20230707 Over gecontroleerde oppositie

Via Fitzpatrick-informant, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Het blootleggen van de joods-vrijmetselaars-bolsjewistische samenzwering

(Ed.: ik heb Makow eerder ook hoog geacht maar ging twijfelen. Ik heb hem rechtstreeks in een mail gevraagd waarom hij zich als jood blijft identificeren, terwijl dat niet hoeft. Geen antwoord. Wel eerder op andere mail dus dat is opvallend. Ook opvallend dat hij het officiële h. verhaal blijft volgen terwijl er al zoveel anders over gezegd is.)

Makow anti-katholieke hit stuk de laatste druppel geplaatst op14 oktober 2021

NEW YORK, NY—Henry Makow, de uitvinder van het spel Scruples, wordt op 18 juni 1985 in New York City gefotografeerd. (Foto door Yvonne Hemsey/Getty Images)

Door Paul Dang, 14 oktober 2021 Anno Domini

Ik vertrouwde, net als vele anderen, op de website van Henry Makow om een ​​dosis realiteit te krijgen, in plaats van op het reguliere nieuws. Maar er waren al waarschuwingssignalen die me ongemakkelijk maakten. Hij stond er bijvoorbeeld nog steeds op joods te zijn. En zijn uitweidingen over het christendom, die ik afschreef als dat hij er een beetje naast zat. Maar naarmate de jaren verstreken, kwamen er steeds meer rode lichten, zoals het prijzen van Poetin, hem vervolgens uitroepen en dan weer prijzen. Uiteindelijk vond ik hem meer een poortwachter dan een eerlijke ontmaskeraar van de machten die deze wereld beheersen. Zijn promotie van Jones, Br. Nathaniel en andere valse tegenstand is een van de belangrijkste redenen waarom ik hem niet vertrouw. Een andere is dat hij zich aan het judaïsme houdt (vooral dat Jezus een “goede man” is, maar niet God! Ik kan zonder dat soort slappe onzin en promotie van reïncarnatie. Ik controleer hem nog steeds, maar nu veel meer op mijn hoede voor de halve waarheden en leugens. Voor de nieuwkomer in het zoeken naar waarheid uit leugens, zouden ze er goed aan doen om uit de buurt van hem te blijven.

In het laatste artikel over het katholicisme dat op zijn website staat, lijkt de auteur schijnbaar traditioneel katholiek te zijn (Ed.: nou dat zie ik echt niet zo), maar dan noemt hij waarheden zonder context of laat hij de andere goede kant zien. In wezen was het een eenzijdig artikel, waarin de banden met de bankiers-Rothschilds werden genoemd, terwijl tegelijkertijd de zeer reële dreiging werd genegeerd die nog steeds uitgaat van een levendige katholieke kerk voor hun plannen voor een satanische wereldorde met joden aan het roer, terug in de tijd. 1800, vooral met de jezuïeten in La Civilta Catholica , Mgr. Dillon en andere voormalige joden werden vrome katholieken.

Twee andere opmerkingen van verschillende mensen maken het af. De eerste opmerking viel mee, maar de tweede was, zoals verwacht, van een oud-katholiek. Hij toonde in feite onwetendheid over de katholieke geschiedenis en doctrine en de Bijbel door zijn opmerkingen over wat koning John, de broer van Richard Leeuwenhart, deed in de Middeleeuwen, en het Concilie van Trente. De Bijbel gebruiken om het te verdraaien is een gebruikelijke tactiek voor protestanten, en het werd hier volledig getoond door Al Thompson, toen hij het afleggen van een eed een zonde noemde die geëlimineerd zou moeten worden.

Vroeger had ik het meeste respect voor Henry Makow, ik maakte zelfs enkele opmerkingen over sommige artikelen, maar nu al heel lang niet meer. Met alle artikelen die de Kerk en haar heiligen aanvallen als crypto-Joden en bepaalde boeken van de Bijbel als echt Joodse plannen (Openbaring en Esther), en volhouden dat de Holocaust echt heeft plaatsgevonden, ondanks het tegendeel, moet hij niet als betrouwbaar worden onderschreven. Waarheidszoekers kunnen allemaal fouten maken, maar alleen degenen die meer ervaring hebben met het doorzoeken van de uitgestrekte zeeën van internet kunnen veilig door zijn website navigeren en zijn meer flagrante fouten blootleggen; de rest moet hem mijden als de pest.

Zie ook

Moscow Makow laat masker vallen

Henry Makow bedrogen door zionist

De Russische bron van Makow lijkt geloofwaardig

Het Joodse gebod om christenen te misleiden over bijbelse profetieën

Gecontroleerde oppositie / Joden 21 opmerkingen

Paul Bustion zegt:

15 oktober 2021 om 08:17

Ik ben niet bekend met het boek Esther, maar Openbaring zien als een Joods plan zou een redelijke interpretatie kunnen zijn.

