20230904 Over een fatale illusie

Via wimjongman zie daar links en afbeeldingen

EEN FATALE ILLUSIE 14 augustus 2023 door Jonathan Brentner

Het is soms hartverscheurend geweest, maar nu ben ik bang dat ik afgestompt ben geraakt door de non-stop drumbeat van invaliditeit en dood waarover ik elke week, zo niet elke dag, lees.

In de afgelopen paar jaar heb ik honderden verslagen gelezen over het grote lijden en de dood als gevolg van de COVID-injecties. Verhalen die grondig ondergesneeuwd zijn door het grote nieuws, maar desalniettemin echt zijn voor degenen die nu veel pijn ervaren of rouwen om het verlies van dierbaren.

Het wereldwijde fenomeen van plotselinge sterfgevallen heeft een punt bereikt waarop ik mensen moet blijven waarschuwen. De woorden van Spreuken 24:10-12 dwingen me om mensen te informeren over deze fatale illusie die wordt aangeprezen als ongevaarlijk. Sommigen zullen zeggen dat ik een “samenzweringstheoreticus” ben; dat vind ik prima (ik ben al veel erger genoemd!). Ik zou heel graag willen dat ik kon zwijgen, maar dat kan ik niet.

Het probleem dat zovelen in een geluidsdichte, donkere luchtbel van normaliteit houdt, is dat ze niet inzien dat de globalisten marcheren op het ritme van Lucifer. Zij zijn zijn volgelingen, die hij gebruikt om zijn nieuwe wereldorde op te zetten waarover zijn man, de antichrist, zal heersen.

Het zal niemand verbazen dat deze demonische machthebbers, die de meeste regeringen controleren (inclusief die van de VS), massamoordenaars en leugenaars zijn. Deze volgelingen van Satan tonen zijn karakter, dat Jezus beschreef als een “moordenaar” en een “leugenaar en de vader van de leugen” (Johannes 8:44).

DE DODELIJKE TOL

Alles wat volgt is zorgvuldig onderzocht en in de meeste gevallen voorzien van een voetnoot. De illusie dat deze opnamen wijdverspreid zijn, is niet alleen onjuist, maar ook dodelijk.

1.4000 STERFGEVALLEN OP DEZELFDE DAG

Volgens de CDC VAERS zijn elfhonderd mensen in de VS overleden op dezelfde dag dat ze een COVID-injectie kregen en meer dan twaalfhonderd de volgende dag. Gebaseerd op alle rapporten aan de CDC, rapporteerden medische professionals dat 4000 mensen stierven op dezelfde dag dat ze de injecties namen.[i]

Weet dat slechts een zeer klein percentage van de verwondingen door vaccins aan het CDC wordt gerapporteerd en dat de meerderheid van de ziekenhuizen elke rapportage van verwondingen door COVID-“vaccins” ten strengste verbiedt. Sommigen beweren dat medische professionals slechts één procent van de bijwerkingen melden; ik denk dat die schatting redelijk is. Zelfs met het enorm ondergerapporteerde aantal van 2300 doden binnen een dag na de injecties in de VS, is het niet vergelijkbaar met Russisch Roulette om een injectie of booster te nemen?

Stel je voor dat je in een dokterspraktijk bent en de verpleegster komt binnen met een naald en steriliseert je bovenarm. Terwijl ze dat doet, vertelt ze terloops dat 4000 mensen zijn overleden op dezelfde dag dat ze de prik kregen. Krijg je die nog steeds? Wat als ze zegt dat er direct daarna 40.000 zijn gestorven (een veel nauwkeuriger aanname, maar ver onder het waarschijnlijke aantal van 400.000 sterfgevallen op dezelfde dag over de hele wereld)?

Zou je dan niet snel zeggen: “Nee dank je!”?

2. PLACEBO’S

Als de injecties zo dodelijk zijn, kun je je afvragen: “Waarom variëren de resultaten zo sterk? Waarom vertonen veel ontvangers geen enkele bijwerking terwijl duizenden dezelfde dag of de volgende dag dood neervallen?”

