20231020 Over deze nieuwste zionistische oorlog

Via James H. Fetzer, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Joachim Hagopian, Het Hamas-Israël-conflict: deze nieuwste zionistische oorlog blootgelegd

11 oktober 2023 James Fetzer -blog

Op zaterdag 7 oktober begonnen ruim 1.000 raketten en raketten Israël bij zonsopgang aan te vallen , waarbij nu meer dan 1.000 Israëlische burgers , waaronder 14 Amerikanen, het leven lieten. Alleen al op zaterdag werden meer dan 260 Israëlische jongeren die een weekendmuziekfestival bijwoonden aan de zuidelijke grens van Israël, naast Gaza, aangevallen en vermoord door Hamas die met paragliding het gebied in paraglide met schietende wapens, samen met nog meer terroristen in open jeeps die automatische wapens afvuurden op de hectische Een weerloze menigte die te voet en met de auto probeert te ontsnappen.

Op dinsdag 10 oktober worden vermoedelijk 130 Israëlische burgergijzelaars, waaronder ouderen, vrouwen en kinderen, ergens in Gaza gevangengezet door de Hamas-militie . Als vergelding voor de invasie van Hamas heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de oorlog verklaard aan Gaza en zijn Israëlische strijdkrachten hebben non-stop, onaangekondigde luchtaanvallen gelanceerd, waarbij de Gazastrook in de vergetelheid is geraakt, waarbij tot nu toe ten minste 850 en stijgende Palestijnen zijn omgekomen. De Hamas-militie beweert dat bij elke Israëlische luchtaanval zonder enige waarschuwing een Israëlische gijzelaar zal worden gedood.

Als resultaat van deze officieel verklaarde oorlog heeft Israël momenteel 100.000 troepen verzameld met vele tanks aan de grens tussen Israël en Gaza, wachtend op groen licht voor de aanstaande grondinvasie. De Israëlische gijzeling houdt hen tegen. Ondertussen mobiliseert de Joodse Staat nog eens 360.000 reservisten voor een onmiddellijke oproep tot inzet, waarmee Netanyahu’s beloofde wraak van nog meer ongebreidelde genocide tegen de Palestijnen wordt waargemaakt, de oorspronkelijke oude bewoners van Palestina die zijn gestolen, weggenomen en geannexeerd in het zich altijd uitbreidende Groter Israël Project .

Gaza wordt nu volledig belegerd, waarbij Israël alle water- , elektriciteit-, brandstof-, voedsel- en levensreddende medicijnen afsluit , een duidelijke schending van de Conventie van Genève, waarbij onmenselijke misdaden tegen onschuldige burgers in oorlogstijd worden begaan. De media-aandacht die zich richt op de gruwel van de burgerslachtoffers aan beide kanten, biedt voldoende aanleiding om zowel Hamas als de Israëlische regering de schuld te geven van wreedheden door oorlogsmisdaden die zelfs de VN toegeven. In slechts vier dagen zijn meer dan 260.000 Palestijnen in de Gazastrook ontheemde oorlogsvluchtelingen, gebombardeerd door voortdurende en meedogenloze land-, lucht- en zeeaanvallen zonder enige aandacht voor het leven van onschuldige burgers.

Zoals altijd zorgt dit bloedbad ervoor dat de werkelijke schuldigen achter al dit lijden en bloedvergieten nooit ter verantwoording kunnen worden geroepen. Als leider van de meest militante conservatieve regering in de 75-jarige bloedige geschiedenis van Israël heeft Netanyahu de Palestijnen langer geterroriseerd en tot slachtoffer gemaakt dan welke andere Israëlische leider in zijn geschiedenis dan ook, met zijn steeds over-the-top, brutale apartheid, die hem toestemming gaf zijn etnische zuiveringen uit te voeren. beleid met totale straffeloosheid vanuit een altijd passieve maar medeplichtige wereld, terwijl tegelijkertijd de Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever agressief worden uitgebreid alsof er geen morgen is.

