20230929 Over de natuurlijke wereldorde

Van Zeer domme regering, zie daar links en afbeeldingen door Walter Allen Thompson

MAANDAG 1 MEI 2023

Natuurlijke orde verslaat de nieuwe wereldorde

De natuurlijke wereldorde verslaat de nieuwe wereldorde

Een van de dingen die ik opmerkelijk vind, is de macht van de natuurwet of de natuurlijke orde over de huidige ‘nieuwe wereldorde’. Er is werkelijk geen vergelijking en de eenvoud van de natuurlijke orde is verrassend. Ja, het kan ingewikkeld zijn voor ons begrip, maar het is relatief eenvoudig te gebruiken als iemand eenmaal het verschil kent tussen de natuurlijke en door de mens gemaakte wetten. Het is alsof je het verschil kent tussen goed en kwaad; goed en slecht, door te begrijpen dat het niet hoeft te worden opgeschreven. De hele mensheid heeft deze kennis via de schepper; de echte God. We zijn allemaal met deze kennis geboren, maar door onophoudelijke indoctrinatie door regeringen en religies zijn we allemaal in het nadeel terechtgekomen, omdat er ons hele leven voortdurend tegen ons is gelogen. Aan de andere kant blijven de natuurwetten en de natuurlijke orde hetzelfde en is de manier waarop deze werken zeer consistent.

Naar mijn mening werken ze perfect en hoeven we ons er alleen maar aan te houden om een ​​gelukkig en vredig leven te leiden. We hebben een vrije wil gekregen, wat betekent dat we kwaad kunnen doen, maar we zullen er allemaal dienovereenkomstig voor worden beloond. Het is veel gemakkelijker om in het begin het goede te doen en later geen slecht resultaat te hoeven verwachten. Helaas, als er tegen ons is gelogen en we betrokken zijn bij een of andere kwade activiteit, zullen we nog steeds het slechte resultaat behalen. We moeten dus altijd voorzichtig zijn met wat we doen en met wie we omgaan, zodat we aan de goede kant van alles kunnen blijven staan. Dit zal voor echt geluk zorgen. Er is geen geluk in het kwaad.

Herstel jezelf eerst

Het is altijd gemakkelijker om op de tekortkomingen van andere mensen te wijzen, en het is iets heel anders om jezelf eerlijk en objectief te beoordelen. Maar het idee hier is om jezelf te beoordelen op basis van deugd en moraliteit en je vervolgens aan die richtlijnen te houden. Probeer de moeite te doen om nooit iets kwaadaardigs te doen. De resultaten zullen voor zich spreken. Er zal altijd een goede uitkomst zijn als je vasthoudt aan de natuurlijke moraal van het leven. Maar als we kwaad doen, krijgen we slechte resultaten en maken we ons leven moeilijker. Maar als we goed doen, zijn we een voorbeeld dat anderen kunnen volgen. Waarnemers zullen de goede resultaten zien.

Vermijd groepen

Een frustrerend probleem is het starten van groepen of het aansluiten bij groepen, maar ontdekken dat deze vol zitten met verraders. Als je je bij een groep aansluit, moet iedereen in de groep op zijn hoede zijn. Bedenk dat er in geen enkele organisatie een eedafleger is die van enig nut voor de mensheid kan zijn. Groepen die zich overgeven aan het afleggen van een eed zijn waardeloos en de resultaten kunnen worden gezien door eenvoudige observatie. De natuurlijke wereldorde zal de nieuwe wereldorde vernietigen en ik denk dat we dat beginnen te zien. Er zit niets anders op dan binnen de natuurlijke wereldorde te blijven en voor onze gezinnen te zorgen.

