20230915 Over de covid angstmachine die weer op gang komt

Van DeAndereKrant, zie daar links, afbeeldingen

NIEUWS Gezondheid

De covid-angstmachine komt weer op gang

DE AANLEIDING IS DAT ER DRIE MENSEN ‘POSITIEF ZIJN GETEST’

Datum: 28 augustus 2023

Mondjesmaat worden op verschillende plekken in de wereld weer covidmaatregelen ingevoerd, zoals een mondkapplicht en vaccinatie-eisen. Ook worden campagnes voorbereid, prikstraten ingericht en zijn er vacatures voor vaccinatiepersoneel.

Patiënten in het Ierse Clontarf-ziekenhuis in Dublin mogen nog maar één bezoeker tegelijk ontvangen, meldt de Oostenrijkse website TKP.at, van onderzoeksjournalist Peter F. Maier, op 21 augustus. Mondkapjes zijn weer verplicht gesteld in het ziekenhuis. Bloemen mogen het ziekenhuis niet meer in omdat ze het infectierisico zouden verhogen. In plaats daarvan worden mensen aangemoedigd brieven te sturen of te videobellen. Aanleiding voor al deze maatregelen is dat er drie mensen ‘positief zijn getest’ en het ziekenhuis ‘bezorgd is dat mensen long covid oplopen’.

Ook het Christelijke Morris Brown college in de Amerikaanse stad Atlanta komt met een hele trits aan maatregelen voor studenten en personeel, meldt burgerjournalist The Vigilant Fox, die mensen oproept zich te verzetten. Iedereen op de campus moet weer mondkapjes dragen, studenten en personeel moeten afstand van elkaar houden, er mogen geen feestjes of grote evenementen plaatsvinden op de campus en iedereen moet zich houden aan de richtlijnen voor isolatie en quarantaine.

De Rutgers Universiteit in New Jersey gaat nog verder door studenten uit te schrijven die zich niet willen laten vaccineren tegen covid.

De Amerikaanse Senator Rand Paul reageerde fel. De verplichting van covid-vaccins voor eerstejaars studenten is volgens hem niet alleen “slechte wetenschap”, maar het zijn “wanpraktijken”. Paul stelt dat jonge mannen na een covidvaccin 28 keer meer risico hebben op de hartspierontsteking myocarditis dan het risico daarop door covid. Daarnaast tonen statistieken in Duitsland aan dat er geen gezonde jonge mensen overleden zijn aan covid.

Het republikeinse Congreslid Marjorie Taylor Greene reageerde eveneens woest. Zij richtte zich tot president Biden: “Beste president psychopaat, u hebt een wetsresolutie ondertekend waarin staat dat de covid19-pandemie VOORBIJ is!!!! Ik zal NIET stemmen om uw COVID-geestesziekte te financieren door iedereen maskers en vaccins op te dringen! Vooral NIET kinderen! Stop met het bedienen van Big Pharma.”

In het Verenigd Koninkrijk waarschuwen ‘experts’ op basis van stijgende ziekenhuiscijfers en de ‘dalende effectiviteit van de vaccins’ dat het land een nieuwe covidgolf beleeft. Ze suggereren daarom opnieuw het dragen van mondkapjes, ondanks het feit dat die zich herhaaldelijk ineffectief en schadelijk hebben bewezen. “Als we het toezicht niet opvoeren, gaan we met oogkleppen op een kwetsbare winter tegemoet vanwege onze afnemende immuniteit”, waarschuwde Christina Pagel in The Independent. Pagel is verbonden aan de Independent Scientific Advisory Group for Emergencies die de Britse overheid adviseert.

Nederland maakt zich intussen op voor nieuwe prikcampagnes. Gele borden langs de weg moeten mensen naar de priklocaties leiden, er klinken waarschuwingen voor nieuwe oprukkende covidvarianten en de werving voor vaccinatiepersoneel is weer in volle gang. Nog altijd zijn de coronamaatregelen niet geëvalueerd door de Tweede Kamer en kunnen ze met de Pandemiewet van mei 2023 op elk gewenst moment weer uit de kast getrokken worden. Het online petitieplatform Citizen Go is een petitie gestart om “de waarheid achter de covidmaatregelen te onthullen”.

