20230619 Over de grote satan

De Unz-recensie • Een alternatieve mediaselectie, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Mijn ogen zijn open: Iran had gelijk over dat “Grote Satan”-gedoe

AJ SMUSKIEWICZ • 11 JUNI 2023• 2.300 WOORDEN • 104 COMMENTS •

Toen ik een jonge kerel was, eind jaren zeventig en begin jaren tachtig, lachte ik toen de Iraanse revolutionairen de Verenigde Staten veroordeelden als ‘ The Great Satan ‘. Amerika was het land van vrijheid, democratie en Ronald Reagan, toch? Wat waren die krankzinnige islamisten toch aan het schreeuwen?

Nou, verdomme, ik lach niet meer. De afgelopen jaren ben ik eindelijk gaan begrijpen dat die Iraniërs gelijk hadden. Ik ben nooit religieus geweest, maar ik zie het duidelijke bewijs dat Satan – dat wil zeggen, een zeer krachtige macht van het kwaad – de Verenigde Staten van Amerika tegenwoordig op alle niveaus regeert, inclusief de federale en deelstaatregeringen, grote bedrijven en zo. andere grote gevestigde instellingen, en een groot deel van de Amerikaanse bevolking zelf. De Verenigde Staten bevinden zich waarschijnlijk al tientallen jaren in deze waardeloze toestand, maar het drong pas de afgelopen jaren diep in mijn bewustzijn door.

Kijk rond als je ogen hebt, en zet twee en twee bij elkaar als je kunt. Amerika bevindt zich in een duidelijke staat van vergevorderd sociaal, cultureel, moreel, ethisch, politiek en economisch verval en verval. Toch zijn Amerikanen als geheel blijkbaar blind en niet in staat om eenvoudige wiskunde uit te voeren. Ze blijven zichzelf zien als enorm superieur aan de rest van de wereld, vasthoudend aan de waan dat ze – zittend op hun gammele roestige oude zitstok die op het punt staat uit te vallen onder hun zieke gezwollen ezels – het recht hebben om de hele wereld te vertellen hoe leven.

De verfijnde, verraderlijke, alomtegenwoordige propaganda van de gigantische elitaire instellingen van de Amerikaanse overheid, bedrijven en media hebben de Amerikanen, samen met een groot deel van de rest van de wereld, grondig gehersenspoeld tot deze waandenkwijze. De meeste mensen realiseren zich niet dat ze zijn getransformeerd in de hersenloze zombieslaven van deze instellingen. En in hun zombified omstandigheden merken ze niet eens de stinkende beerput op van een cultuur waarmee ze deze instellingen zich hebben laten omringen.

Met andere woorden, zoals mijn moeder altijd zei over onwetende mensen, ze kennen hun reet niet vanuit een gat in de grond.

Excuseer mijn beperkte bijbelkennis, maar zegt de bijbel of een andere religieuze tekst niet iets over Satan die een goedgelovige wereld bedriegt met een lachend gezicht en een charmante houding? Dat zijn de Verenigde Staten tegenwoordig, die enorme delen van de binnenlandse en mondiale bevolking misleiden door te geloven dat het een kracht ten goede is, terwijl het in feite zijn kwaad, chaos, corruptie en culturele decadentie verspreidt naar alles wat zijn invloed aanraakt. Heil Grote Satan!

Overheid-corporate-media Conglomeraat

Laat u niet misleiden door de glimlachende, charmante propagandist die u alleen maar tot slaaf wil maken en onder controle wil houden. Maak u los van de propaganda van het in de VS gevestigde globalistische conglomeraat van overheid, bedrijf en media, dat alle aspecten van de Amerikaanse samenleving en een groot deel van de rest van de westerse wereld controleert. Negeer de eindeloze stroom leugens, focus duidelijk op de waarheid en wees dapper genoeg om de waarheid te spreken, zelfs als het conglomeraat je het zwijgen wil opleggen. Dat probeer ik te doen met mijn geschriften en muziek . Ik erken dat mijn geschriften professioneler zijn, maar mijn muziek, hoewel amateuristisch, is leuker.

