20231013 Over Israël en Hamas

Via henrymakow.ca, zie daar links en afbeeldingen, google translate

(Ed.: kritiek op Israël is geen anti semitisme en geen jodenhaat)

David Livingstone – Israël heeft Hamas opgericht om vrede te voorkomen 10 oktober 2023

Israël wil geen vrede. Ik Israël heb Hamas gecreëerd als voorwendsel om oorlog te voeren tegen de Palestijnen. De raketten van Hamas zijn vergeleken slechts erwtenschieters aan de Israëlische luchtmacht, maar zij leveren nog een excuus voor etnische zuivering.

“De massa is naïef en heeft geen vermoeden van de machiavellistische uitersten waartoe bepaalde leiders hun toevlucht zullen nemen. Dit omvat ook het creëren van een valse vijand, in dit geval Hamas, waarbij de rechtse leiding van de Israëli’s met de vinger naar een ‘vijand’ kan wijzen. de schuld te geven voor het zogenaamd vertragen van het proces.”

Vanaf 6-09-2011

van David Livingstone

(verkort door henrymakow.com)

De Israëliërs hebben Hamas gecreëerd. Maar voordat we onderzoeken waarom, laten we duidelijk zijn dat Israël geen vrede wil. Ze willen heel Palestina, en hun oorlogszuchtige nederzettingenpraktijken bevestigen dat.

Maar de Israëli’s doen zich voor als bereid te zijn over ‘vrede’ te spreken, om vervolgens dat vredesproces daadwerkelijk te vertragen, om zo de verdere kolonisatie van Palestina te bevorderen.

Dus alles wat als excuus kan worden aangevoerd, zal dat ook zijn. De handigste truc, gepresenteerd met de sycofantische hulp van de media, is die van ‘terrorisme’. (Ed.: sycofant: gemene bedrieger, later vooral iem. die valse aanklachten doet, beroepsverklikker, vleier, pluimstrijker, parasiet )

De massa is naïef en heeft geen vermoeden van de machiavellistische uitersten waartoe bepaalde leiders hun toevlucht zullen nemen. Dit omvat ook het creëren van een valse vijand, in dit geval Hamas, waarbij de rechtse leiding van de Israëli’s met de vinger kan wijzen naar een ‘vijand’ die de schuld krijgt van het zogenaamd vertragen van het proces.

HISTORISCHE ACHTERGROND

De sponsoring door het Westen van het islamitisch terrorisme is niets nieuws. Na de ineenstorting van het Ottomaanse Rijk in 1924 vulden de Britten en Amerikanen het vacuüm op door hun eigen versies van ‘islamitische’ leiders te leveren. Dit begon met de oprichting van de Moslimbroederschap, dankzij een subsidie ​​van de Britten.

Onder Britse sponsoring vertegenwoordigt de Broederschap vandaag de dag een machtige kracht in de islamitische wereld en zit ze achter bijna elke terreurdaad in naam van de islam.

Correcter gezegd: de Broederschap is een instrument geweest dat werd gedeeld door talloze westerse inlichtingendiensten, te beginnen met de nazi’s, gevolgd door de CIA, maar ook door de Russen, Fransen, Duitsers en Israëli’s.

Sinds de regeringen van Truman en Eisenhower wordt de Moslimbroederschap gebruikt om naïeve moslims onder de vlag van de islam te verzamelen. In het naoorlogse tijdperk zijn de Amerikanen en anderen erin geslaagd de Broederschap als een hondsdolle hond aan de lijn te besturen om de ‘atheïstische communistische dreiging’ op afstand te houden.

Met de ineenstorting van de Koude Oorlog is de Broederschap echter gebruikt als de boeman die de Amerikanen naar het Midden-Oosten en Centraal-Azië kunnen jagen, te beginnen met Irak en Afghanistan.

ISRAËL EN HAMAS

De langdurige relatie van Israël met de Moslimbroederschap speelde een belangrijke rol bij de oprichting van een zijorganisatie, Hamas.

Volgens Robert Dreyfuss, auteur van “Devil’s Game: How the United States Helped Unleash Fundamentalist Islam” :

“En vanaf 1967 tot eind jaren tachtig hielp Israël de Moslimbroederschap zich te vestigen in de bezette gebieden. Het hielp Ahmed Yassin, de leider van de Broederschap, bij het creëren van Hamas, erop weddend dat het islamistische karakter ervan de PLO zou verzwakken.”

Volgens Charles Freeman, de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Saoedi-Arabië, “richtte Israël Hamas op. Het was een project van Shin Bet [de Israëlische binnenlandse inlichtingendienst], die het gevoel had dat ze het konden gebruiken om de PLO in te dammen.”

Eén aspect van die strategie was de oprichting van de Dorpsliga’s, waarop Yassin en de Broederschap veel invloed uitoefenden. Israël trainde ongeveer 200 leden van de bonden en rekruteerde veel betaalde informanten.

