20230220 Over het verbinden van kwaad met goed

Van Swedish Freak, Zweedse gek. Zie daar links en afbeeldingen. Google translate

The Flat Earth Conspiracy . De samenzwering van de platte aarde

Is Flat Earth a government-run PSYOP? Is Flat Earth een door de overheid gerunde PSYOP?

Jan 27, 202227 januari 2022

Psyop om van gedachten te veranderen

Invoering

Voor deze inleiding gebruik ik het script dat ik schreef voor een 24 seconden lange TikTok die ik maakte over de Platte Aarde PSYOP .

Wist je dat Flat Earth Theory een door de overheid geleide psychologische operatie is?

Een ‘psychologische operatie’ is een militaire term voor het veranderen of bijstellen van iemands mening.

Flat Earth Theory is gemaakt met als enig doel elke onafhankelijke website, blog en openbaar forum te vernietigen en in diskrediet te brengen.

ALLES wat een gekke en waanvoorstellingen en irrationele Flat Earther zegt, wordt ONMIDDELLIJK als onjuist beschouwd.

Door zich te hechten aan:

1) “anti-vaxxers”

2) “wetenschap ontkenners”

3) “klimaatontkenners”

4) “complottheoretici”

– ze vernietigen de reputatie van deze groepen door louter associatie.

Er zijn HONDERDEN betaalde acteurs die 24/7 overuren maken om mentale poep over elk rationeel gesprek te smeren.

Rode vlaggen:

1) “ruimte is nep”

2) “satellieten zijn niet echt”

3) “de dinosaurussen hebben nooit bestaan”

4) “Hitler was een goede vent”

5) de Holocaust is nooit gebeurd”

6) “Alle Joden zijn slecht”

Als JIJ gelooft dat ZIJ deze shit geloven, dan hebben ze van jou een “nuttige idioot” gemaakt.

JIJ lacht HEN uit, terwijl zij de hele weg naar de oever lachen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat:

Mainstream media (en)

Grote technische algoritmen

-push Flat Earth-inhoud met als doel samenzweringsbewuste mensen gek te laten lijken. Het is een karaktermoord op deze specifieke groep.

Het werkt.

Het is ontworpen om elke discussie in een irrationele richting te leiden en mentale poep over het hele internet te smeren. Veel van deze 24/7 hardcore Flat Earth Fanatics werken en worden betaald.

Als je “platte aarde” googelt en de topartikelen doorloopt (zoals ik deed), zul je zien dat ze allemaal termen als deze hebben :

Ontkenning van de wetenschap

Klimaat ontkenning

Anti-vaxxers

Complottheorieën

De geloofwaardigheid van deze groepen wordt vervolgens vernietigd door associatie. Zonder ooit de rationele argumenten die ze aanvoeren onder ogen te zien.

Als je naar Reddit gaat met een nieuw account en een nieuw IP-adres en op de voorpagina komt, kun je zien wat de algoritmen promoten.

U hoeft niet ver te scrollen om deze vier dingen te zien:

Anti-vaxxers

Klimaatontkenners

Ontkenners van de wetenschap

Samenzweringstheoretici

Deze termen worden gebruikt om out-of-the-box denken af ​​te schilderen als:

Irrationeel

Gek

Dom

Onwetend

niet waar

Gevaarlijk

Ja, zelfs gevaarlijk. Ze worden neergezet als een gevaarlijke minderheid die snel groeit en mensen tot hun sekte bekeert.

Waarom Flat-Earthers een duidelijke en actuele bedreiging vormen

Artikel 1

In het volgende artikel worden Flat Earthers beschreven als:

“een bedreiging”

“een gevaar” (dat)

“heeft confrontatie nodig”

De taal die ze gebruiken is erg gewelddadig.

Artikel: Waarom Flat-Earthers een duidelijke en actuele bedreiging vormen voor een door AI aangedreven samenleving

Het is gemakkelijk om te lachen om iemand die gelooft dat de aarde plat is. Dunking ( Ed.: om iemand te verslaan op een dramatische en vernederende manier.) op pro-diseasers (AKA (as known as): antivaxxers ) is een van de favoriete sporten van internet geworden. En het is volgens de normen van sociale media behoorlijk deftig om iedereen belachelijk te maken die zich afvraagt ​​of de klimaatcrisis echt is .

