20231010 Over een verzonnen theater

Via De Unz Review • Een alternatieve mediaselectie, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Van Karl Haemers Archive

6 wapens in de psy-oorlog: #2 – Let op

KARL HAEMERS • OCTOBER 7, 2023• 5.100 WOORDEN

We hebben in de recente “ De Joodse Oorlog tegen de Instincten ” gezien dat er vijf wapens worden gebruikt in de psychologische oorlog tegen het Volk. Subverting Instincts is er één van, gedetailleerd met voorbeelden in dat essay.

We zullen in deze serie elk van de wapens afzonderlijk onderzoeken, waarbij we altijd onthouden dat ze samenwerken met synergetische en overlappende destructieve effecten. Hier moeten we een zesde wapen toevoegen, bekend als Attention.

Commentaar op de Joodse oorlog tegen alles

Ik heb ervoor gekozen om als volgende Attention te introduceren vanwege de inspiratie die ik kreeg nadat ik had geluisterd naar John Friend en Tim Kelly die de huidige nieuwsontwikkelingen bespraken in de Our Interessant Times van deze week, getiteld: “John Friend over de Joodse oorlog tegen Elon Musk en ons .” Het gebruik van de uitdrukking ‘Joodse oorlog’ door zowel Tim als ik zo dichtbij in de tijd kan een synchroniciteit zijn, of misschien zag Tim de titel van mijn eerdere essay en vond hij die passend voor de titel van zijn gesprek met John. Zoals we zullen zien is het ironisch in het geval van een ‘joodse oorlog’ tegen Musk – maar niet tegen ons.

Hier is de opmerking die ik geïnspireerd werd aan te bieden aan Tim, John en hun luisteraars:

“Ik heb besloten dat ik mijn geduld heb verloren met de manier waarop we media analyseren. Ten eerste zijn we geneigd het te geloven, in dit geval dat Musk een echt dispuut heeft met de ADL. ONWAAR! We moeten ervan uitgaan dat alle mediabeelden die ons worden getoond nep zijn, een pakket leugens, een verzonnen theater dat bedoeld is om bepaalde emotionele invloeden en psychologische operaties via het drama over te brengen. Ten tweede hebben we de neiging om te lachen om de absurditeit ervan, te wijzen op de clowneske kwaliteit ervan, en enthousiast te zijn over hoe belachelijk, onlogisch en extreem het is. FOUT! Als we erom kunnen lachen, kunnen we ermee leven, en we kunnen er ook niet mee leven. De absurditeit en onlogica zijn opzettelijk en opzettelijk, onderdeel van de psy-op. Ten derde verbinden we de huidige ontwikkelingen in de media met de geschiedenis en valideren we deze, terwijl de geschiedenis zelf ook grotendeels nep is. Wij valideren mediaverhalen door ze serieus te nemen. NEE!

‘Al onze fouten stapelen zich bovenop de eerste, in de overtuiging dat het verhaal in de media echt is. In dit geval gaan we te werk alsof Musk echt een geschil heeft met de ADL, dat Musk boos is omdat de ADL een boycot van adverteerders heeft georganiseerd die Musk $2 miljard heeft gekost, dat de ADL zich echt zorgen maakt over ‘haatzaaiende uitlatingen’ op Twitter. /X, dat andere Joden echt met Musk om tafel gingen zitten om te proberen over de voorwaarden te onderhandelen…

“NEE! Ontwaak mensen! Musk is een jodenliefhebber en een samenzweerder en capitulator met joodse macht. 2 miljard dollar is een belastingafschrijving voor Musk, als het al een echte afschrijving voor X was, wat we moeten betwijfelen. Er bestaat geen geschil tussen Musk en ADL. Ze werken samen om dit kleine nepdrama voor onze aandacht te produceren: demoralisatie, perversie, angst, instinctieve ondermijning en verwarring.

“Dit zijn zes van de belangrijkste tactieken die ze toepassen om ons psychologisch in een staat van hopeloze apathie en onderdanigheid te brengen….

“Dit is nu onze beste aanpak voor elk mediaverhaal: ga ervan uit dat het leugens zijn, evalueer welke van de zes tactieken prominent aanwezig zijn, leg de leugens bloot en presenteer de waarheid, en bouw ons moreel, enthousiasme, gedrevenheid en motivatie op. Laat de wil van onze groep groeien om voorbij hun psy-oorlog te komen en de Realiteit te veroveren door middel van de Waarheid.

