20230906 Over onze niet gekozen leiders

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

Onze “leiders” worden gekozen, niet verkozen augustus 25, 20233898 29

En zomaar zijn onze illusies dat we vrije burgers van democratieën zijn die “naar Gods beeld” zijn gemaakt, aan diggelen geslagen. We zijn “nutteloze eters” en “hackbare dieren” die opgepakt en gedood moeten worden zodra ze een geloofwaardig excuus kunnen vinden, schrijft Mike Stone.

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom elke zogenaamde leider over de hele wereld precies hetzelfde reageert op elk probleem en dezelfde agenda doorvoert? Hebt u zich ooit afgevraagd waarom de leiders van Duitsland, Frankrijk, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, enz. allemaal hetzelfde klinken en dezelfde modewoorden en slogans gebruiken? Heeft u er ooit over nagedacht waarom elke nieuwslezer op televisie uit hetzelfde script voorleest?

Voor het antwoord op deze vragen hoeft u niet verder te kijken dan het World Economic Forum (WEF). Het WEF werd in 1971 in Zwitserland opgericht door Klaus Schwab en heeft de afgelopen vijftig jaar politieke leiders over de hele wereld gevormd en geïnstalleerd.

Sinds 1992 heeft het WEF een Young Global Leaders School (vroeger bekend als Global Leaders of Tomorrow). Afgestudeerden van die eerste klas zijn Angela Merkel, de voormalige bondskanselier van Duitsland; Nicolas Sarkozy, de voormalige president van Frankrijk; en Tony Blair, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk.

Denkt u dat dit toeval is? Hoe groot is de kans dat drie leden van dezelfde klas van dezelfde kleine “school” staatshoofden worden van Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië? Degenen onder u die graag wedden op statistische gebeurtenissen, zouden de kans waarschijnlijk schatten op een miljoen tegen een, of zelfs hoger.

Maar raad eens? Hier zijn enkele andere afgestudeerden van de Young Global Leaders School van het WEF: Jacinda Ardern, de voormalige premier van Nieuw-Zeeland. Emmanuel Macron, de huidige president van Frankrijk. Sebastian Kurz, de voormalige kanselier van Oostenrijk. Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg, Gavin Newsom, de gouverneur van Californië. Pete Buttigieg, de voormalige burgemeester van South Bend, Indiana en de huidige minister van Transport van de Verenigde Staten. Nikki Haley, de voormalige gouverneur van South Carolina.

Wat denkt u dat de kansen zijn? Duizend tegen één? Oneindig veel? Denkt u dat al deze afgestudeerden van de WEF Young Global Leaders School eerlijk verkozen zijn?

En deze mensen, die zijn ook afgestudeerd: Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, Chelsea Clinton, Huma Abedin, Jonathan Soros (zoon van George Soros), Alicia Garza (medeoprichter van BLM), Mark Zuckerberg (Facebook), Sergey Brin en Larry Page (oprichters van Google) . Denkt u dat zij hun positie en fortuin hebben veroverd door hard te werken en de goede oude Amerikaanse volharding?

Is het u opgevallen hoe al deze mensen precies hetzelfde reageren op elk probleem en dezelfde bewegingen steunen? Is het u opgevallen hoe ze allemaal de virushoax steunden? In feite reageerden 190 regeringen over de hele wereld op precies dezelfde manier op de neppandemie, met precies dezelfde woorden en precies dezelfde agenda. Wie denkt u dat dat script heeft geschreven?

Zet je freak in

Klaus Schwab, die het WEF al sinds de oprichting leidt, is een van de grootste freaks ter wereld. Hij kleedt zich in vrouwenkleren en houdt zich bezig met transhumanisme, het samengaan van mens en machine. Hij wil de hele wereldbevolking een microchip geven en staat erop dat dit binnen vijf tot tien jaar gebeurt. Hij wil de vleesconsumptie verminderen (voor u, niet voor hem) en vlees vervangen door insecten. Hij wil de bevolking met enkele miljarden mensen verminderen en staat erop dat dit zal gebeuren, of de mensen het nu leuk vinden of niet.

Schwab en zijn organisatie waren nauw betrokken bij Event 201, waar de neppandemie werd gepland en gesimuleerd. Het WEF heeft onlangs een document gepubliceerd waarin het oproept tot het einde van het privé-autobezit. Schwab zegt dat u uw auto zult opgeven, of u dat nu leuk vindt of niet.