New York Times- verslaggever David Shipler citeert de Israëlische militaire gouverneur van Gaza, die er opschept over dat Israël uitdrukkelijk de fundamentalisten tegen de PLO financierde:

“Politiek gezien werden islamitische fundamentalisten soms als nuttig voor Israël beschouwd, omdat ze conflicten hadden met de seculiere aanhangers van de PLO. Geweld tussen de twee groepen brak af en toe uit op universiteitscampussen op de Westelijke Jordaanoever. Israëlische militaire gouverneur van de Gazastrook, brigadegeneraal Yitzhak Segev vertelde me ooit hoe hij de islamitische beweging had gefinancierd als tegenwicht voor de PLO en de communisten. ‘De Israëlische regering gaf mij een begroting en de militaire regering geeft aan de moskeeën’, zei hij.’

Zoals Dreyfuss opmerkt, “steunde de Moslimbroederschap in Gaza en de Westelijke Jordaanoever in de jaren tachtig het verzet tegen de Israëlische bezetting niet. Het grootste deel van haar energie ging naar de strijd tegen de PLO, vooral tegen de meer linkse facties, op universiteitscampussen.”

Na de Palestijnse opstand van 1987 beschuldigde de PLO Hamas en Yassin ervan te handelen “met de directe steun van reactionaire Arabische regimes… in samenzwering met de Israëlische bezetting.”

Yasser Arafat klaagde bij een Italiaanse krant: “Hamas is een creatie van Israël, dat hen ten tijde van premier Shamir geld en meer dan 700 instellingen gaf, waaronder scholen, universiteiten en moskeeën.”

Arafat beweerde ook dat de Israëlische premier Rabin tegenover hem in aanwezigheid van Hosni Mubarak had toegegeven dat Israël Hamas had gesteund.

Zoals analist Ray Hannania opmerkte in ‘Sharon’s Terror Child’ , gepubliceerd in Counterpunch, ‘is het ondermijnen van het vredesproces in wezen altijd het echte doelwit van Hamas geweest en heeft het ingespeeld op de politieke ambities van de Likud. Elke keer dat Israëlische en Palestijnse onderhandelaars verschenen klaar om een ​​grote stap voorwaarts te zetten naar vrede, heeft een terreurdaad van Hamas het vredesproces tot zinken gebracht en de twee partijen uit elkaar gedreven.

In ‘Hamas en de transformatie van de politieke islam in Palestina’, voor Current History, schreef Sara Roy:

“Sommige analisten beweren dat terwijl Hamas-leiders het doelwit zijn, Israël tegelijkertijd zijn oude strategie nastreeft om Hamas boven de seculiere nationalistische facties te promoten als een manier om de uiteindelijke ondergang van de [Palestijnse Autoriteit] te verzekeren, en als een poging om het Palestijnse nationalisme uit te roeien. voor eens en altijd.”

CONCLUSIE

De Moslimbroederschap en haar vele manifestaties zoals Hamas, Al Qaeda en Bin Laden dienen als een altijd aanwezige en gefabriceerde ‘terroristische’ dreiging, die voortdurend als voorwendsel wordt gebruikt om repressieve maatregelen in eigen land te rechtvaardigen en imperialistische doelstellingen in het buitenland uit te breiden.

Omdat, ondanks alle retoriek over de dreiging van de ‘politieke islam’, zonder dat het grote publiek het weet, de manipulatie van de Moslimbroederschap over de hele wereld nog steeds een steunpilaar is van het Amerikaanse buitenlandse beleid.

Gerelateerd – Israëlische wortels in Hamas worden blootgelegd

en Dennis Cuddy – De Machtselite en de Vrijmetselaars (Moslim) Broederschap

De zoon van de mede-oprichter van Hamas, die christen is, zegt dat het doel van Hamas niet alleen is om Israël te vernietigen, maar om overal op aarde een islamitisch kalifaat te creëren, en dat ze zich niets aantrekken van Palestijnse levens, Israëlische levens of wie dan ook. anders zelfs die van henzelf, omdat zij het sterven voor hun zaak als een vorm van aanbidding beschouwen.

nypost.com/2014/07/30/israel-praised-by-hamas-co-founders-son.html (Liink is inmiddels opgeheven )

Reacties op “David Livingstone: Israël creëerde Hamas om vrede te vermijden”

Marco zei (1 augustus 2014):

Ik denk dat John de spijker op de kop sloeg met betrekking tot de christelijke kwestie in relatie tot het jodendom en Israël. Ik zal geen commentaar geven op zijn oordeel over het jodendom zelf, omdat ik er niet genoeg van weet. Dit hele joods-christelijke ‘gedoe’ (ik weet niet hoe je het zou noemen, misschien een bedrieger) is schijnbaar, en helaas, in het christendom geïnfiltreerd. Ik had het onlangs met mijn moeder, die katholiek is, over de situatie in Gaza, en zelfs zij geloofde dat het het Joodse recht is om Israël te behouden.

