20231013 Over opletten voor eenzijdige berichtgeving over de oorlog uit in het Midden-Oosten

Van Health Impact News, zie daar heel veel links (Ed.: overal waar “hier” staat of lees of kijk of zien zijn links en er zijn er velen die kon ik niet allemaal aanhalen. Dus bij interesse naar het origineel gaan.)) uit dit artikel en afbeeldingen , google translate

Vrede met God Over ons

7 oktober 2023

(Ed.: kritiek op Israël is geen anti semitisme en geen jodenhaat)

Er breekt oorlog uit in het Midden-Oosten – Pas op voor de eenzijdige berichtgeving in de Amerikaanse media Totaal aantal weergaven: 5.107 door Brian Shilhavy

Redacteur, Health Impact News

De spanningen in het Midden-Oosten zijn deze week geëscaleerd en het lijkt erop dat er nu een regelrechte oorlog is begonnen met de aanvallen in Israël eerder vandaag.

Aanvallen waarbij honderden mensen zijn omgekomen, begonnen echter al vóór de aanslagen in Israël van vandaag.

Eerder deze week werden naar verluidt minstens 100 mensen in Syrië gedood bij een dodelijke aanval op een militaire universiteit in de Syrische provincie Homs. De Syrische regering zei dat het een terroristische aanval was door ‘bekende internationale strijdkrachten’, wat impliceert dat ze werden gefinancierd door de VS, die al meer dan tien jaar een militaire aanwezigheid in Syrië hebben en zich nu verzetten tegen de huidige Syrische regering.

Bij een drone-aanval op een militaire universiteit in de Syrische provincie Homs tijdens een diploma-uitreiking zijn minstens 100 mensen om het leven gekomen en nog eens 240 gewond geraakt, zeggen een oorlogswaarnemer en de Syrische minister van Volksgezondheid.

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten zei dat meer dan 100 mensen zijn gedood en 125 gewond zijn geraakt. Een functionaris van de alliantie die de Syrische regering steunt, zei dat de tol ongeveer 100 bedraagt.

Het Syrische leger zei eerder dat drones beladen met explosieven zich donderdag op de ceremonie richtten toen deze ten einde liep. In een verklaring beschuldigde het leger strijders “gesteund door bekende internationale strijdkrachten” voor de aanval.

De Syrische minister van Defensie woonde de diploma-uitreiking bij, maar vertrok enkele minuten voor de aanval, zo meldde persbureau Reuters, daarbij verwijzend naar een Syrische veiligheidsbron en een bron in de regionale alliantie die de regering van Damascus steunt tegen oppositiegroepen.

“Na de ceremonie gingen mensen naar de binnenplaats en de explosieven sloegen in. We weten niet waar het vandaan kwam, en er lagen lijken op de grond”, zei een Syrische man die had geholpen met het opzetten van versieringen tijdens de ceremonie.

Zeina Khodr van Al Jazeera, die uitgebreid over Syrië heeft gerapporteerd, zei dat deze aanval “een grote inbreuk op de veiligheid is, een klap voor het Syrische regime”.

“Het is jaren geleden dat de strijdkrachten van de Syrische president Bashar al-Assad het doelwit zijn geweest van een dergelijke operatie in het hart van door de regering gecontroleerd gebied”, zei ze. ( Volledig artikel .)

Dit nieuws werd nauwelijks vermeld in de Amerikaanse media, die zich in plaats daarvan concentreerden op een andere aanval die tegelijkertijd plaatsvond in het noordelijke deel van Syrië, waar Turkse troepen Koerdische militaire installaties aanvielen als vergelding voor een zelfmoordaanslag in Ankara, Turkije.

De VS hebben feitelijk een drone neergeschoten die naar verluidt werd bestuurd door Turkije, een NAVO-bondgenoot, en dit was het voorpaginanieuws in de Amerikaanse media die dag.

De Nationale Inlichtingendienst (MIT) van Türkiye heeft militaire faciliteiten van de Syrische tak YPG van de terroristische PKK in Syrië aangevallen, zeiden veiligheidsbronnen donderdag.

De aanvallen waren gericht tegen de faciliteiten van de PKK/YPG en de hogere kaderleden van de terreurgroep, aldus bronnen.

De faciliteiten omvatten opslagplaatsen voor wapens en munitie, sabotage-eenheden en meer.

