20230616 Over Jezus de Jood

Via Christenen voor waarheid, zie daar links, afbeeldingen, google translate

Een christelijk antwoord op ‘Jezus de Jood’ van de blanke nationalist Thomas Dalton

11 juni 2023 Door CFT-team — 24 reacties,

Jezus Christus afgebeeld als een donkere haakneus Jood

National Vanguard – een blanke nationalistische website die beweert het werk van wijlen Dr. William Pierce voort te zetten – publiceerde onlangs een essay getiteld “Jesus The Jew” door Thomas Dalton, PhD – waarin veel van de antichristelijke gespreksonderwerpen worden opgesomd die beide Dr. Pierce en wijlen Revilo Oliver al gemaakt hebben.

We spraken eerder over een ander antichristelijk essay gepubliceerd door National Vanguard – Yahweh Did Not Create Us – waarin werd geprobeerd te beweren dat de God van de Bijbel geen historische of raciale band heeft met blanke Europeanen – en dat het onze voorouders werd opgedrongen onder de dreiging van de dood.

Hier willen we punt voor punt ingaan op de kritiek die Dalton uit op het christendom, maar voordat we beginnen, moeten we zeker erkennen dat de overgrote meerderheid van de “ joods-christelijke” denominaties vandaag zeker de kritiek verdient die veel blanke nationalisten hebben ingebracht tegen het – het belangrijkste en geldige is dat het Joden heeft toegestaan ​​onze blanke, historisch-christelijke naties te infiltreren, te ondermijnen en te vernietigen .

De reden dat joden het christendom hebben geïnfiltreerd en ondermijnd, is echter dat het een ernstige bedreiging vormde voor de joodse macht in plaats van een instrument van joodse overheersing. En Joden begonnen al heel vroeg de katholieke kerk te infiltreren als “conversos” die koortsachtig werkten om het geloof te “judaiseren” – en de Europese bloedlijn te corrumperen .

En toen steunden de joden openlijk de protestantse beweging om de hegemonie van de kerk te doorbreken – voor de egoïstische strategie van verdeel en heers het christendom door onze erfelijke aristocratie te vervangen door joods-maçonnieke bankiers en hun gewillige beulen .

Dat gezegd hebbende, zullen we nu ingaan op elk van de gesprekspunten van Dalton.

Dalton schrijft,

“Het is tegenwoordig moeilijk te geloven, maar ja, het is waar, er zijn nog steeds veel christenen in de wereld. Volgens sommige schattingen tellen ze ongeveer 2,4 miljard of ongeveer 30% van de mensheid. In termen van enorme aantallen heeft de VS technisch gezien het meeste: ongeveer 245 miljoen, wat neerkomt op ongeveer 75% van het land – hoewel velen van hen ongetwijfeld zo zwak religieus zijn (“kerst- en paaschristenen”) dat ze nauwelijks een theologische lakmoes zouden doorstaan test. De volgende drie grootste christelijke bevolkingsgroepen zijn nauwelijks een erelijst (Brazilië, Mexico en Rusland), en de landen die procentueel het meest christelijk zijn, zijn meestal lachwekkend: Oost-Timor, Armenië, Nieuw-Guinea, Haïti en Paraguay , in de top tien.”

[ CFT : Het zou niet “moeilijk te geloven” moeten zijn dat het christendom nog steeds een dominante religie is, gezien het feit dat het de afgelopen 2000 jaar het geloof van het blanke Europese ras is geweest dat de hele wereld heeft gekoloniseerd.

Maar hoewel het waar is dat de meeste christenen van vandaag in Amerika op dit moment slechts ‘zondagschristenen’ of culturele christenen zijn, kan dezelfde kritiek worden geuit op de meeste nationalisten die nooit de grondwet of de Bill of Rights hebben gelezen en hun verwaterde patriottisme een paar keer per jaar door een Amerikaanse vlag te tonen op Memorial Day en 4 juli terwijl ze bier drinken en hotdogs grillen met hun kleinkinderen van gemengd ras en niet-blanke buren.]

Dalton vervolgt,

“Het is duidelijk dat er onder deze miljoenen christenen een enorme verscheidenheid aan specifieke overtuigingen bestaat. De World Christian Encyclopedia merkt berucht op dat er wereldwijd zo’n 33.000 “afzonderlijke denominaties” van de kerk zijn, waaronder 242 katholieke, 9.000 protestantse en meer dan 22.000 “onafhankelijke”. We kunnen ons alleen de variatie in overtuigingen tussen deze groepen voorstellen – en natuurlijk kan er maar één (hoogstens!) gelijk hebben. Ik zou niet graag de verkeerde kiezen! (Hoor ik, “Going to Hell”, iemand?)”

[ CFT : Ja, er zijn veel christelijke sekten, maar toen de katholieke kerk eenmaal haar monopolie op de Bijbel verloor in de nasleep van de protestantse reformatie, was het onvermijdelijk dat elke nieuwe sekte schisma’s en splintergroepen zou creëren. Toen christenen eenmaal zelf de Bijbel konden lezen, namen ze de woorden van 2 Timoteüs 2:15 ter harte:

“Studie om te laten zien dat u goedgekeurd bent voor God, een werkman die zich niet hoeft te schamen, die het woord van de waarheid recht deelt .”

Het was ook onvermijdelijk dat er valse leraren zouden opstaan ​​die valse evangeliën zouden promoten, zoals zowel Paulus als Petrus waarschuwden:

“Want als iemand komt en een andere Jezus predikt die wij niet hebben gepredikt, of als u een andere geest ontvangt die u niet hebt ontvangen, of een ander evangelie dat u niet hebt aanvaard, dan verdraagt ​​u dat prachtig.” –2 Korintiërs 11:4

“Maar er waren ook valse profeten onder het volk, net zoals er valse leraren onder u zullen zijn, die heimelijk vervloekte ketterijen zullen binnenbrengen, zelfs de Heer verloochenend die hen heeft gekocht, en een snelle vernietiging over zichzelf zullen brengen.” –2 Petrus 2:1

In Romeinen waarschuwt Paulus christenen dat er valse leraren zullen zijn die verdeeldheid in het geloof zullen veroorzaken:

‘Nu smeek ik u, broeders, let op hen die verdeeldheid en overtredingen veroorzaken die in strijd zijn met de leer die u hebt geleerd ; en vermijd ze.” –Romeinen 16:17

Paulus vertelt christenen dat ze de evangeliën moeten bestuderen en onderscheiden wat waar is – en wat onwaar is:

“Bewijs alle dingen; houd vast aan wat goed is.” –2 Thessalonicenzen 5:21

Dus al deze duizenden christelijke sekten zijn geen de facto bewijs dat het christendom vals is, maar eerder het bewijs dat christenen zijn blijven proberen het ene ware geloof te beoefenen door zich los te maken van valse leraren – een essentieel onderdeel van het geloof.]

Dalton vervolgt,

“Maar vermoedelijk moeten ze allemaal op zijn minst een paar kernovertuigingen delen, simpelweg om zichzelf christen te noemen. We kunnen wel raden wat deze zouden kunnen zijn: (1) er bestaat een persoonlijke, morele God die van ons houdt; (2) gelovigen zullen gedijen in het hiernamaals en niet-gelovigen zullen lijden; en (3) Jezus is de zoon van God en de verlosser en persoonlijke redder van de mensheid…”

[ CFT : Dalton vereenvoudigt hier deze banale “kern” -overtuigingen – die kunnen worden samengevat onder de term “Christianity Lite” – een verwaterd geloof dat heel weinig te maken heeft met de originele evangeliën. De noties dat Christus “de verlosser van de mensheid” en een “persoonlijke redder” is, komen nergens in de evangeliën voor – en zijn slechts het bewijs dat christenen misleid zijn door de waarschuwingen van Paulus niet ter harte te nemen.

Het is geen wonder dat Lukas zich afvroeg of Christus bij zijn wederkomst enige ware gelovigen zou vinden:

“Als de Mensenzoon komt, zal hij dan het geloof op aarde vinden?” — Lukas 18:8

Dalton vervolgt,

‘Ten eerste moet ik opmerken dat het zeer waarschijnlijk is dat zo’n man nooit heeft bestaan ​​. We kunnen dit met vertrouwen zeggen omdat er geen – letterlijk nul – hedendaags bewijs is voor zijn bestaan , noch als een wonderdoende Zoon van God, noch zelfs als een nogal gewone rabbijn. We kunnen het laatste geval begrijpen – de meeste gewone rabbijnen van 2000 jaar geleden zijn verloren gegaan in de geschiedenis – maar niet het eerste.

