20230313 Over neocommunisme

Van de De Unz-recensie • Een alternatieve mediaselectie, zie daar afbeeldingen en links, google translate. (Ed.: ik wil er op wijzen dat “de jood” niet bestaat en dat het een parapluienaam is geworden)

Amerikaanse neo-communistische prop

KARL HAEMERS • 6 MAART 2023• 1.700 WOORDEN • 1 COMMENT • BEANTWOORDEN

(Ed.: ik deel dit omdat het niet alleen over de V.S. gaat)

“Politieke correctheid is communistische propaganda in het klein. In mijn studie van communistische samenlevingen kwam ik tot de conclusie dat het doel van communistische propaganda niet was omover te halen of te overtuigen, niet om te informeren, maar om te vernederen; en daarom, hoe minder het overeenkwam met de werkelijkheid, hoe beter. Wanneer mensen gedwongen worden te zwijgen wanneer ze de meest voor de hand liggende leugens te horen krijgen, of erger nog, wanneer ze gedwongen worden de leugens zelf te herhalen, verliezen ze voor eens en voor altijd hun gevoel van oprechtheid. Instemmen met voor de hand liggende leugens is in zekere zin zelf slecht worden. Iemands weerstand om iets te weerstaan ​​wordt zo uitgehold en zelfs vernietigd. Een samenleving van ontkrachte leugenaars is gemakkelijk te beheersen. Ik denk dat als je politieke correctheid onderzoekt, dat hetzelfde effect heeft en ook de bedoeling is.”

-Interview met Theodore Dalrymple door Jamie Glazov, FrontPageMagazine.com, 31 augustus 2005

Sinds ik dit citaat een paar jaar geleden zag, kort nadat het covid-fenomeen begon in 2020, achtervolgt het mijn perceptie van het Government/Media/Academia (GMA) Complex (als er een Militair/Industrieel Complex bestaat, bestaan ​​er andere, en GMA is één. Ze komen allemaal samen in één Meta-Complex dat we de Nieuwe Wereld Orde of Grote Reset zouden kunnen noemen). Dit citaat is verontrustend om te overwegen, omdat het onthult dat we in de VS leven onder een communistische GMA-geesttirannie. Te weinig mensen begrijpen dit, omdat ze geloven dat de communistische invloed in de VS vervaagde na de Tweede Wereldoorlog en vooral na het einde van het ‘McCarthy-tijdperk’ halverwege de jaren 50.

Nee. Het communisme breidde zijn invloed en macht natuurlijk pas uit nadat de nationaal-socialisten en fascisten verloren van het communisme in de Tweede Wereldoorlog ( Europese Burgeroorlog 8B ). De VS en Groot-Brittannië vochten aan communistische zijde, nadat ze waren geïnfiltreerd door communisten, waaronder veel joden. Het communisme breidde zich verder uit nadat een van de enige controles en beperkingen op het communisme in de VS, senator Joseph McCarthy via de Senaatssubcommissie voor permanente onderzoeken (niet de House Un-American Activities Committee), werd belasterd en afgezet.

Dit heeft rechtstreeks geleid tot onze huidige neocommunistische overheersing, en het citaat van Dalrymple onthult het. Het is een enorme strijd voor veel Amerikanen vandaag om te bedenken dat we lijden onder een aanval van communistische propaganda. Dus misschien helpt het om het neo-communisme te noemen, aangezien het voorbij de klassenstrijd is veranderd in vele andere divisies en nieuwe onderdrukkende technologieën heeft opgenomen (beide zouden op zichzelf staande essays moeten zijn). Ik heb communistische strategieën en invloeden bestudeerd in een aantal boeken, zoals Behind Communism van Frank L. Britton en The Naked Communist van W. Cleon Skousen. Er kunnen veel andere bronnen worden aangehaald die communistische propaganda als een cultuurwapen aanpakken, maar hier zullen we die van Dalyrmple onderzoeken op zijn inzichten.

Eerst moeten we Dalyrmple onderzoeken . Hij is half Joods door zijn moeder, en zijn vader was een ‘communistische zakenman’. Dat is een belangrijke tautologie! ( herhaling van eenzelfde denkbeeld met een andere uitdrukking, bijv.: blij en verheugd ) Zijn echte naam is Anthony Malcolm Daniels. Pas op voor joden met communistische zakenmanvaders die hun naam veranderen. Daniels/Dalrymple was een gevangenisdokter en psychiater, en werd een ‘conservatieve Engelse cultuurcriticus’, nota bene. Hij is de auteur van minstens 20 boeken tussen 2001 en 2015, en is de Dietrich Weismann Fellow aan het Manhattan Institute .” (Ten minste twee van de drie artikelen met “recente inhoud” die in het Manhattan Institute te zien zijn, lijken te zijn geschreven door joden: Shapiro en Goldberg & Kaufmann. In een schijnbare synchroniciteit, terwijl ik dit schreef, plaatste professor MacDonald: “Twitter-feed van EP Kaufmann die de effectiviteit van propaganda op kinderen laat zien , “op dezelfde dag, verwijzend naar hetzelfde essay dat ik op de site van het Manhattan Institute zag.)