Deze christelijk-joodse alliantie moet iets geheel nieuws zijn, aangezien ik geen andere momenten in de geschiedenis van het christendom ken waarin het jodendom gunstig of als bondgenoot werd beschouwd. Toen de eerste christelijke kruisvaarders voor het Heilige Land vochten, vochten zij er niet voor om het aan de Joden over te dragen en het Israël te laten heten.

Een van de meest ongelukkige dingen in deze vreemde religieuze situatie zijn waarschijnlijk de christelijke zionisten, die het niet verdienen de naam christen te dragen, omdat ze meer politieke troeven van Israël zijn en instrumenten voor het buitenlands beleid dan dat ze spiritueel zijn of liefhebbers van God en medemens.

David zei (31 juli 2014):

Nu Israël zonder onderscheid Gazanen afslacht, voor het oog van de hele wereld, denk ik niet dat Hamas een soort valse oppositie is die door de Israëli’s is opgezet. Israël bombardeert scholen en ziekenhuizen vanuit de grondgedachte dat Hamas ‘ingebed’ is onder de burgerbevolking en dat dit de enige manier is om ze uit te roeien. Hamas is toevallig de wettelijk gekozen regering van Gaza.

Dit is het spel dat Israël al meer dan zestig jaar speelt: “We kunnen niet over vrede onderhandelen met de Palestijnen, omdat we niet weten welke groep we moeten ontmoeten.” Wanneer de inwoners van Gaza vervolgens stemmen in een regering bij verkiezingen onder toezicht van de VN en internationale waarnemers, doet Israël hen af ​​als terroristen en worden de bombardementen hervat, met dank aan de Amerikaanse regering. Geen wonder dat de hele wereld ons haat.

David

Omdat de VS het Joodse beleid van de Illuminati volgen, is deze haat die de VS ervaart slechts een verlengstuk van de haat tegen de Illuminati-Jood.

Henry

John zei (31 juli 2014):

Hallo Hendrik! Het artikel over Hamas zal ik plaatsen onder de categorie “halve te samenzweerderige”. Net zoals ‘voor de helft te slim’ zijn, leidt ’te samenzweerderig’ voor de helft nergens dichter bij de waarheid en dient het feitelijk om de waarheid te maskeren voor degenen die beweren ernaar te zoeken. Hamas is ontstaan ​​als gevolg van de infiltratie en coöptatie van de PLO door de Israëlische inlichtingendienst, tot het punt waarop de PLO door de Palestijnse massa werd gezien als een collaborerende organisatie. De leiding van de PLO profiteerde van de geldstroom uit de olie-dollarkoninkrijken, terwijl ze weinig of niets deden voor de Palestijnse strijd. Hamas is voortgekomen uit de afwijzing van de PLO door de Palestijnen. Israël was behoorlijk tevreden met de omgang met de PLO in Oslo, de VN of andere gemoedelijke conferenties. De opkomst van Hamas was helemaal niet wat Israël wilde.

Dan zei (31 juli 2014):

Het is niet ingewikkeld. Hamas blijft het afvuren van raketten op Israël goedkeuren, wat het excuus is voor de massale sloop van onroerend goed in Gaza, dat nieuwe Israëlische ‘kolonisten’ volgend jaar zullen ontruimen en daarop zullen voortbouwen. Het is ongeveer net zo logisch als Osama Bin Ladin die het World Trade Center in New York vernietigt. Wie profiteert?

De kalkoenenjacht van deze zomer heeft een dodenratio van 25 op 1 gehad, waarbij 43% van de Palestijnse doden jonger is dan 16 jaar. Nu de informatie over Israëlische doelen zich heeft verzameld, is het mij duidelijk dat de IDF een strategische militaire operatie heeft uitgevoerd om woonwijken slopen en infrastructuur afsluiten – water, elektriciteit – ziekenhuizen en scholen zijn doelbewuste doelwitten, geen ‘bijkomende schade’ door ‘verdwaalde granaten’.

De IDF mist geen doelen. De foto hier is typisch.

www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israelgaza-conflict-100-palestinians-killed-and-power-station-shut-down-in-heaviest-day-of-bombardment- nog-9636136.html

Tom A zei (31 juli 2014):

Deze boodschap is gericht aan Marcos met betrekking tot zijn racistische stomme idee [hieronder] dat moslims de onruststokers zijn. Marcos doe jezelf een plezier en stop met kijken naar foxcnnabccbsmsnbc…je bent zo gehersenspoeld dat ik geen vertrouwen meer in je heb. Bij mensen zoals jij is de hoop verloren. Israël vermoordt kinderen en jij geeft moslims de schuld? God help jou en de moslims uit de satanische zionistische staat usarael.

Voor degenen zoals Marcos die in diepe trance zijn: Palestina is als geheel bezet. Verplaats Israël naar DC en kus daar meer van hun billen. Marcos zal de eerste zijn die Israëls kont likt.

Molecule zei (30 juli 2014):

Ik twijfel er niet aan dat Hamas door de Mossad is opgericht. Volgens mijn bron speelde de Libanese druzengemeenschap een essentiële rol bij de oprichting van Hamas door de CIA en de Mossad. In de jaren zeventig was een van hun contacten een vastgoedontwikkelaar in de omgeving van Washington DC.