Als Jezus ook maar enigszins leek op de wonderdoener die de Bijbel beschrijft, dan zou er een berg aan bewijsmateriaal zijn: documenten, houtsnijwerk, gravures, brieven, enz . En deze zouden bestaan ​​uit zijn volgelingen, zijn sceptici, zijn critici en de Romeinen die de regio regeerden. Er zou een uitgebreid en goed gedocumenteerd verslag zijn van een man die op het water liep, de doden opwekte, genas met een aanraking, stormen kalmeerde en duizenden voedde met ‘vijf broden en twee vissen’. Deze getuigenissen zouden allemaal dateren uit de tijd van zijn vermeende bediening, ongeveer 27 tot 30 na Christus. En toch hebben we vanaf die periode… niets.’

[ CFT : Dit is overduidelijk onjuist – de synoptische evangeliën zijn uit de eerste hand gedocumenteerde, ooggetuigenverklaringen van het historische bestaan ​​van Jezus Christus – en het zijn veel gedetailleerdere en consistentere historische verslagen dan de meeste andere historische figuren uit die tijd.

Niet alleen dat, de Romeinse historicus, Flavius ​​Josephus, vermeldt Jezus wel in zijn geschriften, maar we moeten ook erkennen dat katholieken later de originele tekst van Josephus verfraaiden door er overduidelijk egoïstische christelijke doctrines in te voegen – die de vroege kerk het Testimonium Flavianum noemde . .

Dat gezegd hebbende, luidde de originele tekst van Josephus’ Antiquities als volgt :

“In die tijd was er een wijze man die Jezus heette. En zijn gedrag was goed, en [hij] stond bekend als deugdzaam. En veel mensen uit de Joden en de andere naties werden zijn discipelen. Pilatus veroordeelde hem om gekruisigd te worden en te sterven. En degenen die zijn discipelen waren geworden, gaven zijn discipelschap niet op. Ze meldden dat hij drie dagen na zijn kruisiging aan hen was verschenen en dat hij nog leefde. Dienovereenkomstig was hij misschien de Messias over wie de profeten wonderen hebben verteld.”

Dalton heeft de misvatting dat er ten tijde van Christus een soort “massamedia” was in het door de Romeinen bezette Judea. Er waren geen kranten, boeken, enz. – en de Romeinen legden alleen vast wat voor henzelf belangrijk was – en een religieuze leider van een kleine sekte in Judea zou voor de Romeinen geen nieuwswaarde hebben gehad of historisch behoud waardig zijn.

We weten uit de evangeliën dat de Farizeeën en Sadduceeën samenspanden om Christus te belasteren en Hem af te schilderen als een revolutionair die de Romeinse heerschappij in Judea omver wilde werpen – en deze valse beschuldigingen aan Pilatus – de Romeinse gouverneur van Judea – voorlegden. Pilatus onderzocht deze beschuldigingen – en nadat hij Jezus had geïnterviewd en het bewijsmateriaal had bekeken – vond hij deze beschuldigingen tegen Hem vals – en besloot hij zich niet te mengen in dit interne religieuze geschil.

Het feit dat er geen geschreven Romeinse verslagen van dit geschil zijn, toont aan dat Pilatus deze beschuldigingen van opruiing niet serieus nam – per slot van rekening, als hij ze serieus had genomen en Jezus had berecht, zouden er hoogstwaarschijnlijk onafhankelijke Romeinse verslagen zijn geweest van dergelijke een proces.

En we hebben geen aanvullende “Joodse” schriftelijke verslagen van dit geschil tussen de Farizeeën en Christus – en Zijn daaropvolgende kruisiging – vanwege het simpele feit dat de Romeinen hun tempel in Jeruzalem verwoestten in 70 n.Chr. – en al hun documenten die daar werden gearchiveerd. kwijt.

Dat gezegd hebbende, erkent de Babylonische Talmoed het bestaan ​​van Jezus – en hoe en waarom hij stierf:

“Op de vooravond van het Pascha werd Yeshu opgehangen. Veertig dagen voordat de executie plaatsvond, een heraut . . . riep: ‘Hij gaat erop uit om gestenigd te worden omdat hij tovenarij heeft beoefend en Israël tot afvalligheid heeft verleid.’”

–De Babylonische Talmoed, vert. door I. Epstein (Londen: Soncino, 1935), vol. III, Sanhedrin 43a, 281, geciteerd in Habermas, The Historical Jesus , p.203

Afgezien van het geschreven verslag hebben we echter archeologische vondsten die de historiciteit van Jezus Christus bevestigen – zoals het ossuarium van Jacobus, de broer van Christus – en een vroegchristelijke tombe die dateert van vóór het schrijven van de evangeliën – en een Nazarener inscriptie uit circa 68 na Christus die laat zien hoe de Joden probeerden de opstanding van Christus te ontkennen – en een keizersnede rond 35 na Christus die bevestigt dat Pontius Pilatus een echte historische figuur was, niet alleen een fictief personage verzonnen door de evangelieschrijvers – en archeologische artefacten die bevestigen Luke’s verslag van rellen in Efeze – en de ontdekking vanhet graf van Filippus, apostel van Christus, in Hierapolis, Frygië .]

Dalton vervolgt,

“In feite komt er niets in de buurt. In feite niets voor letterlijk decennia. Volgens conventionele dateringen is de vroegste verwijzing van welke aard dan ook in de brieven van Paulus, waarvan de vroegste – Galaten en Eerste Thessalonicenzen – dateren van rond 50 na Christus, twee volle decennia nadat onze man werd gekruisigd. De rest van Paulus’ brieven, vermengd met enkele frauduleuze brieven die aan hem worden toegeschreven, verschijnen tussen 50 en 70 n. vernietigd.

Pas toen besloten enkele andere Joden – vermoedelijk volgelingen van Paulus – om over Jezus’ leven en uitspraken te schrijven in hun ‘evangeliën’. De evangelieschrijvers zijn formeel anoniem; we weten niets over wie ze zijn, hun motieven of de omstandigheden. De bijgevoegde namen (Mark, Matthew, Luke, John) betekenen niets; het zou zijn alsof je ‘Bob’s roman’ of ‘Joe’s kookboek’ zegt. Maar op basis van tekstueel bewijs kunnen geleerden het evangelie volgens Marcus ruwweg dateren rond het jaar 70; Matthew en Luke tot 85; en Jan tot 95 . We kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel waarheidsgetrouwheid ze bevatten, gezien het feit dat ze beweren Jezus nauwkeurig te citeren en details van zijn leven citeren, 40, 50 of 60 of meer jaar na zijn dood. Het voor de hand liggende antwoord is: niet veel!”

[ CFT : Gebaseerd op intern bewijs , moeten de evangeliën geschreven zijn vóór 70 n . die catastrofale gebeurtenis in hun geschriften. Per slot van rekening voorspelde Christus de verwoesting van de tempel in het evangelie van Lukas (21:5-38) – en als Lukas al wist dat deze profetie was vervuld, zou hij het zeker hebben genoemd.

Dat zouden alle evangelieschrijvers ook hebben – ze vermelden tenslotte dat Christus zijn eigen dood en de vervulling van die profetie profeteerde. De vervulling van de verwoesting van Jeruzalem zou op dezelfde manier zijn behandeld – als bewijs van Zijn voorkennis en dus zijn dood, maar geen van de evangelieschrijvers vermeldt het – om de eenvoudige reden dat het nog niet was gebeurd .

Wat betreft de suggestie dat er enige vorm van “consensus” bestaat onder bijbelgeleerden met betrekking tot de datering van de evangeliën na 70 n . toont aan dat de datum na 70 n.Chr. voor hun schrijven geen steek houdt op basis van intern bewijs in de evangeliën en de brieven van Paulus.

En trouwens, de vroegste geschiedenissen van Alexander de Grote werden 200 jaar na zijn dood geschreven – en er zijn geen bewaard gebleven ooggetuigenverslagen uit de eerste hand geschreven door zijn tijdgenoten. Toch twijfelt niemand aan het historische bestaan ​​van Alexander.]

