20230210 Over het mogelijk maken van een bioterrorismeprogramma

Hoe de Amerikaanse regering een schaduwstructuur bouwde die COVID vax ‘bioterrorisme’ mogelijk maakte

Van Lifesitenews, zie daar links en afbeeldingen, google translate, deeple translate. (Ed.: ik deel dit omdat het niet alleen over het Amerikaanse volk gaat)

‘Het congres en de presidenten van de VS hebben de omverwerping van de Amerikaanse grondwet gelegaliseerd en gefinancierd… door middel van een grootschalig binnenlands bioterrorismeprogramma dat omgedoopt is tot een programma voor de volksgezondheid… namens de Wereldgezondheidsorganisatie en haar geldschieters’, schrijft juridisch onderzoeker Katherine Watt.

Patrick Delaney wo 1 februari 2023 – 12:24 uur EST

Sprakeloos

Noot van de redactie: dit artikel is het vierde van een serie over de rol van de Amerikaanse regering bij het orkestreren van een bioterroristische aanval op hun eigen burgers met behulp van ‘biowarfare-agenten’ die op de markt worden gebracht als ‘COVID-19-vaccins’. De voorgaande drie artikelen zijn hier , hier en hier te vinden .

( LifeSiteNews ) – Met uitzonderlijke details en volledigheid heeft een paralegal onderzoeker en journalist uit Pennsylvania de uitgebreide “pseudo-legale” structuren gedocumenteerd die gedurende decennia zijn opgezet waardoor het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) zijn bioterroristische aanval “COVID-19-vaccin” kon uitvoeren ” op zijn eigen burgers, waarbij vele duizenden ongestraft worden gedood en verminkt.

Katherine Watt identificeert zichzelf als “een rooms-katholieke, Amerikaanse, Gen-X-schrijver, paralegal ( Ed.: Wat houdt een paralegal in?

Wat doet een paralegal? De paralegal heeft een ondersteunende functie en helpt bijvoorbeeld advocaten bij het voorbereiden van een proces. Een paralegal zoekt bijvoorbeeld wetteksten op, bereidt dossiers voor en stelt contracten op. Ook kunnen diverse administratieve werkzaamheden tot het takenpakket behoren. wiki) , graficus, vrouw en moeder.” Voordat zij paralegal werd, behaalde Watt een diploma filosofie aan de Penn State University, werkte zij als verslaggever voor kleine kranten en richtte zij uiteindelijk Bailiwick News op in 2016. Voormalig farmaceutisch directeur en onderzoeker Sasha Latypova , die het afgelopen jaar een bron is geweest van verschillende belangrijke bombshell- rapporten , heeft meer recentelijk vertrouwd op Watts documentatie en heeft iedereen sterk aangemoedigd om zich op haar te abonneren en haar werk te lezen. Het is een encyclopedie van wetsreferenties, minutieus onderzocht en beschrijft hoe de [pseudo-legale] structuur [voor het bioterrorismeprogramma van de regering] tot stand is gebracht en wat het inhoudt.” “Ik zeg ‘pseudo-legaal’ omdat je een misdaad niet kunt legaliseren”, legde Latypova uit in een videolezing in december . “Ze hebben het op papier legaal gemaakt … [maar] niets van dit alles is wettig omdat ze een misdaad begaan.” Latypova heeft gemeld hoe de COVID-19-“vaccins” volledig werden geproduceerd , gecontroleerd en gedistribueerd door de DOD, die erin slaagde ze niet als medicijnen of farmaceutische producten te classificeren, maar als “COVID-tegenmaatregelen” onder het gezag van het leger. Dit betekent dat ze niet verplicht zijn om te voldoen aan de Amerikaanse wetgeving met betrekking tot de productiekwaliteit, testen, effectiviteit, veiligheid en etikettering van medicijnen of andere medische producten. Maar hoewel deze “tegenmaatregelen” niet onder de regelgevende en toezichthoudende autoriteit van de FDA en CDC vielen, orkestreerden deze agentschappen een “nep-theatrale” public relations-uitvoering die de indruk wekte bij een nietsvermoedende bevolking dat deze standaardwaarborgen inderdaad aanwezig waren. Met de farmaceutische bedrijven waren de overheidsinstanties en meer betrokken bij “een samenzwering om massamoord te plegen door middel van bioterrorisme en informatieve oorlogsvoering wereldwijd”, beweerde Latypova . “Het bewijs is overweldigend dat er een intentie is om mensen schade toe te brengen door de COVID 19-injecties, zogenaamde ‘vaccins’ en andere onzinnige COVID-responsmaatregelen die door regeringen over de hele wereld in lockstep zijn geïmplementeerd”, waaronder lockdowns, maskermandaten en sluitingen van scholen.

