20230327 Over trannyisme dat satanisme is

via henrymakow.ca

Van Mike Stone – Trannyisme is satanisme 21 maart 2023

Trannyisme is satanisch omdat het pogingen zijn om de natuur te overheersen en ziekte normaliseren.

“In 2007 waren er twee pediatrische ‘genderklinieken’ in de hele Verenigde Staten. Vandaag zijn het er bijna 200. Dat is geen toeval of een reactie op de vraag van het publiek. Zoals al het andere maakt het deel uit van een geplande en gecoördineerde push die begon met publieke indoctrinatie via boeken, films, televisie en leraren op school. Nu wordt het tot in de perfectie uitgerold. “

Chirurgen verdienen tussen de $ 25.000 en $ 50.000 voor elke persoon die ze verminken.

door Mike Steen (henrymakow.com)

Heb je je ooit afgevraagd hoe en waarom trannyisme plotseling in ons huidige bewustzijn explodeerde? Het is er altijd al geweest. De Bijbel verbiedt mannen zich als vrouwen te kleden en vice versa en noemt het een gruwel.

Maar ondanks zijn lange geschiedenis werd trannyisme verborgen gehouden; in de kast, als je wilt, tot de jaren 1920 toen het zijn lelijke kop opstak in Duitsland. Dat is waar Magnus Hirschfeld, een homorechtenactivist, pionierde met de eerste chirurgische ingrepen van man op vrouw. Niet lang daarna brandde de Hitlerjugend zijn kliniek tot de grond toe af en ging trannyisme opnieuw ondergronds. Nu is het overal.

ALLES VOLGENS PLAN

In 2007 waren er twee pediatrische “genderklinieken” in de hele Verenigde Staten. Vandaag zijn het er bijna 200. Dat is geen ongeluk of een reactie op de vraag van het publiek. Net als al het andere maakt het deel uit van een geplande en gecoördineerde push die begon met publieke indoctrinatie via boeken, films, televisie en leraren op school. Nu wordt het tot in de perfectie uitgerold.

Weet je wat er gebeurt in die pediatrische “genderklinieken”? Bij kleine jongens wordt de penis afgehakt en bij kleine meisjes worden de borsten afgehakt. Valse president Biden zegt dat dit goed is voor Amerika.

Dat er 200 van dergelijke “klinieken” zijn, geeft aan hoe massaal de door de staat gesteunde verminking van kinderen in dit land plaatsvindt.

Volgens de New York Post hebben meer dan 168 schooldistricten in het hele land, bestaande uit meer dan 6.000 scholen en meer dan 3 miljoen studenten, strikte regels die voorkomen dat zowel de faculteit als het personeel de ‘geslachtsstatus’ van een student bekendmaakt aan de ouders.

Wat dat betekent is dat schoolambtenaren en leraren kinderen actief tot trannyisme dwingen en hen dwingen hun lichaam te verminken, en diezelfde leraren hebben strenge regels die zeggen dat ouders het niet mogen vertellen. Bovendien zou dit in mei allemaal federaal beleid kunnen worden, zoals voorgesteld door onze huidige neppresident. Denk er eens over na: letterlijk duizenden rozeharige communistische leraren in het hele land die uw kinderen pushen en pesten om hun geslachtsdelen af ​​te snijden en die leraren staan ​​op het punt gesteund te worden door de federale overheid.

In 1979 verbood Dr. Paul McHugh, de directeur van de psychiatrie in het John Hopkins-ziekenhuis, “geslachtsaanpassende chirurgie”, omdat, in zijn woorden, “er weinig veranderd was in hun psychologische toestand. Ze hadden vrijwel dezelfde problemen met relaties, werk en emoties als eerder. De hoop dat ze nu uit hun emotionele moeilijkheden zouden komen om psychologisch te floreren, was niet vervuld. ‘ Dr. McHugh zei dat “geslachtsveranderende operatie” hetzelfde was als “liposuctie uitvoeren bij een kind met anorexia”.

Met andere woorden, kinderen die bezwijken voor deze zieke volwassenen en hun lichaam verminkt krijgen, zijn achteraf net zo ontevreden als voorheen. Daarom plegen zovelen van hen zelfmoord. Dit is wat uw kinderen op school worden gepusht.

Dus nu brokkelt het laatste bastion van de beschaafde samenleving – de veiligheid en bescherming van kinderen – af. De oplossing ligt natuurlijk voor de hand. Ouders moeten hun kinderen onmiddellijk van school halen. Maar hoeveel ouders zijn bereid om dat te doen. Bijna geen.

Overweeg de kosten van het runnen van een pediatrische ‘genderkliniek’. Ten eerste is er het terrein waarop de kliniek staat, dat moet worden gekocht of gehuurd. Dan is er de fysieke structuur van het gebouw en de kantoren. Vervolgens komen verzekeringsbetalingen en wettelijke vergoedingen, samen met advertenties en een website. Natuurlijk moeten de kwakzalvers en idiote verpleegsters hun forse salarissen krijgen om het allemaal de moeite waard te maken. Wie denk je dat dit allemaal betaalt?

Voor zover ik weet, zijn er vier financieringsbronnen:

1) Stomme ouders die deze procedures voor hun kinderen betalen. De ouders die dit doen zijn zieke perverselingen, maar dat is een ander verhaal.

2) Overheidsfinanciering.

