20230413 Over de Amerikaanse geschiedenis

(Ed.: ik deel dit omdat onze geschiedenis hiermee samenhangt. Ik lees iedere dag bij SOTN maar kan niet alles waarderen en ik kan niet tegen de “Amerikaanse hysterie” maar ze leggen soms goede dingen bloot.)

*BELANGRIJK* GEHEIME GESCHIEDENIS VAN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

Geplaatst op 11 april 2023 door State of the Nation, zie daar links, google translate

“Tironianae Ultra Verbum Vincet“(vincent?)

Samenvatting van de Amerikaanse geschiedenis : “Tirannie / ik weet niet hoe te vertalen het lijkt op stenografie wint voorbij het woord “

Geplaatst door Operation Disclosure

1) De Revolutionaire Oorlog was bedrog. De “Verenigde Staten” hebben niet echt de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië of de koning uitgeroepen .

2) Amerika is een Britse kolonie. (“ DE VERENIGDE STATEN IS EEN ONDERNEMING , GEEN LANDMAS, DIE BESTOND VOOR DE REVOLUTIONAIRE OORLOG.” [Informatie ontleend aan de statuten, 20 oktober 1774] [ Verder meer] “ DE BRITSE TROEPEN VERLATEN PAS IN 1796. ” – Respublica v. Sweers 1 Dallas 43, Verdrag van Koophandel 8 Stat 116, The Society for Propagating the Gospel, enz. V. New Haven 8 Wheat 464, Peace of Peace 8 Stat 80, IRS-publicatie 6209.)

3) De koning van Engeland financierde beide kanten van de Revolutionaire Oorlog. (Verdrag van Versailles 16 juli 1782, Vredesverdrag 8 Stat 80.)

4) De gouden rand (symbolisch voor Royalty), die is bevestigd aan de rand van elke Amerikaanse vlag die in elke rechtszaal in heel Amerika hangt, symboliseert dat Amerika tot op de dag van vandaag wordt geregeerd door Groot-Brittannië, onder de internationale maritieme admiraliteitswet.

5) Er zijn geen gerechtelijke rechtbanken in Amerika en die zijn er niet geweest sinds 1789. Rechters voeren geen statuten en codes uit. Uitvoerende beheerders handhaven statuten en codes. (FRC tegen GE 281 US 464, Keller tegen PE 261 US 428, 1 Stat. 138-178)

6) Sinds 1789 zijn er in Amerika geen rechters meer geweest. Er zijn alleen nog “Administrators” geweest. (FRC v. GE 281 US 464, Keller v. PE 261 US 428 1 Stat. 138-178)

7) De machtigste rechtbank in Amerika is niet het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, maar het Hooggerechtshof van Pennsylvania . (42 Pa.CSA 502)

8) Als u meerderjarig bent en een raadsman ter verdediging hebt, wordt u door de rechtbank automatisch beschouwd als een geestelijk incompetente bewaker van de rechtbank en kunt u daarom voor onbepaalde tijd worden teruggezonden naar een psychiatrische inrichting naar keuze van de rechtbank.

9) U kunt de Amerikaanse grondwet (1873) niet gebruiken om uzelf te verdedigen, omdat u er geen partij bij bent. (Padelford Fay & Co. tegen de burgemeester en wethouder van de stad Savannah 14 Georgia 438, 520.)

10) ” The People” omvat niet jou en mij. (Barron v. Burgemeester & CitRaad van Baltimore, 32 US 243)

11) U bezit geen eigendom. Lees de akte van het eigendom waarvan u denkt dat het van u is. U staat vermeld als huurder. Juridisch verwijst de term mens “wezen” naar een dier dat zich voordoet als een mens, zoals een slaaf. Volgens de wet kunnen slaven geen eigendom bezitten. (Senaatsdocument 43, 73e congres 1e zitting.)

12) We zijn slaven en bezitten absoluut niets, zelfs niet waarvan we denken dat het onze kinderen zijn. Lees je geboorteakte. Je moeder staat vermeld als informant. (Tillman v. Roberts 108 So. 62, Van Koten v. Van Koten 154 NE 146, Senaatsdocument 43 & 73rd Congress 1st Session, Wynehammer v. People 13 NY REP 378, 481.)