Maar men heeft geen “speciale voorkennis” nodig om tot een sluitende beslissing te komen.

Merk allereerst op dat de Mossad niet dom is. Niets komt Gaza in of uit zonder medeweten van de Mossad. Periode. Zelfs geen tandenstoker. Zelfs geen twinkie.

Als we dit weten, rijst er een simpele vraag die alle vragen beantwoordt: Hoe kunnen Hamas-soldaten zo slim zijn dat ze in staat zijn om 1,80 tot 1,8 meter lange raketbuizen Gaza binnen te sluipen, voorbij de Israëlische veiligheidsdiensten, met duizenden tegelijk, terwijl ze zich in Gaza bevinden? terwijl ze tegelijkertijd zo stom zijn om ze te gebruiken?

Het minste wat deze ‘Hamas’-soldaten konden doen, zou zijn een paar geitenpellets met plakband op de neuskegels van hun raketten te plakken. Nu er geitenpellets uit de lucht vallen, zou Israël kunnen beweren dat Hamas gebruik maakte van biologische oorlogsvoering.

Het idee dat de Mossad geen flauw idee heeft waar deze kilometerslange ‘geheime ondergrondse tunnels’ zich bevinden, is absurd. Als standaarduitrusting voor hun zoektocht naar gas- en oliereserves heeft de Israëlische Mossad toegang tot de meest geavanceerde tomografieradarapparatuur. Het is in staat veranderingen in de bodemdichtheid te detecteren tot op een diepte van duizenden voer. Een ondergrondse tunnel op 3 meter diepte zou verschijnen als een verfstreep. Alle putten, mijnen en tunnels stoten methaangas uit, zij het in verschillende mate. De microben die het genereren, bevinden zich in de bodem. Om een ​​lange tunnel een veilige doorgang te bieden, hebben ze veel frisse lucht nodig. Daarvoor zijn krachtige pompen nodig, die wederom gemakkelijk te detecteren zijn. Het idee dat de Mossad niet weet waar de tunnels zijn, is volkomen absurd.

De werkelijke doelen die na de vernietiging van Palestina zullen volgen, zullen Libanon zijn, dan Syrië, en dan Jordanië.

Peter zei (23 november 2012):

Ik vind het verbazingwekkend dat mensen zich niet bewust worden van de manier waarop ze worden gehersenspoeld om sympathie te voelen voor zionistische moordenaars.

De simpele waarheid is dat hier in Groot-Brittannië elk jaar meer mensen worden gedood en gewond raken bij het afsteken van vuurwerk om de vreugdevuuravond te vieren dan deze terreurraketwapens die zogenaamd van de ‘kwade’ Hamas komen.

Als we het aantal raketten dat door Israëlische special forces op hun gestolen land werd afgevuurd om het feest op gang te brengen zouden aftrekken van het veel kleinere aantal verdedigingsraketten dat in het Palestijnse luchtruim rondvliegt, zouden we ons allemaal afvragen: “Is dit nieuwswaardig?” Toch vallen de westerse media over zichzelf heen en portretteren de rommelende oude scheetjes die dekking zoeken telkens wanneer een camera van een filmploeg opduikt, als verschrikkelijk zwaar werk, terwijl de echt harde klappen waren die werden geleden door de vermoorde en gebombardeerde kinderen en vrouwen in de Misdaad

tegen de Mensheid, bekend als operatie gegoten lood, een slachting zoals deze niet meer was voorgekomen sinds de Servische artilleriebeschietingen op burgergebieden in Bosnië.

Marcos zei (22 november 2012):

Een van de ergste problemen met complotonderzoekers is dat ze, omdat ze bewijzen vinden van de orkestratie van gebeurtenissen op de hoogste niveaus van de politiek, denken dat alles een samenzwering is. Dat is niet waar. De elite moet de huidige sociale en historische situaties gebruiken en manipuleren; ze creëren zelden iets nieuws vanuit het niets.

Een goed voorbeeld is de islam. Veel meer dan een religie is de islam sinds de zevende eeuw een politieke en sociale religie geweest. Ze haten het Westen en hebben Europa verschillende keren bijna opgeslokt, en houden nog steeds vast aan hun droom van de heilige Jihad-oorlog en de controle over de wereld door middel van de sharia-wetgeving, wat de vernietiging van de vrijheid voor iedereen betekent.

Hoewel het waar is dat het Israëlische leiderschap geen vrede wil, maar een voortzetting van het conflict om uiteindelijk de Derde Wereldoorlog te laten beginnen en de antichrist te laten arriveren, zijn radicale moslims op zichzelf gekke, wilde fanatici. Ze klimmen op hun daken om te juichen als er raketten in Israël vallen, zonder rekening te houden met hun eigen veiligheid. Ze trainen hun kinderen om joden te haten. Ze geven vrijbrief aan hun leiders, vergeten hun armoede en corruptie omdat ze afgeleid zijn door het haten van Israël.