Dietrich Weismann was een “voorzitter van de raad van bestuur van het Manhattan Institute for Policy Research”, overleden in 2015. Missieverklaring: “Het Manhattan Institute is een denktank wiens missie het is om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te verspreiden die meer economische keuze en individuele verantwoordelijkheid.” De Board of Trustees zit vol met machtige Joden, zoals voorzitter Paul Singer (fondsbeheerder miljardair, LGBT-filantroop, enz.), Maurice Greenberg (voormalig directeur van het failliete AIG, vriend van Henry Kissinger, voormalig vice-voorzitter van Council on Buitenlandse Betrekkingen, lid van de Rockefeller Trilaterale Commissie, criticus van de “ontkenning van de holocaust” van de Iraanse president Ahmadinejad, enz.), Robert Rosenkranz(Voorzitter Delphi Capital Management, lid CFR, enz.), en vele andere machtige Joden.

Het citaat van Dalrymple lijkt ons te waarschuwen voor de gevaren van communistische propaganda, maar we moeten bedenken dat het deel kan uitmaken van de strategie om beide kanten van het reguliere politieke spectrum te beheersen (zoals de rest van de reguliere conservatieven (inclusief alle pratende hoofden bij FoxNews)) het Manhattan Institute zou nooit opkomen voor blanke belangen of zich bezighouden met de rol van joden in onze onteigening); of het kan een voorbeeld zijn van de invloed van indoctrinatie/vertrouwen, wat Michael Hoffman The Revelation of the Method ( De onthulling van de methode) noemt (pp. 35-6). Dit laatste is een gevaarlijke fase van communistische propaganda waarin de technieken die tegen ons worden gebruikt aan ons worden getoond, terwijl we weinig weerstand hebben. Het zorgt voor een diepere demoralisatie en onderdanigheid aan de communistische heerschappij om te weten en toch machteloos te blijven. Het toont hun bijna totale vertrouwen in hun macht over ons. Orwells 1984 moet niet worden beschouwd als een waarschuwend verhaal of een waarschuwing voor een communistische dystopie in de nabije toekomst, maar misschien als een openbaring van de methode, die ons indoctrineert om eerder passief te accepteren dat we Orwell hebben gelezen. Hij was immers ingebed in een trotskistische eenheid die vocht aan de communistische kant van de Spaanse burgeroorlog.

Dalrymple kan hetzelfde zijn. Hij zegt: “Het doel van de communistische propaganda was … vernedering. … Hoe minder het overeenkwam met de werkelijkheid, hoe beter.” We hebben vandaag veel voorbeelden om te overwegen, zoals de Critical Race Theory die blanken demoniseert in een campagne van ‘antiracisme’, ‘diversiteit is onze kracht’ terwijl gewelddadige migrantencriminaliteit de blanke bevolking decimeert, geslachtsaanpassende operaties voor kinderen verklaarden ‘genderbevestigende zorg’. ”, en het sluiten van scholen, het failliet laten gaan van bedrijven, het ontzeggen van het recht om samen te komen en massale injectie (vaak onder extreme druk van verlies van werkgelegenheid) van een onderbeproefde experimentele hightech-stof die niet voldoet aan de wettelijke of medische definitie van traditionele vaccins, die de volksgezondheid redden en ons helpen “beter terug te bouwen”.. Het citaat van Dalrymple verklaart veel in onze samenleving dat anders niet alleen verbijsterend zou zijn, maar ook gekmakend.

Joden spelen een overweldigende rol bij het toebrengen van deze vernederende propaganda aan de Amerikaanse bevolking, net zoals Joden historisch gezien een overweldigende rol speelden in het communisme . En ze gebruiken hun zeer prominente positie in de macht van het GMA-complex (netwerk van radio televisie enz) om meedogenloze straffen op te leggen door middel van openbare laster, demonisering, uitsluiting, gevangenisstraf en zelfs de dood aan iedereen die zich uitspreekt tegen deze overduidelijke leugens.

