20231018 Over waarheid die nu gecensureerd is

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

De waarheid is nu gecensureerd – haat en oorlog zijn te populair en te winstgevend

oktober 15, 20232063 27

In het huidige digitale tijdperk, vooral nu hier in 2023 als LLM (Large Language Models) AI software onmiddellijk elk soort beeld of video kan genereren om iets af te beelden dat niet echt is of nooit gebeurd is, wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat “de waarheid” is door iets op het internet of op uw tv te bekijken, schrijft Brian Shilhavy.

Wat dit meestal betekent, is dat degenen met de diepste zakken en de meeste middelen de uiteindelijke overheersende mening zijn die door het grote publiek wordt omarmd.

Zo ook vandaag in de huidige nieuwscyclus, waarin beide kanten van het Israëlisch-Palestijnse conflict tegen elkaar worden uitgespeeld.

Maar als iemand die vele jaren van mijn volwassen leven in het Midden-Oosten in moslimlanden heeft gewoond, kan ik u uit eerste hand vertellen, in plaats van alleen maar bronnen op het internet aan te halen, dat de echte waarheid meer dan waarschijnlijk is dat geen van beide “kanten” de waarheid vertegenwoordigt, omdat de Globalisten, die de wereld beheersen door het financiële systeem te controleren, de wereld verdeeld willen hebben in plaats van verenigd.

Daarom probeer ik met dit artikel en de uitgelichte afbeelding die ik heb samengesteld, een beeld voor uw geest te scheppen dat BEIDE kanten van het huidige conflict in Israël volledig tegenspreekt, en dat naar ik hoop alle andere beelden zal vervangen waarmee u nu waarschijnlijk elke dag in de massamedia wordt gebombardeerd.

Mijn overtuiging, die gebaseerd is op jaren van leven in de Verenigde Staten, het land waar ik ben opgegroeid, en op de jaren dat ik in het Midden-Oosten heb gewoond (Turkije en Saoedi-Arabië), is dat de afbeelding in dit artikel veel dichter in de buurt komt van het communiceren van de waarheid van de gemiddelde, gewone mensen die in Israël en de Palestijnse gebieden wonen. En die waarheid is dat de overgrote meerderheid van de mensen die in deze gebieden wonen, als ze de keuze hadden, graag in vrede zouden samenleven.

DIT is de belangrijkste waarheid die vandaag de dag grotendeels wordt gecensureerd in zowel de zakelijke als de alternatieve media. De meeste mensen die in deze gebieden wonen, willen gewoon dat het moorden ophoudt – of het nu gaat om het vermoorden van de mensen van hun eigen nationaliteit en religie, of het vermoorden van hun buren die een andere nationaliteit en religie hebben.

Maar buren die van elkaar houden en elkaar steunen is vandaag de dag niet nieuwswaardig, en het past niet in het doel van de Globalisten die op weg zijn om het financiële systeem van de wereld te vernietigen en te vervangen, en de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen.

Bereid u voor op Grote Valse Vlag Gebeurtenissen – Reageer uw woede af op de Mondiale Miljonairs en Bankiers die deze oorlogen financieren, niet op de burgers van deze marionettenregimes en hun marionettenpolitici

Er is overvloedig bewijs dat de “aanslagen” in NYC in 2001 NIET het gevolg waren van “moslimterroristen”, en dat de moslims die de schuld kregen van deze aanslagen gerekruteerd waren door de CIA.

War Breaks Out in the Middle East – Beware of the U.S. Media One-Sided Coverage

Captured Hamas Terrorist: “We Prepared for Over a Year – We were Shocked that IDF (Israeli Defense Forces) were not Waiting for Us” – Netanyahu Supporting Hamas?

American Politicians Call for Genocide Against Palestinians as They Buy War Stocks – Gaza Doctors Issue ‘SOS To Whole World’

Zoals ik in het eerste artikel schreef, zijn de Amerikaanse media, zowel de bedrijfsmedia als de meeste alternatieve media, sterk pro-Israël en zeer eenzijdig in hun berichtgeving over wat er momenteel in Israël gebeurt. Ik heb enkele bronnen opgesomd waar lezers het niet-Amerikaanse perspectief op de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten kunnen krijgen:

Aljazeera.com – Arabisch Engelstalig nieuws gefinancierd door het land Qatar.

RT.com – Russisch Engels nieuws gefinancierd door Rusland.

