20230914 Over duistere verbindingen tussen de geheime genootschappen

Via SOTN: Alternatief nieuws, analyse en commentaarHet onthullen van de ware staat van de natie

zie daar links en afbeeldingen, google translate

De zeer diepe en duistere verbindingen tussen de geheime genootschappen die bekend staan ​​als de vrijmetselarij en het jodendom Geplaatst op 27 augustus 2023 door State of the Nation

Is het jodendom een ​​religie of meer verwant aan de vrijmetselarij?

Vaughn Klingenberg van VT stelt de lastige, serieuze waarheids-tot-macht-vraag die ervoor zorgt dat elke uitbuitingsfabriek die zich voordoet als een mensenrechtenorganisatie in actie komt

Eigenlijk is het jodendom, conventioneel begrepen, niet per se een religie, maar meer verwant aan de vrijmetselarij. van Vaughn Klingenberg

Joden beweren graag dat het jodendom een ​​religie is, een beetje anders dan het christendom, maar een dergelijke bewering is op zijn zachtst gezegd onoprecht.

Conventionele religies zoals het christendom en de islam zijn belijdende geloofsovertuigingen. Met andere woorden: als je een bepaalde reeks overtuigingen aanhangt, ben je lid van die religie of op zijn minst een subgroep van die religie, bijvoorbeeld rooms-katholiek versus lutheraan.

Het jodendom daarentegen is een erfelijke, racistische, genetische denominatie. Met andere woorden, je wordt als Jood geboren. Het heeft niets te maken met wat u belijdt. Dat is de reden waarom het geen tegenstrijdigheid is om een ​​joodse atheïst te zijn; in feite is een aanzienlijk deel van de joden atheïsten, en toch kunnen zij zichzelf nog steeds joods noemen vanwege hun raciale afkomst.

Een ander verschil tussen het jodendom en conventionele religies uit het Midden-Oosten is dat joden traditioneel niet in een hiernamaals geloven. Er is geen leven na de dood waarin het goede wordt beloond en het kwade wordt gestraft. Voor joden is dit huidige leven alles wat er is; Daarom ligt hun focus op prestaties in het aardse hier en nu.

Dit verklaart ook de amoraliteit van het jodendom, tenminste met betrekking tot niet-joden. Joden beschouwen niet-joden traditioneel als onmenselijk; daarom zijn de morele verplichtingen die joden tegenover elkaar hebben als echte mensen niet van toepassing op niet-menselijke niet-joden.

Bedrog, bedrog, oneerlijkheid en zelfs moord zijn toegestaan ​​met betrekking tot niet-menselijke niet-joden, omdat ze niet beter zijn dan louter domme dieren, zo gaat het orthodox-joodse denken.

Joden beschouwen zichzelf, net als vrijmetselaars, als een Meesterras en iedereen buiten hun stam is onbelangrijk. Dit gedrag wordt gecodificeerd op Jom Kipoer, wanneer Joden over de hele wereld Kol Nidre bevestigen – een gelofte die van toepassing is op het komende nieuwe jaar, waarin Joden preventief elke belofte of eed afwijzen die zij tijdens dat jaar zouden kunnen afleggen. Immoraliteit en bedrog worden tijdens Jom Kipoer expliciet aan de Joden bezongen. Gelukkig bestaat er in het christendom en de islam ook maar in de verste verte zoiets als dit.

‘Synagoge’, de generieke naam voor een joodse verzamelplaats, betekent vanuit het Grieks veelbetekenend dat het slechts ‘een ontmoetingshuis’ betekent, en niet ‘een plaats van aanbidding’. Hier zijn de Joden cryptisch eerlijk. Net als de vrijmetselaars lijken de synagogen op loges waarin geen aanbidding plaatsvindt, althans niet noodzakelijkerwijs.

Integendeel, deze faciliteiten zijn slechts plaatsen waar Joden samenkomen, punt uit. ‘Kerk’ is daarentegen expliciet ‘een plaats voor christelijke eredienst’. Het woord ‘kerk’ identificeert de faciliteit uitdrukkelijk als een plaats voor christelijke eredienst. ‘Moskee’ betekent overigens, en vergelijkbaar met ‘kerk’, ‘een plaats van aanbidding’, en niet alleen maar een ontmoetingshuis.