“Hier werkt Musk samen met ADL en de rest van de Joodse macht om een ​​nepconflict over ‘vrijheid van meningsuiting’, ‘antisemitisme’, ‘haatzaaiende uitlatingen’ en ‘censuur’ in beeld te brengen. Dit is echt gecontroleerde oppositie en een beperkte ontmoetingsplaats. Ze beheersen de parameters van het conflict, beperken de reikwijdte van de Waarheid, vestigen de aandacht op onderwerpen van hun keuze en niet op de onze, demoraliseren ons met de absurditeit ervan en onze onmacht om het te veranderen, verwarren ons met wisselende accounts en voorkeuren, installeren angst voor massale surveillance en censuur, en ondermijnen onze instincten om leugens op te sporen, helden, schurken en slachtoffers te beoordelen en de werkelijkheid waar te nemen. Tot nu toe heeft de tactiek van perversie geen ingang gevonden, maar we mogen wel verwachten dat dit wel het geval zal zijn. Of misschien is het subliminaal gebeurd. (Ed.: Van Dale:

beneden de drempel van het bewustzijn gelegen

(psychologie) subliminaal leren

leerproces waar men zich niet bewust van is

subliminaal beeld

televisiebeeld dat minder dan een kwart seconde op het scherm te zien is en daardoor door de kijker kan worden geregistreerd zonder dat hij zich daar bewust van is)

“Laten we opkijken van de zwaailichten, de schreeuwende stemmen, het gebabbel en het gebabbel, de cijfers en namen, de wervelende symbolen, de goeden en slechteriken… Joden liegen, en dit drama tussen Musk en de ADL is een ander script. leugenvoorstelling die ze hebben voorbereid en aan ons gepresenteerd voor onze giftige consumptie.

“Spuug het uit. Het is nep en subversief. Wat is hier de waarheid? Kennis is macht, en als we het eenmaal weten, groeit onze macht en gaan we richting de overwinning.”

Het doel van propaganda

Laten we, voordat we aandacht in detail onderzoeken, het grote doel van propaganda in gedachten houden:

“…het doel van de communistische propaganda was niet om te overtuigen of te overtuigen, niet om te informeren, maar om te vernederen; en daarom geldt: hoe minder het overeenkwam met de werkelijkheid, hoe beter. Wanneer mensen gedwongen worden te zwijgen als hen de meest voor de hand liggende leugens worden verteld, of erger nog, wanneer ze gedwongen worden de leugens zelf te herhalen, verliezen ze voor eens en voor altijd hun gevoel van eerlijkheid. Instemmen met voor de hand liggende leugens is op een of andere manier zelf slecht worden. Het vermogen van iemand om zich tegen iets te verzetten wordt aldus uitgehold en zelfs vernietigd. Een samenleving van ontkrachte leugenaars is gemakkelijk te controleren.”

-Interview met Theodore Dalrymple door Jamie Glazov, FrontPageMagazine.com, 31 augustus 2005

Dit citaat begint het essay ‘ US Neo-Commie Agit Prop ’ en is een essentiële aanvulling op onze studie hier van psychologische oorlogswapens. Ik heb dit essay opgenomen in mijn top 5 van 170 over Taboo Truth: Best of Taboo Truth: Karl’s Picks

Openbaring van de methode/toestemming/macabere spanning

Michael Hoffmans kennis van de Openbaring van de Methode is cruciaal voor het begrijpen van de psy-oorlog waar we ons nu tegen verzetten. Het is zo essentieel dat we er uitvoerig over zullen nadenken:

“Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als voornaamste component een clowneske, grijnzende bespotting van de slachtoffers als blijk van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op een verhulde manier wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden en geen betekenisvolle reactie van oppositie of weerstand van de doelwitten oproept, is het een van de meest effectieve technieken van psychologische oorlogsvoering en geestesverkrachting.

“Dit ceremoniële neusduimen, dit perverse grappen maken en clownerie wordt tot het hoogste niveau van intensiteit gebracht door het Waarheids- of Gevolgenprincipe, dat uiteindelijk afhangt van de kwestie van toestemming.

“…Het is een eeuwenoude regel van zowel het morele als het gewoonterecht dat zwijgen instemming impliceert, en een gebrek aan zinvolle actie vormt instemming in het licht van deze misdaden.

(De 33 A’s aan het einde van de door de computer gegenereerde SARS-CoV-2-genoomsequentie zijn het sterkste voorbeeld dat ik heb van ‘clownachtige, grijnzende spot.’ Ik heb anderen in ‘Covid Evil: Satanic References in the Coronavirus Scamdemic ’ . ” – KH)

“Ze scheppen tegen ons op over waar ze mee weg zijn gekomen en wij zijn er blij mee. Dat is onze enige betekenisvolle reactie, dat en het vooruitzicht op de volgende sensatie.”

“Dus de oude strategie van het blootleggen van de cryptocratie, wanneer deze blindelings wordt toegepast in de overtuiging dat ontmaskering op zichzelf een krachtig wapen is tegen cryptocratie, is failliet. Ontmaskering en publiciteit op zichzelf, zonder een breder begrip van de epistemologie van het hermetisch-alchemistische controleproces zelf, is erger dan nutteloos; het speelt de samenzweerders feitelijk in de kaart.” ( Ed.: Cryptocratie

Enkelvoudig vrouwelijk zelfstandig naamwoord, In de politiek is er de macht van degenen die verborgen en onbekend blijven, waarbij de officiële machthebbers slechts genomineerden zijn)

Geheime genootschappen en psychologische oorlogsvoering door Michael Hoffman, 2001, p. 80

Twilight-taal en psy-slavernij

”…Twilight Language… wijkt af van authentiek begrip en uitdrukking van waarheidsgetrouwheid, naar een gedegradeerde burleske communicatie die de ontologische zoektocht naar kennis van onszelf als beelden van het goddelijke, binnen de natuurlijke wereld van verwondering, verwerpt.

