20230330 Over hegemonie

(Ed. ik deel dit omdat hij een dreigend gevaar signaleert maar niet omdat ik het met alles eens ben. Ooit heb ik hem rechtstreeks gevraagd waarom hij zich idnetificeert als jood. Geen antwoord gekregen. Ik heb er al vaker op gewezen dat “de jood” niet bestaat. Dat het woord niet in de oorspronkelijke bijbel voorkwam en dat deze aangenomen naam een verzamelnaam is. Het gaat over een maffia, een Khazarenmaffia die overal tentakels heeft en schuilt onder een parapluie van een gestolen identiteit. En die maffia heeft zijn willige helpers. Het gaat over satanisten die niet alleen onder één bepaalde groep voorkomen. Illuminatie is een verzamelnaam. De “jood” bestaat niet. Het zijn satanisten die satan dienen en over deze wereld willen regeren. Je moet bij katholieken onderscheid maken tussen Rooms Katholiek en Katholiek. Het Roomse Katholieke geloof is het geloof gemaakt door “hen” met hulp van jezuïeten. Die laatsten hebben de macht in Rome in handen en Rome is al heel lang “joods” d.w.z. farizees, satanisch. Denk aan alle uiterlijke vertoon te beginnen bij het dragen van de keppeltjes. Maar het uiterlijk vertoon is van de farizeeën en van de farao’s. Veel katholieken lijden nu onder het gevoerde beleid van Rome en toch willen zij bij die kerk blijven. Dat begrijp ik niet. Je kunt Christen zijn zonder die ellende.)

Katholieken bepaalden 133 jaar geleden de joodse hegemonie 25 maart 2023, google translate, zie bij de linke afbeeldingen en andere links.

La Civilta Cattolica (Italiaans voor katholieke beschaving) is een tijdschrift dat sinds 1850 zonder onderbreking wordt uitgegeven door de jezuïeten in Rome, Italië en behoort tot de oudste katholieke Italiaanse tijdschriften. Alle tijdschriftartikelen vallen onder de collectieve verantwoordelijkheid van het hele “college”, zelfs als ze onder de naam van één auteur worden gepubliceerd. Het is de enige die rechtstreeks onder toezicht staat van het Staatssecretariaat van de Heilige Stoel en die zijn goedkeuring krijgt voordat het wordt gepubliceerd.

Een artikel uit 1890 in een officiële Vaticaanse publicatie bevestigt dat een satanische sekte, het kabbalistische judaïsme, heeft de mensheid gekoloniseerd door gebruik te maken van hun kredietcontrole en vrijmetselarij . De samenleving is inderdaad ‘door satan bezeten’.

Een lezer heeft de hele tekst van 27 pagina’s verzonden.

(Bijgewerkt vanaf 29 januari 2015) door Henry Makow Ph.D

We moeten teruggaan naar 1890 om te begrijpen wat er is gebeurd. Een artikel in het officiële Vaticaanse tijdschrift La Civilta Cattolica van 23 oktober 1890 onthult hoe katholieken de joden 133 jaar geleden aanzagen. Het artikel bevestigt dat een satanische cultus, het kabbalistische judaïsme, de mensheid heeft gekoloniseerd door gebruik te maken van hun controle over krediet en vrijmetselarij . De samenleving is inderdaad ‘door satan bezeten’.

Onze politieke en culturele leiders zijn “stromannen” — dekmantels voor de kabbalistische (dwz Illuminati-joodse) centrale bankiers. Dit is de reden waarom onze “leiders” zulke perverselingen, criminelen en non-entiteiten zijn. Om ervoor te zorgen dat ze zich aan de lijn houden, worden ze gefilmd in compromitterende seksuele situaties . Om ervoor te zorgen dat de hele verrotte structuur niet instort, hebben de bankiers een politiestaat opgericht, waarbij ze het terrorisme (waartoe ze aanzetten) als voorwendsel gebruiken. “Democratie” is een uitgebreide schertsvertoning.

Multiculturalisme en diversiteit, feminisme en homoseksualiteit, islamitische en Latijnse inmigratie worden gebruikt om te verdelen en te destabiliseren. De meeste mensen “gaan mee om met elkaar om te gaan”, om mee te werken aan hun eigen slavernij.

