20230927 Over duistere krachten

van Corey Lynn, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Lief Dagboek…

13 september 2023 / 18 Reacties

Terwijl ik aan dit uiterst omvangrijke rapport werk dat de centrale werking van het controlenetwerk, samen met de financiële versnelling en de digitale identiteit in één meesterlijk vervaardigd plan samenbrengt, denk ik na over de vele andere stukjes informatie die ik heb verzameld die ik nog heb kunnen leveren. Als ik de macro maar in de micro kon condenseren zonder honderd bronnen per rapport te hoeven citeren, stel je dan eens voor hoe snel ik mijn geest zou kunnen zuiveren van deze kennis, deze verbanden, deze willekeurige gedachten en weetjes die ik ‘moet delen’.

Waarom verwijder je op dit punt in het spel niet gewoon alles? Mensen kunnen het zelf ‘opzoeken’, toch? Misschien. Misschien niet.

Laten we de Internationale Zeebodemautoriteit als voorbeeld nemen. Moet ik elk contract vinden om het “bewijs” te tonen dat deze dieren hun gebruikelijke spel op mensen uitvoeren? Terwijl ze iedereen hameren op de noodzaak om ‘de oceanen schoon te houden’, geven ze onze onderwaterecosystemen af ​​aan landen voor de winning van mineralen, wat zeker zal toenemen onder het mom van de behoefte aan ‘hernieuwbare energie’. Het is een grap. Het maakt niet uit dat honderden wetenschappers hebben gewaarschuwd dat ze al het leven in onze oceanen zouden kunnen vernietigen, het maakt deze gangsters niets uit. Deze wereld is een speeltuin voor hun vernietiging. En moet ik mensen eraan blijven herinneren dat alle facties van de VN volledige immuniteiten en privileges hebben gekregen van alle lidstaten, zodat ze kunnen liegen en bedriegen zoveel ze willen en nooit ter verantwoording zullen worden geroepen? Omdat UNCLOS ISA financiert, dat is behoorlijk geknipt en droog. ISA controleert de helft van de totale oppervlakte van de oceanen in de wereld, allemaal omdat de makers van de VN dat zeggen en de grote overheid in elk land eigendom is van diezelfde makers.

Mijn favoriet is de repetitieve ‘we zullen 140.000 nieuwe banen creëren’, afkomstig van een of ander duurzaam energieproject, AI of robotica. Ik weet niet helemaal zeker hoe mensen die zin lezen en er niet meer over nadenken. Als je de ene bedrijfstak inruilt voor de andere, en de nieuwe bedrijfstak wordt in de meeste gevallen door automatisering geleid, wat gebeurt er dan met alle banen in de bedrijfstak die deze zojuist heeft weggevaagd? Hmmmm. Ik herinner me dat nutsbedrijven maandelijks bij iedereen thuis kwamen om de meters te controleren. Vervolgens installeerden ze ‘slimme meters’, waardoor er niet langer iemand ter plaatse hoefde te zijn. Wat is er met die banen gebeurd? De hele ‘klimaatverandering’-hoax is een voortdurende ramp: het vernietigen van onze energievoorziening om het allemaal op afstand te kunnen controleren, terwijl ook ons ​​land en onze ecosystemen worden vernietigd, wat een beetje een oxymoron is, maar ja… alles wat ‘zij’ doen is precies dat. .(Ed.: Stijlfiguur

Een oxymoron is een stijlfiguur waarbij twee woorden worden gecombineerd die elkaar in hun letterlijke betekenis tegenspreken, maar in figuurlijke zin wel kloppen. Hij kan als retorisch middel worden toegepast in een geschrift of in spraak. Bekende voorbeelden zijn ‘koud vuur’ en ‘jeugdige grijsaard’. Wikipedia)

