20230201 Over de weg naar de derde wereldoorlog

Via James H. Fetzer, zie daar links en afbeeldingen, google tramslate

Joachim Hagopian, met Davos een mislukking, worden heersende elites wanhopig en hebben ze geen andere uitweg dan de wereldoorlog?

24 januari 2023 James Fetzer- blog

Op basis van de huidige gebeurtenissen van afgelopen week lijkt het erop dat we meer suïcidale wanhoop zien van de kant van de elitecontroleurs die het westerse marionettenregime van de VS/NAVO/EU domineren. Bij het beschrijven van de situatie in Oekraïne in de afgelopen maanden, heb ik herhaaldelijk volgehouden dat de heersende bloedlijnelites volgens hun vazallen VS/NAVO/EU al hun eieren in hun verloren zaak-oorlogsmand van Oekraïne hebben gelegd, omdat hun “perfecte [genocidale] storm” ze Ik ben aan het koken geweest, te beginnen met de pandemie van 2020. Overbereik komt dit jaar nu samen nu hun kaartenhuis “Great Reset” -plan lijkt in te storten. Als er niets anders is, belooft 2023 een aangrijpend jaar te worden met grote drama-onthullingen. De controleurs bleven altijd zo zelfvoldaan en overdreven zelfverzekerd dat hun met voorbedachten rade massamoord op de mensheid zo verblindend zou toeslaan, vernietigende impact die de ontvolkte overlevenden nooit zouden opvangen, maar zich vastklampten aan de elites als hun reddende redders. Immers, in 1991, terwijl de rellen in LA woedden, sprak globalist in Frankrijk op de Bilderberg-conferentie Henry Kissinger verklaarde arrogant:

Vandaag de dag zou Amerika verontwaardigd zijn als VN-troepen Los Angeles zouden binnenvallen om de orde te herstellen. Morgen zullen ze je dankbaar zijn! Dit is met name het geval als hen werd verteld dat er een dreiging van buitenaf was [dwz een ‘buitenaardse’ invasie] , hetzij echt of ‘afgekondigd’, die ons bestaan ​​bedreigde. Het is dan dat alle volkeren van de wereld zullen smeken om hen van dit kwaad te verlossen. Het enige waar elke man bang voor is, is het onbekende. Wanneer dit ‘scenario’ wordt gepresenteerd, zullen individuele rechten gewillig worden opgegeven voor de garantie van hun welzijn dat hen door de Wereldregering is verleend.

Drie decennia later heeft de eerder genoemde Kissinger-Rothschild-Schwab-menigte de aangestoken lont naar nucleair Armageddon in Oekraïne georkestreerd, het verwoestende wereldwijde tekort aan voedsel, brandstof, kunstmest en onderdelen in de toeleveringsketen dat op zijn beurt hongersnood, massale hongersnood en torenhoge kosten van levensonderhoud veroorzaakt gedreven door hyperinflatie en de bevroren sterfgevallen van Dark Winter, allemaal opzettelijk gelijktijdig getimed met de ineenstorting van de wereldeconomie en de gecoördineerde aanval van het biowapen dat niet vaccineert. Als deze genocidale doodscultus ooit dacht dat niemand zal merken wie de werkelijke daders zijn, zolang de gecontroleerde Mockingbird-pers en de Big Tech-industrie de waarheid blijven censureren, met zoveel onderzoeken die de dodelijkheid bevestigen, lijken diezelfde eugenetische moordenaars nu te rennen voor hun leven of zich gedeisd houden.

Wees getuige van de déjà vu Davos-uitrol van de grondig ontkrachte, in ongenade gevallen “global warming” slangolieverkoper Al Gore , deze week schreeuwend vanaf de top van de Zwitserse Alpen:

Broeikasgassen houden evenveel extra warmte vast als zou worden vrijgegeven door 600.000 Hiroshima-klasse atoombommen die elke dag op aarde ontploffen. Dat is wat de oceanen doet koken, deze atmosferische rivieren en de regenbommen creëert en het vocht uit het land zuigt en de droogte veroorzaakt en het ijs doet smelten.

Al Gore trekt meer alarmerende leugens uit zijn reet, zoals we al eerder hebben gezien, en waarschuwt, zo niet garandeert hij dat al het bovenstaande zal resulteren in “een miljard klimaatvluchtelingen”, net zoals in 2006 deze zelfde bozo ten onrechte voorspelde dat de mensheid zal eindigen door 2016. Oplichter Gore, de goedbetaalde globalistische hypocriet, kocht slechts een paar jaar later een landgoed van bijna $ 9 miljoen met uitzicht op de oceaan in de buurt van Santa Barbara, Californië… tot zover al dat stijgende oceaanwater. Natuurlijk is de grote olifant in deze circuskamer, afgezien van de gestrande SoCal-walvis van een verkoper die tegenwoordig met bewapende weersveranderingen rijdt, de geheime krankzinnigheid van klimaatinterventie sinds eind jaren zeventig fulltime zware giftige metalen uit de lucht laten regenen, dat is al die jaren te taboe geweest om er zelfs maar over te durven praten. De carrières en reputaties van mensen zijn geruïneerd door waarschuwingen voor de wazige, kriskras door zilver gestreken “chemtrail”-lagen van al het geconcentreerde geo-engineering-sproeien.