Conclusie

Er zit geen waarde in de nieuwe wereldorde die de mensheid enig voordeel zal opleveren. Het is een spel voor verliezers. Zelfs de ‘winnaars’ of de ‘machten die er zijn’ zijn ook de verliezers. Niemand kan een kwaadaardig systeem opzetten zonder uiteindelijk een verliezer te zijn. Niemand zal gelukkig zijn in een nieuwe wereldorde. Deze communistische systemen hebben in het verleden gefaald en zullen in de toekomst falen. Er is niets om naar uit te kijken in de nieuwe wereldorde. Alleen de natuurlijke wereldorde zal de mensheid ten goede komen, omdat deze altijd goede resultaten oplevert als de natuurwet wordt gehoorzaamd.

Walter Allen Thompson heeft een boek getiteld Natural Law: The True Supreme Law of the Land

Doneer

www.buymeacoffee.com/althompson

lees ook:

Zeer domme regering door Walter Allen Thompson

WOENSDAG 6 SEPTEMBER 2023

Regering zonder autoriteit

Regeringen zonder autoriteit

Het grootste deel van de ellende die de mensheid wordt aangedaan, bestaat uit regering en religie. Ik ga me vooral op de overheid concentreren, omdat mensen naar de overheid lijken te kijken alsof het een god is. De wet die op iedereen van toepassing is, is de natuurwet die de echte God heeft geschapen en die ook wel de natuurlijke orde wordt genoemd. Er is niemand op aarde die de natuurwet terzijde kan schuiven en succesvol kan zijn. Ze zullen jammerlijk falen en de mensen die het kwaad aanzetten zullen beloond worden voor hun verdorven daden. De vergelding, samen met het geweten, zijn de discipliners van degenen die het kwaad voortbrengen. We hebben allemaal in het verleden de terugverdientijd en de gewetenspijn ervaren. Dit zijn geen goede plekken om te zijn. De kwelling hiervan is heel moeilijk te dragen.

De meeste oprichtingsdocumenten van de moderne regering zijn gebaseerd op het afleggen van een eed, wat een vorm van liegen is. Het probleem is dat deze regeringen gebaseerd zijn op kwade principes. Het plaatst de overheid in de vorm van een occult-satanische organisatie. Dus als de fundering slecht is, zullen de activiteiten ook slecht zijn. Als een mens deel uitmaakt van de regering, neemt hij deel aan het kwaad. Als een groep of organisatie de eed gebruikt, zijn ze slecht en behoren ze tot het occulte. Het is niet echt nodig om alle storingen te bestuderen, omdat het hele systeem slecht bedoeld is. Volgens de natuurwet heeft het fundament, als het slecht is, geen gezag over wie dan ook. Ik heb regeringen en religies vele jaren bestudeerd en ik denk dat ik nog maar aan de oppervlakte van het kwaad zit. Ik ben op het punt dat ik al dat afval niet meer in mijn gedachten wil stoppen. De enige autoriteit die enige geloofwaardigheid heeft, is de echte God onder de natuurlijke orde die niet kan worden overruled.

Naar mijn mening is de gemakkelijkste manier om de problemen van het leven op te lossen het onderscheid te maken tussen goed en kwaad, waarheid en leugens, door de juiste rede en gezond verstand te gebruiken om intelligentere beslissingen te nemen. Op de achtergrond wetende dat als we het verkeerde kiezen, we de prijs zullen betalen; op welke manier dan ook. De terugverdientijd is er altijd en ik ben er liever niet aan onderworpen.

Het idee hier is om niet toe te geven aan de angst die het kwaad voortbrengt. Het kwaad is zwak; er zit geen kracht in. Politiek veroorzaakt angst bij de mensen en tot welke kandidaat of partij ze ook behoren, er zal altijd gebruik gemaakt worden van angst om naleving te verkrijgen. Maar het is productiever om op de natuurlijke orde te vertrouwen door goede keuzes te maken. Als iemand je slecht behandelt, zal hij of zij de vergelding moeten ondergaan. Het is logischer om gewoon op de rede en het gezond verstand te vertrouwen om onderscheid te maken tussen goed en kwaad en altijd het goede te kiezen.