Er zal altijd een kleine, vocale groep mensen zijn die gewoon niet overtuigd kunnen worden van een grondwaarheid. (Ed.: 1 waarheid die ten grondslag ligt aan andere waarheden, hoofdpunt van een leer synoniem: hoofdstelling, hoofdwaarheid. Van Dale)

Lee McIntyre van de Universiteit van Boston, een expert op het gebied van ‘ wetenschapsontkenning ‘, deed vorig jaar een interview in Physics World waarin ze de omvang van het probleem beschreven.

Vanuit het perspectief van McIntyre zijn platte-aarde-samenzweringen een gevaar en moeten ze worden geconfronteerd . “Misschien 10 of 20 jaar geleden zou ik hebben gezegd: lach ze gewoon uit, hoeveel grip gaan ze krijgen? Dat gevoel heb ik niet meer.”

Als deze ideeën niet worden aangevochten, vreest hij dat voorstanders van een platte aarde, net als aanhangers van ‘intelligent ontwerp’, zich kandidaat zullen stellen voor Amerikaanse schoolbesturen, op zoek naar manieren om hun ideeën in het Amerikaanse onderwijssysteem door te drukken.

Deskundigen zoals McIntyre hebben hun hele carrière besteed aan het begrijpen en tegengaan van wetenschappelijke ontkenning . Maar de kern van het probleem is veel complexer dan alleen het uitdagen van slechte wetenschap of gebrekkige wiskunde.

Vechten tegen de theorie van de platte aarde

Artikel 2

Ik ga nu verschillende delen van het Google-artikel met de hoogste rangorde citeren over de term: ” platte aarde “.

In dit artikel zul je zien dat ze termen insluiten als:

“wetenschappelijke ontkenning”

“complottheorieën” (en)

“Ontkenners van klimaatverandering”

Artikel: Vechten tegen de theorie van de platte aarde

Eerste deel:

Natuurkundigen mogen de spot drijven met het idee van een platte aarde, maar het idee wint aan populariteit, vooral onder mensen die vatbaar zijn voor andere complottheorieën .

“Ze geloven het echt echt”, zegt Lee McIntyre , een filosoof van de Boston University en een expert in het fenomeen van wetenschappelijke ontkenning .

Het idee van een platte aarde dook aanvankelijk weer op in de 19e eeuw als een terugslag op de wetenschappelijke vooruitgang , vooral onder degenen die wilden terugkeren naar bijbelse letterlijkheid.

Tweede deel:

“Het is niet echt iets voor onderwijs”, zegt ze. “Het gaat echt om het wantrouwen van autoriteiten en instellingen. [Het] lijkt gebaseerd te zijn op zowel een samenzweringsmentaliteit als een diepgewortelde overtuiging die veel op religie lijkt.

Landrum denkt dat deze samenzweringsmentaliteit verband houdt met wetenschappelijke ontkenning en een vatbaarheid voor het geloven van misleidende beweringen op sociale media.

Derde deel:

“[Ze] bekijken de wereld door dit echt donkere filter, waarbij [ze] aannemen dat alle autoriteiten en instellingen en bedrijven er gewoon zijn om je uit te buiten.”

McIntyre voegt eraan toe dat de platte-aarders met wie hij omging elk een aantal samenzweringstheorieën geloofden , waaronder dat regeringen het weer beheersen en dat chemtrails van vliegtuigen bestaan ​​uit chemische of biologische agentia.

‘De enige die ik ontdekte waarvan ze allemaal geloofden’, zegt hij, ‘ was dat we niet naar de maan waren gegaan . Als je ze bewijs teruglevert, zoals het zicht op de aarde vanaf de maan, zeggen ze dat het nep is.” Inderdaad, veel platte-aarders zijn meer geïnteresseerd in het idee van een samenzwering dan in het leveren van een werkbaar model van een platte aarde.

“Ik dacht dat als ik kon begrijpen hoe ik me kon terugtrekken tegen platte-aarders, ik dezelfde technieken zou kunnen gebruiken om terug te vechten tegen ontkenners van klimaatverandering en anti-vaxxers “, zegt hij. Hun ideeën zijn tenslotte allemaal over het algemeen gebaseerd op drogredenen en misverstanden over de wetenschap.

