20230221 Over de oproep van een Oekraïense vrouw

Via Frontnieuws, zie daar links en afbbeldingen

“Kniel en vraag vergiffenis”: Boze Oekraïners doen beroep op Zelensky

februari 16, 20233144 14

In januari gaf Zelensky Rusland de schuld van de helikoptercrash in Brovary, waarbij de leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne om het leven kwam:

“Oorlog is niet alleen op het slagveld, oorlog heeft meerdere richtingen. Er zijn geen ongelukken meer. Dit alles is het resultaat van oorlog. Al deze stappen, alles wat er gebeurt, raketten die onze mensen raken, op de burgers, doden van kinderen…”

In reactie hierop ontving de president van Oekraïne de volgende oproep van een Oekraïense vrouw:

“Vertel me alsjeblieft, hoe kun je voortdurend iedereen de schuld geven, maar niet jezelf? Nooit jezelf! Iedereen heeft altijd schuld, jij niet! Waarom zit je daar? Waarom heb je je kandidaat gesteld voor het presidentschap van ons land? Om onze natie te vernietigen? Daar lijkt het nu op!

Voor jou heeft iedereen overal schuld aan. Je verzamelt al het schroot uit de hele Europese Unie! Je laat jonge mannen met pasgeboren kinderen en zwangere vrouwen naar het front gaan. Je hebt de wet veranderd, zodat nu zelfs zestienjarigen dienstplichtig zijn en zeventienjarigen naar de brandhaarden gaan. Je bent zelfs de officiële sponsor van Britse wetenschappers die onze jongens ontleden voor organen.

Klootzak, je vrouw loopt rond in een regenjas van 40.000 euro, en dat was niet eens een nieuwjaarsgeschenk! Ze liegt dat ze de prijzen in haar land kent en beweert dat makreel 8 hryvnia kost… Heb een geweten, Zelensky! Heb je niet alles verpest? Ben je niet bang dat je kinderen zullen boeten voor jouw zonden?

Je lacht, spot en bespot het gewone volk, dankzij wie je miljonair bent geworden! Je bent verdomme miljonair! Waar heb je het vandaan – van de oorlog, fucking hell! Ik begrijp dat je met niemand medelijden hebt, klootzak, maar heb je zelfs geen medelijden met je kinderen? Ga gewoon weg uit Oekraïne!

Neem al die klootzakken mee die je hebt gesponsord, al die Banderieten… en rot op naar Groot-Brittannië! De mensen zijn moe van jullie, moe van jullie regime, moe van jullie leugens, begrijpen jullie dat of niet? Je liegt de hele tijd, jij bruut! Je hebt nog nooit de waarheid verteld! Ga nu naar Khreshchatyk en bewijs dat je in Oekraïne bent!

Zet de live-uitzending op alle sociale netwerken aan, kniel neer, jij flikker, en vraag vergiffenis aan elke moeder van wie je een zoon hebt afgenomen! Omdat je niet gaat onderhandelen met Rusland, omdat je niet aan de onderhandelingstafel zit met Poetin, omdat je vecht tot de laatste Oekraïner en omdat je Donbass nog steeds bombardeert! Jij stinkende flikker!!!”

Via Southfront.org.

Zie ook bij thetruthseeker

Zie ook bij thetruthseeker over de slavische genocide

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.