Hier is er een waar ik heel graag uit wilde komen, en waar ik eigenlijk aan begon te werken, maar die ik moest indienen om aan rapporten te werken, zoals degene waar ik nu een pauze van neem terwijl ik in mijn dagboek schrijf. Af en toe bellen mensen mij op sociale media en zeggen: “wie zijn ‘zij’?!” of “noem ze!” en ik vind het nogal komisch dat iemand zou willen dat ik de 3.000 namen vermeld van mensen en organisaties waarover ik uitgebreid heb gerapporteerd, op een sociale-mediaplatform met een limiet van 140-500 tekens. Ik bedoel, als ze nog niet weten wie “zij” zijn, zouden ze wat onderzoek moeten doen. En als ze dat niet doen, zijn ze meer dan welkom om naar mijn site te verwijzen, of naar de vele andere journalisten die hier al jaren over berichten. Achteloos, Ik ben van plan om mijn “zij”-lijst te consolideren, al was het maar om een ​​grote, gewaagde link in één bericht te kunnen plaatsen, waarin staat: “Dit zijn ‘zij’” als reactie op die berichten. Nee, ik zou mijn tijd nooit aan zulke onzin verspillen. Ik doe het omdat ik graag in alfabetische volgorde naar mijn handige lijst zou willen kunnen verwijzen, omdat zelfs ik soms vergeet wie de kleinere organisaties zijn die met ‘hen’ en voor ‘hen’ werken. De corrupte globalisten hebben tenminste hun voornaamwoord gevestigd. Het zijn zeer zeker ‘zij’. want zelfs ik vergeet soms wie de kleinere organisaties zijn die met ‘hen’ en voor ‘hen’ opereren.

Oh, een ander groot project waar ik aan begon te werken is het samenvoegen van al mijn tijdlijnen uit mijn rapporten tot één enkele tijdlijn. Misschien moet ik er zelfs een boek van maken. Ik kan niet wachten om het in elkaar te zetten, zodat ik het van begin tot eind kan lezen. Toegegeven, als ik het goed heb, zal het waarschijnlijk aan het eind van de 19e eeuw beginnen en ik wou dat ik een aantal diepgaande rapporten had die aan die datum voorafgaan, maar ik denk dat er nog 130 jaar voor nodig zal zijn.

Wat dat betreft lijkt de tijd zo snel te gaan. Het is de energie van alles, de informatietornado, en ik krijg het gevoel dat er sprake is van een verdunning tussen dimensies, als een doorbloedend effect. Misschien worden de duistere krachten naar een andere dimensie gezogen?

Over duistere krachten gesproken: één ding dat me de laatste tijd erg stoort, is al het theater met Elon Musk. Ik heb nog nooit zoveel mensen in de rookgordijnen zien afdrijven en verslonden worden door de betovering. Ik heb door de jaren heen veel psyops bestudeerd en geobserveerd, maar ze hebben deze zo zwaar gewogen dat ik dacht dat iedereen er doorheen zou hebben gekeken. Het is verontrustend om te zien dat zoveel mensen het hol van de leeuw binnenlopen en denken dat hij hun vriend is. Het is alsof je keer op keer naar een boemerang kijkt. Elke keer dat mensen een glimp opvangen of een herinnering opvangen aan Musks ware aard, loyaliteit en connecties, bouwt het momentum zich op en wordt Musk het doelwit. En dat is het moment waarop de boemerang uitgaat. Als een wapen wordt het gebruikt om de verontwaardiging van iedereen te doorbreken en hen te choqueren met een nieuw verhaal over hoe Musk het doelwit is van links, vervolgens van het reguliere nieuws en vervolgens van adverteerders. dan andere grote technologiebedrijven, dan Biden, dan de ADL, dan Oekraïne, dan Warren – oh my, hij moet een van ons zijn die strijdt tegen de globalisten. De boemerang snijdt door, iedereen is getemperd, ze zien hem als een slachtoffer en haasten zich om hem te redden, waarbij ze hem tot held van de kwaadaardige schurken verklaren, en de boemerang landt meteen weer in zijn handen. De echte aanvallen op hem houden op, het theater gaat door, er komt nooit iets van de nepaanvallen, en de boemerang herleeft bij elke verontwaardiging van het volk wanneer ze erin slagen de betovering tijdelijk te onderbreken. Het is als een gewelddadige relatie waarin mensen de bevestiging blijven zoeken dat hij hun held is en ze niet verder kunnen kijken dan de betovering, omdat ze met elke worp van de boemerang dieper en dieper wegzinken in rationalisatie.

Deze globalisten weten precies wat ze doen. Ze weten hoe ze een ‘idool’ en een ‘held’ moeten opbouwen, hoe ze verhalen kunnen verzinnen en mensen kunnen verleiden, terwijl ze hen rechtstreeks in hun valkuilen leiden. Ze hebben het bijna geperfectioneerd. Maar ze kunnen de geschiedenis, het bewijsmateriaal en de daden van iemand die een heel ander verhaal vertelt, niet veranderen. Het is aan de mensen om hun ogen te openen en het hele verhaal te zien, in plaats van dat de luchtspiegeling zich in het theater voor hen afspeelt. Ik hou er niet van om te zien dat mensen die ik belangrijk vind, worden gemanipuleerd. Het irriteert mij.

