20230417 Over de invloed van Scofield op het Christendom

van Chuck Baldwin. Zie daar links, google translate

Ik hoop dat de Amerikaanse evangelicalen goed slapen

Gepubliceerd: donderdag 13 april 2023

De Covid-fraude die Joe Biden deze week genadig beëindigde door het beëindigen van de stalinische noodbevel van Donald Trump die toestemming gaf voor de demonische aanval op ons leven en onze vrijheden in maart 2020, wordt alleen overschaduwd door de fraude die zowel evangelicalen als politici al meer dan 70 jaar betovert.

De zelfverklaarde theoloog/nepadvocaat/oplichter/dief/familiedeserteur Cyrus Scofield, de Britse Lord Balfour en de Amerikaanse president Harry Truman vormden de onheilige drie-eenheid die hielp bij het creëren van de grootste fraudeur op aarde: het zionistische Israël. Oh ja! Vergeet ook niet de Verenigde Naties te bedanken. Zonder dat duivelse instituut was het niet gelukt.

Maar de grootste boosdoener van het stel is Scofield en zijn stel verblinde en door en door gedupeerde evangelische Israël-afgodendienaars, die bij zichzelf zweren dat het zionistische Israël het bijbelse Israël is en dat Benjamin Netanyahu en zijn moordzuchtige machiavillianen uit het Midden-Oosten “Gods uitverkoren volk” zijn .

Het is de grootste hoax in de geschiedenis van de westerse beschaving.

De zionistische hoax is verantwoordelijk voor de meeste wereldwijde conflicten en oorlogen sinds de Tweede Wereldoorlog; het is verantwoordelijk voor het grootste deel van de morele vuiligheid in Hollywood en in onze muziek- en entertainmentindustrie; het is verantwoordelijk voor de meeste leugenachtige, gestoorde, helse leden van de nationale nieuwsmedia die voortdurend hun ongegeneerde communistische agenda onder het Amerikaanse publiek verspreiden; het is verantwoordelijk voor de reden waarom de meeste politici en rechters worden omgekocht in hun alomtegenwoordige anti-vrijheid, pro-marxistische wetgeving en uitspraken; en het is de reden dat 80% van Amerika’s evangelische predikanten en kerken dekking bieden voor meer dan 70 jaar etnische zuivering , plundering, beroving, verkrachting, moord en genocide van het Palestijnse volk door de Israëlische regering.

Lees dan zeker dit verslag .

En het feit dat duizenden Israëlische slachtoffers christenen zijn, deert de Amerikaanse evangelicalen geen greintje. Niet een beetje! Nada! Zilch!

Vijandigheid van fundamentalistische joden jegens de christelijke gemeenschap in Jeruzalem is niet nieuw, en het zijn niet alleen Armeense christenen die eronder lijden. Priesters van alle denominaties beschrijven dat ze jarenlang zijn bespuugd. Sinds 2005 hebben christelijke vieringen rond de Goede Week, met name de Heilige Vuurzaterdag, geleid tot militaire barricades en harde behandeling van zowel soldaten als kolonisten, waarbij het aantal gelovigen dat de Heilige Grafkerk binnen mag drastisch beperkt is, van maar liefst 11.000 historisch gezien tijdens de Holy Fire-ceremonie tot nu 1.800 sinds vorig jaar, waarbij de autoriteiten bezorgdheid over de veiligheid aanhaalden.

Maar sinds de nieuwe regering van Israël – de meest rechtse en religieuze in haar geschiedenis – aan de macht kwam, zijn incidenten tegen christenen in Jeruzalem naar verluidt gewelddadiger en gewoner geworden. Aan het begin van het jaar werden 30 christelijke graven op de protestantse begraafplaats Mount Zion ontheiligd. In de Armeense wijk hebben vandalen ‘Dood aan Arabieren, christenen en Armeniërs’ op de muren gespoten.

Bij de Kerk van de Geseling viel iemand met een hamer een beeld van Jezus aan. Vorige maand kwam een ​​Israëliër naar de kerk van Gethsemane tijdens zondagse religieuze diensten en probeerde de priester aan te vallen met een ijzeren staaf. Bespuugd en uitgescholden worden door Israëli’s is voor sommige christenen een “dagelijkse gebeurtenis” geworden.

