20230308 Over oorlogen van de Apocalyps

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

De 3 oorlogen van de Apocalyps maart 6, 20232671 7

Het geluid van de oorlogstrommels wordt overal ter wereld steeds luider. In dit artikel wil ik u een update geven van de drie grote conflicten die de Derde Wereldoorlog zullen bepalen. In de komende jaren is het onvermijdelijk dat er op verschillende momenten kleinere regionale conflicten zullen uitbreken, maar voor dit stuk ga ik me concentreren op de drie grote. Alle deelnemers bereiden zich al vele jaren voor op oorlog, en nu hebben de spanningen een kookpunt bereikt. En als deze drie oorlogen eenmaal volledig op gang komen, zal geen van onze levens ooit nog hetzelfde zijn. Hieronder volgen de 3 oorlogen van de apocalyps, schrijft Michael Snyder.

#1 De Verenigde Staten en Rusland

Het conflict in Oekraïne is uitgegroeid tot een regelrechte proxy-oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland.

De Russische autoriteiten hebben heel duidelijk gemaakt wie volgens hen hun echte vijand is, en Amerikaanse functionarissen proberen zelfs niet langer de realiteit van de situatie te verbergen.

Onze politici in Washington blijven ons vertellen dat “we are in it to win it”, en vrijdag werd weer een gigantisch pakket “militaire hulp” aangekondigd…

De Biden-regering heeft vrijdag haar nieuwste militaire hulppakket voor Oekraïne aangekondigd met een geschatte waarde van 400 miljoen dollar, voornamelijk bestaande uit munitie voor de reeds geleverde wapens.

Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken kondigde het pakket aan, dat de 33e onttrekking is van Amerikaanse voorraden voor Oekraïne sinds augustus 2021, en zei in een verklaring: “We worden opnieuw herinnerd aan de grenzeloze moed en vastberadenheid van het volk van Oekraïne en de sterke steun voor Oekraïne in de internationale gemeenschap.”

De VS verstrekken meer financiële middelen voor de oorlog in Oekraïne dan wie dan ook, meer militaire uitrusting dan wie dan ook, meer munitie dan wie dan ook en meer militaire inlichtingen dan wie dan ook.

Oh, en nu brengen we zelfs Oekraïense piloten naar de Verenigde Staten om hen te trainen in het vliegen met F-16 gevechtsvliegtuigen…

Twee Oekraïense piloten ondergaan momenteel in de Verenigde Staten een beoordeling om te bepalen hoe lang het kan duren om hen te trainen in het vliegen met aanvalsvliegtuigen, waaronder F-16 gevechtsvliegtuigen, volgens twee functionarissen van het congres en een hoge Amerikaanse functionaris.

De vaardigheden van de Oekraïners worden geëvalueerd op simulators op een Amerikaanse militaire basis in Tucson, Arizona.

Maar ondanks al onze hulp blijven de Russen oprukken.

Het lijkt erop dat de val van Bakhmut aanstaande is. Het volgende komt van een Oekraïense nieuwsbron…

Het lot van de stad Bakhmut hangt dit weekend in de waagschaal, nu de Russische troepen blijven oprukken en Oekraïne bruggen opblaast, wat volgens analisten wijst op mogelijke voorbereidingen voor een “gecontroleerde terugtrekking uit de strijd”.

Het Britse ministerie van Defensie (MoD) zei dat het reguliere leger van het Kremlin samen met de huurlingen van de Wagner Group “verder is opgerukt naar de noordelijke buitenwijken van de stad”, wat betekent dat het deel van de stad dat nog in handen is van de Oekraïense strijdkrachten “kwetsbaar is voor Russische aanvallen van drie kanten”.

Oekraïne versterkt het gebied met elite-eenheden en in de afgelopen 36 uur zijn twee belangrijke bruggen in Bakhmut vernietigd, waaronder een vitale brug die de stad verbindt met de laatste belangrijke aanvoerroute van Bakhmut naar de stad Chasiv Yar.

Als Bakhmut eenmaal valt, zullen de Oekraïense troepen in dat gebied in een heel moeilijke positie terechtkomen.