Zie je wat ik zeg?

psychologische operatie

Interessante citaten

Hier zijn reacties van verschillende fora en websites. Ze wijzen erop dat Flat Earth Theory een door de overheid georkestreerde psyop ( psychologische operatie ) is.

CIA psyop-handleiding

Ik gebruikte Google en DuckDuckGo om ze te vinden. Mijn Substack-artikelen zijn niet te vinden op Google, maar wel op DuckDuckGo (update: ik krijg nu wat verkeer van Google).

De meesten van ons weten dat het hele platte-aarde-gedoe niets anders is dan een georganiseerde psychologische operatie die uitsluitend is ontworpen om mensen aan de alternatieve rechterkant van het politieke spectrum eruit te laten zien als idioten en dwazen, hetzij rechtstreeks, hetzij door associatie.

Aangezien we al meerdere keren uit de eerste hand hebben gezien hoe effectief de resultaten hier op RCC kunnen zijn, is de enige echte speculatieve vraag nu precies wie die platte-aarde-gemeenschapsorganisatoren zijn?

Ik heb nog niemand gezien of gehoord die de Russen de schuld geeft, maar de jezuïeten worden genoemd op deze specifieke site… LOL.

Tweede Link: Het is een psyop

Het is een psyop. Overheidsoperatie om te verdelen, in diskrediet te brengen en af ​​te leiden. De samenzwering is eigenlijk vrij duidelijk. “Moon landing hoax” was een psyop, net als een platte aarde. Ik viel lang geleden voor de maanlanding, zeker niet de platte aarde.

Ze kunnen zoveel sokpoppenaccounts hebben, astro-gras, betalen voor reclameborden, het in de reguliere media hebben zoveel ze willen, maar de schijnbare populariteit van dingen is geen indicator dat iets waar is, hetzelfde geldt voor alle andere afleidingen en dingen ontworpen om werkelijke, bewezen samenzweringen en misdaden tegen de menselijkheid in diskrediet te brengen.

Ze kunnen elke dag doorgaan met het opruimen van afval, zoals het Mandela-effect, geen kernwapens, geen bossen, geen dinosaurussen, alles wat ze willen, ik zal me blijven concentreren op prioriteiten, als anderen dat ook maar zouden doen. Over de VORM van de planeet kan worden gediscussieerd nadat we de dreiging van een tirannieke wereldregering hebben aangepakt.

Derde Link: De platte aarde Psyop

De enige mogelijkheid voor de meest prominente Flat Earthers is dat ze een lange termijn beloning verwachten van een geheime weldoener. Daarom maken ze deel uit van een psyop die in de eerste plaats bedoeld is om echte samenzweringen te bezoedelen, terwijl ze de extralegale voordelen bieden van het verdelen van complotonderzoekers en het verspillen van hun tijd. De psyop zorgt er zelfs voor dat mensen zichzelf identificeren als kandidaten voor toekomstige eugenetica-programma’s.

De meest prominente flat earthers promoten ook echte complotten, dus het is alsof ze poep smeren over hun werk aan echte complotten. Dit is hen talloze keren uitgelegd, en toch blijven ze het doen.

Dat is een belangrijke zin. Laten we dat opsplitsen:

Ze maken deel uit van een psyop die bedoeld is om echte samenzweringen te bezoedelen

Terwijl het voordeel biedt van het verdelen van complotonderzoekers (en)

Hun tijd verspillen

Het tijdverspillende element wordt zelden genoemd in artikelen, maar het is erg belangrijk. UFO-samenzweringen worden op dezelfde manier gebruikt. Daarom zijn er getuigen die vroeger voor de overheid werkten.

Het is allemaal gepland

Ze gooien hout op het vuur

Ze verspillen ieders tijd

Hoe de Flat Earth Psyop de waarheidsbeweging vernietigde

Link: hoe de Psyop van de platte aarde de waarheidsbeweging vernietigde

Het kwam een ​​paar jaar geleden uit het niets. En het was een rage op YouTube. Toen kregen de reguliere media het te pakken. Je kunt wel raden wat er daarna gebeurde.