MIT lanceerde de operatie nadat ze erachter was gekomen dat de aanval van zondag op het ministerie van Binnenlandse Zaken in Ankara gepland was in Syrië en dat de terroristen die aan de aanval deelnamen uit Syrië kwamen.

De bronnen merkten op dat de terrorismebestrijdingsoperaties zullen doorgaan totdat Türkiye zijn doelen in de regio bereikt.

Türkije strijdt tegen de terroristische groepering PKK in Noord-Irak en haar Syrische zusterorganisatie de YPG in Noord-Syrië. ( Volledig artikel .)

En dan vandaag, zaterdag 7 oktober, gaan alle krantenkoppen over een “verrassingsaanval” door de Palestijnse groep Hamas op Israël, en de Israëlische reactie, waarbij naar verluidt honderden Israëli’s en Palestijnen zijn gedood.

Helaas zijn de Amerikaanse media, zowel de bedrijfsmedia als de meeste alternatieve media, sterk pro-Israël en zeer eenzijdig in hun berichtgeving over wat er momenteel in Israël gebeurt.

Dus wat ik in dit artikel wil doen is niet-Amerikaanse mediabronnen citeren om de andere kant van het verhaal te vertellen die je waarschijnlijk niet in de westerse media zult lezen.

En even een herinnering voor sommige van onze nieuwere lezers die misschien niet veel over mij weten: ik heb een aanzienlijk deel van mijn volwassen leven, in mijn vroegere jaren, in het Midden-Oosten gewoond. Ik sprak vloeiend Turks en heb vele jaren in Turkije doorgebracht, waaronder het werken met Koerdische vluchtelingen na de Golfoorlog. Ik heb ook een aantal jaren in Saoedi-Arabië gewoond, waar ik Engelse les heb gegeven op universitair niveau.

De meeste Amerikanen hebben nog nooit een moslim ontmoet of er vriendschap mee gesloten, laat staan ​​een moslimland bezocht of er gewoond Israël en de zionistische agenda waarvan de meeste evangelische christenen (ten onrechte) geloven dat ze een vervulling zijn van profetie.

Ik heb een BA van een van de beste zionistische evangelische scholen in Amerika, dus ik ken de zionistische visie heel goed, omdat ik erin ben opgeleid. Maar ik bestudeer de Bijbel nu al ruim veertig jaar en heb nooit de zionistische zienswijze omarmd, zelfs niet toen ik begin jaren tachtig een Bijbelschoolstudent was, omdat de moderne zionistische zienswijzen nergens in de Bijbel worden onderwezen. In feite wordt het tegenovergestelde geleerd.

Wat was de aanleiding voor de aanval van Hamas?

Ik wil hier voorop stellen dat ik GEEN van beide partijen steun in dit conflict dat zich momenteel in Israël afspeelt. Het doden van onschuldige levens door oorlog is een echte tragedie, ongeacht politieke of religieuze opvattingen.

Maar omdat de Amerikaanse media zo bevooroordeeld zijn ten gunste van Israël, zal ik mij hier op de ‘andere kant’ concentreren.

Zoals altijd moedig ik onze lezers aan om naar alternatieve mediabronnen te kijken om te proberen alle kanten te begrijpen, vooral degenen die gecensureerd worden in de Amerikaanse media.

Om te begrijpen wat de aanleiding vormde voor de acties van vandaag in het Midden-Oosten, zijn dit de nieuwsbronnen die ik heb bekeken, en ik moedig u aan om uw eigen nieuwsfeed via RSS te ontwikkelen en ook bronnen als deze op te nemen om een ​​niet-Amerikaans perspectief te krijgen op de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Oosten.

Aljazeera.com – Arabisch Engels nieuws gefinancierd door het land Qatar.

RT.com – Russisch-Engels nieuws gefinancierd door Rusland.

Daily Sabah – Turkije Engels nieuws gefinancierd door Turkije.

Tasmin News Agency – Iran English News gefinancierd door Iran

Voor de pro-Palestijnse visie gebruik ik graag MintPressNews.com .

Voor de pro-Israëlische visie heb ik The Times of Israel en CNN gebruikt (bijna alle Amerikaanse nieuwsbedrijven worden gerund door Joden).

Al Jazeera interviewde Hamas-woordvoerder Khaled Qadomi om erachter te komen wat de aanleiding was voor deze aanvallen op Israël:

Hamas-woordvoerder Khaled Qadomi heeft tegen Al Jazeera gezegd dat de militaire operatie van de groep een reactie is op alle wreedheden waarmee de Palestijnen de afgelopen decennia te maken hebben gehad.

