20230615 Over het feit dat geen enkele hoeveelheid geweldige informatie niet wakkeren kan beïnvloeden

via de truthseeker, zie daar afbeeldingen en links, google translate

BBC meldde instorting van WTC7 voordat het viel

Gebouw 7 is geen magische kogel door tts-admin | 11 juni 2023 | 19 opmerkingen

James Delingpole — Substack.com 24 mei 2023

Vroeger, toen ik nog veilig genoeg werd geacht om mijn eigen ‘Ik’-column in de Spectator te hebben, kwam mijn broer Dick op een feestje een van mijn meer rode fans tegen en kreeg wat feedback. “Zeg tegen je broer dat hij in heel veel dingen gelijk heeft, maar dat hij nog een weg te gaan heeft voordat hij alles tot op de bodem uitzoekt!”

“Zoals?” vroeg ik Dick verontwaardigd, want zelfs toen beschouwde ik mezelf als een-eerlijk-jegens-God, zonder angst of gunstzoeker naar de waarheid.

‘Om te beginnen zegt hij dat je het bij het verkeerde eind hebt over 9/11,’ meldde Dick.

“OK. Nou, waar moet ik zoeken?”

“Blijkbaar is het allemaal te danken aan gebouw 7. Je moet in gebouw 7 kijken.”

‘Oké,’ zei ik. “Ik zal in gebouw 7 kijken.”

Maar dat heb ik natuurlijk nooit gedaan. Nou niet naar behoren. Zeker niet genoeg om het Road to Damascus-moment te ervaren waarvan zovelen in de gemeenschap met rode pillen denken dat het gaat gebeuren wanneer je die twee talismanwoorden ‘Building’ en ‘Seven’ uitspreekt.

Sommigen van hen waren weer bezig na een recente aflevering van London Calling, de wekelijkse podcast waarin ik tevergeefs mijn goede vriend Toby Young ervan probeer te overtuigen dat het echt een samenzwering is en geen lulkoek. ‘Je had Gebouw 7 moeten noemen,’ zei een van hen. “Hij presenteerde je een open doel, maar je noemde Gebouw 7 niet”, zei een ander.

Nee, ik heb Gebouw 7 niet genoemd. Met opzet. Want Gebouw 7 is niet de magische kogel, zo denken veel voorstanders ervan.

Nu ik in het konijnenhol zit, begrijp ik natuurlijk de betekenis van Gebouw 7. Het is degene die vanzelf instortte zonder geraakt te zijn door een van de twee (vermeende) gekaapte vliegtuigen. Dit biedt volgens Truthers het ijzersterke bewijs dat de hele operatie van 9/11 een inside job was. Als gebouw 7 werd neergehaald door sloopladingen – en het is duidelijk niet door vliegtuigen neergehaald – roept dit dan niet de hele rest van het officiële verhaal op?

Nou ja, dat doet het. Maar alleen als je in de juiste mindset zit.

Ik verwijs u naar mijn voorbeeld vanaf het begin. Toen ik voor het eerst in Gebouw 7 ‘keek’ zat ik nog in mijn Normie-fase. Zelfs toen ik vluchtig naar de details keek, verzon mijn geest al excuses waarom ze er niet toe deden: onbetrouwbaarheid van de websites die ze naar voren brachten; onbetrouwbaarheid van getuigen; pure schande van het idee dat de Amerikaanse autoriteiten oorlog zouden willen voeren tegen hun eigen volk; enz.

Als je emotioneel en intellectueel geïnvesteerd bent in het Normie-paradigma – wat ook het heersende stromingsparadigma is, en degene die de overgrote meerderheid van de mensen onderschrijft – dan zal geen enkele hoeveelheid geweldige informatie je kunnen beïnvloeden.

Zoals ik al eerder heb gezegd, je gaat Normies nooit tot ontwaken brengen.

En het is niet noodzakelijkerwijs omdat ze dom zijn, of gecompromitteerd, zoals wij Awake-types ze soms graag beschuldigen van onze niet-begrijpende irritatie. Het is eerder omdat hun hersenen niet zijn bedraad om waarheden waar te nemen die we als verblindend voor de hand liggend zouden beschouwen: bijvoorbeeld het feit dat gebouw 7 om snode redenen werd neergehaald.