Ongelovigen “worden gedwongen te zwijgen als ze de meest voor de hand liggende leugens te horen krijgen, of nog erger als ze gedwongen worden de leugens zelf te herhalen.” Drastische psychologische schade wordt toegebracht wanneer mensen weten dat iets niet waar is, maar door angst worden belemmerd om het te zeggen, of zelfs onder druk worden gezet om de leugens zelf te verkondigen en zelfs te geloven; “ze verliezen voor eens en voor altijd hun gevoel van eerlijkheid.” De leugens worden geadverteerd als niets anders dan aspiraties naar de hoogste idealen – integriteit en eerlijkheid tegenover zichzelf en anderen. Dit werkt diep demoraliserend. Het doel van neocommunistische propaganda is het onderdrukken van afwijkende meningen ertegen en gedwongen naleving ervan. “Toestemmen met voor de hand liggende leugens is op de een of andere manier zelf slecht worden.” Neo-communistische joden in de VS leggen tegenwoordig hun eigen kwaad op: joden en hun leugens-op de goyim, in een proces van projectie-conversie. ( conversie: omvorming van een → emotie, van een verdrongen gevoel in een uiting van lichamelijke aard. Een onderdrukte neiging die niet vrij in het bewustzijn kan verschijnen zonder → angst te veroorzaken, uit zich symbolisch via een somatisch symptoom. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.) Als we alleen maar instemmen met zwijgen, nemen we deel aan het kwaad. Wij zijn gejodaïseerd.

Ze zeggen in hun eigen zaak: “Stilte is geweld” en “Zie iets, zeg iets.” Wie die stilte verbreekt en iets zegt, wordt beloond. Toch maken ze het vreselijk duur en zelfs pijnlijk om iets tegen hun propaganda te zeggen. Daarom is vrijheid van meningsuiting nu erg duur.

Daniels/Dalrymple vat samen: “Een samenleving van ontkrachte leugenaars is gemakkelijk te beheersen.” Vermoedelijk bedoelt hij ‘ontkracht’ als een gebrek aan moed om de macht de waarheid te zeggen. We worden zelfs voor onszelf leugenaars door onze eigen waarheden niet te laten gelden ondanks zulke overduidelijke leugens. In de communistische samenlevingen die Dalyrmple en ik hebben bestudeerd, wist iedereen dat de officiële staatspropaganda leugens waren. Verbazingwekkend genoeg gelooft een aanzienlijk percentage van de mensen aan beide zijden van de politieke leugens gelooft ze ook echt, ongeacht hoe bewust en opzettelijk het ook niet overeenkomt met de werkelijkheid…. “Voor de hand liggende leugens” worden door veel Amerikanen als waar aangenomen. En hartstochtelijk. Als we Dalrymple interpreteren, zouden onze neocommunistische opperheren liever hebben dat we weten dat het allemaal leugens zijn, en dus presenteren ze hun flagrante absurditeiten in escalerend extremisme – maar toch geloven goedgelovige Amerikanen het.

Solzjenitsyn heeft gezegd dat Amerikanen zwak zijn omdat we niet hebben geleden onder communistische overheersing, om perspectief te krijgen en ons sterk te maken. We lijden nu onder het neocommunistische propaganda-kwaad, en hoewel velen eraan bezwijken, kunnen ze sommige mensen de hele tijd voor de gek houden, en sommige mensen een deel van de tijd, maar ze kunnen niet alle mensen voor de gek houden altijd. Maar de ongelovigen zijn veel te vaak degenen die gedwongen worden om de leugens toe te geven en zichzelf te demoraliseren, om afstand te doen van hun rechtschapenheid.

Velen hebben dit al getrotseerd en de waarheid gesproken over macht en aan de macht zijn. Daarom spreken wij Taboe Waarheid . Dat is de reden waarom de Occidental Observer de grote hoeveelheid kennis presenteert waarover het beschikt. Veel andere verkooppunten van leugens breken en waarheid vertellen zijn hier en groeien. We behouden onze rechtschapenheid en ondermijnen het kwaad in de cultuuroorlog voor de goede samenleving die op waarheid is gebaseerd. Waarheid leidt tot de goede samenleving. Neo-communistische leugens die nu aan de Amerikaanse bevolking worden opgedrongen, leiden tot ondergang, chaos, slavernij en dood, een tirannie van neo-communistische opperheren over de ‘maatschappij van ontkrachte leugenaars’.

De waarheid is ons wapen in deze cultuuroorlog. Eerlijkheid is ons schild. Ze proberen ons te ontwapenen. Houd je vast aan het wapen van Waarheid en verdedig met het schild van eerlijkheid. Daniels/Dalrymple als de zoon van een jodin en een ‘communistische zakenman’ en een fellow aan het zeer joodse Manhattan Institute laat ons misschien zijn strategie zien om onze demoralisatie te verdiepen. Dit zou averechts moeten werken. Hoe meer we weten, hoe meer we groeien. De terugslag van het volk is een groeiend tij dat geen enkele leugen van de Neo-Commie kan stoppen. Macht zal altijd sterk toenemen onder een volk van opnieuw gemanipuleerde waarheidsvertellers.

(Heruitgegeven uit The Occidental Observer met toestemming van de auteur of vertegenwoordiger)