Ik ben nu onderweg en één ding is zeker: we hebben dat kritieke punt bereikt. Het punt waarop iedereen met wie ik spreek iemand door de prik heeft verloren. Gezonde mensen van in de dertig, veertig en vijftig vallen gewoon dood door hartaanvallen en beroertes. Het is absoluut tragisch, en toch zie ik desondanks ook mensen die liefde voor elkaar omarmen en projecteren, en tot het besef komen dat we allemaal individueel en samen tegelijkertijd de meest diepgaande tijd doormaken. Het is eenzaam maar niet isolerend, en tegelijkertijd tragisch en glorieus. Het is een hele klus om dit afketsen van emoties in evenwicht te brengen. Het is fascinerend, inspirerend en verdovend tegelijk. De uitdagingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd, kunnen macht over ons hebben of de kracht zijn die onze ziel voedt om op de krachtigste manier met elkaar te creëren en te evolueren. Ik geloof dat wij mensen zoveel meer kunnen verdragen en overwinnen dan waartoe de duistere krachten ons in staat achten, en dat zal hun grootste fout van allemaal zijn. Deze geestelijke strijd is niet voor mensen die zwak van hart zijn. Hoe moeilijk het ook is, mensen moeten leren het oordeel los te laten, want er zal veel te oordelen zijn.

Op een dag zal ik vertellen wat ik hier heb gekregen om te delen. Ik geloof dat de tijd spoedig komt, maar er lijkt een orde in te zitten, en ik werd geleid om eerst de duisternis bloot te leggen, zodat er een begrip ontstond, en ik stel me voor, een bewustzijnsniveau dat op een bepaald niveau bereikt moest worden. . Ik kan niet wachten tot die dag aanbreekt, want ik heb veel te zeggen en veel te delen. Het is niet gemakkelijk geweest om al die jaren op dat front te zwijgen.

Voorlopig denk ik dat ik door zal gaan met het uitrollen van de informatie die ik elke dag verzamel. Hoewel ik soms van de ene set informatie naar de andere stuiter en terug moet stuiteren om de rest van het verhaal op een andere agenda af te ronden. Zoals de 5-delige serie witwassen met immuniteit! Ik heb alleen de eerste twee delen gepubliceerd, en toch heb ik pagina’s vol aantekeningen voor de overige delen. Ik zal er snel genoeg op terugkomen. Soms raak ik gefrustreerd door mezelf als ik iets lange tijd onafgemaakt laat, maar het lijkt altijd een kwestie van timing te zijn. Net als ik aan een rapport werk, zal er vaak een vertraging optreden waardoor ik door iets buitenspel wordt gezet, en als ik terugkom om het af te maken, heeft er in die tijd iets heel belangrijks plaatsgevonden dat in het rapport moest worden opgenomen. Dus ik ga altijd waar ik geleid word. Dit nieuwste rapport is behoorlijk intrigerend. Ik hoop eerlijk gezegd dat dit het laatste jaar zal zijn van de “grote rapporten” en dat ik verder kan gaan met de “mooiere kant” van de dingen, en die kan delen.

Dit werk is zwaar en intens geweest en heeft soms zijn tol van mij geëist, maar ik begrijp het doel ervan, en ik erken dat deze tijden op de een of andere manier van iedereen zijn tol hebben geëist. Ik hoop dat de informatie en bronnen die ik heb verstrekt, hebben bijgedragen aan het bewustzijn van het grotere geheel en een leidraad hebben geboden voor mensen om dingen zelf te beoordelen en gemakkelijker beslissingen en keuzes te kunnen verwerken. Ik denk dat dat is wat de meesten van ons willen: kennis delen en elkaar helpen. Ik heb op dit pad zoveel geweldige mensen ontmoet en banden en vriendschappen ontwikkeld die ik voor altijd zal koesteren.

Dit was een leuke pauze om even stil te staan ​​en na te denken, maar nu moet ik teruggaan naar dit rapport waar ik nu een paar weken aan heb gewerkt. Met een beetje geluk zullen de woorden zichzelf vinden en zullen de toetsaanslagen eruit stromen, zodat ik deze krater zo snel mogelijk gepubliceerd kan krijgen.