Succes hangt over het algemeen af ​​van steun voor de agenda van de Judeo Vrijmetselaars (Illuminati) wereldregering. Gewone Joden zijn niet op de hoogte van deze agenda. Zowel joden als niet-joden lijden aan een vals bewustzijn, hoewel ze het niet weten. ( Ed. en gewone mensen ook niet, gewone Christenen niet.)

ZIGEUNERS MET GELD EN HERSENEN

Het artikel uit 1890 begint met het afkeuren van de “invasie van Israëlieten in elke sector van het openbare en sociale leven” in Europa en Rusland. Christenen komen samen om “de verspreiding van deze plaag” en “de meest verderfelijke gevolgen” een halt toe te roepen.

“Toen ze eenmaal absolute burgerlijke vrijheid en gelijkheid op elk gebied met christenen en de naties hadden verworven, werd de dam die voorheen de Hebreeën tegenhield, voor hen geopend, en in korte tijd, als een verwoestende stortvloed, drongen ze door en namen ze sluw alles over: goud, handel, de beurs, de hoogste benoemingen in politieke administraties, in het leger en in diplomatie; openbaar onderwijs, de pers, alles viel in hun handen of in handen van degenen die onvermijdelijk van hen afhankelijk waren… wetten en instellingen van de staten verhinderen de christelijke samenleving om het juk van de Hebreeuwse brutaliteit af te werpen, opgelegd onder het mom van vrijheid.”

Het artikel bespreekt de boosaardige doelen van het Joodse leiderschap. De mensen die “haat” roepen zijn in feite de echte haters. Ze streven naar “de uitroeiing van de christelijke beschaving”, die 126 jaar later haar voltooiing nadert. De Talmoed beschouwt alle niet-Joden als onmenselijk, dwz beesten. Talmoedische joden zien zichzelf als “het hoogste ras van de mensheid” en hebben het recht om “aanspraak te maken op alle rijkdom van het universum…” Hun Messias moet “een grote veroveraar zijn die de naties onder het juk van de joden plaatst”. (Hier faalde Christus in Joodse ogen.)

De Talmoed “leert dat een Israëliet God meer behaagt dan de engelen van het paradijs; dat een Jood slaan gelijk staat aan God slaan…” (Ed.: als “zij” god zeggen, bedoelen ze satan. Christenen willen geloven dat we het over dezelfde God hebben en dat is de grote dwaling.)

Gewone joden zoals ik weten niets van de Talmoed en delen deze opvattingen niet. Ik vermoed echter dat ze de NWO-agenda beïnvloeden, namelijk het managen van de mensheid als een moderne fabrieksboerderij. (Ed.: en dat begrijp ik dus niet. De talmoed is het belangrijkste boek voor “hen” en je weet er niets van en toch noem je je jood. Waarom? Zionistische Christenen willen geloven dat “zij” ook steunen op het Oude Testament. Dat is niet zo.)

Het artikel schrijft antisemitisme toe aan deze demente joodse grootheidswaanzin, hun immoraliteit en “onverzadigbare honger om zichzelf te verrijken via woeker…”

“REMEDIES”

Het artikel vraagt: ‘Hoe de christelijke beschaving te verdedigen als alle sociale instellingen – overheid, media, onderwijs en economie – zijn overgenomen door de Illuminati-joodse bankiers en hun vrijmetselaarsagenten?’

De Hebreeën “zijn een plaag voor de christelijke samenleving”. Oorlog tegen hen is gerechtvaardigd. Helaas ontbreekt het de christen aan de nodige middelen en meedogenloosheid. Hij wil niet ‘zijn toevlucht nemen tot bloedvergieten’.

De auteur betoogt dat joodse rijkdom in beslag moet worden genomen: “Het is absoluut legitiem … voor de geplunderde natie om de onrechtmatig verkregen winsten van de dieven terug te vorderen … Goud is het krachtigste wapen waarmee de joden religie uitroeien en de mensen onderdrukken. … men heeft in ieder geval het recht om dit wapen van hen in beslag te nemen.”

Joden moeten als buitenlanders worden beschouwd en mogen geen landbouwgrond bezitten, die snel in hun handen valt. Maar ze konden nog steeds stedelijk onroerend goed bezitten. Als oplossing overweegt hij alle joden uit te zetten.

