20230703 Over een goed verborgen Khazariaanse achtergrondverhaal

Via SOTN, 6 juni 2023, zie daar links en afbeeldingen, google translate

DE MEEST CATACLYSMISCHE PSYOP IN DE WERELDGESCHIEDENIS

SOTN Noot van de redactie: De volgende vernietigende aanklacht tegen de heimelijke leveranciers van de ‘antisemitisme’-meme is uitstekend. Deze exposé deconstrueert onweerlegbaar de meest machtige psyop die nauwgezet is uitgevoerd door de Khazariaanse Cabal sinds het Eerste Zionistische Congres werd bijeengeroepen in de bankiershoofdstad Bazel, Zwitserland (thuisbasis van de almachtige Bank of International Settlements) in 1897. Echter , de enige manier waarop dit zeer nauwkeurige verhaal goed kan worden begrepen, is door de ware diepte en breedte van dit monsterlijke samenzweerderige complot te begrijpen. Want dat goed verborgen Khazariaanse achtergrondverhaal is veel complexer en ingewikkelder en vrij onvoorstelbaar voor de meesten om te begrijpen (zie onderstaande link).

Hoe de Khazariaanse Cabal het Ashkenazische Jodendom effectief heeft gecontroleerd, zodat het de planeet Aarde van achter de sluier kan regeren.

Zionistische Joodse Israëli’s zijn de ergste antisemieten

Elias Akleh van VT legt de echte betekenis van antisemitisme bloot

Door Dr. Elias Akleh, Veterans Today

Voor ongeïnformeerden en voor degenen die door de zionistische media zijn gehersenspoeld, lijkt de titel van dit artikel misschien incongruent, oxymoron en tegenstrijdig. Er wordt ons immers (gehersenspoeld) verteld dat antisemitisme anti-Joods en anti-Israëlisch is. Of is het???

Een essentiële verduidelijking is hier nodig voordat we ons verdiepen in het kernonderwerp, zodat we de dingen bij hun juiste naam kunnen noemen om gebeurtenissen volledig en duidelijk te begrijpen. Het jodendom is, net als het christendom en de islam, een religie, geen nationaliteit. Als je voorbijgangers in een willekeurige straat in de Israëlische stad Tel Aviv bekijkt, zie je dat sommigen blond zijn, anderen wit, anderen bruin en weer anderen zwart. Toch zijn het allemaal joden.

Net als christenen en moslims zijn er geen Arabische joden, Russische joden, Europese joden of Amerikaanse joden. Er zijn joodse Arabieren, joodse Russen, joodse Europeanen en joodse Amerikanen, net als christelijke/moslim-Arabieren, christen/moslim-Russen, christelijke/moslim-Europeanen en christen/moslim-Amerikanen. We moeten een schoppen bij zijn eigen naam noemen; een schoppen, om elke onduidelijkheid in deze kwestie weg te nemen.

Extremistische koloniale immigranten die stenen gooien naar inheemse volkeren met de steun van de Israëlische strijdkrachten en de nieuwe extremistische gewelddadige regering die Israël leidt.

Zionisme is een koloniale, etnische zuivering, genocidale, stedelijke gum, vernietiger van de beschaving, schepper van immigranten en terroristische ideologie gecreëerd door The Hidden Hand ; een wereldwijde koloniale hiërarchie van een superrijke en machtselite, wiens wortels teruggaan in de geschiedenis naar de oude Egyptische “Priesters van Amun”. Ze gebruikten verwrongen Joodse overtuigingen om Joden als kuddes schapen naar Palestina te drijven om Israël een groeiende militaire terroristische kern te creëren om hun oude rijk (het Beloofde Land) dat zich uitstrekte van de Nijl tot de Eufraat, te herscheppen.