Dalton vervolgt,

De meest waarschijnlijke conclusie van deze puinhoop is dat de jood Paulus en de anonieme joodse evangelieschrijvers het allemaal verzonnen hebben: dat er geen wonderdoende Zoon van God was, geen maagdelijke geboorte en geen opstanding. Dat deden ze niet voor roem of geld, maar omdat ze geloofden dat het verkondigen van een pro-Joodse, anti-Romeinse theologie de Joodse zaak zou helpen. (Pro-Joods, omdat de Christenen de Joodse God, de Joodse rabbijn Jezus en de Joodse ‘maagd’ Maria moeten aanbidden; anti-Romeins, omdat “de wereldse machten” van Rome een manifestatie zijn van Satan en moeten worden verslagen. [1]) En uiteindelijk deed het dat. Het joods-christendom bloeide, versloeg Rome ideologisch en vestigde zich vervolgens in Rome zelf. “Zonder twijfel is Rome veroverd”, zoals Nietzsche zei.[2]”

[ CFT : Hier neemt Dalton zijn toevlucht tot ad hominem- aanvallen op Paul en de evangelieschrijvers die hij afdoet als “Joden” die niet te vertrouwen zijn – waarbij hij profiteert van de aangeboren en diepgewortelde haat en het wantrouwen van zijn blanke nationalistische publiek jegens alles wat met “Joden” te maken heeft.

Maar de “Joden” – de Israëlieten van het zuidelijke koninkrijk – die het Nieuwe Testament schreven – waren niet dezelfde mensen die zich tegenwoordig voordoen als “Joden” of Juda – en het zal moeilijk zijn om een ​​blanke nationalist te vinden die bereid is dit te erkennen dat feit, ook al hebben de joden zelf deze identiteitsdiefstal toegegeven in de joodse almanak van 1980 :

” Strikt genomen is het onjuist om een ​​oude Israëliet een Jood te noemen of om een ​​hedendaagse Jood een Israëliet of een Hebreeër te noemen .”

Als Dalton eerlijk was, zou hij erkennen dat de ‘Joden’ van vandaag het nauwst verbonden zijn met de farizeeën die samenzweerden om Christus te vermoorden, in plaats van met de Israëlieten die de evangeliën schreven, maar dat zou zijn hele argument ondermijnen, dus het is het beste dat hij het volledig negeert. het feit dat het judaïsme zoals we dat nu kennen uit Babylon kwam, niet uit het door de Romeinen bezette Judea ten tijde van Christus:

“Het farizeïsme werd talmoedisme, het talmoedisme werd middeleeuws rabbinisme en het middeleeuwse rabbinisme werd modern rabbinisme. Maar gedurende deze veranderingen in naam . . . de geest van de oude Farizeeën overleeft, onveranderd. . . Van Palestina tot Babylonië; van Babylonië tot Noord-Afrika, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland; van deze naar Polen, Rusland en Oost-Europa in het algemeen, heeft het oude farizeïsme rondgezworven. . . toont het blijvende belang aan dat wordt gehecht aan het farizeïsme als een religieuze beweging. . .”

—Rabbi Louis Finkelstein, “De Farizeeërs. De sociologische achtergrond van hun geloof”, 1938

“Het judaïsme is niet ontwikkeld in Juda; het was in Babylon dat het judaïsme voor het eerst werd wat het was en nog steeds is.”

—”The Hebrew Peoples” geschreven door Dr. H. Winckler, LM King, Dr. RG Brandis en HR Hall. Op pagina’s 1781-4, Vol. 3, verschijnt in Helmsworth’s “History of the World”

Dalton vervolgt,

“Maar ter zake: hoewel er geen direct bewijs is voor een wonder-Jezus of een rabbijn-Jezus, vermoed ik dat zo’n man volgens die beschrijving in Judea heeft geleefd en is gestorven. En de reden is simpelweg deze: omdat Paul en vrienden beweerden dat iets waar was – een wonder-Jezus – dat zeker niet bestond, en waarvan ze wisten dat het niet bestond, waren ze leugenaars. Of het nu ‘nobele’ leugenaars of kwaadwillende leugenaars waren, laat ik over aan een andere keer. Maar leugenaars waren het. En elke leugen werkt het beste met een kern van waarheid . Daarom acht ik het waarschijnlijk dat een gewone sterveling, de rabbijn Jezus, heeft geleefd, waarschijnlijk heeft geagiteerd namens de onderdrukte Joden, en zich waarschijnlijk heeft laten kruisigen – einde verhaal .

Dus laten we aannemen dat er een sterfelijke Jezus bestond. Wat weten we dan over hem? Vrijwel niets zeker. Afgezien van een paar weetjes van Paulus, komt letterlijk alles wat we over hem denken te weten uit de hoogst dubieuze vier evangeliën ; er is gewoon geen andere bron. En in de evangeliën vinden we een treffende bewering: Jezus was een Jood.”

[ CFT : Dus Dalton beweert eerst dat er geen bewijs is voor het historische bestaan ​​van Jezus Christus, maar vervolgens geeft hij toe dat zo’n figuur waarschijnlijk heeft bestaan. Hij weigerde de evangeliën te accepteren zonder enig bewijs te leveren dat ze “zeer dubieus” waren – maar als we zulke ooggetuigenverslagen hadden van een niet-religieuze figuur in Romeins Judea, zouden ze serieuzer moeten worden genomen. Voor Dalton zijn de ooggetuige-evangeliën “twijfelachtig”, eenvoudigweg omdat hij weigert enige vorm van goddelijk wezen te erkennen.]

Dalton vervolgt,

“Wacht even!” zegt de christen geschrokken. ‘Jezus kan geen Jood zijn! Hij is de oorspronkelijke christen – de oer-christen, zouden we kunnen zeggen. Hij kan onmogelijk een Jood zijn!” Inderdaad – veel christenen, zowel in het verleden als vandaag, hebben geprobeerd te beweren dat Jezus een niet-Jood was, een heiden, zelfs een Ariër . Ze kunnen schijnbaar de gedachte niet verdragen dat hun geliefde Verlosser een Jood zou kunnen zijn, en dat ze daarom een ​​Jood moeten aanbidden. En toch zegt al het bewijs dat hij dat was.

In feite suggereert het bewijs dat Jezus een dubbeljood was: etnisch en religieus.[3] Laten we eerst eens kijken wat er in de evangeliën zelf staat (wat christenen moeten geloven!).

[ CFT : We zijn niet op de hoogte van iemand met enige geloofwaardigheid die zou beweren dat Jezus een “heiden” was – als ze met “heiden” iemand bedoelen die niet van de stammen van Israël van het zuidelijke koninkrijk is – Juda, Benjamin en Levi – in het Grieks gezamenlijk aangeduid als “Ioudaios ” – wat misleidend vertaald is als “Jood” in het Engels.

En aangezien Jezus van de Israëlitische stam Juda was, zou Hij technisch gezien een ” Ioudaios ” zijn geweest vanuit het Grieks-Romeinse perspectief – maar dat betekent niet dat Hij een “Jood” was in de hedendaagse taal – die verwant zijn aan Jerry Seinfeld, Rodney Dangerfield en Barbara Streisand – wat Dalton ons wil laten geloven.

Voor zover degenen die van Wesley Swift houden, geloven dat Jezus een “Ariër” was, is ook dit onnauwkeurig. Hoewel de oorspronkelijke “Ariërs” – of oude Perzen – in feite afstammelingen waren van Noachs zoon Sem – waardoor ze Semieten waren – waren ze geen Israëlieten, dus Jezus, hoewel in de verte verwant aan de oude Ariërs, mag nooit worden gerekend tot een van de hen.]

Dalton vervolgt,

“Begin met zijn moeder, de ‘maagdelijke’ Maria; ze was duidelijk een jodin. Maria was een bloedverwant van Elizabeth, van de stam Levi (Lucas 1:5, 1:36). Toen Jezus werd geboren, deed zij, samen met Joseph, ‘alles volgens de [Joodse] wet van de Heer’ (Lukas 2:39). En zij en Jozef woonden “elk jaar” de Pesachdiensten in Jeruzalem bij (Lucas 2:41). Aangezien Maria een jood was, maakt dit alleen Jezus tot een jood (volgens de orthodoxe lezing) omdat joodsheid matrilineair is en door de moeder wordt doorgegeven; als je uit een jodin geboren bent, ben je een jood .

Hoe zit het met de vader van Jezus? Laten we de onzin opzij zetten dat God zijn vader is, wat niets meer is dan uitgebraakte Homerische mythologie over halfgoden op aarde. Jozef was van het “Huis van David”, zoals Lukas (1:27) ons informeert. En zoals hierboven vermeld, hield Joseph zich strikt aan de Joodse wet en woonde hij jaarlijks het Pascha bij. Hij was duidelijk een oplettende jood en (vermoedelijk) de biologische vader van Jezus.”