Abonneer u op Corey’s Digs zodat u geen Dig mist!

Door Corey Lynn

COREY LYNN

Corey Lynn is onderzoeksjournalist en mede-presentator van het weekblad Dig It! podcast en co-host van The Solution Series. Volg haar op coreysdigs.com , op Gab , Truth , Rumble en Telegram . Steun haar werk door beschermheer te worden of een donatie te doen .

18 OPMERKINGEN

MICHAEL

13 SEPTEMBER 2023 OM 13:24 UURANTWOORD

Ik waardeer al het onderzoek dat je doet enorm. Ik had nooit in mijn leven gedacht dat ik zoveel mensen als schapen zou zien volgen en geen enkel onderzoek zouden doen. Het zijn zovelen van ons die niet-volgers zijn, maar we zijn zo ver en er zijn er maar weinig tussen, soms is het moeilijk om het te zien.

SUUS THOMAS

13 SEPTEMBER 2023 OM 14:02 UURANTWOORD

Dit was een prachtig bericht voor ons allemaal en ik ben het ermee eens dat er zoveel schapen zijn en dat velen van ons in een ander universum leven. Ik maak me altijd zorgen over de voedselvoorziening, vooral de vleesindustrie. De boeren proberen te overleven en een soortgelijke stijl in het Westen te behouden. Invoer en gecentraliseerde controle van de rundvleesindustrie. Het is een lastige discussie als mensen zich laten meeslepen door gemak en grote winkels. Ik doe lokaal onderzoek en heb een lijst met lokale producenten gemaakt, maar er zijn maar een paar geïnteresseerd. Een vriend herinnerde me eraan dat mensen zich meer zorgen maken over entertainment en dat veel kwesties een eenzame strijd zijn.

ESTHERSDOCHTER

13 SEPTEMBER 2023 OM 14:14 UURANTWOORD

Ik heb alles gewaardeerd wat je ons door de jaren heen hebt geleerd en ons naar de waarheid hebt geleid.

Ik werd wakker in 2015 en blijf honderden jaren lang leren over de oligarchen, de diepe staat, de globalisten en al hun slechte daden. Ik wil doorgaan met leren en Corey, jij bent een wachter aan de muur.

Ik heb het gevoel dat we binnenkort een ander seizoen tegemoet gaan.

Met God, Christus en de Heilige Geest die ons leiden, zullen we er doorheen komen. “Geen enkele wapenvorm tegen ons zal succesvol zijn”. Houd gewoon die Amor aan, zoals EFEZIËRS 6 12 ons leert.

God zegene je.

(Ed.: Efeze 6, 12 en verder: 12Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

13Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden.

14 Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid,

15en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede.

16Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen.

17En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord,

18bij elke gelegenheid met alle gebed en smeking bidt in de Geest en daarin waakzaam bent met alle volharding en smeking voor alle heiligen.)

LORI LEVENDIG

13 SEPTEMBER 2023 OM 14:26 UURANTWOORD

Corey, ik wil je graag bedanken voor wat je doet. Je bent echt voor dit werk geboren en zovelen profiteren ervan. Bedankt. Houd je frequentie hoog. Veel liefs uit de staat Washington.

VICKI RAGLAND

13 SEPTEMBER 2023 OM 14:50 UURANTWOORD

Ik kijk dan ook uit naar jouw berichten en artikelen. Jij bent een van de weinige mensen die ik vertrouw voor informatie. Je bent een van de beste onderzoekers in de Engelssprekende wereld. Bedankt voor je inspanningen.

MELISSA BERGE

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:08 UURANTWOORD

Ik wil gewoon voor de eerste keer contact met je opnemen en je vertellen dat je woorden, wijsheid, graven en harde werken echt alles voor mij betekenen. Ik kan je niet vertellen hoe bevredigend het is om te weten dat ik niet de enige ben. Jij bent als geen ander en je werk wordt gewaardeerd. Ik deel uw artikelen wijd en zijd en blader graag op uw site naar weetjes die ik in de loop der jaren misschien heb gemist. Het licht zal zegevieren zolang we het door God doen!

CLAUDE H. ALBERT

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:10 UURANTWOORD

God zegene je Corey. Je werk is een nationale schat!!