Als de Russen grote stukken grondgebied inpikken, zullen de Oekraïense leiders steeds wanhopiger worden.

En wanhopige leiders kunnen heel domme dingen doen.

#2 Israël en Iran

Bij de tweede grote oorlog van de apocalyps zullen Israël en Iran betrokken zijn.

De Israëli’s vallen al regelmatig pro-Iraanse troepen in Syrië en elders aan, maar op een gegeven moment zal er een echt conflict uitbreken.

We hebben gehoord dat de Iraniërs al lange tijd in de buurt komen van de mogelijkheid om hun eigen kernbommen te bouwen, en nu wordt gemeld dat ze mogelijk nog maar “ongeveer 12 dagen” verwijderd zijn…

Iran kan in “ongeveer 12 dagen” genoeg splijtstof maken voor één kernbom, zei een topambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Defensie dinsdag, in plaats van het geschatte jaar dat het zou duren toen de Iraanse nucleaire overeenkomst van 2015 van kracht was.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft ons lange tijd gewaarschuwd dat hij de Iraniërs nooit zal toestaan een kernwapen te bouwen, en het klinkt alsof hij beseft dat het moment van de waarheid nu is aangebroken…

“Hoe langer je wacht, hoe moeilijker dat wordt,” zei de Israëlische premier Benjamin Netanyahu vorige week op een veiligheidsconferentie in Tel Aviv over een aanval op Iran. “We hebben heel lang gewacht. Ik kan u zeggen dat ik er alles aan zal doen om te voorkomen dat Iran kernwapens krijgt.”

Ik denk dat deze oorlog zal beginnen op een manier die de meeste mensen niet verwachten.

En als hij eenmaal begint, zullen de VS er onvermijdelijk bij betrokken raken.

In feite is zojuist onthuld dat het Amerikaanse leger al een “conceptplan” heeft opgesteld voor een oorlog met Iran…

Het Amerikaanse leger heeft uitgaven gedaan voor geheime noodoperaties in verband met een oorlogsplan tegen Iran, volgens een geheime begrotingshandleiding van het Pentagon waarin nood- en speciale programma’s zijn opgenomen, die The Intercept heeft ingezien.

Het oorlogsplan, met de codenaam “Support Sentry”, werd gefinancierd in 2018 en 2019, volgens het handboek, dat werd opgesteld voor het begrotingsjaar 2019. Het classificeert Support Sentry als een Iran “CONPLAN,” of conceptplan, een breed noodplan voor oorlog dat het Pentagon ontwikkelt in afwachting van een potentiële crisis.

#3 De Verenigde Staten en China

Toen ik vele jaren geleden begon te waarschuwen dat we uiteindelijk in oorlog zouden raken met China, dachten veel mensen dat ik de weg kwijt was.

China werd immers beschouwd als een “goede vriend” en een zeer gewaardeerde handelspartner.

Maar nu hebben we een stadium bereikt waarin het voor iedereen duidelijk is wat er komen gaat.

Natuurlijk helpt de Biden-regering zeker niet door de Chinezen voortdurend te provoceren. Zo heeft de regering Biden onlangs de Chinese leiders zeer boos gemaakt door een wapenverkoop van 619 miljoen dollar aan Taiwan goed te keuren…

De regering van president Joe Biden heeft een potentiële wapenverkoop van naar schatting 619 miljoen dollar aan Taiwan goedgekeurd, waaronder honderden raketten voor F-16 gevechtsvliegtuigen, nadat China 25 oorlogsvliegtuigen en drie oorlogsschepen naar het eiland had gestuurd.

De spanningen tussen Washington en Peking, die nog verder zijn opgelopen na de ballon die China over de VS heeft gestuurd en de berichten dat Xi Jinping overweegt Rusland dodelijke steun te verlenen voor zijn oorlog in Oekraïne, zullen door deze stap waarschijnlijk nog verder oplopen.

Ondertussen hebben de Chinezen zojuist aangekondigd dat zij hun eigen militaire uitgaven drastisch zullen verhogen…

De Chinese regering zal haar militaire uitgaven dit jaar met 7,2% verhogen tot een totaal budget van 1,56 biljoen Yuan.

