20230406 Over de plek van de kruisiging van Jezus

(Ed.: “de jood” bestaat niet. Wel Judahiet enz. Bedoeld wordt vaak: farizeeërs. Google translate.

DE GROTE STAD, die in geestelijke zin Sodom en Egypte wordt genoemd, waar ook onze Heer werd gekruisigd

De titel van het bovenstaande artikel is ontleend aan verzen uit de Heilige Schrift, geschreven in het Boek van de Apocalyps of het Boek van de Openbaring van Johannes, zoals aan hem gegeven door Yashua Messiah:

Openbaring 11:8-9 (NBG) En hun dode lichamen zullen liggen op de straat van de Grote Stad, die geestelijk Sodom en Egypte wordt genoemd, waar ook onze Heer werd gekruisigd. 9 En zij van de mensen en geslachten en talen en naties zullen hun dode lichamen drie en een halve dag zien, en zullen niet toestaan ​​dat hun dode lichamen in graven worden gelegd.

Nu zijn deze Heilige Schriften een integraal onderdeel van het korte verhaal over de prediking, onderwijsactiviteiten en moed van de twee getuigen in de laatste dagen van de laatste dagen. Hier kunnen we zien dat ze na de voltooiing van hun werk voor Yashua Messiah allebei dood zijn met hun lichamen op straat liggen, van The Great City die door The Devil zelf zijn vermoord. Dit komt door het feit dat niemand anders krachtig genoeg was om hen het zwijgen op te leggen. Dit vertelt ons dat dit hun Heilige Geestelijke Kracht zal zijn. Ik zeg “wordt” omdat dit evenement nog toekomstig is, dus geloof niemand die iets anders zegt.

Ik ga echter niet in op het wie, waarom en waarom van de twee getuigen en hun identiteiten, aangezien ik niet weet wie ze zijn, maar wat ik wel weet is de identiteit van de grote stad die SPIRITUEEL SODOM en EGYPTE wordt genoemd, waar Yashua Messias (de Heer Jezus Christus) werd gekruisigd.

Nu zullen natuurlijk velen beweren dat de Grote Stad Jeruzalem is, maar is dit juist? Laten we eens kijken of het opstapelt. De eerste vraag die we moeten stellen is waar, precies, werd Yashua Messias gekruisigd? Was het echt in Jeruzalem? Nee, helemaal niet, het was buiten de poorten van de stad op een locatie die “The Place of a Skull” heette. We moeten begrijpen dat je eenmaal buiten de stadsmuren van oude steden niet meer in die stad was.

Bovendien was er in die tijd een wet van zowel de Kanaänitische Joden als de Romeinen dat er geen executies mochten plaatsvinden binnen de stadsmuren van hun steden. Executies moesten altijd plaatsvinden buiten de stadsmuren en zo was er in de nabijheid van Jeruzalem deze plaats genaamd The Place of A Skull waar executies plaatsvonden. Deze plaats genaamd The Place of A Skull werd ook wel Calvarie genoemd door de Cainite-Joods-christelijke religie, en dat woord komt van de Latijnse woorden ‘ Calvaria’ of ‘Calvi capitis’ . Deze woorden dragen een bepaalde betekenis met zich mee waarop ik later terugkom.

Hier zijn de drie verzen van de Heilige Schrift die verwijzen naar deze plaats buiten de stadsmuren van Jeruzalem genaamd: “The Place of A Skull”, ook wel bekend als Golgotha, wat volgens Adam Clarke’s commentaar is van het Hebreeuwse woord ‘Golgolet ‘ .

Mattheüs 27:33 (NBG) En toen zij kwamen bij een plaats genaamd Golgotha, dat wil zeggen: een Schedelplaats.

Markus 15:22 (NBG) En zij brachten Hem naar de plaats Golgotha, wat, vertaald, de Schedelplaats is.

Johannes 19:17 (NBG) En Hij, Zijn kruis dragende, ging uit naar een plaats genaamd Schedelplaats , die in het Hebreeuws Golgotha ​​wordt genoemd.