Stel dat ik had geprobeerd het tegen Tobes te zeggen, wat zou er dan zijn gebeurd? Ik weet precies wat er zou zijn gebeurd, want ik heb dit spel lang genoeg gespeeld.

Eerst had ik moeten uitleggen wat Gebouw 7 was. Wat gebeurde er toen en waarom het verdacht was. Op welk punt Tobes zou zijn gegaan: “Nu snap ik het!”

Nee, natuurlijk zou hij dat niet doen. Hij zou me gevraagd hebben waar ik mijn informatie vandaan had. Dan zou hij luchtig maar afwijzend hebben opgemerkt dat hij nog nooit van deze mensen had gehoord en dat ze zeker niet dezelfde waren als zijn bronnen. Dan zou het debat in een patstelling zijn geëindigd, zoals altijd wanneer de Awake proberen een Normie te bombarderen met moordende feiten.

Denk er eens over na: als het aan moordende feiten zou liggen, zouden we het argument binnen de kortste keren winnen. De wereld zou overlopen van bekeerlingen met rode pillen die scandeerden: “Ja! Gebouw zeven!! Nu is het allemaal volkomen logisch!

Maar zo werkt het niet. Natuurlijk is de waarheid daar en er is ontzettend veel van. Maar een beetje zoals de Heilige Graal, die alleen zichtbaar is voor de zuiveren van hart, kan hij alleen worden begrepen door degenen die de heroïsche reis hebben gemaakt.

Toen ik dat concept aan Tobes vertelde, vatte hij het ten onrechte op – omdat hij afgestudeerd is aan PPE en de nuances van taal of literatuur niet echt begrijpt – als een persoonlijke belediging, in de veronderstelling dat ik hem beschuldigde van lafheid.

Ik bedoelde het echter meer als een metafoor voor de persoonlijke zoektocht waarin je bijna alles van de wereld dat je dacht te kennen, moet verwerpen. En waar je dan een enge nieuwe realiteit moet omarmen waar blijkt dat de dingen niet zo gezellig en geordend zijn als je bent opgevoed om te geloven. Het gaat niet om ‘nog lang en gelukkig’, maar om een ​​wrede, psychopathische, onvoorstelbaar rijke, machtige en kwaadaardige Predator Class die vastbesloten is om jou en alles waar je van houdt te vernietigen, alleen maar omdat ze slecht zijn, ze je haten en dat kunnen ze.

Totdat je deze staat van verlichting bereikt – en het is niet bepaald een comfortabel of comfortabel proces – zul je nooit openstaan ​​voor de waarheid die ten grondslag ligt aan de meeste zogenaamde samenzweringstheorieën, omdat je nooit over het grootste struikelblok bent gekomen.

Tenzij en totdat je gelooft dat zoiets deprimerend afschuwelijks als de Predator-klasse echt bestaat, zul je het altijd prettiger en handiger vinden om elke monsterlijke oorlogsdaad tegen de mensheid weg te redeneren als gewoon weer een ongelukkig ongeluk. Net zoals Tobes dat elke week doet op London Calling. Net zoals al je Normie-vrienden altijd doen. Ja, zelfs als je ze vertelt over gebouw 7.

Bedankt voor het lezen James Delingpole!

Abonneer u gratis om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen.

Bron

19 Opmerkingen

Lewis Jones op 11 juni 2023 om 9:06 uur

Larry Silverstein gaf toe dat hij adviseerde om Gebouw Zeven te “trekken”. Deze grote gebouwen hebben al explosieven in zich voor het geval zich een ramp voordoet. LS zou spijt hebben gehad van de opname. Hij is natuurlijk een Jood en het artikel is hierin niet geïnteresseerd, wat het belangrijkste is. We luisteren naar mensen bij wie het bewustzijn nog in de kinderschoenen staat

Ed Kendrick op 11 juni 2023 om 9:53 uur

De mensen van de leugen die 9-11 hebben gepleegd, voeden ons ook met andere grote leugens om ons tot slaaf te houden.

www.thelibertybeacon.com/911-indoctrination-museum-in-new-york-city-the-urgency-to-cement-narratives/

Carl Jones op 11 juni 2023 om 10:27 uur

Merk op hoe James Delingpole moet bevestigen dat hij een van ons is, dat hij aan de lichte kant van het leven staat? Ik stel voor dat Delingpole over de muur werd gestuurd, zoals vele anderen om alle bases te dekken. Het is een beetje zoals voetballers die alleen zijn. Gisteravond had Inter een speler uitgeleend en hij was goed genoeg om in de finale van de Europese Champions League te spelen, dat is een Delingpole voor jou. Of Sir David Frost gaat naar Al Jazzera.

