20230313 Over de afgrond van vandaag

Via James H. Fetzer 7 maart 2023, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Joachim Hagopian, Hoe we bij de afgrond van vandaag kwamen: de Rothschild Deep State Cabal implodeert

6 maart 2023 James Fetzer -blog

Telkens wanneer enige regeringsvorm deze doelen [leven, vrijheid en het nastreven van geluk] vernietigt, is het het recht van de mensen om deze te wijzigen of af te schaffen en een nieuwe regering in te stellen, die haar fundament legt op dergelijke principes en haar organisatie organiseert. bevoegdheden in een zodanige vorm, dat het voor hen het meest waarschijnlijk lijkt dat ze hun veiligheid en geluk zullen beïnvloeden.

Thomas Jefferson, Onafhankelijkheidsverklaring , 1776

Datzelfde gedenkwaardige jaar waarin de Amerikaanse Revolutie begon, 1776, was ook het jaar waarin ex-jezuïet Adam Weishaupt in Beieren zijn Illuminati-orde oprichtte, gesponsord door Mayer Amschel Rothschild als patriarch van het Huis van Rothschild in het nabijgelegen Frankfurt, Duitsland. En het was de derde Amerikaanse president van Amerika, Thomas Jefferson, die vernieuwing van het door Rothschild gecontroleerde handvest van de First Bank of America in 1811 weigerde. De Amerikaanse Revolutie mag dan zijn uitgevochten voor onafhankelijkheid van de Britse monarchie van koning George, maar niet voor onafhankelijkheid van het Rothschild central banking kartel, wiens controlerende 70% buitenlandse belangen in First Bank van Amerika de vroegste burgers van Amerika in het krijt stond. Aan het einde van de acht jaar van George Washington als eerste Amerikaanse president, installeerde de federalistische Rothschild-agent Alexander Hamilton in 1791 voor de Rothschilds hun First Bank of America.

Jefferson verlengde zijn handvest niet en schopte de bank die eigendom was van Rothschild uit de VS, wat de basis werd voor Amerika’s eerste oorlog als een soeverein onafhankelijk land, opnieuw geconfronteerd met dezelfde Britse vijand in de oorlog van 1812. Deze oorlog vocht om financiële onafhankelijkheid van De Britse City of London zorgde er alleen maar voor dat jong Amerika verder verdronk in oorlogsschulden, zoals Nathan Rothschild hij steunde beide partijen bij elk conflict dat hij veroorzaakte en was vastbesloten de VS failliet te laten gaan om het tot herkolonisatie te dwingen. Ondanks de zwaarbevochten Amerikaanse militaire overwinning, was Amerika tegen 1815, toen de oorlogsschuld van de VS bijna verdrievoudigde tot $ 119,2 miljoen in het rood, financieel gezien al een grote schuldenaar dankzij de beruchte bloedlijnbankieren-dynastie. Datzelfde jaar verdiende de oplichter Nathan Rothschild een kolossaal fortuin met de uitkomst van de Slag bij Waterloo door zijn investering vooraf te manipuleren:

Het kan me niet schelen welke marionet op de troon van Engeland wordt geplaatst om te heersen over het rijk waar de zon nooit ondergaat. De man die de geldhoeveelheid van Groot-Brittannië controleert, beheerst het Britse Rijk, en ik beheers de Britse geldhoeveelheid.

Helaas werd de Amerikaanse oorlog van 1812 voor financiële onafhankelijkheid van de Rothschild-controllers verloren. Een kort fragment uit mijn serie Pedofilie en rijk , boek 3, hoofdstuk één over de familie Rothschild:

In 1816, met nog een Tweede Bank van de Verenigde Staten die de volgende 20 jaar aan Amerikaanse burgers werd opgedrongen, greep Rothschild in feite gewoon zijn roofzuchtige eigendom van de Verenigde Staten aan. En nogmaals, particuliere controle over de Amerikaanse geldvoorraad door parasitaire rente over te nemen, ging in de schatkist van maar liefst 1000 buitenlandse investeerders, waarbij [Nathans jongere broer] Baron James de Rothschild in Parijs de controlerende aandelen in handen had.