Luther was van mening dat het niet in de canon moest worden opgenomen, en schreef zijn redenen om uit te leggen waarom in een inleiding erop. Hij zei dat het een tegengestelde boodschap leek te hebben dan de meer onbetwiste boeken in de canon. De symboliek is veel esoterischer dan die van andere boeken. Luther maakte dat ook duidelijk, hij zei: ‘Allereerst houden de apostelen zich niet bezig met visioenen, maar profeteren ze in duidelijke en duidelijke woorden, zoals Petrus en Paulus doen, en Christus in het evangelie. Want het betaamt het apostolische ambt om duidelijk te spreken over Christus en zijn daden, zonder beelden en visioenen. Bovendien is er geen profeet in het Oude Testament, om nog maar te zwijgen van het Nieuwe, die zich zo uitsluitend bezighoudt met visioenen en beelden. Voor mezelf denk ik dat het het vierde boek van Ezra benadert; Ik kan op geen enkele manier ontdekken dat de Heilige Geest het heeft voortgebracht.’

Het spul over het merkteken van het beest lijkt op wat New Age anti-vaccinatievoorstanders genoeg zeggen om me er achterdochtig over te maken. Het merkteken van het beest is 666 of 616, wat zich beide vertaalt naar verschillende versies van de naam van de Romeinse keizer Nero. De Antichrist in Openbaring wordt door geleerden beschouwd als Nero. Nero was een figuur die door de Joden werd belasterd op een vergelijkbare manier als Hitler later was, dus dat maakt me ook achterdochtig tegenover het boek.

Hitlers naam in het Engelse Gematria is 660, slechts zes minder dan 666. In Simple Gematria is het 110, wat verband houdt met de vermeende volgende verdrijving van het jodendom en de 666 symboliek van de Holocaust, omdat de getallen 1-666 bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan 222.111, één anders dan 110. Er lijkt dus een verband te bestaan ​​tussen Nero en Hitler als joodse antichristfiguren. Hoewel het in het geval van Hitler waarschijnlijker is dat hij een dupe was, terwijl Nero waarschijnlijk opzettelijk die rol vervulde voor Joden.

Antwoord

Carl zegt:

15 oktober 2021 om 21:18

Nero werd niet belasterd door de Joden, hij was getrouwd met een Jodin.

Luther las blijkbaar niet veel Daniël en was geen goed voorbeeld, aangezien hij vond dat het boek Jacobus ook moest worden afgeschaft.

Van bisschop Irenaeus

“Nu, in de eerste plaats, is het een verlies om

van de waarheid af te dwalen en te denken dat het zo is, wat

niet zo is; nogmaals, aangezien er geen lichte straf zal zijn

[opgelegd] aan hem die iets toevoegt of afneemt van de

Schrift, moet Openbaring 22:19 daaronder

vallen. Bovendien zal een ander gevaar, zeker niet onbelangrijk,

degenen overvallen die ten onrechte veronderstellen dat ze de naam van

de Antichrist kennen. Want als deze mannen één [nummer] aannemen, wanneer dit

[Antichrist] zal komen met een ander, ze zullen gemakkelijk

door hem worden weggeleid, omdat ze veronderstellen dat hij niet de verwachte is, voor wie moet

worden gewaakt.

2. Deze mannen zouden daarom moeten leren [wat

werkelijk de stand van zaken is], en teruggaan naar het ware aantal van

de naam, opdat ze niet onder valse profeten worden gerekend. Maar

omdat ze het zekere aantal kennen dat door de Schrift wordt verklaard, dat is zeshonderdzesenzestig

, laten ze dan in de eerste plaats wachten op de verdeling van

het koninkrijk in tien; dan, in de volgende plaats, wanneer deze koningen

regeren en hun zaken op orde beginnen te brengen en

hun koninkrijk vooruit te helpen, [laten ze leren] te erkennen dat hij die zal

komen en het koninkrijk voor zichzelf opeisen, en de mannen

over wie we het hebben gehad, die een naam hebben die het

bovengenoemde aantal bevat, angst aanjagen, is echt de gruwel der verwoesting. Ook dit

bevestigt de apostel: Wanneer zij zullen zeggen: Vrede en veiligheid,

dan zal een plotselinge vernietiging over hen komen. 1 Thessalonicenzen 5:3

En Jeremia wijst niet alleen op zijn plotselinge komst, maar hij

wijst zelfs op de stam waaruit hij zal komen, waar hij zegt:

Wij zullen de stem van zijn snelle paarden uit Dan horen; de hele

aarde zal worden bewogen door de stem van het hinniken van zijn galopperende

paarden: hij zal ook komen en de aarde en haar volheid verslinden

, ook de stad en zij die erop wonen. Jeremia 8:16

Dit is ook de reden dat deze stam niet wordt meegerekend in de

Apocalyps, samen met degenen die gered zijn. “Tegen ketterijen”, hoofdstuk 31.

Antwoord

Paul Bustion zegt:

15 oktober 2021 om 21:31

‘Nero werd niet belasterd door de joden, hij was getrouwd met een jodin.’

Joden beschuldigen mensen die zelfs openlijk joods zijn er valselijk van dat ze de hele tijd anti-joods zijn. Nero zou best zelf een Jood kunnen zijn. Dat sluit niet uit dat joden hem er valselijk van beschuldigen hen te vervolgen.