“Mijn angst is dat deze daders bekend zijn, maar straffeloos blijven”, zegt Munib Younan, emeritus bisschop van de Evangelisch-Lutherse Kerk. “Daarom doen ze dit.”

Kerk- en gemeenschapsleiders merken op dat de politie weinig doet om de aanvallen te onderzoeken en de religieuze en ideologische motieven achter deze aanvallen af ​​te wijzen of te bagatelliseren.

Het aanvallen van christelijke symbolen – vooral het kruis, met pesterijen die christenen vaak ‘heidenen’ of ‘afgodenaanbidders’ noemen – is ook niet nieuw, maar nooit hebben de aanvallers zich zo aangemoedigd gevoeld als onder de nieuwe regering. Na een recent spuugincident volgde een ruzie en de kolonist flitste met zijn pistool naar de christenen. Zoals een vriend van hen het uitdrukte, was de boodschap duidelijk: “Ik kan alles doen wat ik wil en aanspraak maken op zelfverdediging.”

Dit komt omdat de Israëlische regering blijft proberen christelijke locaties op de Olijfberg om te vormen tot een nationaal park – waarvan kerkelijke functionarissen zeggen dat ze hun rechten als eigenaren van deze locaties zullen ontnemen en ze zullen overdragen aan [zionistische] kolonistenbelangen.

De christelijke bevolking van Jeruzalem wordt al jaren bedreigd – het gaat momenteel om ongeveer 10.000, ofwel iets meer dan een procent van de stadsbevolking, vergeleken met een kwart van de bevolking een eeuw geleden. Velen zijn vertrokken, op zoek naar een veiligere toekomst elders, aangezien de empowerment van extreemrechtse religieuze figuren zoals Ben-Gvir en minister van Financiën Bezalel Smotrich Jeruzalem alleen maar uit elkaar scheurt en christenen verder marginaliseert.

Palestijnse en Armeense christenen voelen zich genegeerd door de wereld, en voor kerkelijke functionarissen die zich bezighouden met de diplomatieke arena klinkt het antwoord vaak hol. “[Buitenland] zijn verlegen”, zei Shomali van het Latijnse Patriarchaat. “Amerikanen zijn de sterkste omdat er een speciale relatie is tussen Israël en de Verenigde Staten .” [Nadruk toegevoegd]

(Bron)

Ja. En die “speciale relatie” tussen de VS en Israël is onheilig, pervers en demonisch. En al dit Christusloze bedrog is rechtstreeks te wijten aan de verliefdheid van het evangelicalisme op de zionistisch geïnspireerde aantekeningen in The Scofield Reference Bible .

Waarom denk je dat elke grote Amerikaanse presidentskandidaat zich genoodzaakt voelt om naar Israël te vliegen, de kleine muts op te zetten en de muur te kussen – en het hoofd te buigen en de hand uit te steken – in Aelia Capitolina, oftewel Jeruzalem?

Ik ken meerdere Israëli’s die naar mijn livestream-zondagsboodschappen kijken. Sommige van deze Israëli’s kwamen tot Christus na het bekijken van mijn preken. Een van hen, wiens naam ik niet durf te noemen, heeft te maken gehad met ernstige vervolging door Israëlische functionarissen nadat hij christen was geworden, waaronder geslagen en gevangen gezet. Het is zeker dat de anderen ook zijn vervolgd nadat ze Christus hebben aangenomen. De proselieten van de Farizeeën in Israël haten Christus en de christenen vandaag de dag net zo erg als hun geestelijke voorouders 2000 jaar geleden.

Maar de Amerikaanse evangelicalen denken dat ze God dienen door satanische zionisten zoals Benjamin Netanyahu te steunen.

Het probleem is dat deze evangelicalen de doctrines van het christelijk zionisme volgen, onderwezen door John Darby en CI Scofield. Hun hele begrip van het christendom is gebaseerd op Israël. Het is geen overdrijving om te zeggen dat voor de meeste evangelicalen hun geloof afhangt van Israël. Anders gezegd: ze hebben geen geloof zonder Israël.

Ze zijn verstoken van de waarheid van het Nieuwe Verbond.