Toen het handvest van de Second Bank of America 20 jaar later, in 1836, verlengd moest worden, stierf dat jaar Nathan Rothschild. Maar James de Rothschild uit Frankrijk, die de controle over zowel de bankfilialen in Londen als in Parijs overnam, vocht zoals gewoonlijk vuil spel voor charterverlenging. Hij vond zijn gelijke toen de vastberaden, pittige president Andrew Jackson de uitdaging aanging en de oorlog verklaarde aan het Huis van Rothschild:

Je bent een hol van adders. Ik ben van plan je te verdrijven en bij eeuwige God, ik zal je verdrijven.

De beurt van president Jackson om zich tegen de gecentraliseerde geldwisselaars te verzetten, bleek uiteindelijk succesvol, waardoor de Rothschilds opnieuw uit Amerika werden geschopt, en de tweede Britse dynastie Amerikaanse overname werd opnieuw verijdeld, althans tijdelijk. Het jaar daarvoor, in 1835, tijdens de strijd om de Amerikaanse particuliere centrale bank, ontweek Jackson echter nauwelijks een kogel om letterlijk te ontsnappen aan een moordaanslag die werd toegeschreven aan de woede van Rothschild. Van 1836 tot 1913 waren de VS grotendeels vrij van de verraderlijke Rothschild-bloedzuigers uit Europa, wat Amerika’s langste periode van economische groei en welvaart in zijn hele geschiedenis betekende.

Nadat de Britse Oost-Indische Compagnie tegen het begin van de 19e eeuw de centrale bankcontrole over Europa had verworven en via Nathan Rothschilds eigendom van de Bank of England het monopolie op de internationale handel, waaronder zowel de drugs- als de slavenhandel, zich over de hele wereld uitstrekte van Afrika, de Indische en Stille Oceaan tot Noord-Amerika en Europa, consolideerde het bloeiende internationale bankkartel zijn groeiende wereldwijde macht om geld te lenen voor elke commerciële handel op elk continent. Maar een uitgestrekte uitgestrekte natie die door de eeuwen heen twee continenten besloeg, verzette zich en ontsnapte aan de klauwen van Rothschild. Als gevolg hiervan was Rusland herhaaldelijk het doelwit, omdat de heersende Romanov-monarchie erin slaagde de roofzuchtige verovering van Rothschild met succes te ontwijken, maar niet zonder moorddadige vergelding. Van de New World Order van auteur Eustice Mullens :

Na de val van Napoleon keerden de Rothschilds al hun haat tegen de Romanovs. In 1825 vergiftigden ze Alexander I; in 1855 vergiftigden ze Nicholas I. Andere moorden volgden, met als hoogtepunt de nacht van 6 november 1917, toen een dozijn Rode Garde een vrachtwagen naar het Imperial Bank Building in Moskou reed. Ze laadden de imperiale juwelencollectie en $ 700 miljoen goud, een buit van in totaal meer dan een miljard dollar. Het nieuwe regime nam ook de 150 miljoen acres in Rusland in beslag die persoonlijk eigendom waren van de tsaar.

Naast een eeuw waarin Romanov-tsaren met gif werden vermoord, toen tsaar Alexander II Abraham Lincoln te hulp kwam tijdens de burgeroorlog, die volgens veel verslagen Russische steun toeschrijft aan het behoud van de Unie, het wraakzuchtige Rothschild-kartel als primaire financier van de Confederatie , zwoer eeuwige wraak tegen Rusland en zijn koninklijke familie. De oorlog van de Rothschilds et al. tegen elke prijs tegen Rusland vandaag in Oekraïne is slechts het resultaat van dezelfde lange erfenis.