De natuurwet is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, omdat we allemaal een latente kennis hebben van de natuurlijke orde en de juiste moraliteit. Zonder deugd en moraliteit zal de mensheid het heel moeilijk hebben. Wij zien het nu.

Maar als we betere keuzes maken, zal ons leven aangenamer zijn.

Als een regering je zegt iets immoreels of kwaadaardigs te doen, doe dat dan niet, aangezien deze regeringen nergens enige autoriteit over hebben.

Lees ook: Het kwaad is machteloos

Het kwaad is machteloos

Als mensen slecht zijn, wordt hun leven machteloos en waardeloos. Dit is de reden waarom ik moraliteit en deugd blijf benadrukken als de manieren om succes te bereiken. Het woord ‘impotent’ betekent in wezen machteloos zijn. Hoewel slechte mensen eruit zien alsof ze de tijd van hun leven hebben, laten de feiten naar mijn mening zien dat ze in feite verdrietig en machteloos zijn. De reden is dat de eindresultaten die zij behalen door slecht te zijn, hen geen macht geven. Wat er gebeurt, is dat ze de vreselijke beloning krijgen, ook wel karma genoemd. Hun leven zal een voortdurende puinhoop zijn, omdat ze de natuurlijke morele orde van de echte God negeerden en in plaats daarvan het kwaad vestigden. Als dat iets anders kwaadaardig is, zal het geen echte macht hebben. In het geval van politieke leiders lijken ze allemaal machtig, maar als ze slecht zijn, zijn ze machteloos – machteloos.

Het kwaad is niet machtig. Het brengt het slechtste in mensen naar boven en er komt geen einde aan de depressie en vernietiging die het veroorzaakt. Er is geen hoeveelheid medicijnen die een man kan nemen om de situatie te verhelpen. Daarom is het belangrijk om iets te beoordelen voordat er actie wordt ondernomen. Het heeft geen zin om in iets te geloven dat niet waar is. We moeten dus ons best doen en de feiten achterhalen en die feiten vervolgens gebruiken om intelligente beslissingen te nemen. Het oude gezegde van het gebruik van de juiste rede en gezond verstand zal een groot verschil maken bij het bereiken van goede resultaten.

Als een man een goede keuze maakt, zal het eindresultaat goed zijn. Het hele leven draait om de natuurwet of de natuurlijke orde, goed en kwaad, goed en kwaad. We hoeven geen stapels boeken te lezen om dat te weten, omdat we allemaal geboren zijn met een innerlijk moreel kompas. Het probleem is dat ons niet is geleerd hoe we het moeten gebruiken. Onze geest is veranderd in een pap van lezen en ‘entertainment’. Als het mij lukt om voor mezelf te denken, wordt mijn kijk op de dingen heel anders dan wat ik in het verleden had gedacht.

Mijn idee hier is om het kwaad zoveel mogelijk te vermijden en de hoeveelheid afval die ik in mijn hoofd stop te beperken. Als waarnemer van de afgelopen 25 jaar heb ik gemerkt dat ik, ook al weet ik er meer van dan de meeste mensen, het gevoel krijg dat ik nog maar aan het oppervlak zit.

Ik blijf uit de buurt van groepen omdat ze gemakkelijk kunnen worden geïnfiltreerd door mensen die een goede zaak willen vernietigen, of omdat ze misschien proberen mij met hun slechte daden door het rattenhol te slepen. Dus in plaats van te proberen andere mensen te veranderen, probeer ik de beste te zijn die ik kan zijn en mijn eigen acties zullen het verhaal vertellen.