Ondertussen waarschuwt geoengineeringwatch.org van activist Dane Wigington ons al tientallen jaren. Gore’s woedende uitbarsting van klimaatverandering vorige week in Zwitserland zorgde ervoor dat hij exact dezelfde angsttactiek leugens gebruikte die hij bijna twintig jaar geleden gebruikte met zijn bewezen hoax over de opwarming van de aarde, die verondersteld werd mensen binnen tien jaar uit te laten sterven na alle stijgende oceaanspiegels. Ongelooflijk dat ze nog steeds dezelfde oude, dezelfde oude bewapende, grondig ontkracht door echte wetenschap recyclen – afzetterij van de koolstofvoetafdruk en groene energieagenda als hun dubbele Trojaanse paard-excuus van gerationaliseerde krankzinnigheid als hun “ongemakkelijke” excuus om weg te komen met genocidaal moord.

Het feit dat meer dan de helft van de genodigden voor Davos dit jaar no-shows waren , maar gerecycleerde, oude, lage flunkies, voorspelt problemen in het paradijs voor de “laat ze insecten eten” WEFers die momenteel laag liggen uit angst om in het openbaar gezien te worden, ondanks dat het werd bewaakt door het 5.000 bemande Zwitserse leger. Een hoogtepunt in Davos was het kijken naar de CEO van Pfizer, Albert Bourla , gewoon om te zien of zijn uitpuilende, van vorm veranderende nek zou ontploffen terwijl hij probeerde te ontsnappen aan de inquisitie door een paar Rebel News -verslaggevers die hem achtervolgden terwijl de niet-vervolgde moordenaar te voet probeerde te vluchten als de gezochte voortvluchtige crimineel die hij is. Zijn tribunaal komt dit jaar te laat.

Nog een zielige ironie: precies op hetzelfde moment dat de Amerikaanse regering haar schuldplafond bereikte nadat ze geen geld meer had om te lenen, legt de energietsaar John Kerry, vers van zijn gasverslindende, koolstofuitstotende straalvliegtuig, uit wat de enige manier is om het klimaat te verbeteren. verander “ramp” eist strijdlustig meer “geld, geld, geld, geld, geld, geld” om zijn eigen gigantische CO2-voetafdruk vliegtuigbrandstof te betalen, uiteraard tegen betaalde kosten. Meer ironische wending: het Amerikaanse ministerie van Financiën onthulde dat de VS, om deze maand de lonen van hun strijdkrachtenpersoneel of hun bejaarde burgers die afhankelijk zijn van hun sociale zekerheid, te laten snijden in de lonen, nog meer geld moet lenen van haar belangrijkste schuldeiser, China, dezelfde land dat de bedrieger Biden-misdaadfamilie en vele congresleden chanteert, omkoopt en bezit, waartegen Amerika heeft beloofd oorlog te voeren wanneer China Taiwan binnenvalt. In deze omgekeerde door Lucifer gecontroleerde wereld zijn de Verenigde Staten van Amerika al van binnenuit verloren gegaan door de door de CCP gecontroleerde Amerikaanse verraders. Kunnen we het terugnemen?

Terwijl de VS nu $ 31,4 biljoen in de rode debiteurengevangenis zit, “geld, geld, geld!” John Kerry heeft de leugenachtigheid om zijn bizarre grootsheid compleet met een zelfvoldane glimlach te tonen als een select lid van zijn gezalfde superieure heersende klasse die ogenschijnlijk vorige week in Davos is samengekomen om “de mensheid voor uitsterven te behoeden”. In zijn eigen woorden: “Het is zo” bijna buitenaards om over na te denken”, komt deze Dufus naar buiten en zegt dit omdat de Davos-menigte zeer waarschijnlijk zijn bevelen opvolgt van demonische ET’s. De ontmoetingen van President Eisenhower in 1954 met de grijzen en Draco reptielen ET’s bevestigen dit, ook bevestigd door Ike’s eigen kleindochter Laura Eisenhower .

Net als zijn andere Davos-democraat-verliezer Gore , wordt Kerry ook goed betaald door de corrupte Deep State-kliek nadat hij de tweede opgetuigde, door Bush gestolen verkiezingen van deze eeuw op rij ” verloor “. Maar voor het nemen van de val worden ze wel beloond. Deze verraderlijke Frankenstein-griezel, getrouwd met het fortuin van de erfgename van de Heinz-bloedlijn, beschimpt zelfvoldaan de mensheid vanuit Davos, beschermd door zijn doodscultus die arrogant is samengesteld om snellere manieren te vinden om meer van ons te vermoorden. Deze oude corrupte politicus, wiens zoon Chris Heinz, net als Uncle Joe’s Hunter, ook bilkte vuil witgewassen geld uit Oekraïne, samen met 1200 van Kerry’s mede-elitaire marionet Davos 2023 wannabes, vlogen vorige week met hun privé [of belastingbetaalde] jets de Alpen in en uit om alle problemen die ze in het geheim veroorzaakten te pontificeren als hun gerechtvaardigde nep-excuus voor het voeren van genocide onder hun voorwendsel van “klimaatverandering”, terwijl ze hypocriet letterlijk “honderdduizenden ponden en duizenden metrische tonnen koolstof ” spuwden. Deze leugenaars, huichelaars en ware vijanden van het volk zullen uiteindelijk allemaal ten onder gaan.