Wij die open ogen hebben, kunnen zien hoe de individuele vrijheid voortdurend wordt aangevallen door het conglomeraat. Sinds de fabelachtige fenomenale fraude van de COVID-plandemie , de vervalste verkiezingen van 2020 , de oorlogszucht in Oekraïne en de andere onzin van de afgelopen jaren, zijn duizenden mensen die het lef hadden om publiekelijk het oneens te zijn met de agenda’s en verhalen van het conglomeraat het zwijgen opgelegd en vervolgd. Ze zijn geblokkeerd van sociale mediaplatforms en andere uitingen van meningsuiting, ze zijn ontslagen uit hun baan en hun inkomen is afgesneden, hun middelen van bestaan ​​en hun leven zijn vernietigd, ze zijn gearresteerd en opgesloten (zoals de januari 6 en vaccinmandaatdemonstranten), en ze zijn gedood (onder meer door confrontaties met de politie en nadelige gevolgen van gedwongen vaccinatie ).

Het conglomeraat is vastbesloten om met alle mogelijke middelen de controle te behouden. Het gebruikt dus verschillende strategieën om om te gaan met prominente leiders van afwijkende meningen die een gevaar vormen voor haar controle. Het schopt Tucker Carlson van zijn populaire televisieplatform af. Het vervolgt en vervolgt meedogenloos Donald Trump . Het probeert Robert Kennedy Jr. het zwijgen op te leggen met een black-out van de reguliere media.

Het instrument van massahysterie

Een van de belangrijkste instrumenten die het conglomeraat gebruikt om de bevolking onder controle te houden, is doelbewust gefabriceerde massahysterie, zoals het Trump Derangement Syndrome, COVID en Oekraïne-hysterie. Het grootste deel van het publiek gaat hier gedachteloos in mee – alsof ze niet in staat zijn tot onafhankelijk denken of vrije wil terwijl ze gevangen worden gehouden door Satans magnetische kracht. Wie niet meegaat in de hysterie wordt verpletterd.

Het in stand houden van een eindeloze reeks massahysterieën is cruciaal voor de op de VS gerichte elitaire globalistische agenda van machtsaccumulatie en bevolkingscontrole. Ik geloof dat er eerder is gezegd dat Satan de wereld probeert te veroveren door de bevolking te beheersen – door de geest, het hart en de ziel van de mensen te beheersen. Dat is precies wat er gebeurt. Massahysterie, massapsychose, morele paniek, groepsdenken – hoe je het ook noemt, dit is wat ons vandaag overkomt, en het is een zeer effectieve vorm van controle die puur slecht is.

De hysterie is effectief omdat het is ontworpen om angst op te wekken, die het conglomeraat vervolgens beweert dat alleen het kan verlichten. Het enige wat u hoeft te doen om u beter te voelen, is het conglomeraat te vertrouwen en zijn richtlijnen getrouw te gehoorzamen, ongeacht hoe dom en pervers die richtlijnen ook zijn. Draag je maskers, haal je vaccins, neem je pillen, hang je Oekraïense vlaggetjes op, noem Trump een oplichter, noem Kennedy een idioot, en ben het ermee eens dat mannen vrouwen kunnen zijn, dat twee plus twee gelijk is aan vijf, en die shit smaakt heerlijk, vooral als overgoten met kots. Als je hieraan voldoet, sta je aan de goede kant, de kant van het goede, en je zult slim zijn, en het beste van alles, je zult altijd veilig zijn. Als u zich echter niet aan de regels houdt, wordt u zwaar gestraft en kunt u er verdomme niets aan doen. Voldoen, indienen en accepteren.

Onnodig te zeggen dat we nu onmiskenbaar leven in de verwrongen omgekeerde samenleving die wordt beschreven in Orwell’s Nineteen Eighty-Four .

