20230320 Over Zwitserland 2

via Makow, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Patrick O’Carroll – “Neutraal” Zwitserland is een hoer van de Illuminati

11 maart 2023

ZWITSERLAND WAS EEN SLEUTEL “ILLUMINATI”

BASIS IN WO II, OF IN FEIT AL SINDS 1815 AD

“Grote Zwitserse banken zijn betrokken geweest bij de financiering van BEIDE KANTEN

van alle grote door de Illuminati geplande oorlogen in de wereld sinds ongeveer 1800 na Christus.

Net als Groot-Brittannië is Zwitserland weer een wolf in schaapskleren die er al eeuwenlang met succes in is geslaagd de hele wereld te misleiden.”

door Patrick O’Carroll (henrymakow.com)

Veel grote historici, zoals professor Carroll Quigley, professor Antony Sutton en Fritz Springmeier, hebben onomstotelijk bewezen dat WO II HET ENKEL MEEST GECONTROLEERDE “CONFLICT” IN DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS WAS. En Zwitserland speelde een sleutelrol in dat opgetuigde “conflict”.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog woonde Allen Welsh Dulles op HerrenGasse 23, Bern, Centraal Zwitserland, vlak naast het centraal station van Bern. In 1945 lag Bern op slechts twee uur reizen van Basel met de auto of trein. Samen met Londen en NYC gebruikten de “Illuminati” Bazel als een van hun drie belangrijkste financiële hubs voor de financiering en controle van beide “kanten” van hun volledig kunstmatige WO II.

Het adres HerrenGasse 23 behoort nog steeds tot het woongedeelte van het vijf verdiepingen tellende gebouwencomplex waarin de beroemde Loeb-winkel in Bern is gevestigd, die nog steeds eigendom is van de Zwitsers-joodse “Illuminati” -familie Loeb.

Zeker, de naam Loeb is een verwant van het Duitse “der Löwe” voor leeuw, en dat is ook een veel voorkomende achternaam die wordt aangenomen door Joden van levitische afkomst in heel Centraal-Europa. Inderdaad, de geboortenaam van de jood Levi Strauss uit Buttenheim-Beieren was Loeb Strauss of Löb Strauss. Andere Zwitserse levitische joden dragen de achternaam Leu, wat een Zwitsers-Duitse vorm is van “der Löwe”, met een leeuw die ook voorkomt op het logo van de belangrijke Zwitserse privébank Clariden Leu, die inmiddels ter ziele is.

Een van de belangrijkste taken die de “Illuminati” aan Allen Welsh Dulles toebedeelde, was toezicht te houden op de diefstal van edelmetaal, kunst en andere buit uit door de NSDAP bezette landen en regio’s, die de NSDAP plunderde voor hun “Illuminati”-bazen. De laatste transferfase voor de buit was de reis van 20 km van Lörrach-Baden in Duitsland naar het BIS-hoofdkwartier op CentralPlatz 2, Bazel, Zwitserland, waar NSDAP-functionarissen het doorgaven aan hun “Illuminati”-bazen, die het vervolgens naar opslagplaatsen in Zwitserland, Londen en NYC. De meeste winsten en opbrengsten die de “Illuminati” -bloedlijnen uit WO II hadden gemaakt, werden gebunkerd in NYC omdat Pax Americana op het punt stond te beginnen in 1945.

Rond 1800 was het “Illuminati”-plan op lange termijn voor Pax Britannica (1815-1914), gevolgd door een “Interregnum Era” (1914-45), gevolgd door Pax Americana (1945-2025), dat nu binnenkort ten einde loopt .

Maar net voordat de “Illuminati” Pax Britannica lanceerden op het congres van Wenen in 1815, BEVOLEN ze eerst de vijf grote mogendheden (GB Groot-Brittannië, FR Frankrijk, DE Pruisen, AT Oostenrijk en RU Rusland) om hun “parlementen” wetten te laten goedkeuren en wetten die garandeerden dat de Zwitserse neutraliteit zou worden erkend tijdens alle oorlogen die de “Illuminati” de komende decennia en eeuwen aan het plannen waren.

Uiteindelijk hadden alle vijf grote mogendheden in maart 1815 de Zwitserse neutraliteit al goedgekeurd en kreeg Zwitserland TOESTEMMING om iets meer dan TWEE EEUWEN als een NEUTRAAL land door te brengen. Zwitserland nam na 1815 niet deel aan een geplande internationale “crisis” tot de lancering van de COVID-PHARMA-GENOCIDE in 2020, iets meer dan twee eeuwen later.

Aan het einde van WO II was de NSDAP niet verplicht om de Deed of Surrender te ondertekenen die was georganiseerd door Kenneth Strong, een verheven lid van het Comité van 300, die in WO II de mil-intel-directeur van Zioinst Britain was geweest. En dat is precies het bewijs dat de nazi’s in feite de “vijfde zegevierende macht” waren.

De “Illuminati” schonken Hitler, en het grootste deel van de NSDAP, hun vrijheid uit dankbaarheid voor het volledig vernietigen van Duitsland namens hen en voor hun hulp bij het plegen van de Duitse Holocaust waarin de zionistische machten (VS, GB, RU, FR) genocide 39 miljoen Duitse christelijke burgers in 1914-1955. CIA-insider John Lear onthulde dat Hitler, die een zeer enthousiaste zionist was, in 1968 stierf in de Mayo Clinic in Rochester MN.