Deze beruchte Khazariaanse maffiabaas wordt er accuraat van beschuldigd dat hij opzettelijk de Hamas-aanval heeft laten plaatsvinden en vervolgens onmiddellijk het slachtofferschap heeft opgeëist om “een hogere morele grond” te verwerven met wijdverbreide sympathie en steun, vooral vanuit de westerse wereld, die op zijn beurt handig de verontschuldigt Netanyahu’s mislukte, onmenselijke, wrede behandeling van de Palestijnen. Ten minste één Israëlische krant roept hem op, in een redactionele titel van Haaretz van 8 oktober waarin wordt beweerd dat “Netanyahu de verantwoordelijkheid draagt ​​voor deze oorlog tussen Israël en Gaza”, waarbij hij hem regelrecht de schuld geeft van al zijn roekeloze, extreme misdaden die het verraderlijk dodelijke toneel van vandaag hebben bepaald.

Westerse mogendheden, zoals de EU en Duitsland, zeiden aanvankelijk dat ze humanitaire hulp aan Palestijnse burgers achterhielden vanwege de acties van Hamas, waardoor in feite de slachtoffers tot slachtoffer werden gemaakt, wat altijd het geval is. Maar een sterke publieke reactie tegen dit besluit zorgt er nu voor dat ze terugdeinzen. Er is ook op legitieme wijze de VS de schuld gegeven van de bijna zeventien jaar durende sancties tegen de Palestijnse Autoriteit (PA), waarbij het Palestijnse streven naar een tweestatenoplossing chronisch wordt genegeerd, terwijl er tussen 2019 en 2028 38 miljard dollar aan militaire hulp is gefinancierd. Alleen Oekraïne krijgt nu meer hulp van de VS, ruim 75 miljard dollar in de afgelopen 19 maanden. En alleen omdat de USA, Inc. dit kleine land ter grootte van New Jersey, de vijfde kleinste Amerikaanse staat, een boost geeft , kan Israël bogen op een top 20 van BBP- economieën per hoofd van de bevolking, dat op schandelijke wijze ook over de grootste openluchtgevangenis ter wereld beschikt , met 2,2 miljoen inwoners . Palestijnen gevangen, bijna de helft bestaat uit kinderen.

Hoewel de gruwelijke, ongecontroleerde misdaden van Israël tegen de Palestijnen al bijna tachtig jaar lang altijd zijn geminimaliseerd en genegeerd, lijkt het grotendeels de bedoeling te zijn geweest om opzettelijk zo nu en dan een gewelddadige Palestijnse pushback op te zetten, gemotiveerd uit zelfverdediging om te overleven. Maar elk geweld tegen Israëli’s faalt nooit in het volledig rechtvaardigen van het herbevestigen van het genocidale apartheidsbeleid van de Joodse Staat, in naam van het recht van de Joden om zichzelf te verdedigen tegen vijandige Arabische vijanden, een weerzinwekkend, wreed, hergebruikt en zeer hypocriet excuus dat chronisch wordt gebruikt om dit te belonen en te ondersteunen. schurkenstaat die aan niemand verantwoording aflegt.

Miljarden verkeerd geadresseerde Amerikaanse dollars complimenten van Washington DC worden gebruikt om Palestijnen te vermoorden. Op dit moment nadert het grootste vliegdekschip ter wereld, de USS Gerald R. Ford , samen met andere vliegdekschepen, Amerikaanse straaljagers en munitie om het kleine “weerloze” Israël te beschermen, omringd door die “antisemitische” Arabieren. Ondertussen is de echte waarheid dat de Palestijnen Semitischer zijn dan de overgrote meerderheid van de Israëlische burgers, wier voorouders als Asjkenazische/Khazaren nooit een voet in het Midden-Oosten hebben gezet. Het terugwinnen van hun oude thuisland is een brutale leugen, die alle legitimiteit van een Joodse staat in het Midden-Oosten elimineert.