Het conglomeraat geeft het bevel: “Wees bang voor Rusland. Russen zijn slecht. Wij zijn goed. We zullen je tegen hen beschermen.” Dit zijn de leugens die Amerika gebruikt terwijl het een vreselijke oorlog in Oekraïne uitlokt en verlengt ten voordele van zijn militair-industriële complex en zijn “wakkere” globalistische agenda. Amerikaanse leiders doen zelfs alsof ze een nucleaire oorlog willen uitlokken met Rusland, en wat maakt het uit, ook met China. Dat is ongeveer net zo slecht als een natie kan krijgen, nietwaar? Maar Satan houdt van en verlangt naar oorlog – vooral een elite-globalistische oorlog die wordt gevoerd tegen één natie (Rusland) die probeert zijn recht op veiligheid als natiestaat en zijn waarden als een onafhankelijke conservatieve cultuur hoog te houden. Satan haat natiestaten. Ze staan ​​zijn onheilige kruistocht voor mondiaal bestuur in de weg – een wereldregering die agressief een autoritaire, decadente agenda nastreeft. Satan – en Amerika – zullen niet tolereren dat de traditionele, conservatieve cultuur van Rusland de voortgang van de grote wereldwijde kruistocht voor homoseksuele en transculturele overheersing blokkeert!

Chaos en verwarring veroorzaken

De geschiedenis van na de Tweede Wereldoorlog laat zien dat de Verenigde Staten ervan houden om overal ter wereld oorlog, chaos, verwarring, vernietiging en dood te creëren om hun imperialistische, globalistische, corporatistische en nu ontwaakte ambities te bevorderen. Zijn militaire acties hebben de afgelopen decennia miljoenen onschuldige mensen gedood en talloze levens vernietigd tijdens talloze oorlogsavonturen, waaronder in Vietnam, Irak, Afghanistan, Libië, Afrika, de Palestijnse landen, Oost- en Midden-Europa, Midden- en Zuid-Amerika , en elders. Iran was natuurlijk onderworpen aan het door het Westen opgelegde grove onrecht van de Pahlavi-dictatuur, waar de Iraanse revolutionairen in 1979 zo boos over waren.

Maar, in tegenstelling tot Rusland, worden de VS nooit gestraft met internationale sancties of sluiting van multinationals of vrome veroordelingen van airhead popsterren – omdat de VS de belangrijkste kruisvaarder is voor de globalistische beweging. Dus alle andere globalisten (EU, VN, WHO, multinationale ondernemingen, Hollywood, enz.) staan ​​aan de kant van het Amerikaanse establishment.

Toenemende multipolaire dreiging voor Satan

Ondanks de angstaanjagende kommer en kwel van onze huidige tijd, zijn er enkele bemoedigende tekenen dat er eindelijk een einde komt aan deze Amerikaanse dominantie, vooral met de geplande uitbreiding van de BRICS-groep en de creatie van een nieuwe valuta door de groep om de strijd aan te gaan met de voorheen almachtige Amerikaanse dollar. Satan houdt beslist niet van de opkomende multipolaire wereld die de VS naar de zijlijn zal degraderen. Die nieuwe wereld zou zijn invloed hopelijk behoorlijk wat moeten verminderen. We zullen wel zien.

De zich ontwikkelende multipolaire wereld vormt een ernstige bedreiging voor de voortdurende Amerikaanse zoektocht om internationale chaos te verspreiden ten voordele van zijn machtige eliteklassen, die met hun kleverige tentakels naar dingen over de hele wereld grijpen. Maar er is weinig bedreiging voor de voortdurende verspreiding van satanische chaos binnen Amerika zelf. We zien hoe echte democratie – zoals vrijheid van meningsuiting en vrije, eerlijke verkiezingen – in een vergevorderde rottende gangreen toestand verkeert in de Verenigde Staten – zelfs als de Amerikaanse autoritairen beweren de niet-bestaande ‘democratie’ in Oekraïne te verdedigen.