Vlak voor de geplande Eerste Wereldoorlog van de Rothschilds in 1914, een paar maanden eerder eind 1913, sloopten ze op 23 december op bedrieglijke wijze hun Federal Reserve Act door het Congres, nadat de meeste leden al met kerstvakantie vertrokken waren. Het rendez-vous op Jekyll Island van de architecten van de Fed Reserve was onder meer Paul Warburg , de in Duitsland geboren Rothschild-agent van de centrale bank die naar de VS verhuisde en de tweede vice-voorzitter van de Fed werd. Continuïteit van één gedachte doordringt de Warburg-clan, zoals Paul’s zoon James Paul Warburg voor de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen in 1950 nadrukkelijk verklaarde :

We zullen een wereldregering hebben, of we het nu leuk vinden of niet. De vraag is alleen of de wereldregering zal worden bereikt door instemming of door verovering.

Zo werd de derde Rothschild centrale private bank in Amerika opgericht om permanente volledige controle over het woekerschuldensysteem over de geldhoeveelheid van de VS te krijgen, door middel van omkoping van de politieke marionettenklasse van Washington, en het Amerikaanse volk door middel van hun geconstrueerde schuldenaarsysteem. In 1913 werd ook de Federal Income Tax Act aangenomen, waarbij op illegale wijze belastingdollars werden uitgeperst om hardwerkende Amerikaanse burgers af te troggelen, alleen maar om de rente op alle oorlogsleningen van de bankiers af te betalen. Deze vicieuze controlecyclus is hoe Khazariaanse maffia-oplichters sluw te werk zijn gegaan sinds hun identiteitsdiefstal van hun oude Khazar– koninkrijk meer dan een millennium geleden.

De centrale bankcontroleurs van Rothschild huurden een van hun eigen, verre neef Karl Marx in om zijn Marxistisch Communistisch Manifest in 1848 te schrijven . En het was het geld van het Rothschild-kartel, samen met Rothschild-agent Jacob Schiff in Amerika, dat de bolsjewistische revolutie van zijn mede-Joden financierde en hun geplande moord op en diefstal van de familie van de Russische tsaar Nicolaas II in 1917. En dat meer dan een miljard aan gestolen Russisch goud zou zijn opgeborgen in de ondergrondse kamers van Rothschild bij de Bank of England van de City of London. Een eeuwenlang patroon van heimelijke misleiding, moord, oorlog, corruptie en onverzadigbare honger naar hebzucht en toenemende macht kenmerken alles wat achter de nog altijd opererende Khazariaanse bankster-dynastie maffia zit meer dan een millennium geleden geworteld in het oude Khazar. Historisch gezien dichter bij deze eeuw hebben tirannie van een wereldregering en eugenetica voor ontvolking beide de obsessie van de elite weerspiegeld.

Rothschild-misdaden financierden alle drie de meest bloeddorstige dictators in de hele menselijke geschiedenis. De Russische revolutie van 1917 leidde tot de opkomst van de Lenin-Stalin communistische Sovjet-Unie-democratie, waarbij 66 miljoen voornamelijk christelijke Russen om het leven kwamen. Toen, sinds het begin van de jaren dertig, financierden naast de bloedlijnen van Bush, Rothschild en Rockefeller ook de opkomst van Adolf Hitler . Zijn vermeende offer van 6 miljoen Joden in de Tweede Wereldoorlog werd koelhartig gebruikt als zionistische onderhandelingsfiches voor de niet-Hebreeuwse Ashkenazim valse claim van “Israëlitisch geboorterecht” op een thuisland in Palestina, beloofd aan Lord Lionel Rothschild in de Balfour-verklaring van 1917. Drie decennia later werd de belofte vervuld met de oprichting van de Joodse Staat. Ondanks een niet-Hebreeuws erfgoed, Asjkenazische [niet] joden die oorspronkelijk teruggaan tot nomadische Turkse stammen, vormen 90% van de huidige Israëlische bevolking.

De Balfour-verklaring deed ook nog een andere belofte :

… Er mag niets worden gedaan dat de burgerlijke en religieuze rechten van bestaande niet-joodse gemeenschappen in Palestina kan schaden.

