20230925 Over het blokkeren van de waarheid

van Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen, september 8, 2023 23

Mike Stone – Mensen blokkeren de waarheid

“Of het nu gaat over JFK, 9/11, de virushoax, de recente Maui-aanvallen – niemand wil weten wat er echt gebeurd is. Een typische reactie die ik hoor is: “Wat maakt het uit? Dat heeft niets met mijn leven te maken.” Gebeurtenissen waarvan mensen denken dat ze niets met hun leven te maken hebben, hebben eigenlijk alles met hun leven te maken.”

De moord op JFK was voor mijn tijd. Maar sinds ik een interview met Mark Lane las, toen ik midden twintig was, ben ik gefascineerd door elk aspect ervan. Dat komt omdat ik de moord zag voor wat hij was – een gewelddadige omverwerping van de regering. Voor mij is dat bloedserieus, schrijft Mike Stone.

Helaas leek niemand van mijn leeftijd er ook maar een beetje in geïnteresseerd. Zelfs mensen waarvan je zou denken dat ze geïnteresseerd zouden zijn – wapenbezitters en zelfbenoemde patriotten – wilden nooit praten over wat er die dag gebeurde. In het zeldzame geval dat één van hen dat wel deed, was ik altijd teleurgesteld. Eén man vertelde me dat hij de moord drie jaar lang had bestudeerd en er zijn scriptie over had geschreven.

“Serieus?” zei ik. “Wat heb je gevonden? Wie heeft JFK vermoord?”

Hij keek me recht aan. “Oswald.”

Ik herinner me een afspraakje dat ik in die tijd had. Ze vertelde me over alle acteurs die ze “bewonderde”, een onderwerp dat ik enorm saai vond. Maar toen ze Kevin Costner en Oliver Stone’s JFK noemde, een van mijn favoriete films, schoot ik meteen in de lach en begon ik over alles wat ik toen wist – dat er meerdere schutters waren, dat Oswald een zondebok was, dat de Warren Commission alleen maar leugens was.

Opmerkingen over Wuhan als bron voor COVID-19

Ik moet wel tien minuten achter elkaar gepraat hebben voordat ik merkte dat ze met een glazige blik tegenover me aan tafel zat. Later vertelde ze me dat het onderwerp haar totaal niet interesseerde. “Wil je het niet weten?” vroeg ik. “De regering werd omvergeworpen.” Helaas kon het haar niets schelen.

Haar houding is typerend voor bijna iedereen die ik toen ontmoette en voor iedereen die ik nu ontmoet. Of het nu gaat over JFK, 9/11, de virushoax, de recente Maui-aanvallen – niemand wil weten wat er echt gebeurd is. Een typische reactie die ik hoor is “Wat maakt het uit? Dat heeft niets met mijn leven te maken.” Gebeurtenissen waarvan mensen denken dat ze niets met hun leven te maken hebben, hebben in werkelijkheid alles met hun leven te maken.

Ik heb vrienden die graag tieren en razen over Democraten die het land verwoesten, maar als ik 9/11 of het virusbedrog ter sprake breng, die allebei onder Republikeinse presidenten plaatsvonden, hebben ze niets te zeggen. Twintig jaar na dato had geen van hen zelfs maar van Gebouw 7 gehoord, totdat ik ze erover vertelde en hun ogen glazig werden. Ze hebben nog nooit gehoord van de dansende Israëli’s. Ze hebben nog nooit gehoord van de Israëlische “kunststudenten” of die beroemde foto gezien van het gezicht van de demon dat in de rook van de brandende torens verscheen.

Deze week nog probeerde ik twee vrienden te vertellen over de betrokkenheid van Israël bij 9/11. Een van hen reageerde met vijandige verontwaardiging en de ander gaf me een glazige blik van de andere kant van de tafel, net als mijn afspraakje van jaren geleden.

Alles wijst erop dat een meedogenloze, gewelddadige en administratieve onderdrukking van de onrust onder het volk wordt overwogen

Ze hebben geen interesse om de waarheid te leren. Het enige wat iemand wil weten is wie ik goed vind in de wedstrijden van deze zondag.

Maandag is het 22 jaar geleden dat de aanslagen van 9/11 plaatsvonden. U zult veel dikke, domme Amerikanen zien die doen alsof ze echt iets geven om de mensen die toen stierven en die brabbelen over “muh ‘Merica”, maar geen van hen zal de moed of intelligentie hebben om te onderzoeken wat er echt gebeurde op die noodlottige dag tweeëntwintig jaar geleden.

Als u een thuiswonende jongere bent, breng het onderwerp dan ter sprake tijdens uw familiediner. Vertel hen dat u denkt dat 9/11 een inside job was. Kijk wat er gebeurt. Of als u echt opschudding wilt veroorzaken, vertel ze dan dat u denkt dat Sandy Crook nep was. Dat zal veel weerklank vinden.

Er is een speciale mentaliteit voor nodig om te willen weten wat er werkelijk met JFK of op 9/11 is gebeurd. De meeste mensen hebben die instelling niet. Misschien zijn ze bang om een “samenzweringstheoreticus” genoemd te worden.

Er is ook de angst om zo diep in het konijnenhol te vallen dat je nooit meer terugkomt. Toen ik voor het eerst onderzoek begon te doen naar de moord op JFK, leidde dat me al snel naar de maanlanding hoax, de moord op RFK, en naar wilde onderwerpen als aliens in de holle aarde en geheime Nazi UFO-bases in Antarctica. Je moet echt in staat zijn om feiten van fictie te onderscheiden als je je in dat hol begeeft.

Mini gaskamers ontworpen voor euthanasie maken zelfs voorstanders van hulp bij zelfdoding ongemakkelijk

Maar zelfs met dat alles heb ik nooit begrepen waarom zo weinig mensen de waarheid over belangrijke gebeurtenissen willen weten. Misschien omdat ze bang zijn voor wat ze te weten zouden kunnen komen. FBI-directeur J. Edgar Hoover zei ooit: “Het individu is gehandicapt doordat hij oog in oog komt te staan met een samenzwering die zo monsterlijk is dat hij niet kan geloven dat die bestaat. De Amerikaanse geest is zich gewoon niet bewust van het kwaad dat in ons midden is geïntroduceerd. Het verwerpt zelfs de veronderstelling dat menselijke wezens een filosofie zouden kunnen aanhangen die uiteindelijk alles wat goed en fatsoenlijk is moet vernietigen.”

In dit late stadium van het spel ben ik er zo’n beetje klaar mee om mensen iets zinnigs te vertellen. Ze snappen het of ze snappen het niet. De daders van de moord op JFK, 9/11, de virushoax en de aanval op Maui zullen nooit gerechtigheid zien – in dit leven. Ik twijfel er niet aan dat ze gerechtigheid zullen zien in het volgende leven.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.