Binnenlandse decadentie, verwrongen technologie

Het Amerikaanse volk kan niet ontsnappen aan de sociale en culturele decadentie die nu alle aspecten van onze huiselijke samenleving doordringt. Sociale verdeeldheid en individuele haatgevoelens worden doelbewust aangewakkerd en verergerd door obsessies met de meest intieme persoonlijke zaken – huidskleur, genen en seksualiteit. Het onderwijssysteem houdt zich vooral bezig met politieke indoctrinatie. Traditioneel georganiseerde religies (die ik niet onderschrijf, maar die in het verleden op zijn minst een gemeenschappelijke morele en ethische basis voor mensen hebben geboden) zijn in zo’n enorme mate gecorrumpeerd en vervuild dat de meeste mensen schijnbaar niet alleen die religies hebben verworpen, maar maar ook alle soorten traditionele moraal, ethiek en gezonde concepten van goed en fout.

Traditionele waarden die systematisch zijn uitgedoofd naarmate Satan aan de macht is gegroeid, zijn onder meer de steun en liefde van het traditionele gezin (vader, moeder, kinderen), echte persoonlijke sociale interactie, elementaire vriendelijkheid en fatsoen, en psychologisch essentieel contact met de buitenwereld. wereld. Al deze belangrijke facetten van een normaal, gezond menselijk leven zijn het slachtoffer geworden van door de VS gecreëerde en gepromote elektronische technologieën, die mensen verslaafd en tot slaaf houden aan kunstmatige “apparaten” en hen als zelfgevangene veroordeelden opsluiten in kunstmatige binnenomgevingen. De resultaten zijn chronisch doordringende neurosen en psychosen en de fundamentele verandering van menselijk gedrag en cognitie.. Elektronische technologie is naar mijn mening de meest trotse prestatie van Satan. (Ik heb altijd gedacht dat moderne technologie in wezen slecht is, en ik was het altijd eens met de motieven van Ted Kaczynski , maar niet met zijn methoden.)

Satan bevindt zich momenteel in een staat van masturbatie-extase over al die alomtegenwoordige, altijd vooruitstrevende, instant-bevredigende ‘plezier’-technologieën – smartphones, computers, apps, internet, virtual reality, kunstmatige intelligentie en andere dingen die ik graag toegeef Ik weet het niet eens. Hij houdt er ook van om de geneugten van de door de VS gepromote hedonistische popcultuur en het nooit bevredigde materialisme te verspreiden. Alles wat je nodig hebt om van deze geneugten te genieten, is een creditcard en een Amazon-account. En u hoeft nooit uw creditcardsaldo af te betalen terwijl u uzelf begraaft onder een berg eindeloze schulden. Wie kan het schelen? Het is de geaccepteerde Amerikaanse manier, zowel voor de burger als voor de overheid.

Terwijl de Grote Amerikaanse Satan macht blijft verzamelen, worden de miljonairs en miljardairs steeds rijker en wordt de meerderheid van de mensen intellectueel steeds dommer, emotioneel onvolwassener en economisch en spiritueel armer. Maar de mensen zijn zo verslaafd aan en gehypnotiseerd door hun magische elektronische apparaten dat ze verzadigd zullen blijven van overweldigend plezier, zelfs als hun leven dieper in de hel zinkt, hun ziel en geest steeds vager worden en hun aan de natuur ontleende vrijheden methodisch worden weggenomen. door de autoriteiten van het conglomeraat. Hun drugsverslavingen combineren met hun technologieverslavingen waardoor ze zich niet bewust zijn van enige pijn, schuldgevoelens of wroeging. Satan glimlacht.

Verwerp het kwaad, spreek de waarheid

Natuurlijk hadden de Iraanse revolutionairen niet letterlijk gelijk. De Verenigde Staten zijn niet letterlijk Satan. Maar de diepgewortelde machten in de Verenigde Staten zijn de meest prominente en invloedrijke krachten van kwaad en vernietiging in de wereld van vandaag. En elke Amerikaan die deze situatie steunt of tolereert, is een smerig, schuldig instrument van Satan.

Daarom moeten alle fatsoenlijke, morele mensen die er nog zijn, deze kwade kracht moedig afwijzen – of het nu gaat om Amerikaanse dissidenten die thuis leven met de bullshit van de overheid en het bedrijfsleven of mensen in andere landen die worstelen met de aanval van Amerikaanse bullshit. Wijs het af en wijs het hardop af zodat andere mensen het kunnen horen en ervan kunnen leren.