[ CFT : Dalton toont hier echt zijn onwetendheid. Terwijl de ersatz “Joden” van vandaag de “Joodse” identiteit volgen via de moeder, ontleenden de oude Israëlieten hun identiteit altijd aan de vader – en de “Joden” schakelden rond 200 na Christus over op matrilineaire afstamming, lang nadat Christus was gestorven – wat bewijst dat ze kunnen geen legitieme Israëlieten zijn .

Maria was een Israëliet door haar vader, niet door haar moeder. En de genealogie van de aardse vader van Jezus wordt gegeven in Lukas, waaruit blijkt dat Jozef ook een Israëliet was door zijn vader, niet door zijn moeder – beide voldoen aan patrilineaire afstamming voor alle legitieme Israëlieten.]

Dalton vervolgt,

“Paulus dacht duidelijk dat Jezus een Jood was. In de vroege Galaten (4:4) zegt hij dat Jezus “werd geboren onder de [joodse] wet”, en in Romeinen (9:5) verklaart hij zijn eigen joodsheid (“mijn bloedverwanten van ras … zijn Israëlieten”), eraan toevoegend dat “van hun ras, naar het vlees, de Christus is.”

[ CFT : Ja, Paul beschrijft zichzelf als een ” Ioudaios ” – omdat hij van de stam van Benjamin was, een Israëliet uit het zuidelijke koninkrijk, maar dit betekent niet dat hij familie is van Marty Feldman of Mark Zuckerberg – Asjkenazische joden die afstammen van de Khazaren die totaal geen verband hielden met de bloedlijn van Paul.]

Dalton vervolgt,

“Evenzo beschouwden de evangelieschrijvers hun Heiland duidelijk als een Jood. Jezus wordt herhaaldelijk ‘rabbi’ genoemd.[4] Hij werd besneden (Lucas 2:21) en vierde Pesach (Johannes 2:13). Het evangelie van Matteüs begint met deze woorden: “Het boek met de genealogie van Jezus Christus, zoon van David, zoon van Abraham.” Zelfs de niet-evangelische Hebreeën merkt op dat “het duidelijk is dat onze Heer een afstammeling was van Juda” (7:14). Jezus ging regelmatig naar de plaatselijke synagoge (Lucas 4:16). Hij vertelde de mensen zelf dat hij was gekomen “om de [Joodse] wet en de [Joodse] profeten te vervullen” (Matth. 5:17). En natuurlijk dacht iedereen aan hem als “koning van de Joden” (Matt 2:2; Johannes 19:3).

Het kan nauwelijks duidelijker zijn: zowel door genetisch erfgoed als volgens zijn duidelijke overtuigingen en praktijken was Jezus een Jood. Hij was een biologische Jood – hij belichaamde zeker al die prachtige Joodse fenotypische kenmerken – en hij was een religieuze Jood.”

[ CFT : Nogmaals, Dalton vertrouwt op de volledige onwetendheid van zijn lezers dat de Israëlieten van de evangeliën niet dezelfde mensen zijn die zich tegenwoordig voordoen als “Joden” of “Hebreeën” of “God’s uitverkoren volk ” – en hij gebruikt de triggerterm “ biologische jood ” om deze lezers te manipuleren om Jezus, Paulus en de evangelieschrijvers te verwerpen.

De term ‘biologische Jood’ komt van de titel van een boek met dezelfde naam van Eustace Mullins – maar wat Dalton niet lijkt te weten is dat Eustace Mullins niet geloofde dat de ‘Joden’ van vandaag echte Israëlieten waren – wat hij duidelijk maakt in zijn boek The Curse Of Canaan – waarin hij laat zien dat de joden van vandaag eigenlijk afstammelingen zijn van de oude Kanaänieten, een van de eeuwige vijanden van de oude Israëlieten – ja, de Israëlieten die de evangeliën schreven.

Dalton vervolgt,

“De weinige christenen die bereid zijn zich met deze kwestie bezig te houden en een niet-joodse Jezus te verdedigen, bieden meestal een van de volgende twee antwoorden. Ten eerste: “ Jezus kwam uit Galilea en Galilea was een heidens bolwerk.” Maar dit is een hardnekkige mythe, gepropageerd door degenen die wars zijn van het idee van een joodse Jezus. Meer dan 100 jaar geleden schreef EW Masterson over een “Joods Galilea”, dat “aan alle kanten was ingesloten door vijandige [heidense] buren”.[5] Meer recentelijk hebben we nu werken als The Myth of a Gentile Galilee (2002) van Mark Chancey, die het koppige idee erkent, maar opmerkt “hoe weinig gegevens er zijn om zo’n bewering [van een Gentile Galilee] te ondersteunen.” Archeologisch bewijs uit Nazareth is schaars, maar wat we wel hebben, toont “bewijs voor Joodse inwoners op verschillende locaties, [maar] heel weinig bewijs voor heidenen.” Van de grote, nabijgelegen stad Sepphoris is het bewijs van heidenen “uiterst beperkt” tijdens Jezus’ leven; in tegenstelling daarmee, zegt Chancey, is er “voldoende bewijs” van joden daar in die tijd. Kortom, zonder te ontkennen dat er heidenen woonden, bewijs voor hen is “vrijwel onzichtbaar”; en ter bevestiging merkt Chancey op dat heidenen “ook niet prominent aanwezig zijn in literaire discussies over Galilea”.[6]

[ CFT : Ook hier toont Dalton zijn oppervlakkige begrip van de huidige problemen. Er waren in feite Israëlieten van de tien noordelijke stammen in Galilea – en omdat ze niet het geloof van de Hebreeën beoefenden – en omdat ze hun identiteit als Israëlieten verloren hadden – zouden ze gegroepeerd zijn onder de term “heiden”.

Maar dit is niet relevant omdat Jezus werd geboren uit de stam van Juda in Galilea – zoals veel van zijn discipelen – dus het maakte op zich niet uit waar hij geboren was – etniciteit is onafhankelijk van geografie – net zoals Paulus een Benjaminiet was geboren in de grotendeels “heidense” Tarsus – maar hij was nog steeds een Israëliet.]

Dalton vervolgt,

“Ondanks dit alles, sommigen van dissident-rechts, zoals internet-badboy Andrew Anglin , die, ondanks zijn scherpe en humoristische kritiek op joden, periodiek zijn (schijnbaar oprechte) christendom toont, af en toe tekeer gaand tegen degenen die durven te beweren dat Jezus was een jood. Nick Fuentes ontwijkt de vraag wanneer hij hem wordt gesteld door te zeggen: “Jezus vervult de wet” en dat de Joden “die overblijven” vasthielden aan “oude offers en oude manieren om dingen te doen”, en uiteindelijk “Talmoedische Joden” werden. Het was duidelijk dat Jezus geen kans had om een ​​Talmoed-jood te worden, gezien het feit dat de Jeruzalemse Talmoed pas in de jaren 300 (in Galilea!) werd geschreven en de Babylonische Talmoed pas in het jaar 500. Dus ondanks het bewijs houden beide mannen vast aan hun mythe een heidense Jezusnet zoals ze (terecht) de joodse overheersing en corruptie in de huidige samenleving veroordelen.”

[ CFT : Dalton vermeldt niet waarom Andrew Anglin ontkent dat Jezus een “Jood” was – en voor zover we weten is Anglin waarschijnlijk op de hoogte – in tegenstelling tot Dalton – dat de huidige zogenaamde “Joden” niet hetzelfde Israëlitische volk van Rome zijn. -bezette Judea in de eerste eeuw.

Wat Nick Fuentes betreft, hij is een uitgesproken katholiek, en katholieken hebben grotendeels dezelfde misvatting als Dalton – dat de “Joden” van vandaag legitieme Israëlieten zijn. Maar Fuentes heeft gelijk dat de Joden van vandaag afstammelingen zijn van degenen die de Babylonische Talmoed schreven – en dat de Talmoed bestond in de tijd van Christus, maar alleen in de “mondelinge tradities” van de ouderlingen zoals beoefend door de Christushatende Farizeeën – het was gewoon pas veel later opgeschreven.]