De magische kogel van 9/11 is het feit dat er geen vliegtuigen iets raakten op 9/11, en dat ik de eerste was die dit proefschrift voorstelde. Ik had geen internetbasis, nog steeds niet. Dus stuurde ik mijn bevindingen naar James Fetzer (professor), en het kan me niet schelen of hij met de eer strijkt. Niemand bezit de waarheid. Waarheid is vrijheid en vrijheid mag geen prijs hebben.

mezelfnie op 11 juni 2023 om 11:14 uur

Van alle video’s die die dag zijn opgenomen, is dit degene die het onomstotelijk doet.

Het was gewoon weer een 2+2=5 moment, gebracht door de liefde voor geld, maar magie?

Nee, alleen mensen die zien wat ze willen zien.

antiJHWH op 11 juni 2023 om 11:14 uur

het is dezelfde rijke roofdierklasse uit wereldoorlog I + 2

die de Duitsers haat + nu het hele blanke ras!

Peter Petherington op 11 juni 2023 om 11:38 uur

Ik kwam Toby Young een paar jaar geleden tegen in NYC… een meer oppervlakkige, hooghartige klootzak met naamsvermelding zou moeilijk te vinden zijn.. welke cijfers, gezien het feit dat hij beste maatjes is met “Boris”.. mond! ????

Gelukkig voor hem, aangezien mijn aandacht was gefixeerd op een paar 38DD’s die rondhingen aan de bar, veegde ik hem af.

Kolonel O’Truth op 11 juni 2023 om 11:41 uur

Een waarschijnlijke verklaring was dat het BBC-redactieteam in New York zich niet correct had aangepast aan het tijdsverschil tussen New York en Londen, dus hun dienstregeling liep een uur eerder, omdat in Groot-Brittannië de tijd was ingesteld op Britse zomertijd en niet op Greenwich Mean Time. . Hoewel New York altijd drie uur achter ons ligt, geven onze klokken bij het vooruitzetten van de klok in maart naar Britse zomertijd vier uur vooruit aan.

In plaats van simpelweg hun kantoorklokken en horloges aan te passen aan de lokale Eastern Seaboard Time, zoals de verslaggevers ter plekke waarschijnlijk deden, om synchroon te lopen met de New Yorkse tijd, bleven hun klokken ingesteld op Londense tijd voor hun uitzendingen in het VK. Maar in plaats van vier uur vrij te nemen voor BST (laten we zeggen 13.00 uur Londen, 9.00 uur NY), namen ze slechts drie uur vrij voor GMT (13.00 uur Londen, 10.00 uur New York), dus de redactie werkte een uur voor op de lokale Eastern Seaboard Time. Maar hun verslaggevers zouden geen reden hebben om het nieuws niet aan te kondigen wanneer hun redacteuren dat opdroegen, ook al merkten ze een tijdsverschil van een uur op, want “ze weten wat ze doen”.

Dan moesten ze het “nieuws” van WTC 7 gewoon even laten “doorsijpelen”, waarna hun “We hebben net gehoord…” het allemaal weggaf minstens twintig minuten voordat ze daadwerkelijk het gebouw slopen.

van Boughton op 11 juni 2023 om 13:51 uur

Gewoon weer een goudvis die in zijn kleine vissenkom zwemt… hij zal alles rationaliseren om te voorkomen dat hij in zee wordt gegooid.

Guy Reid-Brown op 11 juni 2023 om 14:41 uur

Ik had geen idee dat James Delingpole wakker was geworden –

Ik zocht hier naar een actueel artikel om te gebruiken in een groeiend debat over een lokaal onderwerp online (nextdoorriverhead) en dit paste perfect –

‘ je geniet van de rest van de dag … oprecht … je bent duidelijk goed gelezen en goed geschoold –

Onderzoeksveranderingen en vorderingen –

3 uur

Guy Reid-Brown

Guy Reid-Brown

• Riverhead

David Smith Bedankt – je hebt zeker ontzettend veel uit mijn opmerkingen geëxtrapoleerd, allemaal tot mijn schijnbare nadeel ????

