig zielen zijn die beseffen dat afwachten en passiviteit nergens toe leiden en de kosmische tegenkrachten vrij spel geven om te doen waar ze goed in zijn.. totale overheersing ten koste van reeds in het artikel beschreven. Uiteraard kunnen niet alle mensen de diepte ingaan over het raadsel van hun bestaan, maar een zekere hoeveelheid echt bewuste mensen zouden de wereld kunnen veranderen en een waarlijke kracht opbouwen die weerstand zou kunnen bieden aan de laag frequente entiteiten die alleen maar hun primitieve natuur volgen m.i.v. hun afgod. De mens is een experiment als zelf-evoluerend wezen, reeds 100 jaar geleden door G.I.Gurdieff geopperd, maar deze zag bij zijn dood in ’49 al zeer somber in dat dit experiment het waarschijnlijk niet zou gaan halen gezien de passieviteit t.a.v. het innerlijke werk zichzelf te perfectioneren en te transformeren tot ‘echt’ Mens en dus vonden de demonische tegenkrachten wel een oplossing voor die perfectie, maar dan op hun manier, middels vaccinaties, implantaten en hackables, dus gewoon dat wat we nu zien opduiken. De mens let niet op en is alleen bezig met zijn kleine wereldje van zoveel mogelijk genieten, daarbij in de veronderstelling dat het leven gratis is.. Dat is het dus niet, alles moet betaald worden, al is het niet met geld..

Geliked door 2 people

150Rate This

RvdfK

27 SEPTEMBER 2023 OM 18:50

Zeer goed omschreven..!

We weten inmiddels dat er “maar” 144.000 echte mensen nodig zijn om de zaak ten goede te keren.

Moeten we elkaar alleen wel vinden om de energie te bundelen..????

Like

50Rate This

BEANTWOORDEN

Qvic

27 SEPTEMBER 2023 OM 18:59

De basis voor deze 180 graden verdraaiing ligt bij ons onderwijs en opvoeding, dat merk je al met de jongere generaties t.o.z.v. jouw. Want alles wat jij als eerste aanleert ga jij ervan uit dat dat de enige waarheid is. Jij zult die aangeleerde wijsheden dan ook verdedigen als de enige waarheden. Of die zogenaamde wijsheden nu over religie gaat of over het klimaat of over jouw gezondheid het maakt niet uit. Alles is 180 graden gedraaid. Net als met de herdefiniëren van vergif, medicijnen te gaan noemen door de WHO. Want alle medicijnen van de farmaceuten zijn niets anders dan vergif voor ons. Want echte medicijnen hebben geen bijwerkingen en die genezen jouw dan ook. Daar ben je niet blijvend afhankelijk van, zoals met de farmaceutische medicijnen..

Zoals hier regelmatig aangegeven wordt is onze geschiedenis een aaneengeschakelde verzonnen verhaal is, zodat we nooit terug kunnen kijken/opzoeken hoe het werkelijk vroeger aan toe ging. Ik zelf vond het vreemd overkomen in de geschiedenisboeken op de lagere school, dat oude schilders die hun opleiding in Parijs hadden gevolgd i.p.v. hier. (zoals van Gogh.) Want als je met het verzonnen verhaallijn van toen zo’n reis zou maken, dat het een enorme opgave was om daar te komen en het levensgevaarlijk was voor je leven om te reizen. Toen kon je niet even de trein pakken om daar naar toe te reizen zoals nu. Want zoals onze voorgestelde geschiedenis was het kommer en kwel toendertijd. Net als alle vroegere ontdekkers van technieken of ontdekkingsreizigers. Hoe zij het hadden gedaan zonder de hulpmiddelen van nu. Was voor mij altijd een open vraag, die zelf ook nooit beantwoordt werd door de leraren van toen. Net als ik vroeg dat de uitleg van dat de aarde om de zon zou draaien niet kon kloppen, want dan zou naar een half jaar de zon aan de andere kant van de aarde staan en wij dan nacht zouden hebben i.p.v. dag. Die vraag werd ook nooit beantwoordt door de leraar. Want toen begon hij ook te twijfelen aan het geen wat in het boek stond.

Zo ook van waarom we nu overal plastic voor gebruiken en niet meer van hennep of vlas, zoals vroeger. Dat was goedkoop en echt duurzaam en kon overal verbouwd worden. De gewone mensen denken meer op het niveau van overvloed die de natuur ons bied. Tenminste mijn generatie van begin ’60 jaren van boeren afkomst.

Maar het gaat erom dat wij gewone mensen afhankelijk van grote coöperaties moeten worden en blijven. Die alles voor ons willen bepalen en jouw degraderen tot slaaf. Zodat jij steeds meer beperkt wordt in alles in je dagelijkse leven en aan alles moet voldoen wat zij bepalen en daarover mag jij niet in discussie met ze gaan van hoe en waarom.

Totdat je gaat beseffen dat die opgelegde beperkingen van de autoriteiten/machine een illusie zijn, die ze jouw hebben opgelegd middels scholing opvoeding en de maatschappij inrichting. Dan ga je alles voor je zelf herontdekken en alles zoveel mogelijk weer terug herdefiniëren naar jouw zienswijze. Hoe meer jij ontdekt, hoe meer jij je eigen leven weer in eigen hand neemt. Praten met andere hierover botst regelmatig, omdat zij nog in de grote illusie geloven. Het onderwerp maakt eigenlijk niet uit, zij geloven nog stee vast in alles wat de autoriteiten ons vertellen.

Daarin kun je niet in discussie mee gaan, want het heeft geen zin om onwetende mensen te proberen te overtuigen dat ze onwetend zijn. Want niemand wil van andere iets horen dat zij dom gevonden worden door die andere. Want zo interpreteren vele mede bewoners dit. Zij staan niet open om alles op een verschillende manieren het te bekijken. Leven op basis van vaste regels, maakt je star en intolerant, dat komt omdat we met een machine te doen hebben. Die alles exact herhaald en met vaste parameters werken.

Van de 100 heb je 99,99% die dat niet begrijpen. Want hun aangeleerde illusie is de enige waarheid voor hen en die hebben zij zelf nooit ter discussie gesteld. Zolang zij dat nog niet zelf hebben gedaan, blijven zij in de illusie van de machine geloven. Nu vele al zich vrijwillig hebben laten vergiftigen d.m.v. injecties, zijn vele wakker geschrokken uit de illusie, maar ook vele nog niet. Bij de aankomende campagneronde zullen we ontdekken hoe groot deze groep nog is. Want dan kan jij wel de illusie doorzien, maar zolang de massa in die illusie blijft geloven, zal het eerder slechter dan beter worden.

Geliked door 2 people

61Rate This

Moe van deze wereld

28 SEPTEMBER 2023 OM 05:11

Oops, duimpje omlaag is van mij, ging per ongeluk.

Ik ben het helemaal eens met u!

Like

10Rate This

kijk ook bij bewust over fractals

kijk ook op youtube naar het oog van het universum van Mandelbrot