Lees ook van Frontnieuws:

They’re Baaaaaack!! augustus 28, 20235064 60

Ik heb deze artikeltitel weggestopt in afwachting van zijn première sinds ongeveer juni 2022. En hier is hij dan. Hopelijk hoef ik de titel niet uit te leggen, en misschien doet de afbeelding dat wel. Het is gemakkelijk genoeg om het te begrijpen. De boze geesten zijn terug. Pandemic 2.0 doet eindelijk zijn intrede, en we wisten allemaal dat het eraan zat te komen, schrijft Todd Hayen.

Maar is het er echt? Off-Guardian heeft een uitstekend “artikel” (ze noemen het een “discussie”) gepubliceerd dat u HIER kunt vinden. Ze maken een aantal zeer goede punten. Blijkbaar is dit allemaal begonnen met Alex Jones die in zijn show aankondigde dat een klokkenluider van de TSA hem had verteld dat de regering van plan was om in oktober te beginnen met het uitrollen van de beperkingen, met als doel een volledige lockdown tegen Kerstmis. We zien hier natuurlijk al tekenen van. Eerst zijn er de DRIE nieuwe Covid-varianten, Eris, Pi en Pirola, dan het maskermandaat op het Morris Brown College in Atlanta, en op verschillende andere plaatsen over de hele wereld. We zien zelfs meer maskers in het openbaar, nu de eerste rillingen van herhaalde paniek beginnen op te treden.

Andere Covid-angst gebeurtenissen over de hele wereld zijn onder andere overheidsartsen in Seattle die eisen dat ziekenhuispersoneel maskers draagt, het VK maakt zich op voor het grootste vaccinatieprogramma in 2023/24 (waarom is dat, pray tell?), bedrijven zoals Lionsgate Productions in Los Angeles verplichten maskers voor werknemers die terugkeren naar kantoor, Rutgers University in New Jersey, onder andere, heeft het Covid-vaccin als vereiste voor het terugkeren naar studies deze herfst (hoewel deze vereiste vorig jaar ook al op de lijst stond, eisen ze het nog steeds deze herfst). Dit is een kleine lijst vergeleken met de volledige lijst van Plandemie 2.0 gebeurtenissen wereldwijd.

Waarom gebeurt dit? Volgens Off Guardian zijn er drie mogelijkheden.

1. Het is echt gewoon “Plandemie 2.0”. De reden dat het lijkt alsof ze zich klaarmaken om covid opnieuw te draaien . . is dat ze zich klaarmaken om Covid opnieuw te beginnen. Ze zijn niet verlegen om hun agenda vaak duidelijk te maken, en dit is gewoon een flagrant voorbeeld.

2. Het is een bluf om de alternatieve media in diskrediet te brengen. Het is een standaardtruc waarbij het establishment opzettelijk de angsten voedt van onafhankelijke mediakanalen die reflexmatig melden dat de hemel naar beneden komt… en vervolgens houden ze zich er niet aan, waardoor de onafhankelijke media eruit zien als de jammerende sukkel die alarm sloeg.

3. Het gaat over vaccins. Zoals beschreven in ons meest recente Eris-stuk, worden de nieuwste Covid-“vaccins” volgende maand uitgebracht, te midden van een gebruik dat sinds 2021 is gekelderd. Door “nieuwe varianten te ontdekken” en beperkingen boven ons collectieve hoofd te laten bungelen als een zwaard van Damocles, zouden ze wel eens het nieuwe vaccin op de markt kunnen brengen.

Dit zijn drie goede haalbare mogelijkheden. Op dit moment ben ik meer geneigd om de tweede reden te geloven. #1 en #3 lijken twee voorbeelden van hetzelfde te zijn, en als het nog veel erger wordt, kan ik gemakkelijk naar #1 en #3 overschakelen. Maar als het inderdaad Plandemie 2.0 is, waarom hebben ze het grote geschut dan nog niet ingezet met filmclips van mensen die op straat neervallen? Is het mogelijk dat ze hun trainingsinspanningen van Plandemie 1.0 willen uittesten om te zien of we gaan kwijlen alleen maar omdat ze de bel luiden? Het zou zeker makkelijker voor ze zijn als we zo goed getraind zijn. Het opzetten van al die hoempapa met de nieuwsclips, de testcijfers, de sterfgevallen, de nep overvolle ziekenhuizen, was moeilijk en duur. Het hele doel van dit alles was om ons te laten voldoen aan de regels.