Dalton vervolgt,

“De tweede verdediging die men af ​​en toe ziet, is zowel verwrongen als verward: dat de leringen van het Oude Testament de “ware” religie vertegenwoordigen en dat de Hebreeën van dit ware pad afweken en ontaardden in een rabbijns en uiteindelijk talmoedisch judaïsme . Maar Jezus, zeggen ze, hield vast aan de ware, oorspronkelijke leringen, aan de Wet en de profeten – later “christendom” genoemd – waardoor hij in conflict kwam met de gevallen en dwalende Joden.. Hiermee wordt in wezen erkend dat Jezus een etnische Jood was, maar dat het impliciet niet ter zake doet. Bovendien ziet het over het hoofd dat de Talmoed, en latere documenten zoals de Sjoelchan Aroech, uitwerkingen zijn van oudtestamentische leringen, en geen afwijkingen daarvan.[7] Maar het belangrijkste punt is dat simpelweg omdat Jezus (de Jood) (vermeende) conflicten had met andere elite-Joden, dit niet betekent dat hij geen etnische Jood was, en het betekent ook niet dat hij zich hield aan enige “ware” religie onderscheiden van het jodendom.”

[ CFT : Dit is blijkbaar Dalton’s idee van een “gotcha”-moment – maar de realiteit is dat de Farizeeën het proto-talmoedisme beoefenden ondanks dat ze Israëlieten waren – maar aangezien de joden van vandaag geen Israëlieten zijn, hoewel ze nog steeds het talmoedisme beoefenen, is al deze lijn van argumentatie is niet relevant. Christus kwam uit de stam van Juda – de joden van vandaag zijn dat niet , en dat is geen cruciaal punt dat Dalton wil aanpakken.

En Dalton stelt de Sjoelchan Aroech – gepubliceerd in de 16e eeuw – volledig verkeerd voor – die volledig uit het Oude Testament is verwijderd – en zijn “uitwerkingen” staan ​​haaks op de Thora omdat de schrijvers ervan sterk onder invloed staan ​​van het rabbijnse talmoedisme.]

Dalton vervolgt,

“De implicaties van deze korte onthulling zijn verwoestend voor christenen en het christendom . Gezien het totale gebrek aan ondersteunend bewijs, kunnen we met zekerheid zeggen dat de wondermens Jezus niet bestond; daarom is het christendom een ​​farce en zijn de evangeliën op zijn minst half fictie . Als ze ook maar een greintje waarheid bevatten, dan was Jezus een gewone Jood wiens levensmissie het was om oudtestamentische profetieën te valideren en “de wet te vervullen”, en zo zijn mede-Joden te redden van de slechte Romeinen . In dit geval moeten christenen toegeven dat ze een allang overleden gewone Jood aanbidden die op geen enkele manier in staat is om “hun ziel te redden”. Ten slotte, in het geval dat er helemaal geen Jezus-personage wasPaulus en de Joden uit het evangelie zijn regelrechte leugenaars en moeten met totale minachting worden bekeken .”

[ CFT : Als er iets “verwoestend” is aan Daltons argument, dan is het vernietigend voor zijn eigen zaak – en laat zien hoe onwetend en oppervlakkig zijn begrip is van de Joodse identiteit – en wie de Joden van vandaag werkelijk zijn – en wie ze niet zijn .

We betwijfelen ten zeerste dat Daltons essay het geloof van welke christen dan ook zou ondermijnen – zelfs misleide ‘joodse christenen’ die ten onrechte geloven – net als Dalton – dat de joden van vandaag dezelfde mensen van de Bijbel zijn.

En het is de ultieme ironie dat Daltons ‘minachting’ voor het christendom – en voor Jezus Christus – gebaseerd is op het verkeerde idee dat Christus het equivalent was van een moderne jood – precies dezelfde reden waarom joods-christenen op dwaze wijze de hedendaagse joden aanbidden .

“Waar onwetendheid gelukzaligheid is, is het dwaasheid om wijs te zijn.

–Thomas Gray, Ode aan een ver vooruitzicht van Eton College, 1742

Dalton vervolgt,

“Hoe we het ook bekijken, het is slecht nieuws voor christenen. In elk plausibel scenario zijn ze misleid om te geloven in een lang geleden overleden joodse rabbijn en zijn nepuitspraken – allemaal jaren later geconstrueerd door een handvol joden die geïnteresseerd zijn in het ondermijnen van de gehate Romeinen , en inderdaad alle heidenen.”

[ CFT : Nogmaals, Dalton toont hier zijn onwetendheid over de evangeliën – de “Joden” die de Romeinen wilden omverwerpen waren de farizeeën – niet Christus en zijn volgelingen. Het waren de Farizeeën die Christus verwierpen als de beloofde Messias van Israël, omdat Hij geen aardse koning was die hun onderdrukkers omver zou werpen. Het waren de (Talmoedische) Farizeeën die Christus vals beschuldigden van opstand – en Pilatus ertoe brachten Christus ter dood te laten brengen voor deze valse beschuldigingen.

De “samenzweringstheorie” dat de “Joden” het christendom hebben uitgevonden om Rome omver te werpen en de “heidenen” te onderwerpen, is ongerijmd – Christus zei “geef aan de keizer wat van de keizer is ” – en de Farizeeën haatten Hem daarom omdat Hij weigerde hun lokaas te pakken.

En na Zijn kruisiging vonden deze Farizeeën en hun Christusverwerpende volgelingen een gemeenschappelijk doel met de Romeinen – en moedigden de Romeinen zoals Nero aan om christenen te vervolgen en te vernietigen – omdat ze een bedreiging vormden voor hun controle over het Israëlitische volk. En de zogenaamde “Joden” van vandaag gaan door met die antichristelijke vurigheid – met de bedoeling het christendom van de kaart te vegen – net zoals Dalton – die echt een van hun “nuttige idioten” is – dat ook doet.]

Dalton concludeert,

“Maar wat zouden we doen zonder Jezus?” roepen de gelovigen. Wat dacht je hiervan: bouw je leven en je wereldbeeld op rond fundamentele, universele en eeuwenoude ethische idealen; verdedig en bescherm de aarde, die al het leven in stand houdt; de menselijke waardigheid verdedigen tegen bedervers, leugenaars en bedriegers; werken aan een transparante samenleving op menselijke maat; tijd doorbrengen met uw kinderen en kleinkinderen; en vier de prestaties van menselijke creativiteit en de menselijke geest zonder toe te geven aan joodse onzin.”

[ CFT : Met andere woorden, neem een ​​christelijk wereldbeeld aan – en de waarden die de afgelopen 2000 jaar het Europese christendom hebben ondersteund.

De “judaïsche onzin” is alles wat dat wereldbeeld ondermijnt – en het verkeerde idee promoot dat Jezus een parasitaire Khazariaanse jood met haakneus was die deze natievernietigende agenda promoot. Als iemand “joodse onzin” promoot, is het Thomas Dalton – zijn “PhD” niettegenstaande.]

Opmerkingen

Jef A.

12 juni 2023 om 01:03 uur

Dalton spot met Andrew Anglins omarming van het christendom, maar ik geloof dat Anglin oprecht is. Hij schreef onlangs:

“Wat het meest aan mij is veranderd sinds ik met deze website begon, is dat ik veel christelijker ben geworden. In sommige opzichten is het christendom een ​​spectrum, en hoe dichter we bij de waarheid komen, hoe dichter we bij Jezus Christus komen. Het kostte me veel tijd om dit feit echt te internaliseren.

https://dailystormer.in/rest-in-peace-human-rights-activist-ted-kaczynski-dead-at-81/

Ik weet zeker dat zowel de joden als de blanke nationalisten erg ongelukkig zijn met het christendom van Anglin. De Joden houden er niet van, want nu heeft hij “vrijheid van godsdienst” als verdediging, en het is moeilijker om hem te besmeuren als een “racist” of “antisemit”. Joden weten dat het echte christendom anti-joods is, en ze proberen er wanhopig voor te zorgen dat christenen daar niet achter komen zoals Anglin heeft gedaan.

Antwoord

AdamietEeuwigheid

12 juni 2023 om 04.30 uur

is Anglin geen letterlijke biologische jood? een niet-adamiet?

Antwoord

Lehoog

12 juni 2023 om 05:00 uur

Nee, Anglin komt uit een blanke christelijke familie in Ohio. Veel van zijn vijanden en tegenstanders hebben geprobeerd te beweren dat hij een crypto-jood of zelfs een mulat is, net zoals elke spraakmakende anti-joodse stem het doelwit is.

Zijn vroege webmaster bij de Daily Stormer was Andrew ‘Weev’ Auernheimer, een Jood die zich voordeed als een neonazi, maar ik denk niet dat hij meer betrokken is bij Anglin.

