20230227 Over een afscheid van de Saker

Van de Saker, zie daar links enz. zolang het nog kan, google translate

Een groet, geen afscheid

11701 keer bekeken18 februari 2023 7 Opmerkingen

door Ghassan Kadi voor de Saker-blog

Ik begon The Saker ongeveer tien jaar geleden te volgen. Ik weet niet zeker hoe en wanneer het begon, maar ik werd formeel aan hem ‘geïntroduceerd’ in 2015, waarna hij mijn werk en dat van Intibah (mijn vrouw) begon te publiceren.

‘The Saker’, Andrei, werd meteen een vriend en vertrouweling. Hij gaf me een stem toen alle voormalige ‘vrienden’ me probeerden te dempen, me aanvielen en me zelfs met de dood bedreigden.

Het was niet altijd een gladde baan om te betreden. We waren het niet eens over sommige kwesties, hij weigerde sommige inzendingen die ik heb ingediend te accepteren, maar wat maakt het uit? Als mensen en vrienden het er niet over eens zijn dat ze het soms oneens moeten zijn, dan kunnen ze niet beweren dat ze een echte vriendschap hebben.

Dat gezegd hebbende, publiceerde hij het grootste deel van mijn werk, zelfs toen hij vond dat hij dat niet moest doen, zonder veel rekening te houden met de terugslag die dit persoonlijk op hem zou kunnen veroorzaken.

Andrei, The Saker, heeft zich altijd gedragen als een echte held.

In mijn achterhoofd had ik altijd het gevoel gehad dat hij er altijd voor me zou zijn om te schrijven en inzendingen te maken. Ik stond geen moment stil bij de gedachte dat hij ook een mens is zoals wij allemaal. Hier voel ik me schuldig.

En in het afgelopen jaar of zo, toen ik naar de toestand van de wereld keek, op vele niveaus, had ik het gevoel dat ik geen gedachten en ideeën meer had die in woorden kunnen worden getranscribeerd die enige invloed kunnen hebben op het trieste en suïcidale traject van een mensheid die standvastig op weg is. Ik voelde me sprakeloos.

Maar dit hoefde me er niet van te weerhouden om met mijn vriend Andrei te communiceren, maar dat deed het wel. Ik heb hem niet eens een orthodoxe kerstgroet gestuurd.

Soms roteren we in het leven rond een steunpunt dat we als vanzelfsprekend beschouwen, denkend dat het er altijd voor ons zal zijn om naar toe te trekken en ons te verenigen. En net zoals kinderen geloven dat hun ouders er altijd zullen zijn, vergeten we als volwassenen ook vaak dat die steunpunten mensen zijn, net als wij, mensen die misschien superkrachten hebben, maar het blijven mensen.

Er zijn een paar mensen die ik heb mogen leren kennen die superkrachten hebben; en Andrei staat zeker hoog op deze lijst.

Dit is het einde van een tijdperk; een groot keerpunt in mijn leven dat het leven van velen.

Andrei, mijn vriend, je gaf me het platform dat me in staat stelde mijn gevoelens te uiten over veel onrecht, verkeerde en verkeerde informatie. Je gaf Ghassan Kadi een nieuw leven in een tijd dat zijn boodschap verdronk. U beoordeelde ‘hem’ en zijn werk op hun verdienste; niet door de nare berichten die je kreeg. U steunde Syrië, waar ik u zeer dankbaar voor ben.

Als ‘The Saker’ wordt afgesloten, zal Ghassan dat ook doen. Ghassan Kadi is slechts mijn pseudoniem, en dit ‘personage’ zal nu ‘sterven’.

Maar de Saker (havik) zweeft alleen in de lucht, en wanneer hij naar beneden duikt, doet hij dit alleen als een opmaat om weer te stijgen; spoedig, later of in een ander rijk.

Het lijkt vreemd omdat ik het gevoel heb dat ik een lofrede aan het schrijven ben. Dit is een brief van waardering en dankbaarheid aan een man die integer is. Ik ben zo dankbaar dat hij deze woorden kan lezen, want lofprijzingen worden nooit door de overledene gehoord.

Andrei, Saker, onze vriend, onze held, Intibah en ik groeten je. We zien u graag om de hoek op een betere plek.

Veel liefde en respect

Ghassan

zie ook bij de commentaren

ann op 18 februari 2023 · om 13:35 uur EST/EDT

Hallo Ghassan – je artikelen waren altijd interessant – zo menselijk en gemakkelijk te lezen en te begrijpen. En schattige Intibah die altijd klaar stond om commentaar te geven op mijn opmerkingen. Ik voelde me zo vereerd. Ze is zo vurig en klaar om te interageren.

Ik hoop dat Saker zijn blog snel heropent. Ik geloof dat zelfs de globalisten geen kernoorlog willen. En de VS gaan achteruit. Ze kunnen geen oorlog voeren die ze zich kunnen veroorloven en waar halen ze de munitie ervoor vandaan?

Alles wat ze nodig hebben, wordt in China gemaakt – ik begrijp de chaos niet die de mensen achter Biden – in lijn met de globalisten – aan het doen zijn – is het misschien om de Amerikaanse bevolking te destabiliseren? Dus ze zullen niet vechten tegen de CBDC’s en alle andere vreselijke dingen die de globalisten voor ons hebben gepland

Maar ik begrijp wel dat Saker vreest te worden opgepakt als een Russische spion – en de enige wijsheid die tot deze sluiting leidt. Er zijn nu veel stemmen – terwijl aan het begin van Maidan – er alleen Saker God Bless Saker was

Maar ik hoop zo erg dat hij snel weer bij ons terugkomt

Liefs Ann

zie ook van de Saker over de toekomst van de blog

zie jaar lang site

zie ook afscheid via vraag en antwoord

zie ook een paar kleine dingen