20230804 Over een open brief aan woke jeugd

Van DOREEN, zie daar links en afbeeldingen, google translate 16 JULI 2023

Brief aan Woke Youth: Gevaar, Gevaar

Duistere krachten zullen je gebruiken en je vervolgens weggooien.

Het is een keuze om bewijs van schade te negeren, wat millennia lang heeft geleid tot pijn, lijden en verlies van mensenlevens, of om weloverwogen, op groei gerichte beslissingen te nemen. De geschiedenis onthult de patronen van de globalisten en de rattenvangers die zijn opgeleid om mensen met goede bedoelingen voor de gek te houden om met hen samen te werken, in een poging om een ​​schijn van legitimiteit te geven aan hun agenda om het totalitarisme te bevorderen; verborgen voor de meeste, maar niet voor alle.

Een audiobrief aan de jeugd van Woke

Dank je, Judith.

Tekst van de audiobrief

Uittreksel

Waar je aan deelneemt, of je het nu weet of niet, is westers maoïsme. Dit is waar je scholen en universiteiten en beïnvloeders je verkeerd in opleiden – je hersenspoelen -. Westers maoïsme. Maoïsme met Amerikaanse kenmerken. Je zou kunnen denken dat dat best cool is omdat je niet veel echte geschiedenis kent, maar je moet weten waar het naartoe gaat, want het gaat uiteindelijk niet goed met je. Als je beweging verliest, verlies je. Als je beweging wint, verlies je. Ondertussen verlies je jezelf.

Zie: newdiscourses.com/wp-content/uploads/2023/07/LetterToTheWoke-JamesLindsay.pdf

Perceptie beïnvloedt de werkelijkheid

Individuen interpreteren de werkelijkheid door middel van ‘overdraagbare overtuigingen’, zelden in twijfel getrokken, en persoonlijke ervaringen. Woorden en hun combinaties zijn, net als de wet, onderhevig aan interpretatie.

Hoe interpreteer je woorden die eindigen op ‘isme’ zoals communisme, fascisme, totalitarisme, collectivisme, maoïsme en andere? Ik interpreteer ze als subsets van satanisme.

Zullen mensen toestaan ​​dat een satanische wereldstaatsgreep slaagt, waarna veel globalistische agenten worden vervangen door satanische bewuste kunstmatige intelligentie, een wereldpolitie, gewapende drones en robots om te zorgen voor naleving van een nieuwe wereldorde?

Een grondwet voor de Federatie van de Aarde Hoe interpreteert u ‘Het programma van de Verenigde Staten voor algemene en volledige ontwapening in een vreedzame wereld’, uitgebracht in september 1961 Complete disarmament , voordat u het document van de nieuwe wereldregering en artikel 1 hieronder bekijkt ? in a peaceful world’ released September 1961?

zie: famguardian.org/Subjects/GunControl/Law/freedom-from-war-state-dept-pub-7277.pdf

Ontwapening gaat ‘altijd’ vooraf aan communistische machtsovername

Analyseert het verband tussen civiele ontwapening en de genocideformule, door wetten en historische ervaringen in het 20e-eeuwse China, de USSR, Turkije, Cambodja, Rwanda, nazi-Duitsland, Oeganda, Guatemala, Zimbabwe en Japan te onderzoeken. Bespreekt religieuze en morele basis van het recht op zelfverdediging.

Brede functies van de wereldregering Artikel 1

Om oorlog te voorkomen, To prevent war,ontwapening veilig te stellen secure disarmamenten territoriale en andere geschillen op te lossen die de vrede en mensenrechten in gevaar brengen.

Zie: worldparliament-gov.org/constitution/the-earth-constitution/

De bovenstaande link is archive.vn/wip/W0s2Lhttps://archive.vn/wip/W0s2L

Dit is hoe ik artikel 1 interpreteer

De gemilitariseerde politiemacht van de VN, gesteund door gewapende drones en robots, is gepositioneerd om de dominante macht van de staat over de over wereldwijd ontwapende bevolkingsgroepen veilig te stellen en te ondersteunen tijdens de overgang van oorlog naar gedwongen valse vrede en daarna.

Ten tweede heeft zich de afgelopen drie jaar een geplande vervanger voor de oorlogsmachine geopenbaard door covid, en de volgende is klimaatverandering, tenzij natuurlijk een kritieke massa mensen wakker wordt en niet instemt.

Het ontwaken: zelfbestuur

Ontwaken betekent dat honderden miljoenen mensen valse verhalen in twijfel trekken, authentiek zijn, de meest waarheidsgetrouwe waarheid spreken, elkaar helpen, persoonlijke meningsverschillen opzij zetten, een stem zijn voor de stemlozen, een zinvol standpunt innemen tegen tirannie.

Ieder mens is geboren uitgerust voor deze zeldzame tijdlijn. Er is moed voor nodig om ons goddelijke zelf te kennen, dat Bewustzijn is, de hoogste autoriteit zonder grenzen in vorm.

Door zo authentiek mogelijk te zijn, met elkaar samen te werken en hartgerichte keuzes te maken, stijgt het collectieve Bewustzijn waarop de Hoogste Autoriteit en alleen Macht op dezelfde manier reageert en evolueert naar Zijn volgende hoogste uitdrukking. Het hoe is niet aan ons.

afbeelding Nancy Conant

zie hier de gesproken brief op youtube

(Nb. wil je vertaling? Klik op wieltje rechtsboven, klik op automatisch vertalen, kies Nederlands)

zie voor ismen bij bewust 1 t/m12

zie voor de gevolgen van ismen bij bewust 1 t/m 5

zie voor satanisme bij bewust