Oorspronkelijk verwierpen de joden de zionistische ideologie omdat deze in tegenspraak was met sommige van hun joodse overtuigingen en omdat velen van hen, vooral joodse Arabieren, een relatief comfortabel en welvarend leven leidden in hun eigen land. Plan “B” van de zionistische leider was het creëren en intensiveren van antisemitisme; een zeer effectief ideologisch wapen dat aanvankelijk tegen de Joden zelf werd gebruikt om hen Palestina binnen te drijven en later werd gebruikt tegen alle kritiek en oppositie tegen de Israëlische meedogenloze genocidale terreur in de Arabische wereld.

Het feit dat Europese Joden ervoor kozen om in Ghetto-gemeenschappen te wonen die zich op grond van hun religieuze overtuigingen afscheidden van de Goyims, werd door zionistische leiders ondeugend gepropageerd als anti-Joodse haat. Tijdens hun eerste zionistische congres in Bazel in 1897 werd het semitisme gecreëerd om de joden en de wereld de illusie te geven dat het judaïsme een uniek ras (uitverkoren volk) is dat gescheiden is van alle andere rassen; de Goyims, de niet-Joden. Het fenomeen van de gettogemeenschap, een favoriete praktijk van anti-assimilerende Europese religieuze joden, werd ondeugend gepropageerd als anti-joodse, antisemitische haat.

Zionisten beweerden dat deze antisemitische haat een niet-joods psychosociaal symptoom is dat wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van joden in niet-joodse samenlevingen. De zionistische ideologie, die oproept tot Joodse immigratie van niet-joodse samenlevingen naar Palestina (het Beloofde Land) om een ​​puur Joodse Israëlische staat te creëren in “een land zonder mensen voor mensen zonder land”, werd geclaimd als de beste remedie voor dit antisemitische symptoom . Zionistische leiders, met name de familie Rothschild, beloofden deze immigratie en staatsopbouw volledig te financieren.

Aanvankelijk lukte deze geclaimde ‘remedie’ niet. Zeer weinig joden en vooral de allerarmsten immigreerden naar Palestina.

Om Europese joodse immigratie naar Palestina aan te moedigen, bedacht Theodore Herzl, de beweerde vader van het zionisme, een slechte langetermijnstrategie die hij concludeerde in zijn “Diaries” waarin hij verklaarde dat: “de antisemieten onze meest betrouwbare vrienden zullen worden, de antisemieten zullen onze meest betrouwbare vrienden worden.” -Semitische landen zijn onze bondgenoten … de antisemieten zullen ons daarbij helpen om de vervolging en onderdrukking van Joden te versterken”. Met andere woorden, het aanzetten tot en intensiveren van antisemitische/anti-Joodse haat, vijandschap en onderdrukkend gedrag zou de Joden ertoe aanzetten hun land te verlaten en naar Palestina te emigreren, op de vlucht voor dergelijke onderdrukking.

Hier komt de zionistisch-nazi-alliantie, wat bekend staat als de,Ha’avara-overeenkomst,, ondertekend door David Ben-Gurion en Adolf Hitler in 1933 na de zionistische verklaring van de internationale economische boycot van Duitse goederen.

Volgens deze overeenkomst stemde het Derde Rijk in met regelingen waarbij Joodse Duitsers, vooral de rijken, tegen enigszins gunstige financiële voorwaarden naar Palestina konden emigreren, en waarbij het Labour-zionisme de internationale economische boycot zou doorbreken en de Duitse handel met het Palestijnse Jodendom zou toenemen.

Zionist Jewish Agency maakte van deze gelegenheid gebruik om zijn agenten naar Duitsland te sturen om Joodse Duitsers te bekeren tot de zionistische ideologie. Joodse Duitsers wezen het zionisme heftig af vanwege hun sterke patriottische gevoelens en loyaliteit aan het Duitse vaderland. Ze beschouwden het zionisme als een vijand van binnenuit. De religieuze joodse sector reageerde evenzeer veroordelend en klampte zich vast aan hun joodse geloof dat terugkeer naar het beloofde land alleen zou gebeuren onder leiding van de verwachte Messias. Ze zagen het zionisme daarom als heiligschennis.