In de afgelopen jaren heb ik verschillende rapporten gehoord of gelezen die beweren dat de farmaceutische bedrijven placebo’s hebben toegevoegd aan de COVID-“vaccin”-flacons die ze hebben gedistribueerd. Deze zomer beweerden een verpleegster en een andere gezondheidsdeskundige dat dertig procent van de Pfizer “COVID-vaccins” in feite placebo’s waren. Als dit waar is, en ik vermoed dat dit zo is, dan zou dit verklaren waarom velen geen enkele nadelige effecten ervaren.

Een verpleegster verklaarde ook op Twitter dat Pfizer twee verschillende niveaus van toxiciteit heeft gevonden in de andere zeventig procent van de COVID-vaccins. Als dit waar is, zou dit dan niet helpen om de verschillende gradaties van ernst te verklaren?

Ik heb geen manier om de rapporten over placebo’s en verschillende gradaties van toxiciteit te verifiëren, maar ze zijn logisch gebaseerd op het feit dat sommigen onmiddellijk doodgaan terwijl anderen helemaal geen slechte effecten hebben.

3. INEFFECTIEF!

We beschikken nu over veel bewijs dat de oorspronkelijke beweringen over de COVID-19 “vaccins” overduidelijk onjuist waren. Gegevens gepubliceerd door de regering van het Verenigd Koninkrijk (VK) onthullen dat in 2022 92% van degenen die in het VK stierven als gevolg van COVID-19 “gevaccineerd” waren met één booster. Hieronder een grafiek gepubliceerd door het VK:[ii]

De bovenstaande grafiek, verstrekt door de Britse overheid, ontkracht alles wat we hebben gehoord over het “vaccin” en wat we voortdurend horen van onze regeringen. De injecties zijn allesbehalve betrouwbaar en nuttig. Ik kan niet genoeg benadrukken dat deze cijfers niet afkomstig zijn van een of andere “anti-vaccin” groep, maar eerder van de regering van het Verenigd Koninkrijk.

4. EEN STATISTISCHE SPRONG IN HET VOORKOMEN VAN MYOCARDITIS

Myocarditis is een bijwerking van de injectie die veel vaker voorkomt bij mensen onder de vijftig jaar. Hoewel het niet onmiddellijk tot de dood leidt, leven veel mensen met deze hartkwaal niet meer dan tien jaar. Gebaseerd op cijfers van de CDC zijn er wereldwijd meer dan zevenentwintigduizend jonge mensen die aan deze ziekte lijden, wat waarschijnlijk één procent van de werkelijkheid is. Op basis van alles wat ik heb gelezen, kan ik gemakkelijk geloven dat het werkelijke aantal ruim boven de tweeënhalf miljoen ligt.

5. HARTAANVALLEN BIJ HET USC-BASKETBALTEAM

Het afgelopen jaar kregen twee basketbalspelers van de University of Southern California (USC) een hartstilstand tijdens de training. USC eist dat teamleden alle COVID-injecties en boosters krijgen.

Bronny James, de achttienjarige zoon van Lebron James, kreeg op 14 juli 2023 een lichte hartstilstand terwijl hij oefende met het team. Hetzelfde gebeurde een jaar eerder met Vincent Iwuchukwu, een ander lid van het USC basketbalteam, die sindsdien hersteld is en weer kan trainen.

6. DE DRAMATISCHE TOENAME VAN STERFGEVALLEN ONDER ATLETEN

William Makis MD, @MakisMD, in zijn artikel waarnaar verwezen wordt op Twitter: “Teenage Athletes are still dying suddenly at unprecedented levels in US & Canada!” gaf de namen van vijftien high school en college atleten die plotseling of onverwacht overleden in de afgelopen maand!

