20230309 Over de vernietiging van Duitsland

Via DissidentNL, zie daar links en afbeeldingen

De laatste grote aanval op Duitsland

2023-03-061301 7

(Ed.: ik deel dit omdat het goed verwoordt waarover de oorlog in Oekraïne eigenlijk gaat. Ik heb al vaker gedeeld dat “zij” willen dat Duitsland kapot gaat en ook moet Rusland kapot. Twee vijanden uit het verleden, vijanden die christelijke cultuur naties zijn. Dat mag niet meer bestaan. Schrijver noemt het j woord niet en ook het h woord niet. Maar Duitsland en de Duitsers de “schuld “ geven is niet correct. Na de tweede wereldoorlog is het land ten onrechte met eeen schuldgevoel opgezadeld. De bevolking is uitgemolken door herstelbetalingen. En zwaar misleid zoals wij allemaal.)

Op 20 mei 2019 werd komiek en acteur Volodymyr Zelensky president van Oekraïne. Waarom? Wel, hij had beloofd dat hij het conflict met Rusland en met de “Russische” regio’s in Oekraïne zou beëindigen.

Toen hij aantrad, vernam hij dat Oekraïne door de NAVO werd herbewapend en zich voorbereidde op een beslissende slag om de recalcitrante “Russen” in het zuiden van het land te vernietigen, schrijft Hans-Jürgen Geese.

Deze boodschap was moeilijk over te brengen aan de bevolking; het volk had immers voor vrede gekozen. Dus moest Zelensky het volk in het gareel houden met een prikkelende belofte, een belofte die tegelijkertijd het door anderen gewenste conflict definitief aan de kook zou brengen: hij verkondigde dat hij zou streven naar lidmaatschap van de EU en de NAVO. Dat zouden zegeningen zijn voor het Oekraïense volk. Veiligheid en welvaart zouden dan uitbreken in Oekraïne, net als in het Westen.

De truc werkte: het volk liet zich misleiden en zweeg. Poetin begreep het echter wel. Rusland herbewapende zich. Zo niet eerder. Poetin wist dat er een oorlog zou komen tussen Rusland en de NAVO.

Ondertussen sliepen de Duitsers rustig in hun warme bed, nadat ze hun volgende vakantie hadden gepland. Welvaart is als een drug. Je raakt eraan gewend. Dat er in 2019 al een oorlog tegen hen werd gepland, stond in geen enkele krant. Ook de Tagesschau gaf geen waarschuwing.

“Lieb’ Vaterland magst ruhig sein, Fest steht und treu die Wacht, die Wacht am Rhein!”

Waarom aan de Rijn? Zo veranderen de tijden. Laten we het kort houden: Nadat de Russen hadden durven terugvechten, dachten de Amerikanen dat ze hun doel bereikt hadden. De propaganda was in volle gang. De propaganda overdreef en loog en eiste eigenlijk dat Poetin moest aftreden. Zo niet, dan zouden ze de man een lesje leren. Poetin en zijn onhandelbare volk. De media in Duitsland stroomden over van opgewonden commentaren en zwelgden in de voldoening eindelijk aan de rechtvaardige kant van de geschiedenis te staan.

Nonsens

Het ging vanaf het begin nooit over Oekraïne. Oekraïne was niets meer dan een afleidingsmanoeuvre. Poetin had geen keus, stuurde zijn soldaten. De val is dichtgeklapt. En nu? Wat gebeurt er nu? Nu vecht Rusland voor zijn overleving, en moet zich uit de val bevrijden. Vraag: Zal Oekraïne de oorlog winnen? Vraag: Zal Duitsland deze keer echt aan de goede kant staan?

Ik was officier bij de Bundeswehr. Als er één ding is dat ik als officier heb geleerd, is het dat oorlog een spel van aantallen is, als de kwaliteit van de wapens vergelijkbaar is. En qua aantallen is Rusland minstens een factor 7 beter dan Oekraïne. Dus Rusland zal de oorlog winnen. Geen twijfel mogelijk. Zelfs de NAVO kan Oekraïne niet redden. Ik ga nog verder: het zou in het voordeel van Rusland zijn als de Duitsers, de Polen en een of twee Amerikanen Oekraïne zouden binnenvallen. Dan kan Rusland voor zijn deur de lucht klaren. Maak je geen zorgen, deze keer komen ze niet naar Berlijn. Waarom zouden ze? Er valt toch niets meer te halen in Duitsland.

