20230131 Over het covidverhaal dat kantelt

Via de truthseeker van Makow, zie bij beiden de links en afbeeldingen. Google translate en deepl translate. (Ed.: ik deel beide links want er staan bij beide links interessante commentaren)

Terwijl COVID het verhaal omdraait, denk eraan dat anti-Vaxxers de vrijmetselaarsverbinding hebben geschrobd ( Ed.: Wat betekent schrobben in jargon? Schrobben is jargon voor iemand die gewoon slecht is in iets – een talentloos iemand. Dit kan zijn in sport, videospelletjes enz)

door tts-admin | 28 jan. 2023 | 31 opmerkingen HenryMakow.com – Jan 27, 2023

Het verhaal lijkt te kantelen. Twitter en YouTube staan ​​het melden van bijwerkingen toe. Met mijn terugkeer op vrijdag zet Twitter zich eindelijk in voor de vrijheid van meningsuiting. De ratten springen van boord … Fauci, Berk, Ardern, Johnson enz. Turdeau kon niet ver achterblijven.

(Ed.: ik weet nog steeds niet zeker of dat allemaal niet zo gepland is.)

Op een dinsdag plaatste ik deze klokkenluider die zei dat een miljardair in Nieuw-Zeeland hem toevertrouwde dat alle sociale instellingen die de COVID-hoax en ‘Vaccins’ promootten, in diskrediet zouden worden gebracht. Het vertrouwen in de regering zou worden vernietigd.

Het lijkt erop dat het countervax-verhaal (Ed.: tegengesteld) ook door de vrijmetselaars wordt gesponsord, iets wat we in gedachten moeten houden als de wereld op dit punt weer gezond wordt.

“ De Academie van Goddelijke Kennis lijkt een vrijmetselaarsorganisatie te zijn waarvan de leraren en medewerkers de prominente anti-vaxers David Icke, Judy Mikovits, Del Bigtree, Alec Zeck, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej en RFK Jr. sindsdien zichzelf omgedoopt om zijn occulte connectie te verbergen. “

door CR – (henrymakow.com) – vanaf 20 januari 2022

In een artikel “Sommige prominente antivaxers hebben maçonnieke banden”, onthulde ik “The Academy of Divine Knowledge”, een occulte organisatie waarvan de leden verschillende prominente “anti-vax” -activisten zijn, waaronder RFK Jr., Del Bigtree en David Icke.

De site van de Academie is nu verdwenen. De domeinnaam ( academyofdk.com ) bestaat nog steeds, maar verwijst door naar een nieuwe site met de naam UNIFYD , die de meeste van dezelfde lijst met “leraren” bevat, maar alle verwijzingen naar het occulte zijn geschrapt.

Hilarisch genoeg is hun maandelijkse vergoeding van $ 33 (een voor de hand liggende vrijmetselaarsreferentie) verlaagd tot $ 32,99.

Is dit het gevolg van het feit dat ze worden opgeroepen vanwege hun occulte praktijken?(Ed.: ze worden uitgedaagd)

De oorspronkelijke site sprak over “de mensheid op een comfortabele manier door haar ontwakingsproces helpen”. Misschien leidde het openlijk omarmen van occulte overtuigingen en praktijken ertoe dat ze te veel negatieve aandacht kregen en moest het “ontwakingsproces” (ook wel indoctrinatie in het occultisme genoemd) worden afgebroken.

Zelfs de video van Sgt. Michelle Foy, die deze mensen oorspronkelijk ontmaskerde, is van haar account verwijderd.

Niet om met de vinger naar haar te wijzen, maar wat is er aan de hand? Misschien is ze bedreigd.

Haar video is hier niet meer beschikbaar: https://www.bitchute.com/video/XqHfhUfaFYZk/

SATURNUS-SATAN

Gaat verder