Het steunen van wilde moslims tegen de beschaafde samenleving van Israël vanwege de fouten van sommige van hun leiders is waanzin.

Henry Makow behaalde zijn Ph.D. in Engelse literatuur aan de Universiteit van Toronto in 1982.

Lees ook van hem:

Palestina en het Westen zijn gevangenen van ZOG (Zionistische Beroepsregering) (Zionist Occupied Government)

9 oktober 2023

Zionisme = Satanisme: een Israëliër zoekt een ‘interventie’

Tot wat voor soort mensen wordt een proefpersonenpopulatie gereduceerd? Het punt van wanhoop waar kinderen met keukenmessen zitten.

Zijn aanvallende soldaten gewapend met machinegeweren? Jonathan Offir, een Israëlische muzikant die in Denemarken woont, eist dat Joden ‘scheiden’ zich van het zionisme. In toenemende mate, Joden geven gehoor aan zijn oproep.

Disclaimer – Mijn mening is dat het Westen (vooral de VS) het kreng van Israël is; Herinner je je het zinken van de USS Liberty nog? De Joden zijn Khazaren en hebben geen legitieme aanspraak op Palestina. Niets van dit alles rechtvaardigt echter de wreedheden aan beide kanten. Ik steun een tweestatenoplossing. Joden werden misleid om Israël te vestigen door zionisten die de nazi’s installeerden en de Holocaust organiseerden. Mijn vermoeden is dat Netanyahu dit bloedbad heeft toegestaan ​​om een ​​volledige genocide op de Palestijnen in Gaza te rechtvaardigen. Hoe de rest van de Arabische wereld zal reageren valt nog te bezien.

“Het moeilijkste is om de verschrikkingen in de ogen te kijken, en dan jezelf in de spiegel te kijken en te zien wat het zionisme je heeft aangedaan.”

Gerelateerd: Makow – Israëls afdaling in een morele afgrond

AAN MIJN MEDE-ISRAËLIËN – EEN OPEN BRIEF

vanaf 3 april 2016 van Jonathan Offir

(Verkort door henrymakow.com)

Dit is waarschijnlijk het hoogtepunt van bijna tien jaar onderzoek naar onze geschiedenis.

Op een gegeven moment, afgezien van de bijzondere verhalen, gevallen en argumenten, heb ik het gevoel dat er iets ondubbelzinnigs en zeer algemeen omvattends moet worden gezegd over ons Israëlische ‘wonder’, de manifestatie van de zionistische ‘droom’.

Ik zal dit niet in het Hebreeuws schrijven, hoewel dat waarschijnlijk het meest directe idiomatische hulpmiddel zou zijn geweest om je geest te bereiken. Dat zal ik niet doen, omdat ik genoeg heb van het recyclen van vuile was onder ons ‘zelfverstandige’ Israëli’s.

Terwijl ik u schrijf, is mijn hoop op verandering die van binnenuit bij ons Israëli’s komt in de loop der jaren helaas afgenomen – en daarom zet ik… mijn gok op… de internationale gemeenschap – wier hulp we zo hard nodig hebben – en niet op meer geld, wapens of verontschuldigend ‘begrip’, maar eerder vanwege de tussenkomst ervan in wat we blijkbaar niet kunnen, en meestal ook niet willen, oplossen.

De houding die ik hier dus tentoonspreid is uiterst impopulair in de Israëlische en Joodse cultuur – het is in de lijn van de ‘mosser’ – degene die ‘verklikt’ tegen de ‘Joodse natie’ richting de goyim.

Nou, kom er maar overheen. Er zijn veel ernstiger problemen aan de hand.

Ik moet u zeggen dat onze evaluatie van de Israëlische geschiedenis zoveel gruweldaden van onze kant weglaat. Een groot deel ervan is zelfs nog steeds geheim – zelfs al in 1948. Ja, je hebt misschien wel eens gehoord van het bloedbad in Deir Yassin . Het wordt vaak in schoolboeken onderwezen, maar toch afgeschilderd als een afwijking, gepleegd door de ‘extremistische’, ‘schurkenstaten’. vóór de onafhankelijkheidsverklaring (hoewel de leiders van deze extremistische facties onze premiers werden). Maar hoe zit het met de tientallen andere bloedbaden die in 1948 door – wij – werden gepleegd, en zelfs door de IDF?

Heb je gelezen over Al Dawayima, die blijkbaar erger was dan Deir Yassin? Yair Auron heeft er zojuist over geschreven in Haaretz, ik heb het vertaald en het staat op Mondoweiss – ga het lezen. Het is een brief die voor het eerst in zijn geheel is verschenen, maar als zodanig geen geheim is – uittreksels ervan zijn al tientallen jaren verspreid – net als veel andere getuigenissen en documenten, voor degenen die ernaar willen zoeken en kijken.