Antwoord

Paul Bustion zegt:

15 oktober 2021 om 21:35 uur

Stalin was vrijwel zeker een crypto-jood en was getrouwd met een jodin, Rosa Kaganovich, en joden waren net zo bevoorrecht en machtig onder Stalin als onder Lenin, en de internationalistische stalinistische beweging was niet minder dan joods dan de internationale trotskistische beweging en Stalin. openlijk gehandhaafde wetten die anti-joodse uitlatingen verbieden. Maar joden beschuldigen Stalin nog steeds valselijk van anti-jodendom, ondanks dat de beschuldiging duidelijk vals is.

Dus nogmaals, er is niets inconsistents aan het feit dat Joden Nero belasteren, zelfs als hij een Jood was en pro-Joods was in zijn beleid.

Joden belasteren Trump ook, ook al deed Trump het bod van Israël in het Midden-Oosten en versterkte het de privileges en macht van de Joden in Amerika. En Joden belasteren Poetin, ondanks het feit dat Poetin wetten afdwingt tegen ontkenning van de holocaust, de joodse privileges handhaaft en op allerlei andere gebieden de wensen van joden op zich neemt.

Antwoord

Paul A Dang zegt:

16 oktober 2021 om 04:57

Luther is nauwelijks een betrouwbare exegeet, aangezien hij Jacobus als een strohalm afwees, evenals zijn ketterse aanvallen op de katholieke kerk.

Antwoord

Paul Bustion zegt:

16 oktober 2021 om 08:50

Er was een gnostische frankistische jood op Youtube die de Chief Magician of Mystery Babylon heette. Hij heeft nu de meeste van zijn video’s verwijderd. Hij prees het boek Openbaring als gnostisch en kabbalistisch. Hoewel de eerste misschien een te specifieke term is en Kabbalah in die tijd zeker niet bestond, lijkt het mij veel occulter dan alle andere boeken van de Bijbel.

Antwoord

pauldan100 zegt:

16 oktober 2021 om 12:25 uur

Alle boeken van de Bijbel kunnen worden misbruikt, zoals St. Peter zei over de brieven van St. Paul. Het neemt hun goddelijke inspiratie niet weg.

Antwoord

anarchist zegt:

19 december 2021 om 09:16

In feite is het Israël-symbool “ster van David” het “merkteken van het beest”. Er zijn 6 driehoeken, 6 punten en een 6-zijdige figuur (zeshoek) binnen het symbool.

De “synagoge van satan” is springlevend in Israël. Laten we niet vergeten dat Israël het epicentrum is van wereldwijde spionage (elk ander land ter wereld treft), het epicentrum is van de “blanke slavernij” (internationale prostitutie van minderjarige vrouwen en “honeypot”-regelingen die wereldleiders in de val lokken om hen naar do israel’s bidding) systeem, en is de thuisbasis van een groot aantal financiële zwendel en criminaliteit.

Antwoord

Robin Mosley zegt:

2 februari 2023 om 18:20

ZIJN GECODEERDE BOODSCHAP VOOR NERO IN EEN APOSTOLISCHE BRIEF TIJDENS DE VROEGE ROMEINSE VERVOLGINGEN EN DE JODEN heidenen EN KEIZER AANBIDDING CULT OM HET UIT DE GEVANGENIS TE HALEN

Antwoord

Andy Sloan zegt:

16 oktober 2021 om 07:30

Een simpele samenvatting – MAKOW is een neo-Sovjet Euraziatische plant, die eraan werkt om westerlingen het einde van de westerse beschaving te laten accepteren en de Joodse geplande Euraziatische NWO te laten ontvangen, onder moshiach (antichrist).

Toen ik Makow vroeg waarom hij weigert het Oosten te ontmaskeren (Noe-Sovjet Euraziatisch Plan/Joodse controle etc.)

Van: Henry Makow hmakow@gmail.com

Verzonden: 05 juli 2019 19:45

Aan: andy sloan

Onderwerp: Re: Quo Vadis?

Andy

Ik vind toevallig dat het Westen stinkt en het kan me niet schelen of dit deel uitmaakt van een groter complot.

Henry

In wilde tegenspraak met zijn uitspraak aan Daniel Ott dat het u alleen maar gaat om ‘getuigen van de waarheid’;

39 m 57 sec

www.youtube.com/watch?v=1r-YddI7Rw8

Makow duwt de joodse verzonnen vijand van de westerse ‘globalisten:

“Ten slotte moet onze woede gericht zijn op de verraders (“globalisten”) die onze leiders zijn en niet op de immigranten.”

32e alinea

www.henrymakow.com/2019/09/an-explanation-of-my-white-ethnocentricism.html

Met tekstlink tin het artikel hierop;

“Waarom is de westerse samenleving giftig? TIEN TEKENEN WE ZIJN SATANISCH BEZITT.”

www.henrymakow.com/ten_signs_we_are_satanically_p.html

Alles naar het verhaal van Dugin:

“Het beeld van de vijand moet vooraf en weloverwogen worden gevormd…. Daarom zou de eerste taak om de overwinning te behalen een echt volwaardig bedrijf zijn om het volledig negatieve, monsterlijke, satanische beeld van de Verenigde Staten en het Westen in het algemeen te creëren. Daarom is het Westen een plaats waar de duivel woont. Het is het centrum van de mondiale kapitalistische tentakels. Het is de matrix van rottende culturele perversie en een vice-greep van onwaarheid en cynisme, geweld en hypocrisie. Rusland doet dit al.”

