20231011 Over nieuwe psychologische oorlogsvoering

Van Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

Met deze nieuwste psy-op die IEDEREEN op het verkeerde been zet, is het belangrijker dan ooit dat we ons hoofd erbij houden en ons afvragen: “Wat is er ECHT gebeurd?”

oktober 9, 20234519 14

Net zoals het was in Dealey Plaza, en bij de torens op 9/11, en in of bij het Capitool op “6 januari”, zo is het nu in Israël, net zoals in Lahaina: Wat zeggen degenen die Zagen wat er gebeurde?

Voor degenen die zulke enorme traumatische operaties leiden, is de cruciale eerste stap het overstemmen en/of in diskrediet brengen van wat ooggetuigen zeggen, voordat de mist van het officiële verhaal alles bedekt, schrijft professor Mark Crispin Miller.

Zo was het in Dallas op die dodelijke dag, toen zoveel mensen die in de rij stonden om de presidentiële autocolonne toe te juichen, zich allemaal omdraaiden en (heldhaftig) terugrenden naar de “grasheuvel”, waar ze de fatale schoten vandaan hadden horen komen, en waar ze zich spontaan naar toe haastten om de schutters te grijpen. Degenen die bleven volhouden dat ze de schoten uit die richting hadden gehoord, en degenen wier zintuiglijke ervaring anderszins in strijd was met het officiële verhaal, werd op verschillende manieren het zwijgen opgelegd, op dat moment door federale agenten die hen waarschuwden hun mond te houden, of later. Van degenen die later het zwijgen werd opgelegd, werd hun getuigenis vaak veranderd, zo niet helemaal zwart gemaakt, door de FBI en/of de Warren Commission, terwijl anderen niet zoveel geluk hadden en zelf het loodje legden om de integriteit van het Officiële Verhaal te waarborgen.

En zo was het ook op 9/11, toen zoveel ooggetuigen getuigden van hun zintuiglijke ervaringen van (bijvoorbeeld) luide explosies vlak voordat de torens verdampten, en andere dingen die we ons, toen het (giftige) stof eenmaal was neergedaald, niet meer mochten herinneren of weten, omdat zulke herinneringen of kennis nu universeel werden weggelachen als de verzinsels van “9/11 Truthers”. (Barry Jennings was zo’n ooggetuige die niet meer leefde om te getuigen over zijn eigen ervaring op 9/11).

En zo was het ook, toen “COVID” toesloeg, en al onze “vrije pers” eenstemmig over de “crisis” in de ziekenhuizen van New York City donderde – net zoals ze hadden gedaan met Lee Harvey Oswald als de “marxist”/”buitenbeentje” die als enige de trekker had overgehaald, en daarna weer met die negentien jihadisten die (op de één of andere manier) die vliegtuigen in de torens en het Pentagon hadden gevlogen. In de eerste paar maanden van Operatie COVID waren het alleen enkele ooggetuigen in New York City die met hun ogen en oren (en mobieltjes) de straat op gingen en ontdekten dat die “overvolle” ziekenhuizen leeg waren (en dat was nog maar de eerste van talloze andere onthullingen dat het COVID-narratief eigenlijk de grootste grote leugen was).

En zo was het ook op en na “6 januari”, toen het (overduidelijk belachelijke) Officiële Verhaal van een “opstand” in het Capitool, en/of een “poging tot staatsgreep”, aan diggelen werd geslagen – of had moeten worden – door talloze ooggetuigen, die zagen en filmden dat de politie van het Capitool niet “overrompeld” werd door die “binnenlandse terroristen”, maar hen naar binnen loodste, terwijl alle beweringen over bruut geweld door de “opstandelingen” tegen de politie aan diggelen werden geslagen – of hadden moeten worden geslagen – door overvloedige beelden van bruut geweld door de politie van het Capitool tegen demonstranten. Inmiddels is een dergelijke tegenstrijdige getuigenis, ondersteund door ontelbare video’s, veroordeeld als een opruiende daad, een daad van regelrecht terrorisme – samen met wat nog veel meer ooggetuigen hebben gezegd over wat er is gebeurd op de verkiezingsdag in 2020, en (natuurlijk) wat nog meer ooggetuigen hebben gezegd over de “veiligheid” en “effectiviteit” van die “vaccins”.