Als je de systematische massa-executies opsomt, de vele gevallen van groepsverkrachting,… het verbrijzelen van de schedels van kinderen met stokken, het uitrukken van foetussen uit de baarmoeder van hun moeders – allemaal, en nog veel meer, gepleegd door ‘ons’, de ‘good guys’, de ‘gecultiveerde elite’ – vaak in situaties die geen gevaar vormden, gewoon uit puur onnodig sadisme en haat voor de ‘Arabieren’ – dan begin je misschien te beseffen dat Israël niet in een overlevingsoorlog is verwikkeld , een oorlog van een elite en geavanceerde cultuur in een ‘slechte buurt’ van achterlijke Arabische subcultuur.

Laat ik het duidelijk en direct zeggen: we hebben ons als beesten gedragen, met barbaarsheid van een niveau dat inderdaad zou kunnen en moeten zijn, en dat is geweest, vergeleken met degenen die we zo graag haten – de nazi’s – wier wreedheid wordt verondersteld de onze vrij te pleiten. Zoals Golda Meir tegen parlementslid Shulamit Aloni zei: “Na de Holocaust mogen Joden alles doen.” …

ALLE AGRESSIE WORDT GEMASKEERD ALS ZELFVERDEDIGING

Onze bezetting begon niet in 1967, en onze wreedheden en misdaden ook niet. We hebben een staat gevestigd op de massagraven van anderen. Dit werd ons niet opgedrongen. Net zoals Begin in 1982 zei over de oorlog van 1967: “we moeten eerlijk zijn tegen onszelf… we besloten aan te vallen” – zo moeten we ook eerlijk zijn tegen onszelf over al onze andere afbeeldingen van ‘zelfverdediging’. De hele zionistische onderneming wordt feitelijk afgeschilderd als een ‘strijd om te overleven’, een ‘strijd om zelfverdediging’.

Als we onze misdaden niet zo goed, zo diep en met zoveel propaganda-‘afschrikkingsretoriek’ hadden verborgen, zou het misschien gemakkelijker zijn om onze oprechtheid te geloven. Aan de andere kant, wanneer deze misdaden worden ontmaskerd voor wat ze zijn, wordt het ook onmogelijk om onze morele gerechtigheid te rechtvaardigen.

Naarmate de wereldmedia veel directer transparant werden, werd het onmogelijk om de realiteit van onze misdaden te verbergen – dus legden we een extra nadruk op propaganda – om het allemaal in ‘zelfverdediging’ te verdraaien. We hebben zonder onderscheid huizen beschoten en buurten in Gaza met de grond gelijk gemaakt voor ‘zelfverdediging’.

Wij martelen kinderen uit ‘zelfverdediging’. Laten we het maar ronduit zeggen: we martelen en terroriseren de Palestijnen tot het uiterste om ze af te schrikken en hun leven zo ellendig te maken dat ze willen vertrekken – of wraak willen nemen, wat onze volgende klap zal rechtvaardigen.

We hebben een monster gecreëerd. Wie zou in hemelsnaam willen ‘overleven’ als ‘overleven’ er zo uitziet? Hoe verachtelijk is dit ‘overleven’ dat in stand blijft na de dood en vernietiging van ‘anderen’? Wie zijn die ‘anderen’ eigenlijk? Zijn wij niet werkelijk de ‘anderen’, die met onze ‘beter wetende’ cultuur kwamen om ‘de woestijn te laten bloeien’? En terwijl deze woestijn ‘bloeit’ met weer een nieuwe nederzetting, een nieuwe fictieve ‘militaire zone’, een nieuwe ‘uitbreiding’ – worden de mensen die daar zijn, de ‘anderen’, geleidelijk verwijderd, omsingeld of gedood.

Wij, Joden, hebben zo een gewelddadige erfenis gecreëerd die eeuwenlang zal voortduren, zelfs als daar nu een einde aan zou komen. Als alle verhalen nu zouden worden onthuld en alle archieven zouden worden vrijgegeven (zowel 1948, 1967 als alle andere), is het zeker dat deze zionistische onderneming opnieuw een schokkend en substantieel hoofdstuk van barbaarsheid en wreedheid in de annalen van de wereldgeschiedenis zou vormen.

NOOIT TE LAAT OM VAN KOERS TE VERANDEREN

Maar het is nog niet voorbij: ten kwade, maar ook ten goede. Wij hebben nu de mogelijkheid om het te stoppen. Nee, dit betekent niet onze vernietiging, zoals de propagandistische zionistische hysterici reflexmatig zouden beweren. Het is een optie die voor ons ligt: ​​het opgeven van de heerschappij van de exclusiviteit, het scheiden van de Joden van de staat en het leven in vrede, met alle uitdagingen waarmee ieder mens en iedere staat te maken kan krijgen…

Betekent dit noodzakelijkerwijs een scheiding van het jodendom? Nee natuurlijk niet. Het betekent eenvoudigweg het verbreken van de ogenschijnlijk onlosmakelijke band die het zionisme tussen zichzelf en het jodendom heeft gelegd, door het jodendom te monopolieren, met behulp van een maffia-achtige dwang van iedereen die zich ertegen uitspreekt, met de (al te vaak) toegepaste ultieme retoriek van ‘antisemitisme’. ‘.

