20231013 Over een genocidaal doodsduel

van Makow, zie daar links en afbeeldingen, google translate

(Ed.: kritiek op Israël is geen anti semitisme en geen jodenhaat)

Joden en moslims in genocidaal doodsduel 10 oktober 2023

11 september, COVID en nu Gaza zijn het bewijs dat onze regeringen bereid zijn hun burgers op te offeren om globalistische doelstellingen te bereiken. Netanyahu noemt de aanval op Gaza ‘ons 9-11-moment’. Net als 11 september werd Gaza gepleegd door de zionisten. Netanyahu plant een genocide die ’tot in de eeuwigheid zal worden herinnerd’. Deze genocide zal de spanningen tussen joden en moslims uitbreiden naar de straten van het Westen. De constructieve koers zou zijn om onmiddellijk een staakt-het-vuren af ​​te kondigen, de gijzelaars te redden en te onderhandelen over een tweestatenoplossing.

Radicale pro-Palestijnse bende met gezichtsbedekking vernietigt de Israëlische vlag in NYC en schreeuwt ‘we gaan ze allemaal vermoorden!’ en de Joodse staat de schuld geven van het uitlokken van de terreuraanslagen van Hamas, waarbij minstens 900 Israëli’s om het leven zijn gekomen

Pro-Palestina en pro-Israël menigten verzamelden zich maandag voor de tweede dag op rij in Manhattan

Een groep pro-Palestijnse activisten, hun gezichten bedekt met keffiyehs, verscheurden de Israëlische vlag

‘We gaan ze allemaal vermoorden! Je kunt beter ons land verlaten!’ schreeuwde een Palestijn, en een pro-Israëlische man schreeuwde terug: ‘Ze moeten nu allemaal sterven!’

www.dailymail.co.uk/news/article-12612951/new-york-city-manhattan-palestinian-rally-israeli-rally-flag-attacked.html

Mike Adams- De zaken escaleren zeer snel in het Midden-Oosten, nu Israël nu een belegeringstactiek tegen 2 miljoen Palestijnse burgers heeft aangekondigd door hun voedsel, water, elektriciteit en brandstof af te sluiten.

Dit betekent dat 2 miljoen Palestijnse burgers nu te maken zullen krijgen met dreigende hongersnood, ziekten en kwalen, waarbij het riool door de straten stroomt, ziekenhuizen verduisterd worden, en kinderen, vrouwen en ouderen gruwelijke sterfgevallen lijden onder kinetische bombardementen.

De acties van Israël leiden tot snelle escalatie en betrokkenheid van andere groepen en landen, waaronder Hezbollah, Libanon en Turkije. Iran zou er binnenkort ook bij betrokken kunnen worden, en Turkije waarschuwt dat als de VS erbij betrokken raken, het Turkse leger de kant van de Palestijnen zal kiezen.

Reacties op “10 oktober – Joden en moslims in genocidaal doodsduel”

VM zei (10 oktober 2023):

Er is geen oorlog tussen Joden en Palestijnen.

Er is een oorlog van een satanische elite gaande tegen de Joden en de Palestijnen… zij genieten van verdeeldheid om te regeren… De oorlog is verticaal.

Totdat we dit begrijpen, zullen we allemaal gedreven worden door deze ideologie, deze anti-menselijke egregore, terwijl we ons in plaats daarvan moeten wapenen met één enkel ideaal: dat van het natuurlijke recht van de menselijke familie om in waardigheid en vrede te leven in ons gemeenschappelijke huis. planeet aarde. (Ed.: Egregore Vertaald uit het Engels-Egregore is een esoterisch concept dat een niet-fysieke entiteit vertegenwoordigt die voortkomt uit de collectieve gedachten van een afzonderlijke groep mensen. Wikipedia (Engels))

“De constructieve koers zou zijn om onmiddellijk een staakt-het-vuren af ​​te kondigen, de gijzelaars te redden en te onderhandelen over een tweestatenoplossing.”