‘Basisdoel van de architecten, dat is bereikt’, is ‘legaal vrije burgers omvormen tot tot slaaf gemaakte onderdanen’

Door te documenteren hoe dergelijke misdaden tegen de menselijkheid “legaal” zijn gemaakt, heeft Watt een “[r]onderzoeks- en organisatietool” gemaakt met de titel American Domestic Bioterrorism Program (ADBP), dat voortdurend wordt bijgewerkt zodra er nieuwe informatie aan het licht komt. Het verklaarde doel is om “de zaak op te bouwen om leden van het Congres, presidenten, HHS- en DOD-secretarissen en federale rechters te vervolgen wegens verraad onder 18 USC 2381.”

Het document beslaat momenteel 67 pagina’s wanneer het wordt afgedrukt en somt relevante wetgeving, voorschriften, uitvoeringsbesluiten en andere relevante gebeurtenissen op van 1907 tot heden die het mogelijk hebben gemaakt de bioterrorisme-aanval met het “COVID-vaccin” te laten plaatsvinden met een volledige “juridische” architectuur die dient om te vergemakkelijken zijn misdaden en zorgen voor volledige immuniteit voor elke betrokken crimineel.

“Het basisdoel van de architecten, dat is bereikt”, schrijft Watt, “was het creëren van wettelijke voorwaarden waaronder alle regerende macht in de Verenigde Staten automatisch kon worden overgedragen van de burgers en de drie constitutionele takken naar de twee handen van de minister van Volksgezondheid en Human Services, van kracht op het moment dat de HHS-secretaris zelf een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid afkondigde, waarbij vrije burgers wettelijk werden omgezet in tot slaaf gemaakte onderdanen.

“Dat gebeurde op 31 januari 2020, van kracht vanaf 27 januari 2020 tot op de dag van vandaag”, merkte ze op.

“Met andere woorden: het Congres en de Amerikaanse presidenten legaliseerden en financierden de omverwerping van de Amerikaanse grondwet, de Amerikaanse regering en het Amerikaanse volk, door middel van een grootschalig binnenlands bioterrorismeprogramma dat opnieuw werd bestempeld als een programma voor de volksgezondheid, uitgevoerd door de HHS-secretaris en de minister van Defensie op namens de Wereldgezondheidsorganisatie en haar geldschieters,” vatte Watt samen (cursivering in origineel).

In strijd met de Amerikaanse grondwet gaf het Congres toestemming voor concentratie van de federale regeringsmacht in de ‘enige’ handen van de HHS-secretaris

Punten van “kritisch verval” van de wettelijke code die in Watts uitgebreide traktaat naar voren komen, zijn onder meer de oprichting in 1983 van een alomvattend “Public Health Emergency Program” onder leiding van de HHS-secretaris. Met deze wetgeving werden “noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid” (PHE’s) toegevoegd aan oorlogen, natuurrampen en andere noodsituaties “die kennelijk in staat waren om staats-, lokale en tribale overheidsinstanties ondergeschikt te maken of te federaliseren”.

Een dergelijke opschorting van “grondwettelijke en wettelijke bescherming van Amerikaanse levens, vrijheden en eigendommen, tegen buitensporig bereik en misbruik door de overheid” kan blijkbaar eenzijdig door de president worden gedaan, “zonder toezicht van het Congres [42 USC 247d-6d(b)(9)] of rechterlijke toetsing [42 USC 247d-6d(b)(7)], en zonder respect voor grondwettelijke bepalingen die onopgesomde bevoegdheden voorbehouden aan nationale en lokale overheden en aan de mensen zelf, ‘schreef Watt in de samenvatting van haar ADBP.

Bovendien, met deze wet en daaropvolgende wijzigingen, “lijkt het Congres toestemming te hebben gegeven voor concentratie van de federale regeringsmacht in de handen van de minister van Volksgezondheid en Human Services tijdens elke ‘noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid’, zoals bepaald en uitgebreid door de HHS-secretaris op zijn of haar naar eigen goeddunken.”

In een video- interview met Latypova legde Watt uit hoe volgens het huidige wettelijke kader er geen staats-, congres- of gerechtelijke autoriteit is die de HHS-secretaris terzijde kan schuiven tijdens zo’n zelfverklaarde “noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid”.