Het kwaad heeft geen macht om iets goeds te doen. Regeringen en religies zijn gebaseerd op het afleggen van een eed, wat slecht is. En we kunnen in de wereld van vandaag duidelijk zien dat regeringen en religies buitengewoon destructief zijn. De reden is dat ze machteloos zijn en dat de enige manier waarop ze zichzelf kunnen handhaven is door nog meer kwaad te creëren. Er lijkt geen einde aan te komen. Maar als we goed kijken, zullen we zien hoe ze zichzelf vernietigen, want in feite; ze zijn impotent.

Lees ook van ZATERDAG 5 AUGUSTUS 2023 Is alles een leugen?

Is alles een leugen?

Net als andere slechte daden heeft liegen altijd slechte gevolgen. Wanneer mensen een leugen horen, weten ze misschien niet het verschil tussen de waarheid en de leugen. Als ze actie ondernemen op basis van de leugen, of als ze de leugen geloven, zullen ze altijd slechte resultaten behalen en hun tijd verspillen.

De natuurlijke orde is altijd in waarheid; er is geen leugen in de natuurlijke orde. De natuur is er niet om ons te misleiden; terwijl leugenaars dat voor hun eigen kwade doeleinden doen. Als de kwestie de natuurlijke orde weerspiegelt, is het onze tijd waard. Als ik iets zie of lees, vraag ik mezelf altijd af of het waar of niet waar is. Als ik het verschil niet kan zien, leg ik het opzij totdat ik het begrijp.

Met alle onzin die verband houdt met Covid-19 kunnen we de laatste tijd zien dat wetenschappers en artsen tegen het publiek hebben gelogen en dat nog steeds doen. Dit is het enige gebied van het leven waarvan ik niet had verwacht dat artsen zo slecht zouden kunnen zijn.

De leugen vernietigt alles op zijn pad. Het is voor niemand goed, zelfs niet voor de leugenaar zelf. Liegen is het leven vernietigen dat de echte God bedoeld heeft, wat ons ook allemaal binnen de grenzen van de natuurlijke orde zou houden.

Vele jaren geleden vroeg iemand mij: “Is alles een leugen?” Het antwoord is uiteraard nee, maar er is veel valse informatie waaraan we zijn blootgesteld. Vaak wordt de leugen met de waarheid omhuld om het geldig te laten lijken. We moeten echter altijd sceptisch blijven en op zoek gaan naar de valkuilen.

In mijn jongere jaren was ik muzikant. Als ik per ongeluk een noot of akkoord in de verkeerde toonsoort zou spelen, zou het onzin klinken en zou iedereen weten wie het heeft gedaan. Leugenaars en slechte mensen zijn als muzikanten die in de verkeerde toonsoort spelen. Het zal altijd als stront klinken en ze leveren altijd een waardeloos resultaat op. De meeste regerings- en religieuze mensen zijn als de slechte muzikanten in een orkest. Ze spelen buiten de natuurlijke orde en hun leugens vervormen de realiteit om hen heen.

De beste manier om de leugenaars te overwinnen is door jezelf af te vragen of iets waar of onwaar is. Als ik het niet zonder twijfel kan bewijzen, moet de kwestie terzijde worden geschoven of terzijde worden gelegd totdat er meer informatie beschikbaar is. Heeft de overheid de bevoegdheid om de natuurlijke orde terzijde te schuiven? Natuurlijk niet. Geen enkele regering of religie heeft enig gezag over wie dan ook als het gaat om de natuurlijke orde. En ze kunnen de natuurlijke orde niet veranderen om aan hun doeleinden te voldoen.

Leugenaars van de overheid zijn als de muzikanten die vals spelen in een orkest. Religieuze leugenaars doen hetzelfde. En natuurlijk komt het grote pakket leugens voor in geschriften en video’s. Soms is het moeilijk te zeggen of er enige waarheid zit in wat ze zeggen. We moeten de feiten op een rijtje hebben voordat we tot een oordeel komen. Als we de feiten niet hebben, is misschien alles een leugen. Onze gedachten moeten gebaseerd zijn op de werkelijkheid en niet op de mening van anderen.