“Mensen hebben deelgenomen aan deze vernederende taal die is gecodificeerd door de westerse geheime genootschappen… en verder uitgehold door postmoderne reclame, radio, ‘rock’, film, internet en nieuwsmedia. Binnen deze psychische snelkookpan wordt het ware begrip van het Zijn en de Schepping onbereikbaar gemaakt. Als gevolg van deze opzettelijke verwerking worden mannen en vrouwen radicaal kleiner – ze ervaren de reductie van hun bestaan ​​tot het niveau van post-menselijke consumenten van imitatieverschijnselen, in plaats van instauratie (restauratie na verval-AH) als imago Dei die de immanentie leeft van goddelijke schepping. (Ed.: Imago Dei

Imago Dei beeltenis van God. De mens is volgens de Bijbel geschapen naar het beeld van God.)

(…)

“Consumptie van de kennis en branding van Twilight Language (in tegenstelling tot de studie en analyse van de functie ervan als neurolinguïstisch programmeren) is een daad van betovering, niet van bevrijding. Deelnemers aan The Process situeren een grotere kennis van Twilight Language in een continuüm van opwindende schokken voor hun ernstig aangetaste en afgestompte autonome zenuwstelsel, zoals narcoticaverslaafden…’

Twilight Language door Michael Hoffman, 2021, ppg. 24-5

We moeten begrijpen: bij het analyseren van de corrupte, gedegenereerde uitingen van de Macht Cabal via haar wekelijkse nieuwscyclus, nemen we deel aan het installeren ervan in onszelf en onze kijkers, en niet aan het bevrijden van onszelf ervan. Toen ik hoorde hoe John en Tim het laatste ‘nieuws’ vertelden en belachelijk maakten, trof het mij met de kracht van inzicht dat zij tot op zekere hoogte – niet geheel – de psychologische wapens die occult in dat ‘nieuws’ occult waren, in stand hielden en verspreidden, en niet aan het licht brachten en verspreidden . het ontkrachten ervan . Om ze niet te hard te bekritiseren: we doen het allemaal! Ik doe het zelf.

Hoffman zegt dat we het doen voor de verslavende hit, een plaatsvervangende emotionele sensatie van macabere fascinatie voor het spektakel dat de Cabal biedt. En we anticiperen op de volgende, zonder te beseffen dat we meedoen en de psychologische wapens bevorderen die in de inhoud zijn ingebed – zelfs onze eigen reactie daarop.

Zoals ik in mijn commentaar zei, bestaat er dus de noodzaak om een ​​dergelijke benadering van analyse stop te zetten, en in plaats daarvan deel te nemen aan een ‘studie en analyse van de functie ervan als neurolinguïstisch programmeren’, of zoals we hier in bredere zin beschouwen, als wapens in een psychologische oorlog.

Voor alle duidelijkheid: Hoffman citeert de London Psychogeographical Assoc. Nieuwsbrief , nr. 15, 1996:

‘Beseffend dat de activiteiten van (de occulte samenzweringsgroepen) vroeg of laat aan het licht zullen komen, structureren ze hun activiteiten zo dat wanneer samenzweringsonderzoekers hun activiteiten ontrafelen, ze informatie op zo’n manier aan het publieke bewustzijn zullen vrijgeven dat het weerspiegelt de initiatieprocedure van de groepen. Op deze manier geldt dat hoe meer ze worden onderzocht, hoe meer mensenmassa’s psychologisch worden verwerkt door juist de mensen die ze proberen te ontmaskeren. De meme, of het ideeënpatroon, dat de essentiële structuur van de groep vormt, wordt vervolgens met succes nagebootst in het bewustzijn van degenen die erover speculeren. Het succes kan precies worden gemeten in de mate waarin de samenzwering aan het licht is gebracht.”

Twilight-taal, p. 341

Wij snappen het nu. Wij die de inhoud van de Cabal rapporteren, analyseren, belachelijk maken en aan de kaak stellen, bevorderen deels de effecten ervan als psy-oorlogswapens op onszelf en onze kijkers/luisteraars/lezers – tenzij we ook de psychologische oorlogsdoelen, strategieën en wapens blootleggen die aan ons worden opgelegd. ons zodat we aan hun invloed kunnen ontsnappen en de waarheid kunnen nastreven. Wij moeten dit verbeteren.

Het interview van John met Tim is één van de vele goede voorbeelden. Ik zag het gisterochtend ook op Red Ice. Ik denk dat ik en de presentator dit tot op zekere hoogte doen in onze interviews. Maar niet helemaal, en we hebben nog steeds een aantal goede effecten, al was het maar om de geschiedenis vast te leggen om onze eigen nabije toekomst en die van onze kinderen te informeren. Daarom noemde ik mijn boek An Inquest Chronicle . Ook helpen we anderen te ontwaken en te waarschuwen voor de waarheid achter het spektakel, zodat we samen de effecten ervan kunnen weerstaan.

