20230130 Over hypocrieten

Van Baldwin, zie hier links, google translate

Wie zijn de grootste hypocrieten ter wereld?

Gepubliceerd: donderdag 26 januari 2023

Wie zijn de grootste hypocrieten ter wereld? Dit zijn mijn genomineerden:

Progressieve liberaal-democraten

Deze mensen lijken een voorliefde te hebben voor volslagen krankzinnigheid. Noem het ‘paardenverstand’ of ‘gezond verstand’, maar hoe je het ook noemt, deze mensen hebben er een natuurlijke immuniteit tegen.

Hun liefde voor Big Government maakt hen tot afgodendienaars. Hun ijver voor alles wat ongrondwettelijk, on-Amerikaans, anti-God en anti-natuurlijke wetten zijn, maakt hen, nou ja, ernstig misleid.

Ze eisen open grenzen en roepen hun steden uit tot ‘heiligdomsteden’, maar wanneer de illegalen voor hun deur beginnen te verschijnen, schreeuwen ze het hardst over hoe oneerlijk het is dat ze hun eigen beleid zouden moeten volgen en illegale buitenaardse wezens worden voorzien van vrijwel elk welzijnsprogramma dat in de boeken staat – in HUN gemeenschappen. Ze hebben zelfs het lef om ze op bussen te zetten – net als de gouverneurs van de Rode Staten – en ze ergens anders heen te sturen.

Mensen, dat is klassieke A-Nummer-Een hypocrisie!

Vervolgens doen ze er alles aan om de Amerikaanse burgerij te ontwapenen en het tweede amendement op onze grondwet te vernietigen, terwijl ze leven en werken achter enkele van de zwaarst bewapende bewakers ter wereld – en als ze op de een of andere manier die luxe niet hebben, pakken warmte in hun eigen huis. (zijn ze in hun eigen huis aan het verhitten. Maw meer eigen handwapens verzamelen)

Tjonge, je moet het ze nageven. Ze lijken hypocrisie als een stamboom te hebben aangenomen.

Neocon Republikeinen

Dit is trouwens de grootste groep Republikeinen.

Jongen, ze weten hoe ze moeten praten; maar zoals de meeste kleine kinderen hebben ze gewoon niet leren lopen.

Neem de woorden van de GOP over fiscale verantwoordelijkheid en gezonde geldpraktijken: het is gewoon HETE LUCHT. Ze bedoelen geen woord van wat ze zeggen. Ik denk dat hypocrisie hier een passende omschrijving is.

Het debat over het schuldenplafond is een relevant voorbeeld.

Het lijkt nog maar gisteren dat het schuldenplafondcircus terugkeerde naar Washington. Eigenlijk was het oktober 2021, iets meer dan twee jaar geleden. Dat circus was net als alle voorgaande. De reguliere pers en andere acolieten van de verzorgingsstaat deden allerlei sombere voorspellingen als het schuldenplafond niet zou worden verhoogd. Zodra het schuldenplafond werd verhoogd, pleitte niemand voor het verlagen van de overheidsuitgaven ter voorbereiding op de volgende keer dat het schuldenplafond werd bereikt. Iedereen wist dat zodra het nieuwe schuldenplafond was bereikt, ze weer hetzelfde konden doen.

Met andere woorden, de afgelopen twee jaar was het business as usual: de uitgaven van de federale overheid overtroffen de belastinginkomsten met ongeveer $ 1 biljoen per jaar. En iedereen wist dat binnen een paar jaar het schuldenplafond weer bereikt zou zijn.

Maar misschien wel het meest opvallende aan het schuldenplafondcircus zijn de Republikeinen. Wanneer er een Republikeinse president is, zwijgen de Republikeinen over of, erger nog, steunen ze onbeheerste uitgaven en schulden. President Trump voegde bijvoorbeeld ongeveer $ 8 biljoen toe aan de staatsschuld. Je zou hem de koning van de schulden kunnen noemen. De Republikeinse leden van het Congres waren zo stil als kerkmuizen of, erger nog, steunden hun leider met grote uitgaven en grote schulden enorm.