De Joodse Staat heeft sinds haar oprichting in 1948, dat is nu de laatste driekwart eeuw, de ware Semitische Arabieren die in Palestina wonen, hun rechtmatige oude thuisland, op brute wijze verdreven, maar ze zijn systematisch vernietigd door Israëls officiële genocidale apartheidsbeleid . Dit feit is noch antisemitisch, noch wat door de rest van de wereld zou moeten worden toegestaan ​​of getolereerd, maar straffeloos is het al veel te lang zo. Deze beschamende realiteit is grotendeels te danken aan de invloed en controle van het Zionistische Huis van Rothschild over Israël.

Eveneens in de jaren dertig verzorgden en steunden de Rothschilds nog een andere beruchte, door Yale opgeleide dictator Mao Zedong , die ook heimelijk zijn democratie steunde tegen 65 miljoen van zijn eigen opgeofferde mede-Chinezen. Door de eeuwen heen kun je een patroon herkennen, dat deze Luciferiaanse bloedlijncontroleurs onder leiding van mensen als de Rothschild- en Rockefeller-dynastieën ruimschoots hebben geoefend in het plegen van genocides, waarmee ze de machtsovername financierden van alle drie de dictators die verantwoordelijk waren voor de dodelijkste genocides in heel Amerika. geschiedenis op deze planeet… dat wil zeggen, tot de huidige ongekende genocide tegen de mensheid van vandaag.

In 1933 probeerden de globalisten van die tijd de eerste grote staatsgreep tegen de regering van de Verenigde Staten in een mislukte poging om Franklin Delano Roosevelt omver te werpen, eigenhandig verhinderd door de Medal of Honor en de meest gedecoreerde oorlogsheld US Marine Corps Major General Smedley Butler . Zijn tussenkomst stopte de geplotte criminele overname en onthulde het publiekelijk in de pers in 1934 en in zijn boek. En hoewel zijn moedige acties met succes de verraderlijke ondermijning hebben voorkomen die werd gepleegd door enkele van Amerika’s rijkste, machtigste samenzweerderige verraders als captains of industry, bankiers en politici, onder wie erfgenaam van het Singer Sewing-fortuin Robert Sterling Clark en de vader van George HW Bush, Prescott Bush, tijdens de Tweede Wereldoorlog als directeur van Union Banking Corp., werd het bedrijf van Bush in verband gebracht met het financieren, helpen en steunen van de Amerikaanse nazi-vijand Adolph Hitler, maar zijn schokkend verraderlijke verleden werd in de doofpot gestopt en hij werd vanuit Connecticut naar de Amerikaanse Senaat gestuurd. Natuurlijk zijn de misdaadfamilies Bush-Clinton berucht omdat ze wegkomen met meerdere misdrijven van hoogverraad. De pedofiel George Bush senior was betrokken bij Amerika’s grootste openbaar gemaakte netwerk van kindersekshandel, getagd als het ‘ Franklin-schandaal ‘ waarbij Nebraska-kinderen betrokken waren, sommigen uit Catholic Boys Town die rechtstreeks naar het Witte Huis werden verhandeld tijdens de regeringen van Reagan en Bush.

Hoewel de misdaadfamilie Bush satanistisch is, was hun mede-satanist die in deze doofpotaffaire met schandalen werd gearresteerd, valsspeler Lawrence E. King, hoewel de hele operatie snel onder het tapijt werd geveegd toen leider King werd geholpen door onder meer de satanist luitenant-kolonel Michael Aquino hotel afgifte van een met contant geld gevulde koffer aan King. Net als Epstein kreeg Lawrence King ook een liefdesovereenkomst met bijna geen gevangenisstraf gezien zijn goddeloze misdaden. Natuurlijk liep Aquino altijd vrij rond, ondanks dat hij in verband werd gebracht met meerdere pedo-schandalen, beschermd door zijn militaire status hoog in de Amerikaanse MK mind control-operatie, geïdentificeerd door een aantal kindslachtoffers bij het Presidio-schandaal in de kinderopvang en betrokken door Cathy O ‘ Brien als MK-ultra topprogrammeur. Amerika’s bekendste pedofiel-kindsekshandelaar is vermoedelijk overleden, Jeffrey Epstein, terwijl zijn vriendin-partner-in-crime Guislaine Maxwell haar straf van 20 jaar uitzit in een federale gevangenis in Florida.