Dit is een schriktactiek die moet worden bestreden. Als we niet boven het intellectuele atavisme uitstijgen waaraan deze ideologie ons onderwerpt, zullen we doorgaan met het begaan van ernstige misdaden en deze gaandeweg vrijpleiten, in naam van deze ‘religie’.

Er is een toekomst. Het zionisme is echter een doodlopende weg. Ik besef dat het zeggen van deze dingen vandaag de dag verre van consensus is, en op onmiskenbare wijze een recept is voor maatschappelijke uitsluiting. Ik neem dat. Ik heb het al besloten. Maar dit is niet een of ander profetisch martelaarschap waaraan ik mij onderwerp. Het is eigenlijk het enige juiste pad dat ik zie. Als je op een goede toekomst met het zionisme wilt hopen, doe dan tenminste het minimum om echt te zien wat het voor de Palestijnen heeft betekend. Dat is, verrassend genoeg, misschien wel het makkelijkste deel. Het moeilijkere deel is om de verschrikkingen in de ogen te kijken, en dan jezelf in de spiegel te kijken en te zien wat het zionisme je heeft aangedaan.

Verwant-

Het ultieme proces tegen de Israëlische samenleving door Yoav Litvin

De gevel van de Israëlische straffeloosheid kraakt door Robert Fantina

Israël wordt herboren in een monster – en niemand zal het tegenhouden door Gideon Levi

Hij verwelkomt uw opmerkingen op henry@henrymakow.com

Reacties op “Palestina en het Westen zijn gevangenen van ZOG (zionistische bezettingsregering)”

JW zei (10 oktober 2023):

De foto van het bloedende lichaam van het 14-jarige Palestijnse meisje bovenaan het artikel van Jonathan Offir is hartverscheurend.

Een kostbaar jong leven werd afgebroken; al haar dromen, toekomst en potentieel werden weggevaagd door een gevoelloos, onmenselijk varken.

De mentaliteit die dergelijke moordenaars creëert, kwam volledig tot uiting in de beruchte Irgun Gang-terrorist Menachem uit het begin van de vorige eeuw – die, samen met Yitzhak Shamir, van de Stern Gang – twee van de terroristen waren die later premier werden, waarnaar Offfir verwijst. aan, zonder ze te noemen.

Hun carrières in de Israëlische politiek waren gebouwd op de genocide op Palestijnen, in dorpen als Deir Yassin, die werden weggevaagd omdat ze op land woonden dat de binnenvallende Khazariaanse Joden voor zichzelf wilden hebben.

In zijn briljant inzichtelijke boek – dat ik al uw lezers dringend zou aanraden te kopen – ‘The Falsification of History: Our Distorted Reality’, legt auteur John Hamer het meedogenloos eerlijke Begin bloot, in een afschuwelijke verklaring die veel onthult over de mentaliteit van de mensen die de wereld hebben gecreëerd. de staat Israhell (geen typefout).

‘Ons ras is het Meesterras. Wij zijn goddelijke goden op deze planeet. We verschillen net zo van de inferieure rassen als van insecten. In feite zijn andere rassen, vergeleken met ons ras, beesten en dieren, op zijn best vee. rassen worden beschouwd als menselijke uitwerpselen. Het is onze bestemming om over de inferieure rassen te heersen. Ons aardse koninkrijk zal worden geregeerd met een ijzeren staf. De massa zal onze voeten likken en ons als onze slaven dienen.’ — Voormalig Israëlische premier en opperste terrorist, Menachem Begin

De psychopathische mentaliteit die in Begins credo naar voren komt, is geen rariteit. Het is al vijfenzeventig jaar doordringend in de Israëlische samenleving.

Rechtse, racistische rabbijnen in Israhell gebruiken vandaag dezelfde hatelijke tirades als Begin over de goyim spreekt.

De tragedie voor deze geestelijk zieke zielen is dat wanneer ze uiteindelijk sterven en voor hun hoogste rechter, de Heer Jezus Christus, moeten verschijnen – die ze gedurende hun ellendig doorgebrachte leven op deze aarde hebben beschimpt, ontkend en gelasterd – ze pas dan zullen kunnen sterven. beseffen te laat dat hun levens van criminaliteit zijn besteed aan het najagen van een enorme leugen.

Ze waren geen leden van een meesterras – net zo min als de geroemde Ariërs uit de nazi-mythologie – en waren geen goden, maar moesten eerder worden gerekend tot de ergste criminelen in de geschiedenis van deze planeet: Genghis Khan, Mao Zedong, Joe Stalin, Vladimir Lenin, Leon Trotski (en de rest van die bolsjewistische bende massamoordenaars). Pol Pot, enz.

rh zei (9 oktober 2023):

We zijn beslist ergens gevangene van. Het oude Romeinse rijk lijkt progressiever te zijn geweest dan ZOG. De Romeinen geloofden in wet en orde voor iedereen… betaal gewoon je belasting, burger. ZOG lijkt enkelen van de velen te scheiden en alle voordelen zullen naar de weinigen vloeien. Het is een vorm van gewoonterecht die wordt toegepast op alle arbeid en kapitaal van velen, ten behoeve van enkelen.