Lucas verslag is iets anders en maakt alleen melding van het op het Latijn gebaseerde woord Golgotha:

Lukas 23:33 (NBG) En toen zij kwamen op de plaats die Golgotha ​​wordt genoemd (‘Calvaria’ of ‘Calvi capitis’) . daar kruisigden ze Hem, en de boosdoeners, de een rechts en de ander links. (Beugels van mij)

OK, dus als De Grote Stad niet Jeruzalem is, naar welke stad verwijst Johannes dan, want we kunnen er 100% zeker van zijn dat het niet letterlijk Golgotha ​​is, want Golgotha ​​was gewoon een kaal heuvelachtig heuveltje buiten Jeruzalem waar helemaal geen stad op stond, dus wat is er aan de hand op? SPIRITUALITEIT is aan de gang en het woord ‘GEESTELIJK’ is het meest cruciale woord in dit vers van Openbaring 11.

Laten we duidelijk zijn, we hebben het niet over een letterlijk Sodom, noch een letterlijk Egypte, maar een SPIRITUEEL Sodom en een SPIRITUEEL Egypte en het is allemaal in de toekomst, voor vandaag en de nabije toekomst. Laat me dat met andere woorden herhalen en laat het ons ook duidelijk zijn dat Johannes het beslist niet heeft over de eerste eeuw, maar eerder over de 21e eeuw, waar we een actief spiritueel Sodom en een actief spiritueel Egypte zullen vinden, allemaal gecombineerd binnen een Grote stad waar de twee getuigen worden gedood en dood in de straat van die stad liggen.

We gaan nu verder naar de iets meer illusoire SPIRITUELE locatie waar onze Heer, Yashua Messiah werd gekruisigd en we moeten dit punt echt begrijpen, omdat Jeruzalem om twee redenen buiten beschouwing blijft: 1) zoals getoond, Yashua Messiah werd niet gekruisigd daar en 2) Jeruzalem is geen grote stad en dat is het ook nooit geweest. Het zal in de toekomst zijn wanneer het Nieuwe Jeruzalem uit de hemel neerdaalt, maar niet eerder.

Dus wat is De Grote Stad? Makkelijk, vertelt het boek Openbaring ons en het vertelt ons acht keer. Hier zijn slechts drie voorbeelden:

Opb 14:8 (NBG) En er volgde een andere engel, zeggende: Gevallen, gevallen is Babylon, die grote stad, omdat zij alle volken heeft laten drinken van de wijn van de toorn van haar hoererij.

Openbaring 17:18 (NBG) En de vrouw die u zag, is die grote stad, die heerst over de koningen van de aarde.

Openbaring 18:10 (NBG) Van verre staande, uit angst voor haar pijniging, zeggende: Wee, wee, die grote stad Babylon, die machtige stad! want over een uur is uw oordeel gekomen.

Dus hier hebben we de schriftuurlijke en spirituele grote stad en er is maar één schriftuurlijke en spirituele grote stad, mensen, niet twee of drie schriftuurlijke en spirituele grote steden, noch is het Jeruzalem, het is BABYLON!! Het punt is, hoe kan het Babylon zijn? Werd Babylon niet totaal verwoest door de Perzen rond 515 voor Christus? Ja, dat was het, maar het stierf niet omdat GEESTELIJK de Perzen het in leven hielden totdat ze werden veroverd en daarna hielden de Grieken het in leven totdat ze werden veroverd en uiteindelijk door de Romeinen die het in leven hielden, gevolgd door de onheilige religieuze Romeinen – De Romein Cult, die het tot op de dag van vandaag levend houdt – BABYLON IS HIER VANDAAG NOG STEEDS EN IS HEEL LEVEND EN SCHOPEND, FOLKS!!!