Nogmaals, een paar dagen geleden verscheen zelfs hun oude oorlogsmisdadiger “senior staatsman” Kissinger opnieuw in Davos, waarbij hij ervoor zorgde dat hij aan zijn voormalige beschermeling Klaus Schwab aankondigde dat Kissinger zijn eerdere standpunt had teruggedraaid en altijd pleitte voor onderhandelde vrede tot nu toe Oekraïne formeel verwelkomde in lidmaatschap van de NAVO. Dit is nog een andere manier om tegen de wereld te zeggen: volle kracht vooruit en bommen weg naar de nucleaire winter. Vrede en leven zijn uit en kernwapens en dood zijn in, dat is wat deze oude Luciferiaanse scheet zegt.

Nog een apropos versnapering over hoe planetair controlerende Davos-machtsfreaks de nieuwe Sodom en Gomorrah – levensstijl leiden. De vele hedonistische echtbrekers die de heisa van vorige week bijwoonden onder de meer dan 1200 aanwezigen, namen deel aan de zwerm prostituees in het skigebied en verdienden gemakkelijk $ 2500 per nacht tijdens het neukfestijn van een week. Klaus Schwab, de pedofiel, geniet naar verluidt zelf van het intieme gezelschap van kleine jongens. Schwab’s WEF, de globalistische verzorgingsfabriek volgens zijn Young Global Leaders -programma sinds 1992 die vorm heeft gegeven aan tal van G20-presidenten, premiers en ministers zoals de Canadese Justin Trudeau, de Nieuw-Zeelandse Jacinda Ardern die net onverwachts aftrad, en de Franse Emmanuel Macron, die linkse regeringsleiders conditioneerde in de richting van pedofilie tolerantie. Een artikel dat eerder deze maand werd gepubliceerd, beweert dat WEF “liefde voor leeftijdskloof” [dwz pedofielen] beschouwt als “een geschenk van de natuur” en eigenlijk “de mensheid redt” van zichzelf door de toch al “explosie van overbevolking” van de aarde niet te belasten.

Vanaf maandag 23 januari , volgens een interview van haar staatsgevangenis in Florida, beweerde Epsteins partner-in-crime en waarschijnlijke handler Guislaine Maxwell , die momenteel haar gevangenisstraf van 20 jaar uitzit, net haar overtuiging dat Epstein werd vermoord terwijl ze in de gevangenis zat. in 2019. Vragend aan cui bono, die het meest profiteert door zowel motief als middelen, is zonder twijfel een willekeurig aantal van hun beruchte klantenkring die nog steeds vrij rondlopen, zoals de Clintons, Prins Andrew, Bill Gates, Kevin Spacey en tal van andere machtige beroemdheden. Miljardair Elon Musk, eigenaar van Twitter, heeft zowel het pedovriendelijke regime van Biden als zijn DOJ veroordeeld voor het publiekelijk vrijgeven van de identiteit van al hun VIP-klanten die crimineel hebben deelgenomen aan de Maxwell-Epstein pedo-chantage operatie. Musk bekritiseert ook regelmatig het World Economic Forum van Klaus Schwab, dat hij vorig jaar ‘ saai ‘ noemde . Elon tweette afgelopen dinsdag in reactie op Schwab’s openingsopmerking om “de toekomst onder de knie te krijgen”:

‘Master the future’ klinkt helemaal niet onheilspellend… Hoe is WEF/Davos überhaupt een ding? Proberen ze de baas van de aarde te zijn!?

Vervolgens beschrijft Musk op woensdag 18 januari denigrerend het World Economic Forum :

WEF wordt steeds meer een niet-gekozen wereldregering waar de mensen nooit om hebben gevraagd en die ze niet willen

Elon Musk verwerpt ook de leugen van de elite overbevolking .