Jezus wist dit en sprak hierover met de Farizeeën, waarbij hij hen slechte pachters noemde. Lees Matteüs 21:33-46. Hier zijn 45 en 46:

45 Toen de hogepriesters en de Farizeeën zijn gelijkenissen hoorden, merkten ze dat hij over hen sprak. 46 En hoewel ze hem probeerden te arresteren, waren ze bang voor de menigte, omdat ze hem voor een profeet hielden.

Erik zei (5 april 2016):

Als het enige probleem voor joden het zionisme is, denk ik dan dat Offir denkt dat de passages in de Talmoed over het vermoorden van Goyim een ​​legitieme uitdrukking zijn van vrijheid van religie? Wat is het jodendom als Offir van mening is dat alles in orde is zolang het jodendom gescheiden is van het zionisme? Ik zou zeggen dat het zionisme het gerealiseerde jodendom is. Als joden in de minderheid zijn, mogen ze de vrede niet verstoren, als joden de macht hebben om de Goyim te gebruiken en zelfs te doden als dat hun doel uitkomt. De katholieke manier om de goyim tegen joden te beschermen is naar mijn mening de enige haalbare. Joden kunnen in de christelijke samenleving onder strikte controle in getto’s leven. Dit is om ervoor te zorgen dat ze nooit een machtspositie zullen bereiken, want als ze dat wel doen, zullen ze Goyim gaan vermoorden, net zoals Israël en de Amerikaanse neoconservatieven dat doen. en om hen een kans te geven zich tot het christendom te bekeren en daardoor te voorkomen dat ze naar de hel gaan. Ik ben eigenlijk erg geïnteresseerd in wat Offir bedoelt met het scheiden van het zionisme en het jodendom, en hoe dit al het geweld en de moorden in het jodendom moreel verdedigbaar zou maken. Denkt Offir dat de viering van de massamoord tijdens Poeriem een ​​zionistisch feest is of bijvoorbeeld een joods feest?

Hiba zei (4 april 2016):

De Israëlisch-Zionistische bloedbaden zijn niet alleen van toepassing op de kinderen en de bevolking van Palestina, maar zijn ook gegraveerd in het bloedbad van 11 september, de genociden in Afrika en alles wat terug te voeren is op bankiers (Rothschild’s), van bloedige revoluties tot systematische genocide, via conventionele en niet- conventionele oorlogsvoering.

Hoe zit het met de Israëlische stank tijdens de jarenlange blokkade en oorlog tegen Jemen? Meer dan een jaar van non-stop bombardementen met dagelijks honderden straaljagers hebben een toch al verarmd land teruggebracht tot een bijna prehistorische status.

Israël, dat leiding gaf aan deze zogenaamde door Saoedi-Arabië geleide coalitie tegen Jemen, heeft meer dan 500.000 huizen verwoest/beschadigd, meer dan 20.000 mensen gedood en tientallen, zo niet duizenden, gewond geraakt.

Om nog maar te zwijgen van het gebruik van door Israël gemaakte neutronenbommen en mini-kernwapens.

m.youtube.com/watch?v=OsS_TGFjAXA

Israël en zijn terreur zijn mondiaal en bestrijken tientallen jaren (zelfs vóór 1948), dus beperk dit niet tot een paar jaar werk of tot alleen maar Palestijnen.

De zogenaamde staat Israël is een kankergezwel voor de hele mensheid en voor alle leeftijden.

JG zei (3 april 2016):

Jaren geleden vertelde een jonge Joodse heer mij dat het zionisme een ‘hersenspoeling’ was. Hij was zijn tijd vooruit.

Het zionisme is een nationalistische doctrine die zijn doelen al heeft bereikt door Israël, met grenzen, opnieuw te vestigen als thuisland voor de Joden. Over en gedaan, zaak gesloten en missie volbracht.

Het zionisme is GEEN bijbels jodendom of enige andere theocratische doctrine die momenteel door God wordt goedgekeurd. Het zionisme is een politieke beweging die nu is ontworpen om de wereldheerschappij te vestigen door middel van militaire en politieke overreding, met als doel om uiteindelijk Jeruzalem tot hoofdstad van de wereld te maken.

Alle moord en chaos, samen met het langzame uitsterven van het Palestijnse volk dat in Israël achterbleef, zijn valselijk gerechtvaardigd in naam van de ‘Israëlische veiligheid’.

De Joden van vandaag, zoals de auteur van dit artikel, zullen de beslissing moeten nemen aan welke kant van het kamp zij zich zullen bevinden. En ze moeten deze beslissing publiekelijk en mondeling steunen, omdat hun welzijn hier op het spel staat.

Er bestaat zoiets als de toorn van God, die alles weet en ziet en ook altijd aanwezig is.

De Likud-partij in Israël heeft de rechtvaardige orthodoxe joden terzijde geschoven en vervangen door een zwaard en een leugen. Dit zal geen goed einde hebben.