20230926 Over een religieuze oorlog

Van Makow, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Is het doel van de oorlog in Oekraïne om Goyim te doden? (Toegift) 11 september 2023

Laatste! – -354.000 Russische en Oekraïense slachtoffers

Binnenkort zal Oekraïne goyim-vrij zijn!

Artikel uit 1994 van Chabad-leider Mendel Schneerson :

” Slavisch, Russisch, kunnen worden vernietigd maar nooit veroverd. Dat is de reden waarom dit zaad onderhevig is aan liquidatie en, in eerste instantie, aan een scherpe vermindering van hun aantal.”

“De Oekraïners zouden denken dat ze tegen het expansionistische Rusland vechten en strijden voor hun onafhankelijkheid. Ze zullen denken dat ze eindelijk hun vrijheid hebben verworven, terwijl ze volledig door ons onderworpen zijn geworden. Hetzelfde zal door de Russen gedacht worden, alsof ze hun nationale belangen verdedigen om hun land terug te geven, dat ‘illegaal’ van hen is afgenomen, enzovoort.’

Kan iemand informatie sturen over joden die in deze oorlog zijn omgekomen? hmakow@gmail.com

Rus versus. Khazar-joden (Oekraïne) – Een oude vijandschap

De Khazaren kochten de ‘joodse’ franchise in de 8e eeuw om zich te onderscheiden van hun christelijke en islamitische buren.

Asjkenazische joden (Israëliërs) hebben geen verbinding met de oude Hebreeën. Het zijn Khazaren. De bolsjewistische revolutie was een wraakactie voor de vernietiging van het Khazar-rijk in Kiev in 965 na Christus. De Russisch-Oekraïense oorlog zet deze duizenden jaren durende haat voort. De NWO is een wedergeboorte van het oude Khazar-rijk, uitgebreid tot de hele planeet. De NAVO is Khazaria in Drag (letterlijk)

Het lijkt erop dat we op weg zijn naar de derde Vrijmetselaars-Joodse wereldoorlog.

Een toespraak uit 1994 van Chabad-leider Mendel Schneerson suggereert dat de oorlog in Oekraïne onderdeel zou kunnen zijn van een groter plan voor de Slavische genocide.

Hoewel veel Oekraïense soldaten zijn omgekomen, zou de Russische onwil om zich op burgers te richten deze analyse echter tegenspreken. Aan de andere kant zou het feit dat Rusland er niet in slaagt het probleem terug te voeren op het georganiseerde jodendom en Chabad, en de NAVO ‘Angelsaksen’ noemt, dit ondersteunen.

De NAVO is Khazaria in Drag

Herzien van 17 maart 2023 11 september – De Amerikaanse regering vertegenwoordigt de Amerikanen niet

van Edward Menez

(henrymakow.com)

Was het huidige Russisch-Oekraïense conflict gepland door Chabad?

Eduard Hodos werd in 1945 geboren in Charkov, Oekraïne, in een orthodox-joods gezin. In 1990 werd hij gerekruteerd door Chabad Lubavitcher Rabbi Schneerson, maar nam ontslag toen hij besefte dat Chabad tot doel had Oekraïne te vernietigen. Sindsdien is Hodos een uitgesproken criticus van Chabad, die het publiek waarschuwt voor hun agenda – en voor de politieke figuren en oligarchen die hun bevelen uitvoeren. Hodos heeft zich sindsdien bekeerd tot de orthodox-christelijke kerk van Oekraïne

In zijn trilogie genaamd ‘Het Joodse Syndroom’ legt Eduard Hodos uit dat we ons midden in ‘De Derde Khazaria’ bevinden.

De eerste Khazaria: het grote Khazar-rijk (VII-X eeuw);

De Tweede Khazaria: Bolsjewistische heerschappij (1917 – eind jaren twintig);

De derde Khazaria: het GOS (1991-?) (Ed.: Gemenebest van Onafhankelijke Staten

Het Gemenebest van Onafhankelijke Staten is een los verband van voormalige Sovjetrepublieken dat ontstond bij het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in december 1991. Wikipedia)

In de Eerste Khazaria werd de inheemse bevolking van Oekraïne overgenomen door Joden en bekeerd tot het Jodendom. Vanaf dit begin in de 7e tot de 10e eeuw was er een gevechtslinie getrokken met Rusland:

“Forten bevonden zich op een afstand van 10 tot 20 km van elkaar, waardoor in feite een ononderbroken lijn van militaire vestingwerken ontstond langs de grens van het moderne Oekraïne en Rusland: Voronezh – Stary Oskol – Belgorod – Charkov. Verder, vanuit het zuidwesten van Charkov: Krasnograd – Dnepropetrovsk – Krivoj Rog. In het noordwesten: Kiev – Tsjernigov.”