Caleb White (17) basketbal

Tajh Boyd (19) voetbal

Callie Marie Mitchell (16) cheerleading

Myzelle Law (19) voetbal

Dalton Gay (17) voetbal

Bria Deibert (19) basketbal

Chase Edwards (17) basketbal

Dy’Jierre Jackson (18) honkbal

Tyson Downs (18) hockey

Annie Messelt (16) voetbal, skiën

Simon Mirkes (16) wandelen

Jacob Atchison (19) militair

Thalia Chaverria (20) voetbal

Lance Pfrimmer (19) langlaufen, atletiek

Robert Bush (17) voetbal

Veel andere nieuwsberichten bevestigden de dood van basketbalster Caleb White uit Alabama. Hij was een van de vijfentwintig beste spelers van het land in zijn klasse. Hij viel plotseling dood neer tijdens een training.

Vóór het begin van de COVID-injecties stierven wereldwijd gemiddeld 29 atleten per jaar plotseling aan hartgerelateerde aandoeningen. In de tweeënhalf jaar die volgden, waren er 1.884 hartaanvallen bij atleten met 1.310 sterfgevallen als gevolg. Sinds januari 2021 is het jaarlijkse aantal plotselinge sterfgevallen onder atleten gestegen van 29 naar 524.

Dan is er nog dit rapport over een toename van het aantal hartaanvallen met dertig procent:

NBC’s the Today show meldde: “Een nationale studie van het Cedars Sinai ziekenhuis laat zien dat het aantal sterfgevallen gerelateerd aan hartaanvallen is toegenomen in elke leeftijdsgroep sinds de lente van 2020, maar de groep die de grootste toename zag is niet wie je zou denken… De relatieve toename van sterfgevallen gerelateerd aan hartaanvallen onder 25-44-jarigen was een duizelingwekkende 30%… Experts zijn nog steeds bezig om uit te zoeken waarom jonge mensen zo’n impact hebben.”[iii]

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om het directe verband te zien tussen de dramatische toename van hartgerelateerde aandoeningen en de COVID-injecties. Waarom willen zovelen de punten niet met elkaar verbinden?

7. IS HET MOGELIJK? 600.000 DODEN PER JAAR IN DE V.S.

Op 25 mei 2023 rapporteerde een topanalist op het gebied van verzekeringen in de VS, Josh Stirling, zijn bevindingen uit het VK aan de Amerikaanse senator Ron Johnson van Wisconsin. Hieronder volgt een uittreksel van wat hij deelde:

Degenen die gevaccineerd zijn tegen COVID-19 hebben een gemiddeld 26 procent hoger sterftecijfer in vergelijking met degenen die de prik weigerden – en het dodental is nog onthutsender voor gevaccineerde mensen jonger dan 50 jaar, waar het sterftecijfer 49 procent hoger is dan voor degenen die niet gevaccineerd zijn.

De schokkende cijfers zijn gebaseerd op overheidsgegevens uit het Verenigd Koninkrijk en werden onder de aandacht gebracht van senator Ron Johnson (R-WI) door Josh Stirling, een van de beste verzekeringsanalisten van het land en voorheen Senior Research Analyst voor Amerikaanse schadeverzekeringen bij Sanford C. Bernstein & Co.[iv].

In ditzelfde artikel concludeerde Stirling: “Als je deze getallen zou nemen en ze zou toepassen op de Verenigde Staten, zou dat neerkomen op ongeveer 600.000 extra sterfgevallen per jaar.”

Ik heb gelezen dat andere verzekeringsanalisten stellen dat het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep onder de vierenveertig jaar met veertig procent is toegenomen sinds de introductie van de injecties.

8. RASSMUSSEN RAPPORTEN

Het onderstaande citaat komt uit een verhaal van Rasmussen Reports van 2 januari 2023. Volgens hun opiniepeiling:

Bijna de helft van de Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins de schuld kunnen zijn van veel onverklaarde sterfgevallen, en meer dan een kwart zegt dat iemand die ze kennen tot de slachtoffers zou kunnen behoren.[v]

Deze peiling laat zien dat we niet alleen staan in onze vermoedens. Ik zou bij de 25% horen die vermoedt dat ze iemand kennen die is overleden als gevolg van de COVID-injectie, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen.