Terwijl het Franklin-schandaal de misdaadfamilie Bush beschuldigt, leggen zowel de Epstein-Maxwell-operatie als het Pizzagate-schandaal de misdaadfamilies Rothschild, Clinton, Podesta, Obama en Biden bloot, waaronder Donald Trump die prees wat “een geweldige kerel ” Epstein was in 2004 New York Magazine , eraan toevoegend hoe hij van ‘de jongeren’ houdt, knipoog, knipoog. Feit is dat de eenpartij van Amerika wordt geteisterd door honderden bekende pedofielen en poortwachters die nog steeds vrij rondlopen, ondanks de talloze camera’s die de misdaden als bewijs vastleggen. Buiten King, Epstein en Maxwell, nul arrestaties en vervolgingen van prominente schuldige pedocriminelen, waaronder Britten , Belgen en Nederlanders royalty’s, premiers en presidenten, maar ook miljardairs, criminelen zoals Bill Gates , honderden, misschien wel duizenden van deze gechanteerde VIP-politici, rechters, politiechefs, generaals, CEO’s, bankiers en entertainers , allemaal schuldig aan afschuwelijke kindermisbruikmisdaden moeten nog hun onheiligste onheilige karma onder ogen zien.

Meerdere hoofdstukken in Pedophilia & Empire Book 4 ontrafelen de Amerikaanse pedo-plaag en andere schandalen over de hele wereld in de andere boeken. De Nieuwe Wereld Orde, geheime genootschappen en het wereldwijde pedofilienetwerk die enorme black ops-inkomsten genereren, waarbij kolossale hoeveelheden geld worden witgewassen door alle Rothschild particuliere centrale banken, zijn expliciet met elkaar verweven en volledig gedocumenteerd in de vijfdelige serie met toegang tot alle 50 plus hoofdstukken hier .

Omdat er wekelijks zoveel versnelde schokkende waarheid naar buiten komt, met een kans van één op 6 miljard op zoveel rampzalige ontsporingen van chemische stoffen in één keer, door de mens veroorzaakte aardbevingen die naties in lijn met Rusland straffen, beschuldigen ze allemaal de bloedlijncontroleurs en hun marionettenvolgelingen alleen maar verder in de hoogste echelons van de westerse macht. De reden waarom de oorlog in Oekraïne op dit moment zo enorm is en er zoveel op het spel staat, is omdat de hele Nieuwe Wereld Orde’s één wereldregering-plan steunt op de nederlaag van de bloedlijncontroleurs door Rusland in Oekraïne als hun oude “duivelsspeeltuin” .” hub wordt verder blootgesteld aan het wereldwijde publiek. Met al deze bloedlijncriminelen tegenover de Rothschild-dynastie bovenop deze roofzuchtige voedselketen, druk bezig met het omkopen, chanteren en het zwijgen opleggen van feiten en waarheidsvertellers met alle mogelijke middelen, is het om ervoor te zorgen dat hun psychopathische club van elites onbereikbaar en immuun blijft voor alle vervolging en langverwachte gerechtigheid. Ze weten dat er meer dan genoeg strafrechtelijk bewijs in het publieke domein is om deze genocidale moordenaars te veroordelen voor hun oneindige misdaden en ze weten dat We the People hen nadert. En daarom zijn de monsterlijke beesten bereid om nucleair Armageddon te ontketenen. We beleven epische tijden, en hoewel er al miljoenen zijn omgekomen en er misschien nog miljarden zullen volgen, hebben we ze in deze oorlog tussen goed en kwaad op de vlucht, haasten zich als kakkerlakken naar de dekking van de duisternis. Maar gewapend en verenigd door de waarheid zal gerechtigheid geschieden.