Het WEF heeft onlangs aangekondigd dat ze miljoenen honden en katten willen doden om klimaatverandering tegen te gaan. Ze kondigden ook aan dat ze de Bijbel wilden herschrijven en een nieuwe wereldwijde religie wilden creëren.

Dit is allemaal geen geheim. In feite is Schwab heel open over al zijn plannen en bedoelingen. U kunt erover lezen in zijn boek.

De gemiddelde Yahoo zal bij het horen van dit alles opzwellen van verontwaardiging en verklaren: “Ze nemen mijn auto niet af en ik eet geen insecten!”. Maar raad eens? Diezelfde Yahoo toonde zijn moed door zich tijdens de neppandemie achter een gezichtsluier te verstoppen. Hij werkte openlijk samen met de vijand door juist die bedrijven, organisaties en instellingen financieel te steunen die de hoax het hardst pushten. Als de knechten van het WEF zijn auto komen halen, zal hij die gewillig afstaan. En hij zal de insecten opeten.

Omgekeerd, als u er ooit van gedroomd hebt om een dictator te zijn, dan is Schwab uw man bij uitstek. U zult waarschijnlijk een paar honderd keer moeten bukken, maar dat is een kleine prijs in ruil voor het besturen van uw eigen land en het met ijzeren vuist regeren. U kunt uw burgers (plebs voor u) dwingen om een dodelijk gif in te spuiten terwijl u en Klaus op het strand ronddartelen.

Dat lijkt voor geen van de hierboven genoemde afgestudeerden van de Young Global Leaders een probleem te zijn geweest, want ze zijn bijna allemaal homoseksueel.

Banden met de Ivy League

De Amerikaanse politiek kent een lange traditie van presidenten en andere politieke figuren die lid zijn van de Skull and Bones Society van Yale. De Young Global Leaders School van het WEF lijkt dat te hebben verdrongen en heeft ook banden met de Ivy League.

Op een gegeven moment kwamen de “studenten” van het WEF meerdere keren per jaar samen, samen met een tiendaagse intensieve “trainingssessie” aan de Harvard Business School. Raad eens wie nu een Global Public Leaders Fellow aan Harvard is, waar hij/zij van plan is om leiderschaps- en bestuursvaardigheden te onderwijzen? Jacinda Ardern

Wie financiert het WEF eigenlijk? En waar komt Schwab vandaan? Over beide is weinig bekend, maar we weten wel dat Schwab jaren geleden als student bij Henry Kissinger heeft gestudeerd. Kissinger is nog zo’n figuur met een bizarre kant. Zijn vrouw, die boven hem uittorent, lijkt op een kerel.

Het WEF heeft zijn eigen paramilitaire politiemacht, die onafhankelijk van de Zwitserse autoriteiten opereert. Ze zijn bloedserieus over hun plannen en doelstellingen.

De meeste mensen hebben nog nooit van het World Economic Forum gehoord en hebben geen idee wat er voor hen gepland is. Maar nu weet u het.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Uit de commentaren van frontnieuws:

Bessenboer augustus 25, 2023 at 14:49

Victor Orban, the Prime Minister of Hungary.

Deze is weggelaten in dit artikel ? En staat wel op de Makow website

Reageer

Frontnieuws augustus 25, 2023 at 15:01

@ Bessenboer augustus 25, 2023 at 14:49

Yep. Omdat Orban inmiddels niet meer bij die club behoort, en sterker nog, zich verzet tegen de WEF/Soros-ideologie die in de rest van de Westerse landen wordt omarmd. Dus heeft de gezagvoerder van deze site besloten hem te vergeven en niet in het kwade span te binden. Je zult het vaker tegenkomen, wanneer ik het ergens niet mee eens ben. Want, goh ja, ik heb een kant gekozen en ben partijdig. Sue me.

Reageer

Bessenboer augustus 25, 2023 at 15:52

Ok… dan weet ik genoeg. Schrijf dan je eigen artikels rommeltje…In plaats van copy paste en vertalen. tot den volgenden

Reageer

Frontnieuws augustus 25, 2023 at 16:05

@Bessenboer augustus 25, 2023 at 15:52

Frontnieuws:

Tot nooit weer ziens.

Zeurban.