REBECCA DENHOFF

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:11 UURANTWOORD

Bedankt voor je harde werk. Het zou interessant zijn om te zien welk werk je hebt gedaan op het gebied van de jezuïeten, de Sociëteit van Jezus. Zij staan ​​aan de top van de piramide en zijn uit de meeste landen van de wereld verdreven vanwege hun kwaadaardige opruiingen en verraad. Ze zijn hier in de VS goed ingeburgerd en katholieke universiteiten zijn er inderdaad mee besmet. Georgetown is hun vlaggenschipschool, samen met Loyola en Notre Dame. Ze zijn er al mee bezig sinds Ignatius van Loyola in 1541 met hun slechte daden begon om de Reformatie te bestrijden, te beginnen met Maarten Luther. Zij zijn verantwoordelijk voor de Spaanse Inquisitie, talloze moorden, het afkondigen van oorlogen, moorden, het corrumperen van regeringen, de onderdrukking van mensen, en het wegnemen van land en rechten. Lees hun missieverklaringen over het gebruik van alle middelen om hun sluwe zwarte doelen te bereiken, waaronder verschillende soorten moord en chaos. Zij zitten achter de Joodse bankinstellingen, het WEF en alle godslastering en vuiligheid van onze wereld van vandaag.

Vóór de Reformatie van de 16e eeuw regeerden de katholieke kerk en de paus oppermachtig over alle westerse landen. Corrupt tot in de kern, waanzinnig rijk en tot de tanden bewapend en dat zijn we nog steeds. Sinds die tijd strijden zij voor het herstel van de feodale trouw aan de Kerk. Ze probeerden herhaaldelijk Elizabeth I van Engeland te vermoorden. De hele Spaanse Armada werd op hun verzoek tegen Engeland gestuurd.

Als voormalig katholiek, zelfs naar een kloosterschool gestuurd om als meisje onderwijs te volgen, heb ik diepgaand onderzoek gedaan naar de Reformatie en de duivels van Loyola. Ik ben geen buitenstaander die naar binnen kijkt, ik was een insider die een hekel had aan wat ik zag. Ik was een vroom persoon, maar ik verliet de kerk toen ik veertien was, totaal walgend van wat ik persoonlijk zag en wat ik had onderzocht. Wist u dat u vóór de 16e eeuw tot de brandstapel veroordeeld kon worden wegens het lezen van één van de Bijbelteksten? De Katholieke Kerk had het verboden, het werd voor de mensen verborgen gehouden om te voorkomen dat ze het woord van God zouden zien. Niemand had het ware woord van God uit de Schriften gehoord, behalve de hoogste in de kerk. Op deze manier kon de katholieke kerk allerlei wetten opleggen die in strijd waren met Gods woord.

De hervormers die Luther volgden of gelijktijdig waren, waren de eerste vertalers van de Bijbel uit het Grieks in het Engels, Nederlands en Duits. De Bijbel bestond al millennia (Oude Testament) en 1600 jaar (Nieuwe Testament). Tijdens de eerste eeuw na Christus werden het woord van Jezus en het Nieuwe Testament al ondermijnd en gecorrumpeerd door slinkse mannen. Toen Constantijn in 325 n.Chr. oordeelde dat het christendom de officiële religie van het Romeinse rijk zou zijn, groeide hieruit de katholieke (universele) kerk. Toch beweren zij een directe apostolische opvolging van Petrus te zijn geweest. Het ging de katholieke kerk nooit om iets anders dan om geld, moord, land en macht. En sindsdien is het nooit meer over iets anders gegaan.