Mensen begonnen deze video’s daadwerkelijk te bekijken. Ze waren geïntrigeerd. Ik ook. Ik heb zoveel onderzoek gedaan naar dit fenomeen van de platte aarde. Meer dan ik ooit zou moeten hebben. Omdat het constant door mijn strot wordt geduwd. Het is overal. Er is altijd een 24/7b livestream op YouTube. Het stopt nooit.

En tijdens het Bilderberg-evenement. Kun jij raden wat er gebeurde? Het fenomeen van de platte aarde was in volle gang. Ze plunderden liveshows. Commentaar secties. Vooral over alles wat met Bilderberg te maken heeft.

Commentaar achterlatend zoals de aarde plat is, waar is de kromming. Het gebruikelijke. En natuurlijk houden de media nooit op om iemand die hen in twijfel trekt te associëren met flat earthers. Je koopt het officiële verhaal van 9/11 niet. Je bent een plataard.

Als ze het nu over samenzweringen hebben, hebben ze het altijd over de platte aarde. Alsof dat iets met de waarheid te maken heeft. De flat earthers vallen altijd iedereen aan die echt over iets belangrijks praat.

De platte aarde is blijkbaar belangrijker. Welk effect heeft een platte aarde op jouw leven? Laat me je vertellen, niets. het maakt niet uit welke vorm de aarde heeft. Maar het maakt wel uit wat deze machtige individuen bespreken over ons lot in hun geheime Bilderberg-bijeenkomsten.

Flat Earth Psyop ontworpen om de waarheidsbeweging te vernietigen

Link: Flat Earth PSYOP: CIA Black Op ontworpen om de waarheidsbeweging te vernietigen

Er is een verraderlijke samenzwering aan het werk op het hele internet die overal waarheidsbewegingen probeert te vernietigen. Een van haar onheilsorganen staat bekend als de Flat Earth Society (FES) en het expliciete doel ervan is om elke op waarheid gerichte website, blog en/of organisatie te verwijderen die een open commentaarsectie toestaat onderaan hun berichten en artikelen .

Agenten van de FES beginnen vaak met het plaatsen van nogal goedaardige maar feitelijke opmerkingen over NASA, waarvan iedereen nu weet dat het een malafide bureau is dat zelden kan worden vertrouwd om de waarheid te vertellen over bepaalde wetenschappelijke inspanningen en galactische missies. Dat is een goed idee waar iedereen het over eens is – NASA houdt vast aan de meeste waarheid en deelt alleen het absolute minimum uit aan de belastingbetalers die hun ruimtemissies en andere diverse projecten financieren.

De Flat Earthers profiteren vervolgens van deze universele haat tegen NASA omdat ze gedurende zoveel jaren zoveel bedrog hebben verspreid, en ze gebruiken het om op subtiele wijze steun te krijgen voor hun onzinnige Flat Earth Theory (FET). Als de tijd rijp is, zullen de Flat Earthers beginnen met het introduceren van volkomen absurde opvattingen over het zonnestelsel en overduidelijk onjuiste opvattingen over de relatie van de aarde met de zon.

Er is geen astronomische wetenschappelijke waarheid die de Flat Earthers onbetwist hebben gelaten. Noem maar op – zwaartekracht, een bolvormige aarde en andere planetaire bollen, roterende beweging van de planeten. planetaire revoluties rond de zon – ze gooien het allemaal weg en bestempelen het als “NASA-leugens”.

Als ze dat eenmaal doen in een zeer openbaar internetforum of chatroom, website of blogcommentaarsectie, beginnen ze VEEL problemen te veroorzaken. Ze plaatsen sokpoppen op dezelfde forums, blogs, enz., die, met schijnbare spontaniteit, hun dwaze en domme opmerkingen over de Flat Earth Theory (FET) zullen ondersteunen. Hoe langer de commentaarthread, hoe meer kans om de nietsvermoedende in hun bizarre web van bedrog en bedrog te betrekken.

Door zo agressief de conventionele wijsheid aan te vallen die door de overgrote meerderheid van de mensen op de planeet wordt geaccepteerd, bezoedelen ze vervolgens de reputatie van de waarheidsbewegingsgroepen wiens websites ze opzettelijk hebben vervuild met hun overduidelijke dwaasheid met betrekking tot hun FLAT EARTH- fantasieën .