De Amerikanen hebben hun oorlogsdoel al bereikt

De Amerikanen zullen hoe dan ook tevreden zijn. Wat er ook gebeurt in Oekraïne. Want ze hebben hun echte doel bereikt: de definitieve vernietiging van Duitsland. Na drie pogingen is Duitsland eindelijk ten onder gegaan, hijgend en op het punt om te kreperen. De drie pijlers waarop de grootsheid van Duitsland ooit rustte, zijn vernietigd: het leger, het onderwijs en de economie. Helaas staat de wacht aan de Rijn op de verkeerde plaats. En omdat het onderwijs in Duitsland zo beroerd is, heeft nog bijna niemand in Duitsland door wat er werkelijk aan de hand is.

Dit heet geheime oorlogsvoering. Het werkelijke doel is niet wat publiekelijk wordt verkondigd. Ter verduidelijking: de NAVO zou geen succesvolle oorlog tegen Rusland kunnen voeren, ook al zou ze dat willen. Waarom niet? Ze heeft niet genoeg wapens en vooral niet genoeg munitie. Rusland heeft beide in overvloed. Rusland is voorbereid op oorlog. De NAVO niet. Zo simpel is het.

De overschatting van intelligentie

De beroemde Engelse wiskundige G.H. Hardy zei: “Er is niet veel intelligentie nodig om grote dingen te creëren. Intelligentie is een kleine gave van de natuur.”

Er is dus meer dan intelligentie nodig om grootse dingen tot stand te brengen. We zullen ons de moeite besparen om hier dieper op dit onderwerp in te gaan.

Het heeft Duitsland nooit ontbroken aan pure intelligentie. En toch bevindt het Duitse volk zich vandaag in een benarde situatie (in goed Nederlands: diep in de stront). In het heden is het allemaal duidelijk, zij het te laat. Maar Hardy’s oordeel, toegepast op Duitsland, is nog duidelijker als we kijken naar de recente Duitse geschiedenis. Die u niet kent. Hoewel u intelligent bent. Want de Duitse geschiedenis kan niet worden benaderd met conventionele intelligentie alleen. Laten we daarom een alternatieve geschiedschrijving bedrijven met een alternatieve intelligentie, slechts een klein deel, zodat u de manipulatie van de geschiedenis wat beter begrijpt en vanavond wijzer naar bed gaat dan gisteravond:

In 1935 ontwikkelde Sir Henry Tizard, een Engelsman, het radarsysteem dat Engeland zou beschermen tegen verrassingen bij luchtaanvallen. De man had natuurlijk in Berlijn gestudeerd. Berlijn was het wetenschappelijk centrum van de wereld. Tizard studeerde daar met zijn toekomstige grootste vijand, Churchill’s wetenschapsadviseur en goede vriend, de Duitser Frederick Alexander Lindemann (ooit van Lindemann gehoord?). De Engelsen waren de Duitsers voor met de praktische toepassing van radar bij het uitbreken van de oorlog.

Tizard was een echte wetenschapper die zich omringde met de elite van andere Engelse wetenschappers om een probleem op te lossen en zijn land te beschermen. Het was deze mannen duidelijk dat alleen een sterke luchtmacht, ondersteund door een geavanceerd alarmsysteem, Engeland in de toekomst zou kunnen beschermen.

Lindemann, een fanaticus en een man met macht, ging in zee met Churchill. Als Churchill in 1935 premier was geweest, met Lindemann op sleeptouw, zou Engeland nooit het toenmalige radarsysteem hebben ontwikkeld. Omdat Lindemann het beter wist. Een wijsneus bij uitstek. En Churchill gaf hem de vrije hand. Churchill erfde later als premier wat Chamberlain hem had nagelaten. En schakelde toen over van verdediging naar aanval. De manier waarop hij het deed. De manier van de psychopaat. Churchill hield van oorlog. Houdt u van oorlog?

Wat de Duitsers aan het begin van de oorlog aan het denken had moeten zetten, was dat de Britten grote aantallen bommenwerpers produceerden. Waarom denk je dat dat was? De Duitsers hadden geen bommenwerpers omdat de rol van de Duitse luchtmacht was om het leger te ondersteunen.

