20230913 Over een satanische religie die ons bespot

Via Het brandende platform, zie daar links en afbeeldingen, google translate

ad.style/

Luierrapport

Gastpost door Eric Peters

Onderstaand beeld is verontrustend.

Niet in de eerste plaats omdat het door de overheid is gecreëerd (hoe is de overheid betrokken geraakt bij onze particuliere beslissingen op het gebied van de gezondheidszorg?) en ook niet omdat het door de overheid is gefinancierd – met gebruikmaking van het geld dat de overheid via dwang uittreksels krijgt van mensen die het op deze manier moeten betalen.

Het is het beeld dat verontrustend is. Probeert het ons iets te vertellen? Bespotten ze ons, zoals sadisten vaak doen?

Kijk naar het beeld van het hart – het orgaan dat door ‘vaccins’ (aangezien deze medicijnen die geen immunologisch doel dienen op de markt worden gebracht) wordt beschadigd. Kijk dichterbij. Het beeld van het hart is gemaakt van vezelige rode dingen .

Dingen die opvallend veel op bloedstolsels lijken. Precies datgene wat deze ‘vaccins’ veroorzaken bij veel (mogelijk alle) mensen die ze hebben gebruikt. Feit is in ieder geval dat geen van de mensen die ze niet hebben gebruikt – die voorheen geen hartproblemen of bloedstolsels hadden – ze nu heeft. Deze ‘bijwerkingen’ zijn uitsluitend een probleem voor de ‘gevaccineerden’.

Zoals blijkbaar ook het probleem van serieel ziek worden.

Deze schrijver kent niet één persoon die niet ‘gevaccineerd’ is, die ziek is geweest sinds deze medicijnen, die mensen niet immuniseren, aan mensen werden opgedrongen. Aan de andere kant kent deze schrijver persoonlijk minstens een half dozijn ‘gevaccineerde’ mensen die niet lijken te kunnen stoppen met ziek worden. Drie van hen meldden onlangs dat ze ziek waren. Twee van de drie werden feitelijk gedwongen zich te laten ‘vaccineren’, aangezien de een als bewaker in een gevangenis werkt en de ander verpleegster is; voor beide banen was ‘vaccinatie’ vereist als voorwaarde voor voortgezette werkgelegenheid.

Ik berichtte eerder over een andere persoon – een oude vriend van mij – die opnieuw “COVID” opliep , ondanks dat hij (hoest) “gevaccineerd” was. Hetzelfde geldt – nogmaals – voor de andere mensen die ik ken. Zoals zo vaak het geval blijkt te zijn – om een ​​favoriete term te gebruiken – ongeacht de kwaadaardige klootzakken achter al dit gepush (of het nu gaat om medicijnen die niet immuniseren of EV’s die niet werken of een “klimaat” dat niet werkt.” veranderen” in de alarmistische zin waarvan ze altijd volhouden dat het zo is) kan op betrouwbare wijze worden geïnterpreteerd als het tegenovergestelde van wat ze zeggen dat ze bedoelen.

Geneesmiddelen die geen immuniteit verlenen, zijn dus ‘vaccins’. En ze zijn ‘veilig en effectief’, ook al zijn ze dat in feite niet.

Maar – terug naar het beeld.

Er is een theorie – een die een beetje raar klinkt als je hem voor het eerst tegenkomt – dat deze kwaadaardige klootzakken ons van tevoren laten weten wat ze met ons in gedachten hebben. De redenen hiervoor zijn even bizar als ondoorzichtig, maar hebben – blijkbaar – te maken met de principes van hun religie , die minachtend tegenover ons is. Het is een religie die graag met ons speelt. Ons bespotten. Ze laten ons weten wat ze voor ons in gedachten hebben, maar op een manier waardoor we ons afvragen of ze dat echt bedoelden .

Nee, onze normale (niet-psychopathische) geest probeert ons te troosten. Dat kan niet zo zijn . Het is bijna letterlijk ondenkbaar voor de normale geest. Dat is de reden waarom zoveel mensen die niet dom waren hun koffers pakten met schone kleren en familiefoto’s voor de reis naar het Oosten, waar ze dachten dat ze ‘hervestigd’ zouden worden. Omdat het bijna onmogelijk was te geloven waar ze werkelijk naartoe gingen. Normale geesten hebben moeite met het overdenken van zulke dingen. In het bijzonder dat er wezens in menselijke vorm bestaan ​​die tot zulke dingen in staat zijn.

Nou, kijk nog eens naar dat beeld.

Waarom zouden de wezens die het hebben gemaakt ervoor hebben gekozen om een ​​hartsymbool te maken van rode vezelige dingen? Waarom zouden ze ervoor hebben gekozen om – vooral – een hart te gebruiken in een marketinginstrument voor medicijnen waarvan bekend is dat ze hartproblemen veroorzaken bij degenen die ze gebruiken?

‘Vaccinatie’, zo staat in het exemplaar, ‘helpt je om de persoonlijke controle over je leven te krijgen en zorgt ervoor dat je de vrijheid hebt om een ​​gezond leven te leiden.’

Ze bespotten ons.

Deze ‘vaccins’ nemen de controle over uw leven over – door uw gezondheid in gevaar te brengen . In duizenden gevallen hebben ze – op zijn minst – letterlijk mensenlevens gekost. En deze kwaadaardige klootzakken weten het.

Ze willen er meer van.

U heeft ongetwijfeld de geruchten gehoord over de terugkeer van ‘lockdowns’ en ‘masking’, die zullen worden toegeschreven aan een ‘piek’ in het aantal ‘gevallen’ naarmate de zomer overgaat in de herfst en dan in de winter en het gebruikelijke griepseizoen aanbreekt. Maar het zal dit seizoen ongebruikelijk zijn – vanwege al die miljoenen mensen die het ‘vaccin’ hebben gebruikt, wier immuunsysteem is verzwakt door de ‘vaccins’ die ze hebben ingenomen en die om die reden opnieuw ziek zullen worden.

En degenen onder ons die er niet in trapten, zullen te horen krijgen dat het allemaal onze schuld is – ook al zijn wij niet degenen die ziek worden, omdat we niet dwaas genoeg zijn geweest om ons te laten ‘vaccineren’.

Sommigen van ons hebben deze kwaadaardige klootzakken door.