20231020 Over publicaties rondom Gaza

via de truthseeker zie daar afbeeldingen en links en commentaren, google translate

18 oktober – Zionisten zijn onbeschaamde leugenaars en moordenaars

door tts-admin | 19 oktober 2023 | 0 reacties HenryMakow.com – 18 oktober 2023

“Niet-joden hebben een menselijke vorm, zodat joden niet door beesten worden gediend. Niet-Jood is een dier in menselijke vorm dat de Jood dag en nacht dient.” (Midrasch Talpioth p225L)

Stuur links en opmerkingen naar hmakow@gmail.com

Het zionistische racisme houdt niet op bij de Palestijnen. Alle niet-satanistische joden en heidenen zijn ‘ongelovigen’ die tot slaaf gemaakt of uitgeroeid moeten worden. Dit is de logica achter migratie, de COVID-vaccins, Agenda 2030 en Oekraïne. Zionisten bewapenden de Joden door de holocaust te veroorzaken. Net als de geënsceneerde aanval op Gaza gaf het de zionistische joden een vergunning om te liegen en te doden.

Bijna net zo woedend als het bombarderen van een ziekenhuis is het de schuld geven aan een “explosie” of een dwalende Hamas-raket. Deze mensen zijn aangeboren leugenaars en gangsters. Antisemitisme is een direct gevolg van hun agenda. Het Westen zit in een ZOG-gevangenis.

Gaat verder met meer koppen en links …

Lees over Ben Goerion (Ed.: ik heb vroeger als eindwerkstuk op de HBS voor geschiedenis een enthousiast stuk gemaakt over Israël. Ben Goerioen was een goeiige opa. Pas veel later vielen de schellen van mijn ogen. Het werkstuk heb ik nog steeds. Een goeie herinnering.)

Etnische reiniger – Een biografie van David Ben Gurion door tts-admin | 19 oktober 2023 | 0 reacties HenryMakow.com – 18 oktober 2023

Een biografie van de eerste premier van Israël

“Voor Ben-Gurion waren de ‘Arabieren’ niet meer dan eendimensionale objecten in het landschap die verwijderd moesten worden. Ze hadden niet het recht om in Palestina te zijn, laat staan ​​het recht om daar te blijven. Als hij hen als gelijkwaardige mensen had gezien, had hij geen zionist kunnen zijn.”

Bron

Tom Segev, een staat tegen elke prijs. Het leven van David Ben-Gurion (New York: Farrar, Straus en Giroux, 2019), 804pp. ISBN-13: 9781789544626. Paperback.

Citaatinformatie: Journal of Holy Land and Palestine Studies , Volume 22 Issue 1, Pagina 129-138, ISSN 2054-1988 Online beschikbaar april 2023

( doi.org/10.3366/hlps.2023.0308 )

Boekrecensie – Fragment door henrymakow.com

In 1940 bombardeerde de Haganah de Patria, een schip dat Joodse vluchtelingen van Roemenië naar Palestina vervoerde. Ongeveer 250 van hen, plus enkele Britse militairen die aan boord van het schip in de haven van Haifa waren gegaan, kwamen om. [De Britten zouden de Joden naar Mauritius sturen. Dit was bedoeld om de indruk te wekken dat de Joden zichzelf opbliezen in plaats van te worden gedeporteerd.]

Gevraagd naar zijn mening, keurde Ben-Gurion de bomaanslag goed als een ‘zionistische actie’, hoewel ‘niemand zoveel slachtoffers verwachtte’.

Hij hield zichzelf opnieuw voor de gek en zei dat het een ‘daad van God’ was, en niet van de Haganah. In 1948 arriveerde een ander schip, de Altalena – het pseudoniem van Jabotinsky – met een lading vluchtelingen, wapens en munitie. Menahim Begin en Ben-Gurion konden het niet eens worden over de manier waarop de armen verdeeld moesten worden. Ben-Gurion was bereid het uit te schieten en deed dat ook: het schip werd beschoten met geweervuur, ‘Joden schoten Joden neer’, zoals Yitzhak Rabin opmerkte, en stak het uiteindelijk in brand. De volgende ochtend reageerde Ben-Gurion met deze opmerking: ‘Gezegend is het kanon dat het schip heeft gebombardeerd. Het kanon is het waard om in de Tempel te staan, als het gebouwd wordt’ (435)…

vervolgt…