20230324 Over een dosis realiteit

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

Een dosis realiteit: Kunt u het aan?

“Realiteit is datgene wat, wanneer je er niet meer in gelooft, niet meer weggaat.” ~ Philip K. Dick, I Hope I Shall Arrive Soon

maart 20, 20233735 23

Waar moet men beginnen als men een boekhouding probeert op te stellen van alle werkelijke terreur, tirannie, oorlogszucht, marteling, vergiftiging, dodelijke injecties, financiële manipulatie, race-baiting van overheid en media, krankzinnige “transgender”-promotie, ontvolkingspogingen, politiegeweld, dodelijke dierproeven en slachtingen, monetaire vernietiging en digitalisering van de hele economie door de heersende klasse en haar regering? Is er een hoeveelheid dictatoriale onderdrukking en misdadige corruptie die de gewone man zelfs maar met de ogen zal doen knipperen? Hoeveel zal dit proletariaat nodig hebben totdat ze echt nee zeggen, en iets doen aan de totalitaire pogingen van deze afschuwelijke en kwaadaardige staat om de hele samenleving te controleren? schrijft Gary D. Barnett.

Moeilijkheden, strijd en mishandeling als gevolg van tirannie worden nu gezien als iets om je voor te verbergen en te vermijden, in plaats van de problemen die deze bevolking bedreigen frontaal aan te pakken. Afwachten en verwachten dat iemand anders het probleem oplost zal de klus niet klaren, en zal de zaken in feite alleen maar veel erger maken. Er wordt wel gezegd dat het redden van één leven de wereld kan redden, maar dat is niet echt juist. Metaforisch gesproken, als elk individu bereid is om één leven te redden, vooral het zijne, kunnen alle levens worden gered en kan de samenleving worden hersteld, omdat dit een grote verandering in de houding van de massa zal veroorzaken, zodat grote aantallen individuen massaal aan kracht winnen. Dit vereist moed en vastberadenheid, maar wanneer allen als individuen besluiten zichzelf en elkaar te helpen, is er geen staatsmacht die zich daartegen kan verzetten. Het komt neer op de velen tegen de weinigen, en door de enorme meerderheid die wij kunnen uitoefenen, als ieder van ons bereid is iets te doen om zich te verzetten, zullen degenen die de macht zoeken onmiddellijk vallen. Dit systeem kan niet van binnenuit worden veranderd of hervormd, het moet eerst worden gemarginaliseerd en vervolgens geëlimineerd.

De realiteit van onze situatie is niet verborgen, ze is zo grimmig en duidelijk als maar mogelijk is. Wie de totalitaire aard van de heersende klasse wil begrijpen, hoeft slechts zijn ogen en geest te openen. In een oogwenk worden de terreur en de beraamde oligarchische controle over dit land en de wereld duidelijk, en als ze eenmaal bekend en aanvaard zijn, moet de oplossing onbetwistbaar zijn, want wij zijn met zovelen en zij met zo weinigen. Als iedereen blijft vluchten en zich verstoppen, en afhankelijk blijft van dit bestuurssysteem, te bang om zichzelf te helpen, dan zal de dynamiek van het aantal uiteindelijk irrelevant worden. Als en wanneer dat gebeurt, zal geweld het gevolg zijn, en elke gewelddadige opstand kan nooit leiden tot vrijheid; het kan alleen leiden tot een machtiger bewind.

Zoals duidelijk zou moeten zijn, loopt het hele financiële systeem nu groot gevaar te mislukken, maar de staat maakt zich geen zorgen zolang een geënsceneerde ineenstorting kan worden gebruikt om het grootste deel van de bevolking afhankelijk te maken. Als alles gaat zoals gepland, zal het resultaat van dit debacle zijn dat in dit land en wereldwijd digitale valuta’s van centrale banken worden ingevoerd, om alle volkeren te vangen en te controleren via een digitaal technocratisch systeem. Als velen geen toegang hebben tot hun rijkdom en eigendom, niet het voedsel kunnen kopen dat zij nodig hebben om zichzelf en hun gezin te onderhouden, geen toegang kunnen krijgen tot energievoorraden zonder zich te schikken, en afhankelijk worden van gunsten van de regerende klasse, dan heeft de staat gewonnen.

De massale inflatie van de geldhoeveelheid gaat onverminderd door, dit nadat de afschuwelijke Federal Reserve en degenen die u controleren, keer op keer verklaarden dat er in de toekomst geen banken zouden worden gered. Momenteel lijkt het plan te zijn, zoals aangekondigd door JP Morgan, dat 2 biljoen dollar in het banksysteem zal worden geïnjecteerd om falende banken te redden. Dit zou natuurlijk slechts het begin zijn. Bijna elk dubbeltje van deze “injecties” worden gestolen door de grote banken, nadat zij vele regionale banken ten onder hebben doen gaan door angst te zaaien onder de depositohouders. Het zou een nieuwe consolidatie van kapitaal op astronomische niveaus zijn, waarvan alleen de topspelers profiteren die bijna alle activa in handen hebben. Met andere woorden, het volk wordt opnieuw bedrogen en misbruikt, allemaal in naam van de “bescherming” door de staat. De heersende klasse zal meer dan 99% veroveren, terwijl de bevolking allemaal verliest.