“Het is een volledig gesloten lus,” legde ze uit. Zodra ze een PGO hebben verklaard “hebben ze alle macht, en zij zijn de enige die hun macht kan opschorten vanwege de manier waarop ze de wetten hebben geschreven.”

Maar Watt vroeg zich af: hoe gaf het Congres ‘een macht weg die ze niet konden weggeven? Het congres heeft niet de macht om zichzelf te ontbinden. Het congres heeft niet de macht om de federale rechterlijke macht te ontbinden onder de Amerikaanse grondwet… Je kunt geen macht weggeven die niet van jou was om mee te beginnen. En de macht in ons land zou in de grondwet moeten liggen, de hoogste wet van het land. Er zou niemand moeten zijn die erboven staat”, zoals een niet-gekozen HHS-secretaris.

Bovendien stelt Watt dat er, voor zover zij weet, geen objectieve criteria zijn om te bepalen wat een PGO inhoudt, en dat het dus willekeurig kan worden bepaald en elke 90 dagen kan worden verlengd door de HHS-secretaris. Meest recentelijk werd deze “vernieuwing” van de PHE op 11 januari uitgegeven door de Biden-administratie, HHS-secretaris Xavier Becerra.

Alle veiligheids- en geïnformeerde toestemmingsvereisten opgeschort voor COVID ‘biowarfare-agenten’ met ‘geen stopconditie’

Zoals beschreven door Latypova, is de verklaring van een PGO “de hoeksteen” die de “COVID-19 vaccin” bioterrorisme “criminele structuur bij elkaar houdt”, waaronder: 1.) de oprichting in 1997 van de “Emergency Use Authorization” (EUA) status voor medische producten, 2.) de uitbreiding van Other Transaction Authority (OTA)-regelingen voor de DoD in 2015, en 3.) de PREP-wet van 2005 en de meest recente wijzigingen daarvan.

Het EUA-programma stelt de HHS-secretaris in staat “naar eigen goeddunken, willens en wetens de gewone federale regelgeving inzake geneesmiddelenveiligheid op te schorten voor de duur van een ‘noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid'”, die ook wordt bepaald en verlengd door zijn of haar enige autoriteit, Watt legt uit .

Dergelijke schorsingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, alle klinische onderzoeken, gegevensverzameling, producttesten en normen voor etikettering, serialisatie, distributie, opslag, reclame, marketing en bepalingen voor geïnformeerde toestemming. Ook opgeschort zijn normen voor monitoring en rapportage van schadelijke effecten, handhaving van productveiligheid en bepalingen voor terugroepacties.

Zoals eerder gemeld door LifeSite, stond de OTA-wetgeving het Ministerie van Defensie toe om bijna alle relevante wettelijke en transparantievereisten te omzeilen bij het bestellen en produceren van “COVID-tegenmaatregelen” (dwz “vaccins”), die per definitie “biowarfare-middelen zijn, wettelijk geen medicijnen”. , geen farmaceutica, en niet als zodanig gereguleerd.”

Ten derde benadrukt Latypova hoe de PREP-wet werd gewijzigd net voordat de PHE in januari 2020 werd aangekondigd, waarbij iedereen die deelnam aan “dit bioterrorismeprogramma” expliciet en zeer grondig werd vrijgesteld van elke aansprakelijkheid, van rechtszaken, van verwondingen en sterfgevallen als gevolg van deze acties.

Ook cruciaal voor deze pseudo-juridische structuur is een bepaling in de Amerikaanse Code waarin staat dat ” gebruik ” van door de EUA gedekte medische tegenmaatregelen, zodra deze door de secretaris van HHS als zodanig zijn aangewezen, ” niet wordt beschouwd als een klinisch onderzoek . ”

Dus, volgens Watt, volgens de verklaring van de HHS-secretaris, “is het gebruik van dergelijke producten toegestaan, zelfs als er geen veiligheids- of werkzaamheidsgegevens zijn, zelfs als dergelijke producten giftig en ondoeltreffend zijn.” Bovendien, zelfs nu de doden en gewonden zich opstapelen, “(t) hier is geen voorwaarde om te stoppen, omdat er geen wettelijk relevant ‘klinisch onderzoek’ is dat moet worden gestopt.”

En aangezien EUA-producten geen deel uitmaken van enig klinisch onderzoek, zijn ze niet experimenteel en blijft er dus geen wettelijke verplichting bestaan ​​om te voldoen aan wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik van experimentele geneesmiddelen, inclusief geïnformeerde toestemming.