Al meer dan 100 jaar heeft de overgrote meerderheid van evangelische christenen nog nooit een boodschap gehoord over de verwoesting van Jeruzalem in 70 na Christus en wat het betekent.

Ze hebben nog nooit een bericht uit Hebreeën 8 gehoord dat het Oude Verbond “verdwenen” is. Ze hebben nog nooit een boodschap uit Galaten 4 gehoord dat het Oude Verbond “slavernij” genereert. Ze hebben nog nooit een boodschap uit 2 Korintiërs 3 gehoord dat het Oude Verbond een “bediening van dood” en “veroordeling” was. Ze hebben nog nooit een bericht uit Efeziërs 2 gehoord dat de Joodse “wet der geboden” van het Oude Verbond is “afgeschaft”. Ze hebben nog nooit een bericht uit Kolossenzen 2 gehoord dat de Joodse verordeningen van het Oude Verbond werden “uitgewist” en “weggenomen”.

Pastors houden hun gemeenten onder zionistische slavernij door te weigeren het glorieuze Nieuwe Verbondsevangelie van Christus te verkondigen.

Terwijl evangelicalen in Amerika “Pasen” vierden en alles wat met het zionistische Israël te maken had, prezen, waren de regering van Benjamin Netanyahu en mede-zionistische fanatici druk bezig met het vervolgen, slaan, lastigvallen, opjagen en terroriseren van christenen in Jeruzalem en in heel Palestina.

Ik hoop dat de Amerikaanse evangelicals goed slapen in hun bed van bedrog.

© Chuck Baldwin

Lees bij De Unz-recensie dit artikel, zie daar links. Google translate

Vervolgde christenen in Israël worden etnisch gezuiverd. Luistert er iemand?

ERIC STRIKER • 14 APRIL 2023• 1.400 WOORDEN • 6 COMMENTS • BEANTWOORDEN

Voorafgaand aan de oprichting van Israël als een Joodse staat in 1948, vormden christenen 20% van de bevolking van Jeruzalem. Sindsdien heeft de bevolking een duizelingwekkende daling doorgemaakt, met een aanwezigheid van 2% in de geboorteplaats van Jezus.

De consensus onder rechtse christenen is over het algemeen dat Israël in de eerste plaats vijandig staat tegenover moslims die hen aanvallen alleen maar omdat ze joods zijn. Dit is een gefabriceerde mening die is voortgekomen uit desinformatie en weglating van de media. De geschiedenis en de realiteit die zich momenteel ontvouwt, tonen aan dat de zionistische beweging vijandig staat tegenover alle niet-joden in de wereld.

Na de uitvoering door de Haganah (die later de Israel Defense Force zou worden) van het Dalet-plan (ook bekend als Plan D) in 1947, verdreven zionistische militanten met geweld 750.000 niet-joden uit Israël ter voorbereiding op de oprichting van de staat.

Het belangrijkste instrument dat de Israëlische strijdkrachten gebruikten in hun etnische zuiveringscampagne was om deel te nemen aan nodeloze massamoord en vervolgens de acties breed bekend te maken om anderen bang te maken om hun huizen en bezittingen te verlaten en te vluchten voor hun leven.

Het beruchte bloedbad in Deir Yassein, waar terroristen van Lehi en Irgun 250 weerloze Arabische vrouwen, kinderen, bejaarden en gehandicapten die eerder een niet-aanvalsverdrag met de Haganah hadden ondertekend, verbrandden, verkrachtten en met machinegeweren beschoten, is een bekende episode in het genocidale beleid .

Maar deze wreedheid bleef niet beperkt tot aanvallen op moslims. In het dorp Eilaboun bestormde het Israëlische leger een kerk vol jonge christenen die met witte vlaggen zwaaiden, zette ze op een rij en executeerde ze vervolgens in koelen bloede. De rest van het dorp werd verdreven naar Libanon.

Tegenwoordig is wat er over is van de christelijke bevolking in Israël multi-etnisch, met veel Armeniërs en Grieken onder de Arabische en Joodse inboorlingen. Ze worden allemaal even slecht behandeld. Het zijn voornamelijk katholieke en orthodoxe christenen die al eeuwen in het gebied wonen, teruggaand tot de tijd van Christus. Ze waren in staat om de vele eigendomsveranderingen van Palestina gedurende deze tijd te overleven, inclusief het Ottomaanse rijk, maar hun bestaan ​​​​is tot nu toe nooit existentieel bedreigd.