Dezelfde valse verhalende leugenaars die exact dezelfde taal en lasterlijke tactieken gebruiken tegen de Russische interventie van februari 2022 in Oekraïne, zowel grote MSM-kanalen zoals Time als prominente Amerikaanse overheidsfunctionarissen beweren dat de Hamas-aanval ‘ niet uitgelokt ’ was. Minder dan 48 uur voorafgaand aan de aanval van Hamas bestormden naar verluidt meer dan 800 Israëlische kolonisten het complex van de Al-Aqsa Moskee in Oost-Jeruzalem onder bescherming van Israëlische troepen. Israëlische kolonisten en Israëlische strijdkrachten doodden dit jaar 248 Palestijnen in de aanloop naar het Hamas-geweld van 7 oktober . Als deze Israëlische agressie en moord op Palestijnen geen provocatie is, wat is dat dan wel?

De Arabisch-Amerikaanse professor-schrijver Moustafa Bayoumi schreef in de Guardian van woensdag 11 oktober :

Er is de zeurende hypocrisie van de oorlog in Oekraïne. Velen over de hele wereld steunen het verzet van Oekraïne tegen buitenlandse bezetting (zoals het hoort), maar ontzeggen de Palestijnen vrolijk elke manier om zich tegen hun bezetting te verzetten. Zelfs niet-gewelddadige verzetsmethoden zoals de boycot-, desinvesterings- en sanctiecampagne worden belasterd en zelfs gecriminaliseerd. Waarom de dubbele standaard?

Al deze flagrante waanzin is het standaard Rothschild-zionisme 101 in actie, maar zoals Moustafa opmerkt, worden critici die oproepen tot Bibi en de strafrechtelijke aansprakelijkheid van zijn land al snel bestempeld als antisemitische overtreders van haatzaaiende uitlatingen en worden ze maar al te vaak gevangengezet omdat ze eenvoudigweg moedig de lelijke waarheid hardop onder ogen zien. Zo omgekeerd verwrongen is deze onheilige gruwel. Nogmaals, het is de eeuwige MO van ‘verdeel en heers’. De geschiedenis laat ons zien dat de mensheid lang geleden werd gekaapt door satanische bloedlijncontroleurs die ons onderwerpen aan dezelfde herhaalde, eeuwige cyclus die dient om de status quo van de internationale misdaadcabal te behouden en te beschermen.

Als journalist heb ik geschreven over het niet langer bekijken van de wereld door de conventionele lens van een wereld die bestaat uit soevereine naties; die illusie is eenvoudigweg niet langer de realiteit in de wereld van vandaag. Waar we nu mee te maken hebben is een elite heersende klasse van bloedlijndynastieën die de laatste tijd steeds meer onze planeet in bezit hebben genomen en gecontroleerd, en alles hebben opgekocht van elke waarde die met geld te koop is, dat wil zeggen alle internationale topbedrijven, alle grote nationale regeringen. bereikt door omkoping en chantage van gekozen politieke marionetten, het consolideren van alle MSM en socialemediagiganten tot een handvol fascistische, monopoliserende propagandakanalen, de huidige bloeiende oorlogsindustrie, de gezondheidszorg overgenomen door door Rockefeller gecontroleerde Big Pharma-industrie, de educatieve, juridische handhavings- en rechtssystemen, de grootste legers en inlichtingendiensten, terwijl ze ondertussen de monopoliecontrole consolideren over vrijwel alles op aarde, behalve de harten en zielen van mensen, hoewel ze daar ook overuren aan werken. Na zoveel gecentraliseerde macht en controle te hebben opgebouwd en geconsolideerd in de afgelopen eeuw door middel van voortschrijdende technologieën (minus de technologieën die moedwillig nog steeds worden achtergehouden), is elk groot conflict en elke oorlog het machtsvacuüm van de heersende elites om nog meer onverzadigbare controle op te slokken. is gewoon de aard van dit zielloze beest als de gemeenschappelijke vijand van de mensheid door de eeuwen heen.