“Wij willen dat de internationale gemeenschap een einde maakt aan de wreedheden in Gaza, tegen het Palestijnse volk en onze heilige plaatsen zoals Al-Aqsa . Al deze dingen zijn de reden achter het starten van deze strijd”, zei hij.

“Dit is de dag van de grootste strijd om een ​​einde te maken aan de laatste bezetting op aarde”, zei Mohammed Deif, de militaire commandant van Hamas, eraan toevoegend dat er 5.000 raketten werden gelanceerd.

“Iedereen die een wapen heeft, moet het eruit halen. De tijd is gekomen”, zei Deif volgens rapporten.

Hamas riep in een verklaring op Telegram “de verzetsstrijders op de Westelijke Jordaanoever” en “onze Arabische en islamitische naties” op om zich bij de strijd aan te sluiten. ( Bron . Nadruk van mij.)

Met betrekking tot “ gruweldaden tegen het Palestijnse volk ” publiceerde MintPressNews een paar weken geleden het volgende artikel dat waarschijnlijk licht werpt op deze verklaring van Hamas:

VAN VERMINDERING TOT VERKRACHTING: HET ONVERTELDE VERHAAL VAN ISRAËLS MISBRUIK VAN PALESTIJNSE VROUWEN

Fragmenten:

De vernedering door Israëlische soldaten van Palestijnse vrouwen in de bezette stad Al-Khalil (Hebron) op 10 juli was niet de eerste keer dat dit gebeurde. Helaas zal het niet de laatste zijn.

Het uitkleden van vijf vrouwen in het bijzijn van hun kinderen, hen naakt door het huis van hun familie laten paraderen en vervolgens hun sieraden stelen door een Israëlische militaire eenheid was geen willekeurige daad. Het verdient een diepe reflectie.

De Palestijnen begrepen de gebeurtenis – uitvoerig onderzocht door de Israëlische rechtengroep B’Tselem in een rapport dat op 5 september werd gepubliceerd – als een opzettelijk Israëlisch beleid.

Verschillende aanvallen door Palestijnen in Jericho en Jeruzalem zijn al in verband gebracht met de oproep tot wraak van Palestijnse groepen, waaronder vrouwencollectieven.

We verwachten dat het Verzet “niet werkeloos toekijkt tegenover deze gruwelijke (misdaad)”, zei een woordvoerder van een vrouwengroep in Gaza op 5 september.

Het B’Tselem-onderzoek was vernietigend. “Tientallen gemaskerde soldaten, met honden” vielen de familie ‘Ajlouni in het zuiden van Hebron binnen, zei B’Tselem . Ze ‘boeiden drie familieleden, waaronder een minderjarige, met handboeien, ‘scheidden mannen van vrouwen en kinderen en begonnen hen en hun huis uitgebreid te doorzoeken.’

De vernederende episode moest nog volgen, toen ‘gemaskerde vrouwelijke soldaten’ een moeder bedreigden met een hond en haar dwongen zich volledig naakt uit te kleden in het bijzijn van haar kinderen.

De vernederende behandeling werd herhaald tegen vier andere vrouwen, omdat ze gedwongen werden naakt van kamer naar kamer te gaan. Volgens het rapport waren andere soldaten ondertussen bezig met het stelen van de sieraden van de familie.

Israëlische soldaten

De westerse bedrijfsmedia negeerden het onderzoek, hoewel zij enthousiast berichtten over de vergeldingsaanvallen op Israëlische bezettingssoldaten door Palestijnse jongeren in Jericho en Jeruzalem, waardoor weinig of geen context werd geboden aan wat zij als ‘Palestijns terrorisme’ beschouwden.

Maar de Hebron-vrouwen en de familie ‘Ajlouni zijn de werkelijke slachtoffers van terrorisme – Israëlisch terrorisme.

Lees het volledige artikel op MintPressNews.com .

Wat betreft de ‘ heilige plaats Al-Aqsa ’ waarnaar in de verklaring van Hamas wordt verwezen: dit is de moskee in de oude stad van Jeruzalem die wordt beschouwd als de derde heiligste plaats in de moslimwereld. Het was de plaats van de tweede Joodse tempel, gebouwd door koning Herodes de Grote, die in 70 na Christus door de Romeinen werd verwoest.

De zionistische evangelische sekte van het christendom gelooft dat op deze plek een derde Joodse tempel zal worden gebouwd als vervulling van de profetie.