De auteur erkent dat niet alle Hebreeërs “dieven, bedriegers, woekeraars, vrijmetselaars, cads en corrupters van gewoonten zijn… een bepaald aantal is niet medeplichtig aan de bedrog van de anderen. Hoe kunnen deze onschuldigen “bij de straf worden betrokken?” De auteur haalt tegenargumenten aan dat de urgentie van de situatie het overwinnen van alle morele twijfels rechtvaardigt.

Dan draait hij zich om en zegt: “Zelfs als we veronderstellen dat de remedie van de universele verbanning van de Hebreeën nu haalbaar zou zijn, zou dat niet in overeenstemming zijn met de manier van denken en handelen van de Roomse Kerk.”

We hebben gezien dat een “anti-joodse conferentie” van christelijke notabelen in 1882 toegaf dat er geen remedie was. De Civilta Cattolica geeft ook toe dat het een “praktische onmogelijkheid” is zolang onze regeringen onder Joodse controle staan:

“Het door de hemel gekozen instrument om het ontaarde christendom van onze tijd te straffen, zijn de Hebreeën”, zegt hij. Europa zal “één grote plantage worden die door de joden wordt uitgebuit door de arbeid en het zweet van de tot slavernij gereduceerde christenen”.

Dit visioen van de Nieuwe Wereld Orde is 126 jaar oud!

CONCLUSIE

De enige manier om de “plaag” te bestrijden zou zijn geweest om de tactieken van de vrijmetselaars en vrijmetselaars-joden te imiteren. Dit was duidelijk “niet in overeenstemming met de manier van denken en handelen van de Roomse Kerk”.

“Anti-Semieten” hebben altijd de fout gemaakt om alle Joden op een racistische manier de schuld te geven, waardoor ze gedwongen werden als menselijk schild te fungeren voor de kabbalistische bankiers. De bankiers sponsoren zelfs het antisemitisme om hun “mindere broeders” op deze manier te manipuleren. Ondanks de schijn zijn joden niet homogeen. Tegenstanders van vrijmetselaars-joodse overheersing zouden zich moeten concentreren op het leiderschap. En vanwege de vrijmetselarij zou het verdrijven van alle joden geen enkel verschil maken. De samenleving als geheel heeft de joodse bankierscontrole volledig omarmd. Het heeft in de appel gebeten.

Trump en Brexit leken een sprankje hoop te bieden. Maar gezien de mensen die de leiding hadden, vertegenwoordigden ze eerder een verandering van tactiek dan van richting. Obama, Trump en Hillary zijn allemaal cryptojoden. Het Hooggerechtshof is 4/9 Joods en ze wilden een vijfde Jood, Merrick Garland. Dit is wat ze bedoelen met ‘Diversiteit’.

Het bewustzijn van joodse overheersing (ook bekend als “antisemitisme”) neemt toe. Wat verontrustend is, is dat het besef van de rol van de vrijmetselarij geen gelijke tred houdt. Het doet me denken dat gewone joden de schuld op zich zullen nemen voor wat rijke joden en vrijmetselaars doen.

Onze beste echte hoop is de directe communicatie die het internet biedt.

—-

Verwant:

1882 Anti-Joods Manifest legt NWO uit

De duivel en de joden

Zelfs Joden vragen: is het jodendom een ​​satanische sekte?

Afpersing! De echte reden voor oorlog en depressie

Professor ontslagen wegens anti-Israël tweet klaagt aan (Weet je nog dat universiteiten over vrijheid van onderzoek en meningsuiting gingen?

Dit is een voorbeeld van hoe Illuminati-joden achter tirannie zitten.)

Eerste opmerking van Sid Green:

Goed artikel. Ik ben het ermee eens dat mensen de betrokkenheid van joden meer opmerken dan die van vrijmetselaars. Het publiek wordt niet geïnformeerd over mystiek en kabbalistische religies oftewel geheime genootschappen. Zoals ik al eerder heb vermeld, laat een snelle blik op “The Western Heritage”, een generiek geschiedenisboek over de westerse cultuur, zien dat de meerderheid van de Joden in Oost-Europa tot de lagere middenklasse (“arm”) behoorde. Er was een klein aantal “hofjoden” die zich bij de koninklijke families betrokken en hun weldoeners werden. Ze financierden de Europese koningen en hun oorlogen. Deze joden neigden naar antinomiaanse satanische occulte versies van het judaïsme, zoals het sabbatisme. Niet alle joden volgen hun satanische doctrines. De doctrines van gewone joden bevatten ook satanisme, maar het is niet openlijk en het is vermomd als judaïsme. De rijkste joodse financiers zijn openlijke satanisten, maar de meerderheid van de joodse samenleving is seculier, atheïst of licht religieus. De samenzwering van de rijke Joden met de rijke occulte heidenen is de Illuminati. Gewone joden zijn het uitschot van de joden. Ze zijn niet hip in het plan om de mensheid uit te roeien.