Toch bestendigen we en nemen we tot op zekere hoogte deel aan de occulte inwijding in illusies, zelfs als we ernaar streven de illusie te doorbreken en de Waarheid te onthullen.

Aandacht

Hier zullen we een ander psy-oorlogswapen onderzoeken dat is ingebed in de kwaadaardige clowninhoud, zodat het ons niet langer kan kwellen. Wanneer de reguliere joodse commerciële media ons verhalen, spektakel, schandalen, drama’s, conflicten en verblindingen presenteren, wordt onze aandacht getrokken naar die circusproducties en zoeken we nergens anders naar. Meestal vinden er gebeurtenissen van grote betekenis plaats, maar onze ogen en oren en zelfs ons hart zijn gefixeerd op het spektakel. Aandacht = afleiding in de psy-oorlog.

Welk heksenproces?

Eén duidelijk voorbeeld schiet mij te binnen. In 2022 bezette een rechtszaak de flikkerende schermen en kwetterende stemmen van de natie. Een gedoemde clownacteur die de naam Johnny Depp kreeg, was verwikkeld in een echtscheidingsgeschil met zijn vermeende gestoorde sekssymboolvrouw (wiens naam ik me niet kan en wil herinneren). Toen de ‘karakter’-afbeeldingen naar voren kwamen, waren sommige fijne details pervers, maar dat is weer een van de zes wapens die we elders zullen onderzoeken.

Al dit smerige drama en smerige pathos – letterlijk onder acteurs – hielden de publieke opinie bezig als een afleiding, een aandachtsmagneet (maar ook als een bevordering van huwelijksconflicten), terwijl een werkelijk betekenisvolle rechtszaak werd voorspeld. Een Joods-Israëlische superspion, dochter van een voormalige Joods-Israëlische superspionage-mediamagnaat-miljardair-ultra-hacker die hoogstwaarschijnlijk was vermoord door de Israëlische Mossad, stond terecht. Haar naam is Ghislaine Maxwell , wat wederom geen echte naam is, en ook niet die van haar vader. Hun echte naam is Hoch. Zelfs het proces was misschien niet helemaal reëel, althans in de zin dat Ghislaine alleen werd beschuldigd van het helpen en aanmoedigen van haar medeplichtige, Jeffrey Epstein, om meisjes te verwerven en te verzorgen voor Epsteins perverse lust.De misdaden van Ghislaine (en Epstein) waren zoveel erger en zoveel talrijker dan dat, dat ze beschuldigd had moeten worden van misdaden tegen de menselijkheid zoals (vals) in Neurenberg, en van gruwelijk kwaad. De straf voor dergelijke misdaden zou executie door verbranding op de brandstapel moeten zijn, net als gerechtigheid voor satanische heksen die zich bezighouden met joodse rituele moord op onschuldige, hulpeloze kinderen.

Ik zal Depp niet laten zien, maar zocht naar het meest verfomfaaide, gekwelde beeld van de andere heks om haar verdorvenheid over te brengen. Dit is het ergste dat ik kon vinden, ook al zouden er foto’s van haar lijden in de gevangenis beschikbaar moeten zijn. De meesten toonden haar goed verzorgd (geen woordspeling) en glimlachend, en een stel in een rood-wit-blauwe bikini. Velen lieten zien dat ze genoot van het leven met Epstein, bijvoorbeeld zittend achter hem op een motorfiets. Glimlachend! Ze wordt meestal een ‘Socialite’ genoemd, zoals Epstein een ‘financier’ werd genoemd. Ze wordt nooit een kinderverkrachtende heks, een wrede sadist of een vampiergriezel genoemd. Dit is karaktercontrole in de psy-oorlog. Aandacht voor dit beeld, niet voor dat.

Het Depp-proces overspoelde de publieke opinie, waardoor er weinig ruimte en geen neiging was om naar het Ghislaine-proces te kijken. Niettemin was het een zo gedenkwaardig proces, gezien de eerdere media-aandacht (gecontroleerde oppositie en beperkte ontmoetingsplaats) op Epstein, dat ze het niet volledig konden negeren en voldoende geloofwaardigheid konden behouden. Daarom besteedden sommige Joodse bedrijfsmedia er aandacht aan, zoals CNN, NY Times en NPR , om de ruimte te bezetten om de narratieve controle te behouden, het bereik te beperken en de perversiewaarde naar voren te brengen (kinderverkrachting is favoriet).

Bijna elk voorbeeld van vandaag zal voor dezelfde analyse dienen. De president (D of R) is zelf een aandachtsmagneet en afleiding, waardoor de illusie van macht wordt gewekt terwijl de echte macht achter de troon, de joodse financiers van de georganiseerde misdaad , hun wil opleggen.