Dus, door de afgifte van de PHE en vervolgens de EUA voor deze bioagentia, schortte alleen de HHS-secretaris de geïnformeerde toestemmingsverplichtingen voor de hele natie op, en machtigde degenen die deze injecties toedienden om “informatie over productingrediënten achter te houden; flacon inhoud; potentiële individuele risico’s en voordelen op basis van individuele gezondheidsproblemen; behandelingsalternatieven; en de mogelijkheid om de producten te accepteren of te weigeren.”

Doel van de ‘pseudo-legale’ structuur: ‘het opzetten van een geheime biologische aanval’ op het Amerikaanse volk

Bovendien, rechtstreeks verwijzend naar de Amerikaanse Code, legt Watt uit hoe “alle beoordelingen van risico’s en voordelen [voor EUA-producten] voorbehouden zijn aan de HHS-secretaris alleen, [met] geen gegevens vereist en geen gegevens of beslissingstoetsing door het Congres, rechtbanken of individuele ontvangers [zijnde ] geautoriseerd.”

Bovendien, hoewel Latypova vorig jaar, en vele andere experts, verbijsterd waren over waarom geen regelgevende instanties tussenbeide kwamen om de COVID-vaccinatiecampagne stop te zetten vanwege het feit dat deze injecties duidelijk vervalst waren , brengt Watts onderzoek duidelijkheid door de Amerikaanse code zelf aan te halen die geeft aan dat EUA-producten ” niet worden beschouwd als vervalst of verkeerd gebrandmerkt “.

Dit is het geval voor het niet naleven van voorschriften met betrekking tot “productie, testen, zuiverheid, kwaliteit, variabiliteit van partijen en partijen, vervalsing, vervaldatums, etikettering, serialisatie, marketing, branding, verstrekking en recepten.”

Andere statuten lijken:

Zorg voor “geen toegang tot rechtbanken voor rechterlijke toetsing van de feiten of wetgeving met betrekking tot HHS-secretarissen voor noodgevallen op het gebied van volksgezondheid en productclassificaties voor medische tegenmaatregelen”,

Wijs fabrikanten aan als aannemers om te worden beschouwd als “HHS-werknemers met het oog op wettelijke immuniteit onder de Federal Tort Claims Act”,

Vooruitlopen op de autoriteit van staats-, lokale en tribale regeringen met betrekking tot deze invasieve maatregelen,

Autoriseer de verdediging “volg gewoon bevelen op”; En

Stel vast dat er “geen toegang is voor eisers tot civiele rechtbanken voor rechterlijke toetsing, en geen entiteit waaraan burgerlijke aansprakelijkheid kan worden verbonden, voor verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door gedekte medische tegenmaatregelen.”

Voor mevrouw Watt geeft het bewijs onomstotelijk aan dat de “in elkaar grijpende corruptie van de federale wetgeving inzake noodbeheer, volksgezondheid en drugsveiligheid” tot doel heeft “een geheime biologische aanval door de Amerikaanse regering op het Amerikaanse volk te plegen onder de frauduleuze karakterisering van biologische wapens als ‘Covid-19-vaccins’.”

‘Door de overheid geleide massamoord is helemaal geen ondenkbare misdaad’, honderdduizenden extra sterfgevallen als gevolg van ‘vaccinatie-geïnduceerde sterfte’

In een substackpost van 12 november maakte Watt de opmerking dat “een van de meest voorkomende kenmerken van regeringen” is dat uiteindelijk “de meesten van hen veel van hun eigen mensen vermoorden”.

Latypova, die opgroeide in de Sovjet-Unie, meende in een e-mailcorrespondentie aan LifeSite: “Het is buitengewoon gebruikelijk dat regeringen hun eigen burgers terroriseren en vermoorden, en het is veel waarschijnlijker dat dit gebeurt wanneer de overheid groot en gecentraliseerd is.” Dit is vooral het geval met “communistische/fascistische regeringen” die “hongersnoden en massale terreur hebben georkestreerd en verantwoordelijk zijn voor ongeveer 200 miljoen doden in de afgelopen eeuw.”

“Maar er is vandaag geen verschil met de Amerikaanse federale overheid die is gefuseerd met grote internationale bedrijven zoals het biofarmaceutische complex, banken, academische instellingen en mediaconglomeraten”, schreef ze. Dergelijke bestuursstructuren zijn “per definitie fascistisch”.

Sinds de maatregelen tegen het “COVID-19-vaccin” zijn genomen, voornamelijk in 2021, is de oversterfte sterk gestegen.

In december meldde de zeer geprezen verzekeringsanalist Josh Stirling dat degenen die de experimentele COVID-injecties op genenbasis accepteerden “een 26% hoger sterftecijfer hebben”, waaronder 49% voor degenen onder de 50 en 145% voor degenen die slechts één dosis accepteerden van het twee doses regime.

Stirling zei dat dit “de beste statistieken zijn die we hebben” en “misschien wordt het nog beter”, maar op dit punt “moeten we aannemen dat dit nu de basislijn is” die “ongeveer 600.000 extra sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten van deze hogere vaccin-geïnduceerde sterfte.”

In 2021 toonden de cijfers van de collectieve ziektekostenverzekering zelfs aan dat degenen in de beroepsbevolking, tussen de 25 en 64 jaar, “plotseling 40 procent meer sterfte ervaren, vergeleken met [de toch al extreem hoge] 32 procent in de algemene bevolking.”

Scott Davison, de president van OneAmerica Insurance in Indianapolis, legde het belang van deze cijfers uit, met name met betrekking tot de stijging van 40% in de sector van de sterftecijfers in het derde kwartaal van 2021, de hoogste die het bedrijf ooit heeft gezien in de geschiedenis van het bedrijf. ”

“Om u een idee te geven van hoe erg dat is: een ramp van drie sigma of een catastrofe van één op de 200 jaar zou een toename van 10% zijn ten opzichte van vóór de pandemie”, zei hij. “Dus 40% is gewoon ongehoord.”

‘De meest valide’, de jonge en atletische, lopen de grootste toename op in invaliditeits- en sterftecijfers als gevolg van mandaten voor werk en schoolinjectie

Bovendien heeft de Amerikaanse bevolking als geheel sinds mei 2021 een toename van 11 procent in handicaps opgelopen , terwijl het voor werkenden zelfs nog veel hoger was, tot een toename van 26 procent.

Voormalig BlackRock-analist en fondsbeheerder Edward Dowd merkte op dat het daarom bijzonder “schadelijk voor uw gezondheid was om in 2021 en 2022 te werken … Er gebeurt iets met de meest valide onder ons, studenten, werknemers, degenen in het leger , de eerstelijnswerkers.”

“De enige verklaring hiervoor die ik kan zien, zijn mandaten voor experimentele biologische inentingen,” zei hij.

Bijkomende indicatoren zijn onder meer een epidemie van jonge atleten die een hartstilstand krijgen of plotseling overlijden ondanks het feit dat ze in een zeer goede lichamelijke gezondheid verkeren.

Een bron genaamd Real Science, waarvan de auteurs uitdrukkelijk anoniem willen blijven , heeft momenteel een “niet-uitputtende en voortdurend groeiende lijst” gedocumenteerd van 1700 atleten die hartstilstanden en andere ernstige gezondheidsproblemen hebben gehad, waaronder 1197 doden, sinds het COVID-19-vaccin uitrol rond 1 januari 2021.

Andere onderzoekers hebben dergelijke documentatie in een videoformaat gezet met de titel “1000 atleten die instorten, sterven, hartproblemen, bloedstolsels – maart 2021 tot juni 2022.”

Hoewel de erfenis en sociale mediabedrijven dergelijke informatie meedogenloos hebben onderdrukt, is het publieke bewustzijn van deze realiteit belangrijker dan sommigen misschien verwachten.

Begin deze maand bleek uit een Rasmussen-peiling dat 28% van de Amerikanen iemand “persoonlijk” kent wiens dood volgens hen veroorzaakt kan zijn door een van deze “COVID-vaccins”. Hoewel er weinig partijdige verschillen waren in de resultaten van deze peiling, bleek bovendien dat ongeveer de helft van de Amerikanen denkt dat het op zijn minst enigszins waarschijnlijk is dat COVID-injecties “een aanzienlijk aantal onverklaarbare sterfgevallen” hebben veroorzaakt.

Met betrekking tot de Amerikaanse regering die opzettelijk een genocidecampagne tegen haar eigen burgers op gang heeft gebracht, is het ook interessant om op te merken dat in 2018 “CIA-frontbedrijf” Deagel blijkbaar voorspelde dat de Verenigde Staten tegen 2025 voor ongeveer 70% ontvolkt zouden zijn, zonder enige vorm van ontvolking. indicatie van wat ze verwachtten dat zo’n catastrofe zou veroorzaken .

Internationale bankbelangen bevorderen via de WHO gelegaliseerde gedwongen quarantaine en detentie, ‘op verdenking van verkoudheid’

Maar volgens Watt bestaat er achter deze criminele ondernemingen van individuele regeringen een organiserend principe dat deze identieke ontvolkingsagenda over de hele wereld onder druk zet.

In haar analyse getiteld Legal Walls of the Covid-19 Kill Box identificeert Watt internationale bankbelangen, met name “de mannen en vrouwen die privé eigenaar zijn van de Bank of International Settlements” ( BIS ) van Bazel, Zwitserland, als een primaire drijvende kracht achter deze agenda. . Watt citeert en documenteert een presentatie van procureur Todd Callender over dit onderwerp en gebruikt dezelfde verkorte benaming voor deze groep van ” Acht Families “, simpelweg verwijzend naar hen als “De Eigenaars”.

Zoals gemeld door Callender en Watt, hebben The Owners meerderheidsbelangen in de particuliere centrale banken van bijna alle westerse en ontwikkelingslanden, waaronder de Amerikaanse Federal Reserve Bank, en hebben ze de controle over “energiesystemen, water- en voedselvoorziening; geldvoorraden die als ruilmiddel worden gebruikt; en de meeste (maar niet alle) media- en informatiekanalen.”

Aangezien grote en groeiende bevolkingsgroepen moeilijker te beheersen zijn, stelt Callender dat rond 1990 “de eigenaren besloten dat ontvolking nodig was”, en steunden ze het idee over de hele wereld van de noodzaak van “duurzame ontwikkeling” en acties die nodig waren om “de klimaatverandering te verzachten”. ”

In de daaropvolgende jaren faciliteerden ze de goedkeuring van drie VN-conventies – Agenda 21/30 (1990), Framework on Climate Change (1994) en Population and Development Program of Action (1994) – waarmee ze met succes een internationaal wettelijk kader creëerden “dat maakt mensenrechten en nationale soevereiniteit ondergeschikt aan mondiale bestuursinstrumenten die privé worden beheerd door een handvol mannen en vrouwen die aan niemand anders verantwoording moeten afleggen dan aan zichzelf”, schreef Watt.

Deze inspanningen werden ondersteund door intense wereldwijde propagandacampagnes gedurende de jaren 1990 en tot in de 21e eeuw en werden verder ondersteund door de oprichting door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van “International Health Regulations” (IHR) in 2005.

Honderdzesennegentig landen ondertekenden deze overeenkomst, die “een bindend instrument van internationaal recht” werd en de ondertekenaars verplichtte dergelijke IHR’s in de juridische structuren van hun eigen land te implementeren.

De goedkeuring van IHR’s in de Verenigde Staten reguleert niet alleen buitenlandse quarantaineactiviteiten, maar ook interstatelijke en intrastatelijke activiteiten tijdens “noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang” (PHEIC’s).

Daaropvolgende uitvoerende bevelen van presidenten George W.Bush en Barack Obama definieerden de bevoegdheden van de HHS-secretaris om Amerikanen in quarantaine te plaatsen, waarbij in grote lijnen quarantaineziekten werden geïdentificeerd als niet alleen ernstige aandoeningen zoals pokken en gele koorts, maar ook virussen die vergelijkbaar zijn met verkoudheid (2003) , de gewone griep (2005) en tot slot, zoals samengevat door Watt, “vermoedelijke maar asymptomatische verkoudheid” (2014).

Ten slotte, zoals Watt documenteert, machtigt een HHS-regelgeving die in januari 2017 is herzien (42 CFR Section 70) “de federale overheid om Amerikaanse burgers te arresteren op verdenking van verkoudheid.” Daarom kunnen “gezonde Amerikaanse burgers ook onvrijwillig worden vastgehouden om ons ervan te weerhouden intrastatelijk (binnen de grenzen van een staat) te reizen.”