Uit de commentaren bij de trutseeker

Lerch op 25 augustus 2023 om 15:10 uur

Mike Stones zegt:

“Maar Raad eens? Hier zijn enkele andere afgestudeerden van de Young Global Leaders School van het WEF: Jacinda Ardern, de voormalige premier van Nieuw-Zeeland. Emmanuel Macron, de huidige president van Frankrijk. Sebastian Kurz, voormalig bondskanselier van Oostenrijk. Victor Orbán, de premier van Hongarije. Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg, Gavin Newsom, de gouverneur van Californië. Pete Buttigieg, de voormalige burgemeester van South Bend, Indiana en de huidige Amerikaanse minister van Transport. Nikki Haley, de voormalige gouverneur van South Carolina.”

En elk lid van het Huis van Afgevaardigden, inclusief elk lid van de Senaat in de VS.

Als ze geen lid zijn van het WEF, worden ze gekocht en betaald door en om de demonische staat Israhelli te vertegenwoordigen. Dat geldt ook voor Trumpenstein wiens arrestaties en aanklachten niets meer zijn dan één grote Kabuki-shitshow voor de domme massa. Vergis je er niet in; de Oranjeman is niet méér een held dan de oude Vlad van Rusland. Zoals NicoX het zegt:

Oekraïne….ZOG

Rusland….ZOG

VS…….ZOG

VK….ZOG..

Nieuw-Zeeland…..

Australië….. ZOG

Ze zijn allemaal betrokken bij de zwendel. Dus mijn advies voor degenen die nog slapen…….

WAKKER WORDEN!!!!!

Aleister op 25 augustus 2023 om 15:10 uur

Grappig hoe de auteur van dit artikel weglaat dat Poetin decennia geleden ook een van deze ‘jonge wereldleiders’ van het WEF was. Schwab zelf zei dit een paar jaar geleden in een interview. Nog een shilling die het valse verhaal van ZOG opdringt dat Commie Rusland ook geen staat is die eigendom is van ZOG?

Lees van Niburu over de nieuwe klimaatpaus zaterdag, 26 augustus 2023 10:27 Hits: 2315

Hoekstra, nieuwe Europese klimaatpaus Kiezers blijven maar denken dat ze iets te kiezen hebben, maar niets is minder waar.

Zo hebben we nu weer een heel mooi voorbeeld met de beoogde opvolger van Frans Timmermans.

Echt belangrijke besluiten worden niet langer in Nederland genomen. Die besluiten worden genomen door de Europese autoriteiten.

Onze werkelijke regering zetelt dan ook in Brussel, alwaar ze vanuit Davos en omstreken worden aangestuurd.

Het machtigste orgaan binnen de Europese Unie is toch wel de Europese Commissie. Eurocommissarissen hebben veel macht en invloed en als ze het spel goed spelen kunnen ze heel veel voor elkaar krijgen.

Een dergelijke Eurocommissaris wordt natuurlijk niet door het volk gekozen. Want, als dat het geval zou zijn, dan kan je van alles verwachten en dat kan echt niet. Ordnung muss sein, ook binnen de Commissie.

Dus worden nieuwe kandidaten voorgedragen door landen die daar op dat moment recht op hebben. Het zijn natuurlijk ook niet de kiezers in die landen die dat bepalen, het is de overheid.

Dan vervolgens krijg je een heel circus met het Europese parlement, maar waar het in de praktijk op neerkomt is dat de Voorzitter van de Europese Commissie grotendeels bepaalt wie er commissaris mag worden.

En toen was er een vacature want Frans I, de huidige Eurocommissaris voor onder andere het klimaat, kreeg ‘s nachts een visioen waarin hem duidelijk werd gemaakt dat hij ons land moest gaan leiden.

En dus mogen Rutte en kornuiten een nieuwe kandidaat voordragen. Maar, wel een kandidaat die past binnen het eisenpakket van Ursula von der Leyen, de vriendin van Albert Bourla (Pfizer), en tevens Voorzitter van de Europese Commissie.

In coalitiekringen wordt vermeld dat het een uitdrukkelijke wens van Ursula von der Leyen (de voorzitter van de Europese Commissie) is geweest dat Nederland een christendemocraat zou afvaardigen als opvolger van Frans Timmermans.

En wie komt er dan uit de hoge hoed?

Niemand minder dan Wopke Hoekstra. De man die niets heeft gepresteerd, maar wel een trouwe lakei is van het WEF. Ook een man die helemaal niets weet van het klimaat, maar wel de klimaatportefeuille van Frans I moet overnemen.