We hebben dus een eigen nieuwskanaal nodig dat de dominante mainstream-verhalen opmerkt en vervolgens het echte betekenisvolle nieuws onderzoekt en presenteert waarachter de mainstream-verhalen de cover vormen. We hebben dergelijke media al gedeeltelijk, zoals Real News, True News en Know More News (Info Wars is gecontroleerde oppositie en beperkte ontmoetingsplaats), maar niets is volledig aan deze aanpak gewijd. We zouden het Ur-News of Counter-News kunnen noemen.

“Amusement”

John en Tim’s discussie over Elon Musk gebruikte de woorden ‘verbazingwekkend’, ‘houdt van joden’, ‘interessant’, ‘onsmakelijk’, ‘we kunnen niet over dit onderwerp praten’, ‘een aanpak voor de hele overheid van de strijd tegen antisemitisme. ”, “afsluiten”, “beschermde klasse”, “speciale bescherming”, “Joods paradijs”, “meest bevoorrecht, meest aanbeden”, “positieve houding ten opzichte van Joden”, “Jij kunt het beter!” “Hoe durf je niet!” “prosemitisch”, “aangeklaagd als ‘antisemiet’”, “antisemitisch trope,” “dicteren wat mensen denken en zeggen,”…

Dit wordt afgewisseld met gelach, uitingen van verbazing, walging, verontwaardiging, verontwaardiging. ‘Entertainment’ staat gelijk aan een emotionele reactie op drama, en als we dit soort dialoog aangaan, zijn we betrokken bij Hoffmans ‘daden van betovering, niet van bevrijding’. Het ‘weerspiegelt de inwijdingsprocedure van de groepen (joden).’ Zelfs leren heeft, zoals ik in deze essays probeer aan te moedigen, een amusementswaarde, aangezien leren het verkrijgen van overlevingsvermogen betekent, wat voor ons prettig, geruststellend en prettig aanvoelt. Entertainment is emotie, zelfs zogenaamde ‘negatieve’ emotie.

Wanneer we hun neurolinguïstische programmering, hun hypnotiserende triggerwoorden en zinsneden en hun cultusmotieven gebruiken, helpen we hun psychologische invloed te installeren. In dit geval fixeert Aandacht de onbewuste geest, ongeacht of het doel belachelijk is, leugens, verontwaardiging en al het emotionele vermaak dat we ontlenen aan het geven van aandacht daaraan (De Joodse Oorlog tegen Elon Musk en ons) is. Dit is onze macabere fascinatie, die op zichzelf al een hypnotische toestand is die de programmering dieper inprent en overbrengt op onze luisteraars.

Om dit niet exclusief aan John en Tim toe te schrijven, ik zie het zelf ook enigszins in mijn twee recente interviews met Dennis bij Inside The Eye Live en Rurik bij Slavlands Chronicles . We hebben nog steeds nuttige kennis overgedragen, maar hebben mogelijk onbewust ook de psy-oorlogswapens – in dit geval Aandacht – verspreid. Als dat zo is, moeten we ook inzichten overbrengen in de toneelmagie om de invloed ervan te neutraliseren.

Hoffman: ‘Veel van de mensen die verwikkeld zijn in complottheorieën lijden onder de gevolgen van de mentale besmetting die ze denken te decoderen. Het proces eindigt wanneer het zenuwstelsel te verdoofd en verdoofd raakt om verdere stimulatie te ervaren.” ( Twilight Language , p. 25) Ik geloof niet dat iemand van ons zo ver is gevallen, en sommige aspecten van ons werk zijn nuttig als uiteenzetting en kroniek, als tegenwicht voor de dominante verhalen en geschiedenissen, maar we moeten voorzichtig zijn met dit neerwaartse traject. We moeten er zeker van zijn dat we de psy-war-strategieën en wapens blootleggen die gepaard gaan met ‘entertainment’. Houd onze zorg levend.

Crematie van zorg

De Joodse Machtselite, oftewel de World Controller Class, noemt deze burn-outtoestand Crematie van Zorg . Dit is een toestand van uitgeputte empathie. De kracht om te voelen wat een ander voelt, wordt overweldigd door veelvuldig herhaalde langdurige blootstelling aan zulke gruwelijke wreedheden, martelingen en dood van onschuldigen, dat het vermogen tot empathie verdoofd wordt. Crematie van Zorg is de gewenste toestand voor Wereldcontroleurs, opdat geen enkele spasme van empathie de uitvoering van hun Plan voor de Joodse Wereldorde zou belemmeren . Niemand kan ook maar een spoor van empathie verdragen als hij opzettelijk massale ellende, slavernij, wanhoop en dood toebrengt. Stel je de gevoelens voor van degenen die de vaccinaties met geweld aan miljarden hebben opgelegd op basis van immense leugens – tenzij ze hun zorg hebben gecremeerd.