Deze genocidale moordenaars die zich voordoen als Davos-gasten die duidelijk de volgorde volgen van pionnen achter het orkestreren van alle megacrises van vandaag, zijn in Davos op de hoogte gebracht, met meer dan de helft van de genodigden die weigeren hun gezicht te laten zien, dat wij, de mensen van deze aarde, hun litanie op het spoor zijn van ondenkbare misdaden tegen de menselijkheid, eisende tribunalen van Neurenberg tegen deze psychopathische moordenaars. Op de een of andere manier dachten deze dwazen dat de volgzame, onwetende, ‘doe-wat-je-zegt’-massa’s gewoon zouden sterven en stilletjes zouden verdwijnen, zonder op de een of andere manier alle kinderen met myocarditis en jonge atleten op te merken die dramatisch massaal voor de wereld neerstortten. Onder de FIFA-atleten in 2021 werd een opmerkelijke vervijfvoudiging van plotselinge hartstilstand waargenomen. Elites rekenden ongetwijfeld op hun pandemische bedrog en massale vergiftiging door biowapens te midden van hun geconcentreerde Gladio-strategie van spanningsproductie die zoveel ongekende, samenvallende alles-in-een dodelijke crises veroorzaakte om hebben nu al minstens 90% van ons geëlimineerd. De overgebleven paar konden gemakkelijk worden beheerd, onderworpen en gecontroleerd als geterroriseerde overlevenden die wachten op redding door “welwillende” wijze redders uit de Davos-menigte, vergelijkbaar met de opmerking van Kissinger in Bilderberg in 1991. Inmiddels verwachtten ze dat ze op opportunistische wijze hun zorgvuldig geplotte controleraster van de gevangenisplaneet van digitale lijfeigenschap hadden geïmplementeerd als hun natte droom die uitkwam.

Onze bloedlijnvijand had er nooit op gerekend dat de wereldwijde massa’s ooit een kritieke massa zouden bereiken, in het besef dat de mensheid die momenteel in hun genocidale vizier staat gepland voor massale uitroeiing van ons DNA-veranderde menselijke ras nooit snel genoeg wakker zou worden om de dood te zien aankomen, laat staan ​​een moedig standpunt innemen om te vechten naar de finish tegen deze roofzuchtige kwade machten-die-nooit-zouden moeten zijn. Hoewel de alomtegenwoordige massale hersenspoeling van de geest onophoudelijk 24 uur per dag, 24 uur per dag, 24 uur per dag indoctrinatie levert via de leugens van de massamedia van het Westen en zijn demonisch verzadigde, grondig ontwaakte en kapotte onderwijssysteem, misschien blindelings meerdere jonge generaties onwetende, linkse zombies hebben gevangen die niet in staat zijn om bondage te herkennen terwijl ze hen in hun virtuele wereld aanstaren, realiseerden de controllers zich nooit dat genoeg van ons al hun bedrog zouden doorzien, hun “probleem, reactie, oplossing”-pad naar tirannie, aangezien we resoluut hun marxistische technocratische, valse propaganda-agenda van het paard van Troje verwerpen .

De eindeloze, malthusiaanse mythe van de elites over de ” overbevolking “, hun versleten bullshit over de opwarming van de aarde/klimaatverandering, hun vernieuwde ecologische voetafdruk van fossiele brandstoffen , samen met hun vooraf geplande onhoudbare kaartenhuis dat is opgetuigd om de wereldeconomie te laten mislukken , en de gewaagde misleiding vormen de zondebok. gedemoniseerde Poetin voor zijn “niet-uitgelokte invasie” van Oekraïne… al deze geplotte preconditionerende onwaarheden die de zelfgezalfde heersers zijn’ Grote Reset” zorgvuldig gemaakte massavernietigingswapens om op eugenetische wijze hun 95% ontvolking knock-out slag toe te brengen aan de mensheid. Wij, het Volk, hebben nu nieuws voor hen – het faalt jammerlijk. De trager dan verwachte voortgang van hun mislukte menselijke genocide wordt gedwarsboomd en volledig blootgelegd, waardoor we niet snel genoeg worden gedood om te voorkomen dat onze mobiliserende massale weerstand en oppositie onze steeds luidere eisen voor waarheid en gerechtigheid verspreiden.

Bovendien sijpelde de volledige onthulling door de bloedlijnen van door Oekraïne witgewassen zwarte begrotingsgelden door hun gecentraliseerde wereldwijde bankkartel dat voorafgaand aan de speciale militaire operatie van Poetin jaarlijks biljoenen aan zwarte ops-winsten genereerde uit hun globalistische georganiseerde misdaadhub Oekraïne, die illegale wapens verhandelde (inclusief de het grootste deel van de uitgeputte westerse wapenvoorraden die naar Kiev zijn gestuurd, wordt daadwerkelijk verkocht op de snelgroeiende zwarte markt). Dan is er nog de meest verachtelijke misdaad van allemaal: de handel in seksueel misbruikte kinderen die vooral worden belaagd als vluchtelingen uit het oorlogsgebied, plus alle oost-west gateway-drugs die door Oekraïne gaan en een recordoverdosering veroorzaken, evenals de groeiende industrie van geoogste menselijke organen die sinds de tussenkomst van Poetin afgelopen februari zo goed als is opgedroogd. Dit kolossale verlies aan goddeloze inkomsten is wat het bloedlijnbankkartel werkelijk implodeert en waarom de elites in feite zoveel macht en controle verliezen, en als een direct gevolg, met toenemende wanhoop, gooien ze verwoed al hun eieren in hun Kiev oorlogsmand, tevergeefs tegen het verre superieur Russische leger, op dit moment helaas en tragisch een uitgeput, uitgeput en verslagen leger van Oekraïne vernietigend, momenteel 8 soldaten verliezend voor elke gedode Rus. De wanhoop van de elites is overduidelijk, en het heeft absoluut niets te maken met het feit dat medeleven met het volk of de natie van Oekraïne wordt gebruikt als kanonnenvlees op het grote schaakbord van de duivel.