3) Zakelijke donaties. In het huidige Amerika financiert elke luchtvaartmaatschappij en elk groot bedrijf verschillende homoseksuele groepen en organisaties. Die groepen en organisaties financieren vervolgens de pediatrische ‘genderklinieken’. In sommige gevallen doneren de luchtvaartmaatschappijen en bedrijven rechtstreeks aan de klinieken.

4) Dikke, domme Amerikanen die blijven vliegen en zaken blijven doen met grote bedrijven. Zonder hun steun zou geen enkele luchtvaartmaatschappij en de meeste Amerikaanse bedrijven niet kunnen overleven en zouden ze dan niet kunnen betalen voor kleine jongens die hun penis laten afhakken en kleine meisjes die hun borsten laten afhakken.

Ik vertel dit allemaal aan mijn buurman, een typische dikke, domme Amerikaan, gekleed in een NBA-shirt. (Telkens wanneer ik een volwassen man een professioneel sportshirt zie dragen, denk ik aan een zesjarige in een Superman-cape.)

“Het is verschrikkelijk”, zegt hij. ‘Maar ik kan er niets aan doen. Ik moet naar een basketbalwedstrijd kijken.’

Diezelfde buurman kauwt de hele dag met me op de lap over hoe andere mensen, vooral democraten, het land vernietigen, maar de tweede keer stel ik iets concreets voor dat hij zelf kan doen om het tij van het kwaad te keren, zelfs zoiets eenvoudigs als een boycot de luchtvaartmaatschappijen en grote bedrijven, hij gilt als een klein meisje en rent weg met zijn staart tussen zijn benen. Dat doet hij nu, terwijl hij van me weg rent.

‘Trouwens,’ zeg ik voordat hij naar zijn huis ontsnapt, ‘diezelfde luchtvaartmaatschappijen en bedrijven zaten achter de virushoax en de gestolen verkiezingen van 2020 en 2022. Alle grote sportcompetities – voetbal, honkbal, basketbal en hockey – streven dezelfde agenda na met hun ‘pride-avonden’ en geldelijke donaties. Elke keer dat je een trui koopt, een wedstrijd bijwoont of een wedstrijd op televisie bekijkt, help je om die ‘genderclinics’ te financieren.”

Als ik mijn laatste zin afmaak stapt hij zijn huis binnen en sluit de deur.

Mijn buurman wil, net als alle dikke, domme Amerikanen, het voordeel van het leven in een op God gerichte, ordelijke samenleving, maar hij weigert een vinger uit te steken om die samenleving tot stand te brengen. Hij wil dat anderen al het vechten doen, terwijl hij zijn gezicht propt met pizza, sportbal kijkt,

Op dit moment denkt hij dat alles de schuld van China is. Dat is de leugen die momenteel met de paplepel wordt ingegoten aan dikke, domme Amerikanen; leugens over hoe de “pandemie” werd veroorzaakt door een lek in een Chinees laboratorium, en ze slikken het zonder twijfel. Net zoals ze de leugens slikten dat Osama Bin Laden het brein was achter 9/11, en hoe Irak de wereld ging bombarderen met “massavernietigingswapens”. Dezelfde domme leugens, verteld door dezelfde domme leugenaars en geloofd door dezelfde domme Amerikanen.

DUIZENDEN KINDEREN DIE ELK JAAR WORDEN GESCHRAPT / geruïneerd

Dikke, domme Amerikanen denken dat trannyisme tegenwoordig bestaat uit een kind hier en een ander kind daar. Ze vergissen zich helaas. Die 200 pediatrische “genderklinieken” alleen al in dit land hakken de penissen en borsten af ​​van duizenden kleine jongens en meisjes,

Doe de wiskunde. Als 200 pediatrische “genderklinieken” 100 kinderen per jaar “overdragen” (en dat is een zeer voorzichtige schatting, het zijn slechts 8 kinderen per maand), dan komt dat overeen met 20.000 kinderen per jaar en 200.000 kinderen in tien jaar tijd. Voor zover ik weet, zijn die cijfers veel hoger. Er valt tenslotte veel geld te verdienen met het afhakken van de penis of borsten van een kind.

We zagen hoe bijna elke dokter en verpleegster in het land zich prostitueerde zonder erbij na te denken om het “pandemie”-geld te verzilveren. Denk je niet dat ze watertanden bij de gedachte om zes cijfers te krijgen voor elke penis die ze afhakken? Je denkt toch niet dat die verpleegsters in de gangen dansen over het geld dat ze verdienen voor elk paar borsten die ze helpen afkappen. Trouwens, als je je dokter niet hebt afgezegd, als je nog steeds naar hem toe gaat voor controles en medische procedures, ben je een idioot.

TRANNYISME IS SATANISME

Als het afhakken van penissen en borsten van kleine kinderen geen satanisme is, dan weet ik het ook niet meer. De Bijbel is hier heel duidelijk over. Jezus zegt over degenen die kinderen kwaad doen: “Het was beter voor hem dat er een molensteen om zijn nek werd gehangen,

Baphomet, het universele symbool van het hedendaagse satanisme, is transseksueel. Wat zegt dat jou?

Trannyisme is slechts een deel van de agenda die wordt uitgevoerd. Het is satanisme dat ons recht in het gezicht wordt geduwd, en toch doen de mensen niets. Amerika is nu een natie van Nero’s, die zich aftrekken op OnlyFans terwijl het land in brand staat.

——-

Mike Stone is de auteur van ChatGPT gebruiken om de toekomst te voorspellen: hoe de waarheid te onderscheiden, de toekomst te voorspellen en altijd gelijk te hebben,