Als gevolg van de geheime subversieve omverwerping van de Amerikaanse regering in de afgelopen jaren, zowel de volledige afwezigheid van de rechtsstaat als het ongebreidelde verraderlijke falen om de Amerikaanse grondwet te handhaven, worden Amerikanen en mensen over de hele wereld momenteel wakker in terechte woede elke dag bij duizenden. Onze grondleggers zoals Thomas Jefferson schonken fundamentele rechten van vrijheid en vrijheid aan elke burger, en gaven ons duidelijke juridische rechtvaardiging en richtlijnen om, in zijn woorden, het onwettige verraderlijke regime dat Washington vandaag bezet houdt, te “afschaffen”. Rekening houdend met de herhaalde terreurdaden van de Amerikaanse regering die neerkomen op democratie tegen haar eigen Amerikaanse burgerij en oorlogshandelingen hebben gepleegd tegen de naaste bondgenoten van de VS, zoals Duitsland via de Nord Stream- sabotage, de intentie van het Biden-regime om zowel Amerika als West te vernietigen, moet onmiddellijk worden bestreden.

Een groeiende meerderheid van de Amerikanen keurt Bidens werkprestaties als bedrieglijke president af, meer dan enige eerdere president in de moderne geschiedenis van de VS gedurende de hele 78 jaar van presidentiële opiniepeilingen. Nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof weigerde de Brunson-zaak vorige maand voor de tweede keer dit jaar uit Utah, is de langdurige poging om de overgrote meerderheid van het Congres verantwoordelijk te houden voor het illegaal ratificeren van een frauduleuze, vervalste verkiezing van 2020 gedwarsboomd. Alle drie de takken van de regering – de uitvoerende macht, de wetgevende macht en de rechterlijke macht – hebben de Amerikanen systematisch in de steek gelaten door herhaaldelijk de Amerikaanse grondwet te schenden, duidelijk in strijd met hun gezworen eed om zich te houden en te verdedigen. Alle drie de takken hebben verraad gepleegd voor het vernietigen van onze natie door middel van roekeloze, opzettelijke misdaden die zowel de Amerikaanse als de wereldbevolking in gevaar brengen, die het doelwit zijn van uitroeiing door de elites. Neurenberg 2.0 moet onmiddellijk worden ingeroepen voor massale rechtszaken tegen massa’s genocidale verraders die vastbesloten zijn hun duivelse, blootgestelde ontvolkingsagenda aan de mensheid op te leggen.

De moord op John F. Kennedy , de president die zwoer om “de CIA in duizend stukken te versplinteren ”, de macht van de Federal Reserve te verminderen en een tien jaar durende kostbare oorlog in Vietnam te voorkomen , vormde het toneel voor de Deep State om te etteren en gedijen sinds 22 november 1963. Elke Amerikaanse president is sindsdien slechts een marionet geweest voor bloedlijncontroleurs om de aarde en de mensheid te verkrachten in naam van het militair-industriële beveiligingscomplex Big Pharma. In deze eeuw vervaardigde de door de Khazariaanse maffia geteisterde en gecontroleerde internationale criminele cabal hun “nieuwe Pearl Harbor” 9/11, een Israëlisch-neocon groot satanisch bloedoffer na de vooraf geschreven Patriot Act rechtstreeks uit het dialectische “probleem, reactie, oplossing” con-game playbook bedoeld om alle grondwettelijke rechten van Amerikanen weg te nemen, een verlies-verlies onze minder vrijheid voor minder veiligheid en win-win voor de satanisten, nauwelijks vermomd als bijkomende schade achter hun verzonnen oorlog tegen terreur tegen moslimterroristen die ze creëren , trainen en financieren als valse proxy-oorlogsvijanden van de VS, als aanvulling op hun voortdurende ” oorlog tegen drugs ” om Afro-Amerikaanse families te vernietigen voor de gevangenisbeveiligingscomplex, schakel dan, wanneer het u uitkomt, de draaiende “vijand” terug naar de Russen en Chinezen in Koude Oorlog # 2 om de mensheid van de Armageddon-klif te verdrijven met de huidige nucleaire Wereldoorlog III aftellen.