Blijkbaar wil ik de hele wereld naar mijn eigen beeld vormgeven en een wereldregering opleggen –

Een beetje ironisch, want het enige forum waarop ik regelmatig commentaar geef, is de Truthseeker-website.

Toen ik het vandaag controleerde, vond ik het perfecte verhaal om te demonstreren – op de dag dat 911 gebeurde, was ik lang genoeg ‘wakker’ geweest om meteen te weten dat het een Inside Job was.

Rond dezelfde tijd las ik regelmatig James Delingpole in The Spectator, terwijl ik me ervan bewust was dat het een ‘normie’ publicatie was.

Ik ben momenteel lid van slechts één politieke organisatie, en dat is de Stop the War Coalition.

Daarvoor betaalde ik ook een abonnement op Toby Young’s ‘Free Speech Union’, maar dat gaf ik op om te bezuinigen.

Dit artikel betreft zowel Delingpole *en ik had geen idee dat hij was doorgebroken naar de andere kant, om zo te zeggen * en Young – ik ben het hier volledig mee eens Delingpole –

www.thetruthseeker.co.uk/?p=269833

Nu, hoewel ik me uitsprak tegen autobezit, weet ik genoeg om me onmiddellijk te verzetten tegen de ‘anti-auto’-voorstellen van het World Economic Forum –

www.thetruthseeker.co.uk/?p=269827

Ik heb echt niet de bevoegdheden die u mij toeschrijft en ik had gehoopt dat mijn opmerkingen zouden overbrengen dat ik geloof ‘klein is mooi, lokaal is het beste’.

Ik ben absoluut voorstander van decentralisatie en maximale lokale autonomie.

(Is dit niet een nogal bizarre uitbreiding op een eenvoudig bericht op een buurtwebsite – het heeft positieve globale proporties aangenomen – ????) ‘

Frans op 11 juni 2023 om 15:15 uur

Roofdierklasse = Parasietenklasse.

Ze hebben alle tijd van de wereld om ons te beledigen, ons aan het lijntje te houden, ons voortbestaan ​​te bedreigen, de onschuldigen te corrumperen. Waarom? Ze hebben geen baan. Ze krijgen enorm veel geld betaald om degenen onder ons die werken voor de kost uit te putten.

Een voorbeeld: op een nabijgelegen universiteit haalt een “professor in Critical Race Theory” MEER DAN $ 100.000 per MAAND binnen om te zeuren over blanken. Dat komt neer op meer dan een miljoen per jaar.

En dat is er maar EEN. Kijk rond. Degenen die consequent werken om onze oude naties te vernietigen, krijgen een premie om dit te bereiken. Het is een mooi geval van verraad dat zo goed gedijt dat niemand ooit naar buiten zal komen en het zo zal noemen – behalve de machtelozen die het heel duidelijk zien. En wie geeft er om ons?

Henk op 11 juni 2023 om 16:28 uur

Het (((Salomon))) gebouw, neergehaald door “pull it” (((Larry Silverstein))) en opgelicht een niet-joodse verzekeringsmaatschappij. Wat een licht in de naties zijn de uitverkorenen.

enja op 11 juni 2023 om 16:53 uur

Anachroon en slappe quiëtisme. Wat probeert de auteur te zeggen dat niet al meerdere keren eerder is gezegd?

Ja, het kan lastig zijn om degenen met een diepgewortelde mening te overtuigen om hun dierbare vooronderstellingen opnieuw te onderzoeken en opnieuw te beoordelen.

Ja, er is een ellendige kwaliteit in mannen, die liever ontologische ineenstorting voorkomen dan kwetsbaar te worden, door de inherente feilbaarheid van hun eigen denkconstructies te erkennen. Betekent dat echt dat het spreken van de waarheid zelfvernietigend is?

Waarachtigheid is geen tactiek die met strategische voorzichtigheid moet worden toegepast. Waarachtigheid is geen manoeuvreren. Waarachtigheid is.

Het doet er niet toe of de laagopgeleide idioot of de goedopgeleide idioot bezwaar maakt, de waarheid moet volledig worden uitgesproken, wie u ook probeert te overtuigen.