Israël heeft een formele oorlogsverklaring afgegeven , de eerste keer sinds de Jom Kipoeroorlog van 1973 – een volle halve eeuw geleden. Het is absurd om te geloven dat de Mossad, die over de meest vakkundige inlichtingendienst ter wereld beschikt, volledig overrompeld zou worden door een ‘verrassingsaanval’ van Hamas. Op zaterdag 7 oktober wordt de wereld verondersteld te geloven dat de meer dan drie jaar aan keten verbonden barrières van 30 voet, die meer dan drie jaar in beslag namen om te bouwen, nog geen twee jaar geleden voltooid waren, toen een van de zwaarst versterkte grenzen op aarde opvallend onbewaakt bleef door Israëlische militairen. troepen volledig afwezig, waardoor “terroristen die draad doorknippen” (zoals de terroristische boxcutters van 9/11 die commerciële vliegtuigen kapten) de grens konden oversteken om hun invasie van Israël te lanceren. Dit is absoluut absurd en onmogelijk te geloven dat de Israëlische inlichtingendiensten en strijdkrachten zich totaal niet bewust waren van deze ‘verrassingsaanval’. Het is een belediging voor de intelligentie van ieder, ook al is hij zich maar half bewust.

Kortom, al dit onzinnige excuus is een dekmantel die wordt gemanipuleerd door dezelfde globalistische controleurs en gebruikelijke verdachten die we maar al te goed kennen achter elke grote destructieve gebeurtenis die plaatsvindt in de onrustige wereld van vandaag. De stichters en eigenaren van de zionistische Joodse staat, de Rothschilds en hun globalistische bloedlijnpartners hebben Amerika’s 9/11 bewerkstelligd en gedaan wat nu Israëls 9/11 wordt genoemd. Ze hebben tenslotte driekwart eeuw geleden twee wereldoorlogen gecreëerd alleen maar om hun zionistisch-joodse staat te vestigen.

Achter alle ergste, meest verwoestende ziekten die onze planeet vandaag de dag teisteren, zorgen deze parasitaire monsters op sociaal, geopolitiek, economisch en militair vlak voor de creatie van vrijwel alle belangrijke nieuwsontwikkelingen. De zich uitbreidende, dreigende wereldoorlog, de holocaust van de biowapenterreur, de plaag van de wereldwijde kindersekshandel, chantage-insluitingsoperaties wereldwijd, de ineenstorting van hun lang geplande bank- en economische infrastructuur, de wijdverbreide voedsel- en brandstoftekorten, de op hol geslagen inflatie en de onbetaalbare kosten van levensonderhoud, dit alles kolossale crises worden georkestreerd door dezelfde globalistische overheersers. Hun dodelijke crises die zich vandaag de dag ontvouwen zijn bedoeld om hun schuldige misdaden, die bedoeld zijn om ons te doden, te vermommen en te verdoezelen . dood door massale genocide op onze menselijke soort, zoals nog nooit eerder op aarde heeft plaatsgevonden, althans niet binnen onze minuscule 6000 jaar durende nepgeschiedenis.

Nu details naar voren komen die bewijsmateriaal blootleggen dat aantoont dat deze zogenaamde Hamas-invasie een gecoördineerde, vooraf geplande aanval op Israël was, bedacht en gecontroleerd door de menigte van de City of London/WEF , en dat Braindead Biden en de Khazariaanse maffialeider Netanyahu van tevoren op de hoogte waren, is het allemaal gechoreografeerd op het hoogste niveau, als een zorgvuldig uitgezet uurwerk. Alle globalistische spelers hebben dit jaar overuren gemaakt om de weg vrij te maken voor hun grotere wereldoorlog .