In tegenstelling tot moslims nemen christenen in Israël over het algemeen niet deel aan georganiseerd verzet tegen de regering. Deze geest van pacificisme heeft niet veel geholpen bij de omgang met het zionistische regime en de hondsdolle joodse bevolking. De Israëlische staat heeft sinds de oprichting met zowel institutionele als criminele middelen druk uitgeoefend op christenen om te vertrekken, maar het hernieuwde en niet-uitgelokte offensief heeft de gemeenschap overrompeld.

De meest recente regering van Benjamin Netanyahu heeft het verdrijven van heidenen uit Jeruzalem bovenaan hun agenda staan, vooral in en rond de Jaffapoort. Itamar Ben-Gvir van de Kahanistische “Jewish Power”-partij is nu minister van Nationale Veiligheid, wat hem de leiding geeft over de politie van het land en hem in staat heeft gesteld zijn antichristelijke agenda ongehinderd door te voeren.

Ben-Gvir maakt geen geheim van zijn vrome toewijding aan de leer van de Talmoed . In 2015 brandde een groep joodse terroristen van de Lehava-groep de heilige plaats af waar christenen geloven dat Jezus vis en broden vermenigvuldigde. Ben-Gvir nam persoonlijk de juridische verdediging van de brandstichter op zich en begon een campagne om hen voor te stellen als volkshelden. De nieuwe minister wist op dubieuze gronden zelfs vrijspraken voor enkele verdachten te krijgen.

Zoals te verwachten is, zijn de joodse aanvallen op christenen toegenomen sinds Ben-Gvir de hoogste wetshandhavingsfunctionaris van het land werd. Alleen al in de afgelopen paar maanden hebben aangemoedigde joodse fanatici een duidelijk georganiseerde strategie van intimidatie en het terroriseren van christenen ingezet, zoals in het geval van de kerk bij het graf van de Maagd Maria, waar joden de kerk bestormden en de priester en aanbidders begonnen aan te vallen . .

In een ander geval liep een Amerikaanse jood die Israël bezocht een katholieke kerk binnen en wierp een beeld van Jezus omver , waarna hij het woedend met een hamer insloeg. Christelijke bedrijven worden regelmatig aangevallen door groepen Joodse kolonisten die met Israëlische vlaggen zwaaien en eisen dat ze hen hun winkels verkopen en het land verlaten. Christelijke priesters die het aandurven om in het openbaar naar buiten te gaan, worden dagelijks op hun donder gegeven en bespuugd . Ongeacht waar in Israël christenen wonen, hun kapellen en zichtbare uitingen van geloof worden permanent belegerd door de joodse meerderheid.

De joodse behandeling van heidenen in Israël is een al lang bestaand probleem. Op Israëlische scholen wordt joden systematisch geleerd om christenen te minachten , en klachten van vooraanstaande christelijke figuren over deze kwestie zijn genegeerd. Joden hebben nu een plek waar ze openlijk het gewelddadige raciale suprematisme kunnen beoefenen dat inherent is aan het jodendom, wat laat zien hoe de groep die tolerantie en multiculturalisme predikt in westerse landen zich gedraagt ​​als ze de meerderheid vormen.

Wat de huidige dynamiek uniek maakt, is dat door haat gemotiveerd geweld brutaler wordt. Israëli’s lijken zich niets meer aan te trekken van wat de buitenwereld denkt, want er circuleren online video’s waarop te zien is hoe ze katholieke priesters of orthodoxe monniken in roedels in elkaar slaan. Meestal vinden deze misdaden plaats op klaarlichte dag, maar verdachten die zich met deze misdaden bezighouden, worden zelden gearresteerd. Lokale christenen vermoeden dat de politie zelfs geavanceerde kennis heeft van sommige van deze aanvallen, aangezien ze meestal pas aankomen nadat de gewelddadige incidenten voorbij zijn en de daders zijn gevlucht. In het zeldzame geval dat daders worden vastgehouden, worden ze onmiddellijk vrijgelaten.