Het is ongelooflijk hoe een enkel volkomen fout idee (platte aarde) is gebruikt om de hele waarheidsbeweging in diskrediet te brengen.

En het werkte.

Het werkte echt.

De platte aarde Psyop

Het millenniumrapport : de platte aarde PSYOP

Wat ik zie met deze smaak van psychologische operatie is een verdeling van de demografische samenzwering, en het zwaar in diskrediet brengen van het segment van de platte aarde – terwijl de geloofwaardigheid van samenzweringswaarheid door associatie effectief wordt vermoord.

De CIA heeft een belangrijke agenda om complotbewuste personen verkeerd voor te stellen en / of in diskrediet te brengen, zoals blijkt uit hun Operation Mockingbird NLP-tactiek om de maatschappelijke visie te vormen en de term ” complottheoreticus” te bewapenen na de moord op JFK .

Hier zijn enkele redenen waarom Flat Earth een PSYOP is:

Platte aarde is slechter voor geloofwaardigheid dan bijna elk ander geloof

CIA & mede-samenzweerders hebben een hunkerende agenda om complotwaarheden en complotbewuste mensen in diskrediet te brengen – Wat doet platte aarde? Flat earthers zijn zo in diskrediet gebracht dat ze bijna volledig worden gemarginaliseerd, en complotbewuste mensen worden in diskrediet gebracht door associatie

Voorspellende programmering met betrekking tot deze nieuwe golf van materiaal van de platte aarde moet een demografie van mensen omvatten die irrationele overtuigingen associëren met algemene complotbewuste mensen

Elk nieuw stuk samenzweringswaarheid dat een flat earther deelt, wordt verder in diskrediet gebracht door associatie

Voor wie is deze toename van het materiaal van de platte aarde tastbaar? Het brengt complotwaarheden in diskrediet, dus het komt duidelijk ten goede aan degenen die betrokken zijn bij een alomtegenwoordige samenzwering (bijv. De CIA of misschien een andere westerse inlichtingendienst)

Flat Earth brengt de NASA-oppositie in diskrediet, vooral voor de wetenschappelijke gemeenschap

De spot drijven met alt media

Verdeling van demografische gegevens die vatbaar zijn voor samenzwering (zelfs ik ben schuldig aan het niet volgen van een mede-waarheidster omdat de platte aarde in hun twitter-bio staat)

Creëert een omgeving waarin alt-media absurd lijken voor de mainstream, geeft een voorbeeld van irrationaliteit om te simplificeren voor alle aanhangers van samenzweringen

Flat Earth als een list om de oppositie te verdelen en te beheersen

Vermoedelijk betaalt een “groep elite zakelijke professionals” populaire alt-mediamensen om platte aarde te promoten. Iets zegt me dat hier een bedrag van een CIA of Amerikaanse militaire belastingbetaler aan vast zit

De Flat Earth Theory is vanaf het begin ontworpen om elke rationele discussie in een volledig irrationele richting te leiden

Uiteindelijke conclusie

Gevestigde media en grote technologiebedrijven pushen Flat Earth-content om zichzelf te laten lijken:

Rationeel

Wetenschappelijk (en)

Objectief

-ter vergelijking.

Allemaal terwijl je karaktermoordt:

Alternatief

Zoom

Vreemd

Out-of-the-box

– denken. Het wordt afgebeeld door de lens van een paar gekke waanvoorstellingen die geloven dat de aarde plat is.

Sommigen van die mensen zijn nuttige idioten, en sommigen worden betaald. Degenen die opzettelijk hun eigen imago en geloofwaardigheid saboteren door te zeggen:

“Ruimte is nep”

“Dinosaurussen hebben nooit bestaan”

“Satellieten zijn niet echt”

“De holocaust is nooit gebeurd”

“Hitler was een goede vent”

– worden waarschijnlijk betaald.

Terwijl de terloopse waarnemer ze in hun eigen geest uitlacht, zijn zij degene die daadwerkelijk wordt bespeeld. En de “ruimte is nep” idioot met een lelijke website – lacht de hele weg naar de bank.

Er zijn niveaus in dit spel.