Antwoord

Jacobus Smit

11 juni 2023 om 19:37 uur

“Hij was een biologische Jood – hij belichaamde zeker al die prachtige Joodse fenotypische kenmerken – en hij was een religieuze Jood.”

Wat is de basis om te beweren dat Jezus “joodse fenotypische kenmerken” had? Hij wilde eerst beweren dat Jezus nooit heeft bestaan, daarna zegt hij dat Jezus op een Jood leek. Een nadere blik op de geschiedenis suggereert dat Joden hun grote neuzen erfden van Hettieten, gekruld haar van negers en beharing van hun vader Esau. Geen van die groepen komt voor in de genealogie van Jezus.

Waarom denken ze dat Jezus gelijk staat aan een moderne Talmoed-jood? Heeft Jezus de “tradities van de oudsten” niet genoeg aan de kaak gesteld in Markus 7?

Antwoord

De muur van Hadrianus

12 juni 2023 om 05:06 uur

Goed punt. Dalton denkt dat de Israëlieten er 2000 jaar geleden uitzagen als joden uit “Der Sturmer”. Heeft hij een tijdmachine?

Het is echt zielig dat Dalton deze tactieken gebruikt om blanken te overtuigen om Jezus Christus af te wijzen. Het is het soort bedrog dat ik van een jood zou verwachten, net zoals joden beweren dat ze het christendom hebben uitgevonden om de “heidenen” te vernietigen. Wat een grap.

Antwoord

lu2236

11 juni 2023 om 16:07 uur

Clowns zoals Dalton en de National Vanguard stellen zich elke dag meer en meer bloot om ofwel betaald, gecontroleerd verzet of onwetende dupes van de jood te zijn.

(Ik stel me voor dat Dalton en andere ‘leiders’ de eerste zijn en hun volgelingen de laatste in hoofdzaak)

Hoe dan ook, ze doen niets anders dan onze mensen schade toebrengen. Oh, er zijn zeker wat feiten in hun geschriften, maar het algehele effect is om de ‘normies’ te vervreemden en degenen die oprecht op zoek zijn naar de Waarheid ervan weg te leiden. ‘Het zou beter voor hem zijn als er een molensteen om zijn nek hing…’

Antwoord

Normandisch

11 juni 2023 om 15:52 uur

White Nationalists and Patriots Meeting.Town Square Noon met sprekers.

Elgin Schotland 17 juni

i.imgur.com/uh7ZyAU.jpg

Antwoord

Bidden

11 juni 2023 om 16:05 uur

Wat een revolutionair idee – “Schotland voor het Schotse volk”

Volgens de Declaration of Abroath uit 1320 waren de Schotse mensen afstammelingen van de oude Israëlieten via de Scythen/Kimmeriërs.

Hoeveel op deze rally weten dat feit?

Antwoord

lu2236

11 juni 2023 om 16:08 uur

Niet genoeg!

Antwoord

westen

11 juni 2023 om 16:46 uur

Momenteel is de hoogste Zweedse professionele tennisser –

www.tennisexplorer.com/player/ymer-0a35a/

Niet kotsen.

Antwoord

Mus

11 juni 2023 om 13:53 uur

Na onthullingen van Fitzpatrick Informer op Fitzinfo.net, geloof ik nu dat al deze zogenaamde ‘blanke nationalistische sites’ gecontroleerde oppositie zijn VOOR de joodse synogog van Satan. Of het nu atheïst, heiden of een andere antichrist is… het past in het plan.

Dalton kent zeker veel judaïsme om zijn punt volledig betwistbaar te maken … dood. Sterker nog, ik geloof dat hij een van die talmoedische rabinisten is die hun toegewezen werk doen, want weet je, ze weten niets van de waarheid. Veel geluk voor de dwazen die door hen zijn bedrogen … misschien kan die god harder schreeuwen om zijn nepdroom te vervullen. Lol.

Alle zegeningen in Jezus Christus voor CFT voor het blootleggen van het typische moddergooien en het corrigeren ervan met HET GESPROKEN WOORD van Waarheid die Christus Jezus is.

Tijdens het lezen dacht ik aan Lukas 16:19-31.

De rijke man en Lazarus

19 Er was eens een rijke man, en hij kleedde zich gewoonlijk in purper en fijn linnen en genoot elke dag van pracht en praal. 20. Een arme man genaamd Lazarus werd bij zijn poort neergelegd, bedekt met zweren, 21 en verlangend om gevoed te worden met de restjes die van de tafel van de rijke vielen; niet alleen dat, de honden kwamen ook zijn zweren likken. 22 Nu gebeurde het dat de arme man stierf en door de engelen in Abrahams armen werd weggevoerd; en ook de rijke man stierf en werd begraven. 23 En in Hades sloeg hij zijn ogen op, terwijl hij gekweld werd, en hij zag Abraham in de verte en Lazarus in zijn armen. 24 En hij schreeuwde het uit en zei: ‘Vader Abraham, heb medelijden met mij en zend Lazarus, zodat hij het topje van zijn vinger in water doopt en mijn tong verkoelt, want ik ben in doodsangst in deze vlam.’ 25 Maar Abraham zei: ‘Kind, onthoud dat je tijdens je leven je goede dingen hebt ontvangen, en evenzo Lazarus slechte dingen; maar nu wordt hij hier getroost, en jij lijdt pijn. 26 En bovendien is er tussen ons en u een grote kloof geslagen, zodat degenen die van hier naar u willen oversteken niet in staat zullen zijn, en ook geen enkel volk van daar naar ons zal oversteken.’ 27 En hij zei: ‘Dan vraag ik u, vader, dat u hem naar het huis van mijn vader stuurt – 28 want ik heb vijf broers – zodat hij hen kan waarschuwen, zodat ze niet naar deze plaats van pijniging zullen komen zoals Goed.’ 29 Maar Abraham zei: ‘Ze hebben Mozes en de profeten; laat ze ze horen.’ 30 Maar hij zei: ‘Nee, vader Abraham, maar als iemand uit de dood naar hen toe gaat, zullen ze zich bekeren!’ 31 Maar hij zei tegen hem: ‘Als ze niet luisteren naar Mozes en de profeten,

Hier is een uitstekend laatste artikel van fitzinfo dat elke christen ter harte moet nemen of opnieuw moet lezen, ***erg belangrijk***

fitzinfo.net/2023/06/10/warburg-and-the-kalergi-plan/

Antwoord

Normandisch

11 juni 2023 om 16:13 uur

Ja, veel leiders van nationalistische partijen zijn gecontroleerde oppositie, maar ze worden gemakkelijk te herkennen wanneer ze zijn aangesloten bij Israël als het nieuwe rechts van Meloni. Berlusconi en Salvini zijn dat wel. Het is een vaardigheid die je moet verwerven en Tim Fitz is er behoorlijk goed in, zoals je hier kunt zien:

Bekijk het vervolgkeuzemenu op Gecontroleerde oppositie.

fitzinfo.net/gecontroleerde-oppositie/

Zie je, zelfs Churchill was gecontroleerde oppositie en Joods om op te starten, aangezien zijn moeder Jenny Jerome was, haar vader veranderde zijn naam van Jacobson in Jerome.

Jenny Jacobson, de moeder van Churchill was Jenny Jerome. Haar vader was betrokken bij theaterinvesteringen en veranderde zijn naam van Jacobson in Jerome. ‘Sluwheid kwam ongetwijfeld naar Churchill in de joodse genen overgedragen door zijn moeder Lady Randolph Churchill, geboren Jenny Jacobson/Jerome.’ Moshe Kohn, Jerusalem Post. In Engeland aan het begin van de 20e eeuw merkte hij op dat er nog maar heel weinig Engelse aristocratenfamilies waren die niet waren getrouwd met aspirant-joden. Er werd gezegd dat Europeanen, toen ze het vasteland bezochten, verrast waren om Joods uitziende personen met Engelse titels en accenten te zien.

vnnforum.com/showthread.php?t=208720

Churchill schreef ook samen met Kalergi, de blanke genocideagent, gesteund door Warburg en Rothschild, een boek. Het boek wordt in de volgende link besproken. Alle twijfels of Churchill een verrader is, kunnen worden weggenomen.

Het boek geschreven door Winston Churchill & Richard von Coudenhove-Kalergi

www.youtube.com/watch?v=kreF_-jyRfc

Brief van Kalergi Churchill

www.cvce.eu/content/publication/2002/11/4/944154d0-5c5d-4668-9f3b-7c8e63c56da9/publishable_en.pdf

Vroege verwijzing naar het verraad van Churchill.