Lees ook Joden – U verkeert in groot gevaar 24 maart 2023 (Ed.: bedenk dat bij satanisten altijd alles tegengesteld is. Blanke Christenen lopen groot gevaar. Al heel lang. Maar ik ben het wel met hem eens dat gewone mensen uit de lagere klasse toen het meeste gevaar liepen in de kampen terecht te komen. )

” Twee dingen zullen gegarandeerd een gewelddadige reactie genereren; 1) wanneer de voedselvoorziening verdwijnt en 2) de kinderen van mensen worden vernietigd. De goede joden die niets met deze slechte daden te maken hadden, zullen overal de schuld van krijgen, samen met de boosdoeners.

We staan ​​op het omslagpunt, mensen worden wakker terwijl we het punt bereiken waarop geen terugkeer meer mogelijk is; de tijd om uw keuze te maken is hier. “

Door CK (henrymakow.com)

Aan mijn Joodse vrienden,

jullie zijn in groot gevaar. Je weet dit. Dat is de reden waarom jullie grootschalige reclameborden voor “antisemitisme” in grote Amerikaanse steden plaatsen. De slachtoffers van de satanistische complotten die opereren onder de vlag van “Joden” ontwaken uit hun slaap en “de Joden” zullen de schuld krijgen van vele verschrikkelijke dingen waar u waarschijnlijk niets mee te maken had. Het is altijd zo geëindigd dat echte joden medelevend zijn. Ze volgen ook de waarheid en zijn tolerant. Dit zijn de mensen die ik al mijn hele leven ken, die ik steun en waarvoor ik mijn leven zal geven om ze te beschermen. De goede mensen die dit lezen, zouden moeten weten dat je veel andere echte vrienden hebt die je zullen helpen in tijden van nood. Goede Joden zijn overal om ons heen en velen van hen noem ik mijn Beste Vrienden.

U kunt goed of kwaad beoordelen door Waarheid, Mededogen en Tolerantie te gebruiken. Let goed op hun woorden en daden.

Degenen onder ons die Waarheid, Mededogen en Tolerantie volgen, zullen altijd de rechtschapen mensen steunen die voor deze dingen staan.

Degenen die vreselijke dingen doen onder de vlag van de rechtvaardige religies (dit geldt voor katholieken, joden en andere religies en geheime genootschappen) zijn de “ingewijden” – ze worden uitgenodigd in de “Hex Club”, ook wel satanisme genoemd. Niet-ingewijde joden staan ​​buiten de club. Tenzij je snel opstaat, zul je opnieuw op één hoop worden gegooid met de “ingewijde” Hex Club-satanisten en vervolgd … opnieuw.

Je zult opnieuw het slachtoffer zijn – nog een brandoffer (“Holocaust”) dat op het vuur wordt gegooid, samen met de miljarden gewone mensen die worden beschouwd als “nutteloze eters”. De “ingewijden” vallen nu goede mensen aan en krijgen ongewenste aandacht van hun slachtoffers. De massa’s hebben het einde van hun eigen tolerantie bereikt terwijl ze zich met hun eigen zaken bemoeiden, maar kunnen niet anders dan de niet-aflatende aanvallen op hun culturen en naties opmerken, en hun lege portemonnees en een stijgend aantal doden van hun vrienden en familieleden.

Twee dingen zorgen gegarandeerd voor een gewelddadige reactie; 1) wanneer de voedselvoorraad wegvalt en 2) de kinderen van mensen worden vernietigd. De Goede Joden ( Ed.: waarom een hoofdletter?) die niets te maken hadden met deze slechte daden zullen de schuld krijgen van alles, samen met de boosdoeners.