Nu het schuldenplafond is bereikt onder de democratische president Joe Biden, hebben de Republikeinen plotseling hun innerlijke geheime zelf van fiscale verantwoordelijkheid ontdekt. Ze eisen dat Biden instemt met ongedefinieerde verlagingen van de federale uitgaven als voorwaarde om in te stemmen met het opheffen van het schuldenplafond. Biden van zijn kant zegt dat hij niet toegeeft. Hij is vastbesloten om de uit de hand gelopen federale uitgaven en schuldengolf voort te zetten, wat er ook gebeurt.

Laat me je vertellen hoe dit afloopt. De Republikeinen zullen toegeven. Republikeinen geven altijd toe. Dit keer zal het niet anders zijn. Oh, zeker, ze zouden Biden en de Democraten eindelijk zover kunnen krijgen dat ze instemmen met een kleine verlaging van de uitgaven – ongetwijfeld gespreid over de komende 10 jaar, maar voor alle praktische doeleinden zal het niets doen om te voorkomen dat de federale regering Amerika in de problemen blijft smijten. nationaal faillissement.

Als het gaat om uitgaven en schulden, staan ​​de Republikeinen gelijk met de Democraten, vooral gezien hun niet-aflatende toewijding en onderdanigheid aan het establishment van de nationale veiligheid – dwz het Pentagon, de CIA en de NSA.

Hoe lang horen we Republikeinen al pleiten voor een “begrotingsevenwicht”? Tientallen jaren! Maar het is allemaal ijdel, hypocriet gebabbel geweest.

Dan is er nog de kwestie van abortus. Republikeinen noemen zichzelf graag ‘pro-life’. Maar het is maar een cliché; niets meer. Oh, ze vinden het niet erg om verlegen “pro-life” rekeningen door te geven, maar als het gaat om de echte kwestie van moeren en bouten, persoonlijkheid, doen ze er alles aan om het te vermijden – en zullen ze er vaak tegen zijn – achter gesloten deuren, vanzelfsprekend.

Nu SCOTUS (supreme court of the US) Roe v Wade moedig heeft vernietigd, zouden rode staten in heel Amerika wijzigingen in de persoonlijkheid moeten aanbrengen in hun grondwet Prioriteit nummer één. Dat is altijd al het centrale punt geweest in dit debat.

Een Personhood-amendement ( Een amendement over persoonlijkheid) is in volledige harmonie met American Liberty zoals verwoord door Thomas Jefferson in onze Onafhankelijkheidsverklaring, waar hij verklaarde:

Wij beschouwen deze waarheden als vanzelfsprekend, dat alle mensen gelijk zijn geschapen, dat ze door hun Schepper zijn begiftigd met bepaalde onvervreemdbare rechten , waaronder leven , vrijheid en het nastreven van geluk. Regeringen worden ingesteld onder mensen. [Nadruk toegevoegd.]

De conceptie van een baby in de baarmoeder is de schenking van onze Schepper met het onvervreemdbare recht op leven. Als Republikeinen echt pro-life waren, zouden ze met hand en tand vechten voor de wettelijke bescherming van al het ongeboren leven via een Personhood-amendement dat het leven in de baarmoeder erkent en beschermt.

Maar nee! Republikeinen in het hele land negeren (of zijn tegen) de kwestie van de persoonlijkheid. En dat geldt voor de zogenaamde pro-life non-profitorganisaties zoals National Right to Life en de ‘familiegroepen’ van James Dobson, waaronder de Montana Family Foundation en haar gecontroleerde oppositieleider Jeff Laszloff y.

Daarom verdienen deze neocon-republikeinen, samen met de liberale progressieve democraten, de nominatie voor de grootste hypocrieten ter wereld.

Evangelisch-christelijke zionisten

Als de eerste twee groepen hypocrieten zijn, definieert deze groep het woord.

Zoals Doc Holliday in de film Tombstone zei : “Het lijkt erop dat mijn hypocrisie geen grenzen kent”, zo kent ook de hypocrisie van evangelische christen-zionisten geen grenzen.