Ze geloven misschien dat als ze gewoon die bel laten rinkelen, de mensen zullen beginnen te watertanden als de hond van Pavlov. Tot nu toe is het enige wat we horen het rinkelen van de bel: nieuwe maskermandaten, een nieuwe oproep om te vaccineren, nieuwe varianten (zonder alle infecties en sterfgevallen) – is dat wat ze aan het doen zijn? Zal het werken? Ik denk het niet. Ik denk dat ze de “beloning” (of in dit geval de “angst voor de dood”) nodig hebben om ons te laten gehoorzamen.

We moeten ook de macabere voorspellingen van de gewaardeerde Geert Vanden Bossche in overweging nemen. Misschien bestaat er echt een virus (stel je voor), en misschien zijn dit echt dodelijke varianten, en had Bossche gelijk. Als dat zo is, is er nog een ander scenario:

4. Het gaat allemaal volgens plan. De genocide verloopt zoals verwacht. Tienduizenden, zo niet miljoenen gevaccineerde mensen zullen sterven aan de nieuwe “immuunontsnappings”-variant van Covid. Dit zal natuurlijk op de een of andere manier de schuld krijgen van de ongevaccineerden, en er zal nog steeds druk uitgeoefend worden om “opnieuw gevaccineerd” te worden om ziekte en dood te voorkomen. Maar velen zullen omkomen.

Maar laten we het daar nog niet over hebben.

Vergeet niet dat ik de vinger aan de pols van het schapenhart houd. Zoals de meesten van u weten, zijn er enkele “voor mij belangrijke” schapen in mijn innerlijke cirkel, en ik observeer hen als kanaries in een kolenmijn. Natuurlijk zijn mijn conclusies alleen gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, maar ik denk toch dat die anekdotische observatie enige waarde heeft. Ook al hebben deze schaapmensen er misschien voor gekozen om geen zes boosters te krijgen – ik denk niet dat ze hun schapenvachten hebben ingeruild voor een wappieneus – als de regering zegt dat er een nieuwe dreiging is, zullen ze zonder veel gekunsteld bewijs toch zeker het masker opzetten en “op veilig spelen”. Als er echter geen nieuwe foto’s zijn van opgestapelde doodskisten, of overvolle ziekenhuizen, of mensen die op straat neervallen, dan geloof ik dat sommige schapen niet in paniek zullen raken en meteen op de maskermobiel zullen springen. Voor hen, die volgens mij in de meerderheid zijn, zal het luiden van de bel alleen niet genoeg zijn.

James Corbett van het Corbett Report denkt dat ze het niet zo gemakkelijk zullen hebben als in 2020. Hij denkt niet alleen dat ze meer nodig hebben dan een alarmbel, maar ook meer dan het angstelement dat ik hierboven beschrijf. Hij denkt dat zelfs de schapen zich geen twee keer voor de gek laten houden. Daar ben ik het niet mee eens. Sommige schapen hebben zeker het licht gezien. Maar ik geloof niet dat velen er genoeg van gezien hebben om niet gemakkelijk terug te glijden in de schapenmentaliteit. Ik geloof dus dat er iets meer nodig is dan het luiden van de bel. Maar misschien niet veel meer, en ik kan het ook mis hebben.

Hoeveel mensen die teruggaan naar Morris Brown College zullen zich verzetten en eisen dat het mandaat wordt ingetrokken? Hoeveel mensen zullen zonder masker op hun werk verschijnen bij Lionsgate Productions in Santa Monica? Hoeveel mensen zullen de suggestie van de overheid negeren om een booster te halen vanwege Eris, Pi en Pirola? Als de mensen de rinkelende bel grotendeels negeren, dan leun ik achterover en wacht tot Swamp Thing zich in volle glorie laat zien. Als ze echt beginnen met rapporten over duizenden die positief testen op één of andere oude neptest, of dat duizenden sterven aan deze nieuwe glimmende varianten, dan denk ik dat alle schapen met een nieuwgevonden moed zullen toegeven. Just my two cents.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.