Daily Sabah – Engels nieuws uit Turkije, gefinancierd door Turkije.

Tasnim News Agency – Engels nieuws uit Iran, gefinancierd door Iran.

Dit zijn officiële, door de overheid gesponsorde mediakanalen, en natuurlijk viel een lezer mij aan en schreef:

Vertel je ons nu echt dat we naar moslim nieuwssites moeten gaan voor de waarheid?!?!?!?! Please……..Ik dacht dat u meer onderscheidingsvermogen had dan dit. Ja, ik geloof niets van de liegende liberale media, maar suggereren dat de Israëli’s deze oorlog hebben veroorzaakt is krankzinnig. De Islam komt regelrecht uit de krochten van de hel en is een doodscultus………..PUNT UIT!!!

Hoe triest.

Ten eerste is dit een typisch stroman-argument, waarbij een argument wordt gepresenteerd over iets dat ik nooit heb geschreven, aangezien ik nooit heb geschreven dat deze bronnen bronnen voor de “waarheid” zijn, maar “niet-Amerikaanse perspectieven op actuele gebeurtenissen”.

Ik gaf toe dat ze door de overheid gesponsord werden, wat automatisch aangeeft dat ze meestal niet gebaseerd zijn op de volledige “waarheid”, en meer in de richting van “vooringenomenheid/propaganda” gaan.

Maar het zijn nog steeds nuttige bronnen, omdat ze weergeven wat de meeste mensen in hun respectievelijke landen geloven, dus men kan proberen het nieuws van vandaag te bekijken door de ogen van andere mensen over de hele wereld, of het waar is of niet.

In de meeste landen, net als de meerderheid van de bevolking in de V.S., volgt het grote publiek het overheersende narratief dat door hun regering en massamedia wordt ondersteund, en slechts een klein deel van het publiek doet daadwerkelijk zijn eigen onderzoek en neemt tegengestelde meningen in overweging.

Maar merk op hoe bevooroordeeld deze lezer is, gebaseerd op wat hij schreef. Zonder te begrijpen dat zijn opvattingen waarschijnlijk gevormd zijn door propaganda die in de VS en de Westerse media gepubliceerd wordt, onthult hij zijn vooroordelen over “liegende liberalen” (bijv. ALLE liberalen en ALLEEN liberalen liegen), en zijn vooroordelen tegen moslims (alle moslims maken deel uit van een doodscultus “uit de hel”).

Dus hier is een principe van “waarheid” waar u zich vandaag op kunt baseren: wanneer iemand een hele klasse mensen beoordeelt, meestal een religieuze, politieke of ras/etnische klasse, als zijnde allemaal hetzelfde in gedachten en daden, dan is dat NIET de waarheid. Het is altijd FOUT. Dit wordt “vooroordeel” of “discriminatie” genoemd.

En de meest bevooroordeelde groep in de V.S., hoewel dit zeker niet voor elk lid van deze groep geldt, anders zou ik me ook schuldig maken aan vooroordelen, zijn de zionistische evangelische christenen. Dit is een onderwerp dat ik nu verder onderzoek, en ik zal mijn bewijs binnenkort in een toekomstig artikel presenteren, als de Heer het wil.

Dus wat komt er nu in deze huidige oorlog, die ongetwijfeld het begin van de Derde Wereldoorlog is?

Ik heb geen idee, want ik zit niet in de raad van de Globalisten. Maar ik denk dat er een zeer grote kans is dat er nog meer valse vlag-aanvallen komen waarbij nog meer bloed vergoten zal worden, allemaal met een specifiek doel om een doel voor deze Globalisten te bereiken terwijl hun financiële instellingen afbrokkelen.

Het is geen geheim dat de VS haar controle over de enorme oliereserves van de wereld aan het verliezen is, aangezien meer olierijke landen, zoals Iran, de Arabische Golfstaten zoals Saoedi-Arabië en Qatar, Syrië en andere, allemaal naar Rusland en China en de andere BRICS-landen kijken om hen te helpen terug te vechten tegen de VS en hun controle over de financiën van de wereld via de Amerikaanse dollar (de “petro-dollar”) als reservevaluta van de wereld.

Dit zou dus wel eens een laatste poging kunnen zijn van de grootmachten in het Westen, die gecontroleerd worden door zeer rijke “Joodse” families zoals de Rothschilds en Rockefellers, om oorlog in het Midden-Oosten te veroorzaken en het vermogen van deze landen om olie te exporteren ernstig te beperken.