Afgelopen donderdag 19 januari riepen 29 leden van het GOP-congres op tot een rapport van de oplichter Biden, waarin hij rekenschap geeft van de gruwelijke hoeveelheid verspilde Amerikaanse dollars die naar Oekraïne zijn gestuurd. Ongeacht al het geld en de wapens die naar Kiev zijn overgebracht, blijft de VS deze week nog eens 2,5 miljard dollar toezeggen bovenop de al 112 miljard dollar USD sinds een maand verspild aan de verloren zaak, het gebrek aan zowel tijd als adequate training en onbekwaam onderhoud te midden van Kiev’s beruchte zwarte gaten donkere webbed ondergrondse markt, worden de elites en hun westerse marionetten opgepakt in hun gigantische witwasoperatie die hun verdorven smerigheid, inclusief hun bedrieglijke dramaqueen slechte acteur Zelensky die voorbestemd was om alles te verliezen, zoveel Oekraïense soldaten op te offeren die werden vernietigd , evenals de miljoenen getraumatiseerde Oekraïense burgers die nu ’s werelds ernstigste migratiecrisis sinds de Tweede Wereldoorlog veroorzaken. Sinds de Russische interventie zijn bijna 3 miljoen oorlogsvluchtelingen naar Rusland gevlucht, bijna 1,6 miljoen naar Polen en meer dan een miljoen naar Duitsland.

Deïndustrialisatie van het Westen, wat het meest waarschijnlijke einde brengt aan een overbelaste Europese Unie die het breekpunt bereikt, samen met de NAVO en de hele Westerse beschaving als het dreigende catastrofale eindspelresultaat dat bovendien ook de Deep State-cabal van de Luciferiaanse controllers neerhaalt. Op zondag 22 januari , volgens Vyacheslav Volodin , de spreker van het Kremlin in het lagerhuis, als het Westen doorgaat met het verschepen van meer zware bewapening naar Oekraïne, zal dit “tot een wereldwijde catastrofe leiden “.

De volgende dag, op maandag 23 januari , zei Poetin in een toespraak tot de Euraziatische Economische Unie ( EAEU ):

Het is duidelijk dat de Unie alle kansen heeft om een ​​van de machtige, onafhankelijke, zelfvoorzienende polen van de opkomende multipolaire wereld te worden en als aantrekkingspunt te dienen voor alle onafhankelijke staten die onze waarden delen en willen samenwerken met de EAEU.

Afgezien van een nucleaire holocaust , wat nog steeds heel goed mogelijk is, zijn de duidelijke winnaars in dit door globalisten gemanipuleerde wereldwijde conflict tussen West en Oost Rusland en China als multipolaire wereldmachten en wordt het Globale Zuiden niet langer bedreigd, uitgebuit en gecontroleerd door de unipolaire hegemonische bullebak het Amerikaanse imperium van leugens, nu al een volledige eeuw misbruikt en gecontroleerd door de Luciferiaanse elites die verantwoordelijk zijn voor het afbrokkelende, bankroete, wereldwijde woekerschuldensysteem, IMF dat onbetaalbare leningen verstrekt voor grootschalige diefstal, blindelings stelen van derdewereldlanden, om beide partijen te steunen in eindeloze oorlogen gemaakt door kwaadaardig ontwerp, inclusief hun gefabriceerde grote finale – de oorlog van vandaag tegen de mensheid als gevolg van de nep-pandemie/doodsprik-genocide van de kliek naast hun geheime wereldwijde pedofilie-plaag die onze planeet veel te lang teistert. Het gaat allemaal ten onder in 2023, het jaar waarin volledige publieke blootstelling aan criminelen samenvalt met de langverwachte karmische schuldbetaling van de moordenaars.

Maar de strijd om te overleven is nog niet voorbij en het ergste moet nog komen. Verwacht de komende dagen en weken dat de hel losbarst met massale ontslagen in de banksector , inclusief bankruns , banksluitingen als gevolg van falende financiële instellingen die jarenlang kunstmatig zijn gestut om openbare faillissementen af ​​te wenden. Een hele reeks insolvente grote banken schetst een somber beeld van een aantal dat momenteel wankelt op een ramp, waaronder Wells Fargo, Bank of America, Goldman Sachs , PNC Bank, Deutsche Bank, HSBC Bank, Zwitserse reuzen UBS en Credit Suisse, inclusief de afketsende domino-effecten die het kaartenhuis Rothschild centrale bankkartel zoals de Federal Reserve en zelfs de Bank of International Settlement in Bazel, Zwitserland, doen afbrokkelen. BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, verloor 3% van zijn bijna 20.000 werknemers.