Netanyahu en zijn oorlogshaviken beweerden al snel dat de invasie van Hamas nooit had kunnen plaatsvinden zonder de geheime sponsoring en hulp van Iran . En net als het 152 jaar oude uurwerk dat over de Pike komt, ook bekend als de WO III-voorspelling van vrijmetselaar Albert Pike , heeft het islamitische Iran gelijk en lijkt het klaar om zichzelf te verdedigen tegen de ‘gerechtvaardigde’ Israëlische luchtaanvallen die kunnen worden gebruikt om deze toch al dodelijke strijd aan te wakkeren. , waardoor de glibberige helling naar een Islam versus Zionistische Derde Wereldoorlog belandde.

Alle Palestijnse en Israëlische burgers die het doelwit zijn van slachtoffers verschillen niet van de onder dwang dienstplichtige Oekraïense jongens en oude mannen die vandaag in het vizier van de Russische vleesmolen staan. Globalistische psychopathische boosdoeners die al deze meedogenloze oorlogen orkestreren en onschuldige burgerdoden gebruiken als louter kanonnenvoer/bijkomende schade, en er nooit om geven dat de levens van echte mensen het slachtoffer worden van hun inhumane, gevoelloze schaakbordoorlogsspelletjes. In feite voedt hun psychopathische doodscultus zich met angst, negativiteit, trauma, lijden, bloed en totale vernietiging door hun toedoen. Het zijn gewoon hun demonische middelen voor hun nog meer demonische, satanisch gedreven eindspel-nachtmerrie.

Nogmaals, net als een uurwerk dalen al deze voorspelbare ontwikkelingen, ontworpen om een ​​wereldoorlog te ontketenen, elke week snel en steeds vaker op ons af. De Wall Street Journal van zondag 8 oktober meldt dat, volgens vooraanstaande leden van zowel Hamas als Hezbollah, de door Iran gesteunde Libanese “terroristische” militie, die naar verluidt samenwerkt met Hamas, openlijk toegeeft:

Iraanse veiligheidsfunctionarissen hielpen bij het plannen van de zaterdagverrassingsaanval van Hamas op Israël en gaven afgelopen maandag groen licht voor de aanval tijdens een bijeenkomst in Beiroet.

Het WSJ- stuk beweert verder dat officieren van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde sinds augustus met Hamas hebben samengewerkt om de lucht-, land- en zee-invallen in Israël te bedenken . Wat we hier hebben valt in hetzelfde beruchte valse vlagpatroon, dat in essentie dient als de manier waarop Israëls 11 september werd gebruikt om een ​​totale oorlog tegen Iran en, door alliantie, tegen zijn twee oostelijke machten Rusland en China te rechtvaardigen. Op dezelfde manier waarop Israël zich nog steeds schuldig maakt aan samenzwering met de neoconservatieven van Cheney-Bush om Amerika’s 9/11 voor elkaar te krijgen, evenals tientallen jaren eerder, de moord op JFK en de doofpotoperaties, bezit deze laatste Israëlische oorlog overal dezelfde kenmerkende vuile zionistische vingerafdrukken. maar al te bekende plaats delict, gepland en uitgevoerd door dezelfde satanische doodscultus.

Het WSJ-stuk stelt verder dat met Biden’s recente concessies in zijn gevangenenruil met Teheran, waarbij hij 5 miljard dollar aan bevroren Iraanse activa teruggaf in de hoop een goedkope gas- en olieovereenkomst te sluiten, waardoor betaalbare Amerikaanse benzineprijzen tijdens het verkiezingsjaar konden worden gegarandeerd, de staat Braindead Minister Blinken merkte op:

We hebben nog geen bewijs gezien dat Iran deze specifieke aanval heeft geleid of erachter zat, maar er is zeker sprake van een langdurige relatie.

Dus omdat uniparty-handlanger Kevin McCarthy geen baan meer heeft, samen met zijn geheime ‘knipoog, knipoog’-belofte aan Braindead waarin hij beloofde dat er meer financiering voor Oekraïne zou komen, maar die nu blijkbaar niet komt, worden Biden’s begeleiders nerveuzer en zoeken ze naar andere manieren om om nog meer belastinggeld af te leiden en te verspillen aan de verdomde verloren zaak van Oekraïne. Ze worden allemaal wanhopig in tijden van crisis, wetende dat ze hun globalistische meesters koste wat het kost moeten behagen, anders zullen ze binnenkort werkloos zijn. Dus precies op tijd, ga net op tijd de Israël-Gaza-oorlog van de controllers in. Dankzij hun permanente Strategie van Spanningscrises zijn ze altijd goed voorbereid met Plan B tot aan Plan Z.