Onnodig te zeggen dat Openbaring 11:8 verwijst naar geestelijk Sodom en geestelijk Egypte, NIET geestelijk Babylon. Dus hoe wordt Babylon ook Sodom en Egypte? Makkelijk, want we hebben te maken met spirituele slechtheid, Babylon, Sodom en Egypte waren/zijn de totale som van satanische spirituele slechtheid – Babylon met zijn mystiek, tovenarij, waarzeggerij en psychopathische meedogenloze brutaliteit. Sodom met zijn seksueel sadistische perversies en zijn wreedheid jegens bezoekende vreemdelingen en Egypte met zijn heidense polytheïsme – de drie-eenheidsgod, zonaanbidding (zonnewende), obelisken, vruchtbaarheidsriten en al zijn omhullende afgoderij. Deze drie plaatsen in de geschiedenis waren/zijn de meest satanische, losbandige, duivelse, heidense plaatsen, op deze aarde en omdat zij de samenvatting waren/zijn van al het kwaad op aarde, komen zij in aanmerking om de plaats te zijn waar Yashua Messiah symbolisch werd gekruisigd.

We moeten ook niet vergeten dat Golgotha, net buiten de stadsmuren van Jeruzalem, eigenlijk gewoon een buitenpost was van het Romeins/Babylonische rijk en niet werd bestuurd door de Kanaänitische Joden en hun farizeeërs en sadduceeënmeesters. Pontius Pilatus was als procureur-fiscaal een directe administratieve en militaire vertegenwoordiger van Caesar en hij was als een koningsambassadeur in de Romeins/Babylonische provincie Judea.

Terzijde, de titel Procurator Fiscal is nog steeds een officieel kantoor in het zogenaamde Britse ‘Crown Office’ in Schotland. Gewoon om ons te laten weten dat Rome/Babylon nog steeds springlevend en operationeel is in het Groot-Brittannië van de 21e eeuw.

Dus wat zeg ik? Ik zeg dat hoewel Yashua Messias werd gekruisigd in een plaats genaamd Judea in het Midden-Oosten, het in werkelijkheid in Rome/Babylon was op een plaats genaamd Golgotha ​​– een plaats van een schedel. Bovendien, als we terugkeren naar waar ik Calvary noemde als de andere naam voor The Place of A Skull, zullen we beginnen te zien waar de symboliek echt begint te werken. Om deze symboliek te onthullen zal ik de Griekse MSS transliterale versie van twee van de bovenstaande verzen zodat we kunnen zien:

Johannes 19:17 (Grieks transliteraal) En terwijl hij het bleke (kruis) van Hem droeg, kwam Hij te voorschijn in de plaats waar van de schedel wordt gezegd (kraniou) die wordt gezegd tegen de Hebreeuwse Golgotha.

Lukas 23:33 eerste deel (Grieks transliteraal) En toen ze-van-kwamen op de plaats waar het wezen schedel (kranion) wordt genoemd, daar spietsten ze Hem enz. enz.

Ik heb de Griekse MSS transliteral gebruikt om te onthullen dat het woord Golgotha ​​zoals gebruikt in het Lucasevangelie de meest accurate vertaling is dan Schedel omdat het verwijst naar het woord ‘kranion’ of ‘ kraniou ‘ zoals in het Johannesevangelie. Van deze Griekse woorden krijgen we ons Engelse woord cranium dat zich bovenaan onze schedels bevindt. Ook hierop werd gezinspeeld in alle vier de evangeliën, niet een hele schedel inclusief kaakbeenderen en tanden, alleen de schedel.

Bovendien leren we van de webpagina “Golgotha ​​herontdekt” dat Golgotha ​​meer was dan alleen de plaats van een schedel. Nauwkeuriger gezegd was het The Place of a Skull Cap of cranium (kranion) , en de foto’s op de webpagina “Golgotha ​​Rediscovered” zullen dit bevestigen. Deze cruciale onthulling vertelt ons dat het de geesten waren van degenen die zich onder de schedelkappen bevinden die de kruisiging van Yashua Messiah veroorzaakten.