Pseudo-juridische structuur schorst met succes ‘uw mensenrechten, uw soevereine rechten, uw grondwettelijke rechten’

Cumulatief hebben deze “pseudo-legale” structuren van de wetgevende en uitvoerende macht de federale overheid, via de tussenkomst van de CDC, zoals voorgeschreven door de HHS-secretaris, samen met staatsgouverneurs en lokale gezondheidsautoriteiten in staat gesteld om:

plaats alle Amerikanen – inclusief gezonde Amerikanen zonder symptomen – onder huis/ziekenhuis/verpleeghuis/bedrijf/school/militaire kazerne/gevangenis/detentiecentrum;

sluit scholen, bedrijven, kerken en overheidsgebouwen;

bevelen dat gezonde Amerikanen tegen hun wil medische hulpmiddelen (stoffen maskers) dragen; zonder persoonlijke afweging van risico’s en voordelen; zonder individuele klinische diagnose of bewijs van werkzaamheid voor infectiebeheersing, en zonder recept van een persoonlijke arts; En

zich onderwerpen aan gedwongen injectie van mRNA- en DNA-toxines op straffe van baanverlies of van school gestuurd worden.

Zoals uitgelegd door Callender, zorgen deze structuren voor “in elk geval een opschorting van uw mensenrechten, uw soevereine rechten, uw grondwettelijke rechten, [en] handvestrechten.”

“Dit verklaart onder meer de weigering van het Amerikaanse Hooggerechtshof, het Internationaal Strafhof en andere federale en staatsrechtbanken over de hele wereld om zelfs maar zaken te behandelen die de democidale Covid-19 bevolkingscontrolemaatregelen op het gebied van mensenrechten, grondwettelijke en burgerlijke vrijheden aanvechten op regelgevende en procedurele gronden”, merkt Watt op. Dit is het geval, ook al hebben sommige rechtbanken dergelijke zaken behandeld “waarbij sommige van die maatregelen op regelgevende, procedurele gronden werden aangevochten, en zelfs een paar werden beslist ten gunste van eisers van burgers die verlichting zochten van ‘mandaten’ van de overheid.”

“Amerikaanse federale rechters weten dat – voor zover zij het wettelijk kader van The Owners accepteren als legitieme, dispositieve en controlerende wet – de Amerikaanse grondwet niet relevant is”, vatte Watt samen.

Dus sinds WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus zijn PHEIC uitvaardigde, en Trump-regering HHS-secretaris Alex Azar zijn PHE uitgaf op respectievelijk 30 en 31 januari 2020, zijn de mensenrechten en grondwettelijke rechten van elke Amerikaanse burger in “het land van de vrij en het huis van de dapperen’, zijn wettelijk ondergeschikt gemaakt aan de voorschriften van deze aangestelde functionarissen in samenwerking met andere staats- en lokale gezondheidsfunctionarissen.

Wetshandhavers die zijn opgeleid om het wettelijke kader van de eigenaars te handhaven, wijzen over het algemeen de handhaving van wetten tegen batterij, uithongering en valse gevangenisstraf af

Bovendien heeft wetshandhaving laten zien dat ze zijn opgeleid om dergelijke richtlijnen zo nodig met geweld te ondersteunen of te weigeren in te grijpen wanneer mensenrechten en grondwettelijke rechten openlijk worden geschonden.

Zoals goed gedocumenteerd is en algemeen is ervaren in de VS, kregen ziekenhuizen dankzij enorme financiële voorzieningen die beschikbaar waren gesteld in de CARES-wet, ondertekend in de wet op 27 maart 2020, royale financiële prikkels voor elke positieve COVID-diagnose, opname, behandeling met het gevaarlijke en vaak fatale Remdesivir , en nog hogere bonussen als een patiënt mechanisch wordt beademd, en meer voor elke overlijdensakte die ze hebben afgegeven met vermelding van COVID als doodsoorzaak.

Bovendien kregen ziekenhuizen moreel ongeoorloofde vrijstellingen om de rechten van patiënten en die van hun surrogaten te onderdrukken en te schenden, patiënten te isoleren, hun bekende succesvolle behandelingen te ontzeggen en zelfs de mogelijkheid om uit hun ziekenhuis te worden overgeplaatst, ondanks dat ze er zelfs voortdurend om smeekten.

Ondanks het feit dat uithongering en verwondingen strafbare feiten blijven, melden Watt en Callender dat wanneer familieleden probeerden hun dierbaren te redden, en zelfs de politie belden , ze “over het algemeen weigerden mee te doen” en “in sommige gevallen de familieleden arresteerden”. die de patiënten probeerden te beschermen tegen misbruik.”

Gov’t ‘moord op burgers is gelegaliseerd’ terwijl ‘zelfbehoud en levensredden van anderen strafbaar zijn’, ‘Rechtshandhaving en rechtbanken gaan ons niet redden’

Samenvattend merkt Watt op hoe “constitutionele, civiele en strafrechtelijke” uitdagingen voor deze “pseudowetten” door de Amerikaanse regering en haar rechtssysteem zijn geblokkeerd “van ontdekking, berechting en berechting”, terwijl wetshandhaving in grote mate opgeleid om op te treden ter ondersteuning van het wettelijk kader van de eigenaren.