Big Tech-reuzen zoals Google hebben vorige week aangekondigd dat het 12.000 banen schrapt als de grootste 6% ontslagen ooit. Amazon verliest 18.000 banen, Microsoft laat 10.000 banen en 4,5% van zijn beroepsbevolking vallen, en Facebook/Meta worden ook gedwongen om in te krimpen. Ook Spotify en Vimeo kondigden forse bezuinigingen aan. Over de hele linie hebben meerdere sectoren pijn. De huizenmarkt is aan het tanken… kommer en kwel.

De Deep State-cabal zal waarschijnlijk opnieuw grote schade aanrichten in heel Amerika met zijn ongekende een of meer wekelijkse frequentie van door de staat gesponsorde valse vlag-terrorisme in de vorm van massale schietpartijen, terwijl de Luciferiaanse vijand vastbesloten is om te komen voor zowel onze wapens als ons leven. Het laatste bloedbad op zaterdagavond op 22 januari vond plaats in de Aziatisch-Amerikaanse gemeenschap van Monterey Park in Zuid-Californië, waar een 72-jarige gewapende schutter een balzaal vol dansers binnenging om het Chinese Nieuwjaar te vieren, waarbij hij 11 slachtoffers en 10 anderen neerschoot en doodde. ernstig gewond voordat ze naar verluidt zelfmoord pleegden, een standaardprocedure bij door de staat gesponsorde massamoorden. Een paar dagen later vielen er nog zeven dodelijke slachtoffers in Noord-Californië. Tijdens de eerste drie weken van het nieuwe jaar heeft Amerika 39 massale schietpartijen gehad al. 2022 was een van de slechtste ooit geregistreerd.

Tegelijkertijd schat het Wereldvoedselprogramma dat de acute voedselonzekerheid wereldwijd enorm toeneemt en 349 miljoen mensen in 79 landen treft. Toenemende voedseltekorten wereldwijd met lege voedselwinkelschappen leiden tot de ineenstorting van het Amerikaanse maatschappelijk middenveld, recordgolven van gewelddadige misdaad die hoogtij vieren, vooral in de blauw gerunde steden aan zowel de oost- als de westkust, terwijl de hele westerse beschaving een vrije val maakt te midden van de lang geplande elites gecontroleerde sloop van de drie rijkste continenten – Noord-Amerika, Europa en Australië/Nieuw-Zeeland.

Hoewel de autoriteiten het aantal sterfgevallen door Covid-19 schromelijk overdrijven en sterfgevallen als gevolg van het Covid-19-vaccin schromelijk minimaliseren en ontkennen, zijn er, nadat de Covid-19-vaccins in december 2020 in de VS waren uitgerold, meer dan 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling overleden” boven het gemiddelde aantal doden van 2015 tot en met 2019. Dit betekent dat de ontvolkingsagenda van de elites met behulp van experimentele niet-geteste niet-vaccins aanzienlijk meer Amerikanen heeft vermoord dan een van de twee grootste oorlogen van ons land – de Tweede Wereldoorlog met minder dan een half miljoen omgekomen en de burgeroorlog , toen minder dan tweederde van een miljoen stierf.

Dat gezegd hebbende, de COVID-kill-shots hebben duidelijk nog steeds niet genoeg van ons snel genoeg gedood, zoals de controleurs hadden gehoopt, bedoeld en gerekend. En dus, in het licht van groeiende paniek over het verlies van controle over hun valse verhalende leugens, gedragen de elites zich nu brutaal als een gekooid beest, met niets meer te verliezen, verwoed uithalend om zoveel mogelijk van ons neer te halen, en indien nodig, het met geweld ontketenen van een nucleaire confrontatie tussen West en Oost . Vanuit hun ingebouwde ondergrondse luxesteden en ondergronds getunneld Mach 2-railsysteem onder de aarde, lijken de elites momenteel van plan alles op het spel te zetten en een holocaust uit de Derde Wereldoorlog aan de oppervlakte te veroorzaken. Dit komt omdat ondanks de groeiende censuur, hadden de planetaire opperheren nooit geanticipeerd op de groeiende massale wereldwijde terugdringing en weerstand van de mensheid na haar afschuwelijke ontwaken voor de lang beraamde genocide van de controleurs. En nu, uit zelfverdediging, mobiliseert de vastberaden, collectieve wil van de mensen om de elites neer te halen voordat we zelf volledig worden uitgeschakeld snel. Zowel Wij, het Volk als onze boosaardige Luciferiaanse vijand, zijn beiden verwikkeld in een do-or-die countdown race tegen de klok om te bepalen wie als laatste overeind blijft – zij of wij. Als God het wil, zullen ze vallen voordat een grote meerderheid van de mensheid systematisch wordt uitgeroeid.