Dus wat is er de afgelopen dagen met deze site gebeurd waardoor moslims zo van streek zijn?

Nogmaals, MintPressNews geeft ons enig mogelijk inzicht in de redenen waarom moslims over de hele wereld boos raken over wat er in Jeruzalem gebeurt met betrekking tot de Al-Aqsa Moskee met een artikel dat ze zojuist vorige maand hebben gepubliceerd:

HET RODE VAARSPROJECT: ISRAËLISCHE REGERING DEEL VAN PLAN OM DERDE TEMPEL IN AL-AQSA TE BOUWEN

Fragmenten:

Sinds 1967 mogen niet-moslims Al-Aqsa bezoeken, maar mogen ze niet bidden op de heilige plaats. Toch is die status quo de afgelopen jaren snel aan het eroderen, nu Israëlisch-Joodse kolonistengroepen samenwerken met de regering om de controle over het complex over te nemen.

Volgens de Joodse wet moet de as van een rode vaars (jonge vrouwelijke koe) over Haram al-Sharif worden verspreid voordat Joden deze kunnen bestijgen en de Derde Tempel kunnen herbouwen. Hoewel de jacht op een rode vaars lange tijd werd beschouwd als een marginaal initiatief dat werd aangeprezen door activisten van de Tempelberg, blijkt uit nieuw onderzoek dat de Israëlische regering nu bij deze onderneming betrokken is.

Volgens de op Jeruzalem gerichte non-profitorganisatie Ir Amim hebben de Israëlische overheidsinstanties vorig jaar de Tempelberg-activistengroep, het Temple Institute, en Boneh Israel, een evangelische organisatie, geholpen bij het importeren van vijf koeien uit de Verenigde Staten om te gebruiken voor de rode vaars. offer.

Het ministerie van Landbouw zou hebben geholpen bij het omzeilen van standaardregels om de levende koeien uit de VS te importeren, wat verboden is. In een persbericht beweren Boneh Israel en het Temple Institute dat zij via het Ministerie van Landbouw toestemming hebben gekregen om de koeien te importeren.

Het Ministerie van Jeruzalem Zaken en Erfgoed hielp ook bij het project. De directeur-generaal van het ministerie, Netanel Isaac, maakte in een toespraak tijdens de welkomstceremonie van de koeien in september 2022 bekend dat de dienst de ontwikkeling van het gebied rond de Olijfberg heeft gefinancierd, waar activisten op de Tempelberg van plan zijn het rituele offer van de rode vaars te initiëren.

Daarnaast is het ministerie betrokken bij het overbrengen van de koeien naar een bezoekerscentrum en een boerderij die zijn opgezet voor het rode vaarsproject op de archeologische vindplaats Tel Shiloh op de bezette Westelijke Jordaanoever. Momenteel worden de koeien vastgehouden in een kibboets (Joodse gemeente) in de Jordaanvallei. Eén van de koeien bevindt zich naar verluidt echter al in het Israëlische onderzoekscentrum voor nederzettingen.

Ondanks de belofte van de Israëlische regering om zich aan de status quo bij Al-Aqsa te houden, onderstrepen kolonisten die betrokken zijn bij het rode vaarsproject het doel van de Joodse hemelvaart op Haram al-Sharif om de Derde Tempel te reconstrueren – wat de vernietiging van de Koepel van de Tempel impliceert. Steen.

Terwijl Joodse kolonisten Haram al-Sharif steeds vaker bestormen, verbieden veel rabbijnen dit tegenwoordig, omdat de oude Joodse wet voorschrijft dat de as van de rode vaars nodig is om het gebied te zuiveren voordat Joden kunnen opstijgen. Hierdoor komen de meeste religieuze joden niet eens op het terrein en mogen degenen die dat wel doen, alleen op bepaalde delen lopen. Met het rode vaarsritueel kan het aantal Joden dat Al-Aqsa bestormt zich dan vermenigvuldigen.

“Het zou kunnen leiden tot misschien wel honderdduizenden charedi’s [ultraorthodoxe joden] of sefardische [Spaanse joden] die daadwerkelijk in de moskee zouden kunnen inbreken en een echte religieuze oorlog zouden veroorzaken”, zegt dr. Abdallah Marouf, hoogleraar islamitische geschiedenis in Istanboel. Mayis Universiteit en voormalig mediafunctionaris van de Al-Aqsa Moskee, vertelde MintPress News . ( Volledig artikel .)