Velen beweren dat dit te wijten is aan fouten, verhogingen van de rentevoet en ondeugdelijk bankieren, maar dat is allemaal rook en spiegels. Ondeugdelijke bankpraktijken zijn de norm sinds de oprichting van de Federal Reserve, en zelfs lang daarvoor, en wel met opzet. Wij leven in een tijd van totale corruptie, fractioneel reservebankieren, opzettelijke monetaire inflatie, en regelrechte diefstal van al het geld, eigendom en activa, door de kleine heersende klasse. Dit alles is gebeurd met de hulp van deze gecontroleerde, gekochte en betaalde, en kwaadaardige regering. Dit gaat niet over rentetarieven, het gaat niet over slecht beheer, of ondeugdelijke “bankpraktijken”, want al deze dingen werden opzettelijk gedaan om bijna alles te stelen, en vervolgens te controleren wie en wat er overblijft. Pogingen om schuldigen aan te wijzen door middel van deze excuserende rationalisaties, verbergen het grote geheel, waardoor men zich kan concentreren op het isoleren en bekritiseren van bepaalde individuen, wanbeheer en bepaalde entiteiten, terwijl het echte probleem, namelijk de criminele corruptie van het hele systeem, wordt genegeerd door de economisch onwetende proletarische kudde.

Ik durf het voor de duizendste keer te zeggen: alles wat is gebeurd, en alles wat nog gebeurt, is van tevoren gepland, is niet toevallig of onbedoeld, is niet natuurlijk of organisch, en is geen vergissing; het is allemaal opzettelijk; het is allemaal samenzwering. Het heeft allemaal te maken met een agenda van massacontrole. Het is niet democratisch of republikeins, het is niet liberaal of conservatief, het is niet links of rechts; het is al deze dingen en meer, want er is geen verschil in welke politieke partij of klasse dan ook. Kwaad is kwaad, kwaad brengt kwaad voort, en alle politiek, regering, en de meeste mensen die ervoor kiezen om te regeren, zijn het kwaad.

Als de Staat slaagt, zal er meer oorlog komen; niet alleen tegen valselijk “geclaimde” vijanden van veraf, maar vooral tegen het volk in het algemeen. Er zal massale ontvolking zijn. Er zal een financiële ineenstorting zijn, precies zoals gepland, en dan komt het laatste controlerende element van de samenleving, namelijk de digitale valuta die wordt uitgegeven via centrale banken die uiteindelijk op mondiaal niveau worden gecontroleerd. In feite zullen alle persoonlijke en economische processen volledig worden gedigitaliseerd. Dit is het doel van de bank- en bedrijfstechnocraten die de controle over deze en elke andere regering nastreven. Er is geen andere redder dan uzelf, want geen enkele politicus (meester) zal ooit de slaven bevrijden die blijven buigen voor de macht.

Laat u niet misleiden door de excuses en de hype. Laat u niet misleiden door het komende Trump-geënsceneerde ‘arrestatie’-fiasco en de afleiding. Geef u niet over aan welke verkiezingsonzin dan ook. Trap niet in de leugen dat alles kan worden opgelost door weer dezelfde dingen te doen. Accepteer geen valse beloften en geen enkele perceptie van zogenaamde hervormingen. Geloof geen politieke en media waarzeggers. Vertrouw gewoon op uzelf en op de werkelijkheid die zich voor u ontvouwt, door in uw eigen geest naar de waarheid te zoeken, in plaats van gewoon te bestaan in de psychologische waanzin die het waanzinnige buitenspel van het leven is.

De oplossing is aan u; aan ieder van u, en niemand kan het voor u doen. Het is een kwestie van soevereine individuen die zich massaal verenigen tegen de staat, terwijl ze voor altijd onafhankelijk blijven in geest, lichaam en denken. De macht die grote aantallen bezitten kan niet worden verslagen, tenzij de meerderheid in de collectieve kudde van anonimiteit, onverschilligheid en lafheid blijft en weigert zichzelf te helpen.

“Er is geen andere werkelijkheid dan die in ons. Daarom leven zoveel mensen zo’n onwerkelijk leven. Zij nemen de beelden buiten hen voor werkelijkheid aan en staan nooit toe dat de wereld binnenin zich doet gelden.” ~ Hermann Hesse, Steppenwolf