Crematie van Zorg wordt het meest volledig bereikt door zelf deel te nemen aan de marteling en moord. Het getuige zijn van zulke verschrikkingen kan echter ook een overweldiging van empathie teweegbrengen, als het maar vaak genoeg wordt herhaald. En onze onbewuste geest maakt geen onderscheid tussen het persoonlijk getuige zijn van een dergelijk trauma (IRL) of via schermen/luidsprekers. Denk eens aan alle brute gewelddaden waarvan we getuige waren toen kinderen naar tekenfilms op tv keken. Hollywoodfilms, commerciële vignetten, stripboeken, romans, tv-drama’s en vooral nieuwsverhalen, die verondersteld worden ‘echt’ te zijn, maar vaak net zo denkbeeldig zijn als de rest, beelden allemaal onuitsprekelijk gewelddadige handelingen uit, die zich opstapelen om ons ongevoelig te maken voor mededogen en empathie, die ons inwijdt in de Crematie van Zorg.

Er waren verwoede oproepen tot ‘racisme’ en een blanke agent met de naam ‘Chauvin(ist)’ voor nodig om mensen ertoe te brengen hun opgebrande empathie en zorg voor George Floyd nieuw leven in te blazen . Toch kunnen we scènes zien van Antifa-jongeren en zwarte BLM-apen in enorme militaire laarzen die een oude man die op de stoep ligt tegen het hoofd schoppen, en onze Cremation of Care blijft bestaan, althans voor zover er geen wereldwijde rellen uit voortkomen. Kyle Rittenhouse was een andere uitzondering, omdat empathie bleef bestaan ​​– omdat het strategisch was toegestaan, tenminste voor de helft van de bevolking (misschien is Divide een zevende wapen).

Wat het diepst en doordringendst uit deze ‘entertainmentdrama’s voortkomt, is het meest gewelddadige, grafische en diepgewortelde groteske. Denk aan een van deze voorbeelden en we zullen ons niet een stukje dialoog herinneren, een aangename zonsondergang, het weerbericht, maar de uitbarsting van bloed, de steek van een mes, de trap tegen het hoofd, de open wond, de seksuele daad. Wij mensen zijn gemaakt om zulke details te onthouden als onderdeel van onze overlevingsinstincten, en de World Controller Class weet dat. Als we er genoeg van inprenten, verbranden we ons vermogen om te zorgen.

Elke ‘horror’-film die als ‘entertainment’ wordt gepresenteerd, kan als voorbeeld dienen. Dat geldt ook voor ‘nieuws’-programmering, vooral in deze technocratische tijden, waarin bodycam-video’s van de politie, bewakingsvideo’s, video’s van mobiele telefoons van omstanders (die op de Floyd-scène waren planten), zelfs zelfgemaakte livestream-video’s van de moordenaars zelf (Brenton Tarrant (fake , het zwarte/mestizo-jeugdteam dat met een gestolen auto over een oudere fietser reed en dit vierde, echt), bieden allemaal de traumatiserende ervaring aan onze geest en ons geheugen, die zich in de loop van de tijd opstapelt om ons vermogen om te zorgen te cremeren. Zeker, de twee zwarte/mestizo-jongeren moesten in zo’n toestand verkeren om opzettelijk een auto over een oudere blanke man te rijden en dat te vieren. Zelfs door te kijken komen we daar.

Daarom geef ik in dit essay niet zoveel links, afbeeldingen en video’s. Eerst moeten we de psy-war-context vaststellen, zodat we het metaniveau kunnen begrijpen om de invloed te weerstaan.

Dus de Cabal voorziet daarin. En dat geldt ook voor ons, die beweren de Cabal te bestrijden door haar aan de kaak te stellen, maar de invloed ervan deels alleen naar onszelf en onze lezers/luisteraars/kijkers door te geven. Vorige week keek ik naar No-Go Zone op Red Ice en zag hoe een razende zwarte man een blanke man besprong die was gestruikeld en op het trottoir was gevallen, en herhaaldelijk een mes in het lichaam van de blanke man stak, voordat hij een stap achteruit deed en de blanke man bedreigde jonge vrouw die de blanke man vergezelde, schopte de blanke man tegen zijn hoofd terwijl hij op de grond lag in een laatste uiting van ogenschijnlijk zinloze woede, haat en minachting, smeet vervolgens het bebloede mes tegen de bakstenen muur en marcheerde schreeuwend weg. Voor Red Ice is het belangrijkste punt dat de blanke man een BLM-activist was die pleitte voor zwarten, die ironisch genoeg door één man werden vermoord. Voor de World Controller Class is het belangrijkste punt de traumatiserende weergave van het geweld zelf.

Deze geschreven beschrijving stimuleert je verbeelding om het tafereel in je geest te creëren, en daarmee de invloed door te geven die de Cabal wil. Red Ice stuurt het door door erover te rapporteren, en ik doe dat ook door het in woorden aan u te beschrijven. Wij nemen deel, en zijn tot op zekere hoogte niet in staat tussenbeide te komen in de autonome reacties en invloeden.