Rusland moet actief betrokken worden bij de strijd om invloed op de Amerikaanse samenleving, de uitleg van de Russische spirituele positie in de oorlog versterken, laten zien dat Russen en Amerikanen een gemeenschappelijke vijand hebben: een manisch satanische elite die zich de macht heeft toegeëigend en het geheel leidt van de mensheid, inclusief de Amerikanen, in de richting van de onvermijdelijke catastrofe. De resultaten van de elite zijn duidelijk: het hele Midden-Oosten zit al onder het bloed, ze zijn niet meer in staat om enige orde te scheppen, de globalistische elite (de CFR, de neocons, de vertegenwoordigers van de internationale financiële oligarchie van Wall Street) implanteert overal alleen chaos, verwoesting, dood en pijn. De vernietiging van zo’n kanker op de mensheid is een zaak voor de hele wereld, inclusief de Amerikanen, die niet alleen haar instrumenten maar ook slachtoffers zijn.”

www.4pt.su/en/content/principles-and-strategy-coming-war

Makow 2017: “Waarom blijf ik joods?”

“Het korte antwoord is dat ik geen keus heb…je kunt niet uit je vel springen.

1e alinea

www.henrymakow.com/2017/06/why-do-I-reman-jewish.html

Johannes 8:44 (tot de Joden) “Uw vader is satan en zijn verlangens doet u. Wanneer hij een leugen spreekt, spreekt hij uit zichzelf: want hij is een leugenaar en de vader daarvan.”

Antwoord

Dave zegt:

16 oktober 2021 om 13:47

Jood praat over Talmoed en niet-joden. – Christenen

archive.org/details/jewtalksabouttalmudandnonjews

Antwoord

Jack zegt:

17 oktober 2021 om 14:39

Overeengekomen. Makow is niet betrouwbaar, in feite zijn de meeste mensen dat niet als het gaat om de alternatieve niet-msm-sites. Ik moet echter zeggen dat zonder enkele van deze dubbelagenten er geen manier zou zijn voor mensen om wakker te worden. Kijk naar Bill Cooper, hij is/was een ONI/Demolay-agent die de patriotbeweging infiltreerde om haar te belasteren (een andere boeman van neonazi’s opzetten en hen identificeren met patriottisme en blanken) en zijn serie duwt eigenlijk het occultisme MAAR zonder alternatieven zouden de meesten dat wel doen ga nooit op zoek naar de echte informatie die in het Tridentijnse katholicisme staat en die schrijvers die in die tijd waren als een Fahey, Dillon en de tienduizenden pagina’s geschreven door de heiligen en drs van de kerk. Ik werd sterk beïnvloed door Springmeier en bezit nog steeds zijn boeken, maar besefte zijn spel al lang geleden, ook alleen zijn achtergrond is erg raar.

Fahey, zoals pausen in de moderne tijd helaas hebben ingestemd met de joodse lijn van antisemtisme als een echt iets, slaat nergens op. In sommige contexten is het racisme, maar in andere niet en in werkelijkheid zijn veel Arabieren, Palestijnen enz. semieten, dus hoe werkt dat? De Asjkenazi’s zijn geen semieten en vormen een groot deel van de “joden”. Ik bedoel, de term antisemitisme is in werkelijkheid absoluut zinloos, maar betekent in de context alleen iets dat zich verzet tegen de criminele activiteiten, GEDRAG, van de nominale joden. Het is een truc, omdat ze het gebruiken om mensen voor de gek te houden zodat ze hun criminaliteit steunen, en het zelfs pushen met hun gevolmachtigden, de cjews-metselaars-marxisten enz. Hun criminaliteit vloeit voort uit hun spirituele criminaliteit en iedereen die op hen lijkt, zit ook in hetzelfde schuitje, ongeacht van hun nominale loyaliteiten. Wanneer een paus de bewoordingen van de vijand gebruikt in encyclieken enz., helpt hij de vijand. Nu noemt Fahey ook een paar van de punten die ik hierboven heb gemaakt, zodat hij veilig is, maar hij mist dat belangrijke punt van het binnenlaten van het Trojaanse paard door hun termen te gebruiken. Ik hoop dat we allemaal kunnen zien hoe taal kabbalistisch is verdraaid met dialectiek enz. Dat is de grote waarde van Arriaga’s boek.

Zelfs Fitz hier is niet echt brandschoon, sorry Fitz. Ik ben geen fan van Brits Israël, want het is net als de nazi’s en de joden en anderen die ras aanbidden. Dat druist in tegen de geestelijke aard van Zijn Koninkrijk. Het is ook niet juist wat betreft de ware aard van de Britse elite, die al eeuwen grotendeels joods/cjoden of joods van geest zijn sinds tenminste William, waarvan ik geloof dat hij werd gefinancierd door weet je wie. Minstens 1290 had een goed verstand. Maar ik zie nu de georganiseerde laster van Anglo en andere blanken als iets belangrijks en mensen zoals EIR maken daar zeker deel van uit. EIR heeft joodse schrijvers als je het opmerkt. Maar sinds Henry VIII kan ik me niet voorstellen dat een echte katholiek veel liefde voor de Britten heeft. De Ieren hebben net zo’n tragische geschiedenis door toedoen van de Britten als het katholicisme. Eens grote naties als Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje dat zo nobel en majestueus was, vooral met katholieke vorsten van lokale afkomst, is zojuist vertrapt door de jmm-maffia. Alle J-CJ-MM nu geleid en gecontroleerd. Ik neem het de gewone mensen niet kwalijk, want dat zijn we allemaal, en we weten hoe weinig macht we hebben tegen de beeststad van de mensenstaat als god. De piramide is geschikt, het stroomt allemaal naar beneden.

