20230821 Over een nieuw dieptepunt op de christelijke hitlijsten

Van Christenen voor waarheid, zie daar links, afbeeldingen, google translate

Queer ‘Evangelical’ Drag Queen ‘Flamy Grant’ bovenaan ‘christelijke’ hitlijsten

3 augustus 2023 Door CFT Team

Flamy Grant (links) treedt op met Derek Webb (rechts) in drag

( Newsweek ) Het reguliere zogenaamde “judeo-christendom” heeft zeker een nieuw dieptepunt bereikt, aangezien een queer drag queen die de homoseksueel getinte artiestennaam “Flamy Grant” draagt, de meest populaire zangeres is geworden in de hitlijsten van “christelijke” muziek :

“Vorige week nam de dragartiest/hedendaagse christelijke muzikant Flamy Grant de nummer 1-positie in op de christelijke hitlijsten van iTunes in de categorieën topnummers en topalbums .

Misschien kwam in ieder geval een deel van Grant’s snelle opkomst in de hitlijsten als een reactie op een tweet van de christelijke muzikant en voormalig GOP-congreskandidaat Sean Feucht , die schreef dat “dit echt de laatste dagen zijn” toen hij Grants gezamenlijke single met zanger Derek Webb toesprak , “GoodDay.” (Ed.: GOP is grand old party is Republikeinen)

Het bericht van Feucht werd op sociale media met terugslag ontvangen door mensen die aangaven Grant hun volledige steun te zullen bieden . Tegen het einde van de week was Grants debuutalbum, Bible Belt Baby, dat oorspronkelijk in oktober 2022 uitkwam, iTunes’ beste christelijke album.

“Ik vind het geweldig dat wat begon als een vernederende tweet van een conservatieve aanbiddingsleider, is uitgegroeid tot een manier voor queer mensen om zichzelf vertegenwoordigd te zien in christelijke muziek “, vertelde Grant aan Newsweek.

In zijn Twitter-bericht verwees Feucht ten onrechte naar [Derek] Webb als voormalig aanbiddingsleider. Webb heeft nog nooit zo’n rol vervuld, hoewel hij ooit een lange tijd lid was van de populaire christelijke band Caedmon’s Call. Grant was echter 22 jaar aanbiddingsleider en vertelde onlangs aan het tijdschrift Paste dat ze tot vorig jaar aanbidding leidde.

” Het evangelische geloof waarin ik ben opgegroeid, is helaas volledig gebaseerd op angst en begraven in schaamte “, vertelde Grant aan Newsweek. “Ik geloof in de expansieve kracht van liefde om angst te verdrijven.”

Op Twitter sprak Grant over haar liefde voor christelijke muziek en merkte op dat dit het enige genre was waarnaar ze mocht luisteren toen ze opgroeide. Ze sprak ook haar waardering uit voor haar fans die “Good Day” naar de hitlijsten van christelijke liederen katapulteerden, terwijl ze ook Bible Belt Baby naar de nummer 1-plek duwden, waar het nog steeds zit.

Webb van zijn kant heeft Grant gepromoot op zijn sociale media-accounts en zijn fans opgeroepen om de muziek en boodschap van Grant te blijven verspreiden . “Dit verhaal is nog maar net begonnen “, twitterde hij zondag. “Laten we de steun voor @FlamyGrant STERK houden, vrienden.”

Grant gaf aan Newsweek aan dat ze niet gelooft dat alle recente aandacht die ze heeft gekregen alleen aan Feucht te danken is .

“Ik denk dat een van de redenen waarom mijn lied mensen aansprak, is omdat mensen moe zijn van alle religieuze poortwachters, en ‘Good Day’ is een hymne van inclusie ,” zei ze.

Ze vervolgde: “Ik ben iedereen die mijn muziek deelt zo dankbaar, en ik hoop dat het een klein deel bijdraagt ​​aan het overstemmen van de boodschap van uitsluiting en walging voor queer mensen die een bepalend kenmerk is geworden van het conservatieve Amerikaanse christendom . ”

De Bijbel is heel duidelijk over de kwesties van travestie en homoseksualiteit – en degenen die beweren dat er “ruimte” is in christelijke gemeenten voor deze gruwelen, hebben geen probleem met “conservatieve christenen” maar met God Zelf:

“Een vrouw mag geen mannenkleed dragen en een man mag geen vrouwenkleed aantrekken, want een ieder die deze dingen doet, is een gruwel voor de Here, uw God.”

Deuteronomium 22:5

“Als een man met een man slaapt zoals met een vrouw, hebben beiden een gruwel begaan; zij zullen zeker ter dood gebracht worden; hun bloed is op hen.”

Leviticus 20:13

“Of weet u niet dat de onrechtvaardigen het koninkrijk van God niet zullen beërven? Laat u niet misleiden: noch de seksueel immorele, noch afgodendienaars, noch echtbrekers, noch mannen die homoseksualiteit beoefenen.”

1 Korintiërs 6:9

Homoseksuelen zijn – net als antichristelijke joden – extreme narcisten die geloven dat het christendom zich moet conformeren aan hun wereldbeeld, en niet andersom.

Dit zijn de handlangers van Mystery Babylon – de belichaming van de “ gruwel der verwoesting ” – die de gevallen wereld liefhebben – die volhouden dat wij christenen deze wereld en alles daarin onvoorwaardelijk liefhebben, een val waartegen Christus ons waarschuwt:

“Heb de wereld niet lief, noch de dingen in de wereld. Als iemand de wereld liefheeft, is de liefde van de Vader niet in hem.”