Dus wie waren deze mensen? De Babylonische Kanaänitische Romeinen en de Babylonische Talmoedische Kanaänitische Joden en zelfs vandaag de dag dragen de kardinalen en rabbijnen van deze beide satanische religieuze sekten schedelkappen. Ze hebben ook allebei hun eigen naam voor dit specifieke type hoofddeksel, maar ze zijn allebei hetzelfde om naar te kijken en bedekken allebei hun schedels (kranions) . De Kanaänitische joodse rabbijnen noemen die van hen de ‘Yarmulke’ en de Romeinse sekte noemt die van hen de ‘Zucchetto’ .

Dat is allemaal prima en dandy, hoor ik je zeggen, maar hoe zit het met deze grote stad Babylon/Rome, want je zult daar niet veel rabbijnen vinden, toch? Dat klopt tot op zekere hoogte, maar niets is zo eenvoudig als het lijkt. Tegenwoordig is de Romeinse cultus niet meer wat het was sinds Vaticanum II en is het zwaar geïnfiltreerd door Kanaänitische joden, vooral de zogenaamde Sociëteit van Jezus (de jezuïeten). Deze vermenging van de twee sekten wordt uitgelegd in Daniël hoofdstuk 2 met de beeldspraak van Koning Nebukadnezar’s Beeld.

Dit grote beeld had benen van ijzer die Rome in al zijn gedaanten vertegenwoordigden, zowel oud als onheilig modern, maar als we aan de voeten en tenen van dit beeld komen, zien we dat het ijzer verzwakt is door de vermenging van Miry Clay (Ed.: slechte klei, slechte slib, slechte modder, niet goed om te mengen. Miry Clay komt op een paar plekken in de bijbel voor.), dwz dat de Kanaänitische joden de Miry Clay is met het Romeinse ijzer. Dit betekent dat we een vermenging hebben van de twee sekten, beide met hun schedelkappen. We moeten begrijpen dat deze twee satanische religies veel nauwer met elkaar verweven zijn dan velen zich realiseren – wat bewijst dat de Duivel niet verdeeld is.

Nu zullen velen zeggen, stop ermee, je maakt een grapje, deze twee religies haten elkaars lef, wat tot op zekere hoogte waar is, maar ze hebben één ding heel erg gemeen – ZE HEBBEN BEIDE EEN HAAT AAN YASHUA MESSIAS en Ware Volgelingen van Yashua Messias en met een giftige haat. Deze wederzijdse haat voor Ware Volgelingen van Yashua Messiah is als een sterk hechtmiddel, je kent het soort wel, nietwaar? Je plakt twee stukken materiaal aan elkaar met deze bol, en het wordt dan onmogelijk om ze weer uit elkaar te trekken, zo sterk is de band, en zo is het nu met deze twee satanische groeperingen van religieuze mensen. Ze hebben allebei een gemeenschappelijke vijand in Yashua Messiah – De Weg en Zijn volgelingen en dat heeft hen de meeste van hun verschillen voorlopig doen vergeten.

Zijn we echter dichter bij het identificeren van de Grote Stad die geestelijk gezien Babylon, Sodom en Egypte is? Ja, natuurlijk, het moet Rome zijn of beter Vaticaanstad in Rome, wat Geestelijk Babylon is. Het is de hoofdstad van de Skull Cap waar Yashua Messiah geestelijk werd gekruisigd, dwz door degenen wier nakomelingen nu Skull Caps dragen – zowel Joods als Papistisch – De Plaats van een Schedel (Kranion) – SPIRITUELE GOLGOTHA .

Vergeet ook niet dat Rome/Babylon de grote stad is die het leven heeft geëist van duizenden heiligen, waaronder Petrus en Paulus, en dat het de levens zal kosten van de twee getuigen, maar slechts voor drie en een halve dag wanneer ze dat zullen doen. op wonderbaarlijke wijze uit de dood worden opgewekt en met kracht worden opgewekt om voor eeuwig bij Yashua Messiah en de rest van The Saints te zijn.

DEEL DIT