Voor degenen die ogen hebben om te zien en het vermogen om onderzoek te doen buiten de propaganda van de grote media om, is dit de belangrijkste reden geweest voor de Amerikaanse bezetting van Irak en Syrië en hun militaire operaties daar gedurende de afgelopen jaren, die enorme winsten opleveren voor de defensieaannemers op Wall Street en Silicon Valley.

Helaas verwacht ik de komende dagen massale sterfgevallen onder Amerikanen, misschien onder onze militairen die zich nu naar Israël haasten om “voor Israël te staan.”

Zodra Amerikanen het bloed van andere Amerikanen zien vloeien, samen met dode, verminkte lijken, hetzij door middel van in virtual reality gecreëerde gebeurtenissen, of echte filmbeelden, dan is bijna alles mogelijk, aangezien de overgrote meerderheid van de Amerikanen dan alles zal steunen wat onze regering voorstelt, zoals zovelen deden toen hen verteld werd dat COVID een “dodelijk virus” was en gewillig alle bevelen van de regering opvolgden, inclusief zich haasten om zich te laten injecteren met een experimentele biowapen-injectie.

Het doel van dit artikel is om u voor te bereiden op zo’n valse vlag-evenement, en om NIET overhaast een vooroordeel te vellen dat onschuldige burgers van andere landen of religies veroordeelt, maar om te begrijpen dat er andere kanten aan het verhaal zitten, en dat de meest waarschijnlijke schuldigen bij de geheime agentschappen van onze eigen regering en hun oorlogswapens zitten.

Als u de documentaire film die ik in het verleden vaak heb aanbevolen, JFK to 9/11. nog niet hebt gezien: Everything Is a Rich Man’s Trick, investeer dan alstublieft wat van uw tijd in het bekijken van de alternatieve bewijzen voor alle valse vlag aanslagen in het verleden sinds de Tweede Wereldoorlog. Het wordt steeds moeilijker om deze film op YouTube te vinden, waar hij al door tientallen miljoenen mensen is bekeken, zo niet meer. Er zijn heel wat kopieën te vinden op Bitchute. Hier is er één: (zie bij Frontnieuws of healthimpactnews)

Het Bijbelse Mandaat: LIEFDE, geen partij kiezen

Zouden we de laatste dagen van ons bestaan op deze huidige aarde ingaan?

Misschien. Ik weet niet hoe lang een heilige en rechtvaardige God het nog zal uithouden met de mensheid, waar zoveel onschuldige mensen, vooral kinderen, worden opgeofferd aan de agenda van de Satanische Globalisten.

Maar ons zorgen maken over wat er gaat gebeuren, en partij kiezen om één van Satans marionetten te volgen, is niet wat ons bevolen wordt te doen, als we een ware discipel van Jezus Christus zijn en de leer van de Bijbel volgen.

Maar de dag des Heren zal komen als een dief; wanneer die komt, zullen de hemelen met een afschuwelijk lawaai verdwijnen, en de hemellichamen zullen in een vlammenzee wegsmelten, en de aarde en alles wat daarop gedaan is, zal blootgelegd worden.

Aangezien al deze dingen op deze manier zullen wegsmelten, wat voor soort mensen moeten wij dan zijn, die ons leven in heiligheid en godsvrucht leiden, terwijl wij de komst van de dag van God afwachten en verhaasten?

Vanwege deze dag zullen de hemelen worden opgebrand en oplossen, en de hemellichamen zullen in een vuurzee wegsmelten!

Maar volgens Zijn belofte wachten wij op nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waarin gerechtigheid werkelijk woont. Daarom, beste vrienden, aangezien u op deze dingen wacht, streef er dan naar om in vrede gevonden te worden, zonder vlek of smet, wanneer u in Zijn tegenwoordigheid komt.

Aangezien u gewaarschuwd bent, wees op uw hoede dat u niet door de dwaling van deze gewetenloze mannen op een dwaalspoor wordt gebracht en uit uw vaste greep op de waarheid valt. Maar groei in de genade en de kennis van onze Heer en Heiland Jezus Christus. (2 Petrus, hoofdstuk 3.)

Het einde van alle dingen is nabij. Wees daarom helder van geest en zelfbeheerst, zodat u kunt bidden. Heb elkaar bovenal innig lief, want liefde bedekt vele zonden. (1 Petrus)

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven