20230727 Over een sociale besmetting

Via de Vrijspreker.nl, zie daar links en afbeeldingen

LOST IN TRANS NATION

Door Seneca -12-07-238

Dr. Miriam Grossman, een gecertificeerde kinder- en jeugdpsychiater en auteur van “Lost in Trans Nation: A Child Psychiatrist’s Guide Out of the Madness”, verklaarde in een interview dat het idee om in het verkeerde lichaam geboren te worden gevaarlijk is voor kinderen en dat het geen basis heeft in geneeskunde of biologie.

Grossman zegt dat kinderen worden geïndoctrineerd om deze ideeën te geloven en wanneer autoriteiten, leraren, begeleidingsadviseurs en internetbeïnvloeders kinderen dit vertellen, geloven ze het. “Dit is de reden waarom we een toename van ongeveer 5000 procent hebben in het aantal kinderen dat zich identificeert als iets anders dan wat hun lichaam is,” zei ze. “Het is een sociale besmetting.”

Een sociale besmetting is een fenomeen van gevoelens of gedrag dat zich verspreidt onder leeftijdsgenoten, meestal bij adolescenten en vaker bij meisjes, legt Grossman uit. Er zijn veel voorbeelden in de psychiatrie van sociale besmettingen uit het verleden, zoals suïcidaal gedrag, snijden en eetstoornissen. “Daarom hebben we hele groepen meisjes die vrienden zijn van school of online die elkaar gek maken. Zo gaan ze bijvoorbeeld samen naar een Planned Parenthood of naar een genderkliniek om geïnjecteerd te worden met testosteron.”

Volgens Grossman is de huidige agressieve transgender behandeling voor kinderen gebaseerd op een studie die gedaan is op 55 kinderen in Nederland die leden aan geslachtsdysforie en puberteitsblokkers kregen.

Grossman dringt er bij ouders op aan zich goed te informeren en hun families te wapenen tegen deze destructieve besmetting.

Lost in Trans Nation door Dr. Miriam Grossman