Vandaag antwoordt de paus aan de Zwarte Paus, die de generaal van de jezuïeten is. Waarom zou een kerk een van hun zogenaamde heilige mannen een generaal noemen? Generaal is een militaire aanduiding van de hoogste officier. En wat hij leidt is een leger van de meest duivelse religieuze fanatici die experts zijn op het gebied van de machiavellistische aanpak. Franciscus of Bergoglio zoals hij denigrerend wordt genoemd, is zelf een jezuïet. Het embleem van de jezuïeten illustreert zonnestralen rond de letters IHS. I voor Isis, H voor Horus en S voor Set, de Egyptische goden. Zij hebben een Luciferiaanse religie, die een sterke positie in de wereld heeft veroverd en alleen de meest misleide mensen kunnen dat ontkennen. Alle zogenaamde geheime genootschappen zijn bij deze sekte betrokken, hoewel bij sommige de leden met een lagere rang zich er totaal niet van bewust zijn (vrijmetselaars). Geheime genootschappen zijn een heel ander artikel op zichzelf. En zoals je kunt zien, gaat het uiteindelijk nog steeds om niets anders dan rijkdom, land, macht en moord. Het is de ware cultus van de dood. De jezuïeten vormen het hoogtepunt van deze hele puinhoop. De volgende zijn de Joodse bankhuizen/instellingen en verschillende zogenaamde elites. Daaronder vallen de VN/WEF/IMF/BIS, enz. Dan de Joodse bolsjewieken, de natiestaten en hun regeringen, nationaal, staats- en lokaal. Dan de strijders voor sociale rechtvaardigheid en verschillende nuttige idioten. Daaronder bevinden zich de onwetende, ongeschoolde massa’s die gemakkelijk accepteren wat hun wordt verteld. Aan de kant die het hele debacle observeert en bestrijdt, staan ​​de mensen die het niet accepteren, vermoeden of de waarheid kennen en zien wat er gaat gebeuren. De jezuïeten vormen het hoogtepunt van deze hele puinhoop. De volgende zijn de Joodse bankhuizen/instellingen en verschillende zogenaamde elites. Daaronder vallen de VN/WEF/IMF/BIS, enz. Dan de Joodse bolsjewieken, de natiestaten en hun regeringen, nationaal, staats- en lokaal. Dan de strijders voor sociale rechtvaardigheid en verschillende nuttige idioten. Daaronder bevinden zich de onwetende, ongeschoolde massa’s die gemakkelijk accepteren wat hun wordt verteld. Aan de kant die het hele debacle observeert en bestrijdt, staan ​​de mensen die het niet accepteren, vermoeden of de waarheid kennen en zien wat er gaat gebeuren. De jezuïeten vormen het hoogtepunt van deze hele puinhoop. De volgende zijn de Joodse bankhuizen/instellingen en verschillende zogenaamde elites. Daaronder vallen de VN/WEF/IMF/BIS, enz. Dan de Joodse bolsjewieken, de natiestaten en hun regeringen, nationaal, staats- en lokaal. Dan de strijders voor sociale rechtvaardigheid en verschillende nuttige idioten. Daaronder bevinden zich de onwetende, ongeschoolde massa’s die gemakkelijk accepteren wat hun wordt verteld. Aan de kant die het hele debacle observeert en bestrijdt, staan ​​de mensen die het niet accepteren, vermoeden of de waarheid kennen en zien wat er gaat gebeuren. Daaronder bevinden zich de onwetende, ongeschoolde massa’s die gemakkelijk accepteren wat hun wordt verteld. Aan de kant die het hele debacle observeert en bestrijdt, staan ​​de mensen die het niet accepteren, vermoeden of de waarheid kennen en zien wat er gaat gebeuren. Daaronder bevinden zich de onwetende, ongeschoolde massa’s die gemakkelijk accepteren wat hun wordt verteld. Aan de kant die het hele debacle observeert en bestrijdt, staan ​​de mensen die het niet accepteren, vermoeden of de waarheid kennen en zien wat er gaat gebeuren.

Mocht u interesse hebben, dan help ik u graag met het onderzoek.

NAAM

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:19 UURANTWOORD

Je hebt een geschenk gekregen. Geef nooit op. God zegene.

LYNN

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:29 UURANTWOORD

Een miljoen keer bedankt. Je bent een licht van kennis geweest dat mijn verwarring, mijn gezond verstand tijdens alle waanzin, en zoveel meer heeft doorbroken. Ik ben je dankbaar voor je zorgzaamheid en voor je harde werk. Ik ben er klaar mee dat mensen hun kop in het zand steken en niet erkennen wat ons en onze prachtige aarde wordt aangedaan. Hun apathie schaadt onze inspanningen. Naarmate meer mensen wakker worden, wordt het bewustzijnsniveau groter, en dit is wat we nodig hebben om ‘ze’ te overwinnen.