Een belangrijk doel van een synagoge, zoals een vrijmetselaarsloge, is om joden een plek te bieden waar ze kunnen netwerken, waar insiders samenwerken om hun eigen carrière vooruit te helpen of de doelen van de etnocentrische groep in het algemeen te bevorderen. Dit kan zowel openlijk als heimelijk gebeuren.

Met andere woorden, maçonnieke synagogen functioneren als quasi-samenzweerderige, pseudo-religieuze, wederzijdse zelf- en groepspromotie-samenlevingen waarin de leden elkaar heimelijk en openlijk vooruit helpen in de bureaucratische keten, totdat zij de controle over de beoogde instelling overnemen, zij het een democratische organisatie. de overheid, het banksysteem, de media (in al zijn permutaties), de aandelenbeurs, financiële instellingen… enz.

Alles wat het maçonnieke jodendom als doelwit heeft, kan worden geïnfiltreerd en overgenomen. Het jodendom, als zogenaamde ‘religie’, is in feite slechts een vernisje om zijn werkelijke doel als een samenzweerderige samenleving voor wederzijdse zelf- en groepspromotie te verdoezelen.

Geloof in God. Zowel het jodendom als de vrijmetselarij verhullen zich met een vernisje van religie; De vrijmetselarij vereist een geloof in God, ongedefinieerd, en terwijl het christendom en de islam geloven in een algoede, universele God, bevestigt het judaïsme – integendeel – het geloof in een etnocentrische God en een God die het kwaad tolereert, tenminste met betrekking tot niet-menselijke wezens. -Joden. In feite geloven niet-atheïstische joden, net als de vrijmetselaars, in de kern in Lucifer als hun voornaamste God. Deze waarheid wordt alleen geopenbaard aan vrijmetselaars die de 33e graad bereiken.

De Vrijmetselarij is in feite doorspekt met Joodse symboliek.

Hiram, de oorspronkelijke bouwer van de Tempel van Jeruzalem (in opdracht van koning Salomo), werd bijvoorbeeld geboren uit zowel een heidense als een joodse ouder. Hiram wordt gezien als de aanbiddelijke grondlegger van de vrijmetselarij. In verband hiermee is de Hiram Award de hoogste eer die aan een Meester Metselaar kan worden toegekend (behalve die van de Meester van de Loge).

Wie was Hiram Abiff? De meest opvallende figuur van de Vrijmetselarij

De twee pilaren die bij de ingang van vrijmetselaarsloges worden gevonden, zijn Boaz (de pilaar aan de linkerkant) en Jachin (de pilaar aan de rechterkant). Deze twee pilaren verwijzen naar de twee pilaren die vóór het Heiligdom in de Tempel van Salomo in Jeruzalem werden opgesteld (1 Koningen 7:15-22 en 41-42). Beide namen zijn Hebreeuws. Boaz was de tweede echtgenoot van de jodin Ruth, en zijn naam betekent ‘in kracht’, en Jachin was een Jood die Jacob vergezelde naar Egypte; zijn naam is afgeleid van ‘Jacob’ en betekent ‘hij vestigt’.

Zoals we uit dit vluchtige voorbeeld kunnen zien, is de joodse symboliek van fundamenteel belang voor de vrijmetselarij, maar er is meer. Net als bij de vrijmetselaars beoefenen joden ook verschillende vormen van crypto-identificatie. Dus net zoals vrijmetselaars hun geheime ‘handdruk’ hebben, gebruiken joden bijvoorbeeld verschillende permutaties van het V-teken (afgeleid van het joodse ‘teken van Kohanim’) als middel voor crypto-identificatie tussen opgesloten joden.

(Terzijde moeten we ook minstens terloops B’nai B’rith vermelden, een clandestiene esoterische Joods/Israëlische belangenvereniging die alleen Joden als leden accepteert. Het is waar dat niet-Joden zich vrijwillig kunnen aanmelden of financieel kunnen bijdragen aan B’nai. B’rith, maar ze kunnen geen echte leden worden.)