1 Johannes 2:15

Deze vreemde travestiet – Flamy Grant – beweert dat omdat hij opgroeide in een evangelisch gezin, het christendom op de een of andere manier verplicht is om plaats te maken voor zijn perversies, verklaarde in een interview met Baptist News ,

“We horen thuis in elke ruimte waar we zijn. We horen erbij, gewoon omdat we zijn. Dus als we zijn opgegroeid in een evangelisch-fundamentalistische wereld, horen queer mensen daar thuis. Misschien willen we daar niet blijven omdat het een moeilijke plek is. Het is een heel moeilijke plek om te zijn, maar dat betekent niet dat we er niet bij horen.”

Deze nieuwe rage van onvoorwaardelijke LHBT-“inclusie” wordt nu verkondigd door veel reguliere christelijke denominaties – en de Godloze Verenigde Naties zijn in de strijd gestapt en beweren dat homo’s het “mensenrecht” hebben om door elke kerk van hun keuze te worden geaccepteerd .

Flamy Grant is in de schijnwerpers gezet door samen te werken met sterzanger “Christian”, Derek Webb, die samen met Grant in travestie verschijnt in een griezelige, griezelige videoclip getiteld “Boys Will Be Girls” (zie hieronder), met de tekst :

“Weet je, ze zeggen dat de grootste wraak een goed geleefd leven is.

Dus de luidste f*ck you en het grootste geschenk dat je ooit zou kunnen geven.

Ze zijn een en dezelfde…

Ik hoorde dat Jezus hield van en zijn leven doorbracht met degenen die

in de steek werden gelaten door trotse en angstige mannen

Dus als een kerk je niet viert en van je

houdt Ze geloven leugens die jou of hen niet kunnen redden

Omdat je zo mooi bent Iedere naam”

Nee, Derek, je “hoorde” verkeerd – Jezus bracht zijn leven niet door met travestieten en homoseksuelen – degenen die Christus volgden moesten hun zondige wegen opgeven – en ” zondig niet meer ” ( Johannes 8:11 ) – voordat Hij zou omhelzen hen en bied redding – je hebt de spreekwoordelijke wagen achter het paard gespannen.

Er zijn aanwijzingen dat Derek Webb in feite betrokken zou kunnen zijn bij satanische judeo-vrijmetselarij – die in vrijwel alle reguliere christelijke denominaties is geïnfiltreerd.

Een onthullende foto van Derek Webb – op de hoes van zijn album “ Stockholm Syndrome ” – toont hem met het maçonnieke “alziende” blauwe oog – zoals veel beroemdheden hebben – wat suggereert dat hij zijn succes en rijkdom misschien niet alleen aan zijn “talent” te danken heeft. ” maar eerder op het feit dat hij geheime geloften heeft afgelegd om deze gruwelen te promoten:

Derek Webb vertoont een vrijmetselaarsblauw oog

Natuurlijk zullen Antinomiaanse ‘christenen’ zoals Flamy Grant en zijn ‘vrijmetselaars’-enabler Derek Webb als kers op de taart verzen uit hun verband halen om bij hun agenda te passen, zoals

“Gij oordeelt naar het vlees; Ik oordeel over niemand.’

Johannes 8:15

Al die tijd de volgende verzen negerend die in strijd zijn met hun afvallige doctrines die onvoorwaardelijke liefde promoten en de antichristelijke humanistische doctrine van de universele broederschap van de mens:

Christus zei,

“Ik ga heen, en u zult Mij zoeken en in uw zonden sterven: waar Ik heen ga, kunt u niet komen.”

Johannes 8:21

Zoals alle muziekgenres zit de zogenaamde “christelijke muziekindustrie” vol met ontaarden – en de “christelijke” muziekcriticus Chris Hauser suggereert dat christenen die geen “liefde” voor hen tonen hypocriet zijn :

“Er zijn opgesloten mensen in onze branche … Er zijn opgesloten artiesten en opgesloten industriemensen, en ze zoeken me op en komen naar me toe zoals Nicodemus naar Jezus in de tuin midden in de nacht en hebben iemand nodig om mee te praten.”

Dus omdat er opgesloten homoseksuelen zijn die populaire “christelijke” muziek uitvoeren, zouden die christenen die naar die muziek luisteren verplicht moeten zijn om deze homoseksuelen uiteindelijk te accepteren voor “wie ze zijn” – en hen aan te moedigen “uit de kast te komen” zonder angst voor vergelding. – ongeacht de bevelen van Christus.

Homoseksuelen zijn in vrijwel alle heersende christelijke denominaties geïnfiltreerd – rijdend op de jas van de communistische infiltranten – en nu kan zelfs de Kerk van Zweden ongegeneerd beweren dat “Jezus vreemd was” – en dat “homo-katholieken” de nieuwe “hoeksteen” van de katholieke kerk .

Zelfs de Amerikaanse ambassadeur in Polen – Georgette Mosbacher – heeft beweerd dat de “mensenrechten” van homoseksuelen belangrijker zijn dan de rechten van christenen om hun geloof te praktiseren zoals het in de Bijbel staat.

En gezien het feit dat Joodse miljardairs hebben toegegeven dat ze “drag queen story hours” voor kinderen hebben gefinancierd , kunnen we gerust aannemen dat ze woedend in hun handen wrijven terwijl ze deze homoseksuele ondermijning van de reguliere christelijke kerken helpen en stimuleren door deze afvallige “christen” muziek genre.

Link naar youtube