Toch drongen geld, sterke propaganda en de zionistische politieke partij door tot de harten en geesten van veel Joodse Duitsers, vooral de kwetsbare jonge generaties. Door omkoping en na verloop van tijd werden zionisten de enige niet-nazi-politieke partij die in nazi-Duitsland mocht opereren, vergelijkbaar met de niet-Amerikaanse joodse lobby in de huidige VS.

Uiteindelijk adopteerden veel,joodse Duitse soldaten,het zionisme en voerden een “antisemitische” campagne tegen onthouding van joodse gezinnen, waaronder het vermoorden en arresteren van ouders en volwassenen die hen naar werkconcentratiekampen stuurden, terwijl de slachtoffers van de kinderen werden overgelaten aan andere zogenaamde humanitaire zionistische organisaties. die onder het mom van bescherming de kinderen zou ontvoeren, ze naar Palestina zou verschepen om te leven, gehersenspoeld te worden en opgeleid te worden tot toekomstige soldaten in gemilitariseerde zionistische kibboets vermomd als boerengemeenschappen.

Het Zionist Jewish Agency aarzelde niet om aanvallen uit te voeren op Joden die beweerden antisemitische terreur te hebben om de sympathie en financiële steun te krijgen van rijke Britse en Amerikaanse Joden. Onder de Ha’avara-overeenkomst charterde het Centraal Bureau voor Joodse Emigratie (Die Zentralstelle für Jüdische Ausvandarung, ZJA) in 1940 drie schepen: SS Pacifica, SS Milos en SS Atlantic om 3600 Joodse Duitsers over te brengen naar het Britse Mandaat Palestina.

In haar poging om de Joodse immigratie naar Palestina te reguleren en te beheersen, nam de Britse autoriteit in Palestina deze schepen gevangen en bracht hun passagiers over naar een groter schip; de SS Patria bezig met het inzetten en tijdelijk vestigen ervan op Mauritius, een Afrikaans eiland in de Indische Oceaan.

Zoals later werd onthuld, gaf Moshe Sharett, hoofd van de politieke afdeling van de Zionist Jewish Agency, toestemming voor het, bombarderen van de Patria om deze inzet te saboteren . Minstens 267 Joden werden gedood en de rest werd gered door Britse en Arabische boten. Aanvankelijk werd beweerd dat “antisemitische” terreur de oorzaak was. Sympathieke verontwaardiging brak uit in Groot-Brittannië en in de VS voor de overlevenden, die vervolgens in Palestina mochten blijven.

SS Patria zinkt in de haven van Haifa

De SS Patria

Vijf andere soortgelijke aanvallen werden gepleegd in 1947 en 1948 tegen schepen die in Italiaanse havens waren afgemeerd, klaar om Europese Joden naar Palestina te vervoeren. Deze bombardementen werden geclaimd als “antisemitische” terreuraanslagen genaamd, Operatie Embarrass, gepleegd door de Britse MI6 om Joodse immigratie te beteugelen. Het is de moeite waard hier te vermelden dat Groot-Brittannië de initiatiefnemer en grote voorstander was van het vestigen van een Joodse staat in Palestina door middel van hun Balfour-verklaring .

Een naamplaatje bewaard gebleven van Patria

De bombardementen en de internationale zionistische mediapropagandacampagne tegen MI6 oefenden druk uit op de Britse regering om haar Witboek uit 1939 in te trekken . Het Witboek was een Brits beleid dat werd uitgevaardigd als reactie op de Palestijnse opstand van 1936-1939 tegen de toestroom van illegale Joodse immigratie en tegen de aanbeveling van de Britse Peel-commissie om Palestina op te delen.