We moeten óf voorkomen dat dergelijke invloeden ons bereiken, door ze te vervangen door positieve ervaringen, óf sterke verdedigingen tegen hun invloed ontwikkelen. De kennis die we hier opdoen is een van die verdedigingsmechanismen. Het ontwikkelen van een cognitieve en op bewustzijn gebaseerde objectiviteit kan voor sommigen moeilijk en voor anderen onmogelijk zijn, maar sommigen van ons moeten het bereiken. We worden vampierjagers omdat we de vampier in onszelf hebben gevonden en getemd.

Aandacht Inhoudscontrole

Dit alles vereist aandacht. Aandacht betekent niet alleen = afleiding, het = inprenting. De World Controller Class probeert de inhoud te domineren, deze alomtegenwoordig te maken – pan-alwetend – en ons vervolgens te dwingen er aandacht aan te besteden. Betalen doen we, waarbij we onze empathie verspillen totdat we minder dan menselijk zijn, verstoken van het vermogen om erom te geven. Wanhoop en apathie zijn het resultaat van twee van de slavenstaten die de Cabal in ons probeert teweeg te brengen. Wanneer we de inhoud van de Cabal opnieuw afspelen en onszelf en anderen vertellen dat we deze analyseren om deze te deconstrueren en aan de kaak te stellen, drukken we deze ook opnieuw in.

Vergroting

Twee deelaspecten van Aandacht maken het effectiever: vergroting en vergroting/verbetering. Het is duidelijk dat de media vergroten. Als we het op het scherm zien en via de luidsprekers horen, wordt een grotere schijn van werkelijkheid bereikt, zelfs dan sommige elementen in het echte leven (het gebruik van “IRL” bagatelliseert en vestigt een valse dichotomie, alsof OL een gelijke realiteit heeft). Hoe meer het wordt herhaald en hoe breder het wordt gepresenteerd, hoe meer het kunstmatig wordt uitvergroot, waardoor een illusie van schaal ontstaat. Krantekoppen, nieuwsflitsen, ‘breaking news’, ‘updates’ en roddels rond de waterkoeler vergroten allemaal de kernboodschappen en verlenen een valse schijn van geloofwaardigheid. (Het woord ‘vergroting’ op een aparte vetgedrukte regel plaatsen vergroot de betekenis en betekenis ervan, net als het gebruik van grammaticaal onjuiste hoofdletters of ‘aanhalingstekens’.)

Vergroting/verbetering

Augmentatie/verbetering vergroot de herinneringsafdruk en de emotionele impact. Het verhaal krijgt meer dramatische, grafische, diepgewortelde en emotionele elementen. “Gaskamers” is een goed voorbeeld. De verbeelding spreekt aan en we ervaren een diepgewortelde innerlijke weergave uit de eerste hand van verstikking in een donkere kamer gevuld met andere slachtoffers die gedwongen worden giftige dampen in te ademen (Ja, ik weet het, ik bestendig hun hypnotiserende programma opnieuw met deze beschrijving, maar leg ook de techniek bloot ). Herhaalde beelden van een bolvormig object met dreigende puntige projecties die uitsteken, letterlijk misschien vele miljoenen keren vergroot ten opzichte van de vermeende oorspronkelijke grootte, met bijbehorende verbale beschrijvingen en onheilspellende muziek, vergroten en versterken het gevoel van dreiging. Een man die uniek is qua uiterlijk en kleding en die op een podium staat voor enorme mensenmassa’s, schreeuwend in een microfoon met een intense uitdrukking op zijn gezicht, schuddend met zijn vuist, gevolgd door colonnes soldaten die opvallend met stijve benen marcheren, gevolgd door enorme oorlogsmachines die op ratelende treden naar voren knarsen, enorme kanonnen die naar buiten wijzen (als punten op een bol ) is een van onze beste voorbeelden. Het hier tonen van een foto van deze man zou de grootste hypnotiserende reactie teweegbrengen en de sterkste cultprogrammering van allemaal opleggen.

Muziek vergroot, vergroot en verbetert

De door joden beheerde muziekindustrie werkt volgens deze principes. Het is inherent aan de menselijke natuur dat muziek een hypnotische toestand teweegbrengt die elke andere betekenis die met muziek wordt geassocieerd, vergroot, vergroot en versterkt. Dit is de reden waarom allerlei soorten religieuze praktijken muziek en zang omvatten, of op zijn minst zingen. Zo drukken de teksten (gesproken woorden) die verband houden met commerciële muziek, inclusief de menselijke stem in een zangmodus (in tegenstelling tot de hedendaagse ‘Rap’ die chanten is), een grotere betekenis in onze geest wanneer ze worden overgebracht op de draaggolven van de muziek. Muziek is emotioneel, en alle daarmee samenhangende woorden krijgen daardoor een grotere betekenis.

Dat is de reden waarom de teksten van de Joodse muziekindustrie overweldigend zijn over verbroken relaties, verloren liefde, alcohol en voertuigen (land), losse dierlijke seks, geweld, criminaliteit, drugsmisbruik, degeneratie in het algemeen en trauma. Het pathos is diepgeworteld door de hypnotiserende effecten van muziektonen, ritmes, harmonieën, melodieën en variaties (Rap onderdrukt op strategische wijze variatie en bereik). Muziek heiligt elke betekenis die inherent is aan de woorden. Als die betekenis vernederend is voor het leven en de gezondheid, dan heiligt die muziek het kwaad. Dat is het plan.