Na de gebeurtenissen van Duinkerken, mokte de oorlogszuchtige Churchill op zijn eiland. Wat moest hij doen? Engeland had Duitsland tenslotte de oorlog verklaard. Maar de Duitsers weigerden Engeland binnen te vallen. Dat wist hij. Daarom stuurde hij de helft van zijn tanks naar Egypte. Terwijl hij theatraal waarschuwde voor een invasie. Geweldige theater. Maar van juni 1940 tot juni 1944 was er nauwelijks een Britse soldaat te zien in Europa. Het enige wat overbleef was de luchtaanval. Dus stuurde Churchill zijn bommenwerpers. De Luftwaffe reageerde uiteindelijk en, zelfs zonder bommenwerpers, kwamen ze dicht bij het uitschakelen van de vliegvelden en radarinstallaties. Churchill was in groot gevaar. Hij gaf opdracht de steden in Duitsland, de woonwijken, te bombarderen. Hitler trapte in de truc en reageerde overeenkomstig, door de Britse steden uit wraak te bombarderen in plaats van zich te blijven concentreren op de vliegvelden en radarinstallaties. Heimelijke oorlogsvoering. Hitler was een emotioneel persoon. Dat is een van de verschillen tussen de persoonlijkheid van Hitler en Poetin.

Poetin is een advocaat en een judo-vechter. Hij zal de domme fouten van Hitler niet herhalen. Hij kent ook het Westen, heeft zijn tegenstanders grondig bestudeerd. De Amerikanen daarentegen weten bijna niets over Rusland en zijn geschiedenis. Het gevolg: we zijn getuige van de zwanenzang van 500 jaar westerse suprematie, vandaag geregeerd door idioten. Er is geen andere manier om het te zeggen. Overal derderangs gruwelijke figuren die denken dat ze goden zijn.

De wereld is veranderd van een concreetheid in een abstractie

De zwanenzang begon ongeveer 50 jaar geleden. Het was alleen niet echt duidelijk in die periode. De beslissende dag was 15 augustus 1971, toen Amerika de goudstandaard opgaf en vanaf dat moment naar believen geld kon drukken en opleggen aan de rest van de wereld. Deze op geld en macht beluste wezens voelden zich erg groot en beseften niet eens dat ze hun eigen graf hadden gegraven. Op een gegeven moment komt er een einde aan een Ponzi schema, uiterlijk wanneer niemand het valse geld meer wil hebben. In een Ponzi schema moet je altijd een dom iemand vinden die het “valse geld” wil aannemen. De Russen, de Chinezen en vele anderen zijn daartoe niet meer bereid.

Om dit criminele systeem in stand te houden, trapten de Amerikanen in een niet zo domme truc: ze probeerden van de concrete wereld een abstracte wereld te maken en de waarden van de abstracte wereld op te leggen aan de concrete wereld. Totdat ze de hele wereld hadden opgekocht. Dat was het plan.

Geld bestaat tegenwoordig niet alleen uit contant geld. Er zijn effecten, opties, warrants, derivaten op derivaten en duizend andere trucs van speculatie. Digitaal geld beheerst de wereld. Wereldwijd is er 8 biljoen dollar aan fysiek geld. De totale wereldgeldhoeveelheid: ongeveer 83 biljoen dollar. Er is geen maximum, want banken kunnen geld uit het niets creëren. Mensen kunnen dan met het geld uit het niets gaan winkelen. Wie het meeste geld heeft, regeert de wereld. Zonder ervoor gewerkt te hebben. Hij heeft het gestolen. Niet op de manier zoals wij dat gewoonlijk verstaan. Het is legale diefstal. Hoe kan een man als Bezos anders 120 miljard dollar rijk zijn?

De realiteit doet er niet meer toe

Geld heeft niet veel meer te maken met de concrete wereld, maar het beheerst deze wereld. Het is gemakkelijk in te zien dat we te maken hebben met een uiterst ongezonde situatie die slecht moet aflopen voor de wereld. Want de mens zelf is een concreet wezen en heeft concrete dingen nodig om te overleven. Als abstracte constructies deze concrete dingen overheersen, zullen veel mensen uiteindelijk sterven. Geld kan immers niet worden opgegeten. Maar de abstracten hebben de macht. Het gaat nu om hun controle over de concrete wereld. Onderweg moet de werkelijkheid opnieuw gedefinieerd worden. Wat je elke dag ziet:

De Amerikaanse rechter van het Hooggerechtshof Ketanji Brown Jackson weigerde te definiëren wat een vrouw is. Ze zei dat ze daartoe niet in staat was.

Als je de Duitse media volgt, krijg je de indruk dat Oekraïne zou kunnen winnen van Rusland. Dit is volkomen absurd en kan snel worden weerlegd als je maar een paar feiten bekijkt.

Het is blijkbaar volkomen open om te vragen welk geslacht iemand bij zijn geboorte heeft. Zoals een expert in “genderwetenschap” zei: Bij de geboorte gokt de dokter wat het geslacht van de baby is. Later wordt duidelijk welk geslacht die persoon heeft.

Het Coronavirus veroorzaakte een dodelijke epidemie die naar verluidt bijna 7 miljoen mensen het leven kostte. We weten allemaal (degenen die het willen weten) dat dit cijfer niet waar is. Maar wie wil de werkelijkheid weten? De mensheid onderging een gigantische manipulatie. Corona was bedrog.

