20230315 Over oorlogsstokers, globalisten en communisten

Via De Unz-recensie • Een alternatieve mediaselectie, zie daar links en afbeeldingen, google translate, deeple translate

(Ed.: ik heb er al vaker op gewezen dat “de jood” niet bestaat. Dat het woord niet in de oorspronkelijke bijbel voorkwam en dat deze aangenomen naam een verzamelnaam is. Het gaat over een maffia, een Khazarenmaffia die overal tentakels heeft en schuilt onder een parapluie van een gestolen identiteit. En die maffia heeft willige helpers.)

ADL beweert dat Joden oorlogsstokers, globalisten en communisten zijn die Amerika haten

ANDREW ANGLIN • 9 MAART 2023• 1.000 WOORDEN • 77 COMMENTS •

Deze week beweerde de Jewish Anti-Defamation League of B’nai Brith (ADL), misschien contra-intuïtief, dat de Joden oorlogsstokers, globalisten en communisten zijn die Amerika haten, en dat het antisemitische haat is om hen te ondervragen over deze dingen.

De ADL werd een eeuw geleden opgericht om een ​​joodse kinderverkrachter genaamd Leo Frank te verdedigen en om te proberen een zwarte man te beschuldigen van zijn misdaden. De opmerkingen werden gemaakt in de context van het veroordelen van CPAC en specifiek Donald Trump als antisemitisch.

Ze maakten deze bewering met behulp van taal waarnaar ik eerder heb verwezen. Deze joden zeiden dat mensen die oorlogsstokers, globalisten en communisten bekritiseren antisemitisch zijn, wat expliciet impliceert dat joden deze dingen zijn.

Als je de Joden zou ondervragen over deze bewoordingen, zouden ze je ervan beschuldigen een antisemiet te zijn omdat je ernaar vroeg. Als je ze echter op de kwestie zou kunnen drukken en ze op de een of andere manier zou kunnen laten uitleggen wat ze bedoelen, zouden ze zeggen dat Joden er valselijk van worden beschuldigd oorlogsstokers, globalisten en communisten te zijn die Amerika haten. Trump beschuldigde de Joden hier echter niet van, hij sprak gewoon over deze groepen. Als de joden volhouden dat wanneer iemand over oorlogsstokers enz. praat, ze het over joden hebben, dan impliceert dit expliciet dat joden deze dingen zijn.

Door het op deze manier te formuleren, maken ze ook de bewering dat het voor niemand ooit mogelijk is om oorlogszucht, globalisme of communisme te bekritiseren, omdat deze dingen definitief joods zijn, en het is slecht om alles wat joden doen te bekritiseren.

Ik ben deze keer niet de enige die het is opgevallen. Er waren normie MAGA-mensen in de commentaren die de ADL in twijfel trokken.

Opnieuw worden we geconfronteerd met het raadsel van de Joden die beweren dat iedereen in de wereld hen zonder reden haat. Hoewel de ADL in één adem zal beweren dat joden min of meer willekeurig worden vervolgd door mensen die slecht zijn en handelen zonder enige vorm van rationaliteit, zullen ze vervolgens een lijst geven met redenen waarom mensen tegen hen zouden zijn .

Dit is allemaal erg ongezond. Het is niet gepast om een ​​kleine elite uit een minderheid een moraliteitsverhaal te laten ontwerpen dat zegt dat het bekritiseren van hun gedrag de ultieme vorm van kwaad is. Dit is precies de dynamiek van de Skeksis in The Dark Crystal – een buitenaardse heersende elite die de levenskracht uit de mensen zuigt en hun macht gebruikt om een ​​verhaal op te zetten waarin elke vorm van kritiek op hen de meest grove vorm van zonde is.

We moeten vrijheid hebben en open discussies kunnen voeren. Elke vorm van kritiek op een bepaalde groep blokkeren simpelweg omdat ze de macht hebben in de samenleving, omdat ze de rijkste en meest invloedrijke groep zijn, is sowieso verkeerd. We moeten de macht tegen de waarheid kunnen spreken.

Maar als de Joden dan beweren dat je niet alleen hen als groep niet kunt bekritiseren, maar ook beweert dat je niets kunt bekritiseren wat ze doen of waarin ze geloven, inclusief oorlog, globalisme en communisme, dan heb je een onwerkbare samenleving.

We moeten erop aandringen dat we in een open samenleving leven, waar mensen hun mening mogen verkondigen, wat die mening ook is. Niemand mag beweren dat je niet over belangrijke zaken kunt praten omdat het hun gevoelens kwetst. Als de gevoelens van mensen worden gekwetst door dingen die mensen zeggen, kunnen ze heel gemakkelijk stoppen met luisteren. Het is ook een zeer bizarre situatie om ‘de gevoelens van de mensen niet te kwetsen’ de bepalende deugd van de samenleving te laten zijn, en wanneer het is ‘de gevoelens van de elite heersende klasse niet kwetsen’, wordt de logica nog onbegrijpelijker.

Overal, door de hele geschiedenis heen, werd het beschouwd als een fundamenteel recht van de mensen om vrijelijk hun mening te kunnen uiten en kritiek te kunnen uiten op de acties van de machthebbers. Zelfs in de zogenaamd “verdrongen” Middeleeuwen hadden de boeren het recht om de adel te bekritiseren als ze dachten dat ze zich niet in overeenstemming met de Bijbel gedroegen.

Het probleem is: in de Middeleeuwen was de Bijbel de norm die mensen moesten handhaven, dus als ze die norm niet zouden handhaven, zou iedereen hen bekritiseren. De koningen van weleer konden het niet onwettig maken voor mensen om hen te bekritiseren door te beweren dat het hun gevoelens kwetste. Het idee is belachelijk. Maar een van de eerste dingen die de joden deden toen ze de macht overnamen in de Verenigde Staten, was natuurlijk het ondermijnen van de christelijke religie, die een leegte creëerde in de morele orde die ze opvulden met hun eigen waardensysteem. Dit heeft een situatie gecreëerd waarin een groot percentage van de bevolking echt gelooft, met religieuze vurigheid, dat de hoogste vorm van moraliteit het beschermen van de gevoelens van de heersende klasse is door te voorkomen dat mensen hun verschillende politieke en sociale agenda’s in twijfel trekken.

Terwijl de zaken in Amerika echter steeds verder in verval raken, wordt het standpunt van de Joden dat niets wat ze doen ooit bekritiseerd kan worden omdat het hun gevoelens zou kwetsen, onhoudbaar wordt. Een morele orde die gebaseerd is op het niet kwetsen van de gevoelens van de heersers is alleen levensvatbaar in goede tijden, en tijden worden steeds minder goed. Het is belangrijk om te begrijpen dat de Joodse macht min of meer volledig gebaseerd is op hun vermogen om kritiek op hun gedrag te voorkomen. Het is dan ook logisch dat de Joden steeds meer zouden gaan uithalen naarmate ze hun greep op de macht voelen wegglijden.

(Heruitgegeven uit The Daily Stormer met toestemming van de auteur of vertegenwoordiger)