In Amerikaanse dollars bedraagt het Chinese budget nu 230 miljard dollar, bijna 16 miljard dollar meer dan in 2022. Het Chinese ministerie van Financiën maakte de nieuwe geldinjectie zondag bekend in zijn jaarverslag. De verhoging van de uitgaven komt op een moment dat de VS waarschuwt voor een mogelijke Chinese invasie van Taiwan in de nabije toekomst. Amerikaanse functionarissen hebben China ook gewaarschuwd geen dodelijke hulp te sturen om de invasie van Rusland in Oekraïne te ondersteunen.

Een oorlog tussen deze twee naties zou absoluut catastrofaal zijn.

Maar het gaat toch gebeuren.

En de Amerikaanse legersecretaris Christine Wormuth waarschuwde zojuist dat “het thuisland van de Verenigde Staten gevaar loopt” als zo’n conflict uitbreekt…

Amerikaanse bodem kan gevaar lopen op een aanval vanuit Peking als de spanningen tussen de twee landen hoog oplopen, aldus legersecretaris Christine Wormuth.

Tijdens een toespraak op een panel van het American Enterprise Institute op maandag zei Wormuth dat als de VS een “grote oorlog” met China zouden beginnen, “het thuisland van de Verenigde Staten ook gevaar zou lopen, met zowel kinetische aanvallen als niet-kinetische aanvallen – of het nu cyberaanvallen zijn op het elektriciteitsnet of op pijpleidingen.”

Laten we hopen op vrede.

Maar op dit moment gaat alles in de richting van oorlog, en de heethoofd in het Witte Huis is omringd door een all-star team van oorlogsstokers dat catastrofale fout na catastrofale fout maakt.

We kunnen dus letterlijk tegelijkertijd een oorlog tegen Rusland, een oorlog in het Midden-Oosten en een oorlog tegen China voeren.

Onnodig te zeggen dat we daar niet op voorbereid zijn.

Er wordt zelfs gemeld dat 77 procent van alle Amerikanen van 17 tot 24 jaar niet eens in aanmerking komt voor militaire dienst…

Terwijl het Amerikaanse leger worstelt om de rangen te vullen met nieuwe rekruten, onthult een nieuw rapport van het ministerie van Defensie dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen tussen 17 en 24 jaar ongeschikt is voor militaire dienst.

Onder verwijzing naar een hoorzitting van het Congres van 16 februari onthult een DoD-rapport dat 77% van de Amerikanen in de bovengenoemde leeftijdsgroep fysiek niet in aanmerking komt om in dienst te treden bij de strijdkrachten – een stijging van 6% ten opzichte van 2017.

Een belangrijke factor is zwaarlijvigheid – die in 2020 bijna 42% bedraagt. In een door de Epoch Times aangehaalde studie uit 2022 werd een verband gevonden tussen het ontvangen van voedselhulp van de overheid en een grotere kans om zwaarlijvig te worden door de consumptie van ongezond voedsel. Uit een analyse van het USDA in 2015 bleek dat 40% van alle SNAP-deelnemers zwaarlijvig was.

Als onze leiders verstandig en competent waren, zouden ze hun best doen om diplomatieke oplossingen te vinden met Rusland en China.

Maar op dit moment wil de Biden-regering niet eens met de Russen gaan zitten praten, en ze blijven maar stappen zetten die de Chinezen absoluut woedend maken.

De 3 oorlogen van de apocalyps waarvoor ik mijn lezers onophoudelijk heb gewaarschuwd, komen dus snel dichterbij.

In het belang van mijn familie, mijn vrienden en dit prachtige land waar ik van hou, wil ik vrede zien.

En ik weet zeker dat de meesten van u dat ook willen.

Helaas slepen onze leiders ons de oorlog in, en we komen gevaarlijk dicht bij een punt waarop geen terugkeer mogelijk is.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zie ook bij Frontnieuws over joods corruptie

Zie ook bij Frontnieuws over de oude en nieuwe wereld in Oekraïne