13) De militaire dictator George Washington verdeelde de Staten (landgoederen) in districten op basis van de rituele praktijk van het ontleden van maçonnieke vierkanten . Daarom zijn ook nu nog zoveel steden op ‘het plein’ gebouwd. Amerika is echt “het land van de vrijen”, dat wil zeggen vrijmetselaars. (Berichten en papieren van de presidenten, deel 1, pag. 99. Websters 1828 woordenboek voor de definitie van nalatenschap.)

14) Naast de obsessie met maçonnieke rituelen, symbolen en architectuur, is de “Verenigde Staten” het eerste “land”, vanaf het allereerste begin, dat is onderzocht en ontworpen volgens de maçonnieke rituelen en specificaties.

15) De Verenigde Staten hebben geen werknemers, want er is geen Verenigde Staten meer. Geen reorganisatie meer. (Executive Order 12803) Doe u niet voor als een van zijn schuldeisers of aandeelhouders, anders gaat u naar de gevangenis. (18 USC914)

16) Vóór ‘911’ en ‘Pearl Harbor’ was de ‘Boston Tea Party’ de eerste ‘valse vlag’-operatie die werd uitgevoerd om verdere vijandelijkheden tegen de inheemse stammen van Noord-Amerika te bevorderen.

17) De oorzaken achter de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de Depressie waren volkomen frauduleus. De Verenigde Staten verstrekten tijdens de depressie leningen aan andere landen over de hele wereld. In de vroege jaren 1930 werd de bouw van de Duitse infrastructuur, spoorwegen, leger en financiering voor de nazi-partij gefinancierd door de “Verenigde Staten”, waaronder verschillende andere Amerikaanse bedrijven en particuliere Amerikaanse investeerders, namelijk Prescott Bush, de grootvader van George W. Struik.

Merk op dat Zwitserland nooit betrokken is bij deze fiasco’s, omdat de ” Bank of International Settlements” in Zürich is gevestigd.

18) De etymologie achter wat we vandaag in het westen zouden beschouwen als een onschadelijk gewone, internationaal verspreide bankpraktijk die leningen wordt genoemd, staat in vrijwel elke heilige tekst over de hele wereld, inclusief de Bijbel, bekend als ‘usery ‘ .

Gebruikerij wordt over het algemeen gecategoriseerd als een roofzuchtige daad, of ‘jagen op degenen die het meest kwetsbaar zijn’. Mensen in de bank- en kredietsector noemen deze praktijk echter vaker het schrijven van een lening of hypotheek. Het woord ‘hypotheek’ komt van het Latijnse voegwoord ‘ hypotheek ‘, wat in het Engels letterlijk betekent: ‘doodsgreep’.

19) De Federal Reserve is nooit wettelijk geratificeerd op de vloer van het huis en de senaat, en is geen Amerikaanse overheidsinstantie. Het is een particulier ‘piramidespel’, gepleegd tegen Amerikanen door een zeer onethische groep van wereldbankiers, bijvoorbeeld JP Morgan, Paul Warburg en JD Rockefeller.

20) De Internal Revenue Service is geen Amerikaanse overheidsinstantie, maar een instantie van het Internationaal Monetair Fonds, oftewel het IMF.

De IRS is bedacht door bankiers om de staatsschuld te innen die zij, de bankiers, zelf hebben gecreëerd door de financieringskosten van WO I en WO II, die zij, dezelfde bankiers, in de eerste plaats hebben geïnitieerd, enorm op te drijven. De IRS begon toen met het innen van de inkomstenbelasting, rechtstreeks opgelegd aan het Amerikaanse volk, als een middel om de voortzetting van een archaïsch klassensysteem dat bekend staat als ‘lijfeigenschap’ of slavernij te verzekeren. Behalve dat de belasting nooit wettelijk is geratificeerd, is het een directe, door de VN verdeelde belasting op de arbeid van de gemiddelde Amerikaanse arbeider, en daarom is het volgens de grondwet niet eens een wettelijke belasting. (Diversified Metal Products v. IRS et al. CV-93-405E-EJE USDCDI, Public Law 94-564, Senate Report 94-1148, Reorganisatieplan nr. 26, Public Law102 391.)

