20230208 Over tirannie

Van Chuck Baldwin, zie daar links, google translate

Ik deel dit omdat een soorgelijk verhaal over ons geschreven kan worden en om te laten zien dat het wereldwijd dezelfde agenda wordt gevolgd.

De tirannen van Covid en groene energie

Gepubliceerd: donderdag 2 februari 2023

De valse verhalen over Covid en Groene Energie hebben absoluut niets te maken met wetenschap en gezondheid en alles met tirannie en de vernietiging van natuurlijke/grondwettelijke vrijheid in de Verenigde Staten. En de twee rapporten waarnaar ik in deze column verwijs, onderbouwen die bewering ruimschoots.

Het nep-Covid-verhaal

Na drie jaar van leugens, bedrog, bangmakerij en de vernietiging van wat een vrije, welvarende economie was, realiseert een aanzienlijk percentage van de Amerikanen zich nu dat Anthony Fauci, de farmaceutische industrie en de CDC een eersteklas oplichterij hebben georkestreerd – ’s werelds grootste Ponzi regeling ooit. ( (Ed.:Ponzifraude is een methode om mensen op te lichten door een belegging aan te bieden waarbij de uitbetaalde gelden (deels) worden gefinancierd uit de inleg van nieuwe klanten. Vaak biedt de oplichter daarbij een rendement aan dat erg hoog is bij een laag voorgespiegeld risico.)

Dus nu de oplichters die deze wereldwijde hoax hebben gepleegd, weten dat de mal voorbij is, zegt president Biden dat hij de noodbevelen – ondertekend door Donald Trump en verlengd door Biden – op 11 mei zal opschorten. Maar dat is niet genoeg. De criminelen die deze waanzin hebben georkestreerd en geïmplementeerd, die de levens en bedrijven van duizenden duizenden hebben vermoord en geruïneerd, moeten ter verantwoording worden geroepen. Ze kunnen niet zomaar weglopen met de miljarden dollars aan winst van deze massale wereldwijde afpersing.

Samen met Fauci was Deborah Birx bijvoorbeeld de andere helft van de ‘medische expert’-tandem die de medische wetenschap vervalste met het uitdrukkelijke doel van persoonlijke verrijking. Birx heeft zelfs toegegeven dat ze het publiek willens en wetens hebben misleid.

Hier is de titel van het verhaal: Deborah Birx geeft openlijk toe te liegen over de COVID-vaccins om het Amerikaanse volk te manipuleren.

Een van de vreemdste onderdelen van de COVID-19-pandemie zijn alle “deskundigen” op het gebied van de volksgezondheid die openlijk tegen het Amerikaanse volk hebben gelogen in de verwachting dat ze als reactie hierop zouden worden geprezen als helden. Zeker, de meesten zijn getuige geweest van het groteske niveau van arrogantie van Dr. Anthony Fauci door de jaren heen, met talloze voorbeelden van de goede dokter die toegaf te liegen om het gewenste resultaat van het publiek te krijgen. Voor zijn inspanningen heeft hij tijdschriftomslagen en prijzen van miljoenen dollars ontvangen.

Maar we mogen dr. Deborah Birx, de andere helft van het eerste COVID-19-adviesteam van Donald Trump, niet vergeten. Hoewel ze zelden dezelfde woede heeft gewekt als Fauci, is er weinig reden om aan te nemen dat ze niet net zo dubbelhartig was. Zoals RedState onlangs meldde, is Birx druk bezig met het promoten van haar nieuwe boek, en het bevat verschillende brutale bekentenissen van oneerlijkheid, waaronder het misleiden van de regering-Trump door bevelen niet op te volgen en rapporten te wijzigen.

De eigenwijze domheid gebaseerd op ongegronde hoogmoed kan ik begrijpen, misschien zelfs meevoelen. Hier vervalt Birx echter in wat ik denk dat criminaliteit is. Birx heeft op oneerlijke en onwettige wijze de richtlijnen en instructies van mensen boven haar gewijzigd, met name die van president Trump. Als ze niet steunde wat haar werd opgedragen, had ze de plicht om die instructies open en transparant aan te vechten en vervolgens te doen wat haar werd opgedragen. Als ze die bevelen niet leuk vond, was ze verplicht af te treden. Elke persoon die alleen stierf in een ziekenhuiskamer, elk bedrijf dat failliet ging en elk kind dat een jaar onderwijs verloor door de acties van Birx, zou op een aanklacht wegens misdrijf moeten worden gerekend.

Dat werd nog eens onderstreept door een interview dat ze vrijdag op Fox News deed met Neil Cavuto. Daarin gaf Birx toe dat ze loog over de werkzaamheid van de vaccins.

Dr. Deborah Birx: “Ik wist dat deze vaccins niet zouden beschermen tegen infectie en ik denk dat we de vaccins hebben overschat…”

Wat ongelooflijk om gewoon kabelnieuws uit te spugen terwijl je een boek promoot. Je kunt zien dat Birx geen spijt heeft en helemaal niet bang is dat ze te maken krijgt met terugslag omdat ze brutaal liegt om te proberen het Amerikaanse volk te manipuleren.

Ze zou echter spijt moeten hebben. Birx geeft tenslotte toe dat hij weet dat vaccinmandaten zinloos waren. Hoeveel duizenden mensen verloren hun baan en bestaansmiddelen op basis van een bekend en onjuist idee dat de COVID-19-vaccins de verspreiding van het coronavirus stopten? Toch zat Birx niet alleen maar toe te kijken, wat al erg genoeg zou zijn geweest. Ze promootte actief die mandaten terwijl ze zichzelf presenteerde als dienaar van de volksgezondheid. Het is niet alleen obsceen, het is slecht. Heeft Birx enig vermogen om empathie te voelen voor de levens die ze heeft vernietigd? Ik zie daar geen enkel bewijs van, en haar keuze om op een boekentour te gaan en haar leugens aan te prijzen als prestaties is verbazingwekkend.

