20230508 Over de strijd om het holocaustverhaal

Door Savant zie daar links, google translate

De strijd om de Holocau$t™-markt wordt heviger

Gepost door Door Savant 3 mei 2023 12 opmerkingen

Tijdens een bezoek aan Turkije kondigde de voormalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Shimon Peres (inmiddels overleden) aan: “Wij verwerpen pogingen om een ​​gelijkenis te creëren tussen de Holocaust en de Armeense beschuldigingen. Niets vergelijkbaars met de Holocaust heeft plaatsgevonden. Wat de Armeniërs hebben meegemaakt is een tragedie, maar geen genocide.” Armeniërs waren begrijpelijkerwijs verontwaardigd. “We protesteren tegen deze assertieve houding van de topdiplomaat van een natie waarvan de zonen en dochters zelf de Holocaust hebben meegemaakt.” De gevoelens van Peres werden vervolgens herhaald door de Israëlische ambassadeur in Armenië, Georgië, Rivka Cohen, die zei dat de genocide niet te vergelijken was met de Holocau$t™. Dit resulteerde in verdere publieke verontwaardiging en een diplomatieke ruzie tussen Armenië en Israël. De Israëlische regering bevestigde niet alleen de opmerkingen van Cohen, maar suggereerde verder dat ‘deze kwestie uitgebreid onderzoek vereist en een academische dialoog op basis van getuigenissen en bewijzen’ .

Ja, de Israëli’s zeggen dat beweringen over een genocide, voordat ze worden aanvaard, moeten worden ondersteund door ‘uitgebreid onderzoek en een academische dialoog op basis van getuigenissen en bewijzen’ . OK, nog een keer: de Israëli’s zeggen dat beweringen over een genocide, voordat ze worden geaccepteerd, moeten worden ondersteund door ‘uitgebreid onderzoek en een academische dialoog op basis van getuigenissen en bewijzen’ .

Ondertussen, zoals elke schooljongen weet, vereist de Holocau$t™-claim voor de meeste Europese landen en in de Anglosphere niet alleen geen ‘uitgebreid onderzoek en een academische dialoog op basis van getuigenissen en bewijzen’ , maar iedereen die op zoek is naar ‘uitgebreid onderzoek en een academische dialoog op basis van getuigenissen en bewijzen’ zal in dubbel zo korte tijd voor de rechtbank verschijnen, waarschijnlijk in de gevangenis belanden, en zijn carrière zal zeker worden geruïneerd.

Ik laat u hierbij van de rechter bij een recent ontkenningsproces in Duitsland. Rechter Meinerzhagen vatte het samen en zei dat het “totaal niet relevant was of de holocaust echt heeft plaatsgevonden of niet. Het is illegaal om het te ontkennen in Duitsland, en dat is het enige dat telt voor de rechtbank ”.

Wie bedacht het woord chutzpah ook alweer