Dit is dus een samenvatting van de ‘andere kant’ van het huidige conflict dat vandaag de dag voorpaginanieuws is, waar zoveel mensen worden gedood.

Het is werkelijk een tragedie, en er is genoeg schuld aan beide kanten.

Het is ook een handig “toeval”, want nu de financiering is opgedroogd om miljarden dollars aan wapens naar Oekraïne te blijven sturen op het moment dat het Huis van Afgevaardigden wacht op een nieuwe voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, zal de Amerikaanse regering nu nog een reden hebben om noodfinanciering goed te keuren om de portemonnee van het Pentagon en de Amerikaanse bedrijven voor defensie te verrijken door militaire hulp naar Israël te sturen, wat naar ik zeker weet zeer binnenkort zal gebeuren.

Net zoals een Amerikaanse politicus GEEN “anti-vaccins” kan zijn en verkozen kan worden in een nationaal politiek ambt of een staatsgouvernementschap, kan ook geen enkele Amerikaanse politicus tegen het steunen van de militarisering van Israël zijn ten koste van de Amerikaanse belastingbetalers (vergelijkbaar met door joden geleide Oekraïne) en enige hoop hebben op een belangrijk politiek ambt in de VS

Deze ‘verrassingsaanval’ is ook een tijdige opsteker voor de Israëlische premier Netanyahu, die te maken heeft gehad met een mogelijke muiterij onder zijn militaire leiders , maar die nu in staat zal zijn het land rond een gemeenschappelijke vijand te scharen in de Palestijnse militaire aanvallen.

Dit is de reden waarom ik ervoor kies om citaten rond “verrassing” te plaatsen bij de beschrijving van deze Hamas-aanval van vandaag.

We zullen nu ook een overvloed aan artikelen uit de rechtse christelijke media zien komen die het zionisme ondersteunen en beweren dat dit allemaal deel uitmaakt van de eindtijdprofetie, omdat volgens hun opvattingen de moslimmoskee vernietigd moet worden om de derde tempel te kunnen bouwen. waarvan zij geloven dat het deel uitmaakt van bijbelse profetie.

Ik heb deze christelijke visie eerder ontmaskerd als demonisch en helemaal niet bijbels:

Het is tijd om te stoppen met het steunen van het zionistische Israël

Voor een volledige behandeling van de geschiedenis van het christelijk zionisme, zie de uitstekende behandeling van James Perloff over dit onderwerp:

De gruwel en godslastering van het christelijk zionisme

Hier zijn enkele verzen in de Bijbel die het zionisme en de toekomstige bouw van een nieuwe fysieke tempel in Jeruzalem weerleggen.

Toen vroegen de Joden van hem: “Welk wonderbaarlijk teken kunt u ons laten zien om uw autoriteit te bewijzen om dit allemaal te doen?”

Jezus antwoordde hen: ‘ Breek deze tempel af, en Ik zal hem binnen drie dagen weer opbouwen .’

De Joden antwoordden: “Het heeft zesenveertig jaar geduurd om deze tempel te bouwen, en jullie gaan hem in drie dagen bouwen?”

Maar de tempel waarover hij had gesproken was zijn lichaam. Nadat hij uit de dood was opgewekt, herinnerden zijn discipelen zich wat hij had gezegd. Toen geloofden zij de Schrift en de woorden die Jezus had gesproken. (Johannes 2:18-22)

Jezus profeteerde feitelijk dat de Tempel van Herodes in Jeruzalem verwoest zou worden, wat al in 70 na Christus gebeurde. Maar hij verklaarde ook dat de nieuwe ‘tempel’ zijn ‘lichaam’ zou zijn, nadat hij uit de dood was opgewekt en zijn Geest in het ‘lichaam van gelovigen’, een geestelijke ‘tempel’, woonde.

Weet u niet dat u Gods tempel bent en dat Gods Geest in u woont? Als iemand Gods tempel vernietigt, zal God hem vernietigen. Want Gods tempel is heilig, en jij bent die tempel. (1 Korintiërs 3:16-17)

Jullie zijn dus geen vreemdelingen en vreemdelingen meer, maar jullie zijn medeburgers met de heiligen en leden van het huisgezin van God, gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten, waarbij Christus Jezus zelf de hoeksteen is, in wie de hele structuur samengevoegd, groeit uit tot een heilige tempel in de Heer. In hem worden ook jullie door de Geest samen opgebouwd tot een woonplaats voor God . (Efeziërs 2:19-22)

Terwijl u tot Hem komt, een levende steen die door de mensen is verworpen, maar in de ogen van God uitverkoren en kostbaar is, worden jullie zelf als levende stenen opgebouwd als een geestelijk huis, om een ​​heilig priesterschap te zijn, om geestelijke offers te brengen die voor God aanvaardbaar zijn door middel van Jezus Christus.