Dit artikel laat zien wat iedereen met eigen ogen ziet. Ze zien een kleine minderheid van “Joden” (2,4% in de VS) alles besturen en een land vernietigen door middel van cultuuroorlogen en woeker. Ze zien hun zakken leeglopen door inflatie en financiële bedrog, terwijl de “ingewijden” gedijen. De media zwijgen en iedereen die op het voor de hand liggende wijst, wordt aangevallen als een “antisemiet”. Ze zien hoe mensen worden aangevallen omdat ze onwaarheden over joden verkondigen, maar zien dan hoe woorden zijn verdraaid om een ​​leugen om te zetten in “waarheid”. Joden beweren dat ze geen macht hebben en als iemand iets aangeeft, dreigen ze de macht te gebruiken, ze zeggen dat ze die niet hoeven te vernietigen. Vraag Kanye “Ye” hoe dat werkt. Het is nu duidelijk zichtbaar voor iedereen die oplet.

Goede mensen tolereren geen leugenaars en alle Joden, ook de goeden, zullen de schuld krijgen van de leugens.

-De alom gehate Biden-regering wordt voor 70% ondersteund door joden (en niet door orthodoxe joden). Ongeveer 40% van de waarschijnlijke kiezers in de VS (Rasmussen-peiling) gelooft nu dat Biden de verkiezingen heeft gestolen. Het Biden-kabinet zit vol met joodse mensen.

Bankieren wordt gecontroleerd door Joden. Central Banking is het drukken van woekergeld, waarbij rente wordt berekend voor iets dat uit het niets is verzonnen – het is een immorele skimming-operatie die uiteindelijk sterft als bacteriën die zonder voedsel komen te zitten. Wie krijgt de schuld als ze het bankieren “rug pull” doen, het geld van mensen vernietigen om Central Bank Digital Currency (CBDC) binnen te halen en het spel nog een keer veranderen? En als het CBDC functioneert als rantsoenbonnen met sociaal krediet eraan, wie krijgt daar dan de schuld van? Komen de joden altijd bij het geld terecht omdat ze zo slim zijn, vooraf getipt worden (“got the jood call”) of omdat ze het geld bijdrukken controleren? (Mensen merken dat ja, Joden controleren het geld, zelfs als ze zeggen dat ze dat niet doen)

-Het COVID-vaccin wordt gezien als een joodse uitvinding, in feite hebben joden hierover opgeschept. Wat gebeurt er als een miljard mensen gewond raken of overlijden als gevolg van deze ongeteste experimentele injecties? Wie denk je dat de schuld krijgt van deze doden? Triljoenen dollars veranderden tijdens “COVID” van eigenaar in de handen van Big Pharma en hun maatjes.

-Homo- en transrechten werden gepromoot door Joden, te beginnen in Weimar, Duitsland. Mensen beginnen te begrijpen welke boeken precies door Hitler zijn verbrand en waarom – de betovering is uitgewerkt. Je gaat achter hun kinderen aan en de ouders zullen je volkomen vernietigen voor deze onvergeeflijke zonde.

-Communisme is een joodse creatie van Marx, Lenin en helemaal tot aan Mao. Goede mensen worden vervolgd onder het communisme, inclusief arrestatie, marteling, dwangarbeid en orgaanroof

-Hype over de Holocaust is overdreven en niet meer geloofwaardig, het is een overdreven hand. ( een hand die overspeelde) Weet iemand het werkelijke aantal slachtoffers? Zelfs één dode onschuldige Jood was te veel, maar overdreven beweringen en het negeren van andere massale genocides helpen de zaak niet. Mensen vragen zich ook af waarom dit zo breed gepromoot wordt en waarom het altijd om GELD lijkt te gaan. De meeste overlevenden zijn dood, dus waarom blijven levende Duitsers bloeden voor “herstelbetalingen” die er niets mee te maken hadden en bijna 80 jaar geleden nog niet eens geboren waren? Ik las bijna elke dag voor aan een blinde oudere 85-jarige Joodse vrouw die op het nippertje ontsnapte aan de Holocaust in Oekraïne. Ze weigert een cent “compensatie” aan te nemen, net als haar zoon.

-Herstelbetalingen breiden de geldstroom uit om rassenoorlogen aan te wakkeren. San Francisco $ 5 miljoen betaling per zwarte persoon die beschadigd was? In een staat waar slavernij nooit heeft bestaan. Hoe zit het met Chinese Amerikanen in Californië die slecht werden behandeld? Kijk wie Black Lives Matter steunde (dat meer dan $ 80 miljard aan financiering ontving). Dit is zo overdreven dat je zelfs de mainstream in de VS kwijtraakt die echt beledigd is door echt racisme (een term bedacht door Trotski, een Russisch-Joodse communist).