Deze presentatie richt zich op recente feitelijke gebeurtenissen die deze vermeende wereldschokkende uitkomst ondersteunen die zich dagelijks om ons heen ontvouwt. Wederom moet ik herhalen dat de Illuminati-globalist Henry Kissinger afgelopen dinsdag 17 januari in een zeer veelzeggende videotoespraak voorafgaand aan de rampzalige bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos flip flopte en nu steunde voor Oekraïne om deel uit te maken van de NAVO. Deze stormloop, zo niet van de Doomsday-klif naar een bredere oorlog storten, is in tegenspraak met Henry’s eerdere standpunt voor onderhandelde vrede. Acht maanden geleden vertelde hij hetzelfde Davos-publiek afgelopen mei 2022 en opnieuw zo recent als vorige maand in december dat deze Rothschild-agent consequent aandrong op een vredesregeling in Oekraïne. Het gepraat van deze oorlogsmisdadiger over vrede verraste, schokte en maakte veel westerse oorlogsophitsers boos, waaronder zijn opperheren die unaniem aandrongen en waanvoorstellingen eisten dat niets minder dan een volledige [Zelensky] Monty-overwinning zou worden behaald tegen de gedemoniseerde Poetin, die alle realiteit tart. Maar zo wanhopig worden de westerse marionetten eruit geslagen, terwijl ze het kwaadaardige vuile bod van hun bloedlijnmeesters uitvoeren.

Voorafgaand aan afgelopen dinsdag verwees Kissinger er altijd naar dat Rusland zijn formeel geannexeerde regio’s Donbas, Kherson en Zaporozhe zou behouden als onderdeel van zijn theoretische vreedzame oplossing. Maar nu is zijn terugkeer naar de onrealistische harde eis van het Westen voor “een einde aan de strijd wanneer de vooroorlogse linie is bereikt” pure fantasie en dat weet Kissinger maar al te goed. Dus hoe komt het dat deze hooggeplaatste goeroe, slechts vier maanden voor de 100, in minder dan een maand plotseling zijn eerdere standvastige standpunt omdraait en plotseling Oekraïne steunt voor het NAVO-lidmaatschap? Beleeft hij een senior moment nadat hij zijn eeuwenoude, zwakke geest heeft verloren? Of is hij in het nauw gedreven onder toenemende intense druk en vervreemding van de neoconservatieve meerderheid die verantwoordelijk is voor het langdurige fanatieke buitenlandse beleid van het Westen – vastbesloten om de en Poetin omver te werpen om ’s werelds grootste natie te balkaniseren voor grootschalige diefstal van de exploitatie van zijn enorme natuurlijke hulpbronnen, decennia lang altijd dezelfde Amerikaanse hegemoniale natte droomprijs. Waarom zou de oude codger in minder dan een maand plotseling folden en radicaal van gedachten veranderen? Het is duidelijk dat hij is bezweken voor de dictaten van de waanzin van de doodscultus. Als senior “staatsman” die voor altijd de speciale belangen vertegenwoordigt van het Rothschild-bankkartel van de City of London naar autoritaire controle door een wereldregering, nu gedwongen om de nederlaag in Oekraïne toe te geven, heeft hij zich aangesloten bij de rest van zijn elite desperado’s in hun zelfmoordpact, berustend naar het waanzinnig duivelse eindspel West vs. Oost.

Kissinger, de Rothschilds en de hele Deep State-cabal zijn zich er volledig van bewust dat Oekraïne deze conventionele oorlog tegen Rusland onmogelijk kan winnen als aantoonbaar de sterkste militaire macht ter wereld, verankerd in een robuuste strategische alliantie, zowel economisch als militair , met China als ’s werelds op één na sterkste strijdmacht. , waardoor de prik verzwakt, arsenaal uitgeput West / VS / EU / NAVO de zekere verliezer van de wereldoorlog achterlaat. Achteraf gezien is er nu een goede reden waarom de militair-industriële complexe wapenhandelwebsite deagel.com voorspelde dat de huidige 332 miljoen mensen in Amerika drastisch zouden worden geruimd tot slechts 65 miljoen in 2025, nu slechts twee jaar verwijderd. De elites gooien duidelijk het hele Westen onder de bus, die nu moedwillig de westerse beschaving en haar mensen vernietigt, zodat wat er nog over is zo zwaar zal worden afgebroken en gedestabiliseerd tot een ernstige verarmingsstatus in de Derde Wereld, waardoor elke mogelijke weerstand wordt geëlimineerd tegen de komende nachtmerrie uit de donkere eeuw van hypertoezicht te midden van de afsluiting van de gevangenisplaneet, helaas niets bezitten terwijl ze meelwormen, kakkerlakken en synthetisch nepvlees van Bill Gates aten voor ontbijt, lunch en diner. Dat is hun Luciferiaanse grootse plan. Maar het is gedoemd te mislukken, aangezien ontwaakte massa’s nu vechten voor onze overleving als nooit tevoren.

Met Rusland en China in opkomst als leiders van een multipolaire wereld, hebben tientallen niet-westerse landen gepleit om zich aan te sluiten bij hun economische BRICS-alliantie met hun eigen handelsvaluta op basis van de gouden standaard. Afgezien van India, Brazilië en Zuid-Afrika die al lid zijn, staan ​​er onder minstens een dozijn andere landen die in de rij staan ​​om toe te treden Iran, binnenkort ex-NAVO-lid Turkije, Saoedi-Arabië, Algerije, Argentinië, Maleisië , Indonesië , Egypte, Nigeria, Senegal en zelfs Afghanistan , de edelsteenrijke overwinnaar van het vernederende Amerikaanse oorlogsverliesdebacle. De doodsregering van de Amerikaanse dollar en petrodollar is bijna dood nu de gecontroleerde sloop van het Westerse Rijk van Leugens snel wegzakt naar het kerkhof bij zonsondergang.