Het regent dan ook kritiek her en der, maar dat mag de pret niet drukken.

Volgens premier Mark Rutte is Hoekstra wel degelijk de juiste kandidaat. Met de kritiek dat hij niet genoeg op zou hebben met klimaatmaatregelen, zegt Rutte niets te kunnen. ,,Dan kijk je door een rietje naar iemand. Wat heb je nodig? Dat is iemand die kan onderhandelen, op internationaal niveau.”

Kortom, WEF man 1, Frans Timmermans vertrekt en wordt opgevolgd door WEF man 2, Wopke Hoekstra. Het publiek staat ernaar te kijken en kan er helemaal niets aan doen. Het volk heeft geen enkele invloed op deze WEF benoemingen.

Gevolg is wel dat de klimaatagenda van de sekte in de achtergrond op deze manier via Europese wetgeving bij de burger door de strot kan worden geduwd. Met veel bombarie en mooie woorden verkopen de WEF werknemers de agenda van hun opdrachtgever.

Als we in Europa al niets meer in te brengen hebben als kiezer, dan toch zeker wel in ons eigen land? Helaas, ook die vlieger gaat niet op, want ons nationale parlement wordt volledig gecontroleerd door het WEF. Hoe dit mogelijk is kan je lezen in dit eerdere artikel.

Dat het geen toeval is dat Wopke de klimaatagenda binnen Europa mag promoten, is ook iets waar een hele lange planning aan vooraf is gegaan.

Een argeloze burger verkeert waarschijnlijk nog altijd in een soort droomwereld waarin het mogelijk is dat iedereen gekozen kan worden tot volksvertegenwoordiger en belangrijk politiek leider.

Om te beginnen bestaan er geen volksvertegenwoordigers, dat is een uitdrukking die wordt gebruikt om mensen naar de stembussen te lokken. De mensen die uiteindelijk in belangrijke posities terechtkomen vertegenwoordigen juist de mensen die het volk tot slaven willen maken.

De mensen die uiteindelijk op belangrijke posities terechtkomen, worden vaak al ver van te voren geselecteerd, dit volgens de richtlijnen van de Joodse Adam Weisshaupt, de man die als het ware de handleiding schreef voor de Illuminati, of beter gezegd de satanische sekte achter de schermen.

Het volgende is één van die punten uit voornoemde handleiding.

Illuminati leden die waren geïnfiltreerd op universiteiten hielden zich bezig met het uitzoeken en selecteren van veelbelovende studenten. Studenten die uitblonken op bepaalde gebieden en uit de juiste families kwamen. Zij werden opgeleid om straks belangrijke (internationale) rollen te spelen.

Deze studenten werden vanaf het begin geïndoctrineerd met het besef dat ze het recht hadden om de minder bedeelden te regeren, omdat het Goyim werkelijk geen flauw benul heeft wat goed is voor ze.

Eén van die studenten was ongetwijfeld Wopke Hoekstra, de voormalige voorzitter van de beruchte Leidse studentenvereniging Minerva.

Wie zijn cv ziet, kan maar één ding denken: Wopke Hoekstra is een ontzettende streber. Hij is tijdens zijn studie rechten in Leiden voorzitter (praeses) van studentencorps Minerva.

Hoekstra past in het profiel van het soort mensen die op jonge leeftijd worden gerecruteerd om daarna via andere instituten zoals het WEF verder te worden opgeleid.

Tegen de tijd dat ze dan in belangrijke posities terechtkomen zijn ze volledig geïndoctrineerd en opgeleid en verkondigen precies die dingen die hun meesters graag willen horen.

Minister Wopke Hoekstra (Buitenlandse Zaken) heeft zich opvallend positief uitgelaten over verdergaande samenwerking binnen de Europese Unie. Hij wil dat Europa meer militair gaat samenwerken. Ook moet het vetorecht van lidstaten gedeeltelijk van tafel.

Met zijn pro-Europese toespraak volgt Hoekstra zijn collega in het kabinet, D66-leider en minister Sigrid Kaag (Financiën). Die gaf twee maanden geleden ook al een pro-Europese toespraak in Maastricht

Zie ook bij de truthseeker

Zie ook bij bij Makow hoe onze niet gekozen leiders oorlogen orkestreren

Zie ook bij bij Makow hoe de rol van de vrijmetselarij is