Vlak voordat de RMS Lusitania in mei vertrok, schreef Churchill deze memo aan Walter Runciman, voorzitter van de Britse Board of Trade: “Het is van het grootste belang om neutrale scheepvaart naar onze kusten te lokken, vooral in de hoop de Verenigde Staten met Duitsland te verwikkelen. . . . Van onze kant willen we het verkeer – hoe meer hoe beter; en als een deel ervan in de problemen komt, nog beter.”…..

De Lusitania vertrok op 1 mei 1915 vanuit de haven van New York naar Liverpool. Het droeg miljoenen munitie en granaatscherven. De vorige kapitein Daniel Dow had ontslag genomen wegens het mengen van burgerpassagiers met munitie. Het schip zou een Britse slagschip-escorte krijgen, de Juno genaamd, maar werd voor het rendez-vous teruggeroepen ondanks de wetenschap dat er een U-boot actief was op het pad van de Lusitania.

Op 5 mei bracht de Uboat U20 de schoener Earl of Lathom tot zinken. Op 6 mei bracht het nog twee schepen tot zinken, de Candidate en Centurion. Al deze zinkingen vonden plaats direct in de koers van Lusitania. De Lusitania kreeg de opdracht om kolen te besparen om slechts 3 van de 4 ketels te laten draaien, wat het schip aanzienlijk zou vertragen. De enige waarschuwing die Lusitania kreeg was een generaal “onderzeeërs actief voor de zuidkust van Ierland”.

Op 7 mei omstreeks 14.10 uur werd de Lusitania geraakt door een torpedo die was afgevuurd door de U20. Onmiddellijk na de explosie vond een tweede explosie plaats. Het schip zonk in 18 minuten. Er waren 1.959 mensen aan boord waarvan er 1.198 stierven waaronder 128 Amerikanen.

Kapitein William Turner kreeg de schuld van de Admiraliteit in een officieel onderzoek van de Board of Trade van Lord Mersey. Kapitein Richard Webb van de marine schreef aan Mersey: “Ik heb opdracht gekregen van de raad van bestuur van de Admiraliteit om u te informeren dat het politiek opportuun wordt geacht dat Capt Turner, de kapitein van de Lusitania, het meest prominent de schuld krijgt van de ramp.” Het antwoord van Winston Churchill op het rapport dat aan Mersey werd gegeven, was: “Helemaal mee eens! We zullen de kapitein zonder controle achtervolgen! Gelukkig voor kapitein Turner was Lord Mersey een eerlijke man en zag hij dat Turner de zondebok aan het worden was. Turner werd niet schuldig bevonden en de Duitse regering kreeg de schuld. Mersey nam ontslag en noemde het proces ‘een verdomde, smerige zaak’.

Het zinken van de Lusitania was een duidelijke valse vlag gepleegd door Winston Churchill en de Britse Admiraliteit om Amerika bij de oorlog te betrekken. De schuld had op bevel van Churchill moeten worden gelegd en niet op de Duitse regering. Het was waarschijnlijk geen toeval dat het schip eigendom was van de concurrentie in de scheepvaart van JP Morgan. Het zinken van de Lusitania bracht de VS echter niet onmiddellijk in oorlog, en het was bijna twee jaar later dat de VS zich eindelijk bij de oorlog voegden.

themillenniumreport.com/2018/04/false-flag-attack-the-sinking-of-the-lusitania/

Ook een vroege Churchill-oorlogsmisdaad, eigenlijk een nog verachtelijker naoorlogse misdaad.

Onmiddellijk na de oorlog (WW1) plaatste de Britse regering, handelend op bevel van hun verborgen meesters in de stad, een blokkade tegen Duitsland. Deze stap had een vernietigend effect op het Duitse volk. Op 4 maart 1919 verklaarde Winston Churchill in het Lagerhuis dat Groot-Brittannië “de blokkade krachtig handhaafde. . . Dit wapen van de honger treft voornamelijk vrouwen en kinderen, ouderen, zwakken en armen. . .”(The Nation, 21 juni 1919, p. 980).

Terwijl de London Daily News ooggetuigenverslagen uit Duitsland bracht van “vele afschuwelijke dingen. . . rijen baby’s koortsachtig door gebrek aan voedsel, uitgeput door ontberingen tot het punt waarop hun kleine ledematen kleine toverstokjes waren, hun uitdrukkingen hopeloos en hun ogen vol pijn”, had de Associated Press een rapport bij zich (gedateerd in Parijs, 24 juli) dat ” Duitsland zal aan Frankrijk 500 hengsten, 3000 merrieveulens, 90.000 melkkoeien, 100.000 schapen en 10.000 geiten moeten afstaan. . . Ook 200 hengsten, 5000 merries, 5000 merrieveulens, 50.000 koeien en 40.000 vaarzen gaan vanuit Duitsland naar België. . .”Professor Quigley vertelt ons dat “de resultaten van de blokkade verwoestend waren. Het duurde negen maanden na de wapenstilstand en veroorzaakte de dood van 800.000 mensen. . .” (Tragedie en hoop,

P. 261). Tijdens de vier oorlogsjaren verloor Duitsland 1.600.000 doden. Het Duitse sterftecijfer tijdens de blokkade was vijf en een half keer hoger dan tijdens de oorlog! P117 chinhnghia.com/Griffin-DescentIntoSlavery1980.pdf

Antwoord

Augustus

11 juni 2023 om 13:10 uur

Oprechte vraag hier. Waren het toen de Farizeeën die met Bar Kohkba in opstand kwamen tegen Hadrianus? Hadrianus verbood de besnijdenis, waardoor Bar Khokba de Romeinen en christenen in Judea afslachtte. Hadrianus nam wraak met een bloedbad van bijna 600.000 Judeeërs, wat leidde tot de Judese diaspora in 134 na Christus.

Was dit een diaspora van Farizeeën en zo ja, stierven de overlevenden uit en ontstonden de valse joden later in het Khazariaanse rijk? Oprecht verward.

Antwoord

RB

11 juni 2023 om 23:40 uur

Het lijkt mij dat sommige Farizeeërs moesten overleven om hun “tradities van de ouderen” tientallen jaren later als hun talmoed op te schrijven?

Antwoord

Augustus

12 juni 2023 om 1:37 uur

Welnu, als dat het geval is, dan gedragen de Khazariaanse valse joden zich ontzettend veel als de uitgestorven Farizeeërs imo.

Antwoord

Chris Moore

11 juni 2023 om 12:10 uur

Het essay is ontstaan ​​in de Occidental Observer. Kevin MacDonald bewerkt het. Hij is blijkbaar een afvallige katholiek die nu het ideologische heidendom heeft omarmd als de beste ‘religie’ voor blanken/Europeanen. Krankzinnigheid.

“De reden dat joden het christendom hebben geïnfiltreerd en ondermijnd, is echter dat het een serieuze bedreiging vormde voor de joodse macht in plaats van een instrument van joodse overheersing. En Joden begonnen al heel vroeg de katholieke kerk te infiltreren als ‘conversos’ die koortsachtig werkten om het geloof te ‘judaïseren’ – en de Europese bloedlijn te corrumperen.

We weten dat deze “Joden” niet de Hebreeën van de Wet (Mozes-joden) zijn, maar Hebreeën van het Gouden Kalf/de Mammon. Mozes probeerde deze Gouden Kalf Hebreeërs, die de Synagogue of Satan werden, fysiek te vernietigen. Je zou kunnen zeggen dat de Synagogue of Satan de katholieke kerk infiltreerde.

“En toen steunden de joden openlijk de protestantse beweging om de hegemonie van de kerk te doorbreken – voor de egoïstische strategie van verdeel en heers het christendom door onze erfelijke aristocratie te vervangen door joods-vrijmetselaarsbankiers en hun gewillige beulen.”

Dus een factie van de kerk was gecorrumpeerd geraakt door satanisme. Luther erkende dat en vormde het protestantisme als antwoord. Vergeet niet dat Luther wordt herinnerd als een andere “antisemiet” en schreef “Over de joden en hun leugens”.

Maar het protestantisme werd uiteindelijk gecorrumpeerd door deze Synagogue of Satan „Joden”. Dat is waarom het Britse Rijk ten onder ging en de Anglosphere ten onder ging. Sommigen beweren dat het Britse protestantisme vanaf het begin corrupt was en dat Hendrik de VIII een vraatzuchtig Anglo-monster was dat een ‘religie’ nodig had om aan zijn begeerten tegemoet te komen en zijn hebzucht en hebzucht te verbergen. Synagogue of Satan “Joden” hadden vuil gewin en hij aanbad vooral geld en macht.