En kom op, het is APOCALYPS, niet de protestantse openbaring, kan niet tegen de protestantisering van de Kerk sinds Vaticaan 2 op subtiele en niet zo subtiele manieren. Ik denk dat jezelf opvoeden nog steeds goed is, maar ongeorganiseerd / oud, maar na het lezen van zijn werk over Fukushima kan ik zien dat de jood Jim STONE dat van hem heeft gestolen. Elk echt goed waar de joden altijd op smachten en geschikt zijn voor macht of geld of een of andere agenda. Educate yourself heeft ook veel occultisme zoals die perverse jood Wilhelm Reichs orgones, wie weet of dat werkt op zendmasten etc of niet hoor. Ja, zo veel van het alternatief wordt feitelijk geleid door cjews enz. Onderscheidingsvermogen is zo essentieel en het komt niet door alleen internetonderzoek enz. Je hebt een innerlijk leven met Christus nodig en ik raad Chautards Soul of the Apostolaat, Cajetans Nederigheid van hart, Bossuet aan, Goddelijke intimiteit, scripture douay reims,

Antwoord

Timothy Fitzpatrick zegt:

17 oktober 2021 om 17:25

Ik heb nooit beweerd in het Britse Israëlisme te geloven. Ik wijs het echter ook niet noodzakelijkerwijs af en ter verdediging leert het niet dat men gered wordt door ras. Maar ook al is genade wat redt, er bestaat rasrealisme. Het Britse Israelisme, of iets dergelijks, is niet onverenigbaar met de traditionele katholieke leer, voor zover ik kan zien.

Het concept achter wat u Brits Israëlisme noemt, is niet exclusief Groot-Brittannië. Ik denk dat het algemene idee is dat het Europese volk als geheel de natuurlijke Israëlische afstammelingen zijn. De profetieën over hoe Israël een licht voor de wereld zou zijn, passen bij het Europese volk en niet bij de hedendaagse Joden. Of deze profetie is niet uitgekomen, of het lijkt erop dat het Europese volk heeft vervuld wat Israël had moeten doen. Het is moeilijk om het op een andere manier uit te leggen.

Wat betreft Jim Stone, verwijs je naar de schrijver die vaak over Henry Makow publiceert? Is hij een katholieke jood?

Antwoord

Jack zegt:

18 oktober 2021 om 10:49

Maakt het echter uit of het de Britten zijn of de meer vage “Europeanen”? De Heer zegt dat zijn evangelie zal worden gepredikt tot in de vier hoeken van de aarde, wat inhoudt dat er overal ware bekeerlingen zullen zijn en dat impliceert van verschillende rassen. De logica van het Britse Israëlisme enz. is gebaseerd op ras en ik kan dat gewoon niet zien als verenigbaar in de geest. Ik begrijp dat het hart van het christendom Europa is en de gebieden rond wat de moderne staat Israël is. En ik ben het ermee eens dat er in alles in het leven een natuurlijke hiërarchie is en een spirituele hiërarchie die gewoon goed is, die twee komen niet altijd overeen. Het snijdt zoveel mensen af ​​die niet in die groep zitten. Ik bedoel, als je meer krijgt, dan wordt er van je verwacht dat je meer geeft, zoals in de gelijkenis in het evangelie, en de geschiedenis van het katholicisme in Europa is zeker vol van leidende lichten. Maar er zijn de lage lichten van hebzucht/lust met protestantisme/anglicanisme/calvinisme in hetzelfde gebied/raciale achtergrond. De materiële en geestelijke achteruitgang van eens zo grote katholieke naties is duidelijk.

Zeggen dat de euro’s automatisch de ware Israëlieten zijn, alleen vanwege geschiedenis en ras, lijkt veel te materialistisch en niet in de geest van ware religie. Ware religie is uiteindelijk niet raciaal of geografisch gebaseerd. De kans op het hebben van ware religie is echter ongetwijfeld veel groter in die gebieden, dus het is daar een leidende plaats, geen argument. Ik heb zeker een voorliefde voor die van mijn ras en vergelijkbare cultuur (wat zeker NIET die van mijn achtergrond is), maar ik denk niet dat het iets is dat alleen raciaal of geografisch is. Degenen die zich in gebieden bevinden waar Christus niet echt hoog aangeschreven staat, zoals waar de islam, het hindoeïsme, Aziatische geloofssystemen enz. de boventoon voeren, kunnen we weinig tot niets verwachten. Er komt bijna niets goeds uit die gebieden, zowel voor zichzelf als voor buiten. De wereld en degenen erin worden gemiddeld slechter, niet beter, dus misschien zal het blijven zoals het is geweest gedurende het gemiddelde van 2000+ jaar met een grote daling in het laatste deel, dat is logisch per Apocalyps en observatie. Ik hou er gewoon niet van om het in een soort dogma te codificeren, waar het toe leidt is niet christelijk. British Israelism is een andere joodse proxy-beweging imo. Ik durf te wedden dat de leidende figuren van deze beweging metselaars waren met het zuurdesem van hun verborgen leiders, de joden.