Lees van het Het brandende platform:

“Een leugen kan de halve wereld rondreizen terwijl de waarheid haar schoenen aantrekt.” – Mark Twain

De afgelopen dagen heb ik tientallen verhalen in de media van het regime gezien en honderden tweets van de gebruikelijke neoconservatieve propagandisten, waarin precies dezelfde bewering werd geuit dat Hamas veertig Israëlische baby’s had onthoofd. Hoe vaak kunnen we hetzelfde valse narratieve pad bewandelen, terwijl degenen die aan de touwtjes trekken proberen de Derde Wereldoorlog aan te wakkeren? Telkens wanneer je ziet dat de media van het regime zich aan de regels houden en precies dezelfde boodschap verspreiden, weet je dat het vals is.

Deze propagandamethode is zo oud als de tijd. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog verklaarden de media van het regime dat Duitse soldaten Belgische baby’s met een bajonet vasthielden. Vals. Iedereen zou zich het verhaal uit de media van het regime moeten herinneren over Iraakse soldaten die Koeweitse baby’s in couveuses vermoordden om de Eerste Golfoorlog voor de massa verteerbaar te maken. Het nepverhaal werd gepost door de 15-jarige dochter van de ambassadeur van Koeweit in de VS. De media van het regime gierden vol afgrijzen over de vergassing van Syriërs door Assad een paar jaar geleden. Aantoonbaar een valse vlag.

Deze valse verhalen in oorlogstijd worden aangevuld met de tientallen valse verhalen die onze opperheren de afgelopen zeven jaar hebben verzonnen. Trump spande samen met Rusland om de verkiezingen van 2016 te winnen. Vals. De computer van Hunter Biden was Russische desinformatie. Vals. 6 januari was een gewapende opstand. Vals. De covid-griep is niet vrijgelaten uit het biowapenlaboratorium van Wuhan. Vals. Ivermectine was gevaarlijk en werkte niet tegen covid. Vals. De prikken van Pfizer/Moderna waren veilig en effectief. Vals. Je zou geen covid oplopen of verspreiden als je het vaccin kreeg. Vals. Myocarditis en hartaanvallen bij tieners zijn normaal. Vals. Poetin is Oekraïne zonder enige aanleiding binnengevallen omdat hij de wereld wil veroveren. Vals.

En ik kan maar doorgaan over de leugens, desinformatie en desinformatie die uit de mond van politici komen, media-hacks, miljardair-globalisten en iedereen die dagelijks door de Deep State wordt gecompenseerd. Het is allemaal onzin, bedoeld om je verontwaardigd te laten voelen jegens de vijand van de dag. Ze leiden ons op een pad richting WO3. En misschien kunnen we niets anders doen dan kijken hoe het zich ontvouwt. Geloof niets wat ze zeggen. Ze zullen proberen je te dwingen elke absurditeit te geloven die hun agenda promoot, precies zoals Orwell in 1984 uiteenzette.

“Het verleden was veranderlijk. Het verleden was nooit veranderd. Oceanië was in oorlog met Oost-Azië. Oceanië was altijd in oorlog geweest met Oost-Azië.” -1984

Typisch genoeg heb ik overal verhalen gezien over veertig onthoofde baby’s. Dat is in de sfeer van Poetin eet baby’s.. Raak het niet aan. De realiteit is al erg genoeg. “Tijdens de nep-psyop “Hamas onthoofde 40 kinderen” was er geen enkele afbeelding van een van de veronderstelde onthoofde baby’s, geen afbeeldingen van hen toen ze nog leefden, geen namen of leeftijden, en geen ouders en familie leden of kwamen naar voren om te zeggen dat hun kind was onthoofd. Het was allemaal gebaseerd op niet-geverifieerde beweringen en ‘overtuigingen’ van het Israëlische leger.” – Automatische aarde

lees bij bewust over egregore