20230725 Over de gezondheid van de Amish kinderen

via de truthseeker, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Uitgebreide studie: er zijn NUL Amish-kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme – WAAROM IS DAT?

door tts-admin | 9 juli 2023 | 9 opmerkingen

Van Planeet vandaag – 8 juli 2023

De huidige bevolking van Amish-mensen in Amerika nadert snel de 400.000, met de grootste concentraties van 90.000 in Pennsylvania en 82.000 in Ohio. Amish hebben zich in maar liefst 32 Amerikaanse staten gevestigd en hebben gemiddeld 7 kinderen per gezin, dus de bevolking groeit snel. In een gloednieuwe, uitgebreide studie (vanaf juni 2023), gepresenteerd door Steve Kirsch aan de Pennsylvania State Senate, werd berekend dat voor Amish-kinderen, die strikt 100 procent niet zijn gevaccineerd (volledig niet-gevaccineerd), er nauwelijks typische chronische aandoeningen bestaan, als dat al het geval is.

Deze chronische aandoeningen, ook wel vermijdbare ziekten en aandoeningen genoemd, waar bijna veel gevaccineerde kinderen en delen van Amerikanen aan lijden, omvatten auto-immuunziekten, hartaandoeningen, diabetes, astma, ADHD, artritis, kanker, en natuurlijk… wacht erop… autisme (denk aan ASS en het Syndroom van Asperger) .

Deskundige panelleden getuigden hoe gezonde Amish-kinderen worden vergeleken met gevaccineerde Amerikaanse kinderen

Misschien is het een goede zaak om mensen af ​​te schrikken van vaccins, voor al die pro-jab-fanaten die denken dat elke voorstander van natuurlijke gezondheid een “complottheoreticus” is die ziekte en wanorde verspreidt door te praten over vuile vaccins, vaccinverwondingen en door vaccins veroorzaakte sterfgevallen. Tijdens getuigenissen deelden deskundige pleitbezorgers op het gebied van gezondheid WAAROM er nooit rapporten zijn gepubliceerd over de gezondheid van Amish-kinderen in het algemeen, door te zeggen: “Na tientallen jaren de Amish te hebben bestudeerd, is er geen rapport omdat het rapport verwoestend zou zijn voor het verhaal. Het zou aantonen dat de CDC het publiek al tientallen jaren schaadt en niets zegt en alle gegevens begraaft.”

Dr. Peter McCullough, een topcardioloog in Amerika, met bergen aan collegiaal getoetst, gepubliceerd werk, getuigde voor de Amerikaanse Senaat en voor wetgevers in de hele VS over de gevaren van vaccins, waaronder de COVID-19-genmuterende prikken . Over de pandemie gesproken, de Amish sloten zich NIET af, ze zetten GEEN maskers voor het kweken van bacteriën op en ze ‘vaccineerden’ zeker NIET voor de Wuhan Lab Flu. Ze negeerden elk door de CDC en Fauci gepropageerd mandaat en protocol, inclusief de dodelijke stolselschoten (omdat ze beter wisten dan geïnjecteerd te worden met miljoenen giftige, kleverige spike-eiwitten en grafiet-nanodeeltjes).

Raad eens wat er gebeurde? De Amish hadden een overlevingspercentage van COVID dat 90 keer hoger was dan in de rest van Amerika. Niemand wil hierover praten, behalve voorstanders van natuurlijke gezondheid. Als je er iets over op sociale media plaatst, word je onmiddellijk verbannen, op de zwarte lijst gezet en bestempeld als ‘verkeerde informatie’ of ‘desinformatie’.

Waarom is het zo belangrijk om vaccins als de pest te VERMIJDEN? Kijk maar eens naar alle krankzinnige ingrediënten die in vaccins worden gebruikt, waaronder conserveermiddelen, emulgatoren, hulpstoffen, genetisch gemodificeerde bacteriën, gemuteerde virussen en steriliteit veroorzakende chemicaliën. Dit staat allemaal in de openbaarheid vermeld. Geen mens zou dit ooit in zijn bloed en spierweefsel moeten laten injecteren, waarbij de normale verdedigingsschilden van het lichaam worden omzeild, inclusief de huid, longen en het spijsverteringskanaal.

Deze giftige, soms dodelijke ingrediënten omvatten kwik (hoge doses in de meervoudige dosis griepprik), menselijk bloed (albumine van abortussen), dodelijke varkensvirussen genaamd circovirus (in Rotateq Rotavirus jabs), adelaarsbloed, hondenbloed, geïnfecteerde groene apennier cellen, sucralose, mononatriumglutamaat (MSG), koeienbloed, kippenbloed, eieren, zuivel, antibiotica, arachideolie (ja, er blijven resten achter, vandaar alle dodelijke pinda-allergieën), latex (van de stoppen op de naalden en flesjes die de naalden dringen), aluminium en nog veel meer.

Bron