Toen de pandemie eind 2021 uitbrak, kwam plotseling de kwispelende misleiding om “op te komen voor Oekraïne” tegen die gedemoniseerde, kwaadaardige, vervelende Russen onder leiding van Hitler, de incarnatie van Poetin, aan de orde. Nu de Oekraïne-oorlog van de elites nu zo’n beetje een verloren zaak is, en er opnieuw wanhoop toeslaat, komt de Khazariaanse maffia-gouden jongen zelf Netanyahu te hulp, met, zoals altijd, een ander betrouwbaar Plan B, of is het C, of ​​Z?

Een nieuwe oorlog tegen het terrorisme in het Midden-Oosten komt zeker van pas tegen een andere door de VS/CIA/Israël/Mossad gefinancierde en gesteunde proxy-oorlogsbondgenoot (net als Al Qaeda/ISIS vóór hen), het zijn nu de terroristen van Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad voor de kliek. redding met hun vliegensvlugge, onweerstaanbare Israël-invasie die het Westen met luide stem opdraagt ​​“op te komen voor Israël” om de genocidale klus te klaren die de resterende Palestijnen tot het einde toe verpulvert. We hebben deze herhaling eerder gezien in de zak van de controllers met ‘probleem, reactie, oplossing’-trucs regelrecht naar dystopie, net op tijd voor de komende Halloween/Dag van de Doden-oogst van nog meer onschuldige civiele ‘bijkomend beschadigde’ zielen aan beide kanten . Zoals de door de oorlog verrukte kolonel Robert Duvall in ‘ Apocalypse Now ’ zei: ‘Napalm in de ochtend… ruikt naar… overwinning!’

Dus hun laatste truc is het melken van hun geldkoe voor Israëlische hulp als hun betrouwbare bron om gemakkelijk alle hulp af te tappen die nodig wordt geacht om hun oorlog in Oekraïne gaande te houden voor meer bloedoffers om de parasieten van de kingpin te voeden. Per slot van rekening zet de marionettenjongen van de Khazariaanse maffia Zelensky zich in om van Oekraïne “een groot Israël” te maken, toch Larry Fink en Jamie Dimon? Denk eens aan de ‘geheime’ ontmoeting van Black Rock met Zelensky vorige maand op het hoofdkantoor van Epstein ’s geldkoeienwitwasser, JP Morgan , tijdens Z’s fondsenwerving in New York bij de Algemene Vergadering van de VN. Zie je hoe al dit kabbalistische kliekwerk samenwerkt als een naadloos Deep State-tagteam, ook wel bekend als de Khazariaanse Maffia, Inc? Vers van dinsdag 10 oktober komt de CIA Mockingbird-pers in de Washington Post om aan te kondigen:

De regering-Biden werkt achter de schermen samen met de leiders van de Senaat in beide partijen om de Amerikaanse hulp aan Israël te koppelen aan de hulp aan Oekraïne, in de hoop de urgentie van de eerste te gebruiken om de Republikeinse oppositie van het Huis van Afgevaardigden tegen de laatste te overwinnen. Maar de verdeeldheid en het disfunctioneren binnen de Republikeinse Partij dreigen het vermogen van de Verenigde Staten om beide inspanningen te ondersteunen te ondermijnen.