Nadat je je ogen hebt geopend voor de realiteit, open je je mond en zeg je tegen Satan dat hij terug moet gaan naar de hel en daar moet blijven. We willen hem niet meer in ons land of in onze wereld.

Een persoonlijke noot

Ik schreef oorspronkelijk begin 2022 een versie van dit essay voor Intellectual Conservative . Het nieuwe essay hier op The Unz Review is een herziene en bijgewerkte versie. Als je de oude versie met de nieuwe vergelijkt, zie je dat mijn overtuigingen sterker zijn geworden. In plaats van te denken dat Iran misschien gelijk had door de VS Satan te noemen, ben ik er nu zeker van dat Iran gelijk had.

Begin dit jaar heb ik in feite afstand gedaan van mijn eigen land en mijn eigen land afgewezen in zeer sterke taal. Desalniettemin vind ik nog steeds kleine oorzaken voor Amerikaanse hoop die af en toe de kop opsteken, zoals de quixotische presidentiële campagne van RFK Jr. Ik verwacht volledig dat ik uiteindelijk teleurgesteld zal zijn in die zielige hoopjes. Maar ondanks mijn cognitieve, rationele conclusie dat Amerika voor altijd dood is als een vrij land en stevig in de greep van Satan, denk ik dat er diep in mij een emotioneel of spiritueel element overblijft dat weigert het volledig op te geven. Misschien hebben mijn ogen nog wat extra opening nodig.

Trinityzegt:

11 juni 2023 om 20:33 GMT • 21.2 uur geleden ↑

Ik las het artikel door en vond geen melding van Joden, Israël, Joden die het Amerikaanse binnenlands en buitenlands beleid manipuleren, vernietigen of controleren. Joods voorrecht, Joodse perversie, Joodse corruptie, Joodse opzettelijk vernietigende blanke naties, oorlogen voor Joden/Israël……

Ga figuur.

Dr. Robert Morganzegt:

11 juni 2023 om 21:29 GMT • 20.3 uur geleden • 300 woorden ↑

AJ Smuskiewicz: “Ik ben nooit religieus geweest…”

Mensen die Satan overal zien, zijn religieus. Smuskiewicz is christelijker dan hij weet.

AJ Smuskiewicz: “Satan heeft een hekel aan natiestaten.”

In de twintigste eeuw werd geëxperimenteerd met natiestaten en het resultaat was Hitler. Zoals heel openhartig wordt toegegeven in de staatspropaganda, biedt de poging om de opkomst van een andere Hitler te voorkomen de morele rechtvaardiging voor de nog steeds zeer christelijke natie van Amerika om kruistochten over de hele wereld te lanceren. Nu wordt ons verteld dat Poetin een andere Hitler is. Voor hem was het Trump, en voor hem Saddam, en voor hem Khomeini, en voor hem was het Noriega die Hitler was. Intern in Amerika is het wokisme ontstaan ​​omdat het onderdrukken van seksuele afwijking verkeerd is. Dat is wat Hitler deed! Blijf van de kikes af en ook van de negers, want Hitler mocht ze niet, dus ze moeten wel goed zijn. Amerika ziet Hitler overal, net zoals Smuskiewicz Satan ziet; en Hitler is natuurlijk slechts Satan in een andere vorm. Dus de twee zijn het eens over de noodzaak om Satan te verpletteren. Smuskiewicz is op een morele kruistocht, net als Amerika. Het enige verschil is dat de Amerikaanse elites weten wat ze doen en de macht hebben om het te doen, terwijl Smuskiewicz geen macht heeft en geen idee heeft wat hij eigenlijk doet. Wil hij Hitler terughalen? Ik denk het niet; dat heeft hij zeker nooit gezegd. Begrijpt hij wel dat hij door natiestaten toe te juichen het risico loopt dat er weer een Hitler opstaat? Nee natuurlijk niet. Dat is een beetje te diep voor Smuskiewicz. Hij zegt dat hij voor vrijheid is, maar hij pleit absoluut niet voor DAT soort vrijheid. Wel, dat soort vrijheid zou … Satanisch zijn!