Hoewel ik nog steeds in de echte God geloof, denk ik niet dat welke religie dan ook geldig is, omdat ze geen feiten hebben die aantonen dat hun God echt is. Toen ik christen was, gebruikte ik de Bijbel als mijn basis voor het bewijs van het bestaan ​​van God. Mijn ware begrip komt echter voort uit de natuurlijke orde door observatie van de schoonheid van deze wereld en de complexiteit van dit alles. De Bijbel is eenvoudigweg een door de mens gemaakt document dat wel of niet waar kan zijn. Een deel ervan kan waar zijn en andere delen niet. En gezien alle leugens die we de laatste tijd hebben gezien, vertrouw ik niets wat geschreven is, tenzij het bevestigd wordt door de juiste rede en gezond verstand. Alle religies lieten toe dat de genocide van de recente Covid-vaccins de mensen infecteerde en velen stierven of raakten ernstig gecompromitteerd. De religieuze leiders zijn, op enkele uitzonderingen na, lafhartige onverlaten geweest.

De beste discipliner voor ons is ons geweten en de wetenschap dat als we goed doen, we er ook goed voor terugkrijgen. Als we slecht doen, worden we beloond voor onze slechte daden.

De gemakkelijkste manier om de waarheid te vinden is door de vraag te stellen: welke feiten heb ik om aan te tonen dat XXXXX waar is? Dit zal het nuttigste instrument zijn dat je kunt hebben als je probeert de waarheid te achterhalen. Het anker van het leven ligt in de waarheid.

Alles wat ik heb geleerd, wordt nu in mijn eigen geest in twijfel getrokken. Het is een nieuwe start om nauwkeurige kennis te verwerven. Dingen die leugens zijn, zijn waardeloos en hebben geen waarde.

Lees ook:

Regering en religie zijn slavernij

‘Over slavernij gesproken! Het is niet het bijzondere instituut van het Zuiden. Het bestaat overal waar mensen worden gekocht en verkocht, waar een mens zich tot louter een ding of een werktuig laat maken, en afstand doet van zijn onvervreemdbare rechten op rede en geweten. ., deze slavernij is completer dan die welke alleen het lichaam tot slaaf maakt.” ~Henry David Thoreau

Een van de voordelen van het gebruik van de natuurlijke orde om iemands leven te sturen, is dat de regels consistent zijn en op iedereen op dezelfde manier van toepassing zijn, ongeacht politieke mening, cultuur of religie. We zijn allemaal geboren met de kennis van deze natuurlijke orde en er is allemaal tegen ons gelogen sinds we kinderen waren. Het lijkt erop dat alles wat we op school hebben geleerd verkeerd is en nu beginnen we te leren hoe erg deze realiteit is geworden. Verkeerde informatie is een vorm van mentale slavernij. Als we valse woorden geloven, brengen we onszelf in een groot nadeel en de eindresultaten van deze overtuiging zullen slecht zijn.

Het is een betere keuze om onze eigen geest te gebruiken en voor onszelf te denken. Door de richtlijnen van de natuurlijke orde te gebruiken, zullen we goede resultaten behalen. Iedereen zal profiteren van goede keuzes en zal het “karma” of de vergelding voor slechte daden niet hoeven te verduren. Als we beslissingen nemen op basis van de waarheid, is het moeilijk om een ​​slecht resultaat te hebben. Geen enkele regering of religie heeft enige autoriteit als hun beleid, wetten of doctrines in strijd zijn met de natuurlijke orde.

Mentale slavernij is volgens Thoreau completer dan de vorm van slavernij van het lichaam alleen. Daar ben ik het mee eens. We hebben allemaal opzettelijk verkeerde dingen geleerd, zodat onze acties die op die gedachten zijn gebaseerd slechte resultaten zullen opleveren. Het gebruik van de natuurlijke orde of natuurwet zal deze problemen oplossen en de mensen die kwaad doen zullen lijden onder hun wandaden.