In mijn bericht van afgelopen zondag zei ik:

Ik beweer dat de christenen die Rusland zo snel veroordelen voor zijn oorlog in Oekraïne, maar achterover leunen in volslagen stilte en onverschilligheid voor de Israëlische oorlog tegen de Palestijnen, tot de grootste hypocrieten behoren!

Dit rapport illustreert wat ik bedoel:

De zoon van Palestijnse vluchtelingen uit Gaza, nu in Toronto, Sabawi’s uitnodiging voor de exclusieve organisatie, waar lidmaatschap is voorbehouden aan “uitzonderlijke mensen”, kwam voort uit zijn oprichting van TABO, een initiatief dat zich inzet voor het uitbreiden van eigendomsrechten in Palestina. en zijn in Toronto gevestigde bedrijf met kantoren in Gaza, Open Screenplay, dat tot doel heeft diverse scenarioschrijvers te helpen bij het starten van hun carrière.

Die erkenning was een groot probleem; YGL’s banden met het WEF betekende toegang tot enkele van ’s werelds grootste namen en uitnodigingen voor de jaarlijkse WEF-top die deze week in Davos, Zwitserland, wordt gehouden.

In september vorig jaar werd Al Sabawi echter voor onbepaalde tijd geschorst uit de YGL-gemeenschap.

Al Sabawi gelooft dat de schorsing een vergelding was voor een brief die hij en andere YGL-leden naar Schwab hadden gestuurd, waarin hij het WEF ervan beschuldigde te zwijgen over de acties van Israël in het bezette Palestijnse gebied, terwijl het tegelijkertijd zijn solidariteit betuigde met Oekraïne na de invasie van Rusland in de Palestijnse gebieden. land.

“Hoewel we uw publieke verklaring in solidariteit met de bevolking van Oekraïne ten zeerste steunen, kunnen we niet anders dan ons enorm gekwetst voelen dat het WEF selectief is als het gaat om moraliteit en solidariteit op basis van nationaliteit”, aldus de brief, verzonden in maart.

Volgens e-mails die door Al Sabawi aan Al Jazeera zijn getoond, reageerde Schwab boos en zei dat Oekraïne een “speciaal geval” was en dat de inhoud van de brief “diep beledigend” en “kwetsend” was. Hij dreigde de YGL te ontbinden.

Het geschil tussen Schwab en de YGL-leden was eerder begonnen, in de zomer van 2021, tijdens de oorlog van Israël tegen Gaza . Bij die aanval kwamen minstens 260 Palestijnen om het leven, onder wie meer dan 60 kinderen.

Destijds schreven Al Sabawi en een aantal andere YGL-leden een eerste brief aan WEF en Schwab, waarin ze de organisatie opriepen om Israël aan te klagen voor zijn acties in Gaza.

“Als leden van de Young Global Leaders (YGL) en Global Shapers-gemeenschap zijn we er trots op de waarden van het World Economic Forum te vertegenwoordigen en te bevorderen en gehoor te geven aan uw oproep tot verantwoordelijk leiderschap”, aldus de brief.

“Vandaag voelen we dat deze waarden op de proef worden gesteld door ons collectief stilzwijgen als gemeenschap ten opzichte van de wreedheden en het geweld dat Israël begaat tegen het Palestijnse volk.”

Voor Al Sabawi was de oorlog in Gaza persoonlijk. Behalve dat hij een Palestijn uit Gaza is, zegt hij, werd het kantoor van zijn bedrijf Open Screenplay in het geblokkeerde gebied gebombardeerd, waarbij vier doden vielen en werknemers getraumatiseerd raakten.

“De luchtaanvallen van Israël hadden gevolgen voor Schwabs eigen YGL-leden”, vertelde Al Sabawi aan Al Jazeera. “We waren ongelooflijk getraumatiseerd en verontwaardigd over de willekeurige aanvallen. Ikzelf en meer dan duizend YGL- en WEF-stakeholders waren van mening dat Schwab een standpunt moest innemen.”

In reactie op hun pleidooi schreef Schwab echter een artikel op de WEF-website waarin hij benadrukte dat de organisatie neutraal moest blijven.