Larry Payne op 11 juni 2023 om 19:18 uur

Bewijzen dat geen enkel vliegtuig het Pentagon heeft geraakt, zou een magische kogel zijn. Geen 757-crash bij het Pentagon zou bewijzen dat de Pentagon-koper explosieven in Wedge One had geïnstalleerd om een ​​crash te vervalsen. Niet één van de meer dan een miljoen onderdelen van een 757 werd gevonden op de vermeende crashlocatie. Alle onderdelen hebben serienummers die aangeven uit welk vliegtuig ze kwamen.

Tresmegistus op 11 juni 2023 om 19:36 uur

James, nog twee punten op Twin Towers laten zien dat het inside job was.

1. Hoe, in hemelsnaam, stortte zo’n hoog gebouw op zijn voetafdruk in. Het wordt alleen gedaan door ladingen op strategische posities te plaatsen.

2. Waar is het puin? Het meeste was verdampt, wat betekent dat er verarmd uranium moet zijn gebruikt. Let op de auto’s tegenover de gebouwen waarvan de verf van hun motorkap was afgebrand.

Oh en nog een spectaculaire vondst na al deze vernietiging, een ongerept Arabisch paspoort wordt gevonden

antiJHWH op 11 juni 2023 om 19:47 uur

er is maar één terreurstaat + organisatie:

ZIOUSA/CIA/Mossad!

nickxXx op 11 juni 2023 om 20:39 uur

Ik heb onlangs de resultaten gezien van een onderzoek dat in heel Europa is uitgevoerd en waarvan wordt aangenomen dat de meerderheid strengere sancties tegen China zou steunen, ook al zou dat schadelijk zijn voor hun economie! Dat zou MSM-propaganda kunnen zijn, maar mensen zijn zo dom dat het geloofwaardig is. Delingpole heeft gelijk. Ik ben bang dat de geschiedenis laat zien dat de meeste succesvolle revoluties worden uitgelokt door oligarchen. We moeten wachten tot dit kwaadaardige rijk zichzelf vernietigt en klaar zijn om de stukken op te pakken.

Karel Bal op 11 juni 2023 om 22:49 uur

Daar ben ik het mee eens. Gebouw 7 is geen wondermiddel. De VS worden sinds de oprichting geleid door een geheime kliek en die kliek heeft regelmatig wreedheden begaan om hun macht te behouden. Er zal niets veranderen tot de ineenstorting van de Amerikaanse staat en zijn opdeling in afzonderlijke autonome regio’s.

ken op 12 juni 2023 om 01:53 uur

Ha,,, Dus we moeten eerst psychoanalyseren en dan het voor de hand liggende bewijs overwegen.

Ten eerste, waarom was het gebouw opgetuigd? Ten tweede… Er zijn geen vliegtuigen tegen het gebouw gevlogen, natuurlijk wordt er gezegd dat er wat van de super duper kerosine die thermisch behandeld staal kan doen smelten erop is gedruppeld. Ten derde … Silverstine kreeg blijkbaar de opdracht om “te trekken”, wat lijkt te zeggen dat sommige politici wisten dat het gebouw was opgetuigd.

Ten vierde,,, Hij heeft flink betaald voor het gebouw.

Ze herbouwden B-7 zo snel als ze konden. Mij ​​is vaak verteld dat het gebouw er is en nooit is getrokken.

Nee hoor, de Amerikaanse Mafia.gov was er tot aan de nek bij betrokken en ik verdenk ook onze vriend en bondgenoot Israël. Zou Israël de VS aanvallen? Vraag het de bemanning van USS Liberty.

Tony O’Neill op 12 juni 2023 om 04:14 uur

“Tenzij en totdat je gelooft dat zoiets deprimerend verschrikkelijks als de Predator-klasse echt bestaat, zul je het altijd aangenamer vinden, …”

En hier ligt het probleem. Waarom? Voor zover ik kan zien zijn de meeste mensen gewoon kinderen in volwassen lichamen. Ze willen de waarheid niet weten omdat het te eng voor ze is.

Zie ook de blog Amerika de blog door Lenora Thompson waarin ze heel duidelijk laat zien dat president Biden, Biden niet is. Iedereen moet het kunnen zien maar niemand stelt vragen en men laat het gebeuren.

Zie tiktok filmpje over acteur Roberts die Biden speelt