We zien de “nieuwe wereldorde” vlak voor onze ogen uiteenvallen. Mensen denken dat de “machten die er zijn” allemaal machtig zijn. Maar ze realiseren zich niet dat wanneer mensen slechte dingen doen, ze de juiste beloning zullen ontvangen en dat het niet goed zal zijn. Wij zien dit gebeuren. Eigenlijk is het altijd zo geweest, maar we hebben het nooit in de context van de natuurlijke orde geplaatst. Filosofen hebben dit duizenden jaren geleden ontdekt, maar veel mensen in de wereld van vandaag weten het niet.

Als we worden geconfronteerd met de keuze tussen goed of kwaad, waarheid of leugen, is het eerste wat we moeten doen onze eigen geest gebruiken; met behulp van de juiste rede, gezond verstand en geweten. Kiezen voor het goede en de waarheid zal altijd een goed resultaat opleveren.

Geplaatst door Very Dumb Government om 11:04 uur 3 reacties:

DONDERDAG 13 JULI 2023

Opmerkingen over het gebruik van de natuurwet

Houd er altijd rekening mee dat de natuurwet op iedereen op dezelfde manier van toepassing is, zodat er geen culturele of religieuze verwarring mag ontstaan. Alle mannen, vrouwen en kinderen hebben natuurlijke rechten en mogen nooit in conflict komen met welke religie of regering dan ook. Alle activiteiten onder de natuurlijke orde moeten moreel zijn en zonder schade aan anderen.

Er is maar één echte God of schepper en hij heeft de natuurlijke orde gevestigd. Niemand kent de details van God, maar door de natuurlijke orde te observeren kunnen we zien en observeren wat Hij wil dat we weten en begrijpen.

Kiezen om goed te doen wordt gedaan door gebruik te maken van de juiste rede en gezond verstand. Wetende dat als we voor het goede kiezen, we een goed resultaat zullen behalen; als we voor het kwade kiezen, zullen de resultaten slecht zijn.

De terugverdientijd, vergelding of karma is altijd aanwezig en zal je dienovereenkomstig belonen; goed voor goed, slecht voor slecht.

De prikkel om goed te doen hangt samen met de kwestie van de terugverdientijd die altijd aanwezig is in de natuurlijke orde.

Het geweten is de machtigste discipliner van de natuurlijke orde. Het mag nooit genegeerd worden. Als het verkeerd voelt, dan is het waarschijnlijk ook verkeerd. Als iets twijfelachtig is, wacht dan op het begrip.

Geen enkele regering of religie heeft enige autoriteit om de natuurwetten te veranderen door middel van door mensen gemaakte wetten. Eventuele door de mens gemaakte wetten die in strijd zijn met de natuurwet hebben geen gezag.

Stel alles in vraag om ervoor te zorgen dat u altijd aan de juiste kant van de natuurlijke orde blijft door de juiste rede en gezond verstand te gebruiken.

Religies gaan meestal in tegen de natuurlijke orde, omdat ze meestal liegen over de aard en het karakter van de echte God.

Het afleggen van een eed is in strijd met de natuurwet, omdat het een vorm is van liegen en het ijdel gebruiken van de echte Godsnaam. Als we kijken naar de resultaten van de regering en de religie – beide gebruiken eden – kunnen we de slechte resultaten zien en die zijn vanzelfsprekend.

Zorg ervoor dat u voor uzelf leert denken door de juiste rede en gezond verstand te gebruiken. Kies altijd het goede boven het kwade.

Als je denkt dat je een slechte keuze hebt gemaakt, kijk dan ter bevestiging naar de slechte resultaten.

Walter Allen Thompson heeft een boek met de titel: Natural Law: The True Supreme Law of the Land

Doneer

www.buymeacoffee.com/althompson

zie bij bewust over het verbinden van goed met kwaad