-Hollywood en media worden gerund door Joden. Acteerprijzen gaan voornamelijk naar Joden. Wie schrijft uw “nieuws”?

De “ingewijde” joden en anderen die in de sekte werden gebracht, zijn “op de hoogte” van wat er werkelijk aan de hand is. De meeste Joden zijn niet ingewijd en realiseren zich niet wat er aan de hand is, of ze weten het en kiezen ervoor om niets te doen, in de hoop dat het zal verdwijnen en het kwaad tolereren. Ze keren zich onbedoeld af van Waarheid, Mededogen en Tolerantie en volgen een slechte weg. De sleutel is jouw keuze!

We staan ​​op het omslagpunt, mensen worden wakker terwijl we het punt bereiken waarop geen terugkeer meer mogelijk is; de tijd om uw keuze te maken is hier. Het is niet te laat. Over de hele wereld worden goede mensen vervolgd, recht voor je ogen. Zul je opkomen voor Waarheid, Mededogen en Tolerantie en je afkeren van het kwaad?

Makow – Lopen Joden echt in groot gevaar? Heidenen hebben laten zien dat ze niet in staat zijn hun belangen te verdedigen. De meerderheid van de Joden weigert de aannames van CK te accepteren, omdat het hen zou verplichten het georganiseerde jodendom aan te vechten. Hun houding is: “zolang de dingen voor mij werken, val me niet lastig.”

In de woorden van rabbijn Joachim Prinz: “Het schijnbare onvermogen van de joden [is] om hun eigen catastrofes te begrijpen of te voorspellen. De joden, wier geschiedenis bestaat uit de ene tragedie na de andere, moeten zich nog op een van hen voorbereiden.” Joachim Prinz – De geheime joden

Reacties op “Joden – jullie zijn in groot gevaar”

Greg zei (25 maart 2023):

Wanneer het gif niet wordt geneutraliseerd... wordt genocide genormaliseerd… en blijft de veroordeling achterwege.

Mike zei (25 maart 2023):

Wat u beschrijft, werd meer dan 2500 jaar geleden geprofeteerd door de profeet Zacharia. (Ik wens dit zelfs de schuldigen niet toe)

Zacharia 14:2 Want Ik zal alle volken tegen Jeruzalem verzamelen ten strijde; en de stad zal worden ingenomen, en de huizen zullen worden geplunderd, en de vrouwen zullen worden verkracht; en de helft van de stad zal in ballingschap gaan, en de rest van het volk zal niet van de stad worden afgesneden

Doug P zei (24 maart 2023):

De meerderheid van de schuld ligt bij de domme en verstandelijk gebrekkige mensen die deze agenda hebben ondersteund – volgens de wet, hoewel dat moreel misschien niet het geval is. Volgens het gewoonterecht is het de hand die het kwade werk doet die verantwoordelijk is. Als ik iemand vertel of betaal om een ​​misdaad te plegen, nemen ze nog steeds de meeste, zo niet alle, verantwoordelijkheid. Vrijmetselaars en joodse psychopaten leiden de zaken.

De meeste mensen zijn schuldig. Ze verzetten zich niet tegen of protesteerden niet tegen de inkomstenbelasting, die sinds 1913 voor deze wereldregeringsonderneming heeft betaald. De inkomstenbelasting heeft de hersenspoeling gefinancierd en heeft de eenvoudige op een tuinpad geleid.

RH zei (24 maart 2023):

Dit is een goed artikel. Ik heb veel aan dezelfde dingen gedacht. Er kan een omslagpunt komen waarop het extreem uitpakt tegen een aantal groepen. De rede zal verloren gaan en emoties zullen heersen. Velen zullen lijden… maar zullen de oligarchen dat ook doen?

Ik vraag me af of dit niet is wat de elites willen. Ik hoor gasten op Rense Radio zeggen dat het in Oekraïne nu meer gaat om het doden van de gojim dan om wat dan ook.

Het offeren van geassimileerde joden is misschien wel het juiste ticket voor deze satanisten.

Het zijn gevaarlijke tijden en de meeste mensen hebben geen idee.

Ga zo door.

Kijk naar deze video over de regering van het beest en de bankencrisis