De Verenigde Staten van Amerika beweren het beste land ter wereld te zijn. Dat hoor je elke dag. Ze zijn er nogal trots op. Tot zover de theorie. Hier is de realiteit: In de Amerikaanse staat Ohio gebeurde een paar weken geleden een van de grootste milieurampen. Heb je dat gehoord? Een trein met gevaarlijke chemicaliën ontspoorde. De spoorwegmaatschappij besloot de wagons in brand te steken. Kunt u zich voorstellen dat BASF, Bayer of Hoechst in zo’n geval de wagons in brand steken? Toen kwam de grote entree van de Amerikaanse minister van Transport, een man genaamd Pete Buttigieg. Hij kalmeerde de zenuwen door te zeggen dat er jaarlijks ongeveer duizend treinen ontsporen in de VS. Duizend treinen! Elk jaar! Dus doe het rustig aan. Dat zei hij echt. De minister van Transport van het grootste land ter wereld. De man is een idioot. Onze bondgenoot.

Bijna niemand is geïnteresseerd in wat er in de echte wereld gebeurt. Of het zin heeft om al die vluchtelingen binnen te laten wordt niet meer in twijfel getrokken. Het eindresultaat is de vernietiging van de westerse cultuur. Dat is het doel. Veel langer kan het niet duren. Duitsland was de grootste brok. De heersers van deze wereld waren verbaasd hoe makkelijk Duitsland af te maken was. Ze wisten natuurlijk dat intelligentie alleen niet veel waard is. Intelligentie wordt snel verlamd door een nieuwe logica. Want intelligentie grijpt naar logica. Die bewezen moest worden. Anders had de Corona-zwendel nooit kunnen werken. Helaas beschermen middelbare schooldiploma’s niet tegen domheid. Zelfs een doctoraat is niet genoeg.

De Duitse cultuurnatie is nu een hersenschim

Duitsland is het verhaal van “er was eens”. De grootste fout die Duitsland na 1945 maakte was om de kant van de Yanks te kiezen. Omdat Duitsland een culturele natie was. Amerika heeft echter niets met cultuur te maken. Dat kon nooit goed gaan. Wat is er gebeurd? Let op:

De digitale Duitse wereld komt tegenwoordig toe met een woordenschat van duizend woorden. In meer geavanceerde teksten vind je een woordenschat van ongeveer tienduizend woorden. Goethe had een woordenschat van meer dan 90.000 woorden. De Duitse taal heeft meer dan 150.000 woorden.

Wat kan ik nog meer zeggen? Men is werkelijk ten einde raad. Niets toont de vervlakking van het Duitse volk duidelijker aan dan de catastrofale vermindering van de woordenschat en daarmee samenhangend de diepte en de kwaliteit van de intellectuele/emotionele prestaties en vooral de precisie van de intellectuele/emotionele prestaties. We kunnen niet alleen geen vliegveld meer fatsoenlijk bouwen, we zijn ook slordig met taal. En we noemen het vooruitgang, omdat duizend woorden op Facebook aantrekkelijker lijken dan Goethe’s Faust.

Fast food. Alles is fast food: ongezond voedsel. Een ziek lichaam. Een zieke geest die niet meer helder kan denken en voelen. Laat staan zichzelf te verdedigen. Schaakmat.

Wij brave Duitsers met ons minderwaardigheidscomplex sinds 1945 wilden een superkopie van Amerika worden. Het is op de een of andere manier niet gelukt. Het kon nooit goed gaan. De waarheid is dat Rusland veel, veel dichter bij ons staat dan Amerika.

We zijn omringd door wapens en we zien ze niet

De Russische filosoof Nikolai Fjodorov (1829-1903) zei al in 1891: “Tegenwoordig dient alles de oorlog. Er is geen ontdekking meer die de militairen niet bestuderen op haar nut voor de oorlog. Er is geen uitvinding meer die ze niet proberen te gebruiken voor militaire doeleinden.” Dat was in 1891! Vandaag zijn we getuige van de meest extreme uitwassen van militarisering, zelfs in de kleinste aspecten van ons leven.

Zelfs voedsel is tegenwoordig een wapen. Water is een wapen. Onderwijs is een wapen. Politiek is een wapen. En nog veel meer. Wapens tegen jou. Totale oorlog. En je weet het niet. Je ziet het niet.