GOED

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:35 UURANTWOORD

Terwijl we allemaal worden afgeleid door een miljoen catastrofes per dag…

Ik heb net deze website gevonden;

ARUP

Het toont alle projecten waar de “regeringen” over de hele wereld aan hebben gewerkt om ons samen te drijven. Allemaal,

lees, deel,

God zegene,

Ana

60 GIGAHERTZ

13 SEPTEMBER 2023 OM 15:49 UURANTWOORD

Jongen, we denken hetzelfde. Ik hield van de paragraaf over ‘hen’. Daar ben ik het mee eens. Als iemand niet heeft uitgezocht welke groepen er achter zitten – en wie die groepen controleert – zal hij dat waarschijnlijk ook nooit doen… en ik vraag hem graag terug:

“Wat als ik je zou vertellen dat de mondiale financiële elite grotendeels Luciferiaans is? Zou je van mij verwachten dat ik deze mensen individueel bij naam ken? Dat heb ik echt liever niet. Wil je weten wie deze Luciferianen zijn?”

ELLIE

13 SEPTEMBER 2023 OM 16:51 UURANTWOORD

Bedankt Corey Lynn voor het delen van je dagboek. Ja, de globalisten hebben hun voornaamwoord onthuld; zij! Bah!!

Ik ben een fantastische chronoloog tegengekomen, Jason Breshears. Hij besteedde 23 jaar aan het lezen en combineren van honderden kalenders en grafieken in zijn Chronologie.

jasonbreshears.podia.com/chronicon-full-1500-pgs-edition-timelines-of-the-ancient-future

www.youtube.com/watch?v=L5S8-TzYe5E

www.youtube.com/watch?v=nbpetjh-RUE

Hij heeft 500 video’s op zijn YouTube-kanaal.

RICHARD

13 SEPTEMBER 2023 OM 16:56 UURANTWOORD

Ik waardeer uw toewijding om uw onderzoek met de rest van de wereld te delen. Ik waardeer ook het extra werk dat nodig is voor de citaten. Zij maken het verschil bij het presenteren van de informatie aan degenen die ontwaken. Kijk uit naar uw boek, telkens wanneer u de kans krijgt om het te publiceren. Ik zegen je, Corey, omdat je bent wie je bent en omdat je doet wat je doet.

IK LEES

13 SEPTEMBER 2023 OM 17:38 UURANTWOORD

heerlijke toegang tot de website voor mij … “de zij” inderdaad.

toch typte ik in….Wie heeft de VN opgericht?

Ik begin tegenwoordig meestal met de Stille Revolutie van Kofi Anan.

Maar toen herinnerde ik het me….

Uw wil geschiede: Nelson Rockefeller en Evangelism in the Age of Oil

door Gerard Colby en Charlotte Dennett

, maar ik kan me de details niet herinneren, behalve iets over de conferentie in SF,

een Jekyll-eilandachtig apenbedrijf… dat boek achtervolgt me tot op de dag van vandaag

niet om de schepen met wezens in kooien op de Amazone te noemen

op weg naar de laboratoria van de hel om de mysteries van

slangengif te onthullen, enzovoort, nu zeven decennia geleden,

vergeef nooit, vergeet nooit de zij en waartoe ‘zij’ in staat zijn

Hoe kunnen zoveel wezens van deze wereld beide feilloos doen?

Misschien graven ze het gewoon?

BRIANNA

13 SEPTEMBER 2023 OM 18:09 UURANTWOORD

Als intecessor heb ik die lijst nodig. God zegene je. ????????????????????

OP

13 SEPTEMBER 2023 OM 22:37 UURANTWOORD

Corey Lynn, ik hoop oprecht dat je heel snel klaar bent met het blootleggen van de duisternis en dat dit je laatste grote rapport is! Ik lees en leer over de streken van ‘They/Them’ sinds ik 18 jaar oud was. Ik ben nu 62. Ik ben blij dat je ons vertelt wat je ‘hier bent geplaatst om te delen’, zodat we eindelijk de positieve kant van de dingen kunnen zien. Hoewel er absoluut veel mooie aspecten zijn aan de mensheid en deze prachtige aarde, is het leven hier zo traumatisch geweest voor alle betrokkenen. Bedankt dat je ons jarenlang op de hoogte hebt gehouden.

MARGARETHA ROTHE

14 SEPTEMBER 2023 OM 02:05 UURANTWOORD

Ik hou zo veel van je werk! Een baan die de diepte ingaat, zonder concessies. Je bent een rolmodel voor mij. BEDANKT.

De paragraaf over E. Musk heeft mij veel goeds gedaan, ik voel mij minder alleen. Ik ben verbaasd dat mensen die wakker zijn het voor de hand liggende niet kunnen zien.

God zegene je.