Wat Jim Stone betreft, kijk maar eens naar Jim Stone, aangezien hij geen normale website gebruikt, alleen een ip. Ik volg makow niet regelmatig en al een tijdje helemaal niet, dus daar kan ik niets over zeggen. Als je jezelf doorleest, zie ik dat adachi de 11-codering al lang voordat ik erbij kwam, heeft, aangezien hij het vermeldt met betrekking tot Fukushima en zelfs verder gaat dan de crypto Jim STONE met verwijzingen naar OSS-documenten uit WO II die specifiek melding maken van beginnende aardbeving-tsunami’s via onderzeese bommen en EM-wapens op andere plaatsen. Stones essay over fukushima is redelijk, maar is waarschijnlijk gewoon weer een kabbalistische oefening in gecontroleerde oppositie en kwam jaren nadat Adachi en anderen werkten. De boodschap is natuurlijk dat massale energie op de lange termijn met relatief lage kosten slecht is, alleen spaarzame extreem dure verkwistende passieve eco-energie is goed, voor de slaven welteverstaan.

Antwoord

Voorbode zegt:

19 oktober 2021 om 07:03

“Ik ben geen fan van Brits Israël, want het is zoals de nazi’s en de joden en anderen die ras aanbidden.”

Hitler wilde de Duitse en Europese volkeren behouden. Wat is daar mis mee?

Als ras er niet toe deed, waarom is er dan ras?

En je hebt het over de christelijke religie die niet over ras gaat, maar toch waren de Israëlitische volkeren de eerste blanke volkeren die deze aarde bewandelden.

De realiteit is dat blanke/Europese/blanke mensen worden aangevallen. Waarom worden ze aangevallen en door wie ligt het antwoord.

Ze hebben Zuid-Afrika verwoest.

Ze vernietigen Australië en Nieuw-Zeeland.

Ze vernietigen Noord-Amerika en Europa.

Het zijn deze plaatsen, deze naties waar de bijbel over spreekt, van toekomstige grote naties van Israël, die de 4 hoeken van de aarde bewonen.

De zwarten zijn geen Israëlieten, ook al geloven de dwaze zwarte Hebreeërs/Israëlieten daar anders over, te dom om gezond verstand te begrijpen. De oosterse volkeren, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Turkse, Polynesische en Australaziatische volkeren zijn ook geen Israëlieten.

Gelooft u in immigratie?

De eigenlijke reden voor de puinhoop waar we in zitten is vanwege immigratie, of moet ik zeggen “door joden gelegaliseerde kolonisatie en culturele vernietiging”. We hebben het niet nodig. We hebben het nooit nodig gehad, maar als je een bedrijf hebt en goedkope arbeidskrachten wilt, de levensstandaard wilt verlagen en de kosten wilt verhogen, culturele en traditionele vernietiging en burgerlijke chaos wilt bewerkstelligen, met de vernietiging van die natie door rassenvermenging en moord, er is geen andere, betere manier om het te doen dan immigratie. Het is langzame zelfmoord en niets meer.

Hitler was een nationalist. Hij geloofde in de natie en het behoud ervan. Hij zag de jood als het wortelprobleem van de problemen in Duitsland en Rusland. Hij probeerde het te verwijderen. Hij faalde, omdat degenen die tegen vochten, werden gecontroleerd door de jood.

En ik ben geen nationaal-socialist, maar gewoon iemand die het gezonde verstand heeft om te begrijpen dat sommige mensen gewoon met rust gelaten willen worden, tussen hun natie en haar cultuur, zonder dat mensen uit andere naties hun culturen met zich meebrengen, om te creëren het conflict waarover Kipling schreef.

En tot slot, Brits Israël bestond wel, maar bestaat niet meer. De laatste Judeetische lijn van Monarchs werd vermoord door Cromwell; de Stuarts. Het waren Brits Israël. Het Huis Hannover en Saksen-Coburg-Gotha/Windsor hebben NIETS te maken met Groot-Brittannië of Israël. Het waren joodse lakeien, die de troon kregen om de joodse belangen wereldwijd uit te breiden. Het was Rothschild zelf die de ‘Windsors’ creëerde.

Als je een christen bent en je het belang van ras niet inziet, dan kun je jezelf niet echt een christen noemen. De problemen die zich in de hele bijbel voordeden, waren toen de Israëlieten buiten hun huis met mensen begonnen te rotzooien, met name de Kanaänieten. Het is uit de lijn van Juda en Bathshua (Kanaänitische) waar de lijn van de jood vandaan komt, terwijl de koninklijke Judeetische lijn (lijn van David & Jezus) uit Juda en Tamar (Israëliet) komt.