Dus vanaf het begin waren de veroverende joden van het huidige Oekraïne in oorlog met hun buren, de Russen. Dit artikel komt uit een interview met een Oekraïense generaal die op bittere wijze beschrijft hoe Oekraïne werd voorbereid op de overname van Chabad.

In een toespraak uit 1994, gepubliceerd in de Vologda-krant Slavyanin , schetste Chabad-leider, Messias Menachem Mendel Schneerson, zijn plannen om zowel Oekraïne als Rusland te vernietigen.

“Slaven, en onder hen Russen, zijn de meest onbuigzame mensen ter wereld. Slaven zijn onbuigzaam als resultaat van hun psychologische en intellectuele vermogens, gecreëerd door vele generaties voorouders. Het Het is onmogelijk om deze genen te veranderen. Slavisch en Russisch kunnen worden vernietigd maar nooit veroverd. Daarom is dit zaad onderworpen aan liquidatie en, in eerste instantie, aan een scherpe vermindering van hun aantal.’

‘Allereerst zullen we de Slavische naties (van 300 miljoen, waarvan de helft Russen) verdelen in kleine landen met zwakke en verbroken verbindingen. Hiervoor zullen we onze oude methode gebruiken: Verdeel en heers. We zullen proberen om deze landen tegen elkaar op te zetten en ze mee te zuigen in burgeroorlogen voor wederzijdse vernietiging.”

“De Oekraïners zouden denken dat ze tegen het expansionistische Rusland vechten en strijden voor hun onafhankelijkheid. Ze zullen denken dat ze eindelijk hun vrijheid hebben verworven, terwijl ze volledig door ons onderworpen zijn geworden. Hetzelfde zal door de Russen gedacht worden, alsof ze verdedigen hun nationale belangen om hun land terug te geven, dat ‘illegaal’ van hen is afgenomen, enzovoort.’

“Terugkijkend in de geschiedenis moet worden toegegeven dat deze landen de oude voorouderlijke landen zijn van de Joodse Khazaria, dat wil zeggen Israël, veroverd door Kiev’s Rus (de oude staat van Rusland met de hoofdstad Kiev) in de tiende eeuw. Slaven zijn tijdelijke gasten in deze landen en kunnen worden uitgezet. We zullen dit gebied teruggeven en de Grote Khazaria – de Joodse staat – op deze vruchtbare gronden bouwen op dezelfde manier waarop we 50 jaar geleden Israël creëerden en de Palestijnen eruit verdreven. “Israëli’s zullen zich hier gedeeltelijk vestigen, en we zullen Slavisch vee ver naar het noorden verdrijven, voorbij Moskou. Er zal een klein Noordelijk Territorium zijn, een reservaat met een compacte bevolking – een reservaat, zoals de Indianenreservaten in Amerika.”

In “De Joodse trilogie”Hudos identificeerde de oorsprong van deze lang etterende haat tussen de Khazarianen en de Russen: “Het Grote Khazariaanse Rijk bestond verscheidene eeuwen, totdat de Russische prins Svyatoslav “in het 965e jaar zowel hun stad als hun Witte Tempel innam”.

” De Derde Macht werd van de aardbodem weggevaagd, de bevolking verspreidde zich in alle richtingen. De meesten vroegen om de bescherming van Svyatoslav, terwijl de Joodse elite naar het Khazar-district in Kiev verhuisde…”

Gerelateerd – Vrijmetselaarsmassamoord op Goyim 107 jaar geleden

Oekraïne is het echte Joodse Nationale Huis

Texe Marrs Khazaren vallen Oekraïne opnieuw binnen

Hoe Chabad de huidige oorlog orkestreerde

Oekraïne zal een ‘groot Israël’ worden met een eigen gezicht’, verklaarde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dinsdag, waarmee hij aangaf dat zijn land van plan is de Israëlische veiligheidsstaat te evenaren in de nasleep van de Russische invasie.

www.haaretz.com/world-news/europe/.premium-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1 . _ _ _ 10721395

Reacties op “Is het doel van de oorlog in Oekraïne om Goyim te doden? (Encore)”

DC zei (18 maart 2023):

Ik heb al deze commentaren gelezen, deze mensen hebben absoluut geen idee dat Poetin elke maand vertegenwoordigers van de Chabbad-organisatie ontmoet in het Kremlin, Poetin zelf is een Jood, moeders naam Shalomova, (Shalom), hij is een superpop voor de synagoge van Satan, dezelfde Joodse macht die 60 miljoen Russen heeft vermoord, is dezelfde Joodse macht die nu de macht heeft in Rusland en deze zogenaamde opwekking in Rusland is een nep-opwekking om de domme massa voor de gek te houden, de Joden spelen een good cop bad cop-script, slecht agent (Oekraïne) goede agent (Rusland) om te helpen bij het blussen van blanke Slaven, maak jullie dummies wakker en ruik de koffie.