En nu, samen met de dreiging van een paddenstoelwolk, breidt hun vijandelijke doelwit zich vandaag uit tot een genocidale oorlog tegen de hele menselijke soort met hun nep-pandemie/killer jab’s boosaardige agenda om de nationale soevereiniteit te vernietigen via de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, waarbij ze op subversieve wijze meer opleggen valse of dodelijke noodsituaties op het gebied van gezondheid die een onbeperkt arsenaal aan biowapens bezitten, wat leidt tot meer draconische afsluitingen, meer moordende mandaten, samen met hun slimme steden van 15 minuten, controle van de slavernij in de gevangenissen, wereldwijde massasurveillance, Chinese gemodelleerde sociale kredietscores die bankrekeningen van dissidenten bevriezen die digitale ID-goedkeuring vereisen en girale digitale valuta van de Wereldbank, allemaal onderdeel van hun ‘Great Reset’.

De natte droom van de globalisten is onze nooit eindigende nachtmerrie van absolute bijziende controle over de neergehaalde, neergeslagen, getraumatiseerde, lobotomiseerde populatie van geprikte, DNA-gewijzigde, groep-gedoopte, AI-mind-gecontroleerde cyborg-overlevenden. Dit is onze sombere, door Lucifer gecontroleerde toekomst als we zwak, passief, verslagen en onwetend blijven. Het activisme groeit in een wereldwijde beweging die protesteert tegen het Oekraïne-debacle samen met de prijsinflatie, slimme steden en de slavernij van het World Economic Forum. Juridische uitdagingen tegen de technocratische tirannie, de genocide, de wokistische waanzin. Onze vijand is op de hoogte en zal ongetwijfeld meer valse vlaggen en massavernietigingswapens op ons loslaten, maar het momentum van groeiend verzet en oppositie mobiliseert zich voor de lange oorlog.

Joachim Hagopian is afgestudeerd aan West Point, voormalig legerofficier en auteur van ‘ Don’t Let the Bastards Getcha Down ‘, waarin hij een gebrekkig Amerikaans militair leiderschapssysteem blootlegt dat is gebaseerd op kaartjes die de anciënniteitsladder omhoog slaan, waarbij steevast de besten en slimsten worden uitgebannen. middelmatigheid en ordevolgers stijgen naar de top als politicus-bureaucratische generaals die erop uit zijn elke moderne Amerikaanse oorlog te verliezen door elitedesign. Na het leger behaalde Joachim een ​​masterdiploma in klinische psychologie en werkte hij meer dan een kwart eeuw als gediplomeerd therapeut in de geestelijke gezondheidszorg met mishandelde jongeren en adolescenten. In Los Angeles vocht hij tegen de grootste provinciale kinderbeschermingsdiensten in het land binnen het door en door kapotte en corrupte systeem voor kinderwelzijn van Amerika.

De ervaring in zowel het leger als het kinderwelzijnssysteem bereidde hem goed voor als onderzoeker en onafhankelijke journalist, waarbij hij het kwaad van Big Pharma blootlegde en hoe het door Rockefeller gecontroleerde medische en psychiatrische systeem meer kwaad dan goed aanrichtte, bijvoorbeeld de huidige duivelse pandemische hoax en genocide. Als onafhankelijk journalist heeft Joachim de afgelopen tien jaar honderden artikelen geschreven voor veel nieuwssites, zoals Global Research , lewrockwell.com en momenteel https://jameshfetzer.org . Als een gepubliceerde bestsellerauteur op Amazon van een serie van 5 boeken getiteld Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy & the Deep State , zijn AZ sourcebook-serie onthult de wereldwijde plaag van pedofilie en is gratis beschikbaar op https://pedoempire.org/content/ . _ Joachim presenteert ook de wekelijkse uitzending “Cabal Empire Exposed” van Revolution Radio , elke vrijdagochtend om 6 uur EST

Boek de Nieuwe Wereldorde zie hier