9. KANKER?

Dr. Peter McCullough is een van de beste cardiologen in Amerika. Hij is ook docent aan de Texas A&M Medical School. Hij rapporteerde onlangs dat SV40, “een bekend kankerbevorderend segment van DNA,” is gevonden in sommige COVID injecties.

Hieronder staat een citaat van Dr. McCullough toen Alex Jones hem interviewde:

“Wat ik je vertel is dat de injecties kanker bevorderen door SV40, en ze remmen ons vermogen om kanker te bestrijden door het tumor suppressor systeem te onderdrukken. Dus dit ziet er nu heel slecht uit. Elk systeem laat zien dat het aantal kankergevallen stijgt. Dus dat is onbetwistbaar. De grote vraag is, hoeveel hiervan komt door de vaccins?”

Er is veel empirisch bewijs dat deze bewering ondersteunt.

De “feitencontroleurs” zullen je vertellen dat de link met de toename van het aantal kankergevallen volledig onjuist is. Maar kun je hen vertrouwen? Het zijn dezelfde die ons vertellen dat de COVID-injecties betrouwbaar en absoluut ongevaarlijk zijn. Ze liegen; het is een fatale illusie en velen sterven als gevolg daarvan.

Het bovenstaande is slechts een greep uit wat ik elke week zie. Ik heb een diep gebrek aan vertrouwen in de meeste informatiebronnen, maar de bovenstaande informatie komt van bronnen waarin ik wel vertrouwen heb.

SATANISCHE WAANIDEEËN

Wat we vandaag de dag zien is al meer dan een eeuw gepland. De bron is Lucifer en de bedoeling is om “te stelen en te doden en te vernietigen (Johannes 10:10).

RUDOLF STEINER, 1917

Rudolf Steiner, een Oostenrijks filosoof en stichter van een satanische spirituele beweging in zijn tijd, schreef het volgende rond 1917:

In de toekomst zullen we de ziel elimineren met medicijnen. Onder het mom van een ‘gezond standpunt’ zal er een vaccin komen waarmee het menselijk lichaam zo snel mogelijk bij de geboorte wordt behandeld, zodat de mens de gedachte aan het bestaan van ziel en geest niet kan ontwikkelen. Materialistische artsen zullen de taak krijgen om de ziel van de mensheid te verwijderen. Zoals vandaag de dag mensen ingeënt worden tegen deze of gene ziekte, zo zullen in de toekomst kinderen ingeënt worden met een stof die precies zo geproduceerd kan worden dat mensen, dankzij deze inenting, immuun zullen zijn om onderworpen te worden aan de ‘waanzin’ van het spirituele leven.[vi]

Hij schreef deze woorden 105 jaar geleden! Neem even de tijd om na te denken over het feit dat zijn woorden meer dan een eeuw oud zijn. Denk ook eens na over het feit dat de FDA het geven van de COVID-injectie aan baby’s van slechts zes maanden heeft goedgekeurd, die vrijwel geen kans hebben om te sterven door COVID-19.

Nadat hij het citaat van Steiner in zijn boek had opgenomen, schreef J.B. Hixson:

Men vraagt zich af wat hij [Steiner] wist en hoe hij het wist. Wat hebben de demonen hem geopenbaard over Satans transhumanistische agenda die zich in de komende eeuw serieus zou ontvouwen.[vii].

Ik ben het eens met Hixson. De volgelingen van Satan onthulden hun toekomstige plannen aan Steiner die in die tijd ondergedompeld was in de aanbidding van Lucifer.