21) Het belastingformulier 1040 is vrij letterlijk ‘een vorm van eerbetoon’ aan Groot-Brittannië. (IRS-publicatie 6209)

22) Het IMF is een agentschap van de VN . (Blacks Law Dictionary 6e ed. Pg.816)

23) De VS hebben sinds 1921 geen schatkist meer gehad. (41 Stat. Ch.214 pg. 654)

24) De Amerikaanse schatkist is nu het IMF . (Presidentiële documenten Volume 29 No.4 pag. 113, 22 USC 285-288)

25) NSA, FCC, CIA, FAA, FBI, IRS en alle andere ‘alfabet’-organisaties maakten nooit deel uit van de “Amerikaanse regering”, ook al hadden de VS aandelen in de verschillende agentschappen . (USVStrang, 254 US 491, Lewis v. US, 680 F.2d, 1239)

26) De VN geeft via het IMF burgerservicenummers uit . De aanvraag voor een sofinummer is het SS5-formulier. Het ministerie van Financiën (IMF) geeft de SS5 uit , niet de socialezekerheidsadministratie. Op de nieuwe SS5-formulieren staat niet wie of wat ze publiceert. Op de eerdere SS5-formulieren staat dat het Department of the Treasury-formulieren zijn. U kunt een kopie krijgen van de SS5 die u hebt ingevuld door formulier SSA-L996 naar de SS-administratie te sturen. (20 CFR

hoofdstuk 111, subdeel B 422.103 (b) (2) (2) Lees de citaten hierboven.

27) Volgens de GATT (de General Agreement on Tariffs and Trade) moet u een sofinummer hebben. (Huisrapport 103-826)

28) Sociale zekerheid is geen verzekering of contract, en er is ook geen trustfonds. (Helvering v. Davis 301 US 619, Steward Co. V. Davis 301 US 548.

29) Uw socialezekerheidscontrole komt rechtstreeks van het IMF, een agentschap van de VN. (Kijk ernaar als je er een ontvangt. Er had linksboven op de schatkist van de Verenigde Staten moeten staan.)

Het is niet de taak van de politie om u te beschermen. Het is hun taak om de “Corporation” te beschermen en codebrekers te arresteren. (Sapp v. Tallahassee, 348 So. 2nd. 363, Reiff v. City of Philadelphia, 477 F.Supp. 1262, Lynch v. NC Dept of Justice 376 SE 2nd. 247.)

31) Alles in de “Verenigde Staten” is te koop: wegen, bruggen, scholen, ziekenhuizen, water, gevangenissen, luchthavens, enz. Wie kocht Klamath Lake? Heeft iemand het gecontroleerd? (Executive Order 12803.)

32) De VN financiert al meer dan 50 jaar de operaties van de regering van de Verenigde Staten en bezit nu elke man, vrouw en kind in Amerika. De VN heeft ook het hele land van Amerika in Fee Simple.

33) New York City wordt in de Federal Regulations gedefinieerd als de Verenigde Naties, en daarom

verklaarde Rudolph Gulliani op C-Span dat – ” New York City de hoofdstad van de wereld is”. Hij had gelijk. New York City/De VN is de hoofdstad/regering (bestuursorgaan) van de NWO (20 CFR hoofdstuk 111, subdeel B 422.103 (b) (2) (2)

34) Net als Vaticaanstad en het financiële district van Londen, is Washington DC een soevereine stadstaat, met een eigen grondwet en vlag. De vlag toont drie sterren, één voor elke stadstaat, waarbij Washington DC het ‘nieuwe wereldleger’ vertegenwoordigt; Londen vertegenwoordigt het ‘nieuwe wereld monetaire systeem’; en het Vaticaan vertegenwoordigt de ‘nieuwe wereldreligie’.