Pornografie

Van de originele Griekse pornographos, betekent dit letterlijk ‘schrijven over prostituees’. Het is adverteren met ‘spelling’-hex-macht over de geest! Gepresenteerd als meer ‘entertainment’, zullen we hier kort pornografie noemen als een andere aandachtsmagneet, ontworpen om onze aandacht te trekken en vast te houden in een beroep op onze oerinstincten, waardoor schadelijke invloeden kunnen worden ingeprent. Porno kan verslavend zijn, omdat het de kracht heeft om legitieme pijn tijdelijk te veranderen (zoals al deze ‘entertainment’-vectoren doen), en dus de aandacht van een persoon bijna volledig kan opslokken. Het is een andere manier om Crematie van Zorg te bewerkstelligen. We zullen meer naar pornografie kijken in ons toekomstige essay over het psy-oorlogswapen dat bekend staat als Perversion, maar hier zullen we opmerken dat de ‘porno’-industrie (het verkorten van het woord tot jargon normaliseert en maakt het vertrouwd) overweldigend Joods is ..

Conclusie – Wees attent waar we onze aandacht op richten

Aandacht is een toestand van focus en fixatie, en kan dus ook een hypnotische toestand zijn. Wanneer we verleid worden om aandacht te schenken aan één bron, zijn we minder goed in staat om aandacht te schenken aan andere bronnen. Het fungeert dus als een censuurmaatregel. Aandacht zorgt ervoor dat de inhoud en invloed van het observatieobject ons kunnen bereiken via onze zintuigen, vooral via schermen en luidsprekers. Wanneer de inhoud gruwelijk geweld, onrecht en horror is, kan de blootstelling na verloop van tijd ons vermogen om empathie te hebben en te uiten verminderen en zelfs elimineren, ook wel de Cremation of Care genoemd. Aandacht is een van de zes wapens in de psychologische oorlog die wordt toegepast door de Joodse machtselite, ook wel de World Controller Class of Cabal genoemd, zoals we ze hier hebben genoemd.

Zelfs degenen onder ons die deze op ons gerichte psychologische oorlogsvoering proberen bloot te leggen, zodat we de invloed ervan kunnen weerstaan, kunnen soms onbewust de invloed bestendigen en bevorderen door dezelfde inhoud te presenteren. Om Hoffman enigszins te parafraseren:

“Dus de oude strategie van het ontmaskeren van de (Cabal), wanneer deze blindelings wordt toegepast in de overtuiging dat ontmaskering op zichzelf een krachtig wapen tegen (de Cabal) is, is failliet. Blootstelling en publiciteit op zichzelf, zonder een breder begrip van de doelstellingen, strategieën en wapens van de psychologische oorlogsvoering, is erger dan nutteloos; het speelt de samenzweerders feitelijk in de kaart.”

Ik ben vastbesloten om mijn eigen onderbewuste motieven voor het bestuderen en ontmaskeren van de plannen en complotten van de Cabal als een bron van ‘entertainment’ onder ogen te zien, en om elke macabere fascinatie voor de materiële details uit te roeien. Ik nodig ons allemaal uit voor een ander meta-niveau van analyse dat onze aandacht transformeert naar bewustzijn en wijsheid, en de strategie leidt in onze epische eindtijdstrijd tegen de Joodse krachten van het kwaad, gecodeerd in hun GAME Complex (overheid/academische wereld/media/entertainment ) . Ons defensieve doel is om het bloot te leggen en te deconstrueren om de invloed ervan af te weren met ons schild van kennis, zonder toe te staan ​​dat zijn verachtelijke invloed ons of anderen in het proces infecteert.

Ik hoop dat je het ermee eens zult zijn dat dit een veeleisende taak is, vergelijkbaar met het verbannen van demonen, het overwinnen van verslavingen, het doden van vampieren of het redden van een drenkeling. We moeten ons ervan bewust zijn dat we niet datgene worden waar we tegen zijn. We bereiken dit niet alleen door ons te verzetten, maar door een deel van de macht van onze vijand te integreren, terwijl we deze onder ons strikte bevel houden, in dienst van het Goede.

“Ik ben liever heel dan goed.”

-CG Jung

(Ed.: Wapenrusting:

11Bekleed u met de hele wapenrusting van God, opdat u stand kunt houden tegen de listige verleidingen van de duivel.

12Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

13Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden.

14Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid,

15en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede.

16Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen.

17En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord,

18terwijl u bij elke gelegenheid met alle gebed en smeking bidt in de Geest en daarin waakzaam bent met alle volharding en smeking voor alle heiligen.

Efeze 6, 11-18 (HSV))

(Heruitgegeven vanuit Substack met toestemming van auteur of vertegenwoordiger)