Hoe ontwikkelde het jodendom zich historisch gezien tot een quasi-geheim genootschap? Ik kan alleen maar speculeren, maar mijn hypothese is dat Palestina, aangezien het in de antieke wereld op het kruispunt van drie continenten lag – Europa, Azië en Afrika – van groot strategisch belang was voor de verschillende rijken die zich daar verenigden. Het oude Israël beschikte zeker niet over de ruwe mankracht om zichzelf uit te dagen of te verdedigen tegen zijn machtigere imperiale buren, dus in plaats van een vijand van buitenaf, op het slagveld, te verslaan, besloot het Joodse establishment hun vijanden van binnenuit, vanuit het ‘centrum’, te verslaan. ” bij wijze van spreken.

Joden werden waardevolle belastingboeren, slavenhandelaars, bureaucraten, schriftgeleerden, commerciële handelaren, geldwisselaars… enz., en door gebruik te maken van hun diasporaverbindingen konden ze aan de heersende elite in wier domein ze zich bevonden ook instrumentele internationale Joodse spionagenetwerken aanbieden. . Daarom ontwikkelden ze hun tactische technieken voor het infiltreren en coöpteren van gevestigde bureaucratieën, en die strategie heeft de Joodse gemeenschap zeer goed gediend, heel goed zelfs, tot op de dag van vandaag. Dit zijn dezelfde tactieken die vrijmetselaars vandaag de dag ook gebruiken om elkaar heimelijk te promoten in de bureaucratische keten totdat ze goed verankerd zijn in de hogere rangen van een organisatie, instelling of lichaam.

Hoe kan een natie of instelling zichzelf beschermen tegen Joods-Maçonnieke infiltratie als dit erkend wordt? Op het politieke vlak moet de democratie, die heel gemakkelijk wordt geïnfiltreerd en ondermijnd door geheime joods-maçonnieke tactieken en hun agenten, worden vervangen door een regering door middel van loterij of loterij. Op deze manier wordt de demografie van een natie relatief nauwkeurig weergegeven in het Congres.

In een regering op basis van loterij zou bijvoorbeeld ongeveer 50% van de vertegenwoordigers vrouw zijn, 35% zou uit minderheden bestaan, 15% zou tot de klasse behoren die als arm wordt gedefinieerd, 10% zou niet-heteroseksueel zijn, en – het meest significante – minder dan 2% zou joods zijn. Judeo-metselaars zouden niet volledig worden uitgesloten van publieke dienstverlening, maar hun invloed zou ernstig worden ingekort.

In feite zou ik willen aanbevelen dat van alle personen die als vertegenwoordigers in een loterijvergadering worden gekozen, wordt geëist dat zij, op straffe van zeer strenge strafrechtelijke vervolging, hun lidmaatschap van alle verenigingen, geheimzinnig of anderszins, openbaar moeten maken, en dit zou inhouden dat zij zichzelf moeten identificeren als Joden of als leden van de Vrijmetselarij bijvoorbeeld.

Concluderend: zoals we uit dit alles kunnen zien, zou het jodendom eigenlijk niet langer als een religie moeten worden beschouwd, en als iemand beweert dat het een religie is, moet hij onmiddellijk van die mening worden ontdaan.

Het jodendom lijkt in feite meer op een samenzweerderig geheim genootschap, net als zijn uitloper van de Vrijmetselarij, en de toekomst moet als zodanig worden beschouwd. Om dit allemaal kort en bondig samen te vatten: het jodendom is in wezen een publiek geheim genootschap dat zich in het volle zicht verbergt. QED

VOLGENS BRITANNICA

Vrijmetselarij , de leringen en praktijken van de broederlijke (alleen mannen) orde van Vrije en Aanvaarde Metselaars, het grootste geheime genootschap ter wereld – een aan een eed gebonden genootschap, vaak toegewijd aan kameraadschap, morele discipline en wederzijdse hulp, dat op zijn minst enkele geheimen verbergt van haar rituelen, gebruiken of activiteiten voor het publiek (geheime genootschappen verbergen niet noodzakelijkerwijs hun lidmaatschap of bestaan).

De vrijmetselarij, verspreid door de opmars van het Britse rijk, blijft het populairst op de Britse eilanden en in andere landen die oorspronkelijk binnen het rijk lagen.

Schattingen van het wereldwijde lidmaatschap van de Vrijmetselarij in het begin van de 21e eeuw liepen uiteen van ongeveer twee miljoen tot meer dan zes miljoen.