3 5) Groot-Brittannië is eigendom van het Vaticaan. In feite beweert de paus de hele planeet te bezitten door middel van de wetten van verovering en ontdekking. (Verdrag van 1213) (pauselijke stieren van 1455 en 1493)

36) Een paus kan elke wet in de Verenigde Staten afschaffen. De wetten van de paus zijn verplicht voor iedereen. Door de geschiedenis heen, oud en modern, hebben pausen de slavernij en genocide van miljoenen bevolen. (Elements of Ecclesiastical Law, Vol. 1, 53 – 54) (Bened. XVI., De Syn. Dioec, lib, ix., ci. vii., n. 4. Prati, 1944) ( Syllabus, prop 28, 29 , 44)

37) Op 7 juli 2009 vaardigde paus Benedictus XVI een encycliek uit, het meest gezaghebbende document dat een paus kan uitgeven, waarin hij opriep tot de oprichting van een “politieke wereldautoriteit”. Met andere woorden, een “Nieuwe Wereld Orde”.

38) Woensdag 21 mei 2008 woonden Barack Obama en Hillary Clinton in het geheim een ​​besloten jaarlijkse bijeenkomst bij met ongeveer 130 van ’s werelds meest verraderlijk tirannieke elite van machtsmakelaars, bekend als de Bilderberg Groep.

39) Elke Amerikaanse man, vrouw en kind wordt gehouden als ‘menselijk onderpand’. Onze geboorteakte vertegenwoordigt ieder van ons als een levende voorraad, of “vee”, om te worden verhandeld op de wereldmarkt via de FTC (Federal Trade Commission), het IMF, en de oudste van alle zwendelpraktijken, bekend, gedurende de laatste millennium, naar elk onderdrukt land over de hele wereld, zoals – ‘de bank- en kredietindustrie’ (de Wereldbank), waarbij de waarde van elke persoon wordt berekend op basis van een gemiddelde levenslange schatting van de inkomsten die via belastingheffing worden gegenereerd. (Executive Order 13037)

40) Het goede nieuws is dat volgens het ondernemingsrecht het Amerikaanse volk zijn fictieve verplichtingen niet hoeft na te komen. Wij kunnen elke fictieve verplichting met die van een ander nakomen. Omdat de overheid en verschillende instanties/bedrijven niet rechtstreeks kunnen communiceren met een levend, ademend persoon (ze moeten uw fictieve identiteit met hoofdletters aanspreken), zijn we niet noodzakelijkerwijs verplicht om aan hen te antwoorden . Onthoud gewoon dat wij degenen zijn die regeringen, bedrijven en religieuze reuzen hun controlemacht hebben gegeven en blijven geven, daarom, als we verenigd en resoluut zouden zijn in zowel onze rede als ons doel, bijvoorbeeld collectieve weigering om deel te nemen, door :

a) boycot van bedrijfsuitbuiting en overheidsbelasting via ‘ruilhandel’ tussen onszelf en kleinere, lokale bedrijven, terwijl we waar mogelijk tuinieren en boeren;

b) thuisbevallingen uitvoeren zonder onze kinderen te ‘labelen’ met certificaten, burgerservicenummers of gevaarlijke en VN-noodzakelijke drogering;

c) onze kinderen thuis onderwijzen, in plaats van ze over te dragen aan de door de staat gerunde instelling voor indoctrinatie, onnodig en gevaarlijk drogeren, achteruitgang in moraliteit, ethiek en blootstelling aan de aanstekelijke plaag van cynisme;

d) ons afwenden van televisie/Hollywood, ten gunste van lezen, schrijven en spreken met elkaar om waarheid, rede en wijsheid te delen, zodat we kunnen ‘wakker worden’ en de overheid, de reguliere mediapropaganda, kunnen verlaten , en grote georganiseerde religie uit ons leven waar ze thuishoren; – zouden we dan kunnen beginnen te zien dat wat zo vakkundig verborgen is en altijd is geweest, dat wil zeggen, op elk willekeurig moment van onze collectieve keuze kunnen we, door deze en andere middelen, dat terugnemen (onze door God gegeven, onvervreemdbare , soevereine RECHTEN) die zo lang slim gemanipuleerd en geduldig van ons weggeconditioneerd is.

Bron