Het Witboek verwierp het idee om Palestina op te delen maar riep op tot de oprichting van een Joods nationaal tehuis in een onafhankelijke Palestijnse staat binnen 10 jaar en beperkte de Joodse immigratie tot 15.000 per jaar. Joden mochten ook geen Arabisch land kopen tot slechts 5% van het Mandaat Palestina.

Als reactie op het Witboek maakten Ze’ev Jabotinsky, de leider van de Irgun Joodse terreurgroep en Avraham Stern, de leider van de Lehi Joodse terroristische groepering, een uitloper van Irgun, plannen voor een militaire bezetting van Britse regeringsgebouwen en verklaarde de oprichting van een staat Israël. Veel van deze terroristen werden gesteund en militair getraind door de Poolse regering. Hoewel het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog een einde maakte aan dergelijke plannen, weerhield het deze twee terroristische groeperingen er niet van om terroristische aanslagen tegen Britse kantoren te plegen, zoals het beruchte bombardement op het King David Hotel in juli 1946 door de Irgun, resulterend in 91 doden en 46 gewonden.

Na de gedwongen vestiging van de Israëlische terroristische staat op Palestijns land, lanceerden de voornamelijk Europese Khazariaanse Joodse gewapende terroristische groeperingen de Haganah (later het Israëlische leger) het door de staat gesponsorde inheemse genocidale en etnische zuiveringsplan Dalet .

Volledige inheemse Palestijnse bevolkingsgroepen werden afgeslacht, minstens 531 Palestijnse steden en dorpen werden volledig uit het bestaan ​​weggevaagd, minstens 800.000 inheemse Palestijnen werden van hun land verdreven en tot vluchtelingen gemaakt en enorme hoeveelheden Palestijnse landbouwgrond werden bezet.

Palestina werd ontdaan van zijn oorspronkelijke bewoners. Dit creëerde een dilemma voor de Israëlische leiders, die mankracht nodig hadden om het land te bewerken en de bezettingsstaat op te bouwen. De Europese Khazariaanse Joden, die destijds naar Palestina emigreerden, waren voornamelijk industriëlen, handelaren, bankiers en terroristische milities. Er waren meer joden uit de arbeidersklasse nodig, maar het tempo van de joodse immigratie naar Palestina vertraagde enorm. Ze emigreerden liever naar Groot-Brittannië en naar de VS. Zionistische leiders stuurden undercoveragenten naar de pas bevrijde Arabische landen om de Joodse Arabieren te smeken om het zionisme over te nemen en te emigreren naar de nieuw opgerichte staat Israël.

Joodse Arabieren verwierpen het zionisme en weigerden naar Israël te emigreren omdat ze harmonieus en welvarend leefden in de Arabische landen met een islamitische meerderheid. In tegenstelling tot wat de islamofobe pro-zionistische media de westerlingen willen doen geloven, respecteert de islam volgens hun heilige koran de “mensen van het boek”, joden en christenen, door te stellen dat “er geen verschil is tussen een (moslim) Arabier en een (niet-moslim) buitenlander behalve in hun geloof in Allah (God)”.

Palestijns verzet

Verklaring van de islamitische koran

Zionisten namen opnieuw hun toevlucht tot hun “antisemitische” strategie om Joodse Arabieren te dwingen naar Israël te emigreren. Undercover Mossad-agenten lanceerden een terreurcampagne tegen Joods-Arabische gemeenschappen. Dit omvatte onder meer het bombarderen van hun synagogen en sociale centra, moord op joodse leiders, anti-joodse haatbekladdingen en het in brand steken van hun winkels. We zullen in dit artikel slechts enkele voorbeelden aanhalen.