Want in de Bijbel staat: “Zie, Ik leg in Sion een steen, een uitverkoren en kostbare hoeksteen, en wie in hem gelooft, zal niet beschaamd worden.”

Dus de eer is voor jullie die geloven, maar voor degenen die niet geloven: “De steen die de bouwers hebben afgewezen is de hoeksteen geworden,” en “Een steen van struikelblok, en een rots van aanstoot.”

Ze struikelen omdat ze het woord ongehoorzaam zijn, zoals ze voorbestemd waren te doen. Maar u bent een uitverkoren ras, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk voor zijn eigen bezit, zodat u de voortreffelijkheden kunt verkondigen van Hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht. (1 Petrus 2:4-9)

De gelovigen in Jezus Christus zijn nu het ‘uitverkoren volk’, niet gebaseerd op etniciteit of religieuze overtuiging, maar op basis van ons geloof in Jezus Christus. Zien:

Wie zijn de kinderen van Abraham?

De tweede komst van Jezus Christus wordt in het nieuwtestamentische gedeelte van de Bijbel voorgesteld als ‘onmiddellijk’, wat betekent dat het op elk moment kan gebeuren, wat in tegenspraak is met de zionistische leer dat er eerst een derde tempel gebouwd moet worden, voordat Jezus terug kan komen. .

Maar de dag des Heren zal komen als een dief, en dan zullen de hemelen brullend voorbijgaan, en de hemellichamen zullen worden verbrand en opgelost, en de aarde en de werken die daarop worden gedaan, zullen worden blootgelegd.

Aangezien al deze dingen aldus moeten worden opgelost, wat voor soort mensen moeten jullie dan zijn in een leven van heiligheid en godsvrucht, terwijl je wacht op de komst van de dag van God en deze bespoedigt, waardoor de hemel in brand zal worden gestoken en zal oplossen. en de hemellichamen zullen smelten terwijl ze branden!

Maar volgens zijn belofte wachten wij op nieuwe hemelen en een nieuwe aarde waarin gerechtigheid woont. (2 Petrus 3:10-13)

Dat is waar ik op wacht: een NIEUWE aarde, geregeerd door Koning Jezus, en niet een oude aarde met een “nieuwe” fysieke tempel.

Als er inderdaad een nieuwe fysieke tempel wordt gebouwd in Jeruzalem waar momenteel een moskee staat, kun je er zeker van zijn dat het een vrijmetselaarstempel zal zijn die Satan zal verheerlijken, en niet Jezus.

Zie ook :

Begrijp de tijd waarin we momenteel leven

Er zullen verschrikkelijke tijden zijn in de laatste dagen – de Heilige Schrift kan u wijs maken

We hebben wijsheid vervangen door technologie en we zullen de gevolgen ondervinden

Het concept van de Amerikaanse christelijke familie is een mythe en staat nergens in de Bijbel

Wie zijn de kinderen van Abraham?

De hersenmythe: uw intellect en gedachten komen voort uit uw hart, niet uit uw hersenen

Een uitnodiging aan de technologen om zich bij de winnende kant aan te sluiten

‘Dataïsme’ ​​is de nieuwe religie van AI en transhumanisme: degenen die de gegevens bezitten en controleren, beheersen het leven

Fact Check: “Het christendom” en de christelijke religie worden NIET in de Bijbel gevonden – de persoon die Jezus Christus is

Hoe u kunt bepalen of u een discipel van Jezus Christus bent of niet

Wat gebeurt er als een heilige en rechtvaardige God boos wordt? Lessen uit de geschiedenis en de profeet Jeremia

Insider ontmaskert de vrijmetselarij als de oudste geheime religie ter wereld en de Luciferiaanse plannen voor de Nieuwe Wereldorde

Het zegel en merkteken van God is veel belangrijker dan het “merkteken van het beest” – Bent u voorbereid op wat gaat komen?

De satanische wortels van de moderne geneeskunde – het merkteken van het beest?

Geneeskunde: afgoderij in de 21e eeuw – een zeven jaar oud artikel dat vandaag relevanter is dan de dag waarop het werd geschreven