James Madison, een van de grondleggers van de Verenigde Staten, zei in een toespraak in 1787: “Ik geloof dat er meer gevallen zijn van inbreuk op de vrijheid van de mens door geleidelijke en stille inperking van die vrijheid door de machtigen, dan door plotselinge, gewelddadige inbreuk.”

Je wordt verondersteld deze inbreuken niet te herkennen, zodat je je niet kunt verdedigen. Daarom probeert de propaganda in onze tijd het zichtbare voor u onzichtbaar te maken. Mocht je dit kunnen doorzien, dan ben je een vijand van de officiële “waarheid” en dus gediscrediteerd voor een leven in de gemeenschap van de gehoorzamen. Je hebt nog steeds de keuze om de ene of de andere kant te kiezen. De generaties na ons zullen niet eens het besef ontwikkelen dat er een alternatieve wereld zou kunnen bestaan.

Historiografie is ook een wapen. Zoals hierboven aangetoond. In het geval van Duitsland is “geschiedenis” een bijzonder perfide wapen. Toch moet de geschiedenis vrij toegankelijk zijn voor gedachte en onderzoek. Natuurlijk moet eerbied worden gerespecteerd. Maar eerbied mag geen wapen worden.

Een land genaamd Zweden

Aangezien het vrije denken ons in Duitsland momenteel wordt ontzegd, is het misschien gepast om naar een ander land te kijken voor modellen van een betere toekomst. Een dergelijk streven wordt steeds meer bemoeilijkt door het feit dat die andere landen binnenkort niet meer zullen bestaan. Globalisering is uiteindelijk een one-size-fits-all benadering.

Maar laat ik het Zweedse model kort toelichten. Inspiratie uit een land dat in veel opzichten niet ver van ons Duitsers afstaat.

De Zweden hebben voor hun volk een model ontwikkeld dat gebaseerd is op de solidariteit van allen in de gemeenschap. Zij die veel kunnen dragen meer bij aan het welzijn van de gemeenschap dan de zwakkeren. Maar iedereen draagt bij. Niemand wil hoge belastingen betalen voor mensen die niet willen werken.

In de afgelopen 10 jaar zijn er meer dan een miljoen vluchtelingen naar Zweden gekomen. Zweden heeft ongeveer 10 miljoen inwoners. Er zijn regio’s in Zweden waar 90% van deze vluchtelingen niets bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap, hoewel ze mogen werken. De Zweedse regering gaat ervan uit dat het twee jaar duurt om een “immigrant” te integreren. Daarna kan hij voor zichzelf zorgen. Maar dat was pure theorie. Zelfs na twee jaar werkten ze niet. Het sociale systeem stortte in. Het stortte in. De vluchtelingen willen geen Zweeds leren. Ze willen vooral niet geïntegreerd worden.

Het Zweedse model werkte vroeger zo goed omdat de Zweedse gemeenschap een van de meest homogene gemeenschappen op aarde was. Maar toen de Zweden op een dag beseften dat hun geld niet langer alleen aan hun eigen gemeenschap werd besteed, maar steeds meer aan vreemdelingen die niet in de gemeenschap pasten en er ook niet bij wilden horen, was het gedaan met de vrijgevigheid.

Hoe vocht de overheid zich terug uit het faillissement? De overheidsuitgaven, die ooit 65% van het bruto nationaal product uitmaakten, zijn nu nog maar 50%. Het wordt geprivatiseerd. De gemeenschap valt uit elkaar. 15% van de Zweden leeft nu dicht bij de armoedegrens. Wat vroeger ondenkbaar was.

Het is gemakkelijk te zien dat het Zweedse systeem onder een spanning staat die het niet aankon. De solidaire gemeenschap valt nu uit elkaar. Onthoud: elke gemeenschap heeft een stresspunt waarop ze uit elkaar valt. De vluchtelingen werden gebruikt als wapen om Zweden te vernietigen. Veel Zweden hebben dit nu ingezien. Te laat.

Als zoiets in Zweden kan gebeuren, kan het overal gebeuren. Op dit moment gebeurt het natuurlijk ook in Duitsland. Omdat de relatief grote Duitse samenleving en de ingewikkelde Duitse geschiedenis veel complexer zijn dan die van Zweden, is de vernietiging van Duitsland moeilijker geweest en was er een langdurig proces voor nodig. Maar uiteindelijk waren de gebruikte wapens dezelfde. De familie, de directe gemeenschap en de samenhang in het land, in het volk, moesten worden opgeblazen. En zo gebeurde het.

Tot slot wil ik het raadsel oplossen, zodat u de wereld begrijpt: Intelligentie is niets. Wijsheid is alles. We leven in een wereld zonder wijsheid.

Zie ook de crisis gaat niet over oekraïne maar over duitsland