Ras is realiteit. En degenen die hun ras liefhebben en respecteren, zul je eigenlijk ontdekken, net als elke echte nationalist, niets dan respect hebben voor andere rassen en hun naties. Ze hebben toevallig het gezonde verstand om te begrijpen dat ze gescheiden van elkaar moeten worden gehouden om te kunnen bloeien en groeien. Als ze bij elkaar worden gehouden, worden ze allebei vernietigd en dat is juist het doel van immigratie, om precies dat te doen en uiteindelijk controle uit te oefenen.

Als iedereen hetzelfde zou moeten zijn, zouden we niet zoveel verschil hebben in deze wereld. Er zou één soort mens zijn, hond, haai, adelaar, groente, mineraal, boom… de lijst gaat maar door. Verschil geeft mensen uniciteit. Gelijkenis maakt iedereen hetzelfde, darren op een bijenkorf, precies het bouwwerk dat de jood probeert te bouwen, zoals Nimrod vóór hen deed.

Antwoord

HuggyBear zegt:

28 maart 2022 om 05:15

Dat was goed gezegd, maar we moeten nog een paar andere punten toevoegen over de inval van de Edomieten onder voornamelijk Herodes de Grote, die alle Judese Sanhedrine-priesters vermoordde en hen verving door zijn eigen Edomieten.

Dan de rol van Edomieten bij de plundering van Jeruzalem onder de Romeinen – zij zouden het meeste slachtwerk hebben gedaan voordat de Romeinen de stad binnenkwamen.

Edomieten behoren niet tot de 12 stammen van Abraham Isaac en Jacob! – het is de vraag of ze het Godsbewustzijn in hun genetica hebben.

Dan de lijn van Ashkenaz uit de lijn van Noach – niet zijnde een afstammeling van Sem … van wie we de Semieten afleiden!

Dan de toestroom van Khazarianen in de 8e eeuw onder een massale bekering van Koning Bulan???

Er valt veel te bespreken als we de lijn van genetica en ras volgen en we moeten ook opmerken dat er zeer goede redenen kunnen zijn waarom dit zo “politiek incorrect” is om te bespreken in het huidige nep-joodse wereldbeeld van de MSM.

Het bepalen van wie en wat een JOOD is, is het belangrijkst voor de discussie. Er zijn maar weinig commentatoren die dit doen.

Dat alles om te zeggen dat het toe-eigenen van zowel een RAS als een RELIGIE deel uitmaakt van de misleiding die aan het grote publiek wordt opgedrongen, zodat beleidskritiek vervolgens openstaat voor de raciale smet van antisemitisme – geen tegengestelde punten bereiken het massabewustzijn en de Khazariaanse Edomiet Asjkenazische racistische zionistische betaalmeesters blijven heersen met hun kabbalistische satanische wereldbeschouwing die alle mondiale systemen vervuilt met de kracht van geld.

Hoe de mal te doorbreken? – dat is de vraag ! – alleen door een Systemische Verandering in Wereldwijde Geldsystemen en een volledig begrip en verontschuldigend onderzoek van de geschreven bron van dit Luciferiaanse Wereldbeeld – De Babylonische Talmoed.

Overweeg eens enkele van de geschriften die (((zij))) als heilig beschouwen?:

✡✡ Joodse Talmoed ✡✡

✡ (Soferim 15)

Zelfs de beste Goyim zouden allemaal gedood moeten worden.

✡ (Sanhedrin 58b)

Als een Goy een Jood raakt, moet hij gedood worden.

✡ (Yebamoth 98a)

Alle kinderen van Goyim zijn dieren.

✡ (Sanhedrin 57a)

Wanneer een jood een niet-jood vermoordt, zal er geen doodstraf zijn.

✡ (Baba Mezia 114b)

Heidenen “Goys” zijn geen mensen, het zijn beesten.

✡ (Tospoth Jebamoth 84b)

Eten met een Goy is hetzelfde als eten met een hond.

✡ (Gad Shas 2:2)

Een Jood mag een niet-Joods meisje schenden, maar niet trouwen. (Baba Mezia 24a) Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is gegaan door een heidense “Goy”, hoeft het niet te worden teruggegeven.

✡ (Abodah Zarah 36b)

Niet-Joodse “Goy”-meisjes zijn vanaf hun geboorte in een staat van niddah (vuiligheid).

✡ (Abodah Zarah 22a-22b) Heidenen “Goys” geven de voorkeur aan seks met koeien.

✡(Sanhedrin 54b)

Een Jood mag seks hebben met een kind zolang het kind jonger is dan negen jaar.

✡ (Baba Kamma 113a) Joden kunnen leugens gebruiken om een ​​“Goy” heiden te omzeilen.

✡ (Sanhedrin 19)

Overal waar de Joden komen, moeten ze commandanten van hun heren worden.

WANNEER WORDT DE WERELD WAKKER?