De zionistische regering schrikt er niet voor terug om een ​​officiële rol te spelen bij het aanwakkeren van de vlammen. De Grieks-Orthodoxe Kerk klaagde onlangs dat de Israëlische politie heeft verordend dat ze dit jaar niet meer dan 1.800 mensen kunnen ontvangen tijdens hun paasfestiviteiten in Jeruzalem, hoewel het evenement traditioneel 10.000 gelovigen trekt. Een wetsvoorstel in de Knesset afgelopen maart dat degenen die de Bijbel prediken in het land van zijn geboorte in de gevangenis zou zetten, werd ternauwernood verworpen nadat schandalige wereldwijde krantenkoppen zelfs evangelische zionisten in Amerika dwongen commentaar te leveren.

Israëls christenen en de kerkrentmeesters van christelijke heilige plaatsen hebben internationaal weinig bondgenoten gevonden. Tot nu toe hebben alleen de regeringen van Rusland en Jordanië de Israëlische regering aangesproken op de behandeling van de christelijke minderheid. Verschillende moslimgroepen, zoals Hamas en de Al-Quds Foundation (die is goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Financiën wegens vermeende banden met Hamas), hebben ook hun zaak opgepakt en moslims opgeroepen om naast islamitische ook christelijke sites in de oude stad van Jeruzalem te verdedigen. .

Paus Franciscus, die in de meeste kwesties als links wordt gezien, heeft een gemene mond gehad over de aanvallen van Israël op de mensenrechten van katholieken. In 2015 schokte Franciscus de wereld door te verklaren dat degenen die geloven dat de macht in Israël moet worden gedeeld met moslims en christenen, “antisemieten” zijn. Een jaar later herhaalde Franciscus de theologie van veel evangelische leiders door te stellen dat God gelooft dat het land van de Israëlische politieke entiteit toebehoort aan immigranten van de tweede en derde generatie Asjkenazische en Sefardische joden.

Toen hij een opmerking maakte over het geweld van de door de staat gesteunde joodse menigte in Oost-Jeruzalem, veroordeelde Franciscus het geweld door alle partijen in algemene termen moreel dubbelzinnig te maken , terwijl hij weigerde speciale aandacht te schenken aan de onderdrukking waarmee zijn eigen volgelingen worden geconfronteerd.

Franciscus is grondig en repetitief in het veroordelen van denkbeeldig antisemitisme over de hele wereld , maar als het gaat om Joden die heilige christelijke plaatsen vernielen en vernietigen, ziet en hoort de paus geen kwaad.

Amerika’s meest invloedrijke protestantse figuur, de $100 miljoen dollar predikant Joel Osteen, is nog schaamtelozer. In een recent interview met Bibi Netanyahu kroop Osteen over de Joodse dictator, noemde hem de “moderne David” terwijl hij beweerde dat “Israël voelt als de meest vredige plek ter wereld.” Sommige verontwaardigde reacties op het interview vroegen zich af of Osteen wel weet dat er christenen in Israël zijn, een feit waarop de welvaartsevangelie-televangelist reageert door ongeloof te veinzen.

De berichtgeving over deze situatie in Amerika’s enorme christelijk-conservatieve apparaat is angstvallig beperkt, ook al worden meer reguliere publicaties gedwongen erover te rapporteren. Er zijn veel gevestigde christelijke groepen en liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor het bevorderen van oorlog met Iran en het ondersteunen van de IDF, maar vrijwel niets is toegewijd aan het beschermen van christenen tegen joodse agressie.

Joods terrorisme bestaat niet in een vacuüm. Joden in de diaspora in de Verenigde Staten , Europa en daarbuiten financieren rechtstreeks georganiseerde aanvallen tegen christenen, moslims en niet-joden in het algemeen. Sadistische illegale krakers “prijskaartjes” worden gefinancierd door rijke internationale Joden met volledige medeweten en soms steun van hun respectieve regeringen.

Er is maar één beleid dat onze regering moet voeren om het zionisme te bestrijden. Het is punt 14 van het platform van de National Justice Party :

We zullen Israël tot schurkenstaat en exporteur van terrorisme verklaren. De nationale rechten van het Palestijnse volk moeten worden gerespecteerd.

(Heruitgegeven door de National Justice Party met toestemming van de auteur of vertegenwoordiger