Was Henry VIII een voorbeeld van de “erfelijke aristocratie”? Als dat zo is, kan de Synagogue of Satan het bereiken, net zoals het iedereen is gelukt die niet waakzaam, opstandig, van de hoogste moraliteit en integriteit is, en bereid is te doen wat er gedaan moet worden met Synagogue of Satan “Joden”, zoals Dat deden Mozes en Jezus.

Antwoord

Yahoo

11 juni 2023 om 15:17 uur

Kevin MacDonald is niet zo fel antichristelijk als veel blanke nationalisten. MacDonald ziet waarde in het christendom en zijn ‘ingroup-voorkeuren’ als een overlevingsstrategie tegen de joden.

Maar MacDonald is een soort atheïst die in “evolutie” gelooft, wat jammer is, aangezien hij van alle mensen zou moeten weten dat evolutie in de Protocollen van Zion wordt genoemd als een list om blanke mensen te controleren en hen tegen God te keren.

Antwoord

Chris Moore

11 juni 2023 om 17:06 uur

‘Kevin MacDonald is niet zo fel antichristelijk als veel blanke nationalisten. MacDonald ziet waarde in het christendom, en zijn “ingroepsvoorkeuren”, als een strategie om te overleven tegen de joden.”

Mee eens zijn. Maar waar het rubber de weg raakt, moet hij een moreel systeem bedenken om blanken te regeren. Ik kies de Christelijke Logos, die de logica van het Christendom volgt helemaal terug tot Mozes, en daaruit afleidt hoe rationeel het Christendom de hele tijd is geweest – ja, tot aan de Mozes “holocaust” van “Joden” (Hebreeuwse grifters, moordenaars en Molechieten).

“Maar MacDonald is een soort atheïst die in ‘evolutie’ gelooft, wat jammer is, aangezien hij van alle mensen zou moeten weten dat evolutie in de Protocollen van Zion wordt genoemd als een list om blanke mensen te controleren en hen tegen God te keren.”

Ik geloof dat evolutie in het kwadraat kan worden gebracht met christelijke logos. Ik geloof dat een manier waarop de mens tijd en vooruitgang kan meten, is door morele vooruitgang. Mozes maakte dus een enorme morele sprong toen hij de Tien Geboden bedacht en ze aan de Hebreeërs oplegde door Hebreeuws uitschot af te snijden en uit te roeien, waarvan hij besefte dat het nooit moreel vooruit zou of zou kunnen komen. Ze waren voorbestemd om voor altijd in hun primitieve, achterlijke, achterbakse staat van zijn te blijven.

Evenzo maakte Jezus een enorme morele sprong in zijn leringen, en concludeerde dat hetzelfde stel Hebreeuws tuig voorbestemd was om hun wielen te laten draaien in hun verrotte morele staat, alleen “graven wit te wassen” om de illusie te wekken dat ze waren geëvolueerd, toen ze onder de maat waren. het was allemaal een smerige synagoge van Satan.

www.gotquestions.org/whitewashed-tombs.html

Dus als men de morele evolutie van Mozes tot Jezus neemt en deze naar achteren extrapoleert, kan men zien dat menselijke evolutie ook mogelijk is – voor mensen met een bepaald fatsoen en een werkelijk progressieve mentaliteit.

Soms betekent kernfatsoen echter gewelddadig breken met de primitieven, de goddelozen, de klootzakken en hun voodoo, die fatsoen en beschaving kunnen nabootsen, maar die diep van binnen dezelfde oude Synagogue of Satan-ratten en Molechite-verworpenen zijn die ze altijd waren.

Hillary Clinton, bijvoorbeeld, projecteerde deze klootzakmentaliteit op de ‘onherstelbare, betreurenswaardige’ christelijke kern van de Amerikanen. Dat was een satanische daad van omkering, omdat ze heel goed wist dat haar corrupte, criminele uitschot degenen zijn die onherstelbaar zijn. Hillary Clinton en haar gezin wonen in de Synagogue of Satan.

Antwoord

Mus

11 juni 2023 om 19:47 uur

(Ik geloof dat evolutie in overeenstemming kan worden gebracht met de christelijke logos. Ik geloof dat een van de manieren waarop de mens tijd en vooruitgang kan meten, is door morele vooruitgang. Dus maakte Mozes een enorme morele sprong toen hij de Tien Geboden bedacht en ze oplegde aan de Hebreeën door af te snijden en af ​​te snijden. uit Hebreeuws uitschot,…)

Je hebt zeker wat mentale gymnastiek gemaakt met je begrip. Te veel om tot rust te komen.

-Mozes bracht Israël uit Egypte, alle twaalf stammen, niet alleen de stam van Juda.

-Het was de vinger van God die de tabletten voor Mozes schreef om van de berg naar beneden te halen om aan het volk te geven. Nadat Israël een keuze had gemaakt tussen God of het Gouden Kalf (mammon/rijkdom/wereld/macht) vielen er die dag 3000 en de rest werd opgedragen aan de Heer.

– Menselijke evolutie wordt niet vermeld in Het Woord van God voorwaarts of achterwaarts.

– De enige weg naar fatsoen en morele vooruitgang is om VERANDERD te worden door Geest en Waarheid (niet door evolutie)…zoals afgebeeld in Job en aangespoord door Jezus (Het vleesgeworden Woord) aan de vrouw bij de bron. Dan uiteindelijk als getuige Apostel Paulus.

Ten slotte, Izebel (Antichrist) met haar profeten van Ba’al (nepverhalen die joden worden genoemd, één wereldregering, media) die Israël op een dwaalspoor hebben gebracht, is waar we vandaag getuige van zijn.

Antwoord

Tim

11 juni 2023 om 9:14 uur

Het joods-christendom heeft geweldig werk verricht door een bokszak te zijn voor iedereen die enig raciaal bewustzijn heeft.

En hoewel het joods-christendom de joden op een voetstuk plaatst en blindelings het zionisme steunt, doen de joden er nog steeds alles aan om het te vernietigen en mensen ervan af te houden, wat betekent dat zelfs in deze lauwe staat de joden er nog steeds bang voor zijn.

En als het christendom zo behulpzaam is voor het verlangen van de joden om onze naties over te nemen, waarom proberen ze er dan van af te komen? Slaat nergens op.

Antwoord

Pieter

11 juni 2023 om 15:26 uur

Het christendom in Europa verloor het contact met zijn raciale oorsprong omdat, nou ja, heel Europa blank was, en ze hoefden geen dagelijks raciaal bewustzijn te hebben.

Pas toen de Hunnen, Mongolen, Moren en Ottomanen binnenvielen, werden Europeanen zich bewust van hun bloedlijn, en toen ze de indringers eenmaal hadden teruggeslagen, verloren ze dat bewustzijn na verloop van tijd door zelfgenoegzaamheid.

En nu de joodse overheersing en hun niet-blanke indringers het christendom binnenstromen, is het tijd voor alle christenen om zich weer raciaal bewust te worden voor hun eigen overleving en verdediging van het geloof, en ze zullen rechtvaardiging voor dit ontwaken vinden in de evangeliën als ze zouden alleen maar kijken.

Antwoord

julius

11 juni 2023 om 18:32 uur

Goed gezegd.

Antwoord

RB

11 juni 2023 om 23:49 uur

Waren de Mongolen van een andere bloedlijn?

Er was een theorie van een westerse historicus die gespecialiseerd is in de Russische geschiedenis hier dat Dzjengis Khan een blanke man was – grijze ogen en rood haar, als ik het me goed herinner – en dat hij de veroverde bruine en gele tinten toevoegde als de stoottroepen van zijn grote leger.

Toegegeven, het is moeilijk om dat in overeenstemming te brengen met de popcultuur en veronderstelde historische afbeeldingen van Genghis als een woeste gele bruut, maar het idee van een klein kader van blanken die een beschaving van het Apartheid-type runnen totdat ze geassimileerd worden via rassenvermenging, lijkt het verhaal te zijn van zo’n vele beschavingen.

Antwoord

John

11 juni 2023 om 18:53 uur

Ze weten hoe gevaarlijk het ware christendom voor hen is, en ze zijn uitgeput door te proberen het onder controle te houden met hun valse christendom. Als de waarheid doorbreekt, zijn ze ten dode opgeschreven.

Zie ook bij unz weerlegging

Zie ook bij unz het artikel van Dalton