De zaak van het overbrengen van meer dan 120.000 Joodse Irakezen (een must-read op deze link) uit Irak is waarschijnlijk het best gedocumenteerde open geheim dat in JEWS OF IRAK is onthuld door Naeim Giladi (een andere must-read), een Joodse Irakees, die zeer goed bekend met de Israëlische “antisemitische” terroristische aanslagen tegen Joodse gemeenschappen in Irak. Hij begon een van zijn artikelen door te zeggen:

“Ik schrijf dit artikel om dezelfde reden als waarom ik mijn boek schreef, om het Amerikaanse volk en vooral de Amerikaanse joden, te vertellen dat joden uit islamitische landen niet vrijwillig naar Israël emigreerden; dat, om hen te dwingen te vertrekken, Joden Joden vermoordden; en dat, om tijd te winnen om steeds meer Arabisch land in beslag te nemen, Joden bij talloze gelegenheden echte vredesinitiatieven van hun Arabische buren verwierpen. Ik schrijf over wat de eerste premier van Israël (David Ben-Gurion) het “wrede zionisme” noemde. Ik schrijf erover omdat ik er DEEL VAN WAS.”

Hij benadrukte ook dat: “Zionistische propagandisten beweren nog steeds dat de bommen in Irak zijn ontploft door anti-Joodse Irakezen die Joden uit hun land wilden hebben. De vreselijke waarheid is dat de granaten die Iraakse Joden doodden en verminkten en hun eigendommen beschadigden, werden gegooid door zionistische Joden.”

Naeim Giladi weet precies waar hij het over had, want hij was een undercoveragent van de Mossad in Irak. Hij sloot zich als jonge man aan bij de zionistische ondergrondse en nam deel aan de “antisemitische” aanvallen tegen joodse gemeenschappen in Irak. Later had hij spijt van zijn rol in deze terreurcampagne, vooral nadat hij naar Israël was geëmigreerd en hij te maken kreeg met het onmenselijke racisme, de discriminatie en de minachting waaraan de Sefardische Arabische Joden werden onderworpen door de Europese Asjkenazische Joodse leidende elite. Hij schreef zijn boek ” Ben Gurion’s Scandals: How the Haganah & the Mossad Eliminated Joden “, waarin hij documenteerde dat Operatie Ezra & Nehemiah , ook bekend als Operatie Ali Baba, de luchtbrug was van meer dan 120 duizend Joden uit Irak naar Israël als gevolg van de “antisemitische” terroristische aanslagen van Israëlische Mossad-agenten tegen Joden in Irak.

De ‘antisemitische’ terreuroperaties van de Mossad tegen de joodse gemeenschap in Marokko (Al-Maghrib) is een ander bekend voorbeeld. Na 781 jaar van vreedzaam gedijen langs hun moslim-Arabische buren, stonden de Moren, onder de heerschappij van het islamitische kalifaat in Al-Andalus (het huidige Spanje), de Mizrahi-joden voor ofwel uitroeiing ofwel gedwongen bekering tot het christendom nadat Ferdinand II van Aragon en Isabella, koningin van Castilla kreeg de controle over Spanje terug en ontsnapte naar het meer gastvrije islamitische Marokko. Gedurende de volgende 500 jaar bloeiden de joden in alle facetten van het Marokkaanse leven; het bedrijfsleven, de handel, het onderwijs en zelfs de overheid. De Marokkaans-joodse gemeenschappen vormden destijds de grootste van de joodse gemeenschappen in Noord-Afrika. Zionistische Israëlische leiders begeerden hun rijkdom.

Al Nakba 1948

De Israëlische historicus Yigal Bin-Nun, van oorsprong een Joodse Marokkaan en professor aan de Bar-Ilan Universiteit, publiceerde in oktober 2013 historisch onderzoek in de Hebreeuwse krant Yediot Aharonot, waaruit bleek dat begin jaren zestig Mossad-agenten naar Marokko werden gestuurd om “antisemitische aanslagen” tegen de goed gesettelde joden in Marokko om hen te terroriseren en hen er vervolgens van te overtuigen dat ze het slachtoffer waren van gewelddadige vervolging door de Marokkaanse autoriteiten en hen aanmoedigden om te ontsnappen naar het “beloofde land”, waarbij ze allerlei financiële hulp beloofden. Ze charterden een oud versleten Spaans schip om Marokkaanse Joden naar Israël te smokkelen. Zeer weinig joden en alleen de allerarmsten immigreerden.