James C zei (17 maart 2023):

Ik heb je artikel van 17 maart voor de tweede keer gelezen.

Ik bewonder nogmaals uw moed om ‘de waarheid te vertellen’.

De afgelopen twaalf tot veertien maanden heb ik de alternatieve mediaberichten over de verschillende veldslagen gevolgd

En incidenten gerelateerd aan de “Russische invasie” van Oekraïne. Niemand is zelfs maar in de buurt gekomen van de

De echte reden waarom dit allemaal gebeurt. Alleen jij. Nogmaals, hoe komt het dat je zo slim bent?

Bovenal zie je het voor wat het werkelijk is!!!!!

Bedankt James

Maar ik denk nog steeds dat Poetin gelijk heeft. Als je wordt uitgenodigd voor een etentje en je ontdekt dat je op het menu staat, verandert alles. De Canadese buitenlandse widget bevestigde dat Nest een ‘regimeverandering’ in Rusland wil. Het Westen zijn de Rothschilds.

H

Tony B zei (14 februari 2023):

Ik geloof niet in de namen van degenen die ‘hoger zijn dan de Rothschild-cabal’. Hoe komt het dan dat de kliek betaalt voor al het satanisme wereldwijd? Wat doen deze ‘hogere mensen’, ‘met zoveel meer geld’, ermee? Gebruik je het voor toiletpapier? Onzin.

En je kunt er zeker van zijn dat Chabad óf in zelfopgelegde onwetendheid óf in wilde paniek verkeert, omdat het voor iedereen die kijkt duidelijk is dat Rusland nu zowel de militaire als de morele macht van de wereld is. NIETS van het wereldse bestaan ​​kan zich meten met Rusland, zelfs niet als iedere satanische natie ter wereld zich aansluit bij één groep, wat we nu al bijna zien.

God bestuurt de wereld, ware God, niet een of ander moralistisch menselijk concept, en Hij heeft al laten zien dat, wat de Maagd Maria vorige eeuw zei, een Rusland dat niet op de juiste wijze aan haar Onbevlekt Hart is toegewijd, door God zou worden gebruikt om de wereld te kastijden voor haar zonden. , is ontstaan. Er is geen menselijke manier mogelijk dat een Rusland dat op de grond ligt en praktisch doodverkracht is, in twintig korte jaren DE wereldmacht zou zijn geworden, behalve door de wil van God.

Tim zei (3 april 2022):

De Khazariaanse Joden zijn echte Joden. Ze werden bekeerd door de rabbijnen (adders) en werden echte joden, en zijn dat nog steeds.

Er zijn enkele idioten die zeggen dat de Khazarianen geen Joden zijn, omdat ze niet de juiste stamboom hebben. Daar valt eigenlijk niets op te zeggen, omdat de bewering zo zwak is. Het is niet slim om met cranks in discussie te gaan. Maar als ze ook een aantal goede punten naar voren brengen, dan moeten ze gehoord worden.

Er is altijd een Joodse Messias, zo is mij verteld, één kandidaat voor elke generatie. Ze hopen altijd dat deze huidige alle Goyim zal verslaan en de wereld zal overnemen. Ik weet niet zeker wie de huidige kandidaat voor de Messias is. Ik ben er zeker van dat Trump het weet, en graag wil helpen.

Poetin maakte hen royaal kwaad door de geplande Amerikaanse verovering van de Krim in 2014 te verslaan. Het land zou het centrum van de tweede Joodse Staat worden.

Deze Poetin, die slechts half Jood is, wordt zoals Stalin, nog een half Jood, is geworden. Stalin keerde zich tegen de Joden. Poetin lijkt die kant op te gaan.

De oorlog is net begonnen. De topjoden die Amerika controleren, hebben consequent gezegd: dit zal een zeer lange oorlog worden. Ze hebben alles al in huis voor een lange opstand.

Chabad bouwde inderdaad een groot en effectief nazi-leger op. Deze mensen zijn ronduit ironisch. En jij bent ongeveer de enige die bereid is de waarheid over deze oorlog te posten, dat het een religieuze oorlog is tussen de rabbijnen en de Slavische bisschoppen, die strijden om land dat zij beiden als hun eigendom beschouwen.

Zie ook bij unzrew de obsessie van Poetin met de holocaust