Vervloek die Jim Jordan MAGA-republikeinen die al het plezier voor de Deep State-kliek bederven! De hemel verhoede dat Amerika zich de rug toekeert en tegelijkertijd de kraan dichtdraait voor zowel Israël als Oekraïne! Uit pure wrok zouden de boze bloedlijnmeesters eerder dan later hun nucleaire lont uit WO III kunnen aansteken als hun oorlog in Oekraïne mag uitbarsten, waardoor beelden worden opgeroepen van het einde van de heks van de “Wizard of Oz” wanneer ze worden overgoten met Dorothy’s emmer water.

Laat het aan de minderheidsleider van de Senaat, Mitch “Brain Freeze” McConnell, over om het idee naar voren te brengen “dat het Congres binnen een paar weken één grote noodwet op defensie-uitgaven zal goedkeuren die Israël, Oekraïne en Taiwan zou bestrijken.” Hoorde ik zojuist het aftellen naar de Derde Wereldoorlog als de “Great Reset” van de controllers?

In een verwante kwestie schreef vertegenwoordiger Marjorie Taylor Greene op zondag 8 oktober op Twitter / X :

We moeten samenwerken met Israël om de serienummers te traceren van alle Amerikaanse wapens die Hamas tegen Israël gebruikt. Kwamen ze uit Afghanistan? Kwamen ze uit Oekraïne? Hoogstwaarschijnlijk is het antwoord beide.

Marjorie maakt een terecht punt. Die in de VS gemaakte Hamas-wapens kwamen waarschijnlijk uit zowel Oekraïne als Afghanistan, omdat America, Inc, als knipoog voor de bloedlijncontroleurs die overal op deze aarde oorlogen financieren, al heel lang in deze oorlog zit.

Een andere eerlijke voormalige vertegenwoordiger van het Huis van Afgevaardigden, Ron Paul , vertelde veertien jaar geleden de kern van de waarheid in het Huis van Afgevaardigden:

Wat er op dit moment in het Midden-Oosten gebeurt, in het bijzonder met Gaza, hebben we in zekere zin een morele verantwoordelijkheid voor beide partijen, omdat we hulp en financiering bieden aan zowel de Arabische landen als Israël. We hebben een morele verantwoordelijkheid, vooral nu de wapens die vandaag de dag worden gebruikt om zoveel Palestijnen te doden Amerikaanse wapens zijn, en daarvoor worden Amerikaanse fondsen gebruikt. Maar er is een politieke aansprakelijkheid, waar we volgens mij niet naar kijken, omdat er maar al te vaak zoveel terugslag is van onze interventie in gebieden waar we niet bij betrokken zouden moeten zijn. Weet je, Hamas, als je naar de geschiedenis kijkt, We zullen ontdekken dat Hamas door Israël werd aangemoedigd en echt werd opgericht, omdat zij wilden dat Hamas Yasser Arafat tegenwerkte. U zegt: Nou ja, toen was het beter en diende het zijn doel, maar we wilden niet dat Hamas dit zou doen. Dus dan zeggen wij als Amerikanen: ‘Wel, we hebben zo’n goed systeem; Wij gaan dit aan de wereld opleggen. We gaan Irak binnenvallen en de mensen leren democraten te zijn. Wij willen vrije verkiezingen. Daarom moedigden we de Palestijnen aan om vrije verkiezingen te houden.’ Dat doen ze, en ze kiezen Hamas. Dus hielpen wij eerst, indirect en direct via Israël, Hamas op te richten . Dan hebben we verkiezingen waarin Hamas dominant wordt, en dan moeten we ze doden. Het heeft gewoon geen zin. In de jaren tachtig waren we bondgenoten van Osama bin Laden en vochten we met de Sovjets. Het was in die tijd dat onze CIA dacht dat het goed was als we de moslimwereld radicaliseerden. Dus financieren we de Madrassas-school om de moslims te radicaliseren om zo te kunnen concurreren met de Sovjets. Er is te veel terugslag. Er zijn veel redenen waarom wij tegen deze resolutie zouden moeten zijn. Het is niet in het belang van de Verenigde Staten, en ook niet in het belang van Israël.

