20231005 Over werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs

van Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

Moorddadig werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs: Dr. Robert Malone antwoordt

oktober 3, 202338

Messenger RNA (mRNA)-technologie, die wijd en zijd onder de aandacht kwam door haar rol in de ontwikkeling van COVID-19 “vaccins” (en de overmatige sterfte die daarop volgde), staat volgens de Mockingbird media op het punt om een revolutie op medisch gebied teweeg te brengen, bericht Vigilantnews.

Nu heeft de ontwikkeling van de mRNA-technologie de ultieme prijs in de geneeskunde gewonnen, de Nobelprijs – maar er ontbreekt iemand bij de prijsuitreiking.

Katalin Karikó en Dr. Drew Weissman hebben de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde gekregen voor hun werk aan boodschapper-RNA (mRNA). Hun samenwerking heeft niet alleen de ontwikkeling van vaccins veranderd, maar heeft ook mogelijkheden geopend voor andere nieuwe behandelingen voor verschillende ziekten.

Karikó, een in Hongarije geboren biochemicus, bracht een groot deel van haar carrière door bij BioNTech, het Duitse farmaceutische bedrijf dat een partnerschap aanging met Pfizer om het eerste COVID-19 vaccin te ontwikkelen. Aan de andere kant heeft Weissman, een arts-wetenschapper, een prestigieuze positie als hoogleraar vaccinonderzoek aan de Perelman School of Medicine van de Universiteit van Pennsylvania.

De plannen voor de mRNA-technologie reiken veel verder dan de COVID-19 vaccins.

Binnenkort komt de mRNA-technologie naar griepvaccins. Voorstanders beweren dat het aanpassingsvermogen van de mRNA-technologie snellere reactietijden mogelijk maakt bij de ontwikkeling van vaccins die zich nauwkeuriger kunnen richten op circulerende griepstammen, waardoor jaarlijkse griepprikken mogelijk effectiever worden.

Bovendien wordt er gewerkt aan de toepassing van mRNA-technologie om verschillende andere ziekten te “behandelen”. Het wordt onderzocht als mogelijke behandeling voor sikkelcelziekte en de auto-immuunziekte multiple sclerose. Daarnaast wordt de toepassing bij de behandeling van kanker onderzocht, met als doel het immuunsysteem in te zetten bij de bestrijding van kwaadaardige aandoeningen.

De strijd tegen HIV, een al lang bestaand wereldwijd gezondheidsprobleem, staat ook op de radar van mRNA. Momenteel bevinden zich drie experimentele HIV-vaccins, gebouwd op een mRNA-ontwerp dat verwant is aan de COVID-19 vaccins, in de vroege stadia van klinische proeven op mensen.

De toekenning van de prijs aan Karikó en Weissman is niet zonder controverse.

Dr. Robert Malone, een gerenommeerd wetenschapper, arts en pionier op het gebied van mRNA-vaccintechnologie, gaf enkele felle commentaren op “X”.

Hij verklaarde: “Kariko en Weissman krijgen de Nobelprijs, niet voor het uitvinden van mRNA-vaccins (want dat heb ik gedaan), maar voor het toevoegen van de pseudouridine die het mogelijk maakte om onbeperkt spike-toxinen te maken in wat een veilig en effectief vaccinplatform had kunnen zijn, als het veilig was ontwikkeld.

Malone bekritiseerde verder de integriteit van de toekenningsprocedure en suggereerde ongepaste invloed van farmaceutische reuzen. “Pfizer voert hier al sinds 2020 campagne voor – in het begin beweerden ze zelfs (net als Kariko) dat zij de technologie van het mRNA-vaccinplatform had uitgevonden. Pfizer doneert veel aan het Karolinska Instituut, dat de Nobelprijs toekent. De wetenschap is weer gekaapt door grote farmaceutische bedrijven.”

De beslissing om Karikó en Weissman te eren en belangrijke medewerkers zoals Dr. Robert Malone weg te laten, roept vragen op over het narratief dat rond de mRNA-technologie worden gepusht. Eén ding is zeker: COVID is nog maar het begin. En wat waarschijnlijk zal volgen, zijn opeenvolgende campagnes om meer mRNA in elke man, vrouw en kind geïnjecteerd te krijgen.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Lees ook over alle harten hebbben vaccin schade

Lees ook over een interview met Mike Yeadon