Vrijmetselarij: Verenigde Grootloge van Engeland

De vrijmetselarij is voortgekomen uit de gilden van steenhouwers en kathedraalbouwers uit de middeleeuwen. Met de teloorgang van de kathedraalbouw begonnen sommige loges van werkende (werkende) metselaars ereleden te accepteren om hun afnemende lidmaatschap te versterken. Uit enkele van deze loges ontwikkelde zich de moderne symbolische of speculatieve vrijmetselarij, die vooral in de 17e en 18e eeuw de rituelen en attributen van oude religieuze ordes en ridderbroederschappen overnam. In 1717 werd in Engeland de eerste Grand Lodge, een vereniging van loges, opgericht.

Vrijmetselarij heeft vrijwel vanaf het begin aanzienlijke tegenstand ondervonden van de georganiseerde religie, vooral van de rooms-katholieke kerk, en van verschillende staten. De Vrijmetselarij is geen christelijk instituut, ook al wordt het daar vaak mee verward. Vrijmetselarij bevat veel elementen van een religie; de leringen ervan vereisen moraliteit, naastenliefde en gehoorzaamheid aan de wetten van het land. In de meeste tradities moet de aanvrager van toelating een volwassen man zijn, en alle aanvragers moeten ook geloven in het bestaan ​​van een Opperwezen en in de onsterfelijkheid van de ziel. In de praktijk zijn sommige loges beschuldigd van vooroordelen tegen joden, katholieken en niet-blanken.

Over het algemeen heeft de vrijmetselarij in Latijns-Amerikaanse landen mensen aangetrokken die het religieuze dogma in twijfel trekken of zich verzetten tegen de geestelijkheid (zie antiklerikalisme), terwijl het lidmaatschap in de Angelsaksische landen grotendeels uit blanke protestanten bestaat. De moderne Franse traditie, gesticht in de 19e eeuw en bekend als de Co-Vrijmetselarij of Le Droit Humain, laat zowel vrouwen als mannen toe.

In de meeste loges in de meeste landen zijn vrijmetselaars onderverdeeld in drie hoofdgraden: leerling, vakman en meester-metselaar. In veel loges zijn er talloze graden – soms wel duizend – bovenop de drie grote afdelingen; deze organisatorische kenmerken zijn niet uniform van land tot land.

Naast de belangrijkste organen van de vrijmetselarij die zijn afgeleid van de Britse traditie, zijn er ook een aantal aanverwante groepen die voornamelijk sociaal of recreatief van aard zijn, geen officiële status hebben in de vrijmetselarij, maar hun lidmaatschap ontlenen aan de hogere graden van de samenleving. Vooral in de Verenigde Staten komen ze veel voor. Onder degenen die bekend staan ​​om hun liefdadigheidswerk bevindt zich de Oude Arabische Orde van de Edelen van het Mystieke Heiligdom (de ‘Shriners’).

In Groot-Brittannië en bepaalde andere landen zijn er aparte loges die uitsluitend voor vrouwen bedoeld zijn. Bovendien kunnen vrouwelijke familieleden van meester-metselaars toetreden tot de Orde van de Eastern Star, die openstaat voor zowel vrouwen als mannen; jongens kunnen lid worden van de Orde van DeMolay of de Orde van de Bouwers; en meisjes kunnen lid worden van de Orde van Jobsdochters of de Orde van de Regenboog.

Het is Engelse Metselaars verboden om zich aan te sluiten bij een van de recreatieve organisaties of quasi-Maçonnieke verenigingen, op straffe van schorsing.

Vaughn Klingenberg heeft een masterdiploma in filosofie van de Marquette Universiteit, waar hij logica doceerde. Hij woonde in Europa; voornamelijk Polen en Engeland gedurende twee jaar en reisde veel door Europa en het Midden-Oosten (een maand lang in Israël). Zijn interessegebieden concentreren zich op samenzweringen; vooral Joodse complotten. Hij beschouwt zichzelf als een ‘samenzweringsfactualist’ – niet als een complottheoreticus – en ook als een Holocaust-waarnemer – en niet als een ontkenner van de Holocaust.

www.vtforeignpolicy.com/2023/08/is-judaism-a-religion-or-more-akin-to-freemasonry/

zie bij bewust over vrijmetselarij

zie bij bewust over jodendom