“Onpartijdigheid en neutraliteit zijn verankerd in ons handvest als internationale organisatie. We hebben het ook in al onze bestuursregels ingebouwd, waardoor mensen onafhankelijk van hun ras, nationaliteit, geslacht of politieke overtuiging met het Forum kunnen omgaan, wetende dat het doel van het Forum is om de toestand van de wereld te verbeteren door middel van dialoog en actiegerichte samenwerking’, aldus het artikel .

Schwab kwam op dat standpunt terug toen hij, samen met het WEF, in februari 2022 een verklaring aflegde waarin hij Rusland veroordeelde voor zijn invasie in Oekraïne.

“Toen het WEF een duidelijk standpunt innam tegen de invasie van Oekraïne, waren we verontwaardigd”, zei YGL-lid en medeondertekenaar Ramzi Jaber.

“Ons is verteld dat het WEF zich niet kan uitspreken tegen onrecht omdat het een neutraal orgaan is en simpelweg geen publiek standpunt kan innemen – om een ​​paar maanden later te zien dat het WEF een sterk standpunt innam over de oorlog tegen Oekraïne en zijn solidariteit betuigde met Oekraïne. ”Zei YGL-lid Mary Nazzal.

“Dit is ongetwijfeld welkom en natuurlijk aangemoedigd. Maar wat niet welkom is, zijn dubbele standaarden.”

Evangelicals die preken houden en radio- en televisieprogramma’s hosten die de oorlog van Rusland in Oekraïne heftig veroordelen, terwijl ze tegelijkertijd stil, stom en dom blijven in het veroordelen van Israëls oorlog tegen de Palestijnen, zouden van Klaus Schwab moeten houden. Dat is precies wat hij doet. Schwab gaf zelfs de presidentsvrouw van Oekraïne een belangrijke rol als spreker tijdens de WEF-bijeenkomst vorige week in Zwitserland.

Dubbele standaarden? Het WEF en de evangelisch-christelijke zionisten zijn gevuld met dubbele standaarden!

Ik herhaal dus wat ik afgelopen zondag zei:

Christenen die Rusland zo snel veroordelen voor zijn oorlog in Oekraïne, maar achterover leunen in volslagen stilte en onverschilligheid voor de Israëlische oorlog tegen de Palestijnen, behoren tot de grootste hypocrieten!

Dus, wie zijn de grootste hypocrieten ter wereld? De drie finalisten staan ​​hierboven vermeld. Kies maar.

PS Dit is de tweede aankondiging dat mijn nieuwste profetieboodschap, profetieboodschap nummer 12, uit Openbaring hoofdstuk acht, de boodschap is getiteld The Seventh Seal And First Four Trumpets: The Siege – Part One – God’s Vengeance Unleashed . (Ed.: klik op youtube eronder, klik op het “wieltje” rechtsonder, klik op ondertiteling, klik op automatisch vertalen, scroll naar Nederlands. Soms is het wat slecht vertaald maar je komt er wel uit.)

Zoals ik herhaaldelijk heb aangetoond, is het grootste deel van het boek Openbaring het verslag van de verwoesting van Jeruzalem door de Romeinse legers in 70 na Christus. Hoofdstukken 8 en 9 tonen de details van de Romeinse belegering van Jeruzalem.

Deze boodschap komt uit Openbaring hoofdstuk 8 en beschrijft de eerste helft van de belegering. Het is een gruwelijk tafereel. Zoals de titel van het bericht aangeeft, is dit de dag waarop Gods wraak over Jeruzalem werd losgelaten.

Hoofdstuk 8 opent het Zevende Zegel van oordeel en het schallen van de eerste vier Trompetten. De opening van het Zevende Zegel verhoort de gebeden van de heiligen onder het altaar in Hoofdstuk 6 .

In deze boodschap laat ik zien hoe Israël geestelijk Egypte was geworden en daarom deel had aan de ellende van Egypte – vandaar de overeenkomst tussen het oordeel van Egypte en dat van Jeruzalem.

Ik laat ook zien hoe dit hoofdstuk de profetie van Jezus over de verwoesting van Jeruzalem vervult toen Hij de vijgenboom in Mattheüs 21 vervloekte.

© Chuck Baldwin

Nb. hier vind je de preek over de 4 ruiters