Een belangrijk stuk van de puzzel dat vandaag de dag nog grotendeels onbekend is, is of deze trapsgewijze overwinning van oosterse troepen op het stervende westen nog steeds de geheime alliantie van Rothschild City of London zal omvatten die de afgelopen decennia stilletjes is verzorgd en gesmeed met zowel Moskou als Peking. Met andere woorden, hebben Poetin en Xi Jinping daadwerkelijk gebroken met de bloedlijn planetaire controleurs? Of zal Rusland, in een gecontroleerd oppositiepartnerschap samen met de bloedlijn-globalisten, met zijn rijkdom aan natuurlijke hulpbronnen samen met de Chinese productiebasis bereid zijn Jeruzalem te accepteren als hun wereldwijde hoofdstad van de Nieuwe Wereldorde, en het reeds lopende infrastructuurplan van de Belt and Road uit te breiden? Smart Cities -initiatief, de weg vrijmakend voor absolute menselijke slavernij van alle overgebleven aardse overlevenden? Of zullen Rusland en China onder Poetin en Xi een multipolaire, antiglobalistische, gedecentraliseerde wereld leiden die nationale soevereiniteit en wederzijdse nationale veiligheid respecteert en tegelijkertijd mensenrechten en universele vrijheid omarmen?

Het feit dat de globalisten het China van de Communistische Partij hebben gebruikt als voorbeeldig controlerastermodel met sociale kredietscores, terwijl ze momenteel de digitale valuta van de Wereldbank implementeren, plus de historisch verschrikkelijke schendingen van de mensenrechten in zowel China als Rusland voorspelt het niet noodzakelijkerwijs veel goeds voor de toekomstige mensheid, tenzij de verenigde wereldmassa’s zich actief verzetten tegen deze drang naar totalitaire controle en Poetin een goede kerel blijkt te zijn. Als de mensheid erin slaagt zich te bevrijden van onderdrukking en daadwerkelijk te evolueren, kunnen vrede en onderlinge samenwerking tussen naties misschien zegevieren. Als dit grote schaakbord echter de andere kant op speelt, zal de onuitblusbare aard van het op macht beluste beest vrijwel zeker aanzetten en elkaar vervolgens vernietigen. Dit lijkt de herhaalde cyclische geschiedenis te zijn van het onrustige intergalactische tussenstation dat bekend staat als planeet aarde. Zoveel hangt af van het vermogen van de mensheid om spirituele ontwikkeling voort te zetten terwijl onze goddeloze vijand wordt overwonnen.

Joachim Hagopian is afgestudeerd aan West Point, voormalig legerofficier en auteur van ‘ Don’t Let the Bastards Getcha Down ‘, waarin hij een gebrekkig Amerikaans militair leiderschapssysteem blootlegt dat is gebaseerd op kaartjes die de anciënniteitsladder omhoog slaan, waarbij steevast de besten en slimsten worden uitgebannen. middelmatigheid en ordevolgers stijgen naar de top als politicus-bureaucratische generaals die erop uit zijn elke moderne Amerikaanse oorlog te verliezen door elitedesign. Na het leger behaalde Joachim een ​​masterdiploma in klinische psychologie en werkte hij meer dan een kwart eeuw als gediplomeerd therapeut in de geestelijke gezondheidszorg met mishandelde jongeren en adolescenten. In Los Angeles vocht hij tegen de grootste provinciale kinderbeschermingsdiensten in het land binnen het door en door gebroken en corrupte systeem voor kinderwelzijn van Amerika.

De ervaring in zowel het leger als het kinderwelzijnssysteem bereidde hem goed voor als onderzoeker en onafhankelijke journalist, waarbij hij het kwaad van Big Pharma blootlegde en hoe het door Rockefeller gecontroleerde medische en psychiatrische systeem meer kwaad dan goed aanrichtte, bijvoorbeeld de huidige duivelse pandemische hoax en genocide. Als onafhankelijk journalist heeft Joachim de afgelopen tien jaar honderden artikelen geschreven voor veel nieuwssites, zoals Global Research , lewrockwell.com en momenteel https://jameshfetzer.org . Als een gepubliceerde bestsellerauteur op Amazon van een serie van 5 boeken getiteld Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy & the Deep State , zijn AZ sourcebook-serie onthult de wereldwijde plaag van pedofilie en is gratis beschikbaar op https://pedoempire.org/contents/ . Joachim presenteert ook de wekelijkse uitzending “Cabal Empire Exposed” van Revolution Radio , elke vrijdagochtend om 6 uur EST (ID: revradio, wachtwoord: rocks!).