Bin-Nun meldde ook dat de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, destijds Golda Meir, verklaarde dat Israël drastische maatregelen moest nemen die Marokkaanse Joden zouden schokken tot immigratie, zelfs als dit het leven van veel andere Joden zou kosten. De toenmalige chef van de Mossad, Isser Harel, antwoordde naar verluidt: “We hebben Joodse martelaren nodig.” Hierop volgde dat het smokkelcharterschip op mysterieuze wijze tot zinken werd gebracht met 44 Joden en de hele bemanning nog aan boord. De Mossad stond toe dat drie van hun joodse Marokkaanse agenten werden ontdekt. Ze werden gearresteerd en als dood opgegeven, naar verluidt onder marteling.

Ten slotte verspreidde de Mossad pamfletten en publiceerde een persbericht toegeschreven aan de Joodse gemeenschap in Marokko waarin werd opgeroepen tot een massaal vertrek om te ontsnappen aan het Marokkaanse “antisemitisme”. De Israëlische regering oefende op haar beurt veel politieke druk uit op de pas aangestelde koning Hassan II, die gedwongen werd een overeenkomst te ondertekenen die het vertrek van Marokkaanse joden mogelijk maakte. Naar schatting verlieten uiteindelijk 160.000 Marokkaanse joden het land; de zeer rijken reisden liever op eigen kosten naar Frankrijk, terwijl de meeste armen naar Israël werden overgebracht.

Veel andere Marokkaans-Joodse historici hadden geschreven over de terroristische misdaden van de Mossad tegen Marokkaanse Joden om zo’n massale immigratie te veroorzaken. Onder hen is Michel Knafo, die zijn boek in het Frans “ Le Mossad et les Secrets du Reseau Juif au Maroc ” publiceerde ; (The Mossad and the Secrets of the Jewish Network in Morocco), waarin het complot van de Mossad wordt beschreven om Marokkaanse joden naar Israël te smokkelen. Hij documenteerde levensverhalen van ooggetuigen van de smokkeloperatie.

Michael M. Laskier , hoogleraar geschiedenis en politieke wetenschappen aan het Ashqelon College van de Bar-Ian University en het Beit Berl College in Israël had veel boeken gepubliceerd over het leven van Noord-Afrikaanse joden. Zijn boek “ North African Jewry in the Twentieth Century: The Joden van Marokko, Tunesië en Algerije ” documenteert het leven van Noord-Afrikaanse Joodse Arabieren, hun vreedzaam samenleven binnen hun moslimgemeenschappen, hun sociale status en de rol van de zionistische organisaties inclusief de geheime operaties van de Mossad om de jonge Joden te militariseren, de terroristische aanslagen van de Mossad tegen lokale Joden en de illegale immigratie vanaf het begin van de twintigste eeuw.

Velen waren Mossad’s “antisemitische” terreuroperaties tegen Joodse Arabieren in het Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse Arabische landen. We hebben boekdelen nodig om elk te beschrijven. Die Mizrahi en Sefardische Joden (Oosterse Joden), vooral de Ethiopische zwarte Joden, die met duizenden naar Israël werden gedreven, kregen te maken met de ergste racistische, discriminerende, beledigende en vernederende behandeling door de Khazariaanse Joodse meerderheidsregering van Israël.

Ella Habiba Shohat, een Joods Irakees Arabier en een professor in culturele studies aan de Universiteit van New York, legde deze Israëlische “antisemitische” discriminatie uit in een van haar artikelen getiteld Reflectie van een Arabische Jood (een ander moet lezen) waarin staat:

“In Egypte, Marokko, Syrië, Libanon, Irak en Tunesië werden Joden lid van de wetgevende macht, van gemeenteraden, van de rechterlijke macht en bekleedden zelfs hoge economische posities…

Hetzelfde historische proces dat de Palestijnen beroofde van hun eigendom, land en nationaal-politieke rechten, hield verband met de onteigening van Joden uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika van hun eigendom, land en geworteldheid in moslimlanden.