Wat voor soort persoon liegt vanuit een machtspositie en schrijft dan een boek om over op te scheppen? Dat is pathologisch gedrag. Het is ook gevaarlijk omdat er geen geloofwaardigheid kan worden verwacht van een gezondheidsinstelling van de overheid die voortdurend liegt tegen de mensen die het geacht wordt te dienen. Birx wilde dat meer mensen het vaccin zouden krijgen, en ze loog om dat doel te bereiken. Het is niet de bedoeling dat bureaucraten onwaarheden vertellen om het Amerikaanse publiek te manipuleren, maar dat is precies wat ze deed.

Wat hier is gebeurd, mag niet worden vergeten. Binnenkort zullen de Republikeinen de macht hebben om weer hoorzittingen te houden in het Congres. Als ze dat doen, moeten Fauci, Birx en de rest op de lijst staan ​​en moeten ze zich verantwoorden voor wat ze hebben gedaan.

Om het bovenstaande artikel te onderstrepen en om de ongegeneerde hebzucht en pathologische harten van de Covid-oplichters verder aan te tonen, is het feit dat “sinds 2020 de top 1 procent bijna tweederde van alle nieuwe rijkdom heeft verzameld.”

Mensen, pauzeer alsjeblieft en laat dat feit bezinken. Dat ene feit verklaart op zichzelf wat er echt aan de hand was met het nep-Covid-verhaal.

Het nep-groene energieverhaal

Ik dring er bij mensen op aan dit verhaal te lezen , waaruit ik citeer:

Het is gemakkelijk voor iedereen om te zeggen dat ze tegen fossiele brandstoffen zijn. Verzet tegen kolen, olie en aardgas is in de mode en zal op de meeste plaatsen hoofden doen knikken en zelfs handen doen applaudisseren.

Maar zijn mensen zich bewust van de mate waarin hun leven afhankelijk is van fossiele brandstoffen? Weten ze dat meer dan 90 procent van de dingen die ze in hun dagelijks leven gebruiken, afkomstig zijn van fossiele brandstoffen?

Van je tandenborstel tot je autoband, de meeste dingen die je tegenwoordig gebruikt, zijn mogelijk gemaakt door fossiele brandstoffen. Schoenen, koelkasten, wasmachines, koffiezetapparaten, meubels, pennen, eetgerei, brillen, commodes, medische uitrusting, kampeeruitrusting, en de lijst gaat maar door.

Denk aan de computer of de telefoon waarop u dit artikel leest. Ze zijn gemaakt van glas, metaal, plastic, lithium en silicium – die allemaal fossiele brandstoffen nodig hebben om te ontginnen, te verwerken of te produceren. Hoewel sommige chemische derivaten zijn van fossiele brandstoffen, zijn ze allemaal op de een of andere manier afhankelijk van hun verbranding voor elektriciteitsopwekking, proceswarmte of transport.

Je zou de iPhone, Android of MacBook niet hebben zonder fossiele brandstoffen. Stel je de ironie voor van het typen van “eindolie” van een telefoon die is gemaakt van fossiele brandstoffen! Of steun klimaatactivisme door video door te geven die is opgenomen met een camera gemaakt van fossiele brandstoffen! Natuurlijk wordt dit soort ironie regelmatig vertoond en voortdurend gemist.

Kortom, de meest fundamentele levensbehoeften – en de meest gekoesterde gemakken – van het dagelijks leven zijn producten die afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Auto’s, vrachtwagens, vliegtuigen, schepen en treinen gebruiken olie. Ga je elektrisch, dan wordt de elektriciteit voor het voertuig wederom grotendeels opgewekt uit kolen of gas. Zelfs wind-, zonne-, kern- en waterkracht zijn afhankelijk van productie- en mijnbouwprocessen die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Als je van plan bent een nieuw leven op de planeet Mars of de maan te beginnen, hebben de raketten die je gebruikt fossiele brandstoffen nodig.

Hoewel het gebruik van fossiele brandstoffen als bron voor elektriciteitsopwekking en transportbrandstof veel is besproken, wordt hun rol in de productie- en landbouwsector zelden benadrukt.

Cement, staal en plastic zijn essentiële materialen die worden gebruikt in de bouw-, transport- en productie-industrie en spelen een sleutelrol in de ontwikkeling van de moderne beschaving.

Ah! Daar is het echte doelwit van de tirannen van de Groene Energie: “de ontwikkeling van de moderne beschaving.”

Groene energie-tirannen verachten de moderne beschaving – althans voor alle anderen. Ze willen echt dat Amerika wordt teruggedrongen naar de donkere middeleeuwen, waar de gemiddelde Joe gedwongen zal worden te leven van de ‘welwillendheid’ van de superrijken.

Denk je echt dat Bill Gates of Klaus Schwab van plan zijn om van hun privéjets af te komen en hun hi-tech comfort op te geven? Jij weet beter dan dat. Wat ze willen is een terugkeer naar het feodale systeem waar de arme, machteloze massa’s leven en werken in opdracht en gratie van de rijke en machtige enkelingen.

De Covid-piraten Fauci en Birx wilden het Amerikaanse volk gebruiken als mensenvoer voor hun onverzadigbare honger naar rijkdom. De tirannen van de Groene Energie willen onze kinderen en kleinkinderen veranderen in menselijk bezit vanwege hun onverzadigbare machtswellust.

Of het gebeurt of niet hangt af van het Amerikaanse volk.

© Chuck Baldwin

lees ook bij Larry Johnson over Het probleem met hernieuwbare energie is dat het intermitterend en niet schaalbaar is.