Zeer wijze woorden, die net als de wijs geformuleerde waarschuwing van Eisenhower uit 1961 over de dreiging die uitgaat van het ‘militaire industriële complex’, ook in de wind werden geslagen. Al die jaren later is er niets veranderd, behalve dat de ‘schaduwregering’ waar Kennedy ons scherpzinnig voor waarschuwde voordat ze hem vermoordden, dezelfde kwaadaardige Darkside-kracht is die nog steeds de controle heeft en vandaag de dag alle schoten in Washington, in Brussel, in de City van Londen en het Vaticaan heeft.

Wanneer zullen de mensen eindelijk wakker worden voor de waarheid dat de Rothschilds, Rockefellers en koninklijke families gedijen in oorlogen die ze creëren omdat ze hun macht en controle over de massa vergroten door hun eindeloze, door satanisch aangedreven oorlogsmachine? Politieke marionetten in Israël en de VS volgen de bevelen op die hen worden gegeven door dezelfde krijgsheren uit de bloedlijn die alle touwtjes in handen hebben in deze oorlog tussen Israël en Hamas. Als we hun genocide willen overleven, kunnen we niet meer trappen in hun propaganda-verdeel-en-heers-leugens. Er wordt nu te veel rauwe, kwade waarheid over hun misdaden tegen de menselijkheid en kinderen blootgelegd en het is de hoogste tijd dat de criminelen aan de top van deze roofzuchtige voedselketen eindelijk voor het gerecht worden gebracht met militaire tribunalen van Neurenberg 2.0 die hen vervolgen en ter dood straffen door middel van openbare executie voor het doden van miljarden mensen. zo niet biljoenen onschuldige zielen op deze aarde gedurende zoveel millennia.

Joachim Hagopian is afgestudeerd aan West Point, voormalig legerofficier en auteur van ‘ Don’t Let the Bastards Getcha Down ‘, waarmee hij een gebrekkig Amerikaans militair leiderschapssysteem blootlegt dat gebaseerd is op het bemachtigen van kaartjes op de anciënniteitsladder, waarbij steevast de beste en slimste eruit wordt gehaald. middelmatigheid en volgelingen van de orde stijgen naar de top als generaals van politici en bureaucraten die van plan zijn elke moderne Amerikaanse oorlog door elite-ontwerp te verliezen. Na het leger behaalde Joachim een ​​masterdiploma in klinische psychologie en werkte hij meer dan een kwart eeuw als gediplomeerd therapeut in de geestelijke gezondheidszorg met mishandelde jongeren en adolescenten. In Los Angeles kreeg hij te maken met de grootste kinderbeschermingsdienst van het land binnen het grondig kapotte en corrupte kinderwelzijnssysteem van Amerika.

De ervaring in zowel het leger als het kinderwelzijnssysteem heeft hem goed voorbereid als onderzoeker en onafhankelijke journalist, waarbij hij het kwaad van Big Pharma blootlegde en hoe het door Rockefeller gecontroleerde medische en psychiatrische systeem meer kwaad dan goed toebrengt, zoals de pandemische hoax en moord. genocide geschoten. Als onafhankelijk journalist heeft Joachim de afgelopen tien jaar honderden artikelen geschreven voor veel nieuwssites, waaronder Global Research , lewrockwell.com en momenteel jamesfetzer.org/ en thegovernmentrag.com . Als gepubliceerde auteur van een reeks van vijf boeken getiteld Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy & the Deep State , zijn de boeken en hoofdstukken van Joachim Amazon-bestsellers op het gebied van kinderbehartiging en mensenrechten. Zijn AZ-bronnenboekenreeks documenteert en ontmaskert de mondiale pedofilieplaag volledig en blijft gratis beschikbaar op pedoempire.org/contents/ . Joachim is ook gastheer van de wekelijkse Revolution Radio- uitzending “Cabal Empire Exposed” op vrijdagochtend om 7.00 uur EST (ID: revradio, wachtwoord: rocks!).

Zie ook bij bewust Joachim Hagopian

Zie ook over onze heersers