De transhumanisten van onze tijd praten openlijk over het elimineren van het “god-gen” in mensen. Ze zeggen dat dit de “vijandigheid” of het geweld zal verminderen dat volgens hen voortkomt uit “religieuze passie”. Dat is natuurlijk een leugen, het is allemaal onderdeel van Satans agenda om de weg te bereiden voor de antichrist en zijn koninkrijk.

ALDOUS HUXLEY, 1961

Meer recentelijk sprak filosoof en schrijver Aldous Huxley deze woorden op de California Medical School in 1961 (lees deze woorden alsjeblieft heel goed):

Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen te laten houden van hun slavernij en dictatuur zonder tranen te produceren, om zo te zeggen, een soort pijnloos concentratiekamp te produceren voor hele samenlevingen, zodat mensen in feite hun vrijheden worden ontnomen, maar er van zullen genieten, omdat ze afgeleid zullen worden van elke wens om in opstand te komen door propaganda of hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt met farmacologische methoden. En dit lijkt de uiteindelijke revolutie te zijn.[viii] (nadruk toegevoegd)

Huxley’s woorden vertegenwoordigen het draaiboek van waaruit de globalisten van vandaag opereren. Waar hij in 1961 over sprak is in 2023 werkelijkheid geworden. “Farmaceutische methoden” zijn het favoriete wapen van transhumanisten die de mensheid willen veranderen door mensen met machines te combineren.

In 2021 zag ik een video op de website van het World Economic Forum (WEF) waarop een lachende jongeman te zien was terwijl de verteller dit zei over de toekomst: “Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.”[ix]

Komt dit niet precies overeen met de woorden van Huxley? Mensen zullen nooit dienstbaarheid verwelkomen, maar Huxley voorspelde dat ze dat op een dag het wel zullen doen vanwege “farmacologische methoden”. Hmmm

Voor meer over hoe Huxley en Steiner direct verband houden met de huidige COVID-19 injecties, zie mijn vorige artikel, Plotseling. De satanische planning voor vandaag begon lang geleden en trouw aan zijn aard is de misleiding nu wijdverspreid en het lijden over-the-top intens.

FARMACEUTICA TIJDENS DE VERDRUKKING

Wist je dat Openbaring twee verwijzingen bevat naar het wijdverbreide gebruik van geneesmiddelen tijdens de zevenjarige Verdrukking?

Openbaring 9:21, waarin gesproken wordt over hen die weigeren zich te bekeren tijdens de Verdrukking, noemt “toverijen” als iets dat zij weigeren op te geven. In hoofdstuk 18 lezen we dat gedurende deze tijd “Babylon” de naties zal misleiden door haar “tovenarij” (18:23).

In beide verzen is het Griekse woord voor “tovenarij” pharmakeia, waarmee in de oudheid het toedienen van medicijnen en zelfs gif werd aangeduid. De meeste versies van de Bijbel vertalen het woord als “tovenarij” vanwege de langdurige connectie met drugs die gebruikt worden in magische spreuken en hekserij.

Zouden de verwijzingen naar farmakeia tijdens de Verdrukkingsperiode kunnen duiden op het wijdverbreide gebruik van “medicinale” injecties in deze tijd? Huxley zei dat de machthebbers van onze wereld op een dag “farmacologische methoden”, oftewel pharmakeia, zouden gebruiken om mensen onder controle te houden.

De punten sluiten goed op elkaar aan.

JEZUS IS ONZE ENIGE HOOP

Het doel van mijn schrijven is niet alleen om je te waarschuwen, maar ook om je te wijzen op de Verlosser. Deze injecties zijn slechts een van de vele dodelijke waanideeën die in deze gevaarlijke tijden de ronde doen.

Dezelfde regeringen die ons vertellen dat de COVID-injecties 100% betrouwbaar zijn in het stoppen van het virus en totaal onschadelijk, zeggen ook dat we de landbouw drastisch moeten inkrimpen en honderdduizenden stuks vee moeten doden om “levens te redden”. Hoe kan het veroorzaken van de hongerdood van tientallen miljoenen mensen, zo niet een veelvoud daarvan, mensenlevens redden?