Het centraal station in Bern heeft nog steeds een GEHEIM PLATFORM (perron 11 niet toegankelijk voor het publiek) dat altijd is gebruikt voor het laden en lossen van edelmetaal, diamanten en andere buit die de “Illuminati” nog steeds opslaan in enorme diepe ondergrondse faciliteiten in de Zwitserse Alpen, met name in de kantons Bern, Wallis en Graubünden. Davos, St. Moritz en Klosters liggen door een “geweldig” “toeval” allemaal in Graubünden. Het INFORMATIEBUREAU op het station van Bern zal bevestigen dat perron 11 bestaat, maar dat het “niet wordt gebruikt voor normale treindiensten”. Een gewone passagier zoekt misschien op het treinstation van Bern naar perron 11, maar tevergeefs, want hij zal het nooit vinden.

In zijn “WW2-hoofdkwartier” in het centrum van Bern was Allen Welsh Dulles goed beschut tegen verdwaalde geallieerde bommen die Zwitserland troffen tijdens WO II. Opmerkelijke doelen waren onder meer Basel, Stein am Rhein, Schaffhausen en zelfs Milchbuck, een stedelijke wijk van Zürich (waarvan de geallieerde piloten beweerden dat ze ze hadden “aangezien” voor Pforzheim, 240 km verderop in Duitsland). Het is duidelijk dat Allen Welsh Dulles vanaf het begin wist dat regio’s die direct aan Duitsland grenzen te riskant voor hem zouden zijn om in te wonen, dus koos hij het meest centrale knooppunt in Zwitserland voor zijn ‘WW II-hoofdkwartier’.

De beste manier om te laten zien hoe de Zwitserse bevolking geconcentreerd is, is met een diagram van de belangrijkste autosnelweg A1, die grotendeels in 1956-93 werd aangelegd en die tegenwoordig door het hele laaglandgebied van Genève tot St. Gallen loopt en uiteindelijk eindigt bij de Oostenrijkse grens in St. Margrethen:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/CH-Autobahn_A1.png/600px-CH-Autobahn_A1.png

Maar, in een notendop, Bern was een van de veiligste grote steden of knooppunten dat traject.

De “Illuminati” gebruikten Bazel als een van de belangrijkste financiële centra voor de financiering van beide zijden van WO II, en Allen Welsh Dulles was altijd dichtbij in Bern om toezicht te houden op alle financiële activiteiten, maar, nog belangrijker, om persoonlijke ontmoetingen te houden om geef ORDERS aan zijn Duitse NSDAP-knechten.

Bazel was ook de locatie voor een andere beruchte “jour fixe” of regelmatige ontmoeting tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1934 installeerden de “Illuminati” Hjalmar Schacht als hun Chief Financial Agent in het NSDAP-regime omdat hij aan de meeste van hun eisen voldeed: Schacht was een New Yorker, Duitstalig en een Talmoed-vrijmetselaar.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontmoette Hjalmar Schacht regelmatig in Bazel-Zwitserland Siegmund George Warburg, een toplid van het Comité van 300, een MI6-agent en medeoprichter van de “Illuminati”-bank SG Warburg & Co. Meer dan enig ander Deze “jour fixe” op het hoogste niveau gaf de “Illuminati” de gelegenheid om voorwaarden te dicteren met betrekking tot de allerbelangrijkste kwestie voor hen gedurende de Tweede Wereldoorlog, namelijk de financiering, of soms financiële inperking, van hun gecontroleerde oppositie stroman Adolf Hitler en zijn militaire apparaat in dit, het meest gecontroleerde “conflict” in de menselijke geschiedenis, bekend als WO II.

Vóór WO II financierde de “Illuminati” -bloedlijn Rockefeller de verkiezingscampagne van 1930 van de NSDAP-nazi-partij en financierde ook het NSDAP-eugeneticaplan via het Kaiser Wilhelm Instituut in Berlijn. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gaf Rockefeller Hitler ook de opdracht om Zuidoost-Frankrijk niet in te nemen, omdat Rockefeller Duitsland en Italië van olie wilde voorzien om enorm te profiteren van de Tweede Wereldoorlog. De Rockefeller-olielijn liep van Spanje, door Zuidoost-Frankrijk (genaamd Vichy-Frankrijk) en verder naar Zwitserland. Er waren verschillende grote overslagpunten voor Rockefeller-olie langs de Zwitsers-Duitse grens, waaronder Basel-Lörrach, Kreuzlingen-Konstanz, Schaffhausen-Blumberg en St. Margrethen-Lustenau. Maar er was maar ÉÉN grote Rockefeller-olielijn van Zwitserland naar Italië, namelijk Lugano-Milaan (40 minuten). Dit was allemaal “brandstof” voor GROTE Rockefeller-winsten.

Ten slotte zijn natuurlijk grote Zwitserse banken betrokken bij de financiering van BEIDE KANTEN van alle grote door de “Illuminati” geplande oorlogen in de wereld sinds ongeveer 1800 na Christus.

Net als Groot-Brittannië is Zwitserland de zoveelste wolf in schaapskleren die er al eeuwenlang in slaagt de hele wereld te misleiden.

Gerelateerd – Zwitserse rol bij plundering van Europees jodendom

————- Oorlogsdoden zijn slachtoffers, geen helden

————- Hoe Zwitserland de goudhandel beheerst