“Met andere woorden, sinds 30 januari 2020 is in de Verenigde Staten en de meeste andere landen de moord op burgers door de overheid (democide) gelegaliseerd”, schrijft ze. “En zelfbehoud en het redden van anderen zijn strafbaar gesteld.”

“Op een gegeven moment zal het voor een breder deel van de Amerikaanse bevolking duidelijk worden dat we al meer dan twee jaar worden geregeerd door een wereldwijd georganiseerd misdaadsyndicaat.

“Rechtshandhaving en rechtbanken gaan ons niet redden. We moeten die realiteit begrijpen en erop reageren”, concludeerde Watt.

Postlude (naspel): advies voor ambtsdragers, inclusief militairen en wetshandhavers die een eed hebben afgelegd om de Amerikaanse grondwet te verdedigen

Op de vraag van LifeSiteNews of ze suggesties had voor ambtsdragers, inclusief leden van het leger, die een eed hebben afgelegd om “de grondwet van de Verenigde Staten te verdedigen tegen alle vijanden, zowel buitenlandse als binnenlandse”, adviseerde Watt:

Beschouw de secretarissen van federale kabinetsagentschappen en Amerikaanse presidenten als ‘vijanden, buitenlandse en binnenlandse’, trotseer openlijk hun onwettige bevelen (inclusief elk uitvoerend bevel, verklaring, vastberadenheid, proclamatie en geheime richtlijn), en praat over waarom je doet wat je doet ben aan het doen.

De gewone soldaten die onwettige bevelen om de schoten te lossen hebben getrotseerd, tonen de rest van het leger en de wetshandhavers nu al twee jaar de manier om hiermee om te gaan.

Voor de congresleden, vooral in het Huis, kunnen ze beginnen met het indienen van wetsvoorstellen om de ongrondwettelijke wetten in te trekken en de federale agentschappen, waaronder de Federal Reserve, te ontmantelen; ze kunnen federale zaken indienen waarin ze federale rechters vragen om ongrondwettelijke wetten nietig te verklaren; ze kunnen de financiering intrekken voor alle CBRN-terrorismeprogramma’s die worden uitgevoerd via DoD, HHS en DHS onder het voorwendsel ‘Global Health Security Agenda’; en ze kunnen verduidelijken en benadrukken dat de staten krachtens de federale grondwet de macht hebben om hun eigen financiële systemen te beheren, inclusief staatsbanken en staatsedelmetaalbewaarinstellingen.

De naam van Watt’s Bailiwick News weerspiegelt “de sociaal-politieke, economische en juridische status van het Amerikaanse volk als onderdanen van boeren in een neo-feodale, wereldwijde jurisdictie van controle en onderdrukking; we zijn niet langer soevereine burgers van een functionerende constitutionele republiek.”

Interessant is dat Katherine, zoals beschreven in haar Oriëntatie voor nieuwe lezers , ook heilige kunst bij haar artikelen plaatst omdat, zegt ze , “Ik ben katholiek, de kunst is mooi, de heiligen zijn inspirerend en zonder het geloof dat mijn vader doorgaf aan ik, ik zou dit werk niet kunnen doen.

VERWANT

‘Toxic by design’: onderzoeker legt uit waarom de COVID vax-operatie van de Amerikaanse defensieafdeling blijk geeft van intentie om schade toe te brengen

De COVID vax-operatie van de Amerikaanse defensieafdeling duwde ongereguleerde schoten, misleidde het publiek: onderzoeker

Amerikaanse defensieafdeling controleert in het geheim het productieproces van het COVID-vaccin dat ‘niet kan worden getraceerd’: onderzoeker

BIJGEWERKT: Klein percentage vaccinbatches verantwoordelijk voor groot aantal bijwerkingen, beweren analisten

Dr. Robert Malone leidt duizenden wetenschappers die oproepen tot een totaal einde aan de ‘georkestreerde’ COVID-crisis

Dr. Peter McCullough: COVID-prikken zouden de vermoedelijke oorzaak moeten zijn van ongewoon hoge extra sterfgevallen

Dr. McCullough: hartstilstand NFL-speler mogelijk veroorzaakt door ‘vaccin-geïnduceerde myocarditis’