Deze zelfde machthebbers, die absoluut geen respect hebben voor het menselijk leven, eisen dat iedereen de dodelijke COVID-injecties krijgt. Vorig jaar luisterde ik hoe Joe Biden herhaaldelijk in een microfoon schreeuwde dat iedereen die de injecties weigert “moordenaars” zijn. Ik moet er nog achter komen hoe dat werkt.

De Heer Jezus is onze enige hoop voor de dag waarin we leven. Hij geeft ons kracht, onwankelbare vrede en heldere hoop voor de toekomst, ongeacht Satans dodelijke agenda.

Wat we vandaag de dag zien gebeuren is precies zoals de Bijbel zei dat de wereld er in de laatste dagen uit zou zien. Hoewel het vreselijk kwellend is voor degenen onder ons die van de Heer en Zijn Woord houden, weten we dat het een teken is van de spoedige terugkeer van Jezus om ons mee naar huis te nemen, naar de heerlijkheid. De woorden van 1 Tessalonicenzen 5:1-10 beloven dat de gebeurtenis die wij de Opname noemen zal plaatsvinden voordat de Heer Zijn toorn over deze boze, wetteloze en buitengewoon gewelddadige wereld uitstort.

Velen van ons die Jezus als onze Verlosser kennen, verlangen naar Zijn verschijning. We kijken reikhalzend uit naar de dag dat Hij ons ophaalt om Hem in de lucht te ontmoeten en ons meeneemt naar de heerlijkheid (1 Tessalonicenzen 4:13-17; 1 Korintiërs 15:47-54; Kolossenzen 3:4).

Als je je vertrouwen nog niet op Jezus hebt gesteld, kijk dan alsjeblieft naar mijn artikel Jezus is de enige weg naar het eeuwige leven. Daarin leg ik uit hoe je zeker kunt weten dat Jezus al je zonden heeft vergeven en dat je het eeuwige leven bezit en de zekere hoop hebt om bij Jezus’ verschijning een onsterfelijk en onkreukbaar lichaam te ontvangen (1 Korintiërs 15:48-54).

Wacht niet te lang; roep Jezus aan nu het nog kan! Morgen kan het te laat zijn.

[i] https://openvaers.com/covid-data

[ii] Frank Bergman, “92% van de Covid sterfgevallen in 2022 waren Triple+ Vaxxed,” 6 augustus 2023, op: slaynews.com/news/92-covid-deaths-2022-were-triple-vaxxed/

[iii] www.infowars.com/posts/what-could-it-be-mainstream-media-shocked-by-30-increase-in-heart-attack-deaths-among-ages-25-to-44/

[iv] Patrick Wood, Shock: Top Insurance Analyst Says 600,000 Americans Per Year Are Dying From COVID Shots, 25 mei 2023, op: www.technocracy.news/shock-top-insurance-analyst-says-600000-americans-per-year-are-dying-from-covid-shots/

[v]www.rasmussenreports.com/public_content/politics/public_surveys/died_suddenly_more_than_1_in_4_think_someone_they_know_died_from_covid_19_vaccines

[vi] J.B. Hixson, Geest van de Antichrist, Vol. Two (NBW Ministries, 2022), p. 60. Vergelijkbare informatie is te vinden op: www.oom2.com/t73827-in-1917-rudolf-steiner-foresaw-a-vaccine-that-would-drive-all-inclination-toward-spirituality-out-of-peoples-souls

[vii] Ibid. pp. 60-61.

[viii] Genomen van de Alliance For Human Research Protection website: ahrp.org/1961-aldous-huxleys-eerie-prediction-at-tavistock-group-california-medical-school/ Ik vond dit citaat ook op verschillende andere websites met verschillende agenda’s; het is geldig

[ix] Ik heb deze video vele malen bekeken voordat het WEF hem begroef of van hun website haalde.

Bron: A Fatal Illusion — Jonathan Brentner