En dan waren er nog die “bosbranden” in Lahaina-waar nog veel meer ooggetuigen ons vertellen dat dat Officiële Verhaal (net als al de rest) aantoonbaar absurd is. Voor degenen die nog steeds gefocust zijn op die episode (zoals we allemaal zouden moeten zijn, maar wie heeft er tijd voor?), raad ik deze documentaire aan.

En nu hebben we deze plotselinge catastrofale (en misschien wel apocalyptische) oorlog in Israël, uitgeroepen na een enorme aanval door Hamas, waarvan de troepen gemakkelijk de onovertroffen veiligheid van Israël konden binnendringen – een enorme inbreuk die ongezien (?) en ongehinderd plaatsvond, geen reactie uitlokte en op de een of andere manier geen alarm deed afgaan – is een verhaal dat net zo absurd is als alle andere die sinds 22 november 1963 tegen ons zijn ingezet.

Dus ook hier is het dringend nodig dat we het Officiële Verhaal negeren en letten op wat de ooggetuigen in Israël zeggen (net zoals we decennialang naar de ooggetuigen in Palestina hadden moeten luisteren); want hoe we ook denken over de mensen die daar bloeden, de Israëli’s die het Officiële Verhaal tegenspreken zijn net zo geloofwaardig als het heersende narratief niet geloofwaardig is. Dit betekent dat we weerstand moeten bieden aan de gevoelens die deze afschuwelijke episode in ons oproept (en dat doet het – duidelijk met opzet); want het is door die gevoelens dat de propaganda, als we er geen vraagtekens bij zetten, ons allemaal zal wegvagen, aan welke kant we ook staan.

Van Rabbi Chananya Weissman in Israël:

1. Twee getuigenissen uit Israël over het Erev Rav verraad

rumble.com/v3nt2wa-two-testimonies-from-israel-about-the-erev-rav-betrayal-hebrew.html

[Ik hoop dat iemand kan vertalen wat deze twee ooggetuigen hebben gezegd. Ondertussen is de essentie van hun verslagen hier genoteerd.]

[Klik voor deze twee video’s op onderstaande link, niet op de schermafbeelding].

videolink

Twee getuigenissen uit Israël over het Erev Rav verraad (Hebreeuws)

(1/2) De eerste video is van een voormalige I.D.F. gevechtscommandant. Hij verklaart in niet mis te verstane bewoordingen dat dit een verraad van binnenuit was.

(2/2) De tweede video toont een inwoner van een grensgemeenschap die Israëls “leiders” uitscheldt en verklaart dat er 6 uur lang geen Israëlische militaire vliegtuigen in de lucht waren terwijl burgers werden afgeslacht.

2. “Hoe de Hamas-aanval op Israël zich ontvouwde” (Wall Street Journal):

Deze korte video is van The Wall Street Journal. Als u hiernaar kijkt, vraag uzelf dan af: Waar waren de soldaten? Waar waren de versterkingen? Dit vond vele uren op klaarlichte dag plaats. Eén helikopter met een machinegeweer had hen kunnen uitschakelen. Dit was opzettelijk.

Heeft “onze vrije pers” sinds de jaren zestig ooit gefaald om een sceptische reactie op het Officiële Verhaal uit te lokken door het een “samenzweringstheorie” te noemen? Dus hier zijn ze ons weer aan het belazeren – een versleten propagandatruc die alleen maar onbedoeld de waarheid bevestigt die het probeert te “ontkrachten”.

“Samenzweringstheorieën over verraad zijn nepnieuws en Iraanse desinformatie”

Israëlische journalisten Nir Dvori en Erel Segal waarschuwen burgers niet te vallen voor Iraanse poging om angst en tweedracht te zaaien na Hamas-aanvallen.

Israel National News

“Samenzweringstheorieën over verraad zijn nepnieuws en Iraanse desinformatie”

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Lees ook van Niburu: palestijnen zijn geen mensen het zijn menselijke beesten

Lees ook van SOTN over de apartheidsstaat Israël

en bij hen over de Mossad oplichterij

Lees ook van Independit over de Israëlspagaat want er zal en moet gekozen worden