Hetzelfde proces had ook invloed op onze ontworteling of dubbelzinnige positionering binnen Israël zelf, waar we systematisch werden gediscrimineerd door instellingen die hun energie en materiaal in het consequente voordeel van Europese Joden en in het consequente nadeel van Oosterse Joden gebruikten. Wat voor Asjkenazische immigranten uit Rusland en Polen een sociale aliya (letterlijk “beklimming”) was, was voor oosterse Sefardische joden een yerida (afdaling)”.

Antisemitisme wordt ook gebruikt als een effectief wapen tegen elke politicus, mediaverslaggever, politieke activist, acteur/actrice en iedereen die iets durft te zeggen over het verwrongen judaïsme en zijn genocidale god, alles over het verraad van pro-zionisten met een dubbele burger. Amerikaanse Joden, alles over de vele Israëlische valse vlag-aanvallen tegen Amerikanen, en alles over de aanhoudende genocidale apartheidsbezetting door Israël van Palestina.

“Antisemitisme” is een zionistisch codewoord geworden voor alle pro-zionistische/pro-Israëlische entiteiten om sociale karaktermoord, economische moord, politieke moord en soms fysieke moord op anti-Israëlische critici te plegen.

Hoewel dit schandalige misbruik van de “antisemitische” term zeer bekend is en begrepen wordt door alle internationale staatshoofden, betuttelen ze nog steeds de Israëlische leiders, die die term recht in hun gezicht spugen in een poging de voortzetting van de zionistische kolonisatie te camoufleren. van Semitisch Palestina.

In zijn,toespraak van de Algemene Vergadering van de VN in september 2011 had de niet-semitische Khazariaanse joodse Benjamin Netanyahu, zoon van een terroristische Poolse vader Benzion Netanyahu (oorspronkelijk Benzion Mileikoswsky) die de persoonlijke secretaris was van de terrorist Ze’ev Jabotinsky, de leider van de Irgun terroristische organisatie, de brutaliteit om het Semitische Palestijnse verzet van “antisemitisme” te beschuldigen.

Zich verzetten tegen Israëlische expansionistische terreur in het Midden-Oosten is geen antisemitisme. Zionistische illegale bezetting van voornamelijk Semitisch Palestina is antisemitisme. Israëls genocidale etnische zuivering van Semitische Palestijnen is antisemitisch.

De totale vernietiging door Israël van 531 Semitische Palestijnse steden en dorpen is antisemitisch. De dagelijkse sloop door Israël van Semitische Palestijnse huizen is antisemitisch. De dagelijkse moord door Israël op Semitische Palestijnse kinderen is antisemitisch.

Israëls grootste concentratiekamp ooit in de open lucht met twee miljoen Semitische Palestijnse inwoners van Gaza is antisemitisch. Israëls destructieve oorlogen en proxy-oorlogen door Amerika tegen de Semitische Arabische landen in het Midden-Oosten zijn antisemitisch. De populaire oproep “Dood aan de (Semitische) Arabieren” door het groeiend aantal jonge Israëli’s.

The Occupation (geremasterd 2023) – Johnny Punish

Dr. Elias Akleh is een Arabisch-Amerikaan van Palestijnse afkomst. Zijn familie werd verdreven uit Haifa, Palestina na de Nakba in 1948, toen zionisten de eigendommen van zijn familie stalen. Daarna werd het gezin opnieuw verdreven van de Westelijke Jordaanoever tijdens de Naksah in 1967, nadat opnieuw zionisten de rest van Palestina hadden bezet.

bron