Antwoord

Timothy Fitzpatrick zegt:

19 oktober 2021 om 08:23

Jack, Als het idee dat de Europese volkeren behoren tot de verloren stammen van Israël materialistisch is, zou je ter verdediging kunnen aanvoeren dat de minachting voor ras zoals dat van toepassing is op Gods plan gnostisch is. Als ras zo irrelevant is, waarom besteedt de Bijbel dan zoveel tijd aan geboorterechten en zaadlijnen? Dat de katholieke kerk het Britse Israëlisme niet erkent, is geen bewijs van de ongeloofwaardigheid ervan, aangezien de katholieke kerk dingen bevestigt die betrekking hebben op geestelijke zaken (zonde, berouw, enz.). Eerlijk gezegd is het niet echt de jurisdictie van de katholieke kerk, althans op dit moment. Als de Kerk zich hiermee bezig zou houden, zou dat heel goed kunnen leiden tot een onjuiste zienswijze, net zoals de Kerk anderen tot een onjuiste opvatting had kunnen leiden door het Boek van Henoch in de Canon op te nemen. Dit boek is duidelijk een geïnspireerd werk; de Kerk echter, in haar wijsheid, liet het weg vanwege de neiging om eigen interpretatie uit te lokken. Maar deze afwijzing doet op geen enkele manier afbreuk aan de waarheid die door het Boek van Henoch wordt gesproken. De Vaders erkenden de goddelijke status van Henoch, ondanks hun beslissing. Wat ik hier bedoel, is dat als het Britse Israëlisme of iets dergelijks waar is, het een buitenbijbelse kwestie is die niets te maken heeft met het redden van zielen in dit huidige tijdperk. Maar het zou nog steeds waar kunnen zijn, toch.

Wat betreft uw bewering dat het Britse Israëlisme een Joodse proxy is, bedenk dat het niet alleen van nature antizionistisch is, maar ook anti-Joods. Ik zie niet in hoe het de Joodse agenda zou kunnen helpen. Degenen met racistische neigingen neigen naar neonazisme (of naar racistisch heidendom), niet noodzakelijkerwijs naar Brits Israëlisme, en protestantse Britse Israëlieten hebben veel grotere problemen dan Brits Israëlisme. Wat is daarom het kwaad als een gefundeerde katholiek in de theorie gelooft?

Als het waar is dat de Joden van vandaag, als Edomieten, de identiteit van Israël hebben gekaapt, zouden de implicaties voor de geopolitiek, niet alleen voor de theologie, enorm zijn.

Antwoord

luke2236 zegt:

21 december 2021 om 19:12

“Als het waar is dat de Joden van vandaag, als Edomieten, de identiteit van Israël hebben gekaapt, zouden de implicaties voor de geopolitiek, niet alleen voor de theologie, enorm zijn.”

Het is waar. Natuurlijk is slechts een klein percentage van de antichristen zelfs maar Adamaïsch – de meeste joden zijn dat niet. Als men eenmaal het FEIT begrijpt dat de Angelsaksische, Keltische, Germaanse, Scandinavische en verwante volkeren van deze wereld de letterlijke afstammelingen ZIJN van Abraham, Isaak, Jacob en de twaalf stammen, wordt niet alleen de Schrift veel duidelijker, maar kan men ook zien wat alle vandaag over jou gaat en begrijp niet alleen het ‘wat’, maar ook het (((wie))).

Lees de Bijbel zelf en stop met luisteren naar betaalde predikers en perverse priesters die meestal shills zijn voor hun joodse meesters – het wordt vrij duidelijk als je kijkt naar de identificerende kenmerken van Gods volk [s] …

Antwoord

HuggyBear zegt:

28 maart 2022 om 04:29

Om twijfel te voorkomen,

schreef je; …”De logica van het Britse Israëlisme enz. is gebaseerd op ras en ik kan dat gewoon niet zien als verenigbaar in de geest.

en volgde die verklaring met een non-sequiter .

Natuurlijk waren er na de Assyrische invasies in het Heilige Land migraties naar het noorden naar Europa via de Caucusus en deze migraties brachten de stammen van Europa voort die allemaal hun specifieke genetische kenmerken in de loop van de tijd ontwikkelden – de stam van Dan voor Denemarken en vele andere voorbeelden.

Het Britse Israëlisme is echter slechts de erkenning en het besef van waar de “verloren” 10 stammen zijn geëindigd. Het is alleen “op ras gebaseerd” als uitgangspunt van het historische record – het zou zeker geen voorbeeld zijn van racisme in de moderne zin.

Allemaal IMHO

Antwoord

Paul Bustion zegt:

18 oktober 2021 om 01:33

‘Het is ook niet juist wat betreft de ware aard van de Britse Elite, die al eeuwen grotendeels joods/cjoden of joods van geest zijn sinds tenminste William, waarvan ik geloof dat hij werd gefinancierd door je weet wel wie.’

William werd meer dan gefinancierd door joden, hij was een jood. Dit wordt gedocumenteerd door reguliere historici. Dit artikel bespreekt het bewijs dat zijn moeder een jodin was. mosaicmagazine.com/picks/history-ideas/2016/05/did-william-the-conqueror-have-a-jewish-mother/

Antwoord

Greg zegt:

18 oktober 2021 om 20:10

Ik denk dat Makow en broeder Nathanael kunnen worden beschouwd als een onbeperkte ontmoetingsplaats, aangezien ze zeer informatieve artikelen blijven publiceren, waarover we op school of de reguliere media nooit zouden hebben gehoord. Het is alsof ze deze informatie naar buiten kunnen brengen, aangezien het er niet meer toe doet, er niets ten goede zal veranderen, dus waarom niet iedereen vertellen over het wat, waar, hoe en waarom de wereld in een beerput is veranderd, en ze kunnen er geld mee verdienen.